urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

Όταν ενσαρκωθήκατε στη γη, είχατε μόλις αρχίσει την μετάβαση από τη συνείδηση που βασίζετε στο «εγώ» στη συνείδηση που βασίζεται στη «καρδιά». Έχουμε σκιαγραφήσει αυτή τη μετάβαση, που αποτελείται από τέσσερα στάδια. Προχωρήσατε στο πρώτο βήμα, όταν αντιληφθήκατε τη λαχτάρα σας για «κάτι άλλο», κάτι διαφορετικό από την πάλη για την εξουσία που γέμιζε πριν τη ζωή σας.

Αυτός ο αγώνας παρείχε στις ζωές σας σκοπό και νόημα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο ενθουσιασμός σας με τη δύναμη της εξουσίας σας οδήγησε να χρησιμοποιήσετε στις γαλαξιακές μάχες σας τον άνθρωπο ως μια μαριονέτα από άχυρο. Όλες οι γαλαξιακές αυτοκρατορίες ήταν μέρος αυτού. Αλλά όταν οι αντιμαχόμενες ενέργειες είχαν μεταφερθεί στη γη με τον άνθρωπο ως η παιδική χαρά τους, γίνατε περισσότερο ένας παρατηρητής και αποσυρθήκατε από τις άμεσες μάχες. Είχατε παρακολουθήσει αυτό που έγινε στη γη. Είδατε το ανθρώπινο ον να εξελίσσετε σε κάτι, μια κατάσταση της ύπαρξης που είχατε φτάσει πολύ πριν. Είχατε γίνει εξελιγμένοι πολεμιστές με εκλεπτυσμένες μεθόδους της ψυχικής χειραγώγησης και του πολέμου. Ο άνθρωπος ήταν να γίνει το ίδιο, με τα γενετικά εμφυτεύματα σας μέσα του.

Αυτά τα γενετικά εμφυτεύματα προκάλεσαν υψηλό επίπεδο ψυχικής ανάπτυξης μέσα στο ανθρώπινο ον. Οι λειτουργίες του φυσικού ένστικτου και του συναισθήματος είχαν λίγο πολύ καταργηθεί προς όφελος της λειτουργίας της σκέψης και συλλογισμού.

Έχουμε αναφέρει ότι οι γαλαξιακές επιρροές προκάλεσαν υψηλό επίπεδο του φόβου μέσα στον αναπτυσσόμενο άνθρωπο. Στην πραγματικότητα, αυτό το στοιχείο του φόβου ήταν στενά συνδεδεμένο με τον τρόπο σκέψης και έτσι ευνοήθηκε υπερβολικά. Σε μια κατάσταση ισορροπίας, ο φόβος έχει ξεπεραστεί ή η προοπτική του έχει τεθεί στις φυσικές διαισθητικές ικανότητες σας και την δυνατότητά σας να αισθάνεστε τι είναι σωστό ή σκόπιμο να κάνετε.

Ωστόσο, όταν η ικανότητα σκέψης παίρνει το πάνω χέρι, ο φόβος τείνει να ενισχυθεί, δεδομένου ότι η σκέψη βασίζεται σε μια μηχανική διαδικασιών λογικής που δεν επιτρέπει τη διαίσθηση ή το συναίσθημα να εισέλθουν στη διαδικασία. Όταν η νοητική ικανότητα τροφοδοτείται από τα συναισθήματα του φόβου, τείνει να τρέξει απερίσκεπτα και να παράγει παραληρητικές ιδέες, ή ιδέες σχετικά με τον έλεγχο στους πάντες και τα πάντα. Τα δικτατορικά καθεστώτα είναι ένα παράδειγμα αυτής της διανοητικής σχολής να τρέχεις απερίσκεπτα (σαν παράφρονας).

Η απάντηση στον φόβο δεν είναι ποτέ να σκεφτείτε περισσότερο. Είναι να σκεφτείτε λιγότερο και να εμπιστευτείτε τη ροή της ζωής. Είναι να υποχωρήσετε πίσω στην κατάσταση της χάριτος, που είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας. Είναι να απελευθερώσετε αντί του να κρατήστε.

Όταν το στάδιο εγώ έληξε μέσα στις ψυχές των Εργατών του Φωτός, κατά κανόνα άνοιξαν σε ένα νέο τρόπο ύπαρξης. Έφτασαν διαισθητικά έξω από την ενέργεια της καρδιάς. Αναζήτησαν στην πράξη ένα είδος δημιουργικότητας που ξεπερνούσε απλώς και μόνον το παιχνίδι με την εξουσία. Μπορεί να αισθανθήκαν ότι ο αγώνας με την εξουσία ήταν καταστροφικός και δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι νέο, αφού σκότωσε και αφομοίωσε ό, τι ήταν το «άλλο».

Από την προσπάθεια να ελέγξετε και να εξουσιάζετε τη ζωή, είτε μέσα σας ή έξω από σας, πραγματικά προσπαθήσατε να κάνετε την πραγματικότητα στατική και προβλέψιμη. Τελικά, η εξουσία είναι απίστευτα βαρετή.

Όταν λάβατε γνώση αυτού του γεγονότος, συνειδητοποιήσατε ότι η πραγματική επιθυμία σας δεν ήταν να έχετε δύναμη, αλλά να είστε πραγματικά δημιουργικοί. Για να είστε πραγματικά δημιουργικοί έπρεπε να είστε σε επαφή με τη θεότητά σας.

Από τη στιγμή που είστε θεϊκά όντα, ό, τι κάνετε ή δεν κάνετε, δημιουργείτε πάντα κάποιο είδος της πραγματικότητας. Η δημιουργικότητα είναι η ίδια η φύση σας. Στη φάση εγώ, διερευνήσατε τη δυνατότητα να αρνείστε την πραγματική σας φύση. Πράγματι, αυτό είναι μια δημιουργική πράξη σε κάποιο επίπεδο, με ένα διαστρεβλωμένο είδος τρόπου. Για να είστε πραγματικά δημιουργικοί όμως πρέπει να δημιουργείτε σύμφωνα με τη ζωή, όχι σύμφωνα με το θάνατο.

Όταν αυτή η συνειδητοποίηση ανέτειλε επάνω σας, η μνήμη της «Εστίας» ξύπνησε. Η αόριστη ανάμνηση μιας κατάστασης της καθαρής και ευτυχισμένος ενότητας τέθηκε στη συνείδησή σας και πάλι και ήξερε ότι αυτό ήταν κατά κάποιο τρόπο το κλειδί για την ευτυχία σας. Αλλά αισθανθήκατε ανίσχυροι και αδαείς, όπως δεν είχατε καμία ιδέα για το πώς να προχωρήσετε μ’ αυτό. Γνωρίζατε ότι το εγώ δεν έχει την απάντηση, αλλά δεν είχατε ακόμα μπει πραγματικά στη σφαίρα της συνείδησης με βάση την καρδιά.

Την ίδια στιγμή, μια αυξανόμενη αίσθηση τύψεων και ενοχών αυξήθηκε μέσα σας σχετικά με το τι είχατε κάνει στον άνθρωπο πάνω στη γη.

Ειδικά στη γη, υπήρχαν θαυμάσιες ευκαιρίες για τη συνείδηση να εκφραστεί ελεύθερα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η Γη ήταν γραφτό να γίνει ένα ενοποιητής των διαφόρων πηγών ενέργειας, ένα χωνευτήρι όπου οι διαφορετικές ακόμη και αντιτιθέμενες ενέργειες θα μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να συνυπάρχουν σε αρμονία. Η ενεργητική παιδική χαρά της Γης δημιουργήθηκε για να στεγάσει ένα πολύ ετερογενές σύνολο ενεργειών.

Η διαφορά μεταξύ της ζωής στη γη και της ζωής σε άλλα μέρη στο σύμπαν, είτε πρόκειται σε φυσικό ή σε αστρικό επίπεδο, είναι η τεράστια ποικιλία των μορφών ενέργειας που είναι παρούσες στη γη. Επιπλέον, η ποικιλία δεν είναι μόνο παρόν ως ένα ευρύ φάσμα των μορφών ζωής ή ειδών. Είναι πράγματι μέσα σε ένα ενιαίο ον, το ανθρώπινο ον. Το ανθρώπινο ον είναι ικανό να περιέχει ένα φάσμα ενεργειών που έχει ένα ευρύτερο φάσμα από ό, τι οποιοδήποτε άλλο ον είναι ικανό (σε θέση).

Έχετε μέσα σας την ενέργεια του δολοφόνου και του αγίου, την ενέργεια του παιδιού, του ώριμου και του παλιού, την ενέργεια των ανδρών και γυναικών, την ενεργητική και παθητική ενέργεια, την ενέργεια του λογικού και του συναισθηματικού, την ενέργεια του νερού, του αέρα, της φωτιάς και της γης, κλπ. Αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο ή απλά φυσικό για σας ως ένα ανθρώπινο ον, αλλά για οποιοδήποτε άλλο πλάσμα στο σύμπαν είναι ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα. Είναι ένα αρκετά μεγάλο κατόρθωμα να είσαι άνθρωπος σε όλα, χωρίς να γίνεται κάτι ιδιαίτερο.

Αλλά η πιο μοναδική ποιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η ικανότητα να ενώνει τις ενέργειες που φαινόταν ασυμβίβαστες πριν. Ο άνθρωπος έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να κρατήσει όλες αυτές τις διαφορετικές πηγές ενέργειας, αλλά και για να είναι ένας διαμεσολαβητής, ένας οικοδόμος των γεφυρών μεταξύ τους.

Ο λόγος για τον οποίο το Πνεύμα ή Θεός ή «Όλα-Όσα-Είναι» ήρθε με την έννοια του ανθρώπου είναι ότι το σύμπαν είχε διαλυθεί από μια κατάσταση σε μια μορφή στασιμότητας. Η Συνείδηση, καθώς εξερευνούσε την ζωή έξω από τη μοναδικότητα (Ολότητα), είχε την τάση να δοκιμάσει διαφορετικές μορφές ζωής, σε διαφορετικά επίπεδα και μέρη του σύμπαντος.

Όταν μια ψυχή τα έχει βιώσει όλα και ήταν σε μια συγκεκριμένη μορφή ζωής, δεν ενσαρκώνεται εκεί πια και πηγαίνει σε άλλες μορφές ζωής που απαντούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της. Δεν υπήρχε ανάγκη να μετατραπεί η ενέργεια, ενώ ζούσε σε μια συγκεκριμένη μορφή ζωής. Όταν θέλετε μια αλλαγή, αλλάζετε τους οργανισμούς. Αυτό δεν συνέβη επειδή οι ψυχές ήταν τεμπέλες ή ρηχές. Οι περισσότεροι φορείς, που κυμαίνονται σε πυκνότητα από το φυσικό σε αστρικό, προσφέρουν περιορισμένο φάσμα της εμπειρίας και, συνεπώς, περιορισμένες ευκαιρίες για να αυξηθούν ή να μετατραπούν, ενώ είναι στο σώμα. Το σώμα δεν μπορούσε να κρατήσει τόσες πολλές διαφορετικές ενέργειες. Για παράδειγμα, αν ζούσατε σε έναν πλανήτη του νερού όπου θα ενσαρκωθήκατε ως νερό , αυτό θα σας επέτρεπε να βιώσετε τη φύση του νερού σε όλα τα είδη των τρόπων. Η «αίσθηση» του να είστε υγρό, που δεν καθορίζεται, που ρέει, που κινείται, είναι πράγματι υπέροχο.

Αλλά όταν θέλετε την εμπειρία του να είστε σταθεροί και ακίνητοι, θα έπρεπε να αποχωρήσετε από το σώμα και να ζείτε μέσα σε ένα βουνό για λίγο. Επίσης, όταν ζείτε ως γαλαξιακά όντα σε αναζήτηση της εξουσίας, δεν θα μπορούσατε πραγματικά να αλλάξετε τη συνείδησή σας μέσα σε αυτό το σώμα. Η συνέπεια αυτού του περιορισμένου ή εξειδικευμένου φάσματος της εμπειρίας μέσα σε ένα ορισμένο σώμα ήταν που η δημιουργηθήσα ζωή στον κόσμο των μορφών κόλλησε. Δεν θα μπορούσε να αυξηθεί ή να επεκταθεί και κλειδώθηκε σε ένα είδος στάσης.

Η μοναδική δύναμη του ανθρώπου είναι η δύναμη του να κατέχει ένα ευρύ φάσμα πηγών ενέργειας και να τις φέρει σε μια κατάσταση δημιουργικής, όχι στατικής, ισορροπίας. Στην πραγματικότητα αυτή η δύναμη είναι ίση με τη δυνατότητα του να μετατρέπει το σκοτάδι σε φως, δηλαδή τη δύναμη της πνευματικής αλχημείας. Αυτό το οποίο φέρνει τις παλαιότερες αντιτιθέμενες ενέργειες σε μια κατάσταση δυναμικής αρμονίας είναι η Χριστική ενέργεια, η ενέργεια που διατηρεί την ενότητα για την αντιμετώπιση της δυαδικότητας. Αυτή είναι η ίδια ενέργεια που μετατρέπει το σκοτάδι, με την αποδοχή της και επιτρέποντας έτσι ο φόβος να μετατραπεί σε χαρά. Η Χριστική ενέργεια είναι η «τρίτη ενέργεια» που ενώνει την αποδοχή. Η Αλχημική δύναμη έγκειται στην ποιότητα της να έχει καθολικό χαρακτήρα, αποδοχή των πάντων χωρίς φόβο.

Εσείς, ως ανθρώπινα όντα είστε το μόνο ον που έχει αυτή την ικανότητα για την πνευματική αλχημεία. Ούτε τα φυτά ούτε τα ζώα, ούτε οι άγγελοι, ούτε οι «άρχοντες του σκότους» έχουν αυτή τη δύναμη.

Όλες οι ψυχές μπορούν να βιώσουν τι είναι να είναι το φως, τι είναι να είναι σκοτεινό, το πώς είναι να είναι όλα τα διαφορετικά είδη των όντων που ζουν στο σύμπαν, αλλά δεν μπορούν να βιώσουν πως είναι να μετατρέψεις το σκοτάδι σε φως παραμένοντας στην παρούσα μορφή της ζωής σας. Δεν μπορούν να φανταστούν το πως είναι να αλλάξετε σε εσωτερικά επίπεδα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσετε μια διαφορετική σωματική και πνευματική πραγματικότητα για τον εαυτό σας καθώς προχωράτε.

Οι ψυχές που είναι ενσαρκωμένες σε άλλες εκτός της ανθρώπινης ζωής επίσης «δημιουργούν την πραγματικότητά τους» και έχουν ελεύθερη βούληση, αλλά έχουν μικρότερη δυνατότητα να καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό διαφορετικές ή ακόμη και αντίθετες καταστάσεις της συνείδησης, ενώ παραμένουν στον ίδιο φορέα, με την ίδια (ανθρώπινη) μορφή . Εσείς, ως άνθρωποι, είστε χτίστες γέφυρας, ή πνευματικοί αλχημιστές, και αυτό είναι που κάνει τη γη και το ανθρώπινο ον μοναδικό.

Επιστρέφουμε τώρα στην ιστορία μας, οι ψυχές των εργατών του φωτός αισθάνθηκατε αγωνιώδης και μετανιωμένοι με την παρέμβαση σας με το ανθρώπινο ον. Συνειδητοποιήσατε ότι στη γη ένα εντελώς νέο παιχνίδι είχε δημιουργηθεί, ένα παιχνίδι γεμάτο υποσχέσεις, και είχατε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας να το πνίξετε για το δικό σας καλό. Αισθανθήκατε πόνο εξαιτίας αυτού. Σε κάποιο επίπεδο, επίσης συνειδητοποιήσατε ότι είχατε μπλοκάρει το πνευματικό ταξίδι σας προς το φως και την αληθινή χαρά με τις πράξεις εγωισμού σας.

Επίσης, όταν ξυπνήσατε από το λήθαργο του εγώ σας, είδατε ότι η γη ήταν ένα τόσο όμορφο μέρος, ένας πράσινος πλανήτης που έσφυζε από ζωή. Αυτό έβγαλε στην επιφάνεια βαθιές αναμνήσεις από μέσα σας. Ήσασταν παρόντες στην αρχή της ζωής στη γη. Η Γη δεν είχε χάσει την αθωότητά της, τότε. Σε αυτές τις μακρινές εποχές πριν από την πτώση σας στη συνείδηση του πολεμιστή, ήσασταν μέρος του παραδείσου επί της γης, όπως τα αγγελικά όντα που καλλιεργούσαν και φρόντιζαν τη ζωή μετά από το θάνατό τους.

Ήσασταν άγγελοι στον Κήπο της Εδέμ. Ακόμα κι αν αργότερα έδρασε η σκοτεινή πλευρά σας ως γαλαξιακοί πολεμιστές, εσείς επίσης είχατε σχέση με όσα διαδραματίστηκαν στη Γη με την φωτεινή και καθαρή πτυχή του εαυτού σας στην αρχαιότητα, όταν προετοιμάσατε τον πλανήτη για τον ερχομό των ψυχών της γης. Θα συμβάλατε στην άνθηση του πράσινου πλανήτη σε κάποιο επίπεδο, το γνωρίζατε αυτό όταν βγήκατε από το στάδιο της συνείδησης του «πολεμιστή». Ξέρατε ότι είχατε καταστρέψει αυτό που είχε καλλιεργηθεί και βοηθήσατε να δημιουργηθεί.

Όταν συνειδητοποιήσατε την υπόσχεση και την ομορφιά της γης, αισθανθήκατε την εσωτερική παρόρμηση να πάτε εκεί κάτω και να αποκαταστήσετε ό, τι είχε καταστραφεί. Ενσαρκωθήκατε σε ανθρώπινο σώμα, με την πρόθεση να φέρετε το φως και τη δημιουργία με βάση τις αξίες της καρδιάς σε ένα περιβάλλον που ουσιαστικά κυριαρχείτο από εγωιστικές αξίες. Θέλουμε να επεκτείνουμε λίγο αυτό το κίνητρο να «φέρετε το φως», επειδή υπάρχει κάτι σε αυτό που προκαλεί συχνά σύγχυση και παρεξήγηση μέσα σας.

Όταν οι εργάτες του φωτός ενσαρκωθήκατε στη γη, άρχισε πραγματικά μια εσωτερική διαδικασία μετασχηματισμού στην οποία ολοκληρώσατε τη δική σας μετάβαση από τη συνείδηση με βάση το εγώ στη συνείδηση που βασίζεται στην καρδιά . Ήσασταν στο δρόμο για να απελευθερώσετε πλήρως τη συνείδηση με βάση το εγώ , και στη ζωή στη γη σας δόθηκε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό, τι είχε απομείνει από το εγώ με βάση την ενέργεια μέσα σας. Οι ενέργειες που θελήσατε να ξεκαθαρίσετε ανταποκρίθηκαν πιο πολύ να χειραγωγήσουν «μέσα σας το ανθρώπινο ον, μέσα στους εαυτούς σας!».

Το Βαθύτερο κίνητρό σας για την παρουσία σας στη γη ήταν να συμβιβαστείτε με το δικό σας εσωτερικό σκοτάδι σας, και συμφωνήσατε να συναντήσετε το σκοτάδι μέσα στον εαυτό σας ως ανθρώπινα όντα. Αν και συχνά νομίζετε ότι είστε εδώ για να βοηθήσετε τους άλλους ή για να βοηθήσετε τη μητέρα γη, « ο πιο θεμελιώδης λόγος που είστε εδώ είναι να θεραπεύσετε τον εαυτό σας». Αυτή είναι η αληθινή φωτεινή εργασία σας. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

Στο βαθύτερο επίπεδο οι ψυχές σας θέλησαν να αναλάβουν την ευθύνη για το σκοτάδι που είχε εξαπλωθεί. Ωστόσο, για να αναλάβετε την ευθύνη για τη σκοτεινή πλευρά σας είναι μια μοναχική επιχείρηση, κατ 'αρχήν. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι κάποιους άλλους θα πρέπει να βοηθήσετε ή να θεραπεύσετε. Αφορά μόνο εσάς! Θα βοηθήσετε τους άλλους στη διαδικασία, αλλά αυτό είναι μια δευτερεύουσα συνέπεια.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε τη σωστή σειρά των πραγμάτων που γνωρίζετε εδώ, δεδομένου ότι έχετε την τάση να είστε πολύ επιμελής βοηθώντας τους άλλους. Αυτός ο ενθουσιασμός για να βοηθήσετε τους άλλους γίνεται συχνά μια παγίδα, αφού η ενέργεια σας μπλέκετε με το άλλο πρόσωπο και τις περισσότερες φορές μετά αισθάνεστε εξαντλημένοι και απογοητευμένοι.

Παρακαλούμε να θυμάστε: να δώσετε περισσότερο από το να λάβετε δεν είναι ευγενές ή με βάση την καρδιά, είναι απλά ένα λάθος. Το λάθος είναι ότι νομίζετε ότι είστε εν μέρει υπεύθυνοι για την κατάσταση κάποιου άλλου ή την κατάσταση του μυαλού τους. Αυτό δεν είναι αληθές. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ευτυχία ή την δυστυχία του. Και αυτό είναι πράγματι μια ευλογία, καθώς παρέχει στο καθένα τη δύναμη του να δημιουργήσει και ως εκ τούτου να αλλάξει τη δική του πραγματικότητα.

Δεν είστε εδώ για να «διορθώσετε» άλλους ανθρώπους ή τη μητέρα γη. Είστε εδώ για να επουλώσετε τις βαθιές πληγές στην ύπαρξή σας. Παρακαλούμε τείνετε στο έργο αυτό και όλα τα υπόλοιπα θα μπαίνουν στη θέση τους χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας.

Όταν ήρθατε στη γη για να ενσαρκωθείτε σε ανθρώπινα σώματα, είχατε την τάση να καταπολεμήσετε τις ενέργειες που επιθυμούσατε να ξεπεραστούν. Σε αυτό το στάδιο, ήσασταν σε μια παράδοξη κατάσταση. Από τη μία πλευρά, ξέρατε ότι θέλατε «κάτι άλλο» από τη δύναμη και εσείς οι ίδιοι μισούσατε για ό, τι είχατε κάνει λάθος πριν. Αλλά δεν ήσασταν απαλλαγμένοι από αυτό που μισούσατε στους εαυτούς σας. Δεν ήσασταν χωρίς την κυριαρχία του εγώ ακόμα. Όταν ήρθατε στη γη, είχατε την τάση να εκνευρίζεστε από το σκοτάδι, να θυμώνετε γι 'αυτό και η αντίδρασή σας ήταν να το καταπολεμήσετε.

Το παράδοξο είναι ότι θέλατε να μάχεστε με εγωιστικές ενέργειες μέσα στον αγώνα, με την ίδια ενέργεια που θέλατε να αφήσετε να φύγει.

Ήταν σαν να μην έχετε ακόμη επίγνωση των πραγματικών επιπτώσεων της συνείδησης με βάση τηκαρδιά. Όταν παρατηρούμε από την καρδιά, δεν υπάρχει μάχη μεταξύ καλού και κακού. Η πραγματικότητα της καρδιάς ξεπερνά και τα δύο. Η καρδιά δεν αντιτίθεται στο σκοτάδι. Η συνείδηση με βάση την Καρδιά ιδρύθηκε μετά την αποδοχή των πάντων, όλων αυτών που είναι. Είναι ένα είδος συνείδησης που απελευθερώνει την ιδέα ότι ο αγώνας θα λύσει τίποτα.

Παρόλο που επιθυμούσατε για μια ειρήνη, να μη έχει αγώνα ο τρόπος για την αντιμετώπιση της πραγματικότητας, δεν είχατε καμία εμπειρία πως πραγματικά να ζείτε με αυτό το ιδανικό. Ήσασταν πραγματικά μέσα σε μια «ενδιάμεση ζώνη», σε ένα κομμάτι γης του πουθενά πριν μπείτε σε μια νέα σφαίρα της συνείδησης.

Έτσι αρχίσατε να κάνετε όλα τα είδη των «λαθών», σχετικά με τους τρόπους που θέλατε να προχωρήσετε για να επιστρέψετε πίσω. Ήσασταν ανήσυχοι να αλλάξετε ή να μετατρέψετε οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ομάδα που εμφανίζεται με συμπεριφορά «εγώ» ή να αγκαλιάσετε το «εγώ» με βάση τις αξίες. Όμως ανταποκρίθηκαν επιθετικά σε σας, πολλές φορές δεν είχαν καν κατανόηση σ’ αυτό που προσπαθήσατε να μεταφέρετε σε αυτές τις ομάδες.

Οι Εργάτες του Φωτός έχουν διωχθεί για αιώνες ως μάγισσες, ειδωλολάτρες ή πολιτικοί ταραχοποιοί. Φάνηκαν να οδηγούνται από ιδανικά για τα οποία ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος. Φάνηκαν διαφορετικοί και δεν ταίριαζαν με το σύστημα. Κατά κανόνα συναντούσαν πολλή μεγάλη αντίσταση.

Αυτό που συνέβη εδώ είναι ότι έχετε αλλάξει στο ρόλο του θύματος, αφού παίξατε το ρόλο του δράστη εδώ και αρκετό καιρό στις γαλαξιακές σφαίρες. Ο «Πνευματικός θυμός σας» προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από το περιβάλλον σας και γίνατε το θύμα, αντιμετωπίσατε την ταπείνωση, βαθύ πόνο και την αποδυνάμωση. Το τραύμα της απόρριψης επαναλαμβάνονταν σε πολλές ζωές και έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σας. Καταλήξατε να έχετε το αίσθημα ότι είστε ανήμποροι και είστε ανεπιθύμητοι. Πολλοί από εσάς σε αυτή τη ζωή αισθάνονται κουρασμένοι και έχουν νοσταλγία για ένα πιο τρυφερό και ουσιαστικό κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό για σας να συνειδητοποιήσετε ότι ο ρόλος του θύματος είναι ακριβώς αυτό: ένας ρόλος που παίζετε! Είναι μια πιθανή ερμηνεία των γεγονότων, αλλά είναι ένα περιορισμένο και διαστρεβλωμένο ένα. Δεν είστε ούτε θύμα ούτε δράστης. Είστε η συνείδηση της ψυχής και έχετε δημιουργήσει ρόλους για τον εαυτό σας να παίξετε για λίγο.

Δεν είστε πραγματικά το θύμα ενός υλικού μυαλού, στον εγωιστικό κόσμο.

Στην πραγματικότητα, οι συναντήσεις που είχατε με τις επιθετικές, μη συνεργάσιμες ενέργειες σε πολλές από τις ζωές σας απλά είναι η αντανάκλαση πίσω σε σας των δικών σας δεσμών με τη συνείδηση με βάση το εγώ , τη δική σας εξάρτησή από αυτό. Αν αναζητάτε τα αποτελέσματα μέσα από αυτόν τον αγώνα, θα λάβετε την ενέργεια του αγώνα πίσω σε σας. Αυτό είναι / ήταν δική σας ενέργεια που έρχεται πίσω σε σας! Καιαυτή είναι η μόνηέννοια τουκάρμα.

Η τάση για την καταπολέμηση του «κακού» βασίζεται στην πεποίθηση ότι το κακό είναι έξω από εσένα και πρέπει να εξοριστεί από την πραγματικότητα. Η πνευματική πρόσκληση για σας εργάτες του φωτός κατά τη διάρκεια όλων των ενσαρκώσεων σας ήταν πάντα να αναγνωρίζετε και να δέχεστε τη δική σας σκοτεινή πλευρά σας και να κατανοήσετε το ρόλο και το σκοπό της.

Η βαθύτερη πρόσκληση είναι να «συγχωρήσετε τους εαυτούς σας» και να επιστρέψετε στην αθωότητά σας. Είστε αθώοι και ήσασταν πάντα έτσι. Μπορείτε να το κατανοήσετε πραγματικά αυτό; Αν το κάνετε, δεν θα θέλετε να αλλάξετε την αδικία του κόσμου ή να αγωνίζεστε πια. Θα θέλετε να παίξετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας, να είστε απλά αυτός που είστε και να το μοιραστείτε αυτό με τους άλλους.

Όταν οι εργάτες του φωτός απελευθερώσετε την ιδέα ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε για κάτι ή κάποιον, δεν θα μπορείτε πλέον να έρθετε σε «αντίθεση με τον εξωτερικό κόσμο», με την κοινωνία ή άλλους ανθρώπους γενικά, για να είστε διαφορετικοί. Δεν θα θέλετε να αλλάξετε κάτι και ως εκ τούτου δεν θα προσκρούσετε σε αντίσταση. Θα γνωρίζετε ότι είστε ευπρόσδεκτοι, ότι η συμβολή σας σε αυτήν την πραγματικότητα είναι πολύτιμη και ότι θα αποτιμάται από τους άλλους.

Όταν έχετε απελευθερώσει πλήρως τη συνείδηση με βάση το εγώ, θα ξέρετε ότι απαλλάσσεστε από δίωξη ή εξωτερικές απειλές. Θα έχετε προχωρήσει πέρα από τους ρόλους του θύματος και του διώκτη! Το ταξίδι σας θα έρθει σε πλήρη κύκλο. Θα έχετε απελευθερώσει τα καρμικά βάρη σας και θα είστε εντελώς ελεύθεροι για να δημιουργήσετε ό, τι θέλετε.

Είστε στα πρόθυρα τοκετού μιας νέας συνείδησης. Αυτό είναι ένα είδος συνείδησης που έχει απελευθερώσει πλήρως την ανάγκη να ελέγχει ή να κατέχει τίποτα. Είναι απαλλαγμένη από το φόβο. Είναι η συνείδηση του Χριστού.

 Όταν, ο Ιησούς/Jeshua έζησε στη γη, θα ήθελα να σας πω ότι η πνευματικότητα δεν ήταν ένας πόλεμος ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Πρόκειται για την εξεύρεση ενός επιπέδου συνειδητοποίησης που πηγαίνει πέρα από το καλό και το κακό, ένα μέρος από το οποίο μπορείτε να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε όλα τα πράγματα. Η βασιλεία του Θεού είναι μέσα. Ό, τι χρειάζεστε βρίσκεται στο εσωτερικό. Ειρήνη, χαρά και ηρεμία είναι δική σας, όταν μπορείτε πραγματικά να συνειδητοποιήσετε ποιος είστε: ένα θεϊκό ον σε φυσική έκφραση.

Μόνο όταν συνειδητοποιείτε ότι είστε εδώ για να μετατρέψετε και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας τότε τα πράγματα πραγματικά θα αρχίσουν να αλλάζουν για σας, και ως παρενέργεια, για τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Ο κόσμος είναι αυτό που είναι και το υψηλότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για αυτό είναι απλά να τον αγαπάτε για αυτό που είναι. Αγάπη και δείτε την ομορφιά του κάθε όντος που ταξιδεύει μέσα από αυτό το επίπεδο της πραγματικότητας.

Πολλοί από εσάς έχουν μετακινηθεί από την ενέργεια μου, η ενέργεια του Ιησού/Jeshua ή του Ιησού/Jesus. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι συγγενής σου. Ήμουν απλά ένας εργάτης του φωτός απαλλαγμένος από καρμικές σχέσεις, ένας εργάτης του φωτός που διέθετα ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης του εαυτού. Είστε σε επαφή με την ενέργεια μου, επειδή ξέρετε αυτή είναι η ενέργεια που κινείτε προς την σωστή κατεύθυνση. Η ενέργεια του Χριστού είναι η ενέργεια του Μελλοντικού Εαυτού σας (Ανώτερου Εαυτού σας).

Jeshua channeled

by Pamela Kribbe

www.jeshua.net

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1