urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

aetos

Αγαπητοί φίλοι,

Ένας από τους στόχους μας μέσω αυτής της σελίδας, είναι να μεταφέρουμε τη πνευματικότητα και τη μεταφυσική στη καθημερινότητα μας. Στη καθημερινότητα σας!
Γιατί; Γιατί απλά πιστεύουμε πως για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, θα πρέπει να δούμε κάποια πράγματα, μέσα από μια άλλη οπτική. Να ανακαλύψουμε τι βρίσκεται πέρα από τους περιορισμούς του νου, από όλα εκείνα που έχουμε μάθει ως ‘’πραγματικότητα’’. Να ταξιδέψουμε σε ένα κόσμο διαφορετικό, που όλα μπορούν να γίνουν πιο όμορφα! Να φτιάξουμε το δικό μας κόσμο, όπου τα θαύματα συμβαίνουν φυσικά, και τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα!
Τα στενά όρια της λογικής και του ορθολογισμού, δεν καλύπτουν πλέον το σημερινό τρόπο ζωής, αφού αδυνατούν να δώσουν λύσεις, ακόμα και σε καθημερινά, πρακτικά ζητήματα!
Όλο και περισσότερο οι άνθρωποι στρέφονται σε μεθόδους αντίληψης και μάθησης, που δεν βασίζονται στο ‘γραμμικό’ τρόπο σκέψης, ο οποίος στηρίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία που δέχονται οι αισθήσεις μας.
Πολλοί κατανοούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται – ούτε όπως θέλουν να μας τα παρουσιάζουν- και αποφασίζουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.


Οραματιζόμαστε ένα κόσμο γεμάτο ανθρώπους ευτυχισμένους, ψυχικά και σωματικά υγιείς, που παίρνουν και δίνουν αγάπη, χαρά και κατανόηση!
Oνειρεύομαστε και δουλεύουμε για ένα κόσμο ειρηνικό, γεμάτο φως, με αφθονία και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους!
Οι αλλαγές στο πλανήτη μας είναι πια γεγονός, συμβαίνουν ήδη, έχουν ξεκινήσει, και βαδίζουμε ολοταχώς για το 2012, τη σημαντική αυτή περίοδο, που η ανθρωπότητα εξελίσσετε και περνάει σε νέες διαστάσεις. Οι αλλαγές αυτές έχουν προβλεφθεί από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, όπως οι Μάγιας και άλλοι.  Παρ΄όλο που μερικοί επιμένουν και αρνούνται να αντιληφθούν τα νέα δεδομένα, τα πράγματα αλλάζουν, γι αυτό αποφασίστε τώρα αν θέλετε να είστε απλώς παρατηρητής, ή να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας!

Επιθυμούμε από τη σελίδα αυτή να παρουσιάσουμε νέους τρόπους σκέψης και αντιμετώπισης, πέρα από τους συμβατικούς και προκαθορισμένους. Το αν θα ακολουθήσετε ή όχι ένα καινούριο τρόπο σκέψης και ζωής, είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση! Αν είστε απόλυτα ευτυχισμένοι όπως είστε τώρα, μην αλλάξετε τίποτα! (Συνεχίστε έτσι και… πείτε μας και μας το μυστικό, για να γίνουμε καλύτεροι!)

Η ενημέρωση και η πληροφόρηση είναι πλέον αναγκαία, δεν αποτελούν προνόμοια των λίγων, αλλά δικαίωμα όλων των ανθρώπων! Η εσωτερική αναζήτηση δεν είναι πια πολυτέλεια, η μεταφυσική δεν θεωρείτε σήμερα κάτι άπιαστο και απλησίαστο, η πνευματικότητα και ο εσωτερισμός, δεν αποτελούν εφτασφράγιστα μυστικά. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πλέον να μάθει, να γνωρίσει τι γίνεται, τι άλλο υπάρχει - άνθρωποι ανεξαρτήτου θρησκείας και πολιτικής άποψης, χωρίς να ανήκουν σε κάποια αίρεση ή κίνημα. Όλα αυτά αποτελούν τώρα εσωτερική ανάγκη, αλλά και συγχρόνως δίνουν λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινής μας ζωής.
Η Νέα Εποχή που διανύουμε, μας ζητά να ανασάνουμε με φρέσκο αέρα, φρέσκιες ιδέες και γνώσεις. Στην ουσία οι γνώσεις αυτές είναι πανάρχαιες, όμως σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι θέλουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα ισχυρά όπλα στη καθημερινή τους ζωή!
Όλα αυτά είναι απλά αποκαλύψεις όσων ήδη γνωρίζουμε βαθιά μέσα στη ψυχή μας! Κάθε νέο εργαλείο που μας προσφέρετε και η επιτυχημένη αξιοποίηση του, είναι ακόμα μια επιβεβαίωση του τρόπου που λειτουργούν τα πράγματα!
Χρησιμοποιώντας τα καινούρια μας εργαλεία, γνώσεις, τεχνικές και πληροφορίες, οικοδομούμε ακόμα πιο στέρεα τα όνειρα μας, χτίζουμε πιο γερά θεμέλια στη δική μας ευτυχία, βοηθώντας συγχρόνως και τους γύρω μας να φτιάξουν τη δική τους ευημερία!
Θέλουμε να φωνάξουμε πως είναι πραγματικά εφικτό, να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

Το Urantia Center σας προσφέρει γνώσεις και τεχνικές, εργαλεία υλικά και μη υλικά, για να συνεχίσετε το ταξίδι σας, μαθαίνοντας και αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες που έχετε. Στις σελίδες μας υπάρχουν πολλές πληροφορίες, πολύτιμα βιβλία και κείμενα, βίντεο, συνεντεύξεις και ντοκουμέντα, για το τι συμβαίνει στο κόσμο, και πώς μπορείτε να προχωρήσετε.
Ο Εναλλακτικός τρόπος ζωής, είναι η απάντηση στους ‘’δύσκολους καιρούς’’!!!
Οι Εναλλακτικές Θεραπείες λειτουργούν, είναι αποτελεσματικές, και μας βγάζουν από πολλά προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχικά, χωρίς να ανταγωνίζονται ή να αμφισβητούν την κλασική ιατρική. Αντίθετα βοηθούν και συμπληρώνουν  την επιστήμη!

Ο Πολυχώρος  αυτός φτιάχτηκε με πολύ αγάπη και προσοχή, για όλους εκείνους που νιώθουν ή γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό πού βλέπουμε, που τους αρέσει να ερευνούν και να βρίσκουν νέες λύσεις!
Γι αυτούς που τολμούν να ανοίγουν τα φτερά τους και να πετούν, που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τη δική τους αλήθεια, που θέλουν να εκδηλώσουν την εσωτερική τους δύναμη, δημιουργώντας υγεία, αφθονία και ευημερία σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους!
Αλλά και για εκείνους που μπαίνουν και διαβάζουν από περιέργεια, για εκείνους που αμφισβητούν όλα όσα παρουσιάζουμε και διατηρούν τις επιφυλάξεις τους!
Τέλος, για όλους εσάς που θέλετε να επωφεληθείτε των προσφορών και των ευκολιών, αλλά και των χαμηλών τιμών του διαδυκτίου, κάνετε αγορές από το Urantia Center βιβλία Εσωτερισμού και Μεταφυσικής.
Απολαύστε τις αγορές σας, διευρύνετε τις γνώσεις σας και κάντε το ταξίδι σας όσο καλύτερο μπορείτε!

Με πολύ αγάπη και εκτίμηση

Λιάνα  -  Χρήστος

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1