urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

53192437 2116683035088166 3382563204054908928 n

Δημοσιεύτηκε από τη Celia Fenn Σεπτεμβρίος 2021

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Τα Βασιλικά Λιοντάρια είναι Αγγελικά Όντα της Οικογένειας των Ελοχίμ. Οι Άγγελοι της Οικογένειας των Ελοχίμ είναι οι Δημιουργοί της Μορφής, σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο, στον Γαλαξία μας.

Οι Ελοχίμ και οι Ελοχίμ τα Βασιλικά Λιοντάρια, ήρθαν στον Γαλαξία μας αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους στον Γαλαξία της Ανδρομέδας, τον γειτονικό μας Γαλαξία.

Μπήκαν μέσω της Διαγαλαξιακής Αστροπύλης της Λύρας, για να ξεκινήσουν το έργο τους για τον σχηματισμό και τη διαμόρφωση του Γαλαξία και για τη δημιουργία κόσμων Μορφών Ζωής σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο.

Είναι η Δημιουργική Δύναμη της Έκφρασης της Θεϊκής Καρδιάς και Νου.

Τα Βασιλικά Λιοντάρια, λοιπόν, είναι μια Αγγελική «Φυλή» των Ελοχίμ που τους αρέσει να παίρνουν μορφή σε σχήμα Λιονταριού ή Λέαινας.

Ως τέτοια, ταυτίζονται με τη Θηλυκή ενέργεια της Δημιουργίας και το Θεϊκό Θηλυκό.

Οι δάσκαλοι του Αστέρα του Σείριου δίδαξαν ότι η Αρχική Δημιουργική δύναμη χωρίστηκε σε δύο ενέργειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της ανακάλυψης του εαυτού μέσω της δημιουργίας. Αυτά τα δύο «μέρη» ονομάστηκαν Σου και Τενφούτ. Η Τενφούτ ήταν το Θεϊκό Θηλυκό καθώς ήταν Λεόντια Οντότητα και την συνέδεαν με τη Φωτιά και τον Ήλιο. Ο Σου ήταν μία Οντότητα Πτηνό και τον συνέδεαν με τον αέρα, τον άνεμο και την ομίχλη.

Ο τίτλος «Βασιλικά» περιγράφει τη δύναμή τους και το μεγαλείο τους ως Θεϊκά Κυρίαρχα Όντα. Οι Λεόντειοι Ελοχίμ μπορούν να επιλέξουν να ενσαρκωθούν ως Άνθρωποι, αλλά η προτιμώμενη μορφή τους είναι η Λεοντίσια ή η Αιλουροειδής.

Είναι σημαντικά για τη Γη και το Θεϊκό Σχέδιο γιατί είναι οι Πολεμιστές και οι Λεοντόκαρδοι του Γαλαξία, παρότι η ενέργειά τους είναι Θηλυκή.

Ακόμα πιο σημαντική είναι η σχέση τους με την εξέλιξη του Πλανήτη μας. Από τη δική τους Φυλή, έστειλαν το Λιοντάρι και τη Λέαινα του Ιούδα να είναι οι Άβαταρς της νέας συνείδησης για την επερχόμενη Εποχή του Υδροχόου στη Γη.

Ναι πράγματι, ο Ιησούς ήταν το λιοντάρι του Ιούδα και η Μαρία η Μαγδαληνή, η λέαινα.

Υπάρχουν πολλές αναφορές στη Βίβλο για τον Ιησού ως το Λιοντάρι του Ιούδα που θα έσωζε τον λαό του. Αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι ο Ιησούς (και η Λέαινα Μαρία του) θα παρείχε το σχέδιο και το μονοπάτι για την Ανθρωπότητα να επαναφέρει τα βήματα της στην αρχική της μορφή ως Ανθρώπινοι Άγγελοι και εκτός αυτού για να εποικήσει τη Νέα Γη.

Η πρωταρχική διδασκαλία του Ιησού και της Μαρίας ήταν η σημασία της Αγάπης, της Συμπόνιας και της Ιερής Καρδιάς. Ή του Λεοντόκαρδου.

Η ανθρωπότητα έχασε το Θεϊκό Ανθρώπινο Αγγελικό Πρότυπο όταν οι Εκπεσόντες Άγγελοι, που ονομάζονταν Ανουνάκι, άρχισαν να «κακοδημιουργούν» αλλάζοντας την γενετική και τα πρότυπα των Ανθρώπων για να δημιουργήσουν μια φυλή σκλάβων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς. Τα Λιοντάρια Ελοχίμ ήταν αποφασισμένοι η Ανθρωπότητα να επανέλθει στην αρχική της Μορφή και Σκοπό απλά μεταφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερο φως για να ενεργοποιήσουν εκ νέου το αρχικό πρότυπο στο DNA και να ακυρώσουν τις αλλαγές.

Η ανθρωπότητα θα έβγαινε από τη «σκλαβιά» της και θα επέστρεφε στην αρχική της κατάσταση ως oχήματα για την ενσάρκωση των Αγγελικών Όντων του Φωτός. Θα αναγνώριζαν τον εαυτό τους ως Θεϊκά Κυρίαρχα όντα, ως Βασιλιάδες και Βασίλισσες στη δική τους Πραγματικότητα.

Το αρχικό σχέδιο για τη Γη ήταν ότι θα ήταν ένας Ιερός Πλανήτης και χώρος για έναν όμορφο πλανητικό κήπο που θα μπορούσε να εποικισθεί και να τον απολαύσουν πολλές άλλες φυλές και όντα στον Γαλαξία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές Ιερές Τοποθεσίες είναι ευθυγραμμισμένες με διάφορα «μητρικά» αστέρια. Το Ανθρώπινο Όχημα σχεδιάστηκε για να επιτρέπει σε αγγελικά όντα να ενσαρκώνονται και να εργάζονται ως Φύλακες της Ιερής Γης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το σχέδιο πήγε νότια όταν έφτασαν οι Ερπετοειδείς και οι Ανουνάκι με τη δική τους Ατζέντα. Πριν ήταν κι αυτοί Φωτεινά Όντα που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη δική τους πρόσβαση στη Γαλαξιακή και Ηλιακή δημιουργία, και ήθελαν να ελέγχουν τη Γη με τους δικούς της πλούσιους πόρους ζωής και βιο-ποικιλότητας. Ήθελαν να ελέγχουν τη γενετική ανάπτυξη της Γης, ώστε να μπορούν να την χρησιμοποιούν για βιο-μορφή σε άλλους κόσμους που θα μπορούσαν να ελέγχουν και να διαχειρίζονται για δικό τους όφελος.

Οι Ελοχίμ δεν τους σταμάτησαν αμέσως καθώς αυτό θα έριχνε το επίπεδο της συχνότητάς τους και θα γινόντουσαν βίαιοι και επιθετικοί. Το σχέδιό τους ήταν να επιτρέψουν στο Φως και την Αγάπη του Θείου να φωτίσει και να ενεργοποιήσει εκ νέου το πρότυπο DNA εκείνων που είχαν τροποποιηθεί, ώστε να θυμηθούν για άλλη μια φορά ποιοι είναι και να επιστρέψουν στην κατάσταση του Ανθρώπινου Άγγελου.

Αυτή η ώρα είναι τώρα. Τα Βασιλικά Λιοντάρια μας βοηθούν ενεργά να αφυπνιστούμε και να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να απελευθερωθούμε από την σκλαβιά της ύπνωσης που έχει καλύψει την ανθρωπότητα για τόσο πολύ καιρό.

Όταν δουλεύουμε με τον Ιησού, τη Μαρία Μαγδαληνή και το Λιοντάρι Ελοχίμ, μαθαίνουμε να αφυπνίζουμε την Ιερή Καρδιά μας με Αγάπη και Συμπόνια και να στεκόμαστε ως Βασιλιάς ή Βασίλισσα στην Κυρίαρχη δύναμή μας. Καθώςτοκάνουμεαυτό, ενεργοποιούμετοΑνθρώπινοΑγγελικόΠρότυπο.

Μαθαίνουμε πώς να επανασυνδεόμαστε με τον Αγγελικό Εαυτό μας και πώς να ενεργοποιήσουμε το Ανθρώπινο Αγγελικό Πρότυπο, έτσι ώστε οι δεσμοί και οι παρερμηνείες να απομακρυνθούν και να αποκαλυφθούμε για το ποιοι είμαστε.

Η Διδασκαλία της Ιερής Καρδιάς: Αγάπη και συμπόνια σε Κοσμική Ισορροπία

Η πρωταρχική διδασκαλία των Χριστικών Άβαταρς και της Λέαινας Ελοχίμ, του Ιησού και της Μαγδαληνής ήταν η κεντρική σημασία της Αγάπης, της Καρδιάς και της ικανότητας εξισορρόπησης των Κοσμικών ενεργειών μέσα στην Καρδιά.

Αυτό κάνουν οι Άγγελοι, διατηρούν την ισορροπία στον Κόσμο, διασφαλίζοντας ότι διατηρείται η ροή της Θεϊκής Αγάπης, ώστε όλοι να μπορούν να μένουν και να αντέχουν στην Ειρήνη και στην Ευτυχία. Όταν υπάρχει αναστάτωση και ανισορροπία, οι ομάδες των Αγγελικών Όντων και των Αστρόσπορων καλούνται να βοηθήσουν στην επαναφορά της ισορροπίας.

Πολλοί από εμάς είμαστε Ελοχίμ Άγγελοι που έχουν λάβει Ανθρώπινη μορφή για να επαναφέρουν τη Γη σε ισορροπία και να της επιτρέψουν να πάρει τη θέση της για άλλη μια φορά στην εξέλιξη του Γαλαξία σύμφωνα με το Θεϊκό σχέδιο.

Η διδασκαλία της Ιερής Καρδιάς/Καρδιάς Λιονταριού είναι πάνω απ 'όλα μια διδασκαλία ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ. Τα βασιλικά λιοντάρια είναι οι δάσκαλοι και οι οδηγοί μας.

Η Ιερή Καρδιά, όπως διδάσκουν, είναι το κεντρικό σημείο ισορροπίας της Ύπαρξης μας όταν βρισκόμαστε στη Γη. Η Ψυχή αγκυροβολεί στο Κέντρο Καρδιάς και φέρνει το Θεϊκό Σπινθήρα ή τον Θεϊκό Ατομικό Σπόρο, όπως τον αποκαλεί η Ρόνα Χέρμαν, μέσα στο Σώμα.

Από αυτό το σημείο η ενέργεια κινείται προς τα έξω σε έναν Ιερό Κύκλο που χωρίζεται σε τέσσερις κύκλους που σχηματίζουν αυτό που ονομάζουμε «Ο Σταυρός της Μαγδαληνής», ο οποίος είναι επίσης δύο αλληλένδετα σύμβολα σε σχήμα 8, ένα κάθετο και ένα οριζόντιο. Αυτό δημιούργησε 4 υπο-κύκλους που αντιπροσωπεύουν το σύνολο της Δημιουργίας μέσα στον Θεϊκό Ατομικό Σπόρο (και σε όλη τη Δημιουργία).

Αυτοί οι 4 κύκλοι είναι οι ενέργειες Ουρανός/Γη και Αρσενική/Θηλυκή. Όταν βρίσκονται σε ισορροπία, η Θεϊκή ενέργεια μπορεί να ρέει με ευκολία και χάρη.

Ο Κύκλος του Ουρανού είναι γεμάτος με Λαμπερό Βιολετί Διαμαντένιο Φως που είναι η ενέργεια του Πνεύματος και των Αγγελικών Βασιλείων. Είναι το σπίτι των Αγγελικών Όντων, των Γαλαξιακών και των Δασκάλων του Φωτός. Οι Ελοχίμ και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι οι Φύλακες και οι Φρουροί αυτού του Βασιλείου για τη Γη. Τα Ακασικά Αρχεία για τον Γαλαξία υπάρχουν σε αυτόν τον Κύκλο.

Ο Γήινος Κύκλος είναι γεμάτος με Σμαραγδί Διαμαντένιο Φως που είναι η ενέργεια όλης της Δημιουργίας στη Γη. Τα Ακασικά Αρχεία για τη Γη διατηρούνται σε αυτό το επίπεδο. Το Ακτινοβόλο Πράσινο Φως ενεργοποιεί και υποστηρίζει τη φύση, της οποίας είμαστε μέρος. Οι "Γήινοι Άγγελοι και Πνεύματα" ονομάζονται Ντέβας, Στοιχειακά και Νεράιδες.

Αυτοί οι δύο κύκλοι σχηματίζουν το κατακόρυφο σχήμα 8, και όταν δουλεύουμε με την Ιερή Καρδιά δουλεύουμε για να τους φέρουμε σε ισορροπία και να συνδεθούν στο κέντρο της Καρδιάς έτσι ώστε η ενέργεια να ρέει ελεύθερα γύρω από το σχήμα 8.

Το δεύτερο σχήμα 8 είναι το οριζόντιο, το οποίο συνδέεται με το κάθετο για να σχηματίσει τον σταυρό της Μαγδαληνής.

Αυτοί οι δύο κύκλοι περιέχουν την Θεϊκή Αρσενική και Θηλυκή ενέργεια, οι οποίες είναι τα βασικά δομικά στοιχεία της Δημιουργίας. Οι δάσκαλοι του Αστέρα του Σείριου μας δίδαξαν ότι όταν το Θείο θέλησε να γνωρίσει τον εαυτό του, χωρίστηκε σε δύο ενέργειες, την Αρσενική και τη Θηλυκή, και όλη η δημιουργία σχηματίστηκε από αυτές τις δύο στο ταξίδι της αυτό-ανακάλυψης και ανάπτυξης τους.

Η Θεϊκή Αρσενική Ενέργεια μεταφέρθηκε στη Γη στην καθαρή Υδροχοϊκή μορφή της από τον Ιησού, του οποίου η διδασκαλία ήταν για την Αγάπη και την Συμπόνια. Το Ακτινοβόλο Φως εδώ είναι Χρυσό και Βασιλικό Μπλε με Διαμαντένιο Φως.

Τη Θεϊκή Θηλυκή Ενέργεια έφερε στη Γη η Μαρία η Μαγδαληνή, η διδασκαλία της οποίας ήταν το Θεϊκό Συμπλήρωμα της διδασκαλίας του Ιησού. Το Ακτινοβόλο Φως εδώ είναι το Ρουμπινί Χρυσό με Διαμαντένιο Φως.

Μαζί δημιούργησαν τη Θεία Ισορροπία και ένα νέο μονοπάτι που θα ενεργοποιούσε εκ νέου το Ανθρώπινο Αγγελικό Πρότυπο και θα δημιουργούσε μια πορεία προς την Υδροχοϊκή Εποχή της Αγάπης και της Ειρήνης.

Όταν κάνουμε την Ενεργοποίηση της Ιερής Καρδιάς, αποκαθιστούμε και ενεργοποιούμε το Ανθρώπινο Αγγελικό Πρότυπο και φέρνουμε την Κοσμική Ισορροπία στον εαυτό μας και στη Γη…. Όπως Επάνω, έτσι και Κάτω.

Η Παρουσία της Μαρίας Μαγδαληνής στη Γη και η Ιστορία της Ιερής Ένωσης

  

Ήταν η Μαίρη Μαγδαληνή που μετέφερε την ενέργεια και τις διδασκαλίες της Χριστικής Συνείδησης στη Δυτική Ευρώπη μέσω της Γαλλίας.

Όταν η Μαρία Μαγδαληνή εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, ξεκίνησε το έργο να κρατάει το Χριστό Φως μέσω της παρουσίας της ως μέρος της Χριστιανικής «Δίδυμης Φλόγας», καθώς και να μοιράζεται την ενέργεια του μηνύματος των διδασκαλιών της Χριστικής Συνείδησης. Αυτό το βασικό μήνυμα ήταν η Ειρήνη, η αφθονία και η άνευ όρων αγάπη, και η γνώση ότι θα έρθει μια στιγμή που η Γη θα ήταν γεμάτη με ένα είδος Ανθρώπων που θα φέρει τη Χριστική Συνείδηση ​​και που θα εκδηλώσει τη Χρυσή Εποχή Ειρήνης και Αρμονίας.

Για να μοιραστεί την ενέργεια και τις διδασκαλίες, η Μαρία Μαγδαληνή ταξίδεψε εκτενώς και εργάστηκε ως Δάσκαλος και ηγέτης. Η κληρονομιά της γυναικείας πνευματικής ηγεσίας και της θεϊκής ομορφιάς που ήταν η ενέργειά της παραμένει στην παράδοση της «Amour courtoisie» και στην κληρονομιά των Troubadours,

Φυσικά, μετά τις καθολικές σταυροφορίες και την έρευνα, ελάχιστα έμειναν από αυτήν την κληρονομιά, και οι ενέργειες της «ευγενικής αγάπης» και οι ιστορίες του «Ιερού Δισκοπότηρου» είναι ελάχιστα δεκτές και κατανοητές από τους μελετητές σήμερα. Στην πιο απλή του μορφή, αυτή είναι η ουσία αυτού που έφερε η Μαρία Μαγδαληνή στη Γαλλία.

Δίδαξε την κατανόησή της για την Ιερή ή Δίδυμη Φλόγα Ένωση ως πρότυπο για την Ιερή Ένωση Ήξερε ότι αυτή η μορφή «Πνευματικού Γάμου», που βασίζεται στην Υπηρεσία του Φωτός, θα γίνει πρότυπο ή Πρότυπο σχέσης και ένωσης στην ερχόμενη Χρυσή Εποχή, ή όπως θα το ονομάζαμε «Νέα Γη».

Δίδαξε επίσης ότι το ίδιο το ανθρώπινο σώμα ήταν το «Άγιο Δισκοπότηρο», το αγγείο ή το δοχείο της Ψυχής και του Πνεύματος και της Θείας Ουσίας του Θεού. Όταν η Συνείδηση ​​μέσα στο Ιερό Σκάφος της Ύλης ήταν αρκετά υψηλή δόνηση, τότε αυτό το Υλικό θα μετατραπεί σε Αγγελικό Φως και το Ανθρώπινο Όντας θα γίνει Ανθρώπινος Άγγελος.   

Ο Ανθρώπινος Άγγελος θα είχε μια αύρα ή ένα ενεργητικό σώμα Χρυσού Φωτός, θα γινόταν όντως ο Χρυσός Δισκοπότης ή «Άγιος Δισκοπότηρος».

Στις διδασκαλίες της, κάθε άνθρωπος ήταν ικανός να αυξήσει τη συνείδησή του στο επίπεδο όπου θα ήταν δυνατή αυτή η αγγελική μεταμόρφωση. Όμως, ήξερε ότι θα χρειαζόταν χρόνος για να εισέλθει αυτή η συχνότητα δόνησης στη Συλλογική Συνείδηση ​​και για τους ανθρώπους να εξελιχθούν αρκετά ώστε να είναι σε θέση να κρατήσουν αυτό το Χρυσό Φως της Θείας Συνείδησης μέσα στον Ανθρώπινο Δίσκο. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστούν δύο χιλιάδες χρόνια πριν να υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι για να κατοικήσουν τον Πλανήτη, και ότι αυτοί οι άνθρωποι θα είχαν αναπτυχθεί αρκετά ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν έναν τρόπο να γίνουν μια ενιαία Πλανητική Καρδιά και Νους, έτσι ώστε ολόκληρος ο Πλανήτης να μπορούσε να ανυψωθεί στο Χρυσό Φως και ότι ο ίδιος ο Πλανήτης θα μπορούσε να γίνει Δισκοπότηρο του Χρυσού Φωτός.

Η Μαίρη Μαγδαληνή ήξερε ότι θα υπήρχαν ενέργειες και δυνάμεις που θα λειτουργούσαν ενάντια στη νέα εξέλιξη της Συνείδησης, αλλά ήξερε επίσης ότι οι διδασκαλίες της και η ενέργειά της θα επιβιώσουν σε αυτό το μέρος και ότι θα μεταφερθούν στον Νέο Κόσμο όταν έρθει η ώρα για τους ανθρώπους να μεταναστεύσουν στους Ωκεανούς από τη Δυτική Ευρώπη και να ανακαλύψουν την «οικογένεια» της Ανθρωπότητας στους Αυτόχθονες Λαούς του Πλανήτη που εξακολουθούσαν να κατέχουν τις διδασκαλίες της Ιερής Γης. Ήξερε ότι όταν έφτασε ο καιρός, αυτές οι διδασκαλίες της Ιερής Γης θα μοιραζόταν με τους λαούς της Δύσης και ότι αυτό θα τους βοηθούσε να αυξήσουν τη συνείδησή τους και να μάθουν πώς να γίνουν φροντιστές του Πλανήτη σε αυτήν τη νέα Χρυσή Εποχή.

Έτσι, ως κληρονομιά της για αυτήν τη διαδικασία μετασχηματισμού, άφησε τις διδασκαλίες της Δίδυμης Φλόγας και της Ιερής Ένωσης. Ήξερε ότι αυτό θα χρειαζόταν αυτή τη στιγμή της μετατόπισης της Συνείδησης, γιατί η Ανδρική ενέργεια που χρειαζόταν για τον πληθυσμό του Πλανήτη θα έπρεπε να κυριαρχήσει σε τέτοιο βαθμό που θα ήταν απαραίτητο να φέρει πίσω τη Θηλυκή ενέργεια και να δημιουργήσει την ισορροπία έπρεπε να δημιουργήσει μια αληθινή «Ιερή Ένωση» και να εφαρμόσει το Χρυσό Πλέγμα της Ένωσης Δίδυμης Φλόγας που θα κρατούσε το Γεωμετρικό Σχέδιο ή Πρότυπο για τη Χρυσή Ενέργεια της Δίδυμης Φλόγας. Όμως, ως σοφή γυναίκα, η Μαρία Μαγδαληνή γνώριζε επίσης τη σημασία της συνεργασίας με τις στοιχειώδεις ενέργειες και του σεβασμού των ενεργειών της Φύσης.

Η «Συνείδηση ​​του Χριστού» όπως διδάσκει η Μαρία Μαγδαληνή βρίσκεται στην Καρδιά. Είναι η Καρδιά που φέρνει τις Υψηλότερες Συχνότητες της Αγάπης και της Χαράς και της Ειρήνης, και μόνο ανοίγοντας την Καρδιά μπορούμε να επιτύχουμε τη Συνείδηση ​​του Δισκοπότηρου μέσα μας και στη συνέχεια να είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε με άλλους.

Δημοσιεύτηκε από τη Celia Fenn Σεπτεμβρίος 2021

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ισημερία Σεπτεμβρίου

Η ισημερία του Σεπτεμβρίου είναι μια σημαντική Εποχιακή Πύλη στον Ηλιακό κύκλο της Γης. Σηματοδοτεί την αλλαγή των εποχών στον πλανήτη, από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο στο Βορρά και από το Χειμώνα στην Άνοιξη στο Νότο. Είναι επίσης η εποχή που η μέρα και η νύχτα είναι χρονικά ίσες.

Είναι μια Ιερή περίοδος Ανανέωσης και Αναγέννησης, και έτσι είναι μια καλή στιγμή να ενωθείτε με άλλους στη γιορτή και στον διαλογισμό καθώς μεταβαίνετε στην πύλη της αλλαγής!

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1