urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Θέλεις να θεραπεύσεις τη δική σου ζωή σαν ένα πρώτο

βήμα για τη θεραπεία του κόσμου;

Αισθάνεσαι ότι καλείσαι να θεραπεύσεις τους άλλους;

Νιώθεις την υποχρέωση να γράψεις, να διδάξεις

ή να συμβουλεύσεις σχετικά με τις θεραπευτικές σου εμπειρίες;

Θέλεις να λύσεις τα κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά

προβλήματα του πλανήτη;

Πιστεύεις ότι κάθε κατάσταση μπορεί να θεραπευτεί

με πνευματικές μεθόδους;

Είχες κάποιες μυστικιστικές εμπειρίες, όπως ψυχικές

προαισθήσεις, ή συναντήσεις με αγγέλους;

Γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι στον κόσμο για έναν ανώτερο

σκοπό, ακόμακι αν δεν ξέρεις με σιγουριά ποιος είναι αυτός,

ή πώς θα τον πραγματοποιήσεις;

Τότε είσαι ένας  « Πολεμιστής του Φωτός » !

Καλώς ήρθατε στην Οικογένεια…

Starseed

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Ο Πλανήτης Γη περνάει σε ένα υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής δόνησης. Όταν ένας πλανήτης πρόκειται να κάνει μια τέτοια μεγάλη αλλαγή δεν τον αφήνουν στη τύχη του. Από την «Οικογένεια του Φωτός», έχουν έρθει στη Γη οι «Πολεμιστές του Φωτός» όπως ονομάστηκαν, για να βοηθήσουν να γίνει αυτό το τεράστιο άλμα, και δεν είναι οι μόνοι…

Σύντομα θα γίνει μια μετάβαση, μια μετακίνηση μέσω των διαστάσεων, ώστε να εισέλθουμε σε ανώτερες διαστάσεις, στις οποίες το σώμα γίνεται πιο δεκτικό στις καινούριες ενέργειες, πιο ευέλικτο, αλλά και πιο δυνατό.

Αυτό έχει σαν συνέπεια την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, και την δημιουργία ενός κόσμου, ο οποίος θα στηρίζεται στη δικαιοσύνη, τη χαρά, την υγεία, την αρμονία, την ειρήνη, και βέβαια την αγάπη!

Το κλειδί είναι η Αγάπη! Το συστατικό του σύμπαντος, είναι η Αγάπη. Το σχέδιο, στηρίζεται στην επαναφορά των στοιχείων του φωτός, που είναι η πληροφορία και η αγάπη. Το φως είναι πληροφορία, και η αγάπη είναι δημιουργία. Γι αυτό οι «Εργάτες του Φωτός», ενσαρκώθηκαν στη Γη κατά εκατομμύρια,  για να αλλάξουν το σύστημα μέσα στο οποίο βρίσκονται, με το να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν μια καινούρια συχνότητα δόνησης. Μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα επικρατήσει τα επόμενα χρόνια. Μέσα από αυτούς θα συντελεστεί η μεταμόρφωση. Αυτό που κάνουν, θα επηρεάσει  όλο το σύμπαν σε απίστευτο βαθμό! Βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν, να διδάξουν, να εξελιχθούν και να περάσουν όλη τη διαδικασία. Η αληθινή γνώση είναι μέσα τους. Εκεί βρίσκονται οι πληροφορίες και τη κατάλληλη στιγμή θα αφυπνιστούν και θα αρχίσουν να τις μεταδίδουν στους υπόλοιπους.

Καθένας τους θα συνειδητοποιήσει, ότι η ζωή του έχει κάποιο σκοπό, καθώς θα αρχίσει να θυμάται το ρόλο του.

Οι ίδιοι έχουν επιλέξει να βρίσκονται εδώ αυτή τη χρονική περίοδο. Έχουν  αποστολή να φέρουν στην επιφάνεια τις  μνήμες, και να επαναφέρουν την ανθρώπινη ύπαρξη, στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας. Εκπαιδεύονται εδώ και πολλές ζωές γι’ αυτή την αποστολή και δεν ήρθαν εδώ απροετοίμαστοι. Ότι χρειάζεται να ξέρουν βρίσκετε μέσα τους και έχουν τη δυνατότητα να το θυμηθούν.

Τα μέλη της οικογένειας του φωτός είναι όντα που δουλεύουν και έχουν σχέση με μια πλευρά της συνείδησης που ονομάζετε φως. Όπως είπαμε το φως είναι πληροφορία . Η Οικογένεια του Φωτός ξεκίνησε να δουλεύει, εισχωρώντας σ’ ένα σύστημα το οποίο βρίσκονταν σε κενό πληροφοριών , στερημένο από φως.

Είναι πρωτοπόροι, και είναι εδώ, για να υπερνικήσουν τους ίδιους τους τούς φόβους και να δείξουν στον υπόλοιπο πλανήτη ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάται τίποτα!

Μπαίνουν σε συστήματα πραγματικότητας για να μεταβάλουν την υπάρχουσα συχνότητα, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πληροφορία. Λειτουργούν ως υποδοχείς ενέργειας και πληροφοριών. Δέχονται τις δημιουργικές κοσμικές ακτίνες μέσα στα σώματα τους, επιτρέποντας έτσι να συντελεστεί μια διαδικασία. Καθώς αφυπνίζετε η μνήμη τους θα ανταποκριθούν στο σχέδιο, στο οποίο ήρθαν να λάβουν μέρος, ώστε να μεταβληθούν και να «ανυψωθούν» οι συχνότητες. Θα αρχίσουν να φέρουν, να κατέχουν και να διατηρούν μια συγκεκριμένη συχνότητα.

Τα μέλη της οικογένειας του φωτός δεν έχουν αποστολή τον προσηλυτισμό. Απλώς μεταδίδουν τα νέα της αλλαγής, σε όσους είναι έτοιμοι να τα ακούσουν. Δεν πιέζουν, δεν επιμένουν και  δεν επιβάλλουν τη γνώμη τους, με κανέναν τρόπο. Είναι συνηθισμένοι άνθρωποι, σαν όλους τους άλλους, αλλά ξεχωρίζουν από τη προθυμία τους να προσφέρουν και να βοηθήσουν. Λόγω της υψηλής δόνησης τους, οι άλλοι χαίρονται να βρίσκονται κοντά τους. Είναι αυτοί που στο πέρασμα τους σκορπίζουν χαρά, αισιοδοξία, και θεραπεία. Αυτοί, που μπορούν και βοηθούν το διπλανό τους, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Ξέρουν καλά τους συμπαντικούς νόμους, και ο νόμος της προσφοράς, είναι ένας από αυτούς! Υπάρχουν κάποιοι που έχουν κατανοήσει ήδη την αποστολή τους, και  κάποιοι άλλοι, στους οποίους μόλις άρχισε να αφυπνίζεται η μνήμη τους.

Το σχέδιο για την αλλαγή της τονικής συχνότητας που επηρεάζει το ανθρώπινο είδος, συνεπάγεται την επανασύνδεση του DNA  και των φωτοκωδικοποιημένων ινών τους. Το DNA τους πρόκειται να εξελιχθεί και από δύο σπείρες να φθάσει τις δώδεκα. Οι δώδεκα σπείρες αντιστοιχούν σε κέντρα ενέργειας ή τσάκρα που βρίσκονται μέσα και έξω απ’ το σώμα τους. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει σταδιακά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, ξεκινώντας από τους εργάτες του φωτός.

Η διαδικασία επανασύνδεσης του DNA ονομάζετε μετάλλαξη. Ένας από τους πιο συναρπαστικούς  λόγους για να βρίσκετε κανείς στη Γη αυτή τη περίοδο είναι ότι συντελείτε αυτή η αναδιάρθρωση του DNA του ανθρώπινου είδους. Η σύνδεση των δώδεκα κλώνων σημαίνει ότι τα δώδεκα ενεργειακά ή πληροφοριακά κέντρα, μπορούν να αρχίσουν να λειτουργούν και να στέλνουν πληροφορίες συνέχεια μεταξύ τους. Όταν αυτές οι πληροφορίες ενεργοποιηθούν θα υπάρξει απίστευτη δύναμη.

Κοσμικές ακτίνες φθάνουν στον πλανήτη εξαγγέλλοντας μία αλλαγή και μέσα στο σώμα λαμβάνει χώρα μια ανακατάταξη. Τα σκορπισμένα δεδομένα που έχουν την ιστορία και την επίγνωση της ζωντανής βιβλιοθήκης,  έχουν αρχίσει να ευθυγραμμίζονται. Καθώς το DNA εξελίσσετε, σχηματίζονται σπείρες η κλώνοι και οι φωτοκωδικοποιοιμένες ίνες αρχίζουν να δημιουργούν δέσμες μεταξύ τους. Τα διασκορπισμένα δεδομένα  οργανώνονται μέσα στο σώμα, χάρις στις ηλεκτρομαγνητικές  ενέργειες του Πρωταρχικού Δημιουργού.

Καθώς συντελείτε αυτή η ανασύσταση, οι εργάτες του φωτός θα δημιουργήσουν ένα εξελιγμένο νευρικό σύστημα που θα επιτρέπει σε πολύ περισσότερα δεδομένα να κινούνται μέσα στη συνειδητότητα τους. Θα αφυπνίσουν πολλά εγκεφαλικά κύτταρα που παραμένουν σε αδράνεια και θα φθάσουν να χρησιμοποιούν ολόκληρο το υλικό τους σώμα, και όχι μόνο το μικρό ποσοστό με το οποίο λειτουργούσαν ως τώρα. Εδώ είναι που ξεδιπλώνετε το σχέδιο, και ότι συμβεί  στη Γη θα επηρεάσει πολλούς μα πάρα πολλούς κόσμους!

Μερικοί από τους εργάτες του φωτός έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται, και αυτοί επηρεάζουν και τους άλλους . Σύντομα όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να έχουν μεγάλη καθαρότητα για το ποιοι είναι και ποιο είναι το έργο τους. Όλο αυτό είναι ένα απίστευτο εξελικτικό άλμα για όποιον συμμετέχει και πρόκειται να συντελεστεί πάνω σε ένα επιταχυνόμενο μονοπάτι, κατά  την διάρκεια των επόμενων χρόνων.

Οι άνθρωποι θα μπορούν απλώς με το να συγκεντρώνονται σε ομάδες και να έχουν από κοινού την πρόθεση για κάτι που θέλουν να γίνει, λειτουργώντας ως ομαδικοί τηλεπαθητικοί υποδοχείς ενεργειών απ’ όλο το σύμπαν - να αλλάξουν το πρόσωπο του σύμπαντος.

Καθώς διάφορες ενέργειες θα έρχονται στον πλανήτη και πολλοί θα κρατούν τις υψηλότερες συχνότητες, θα φέρνουν πληροφορίες που θα αφήσουν άφωνους και θα σοκάρουν αρκετούς. Αυτό, γιατί το δέκατο τσάκρα (ενεργειακό κέντρο ) συνδέεται με το ηλιακό σύστημα, το ενδέκατο με τον γαλαξία, και το δωδέκατο μ’ ένα μέρος μέσα στο σύμπαν. Θα συγχωνευτούν ταυτότητες και πολιτισμοί. Θα ενωθούν πολλές νέες κοσμικές τάξεις και ίσως υπάρξει  χάος και σύγχυση, πριν την ηρεμία και τη γαλήνη.

Τα μέλη της Οικογένειας του φωτός μπορούν απλώς να τα παρακολουθούν όλα αυτά γνωρίζοντας ότι το χάος και η σύγχυση πρέπει να υπάρξουν ώστε να αλλάξει το σύστημα, για να μπορέσει μετά να αναγεννηθεί  από την αρχή με φως. Μπορούν να κατανοήσουν ότι συντελείτε μια διαδικασία εξέλιξης και ότι όσοι μπορέσουν να αντέξουν της αλλαγές της συχνότητας, σίγουρα θα εξελιχθούν! Το λέμε ξανά, η Γη είναι ένα συναρπαστικό μέρος να βρίσκετε κανείς αυτή την εποχή!

Κάθε σημείο στον πλανήτη επηρεάζετε απ’ αυτή την αλλαγή, αυτήν την επίγνωση. Οι φύλακες του φωτός που επιθυμούν να αλλάξουν εντελώς την παρούσα πραγματικότητα και να εισάγουν διάφορες επιλογές, γειώνουν αυτή τη συχνότητα. Αν δεν γειωθεί και δεν κατανοηθεί, μπορεί να δημιουργήσει  επιπρόσθετο χάος. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει οι εργάτες του φωτός να είναι γειωμένοι.

Πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν ξαφνικά να νιώθουν την καινούρια ενέργεια, χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία. Έλκουν φως, δηλαδή δεδομένα και πληροφορίες πάνω στον πλανήτη, και καθώς το κάνουν αυτό, δημιουργούν καινούρια μονοπάτια για να εξερευνήσει η συνειδητότητα τους, χωρίς να ειπωθεί καμιά κουβέντα. Τα καινούρια μονοπάτια συνειδητότητας δημιουργούν καινούριες πραγματικότητες, νέες επιλογές και καινούριους τρόπους ζωής και ύπαρξης. Αυτός είναι ο λόγος που η αλλαγή της σημερινής κοινωνίας είναι αναπόφευκτη. Γιατί δεν έχει φως! Δεν έχει πολυδιαστασιακές δυνατότητες. Κρατά περιορισμένη την ανθρωπότητα και έχει πια κουραστεί.

Οι εργάτες του φωτός καταλαβαίνουν πόσο πολύπλοκη είναι η πραγματικότητα, πόσες διαφορετικές μορφές πραγματικότητας υπάρχουν! Ένα σημαντικό τους καθήκον είναι η κατανόηση. Να φέρουν την αντίληψη και την κατανόηση στον πλανήτη, οι οποίες θα σταθεροποιήσουν την ενέργεια και θα παράγουν την δύναμη για δημιουργία.Το φως σήμερα, υποτιμάτε σ’ αυτό τον κόσμο!

Δημιουργώντας μια εσωτερική γαλήνη και εσωτερική αγάπη, αποδεχόμενοι το  ποιοι είναι, θα ξέρουν πως αυτές ακριβώς είναι οι απαραίτητες συνθήκες για να φθάσουν  σε αυτό το τελικό στάδιο αγκυροβόλησης του φωτός, πρώτα για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Το μάθημα των εργατών του φωτός είναι να αναλάβουν οι ίδιοι την εξουσία του εαυτού τους και να σταματήσουν πια να δίνουν τη διαδικασία λήψεως αποφάσεων σε κυβερνήσεις, γονείς, δασκάλους, ή Θεούς! Ήρθε καιρός οι άνθρωποι της Γης να γίνουν κύριοι του εαυτού τους και του κόσμου τους.

Για να επιτύχουν οποιαδήποτε αλλαγή, θα πρέπει να δουλέψουν πρώτα με τον εαυτό τους. Να αναπτυχθούν, να προχωρήσουν πέρα από τα όρια τους.

Να μάθουν να γίνονται πολύ-διαστασιακοί , να υπάρχουν στον αστρικό κόσμο και να ταξιδεύουν πέρα απ’ το υλικό σώμα. Να πάψουν να ορίζουν το σώμα σαν να τελειώνει εδώ, όπως ενθαρρύνονται να κάνουν απ’ την κοινωνία και τα συστήματα, για να μπορούν να τους ελέγχουν.

Κάθε ένας από τους εργάτες του φωτός συμφώνησε να έρθει εδώ αυτή την περίοδο, για να είναι φορέας μιας συχνότητας. Αυτή τη στιγμή η συχνότητα αυτή είναι το φως, και έτσι μαθαίνουν να είναι φορείς της συχνότητας της Αγάπης.

Η μεγάλη πλειοψηφία, δεν έχει ιδέα για το πώς μπορεί να είναι η συχνότητα της Αγάπης. Μιλούν για την Αγάπη και το Φώς, αλλά δεν κατανοούν τις επιπτώσεις τους και τις πραγματικές τους σημασίες. Εφόσον το Φως είναι πληροφορία, και η Αγάπη  δημιουργία, είναι σωστό να υπάρχουν οι κατάλληλες πληροφορίες προτού λάβει χώρα η δημιουργία.

Καθώς αναπτύσσονται και φθάνουν στα ανώτερα επίπεδα αναγνώρισης, θα σπάσουν αυτό που τώρα φαίνεται σαν να είναι από τσιμέντο, στρώσεις του εαυτού τους που τους έχουν κρατήσει πίσω…

Τα μέλη τη Οικογένειας του φωτός έρχονται σ’ αυτό το σύστημα για να λαμβάνουν τις ακτίνες γνώσης. Μετά διανέμουν την γνώση, τον καινούριο τρόπο ζωής και την νέα συχνότητα στον υπόλοιπο πληθυσμό ώστε ν’ αλλάξει όλος ο πλανήτης. Είναι εδώ για να λειτουργήσουν σαν άγκυρες για την συχνότητα και να επιτρέψουν στη μεταλλακτική διαδικασία να συμβεί μέσα στα σώματα τους, ώστε να γίνει προσβάσιμη για τον πλανήτη. Ζουν αυτή τη διαδικασία και μετά την εκπέμπουν γύρω τους. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι τελικά η πραγματικότητα τους θ’ αλλάξει και επίσης θ’ αλλάξει ο τρόπος που συν διαλέγονται με την πραγματικότητα! Θα πάψουν να είναι όπως γνώριζαν τον εαυτό τους και θα έχουν μεγαλύτερη σύνδεση με όλους του άλλους , που αναζητούν να κάνουν το ίδιο άλμα συνειδητότητας όπως αυτοί…

Μια τέτοια διαδικασία συνεπάγετε τη συνάντηση , τη συγχώνευση και τη χρήση, του πολυδιάστατου εαυτού (τον ονομάζουν και Ανώτερο Εαυτό η Θεϊκό Εαυτό ). Δεν μπορεί κανείς να φθάσει στην ανώτερη γνώση, χωρίς να περάσει μέσα από τον πολυδιαστασιακό του εαυτό. Αυτό σημαίνει, να φθάσει στην πλήρη συνειδητοποίηση και να βιώσει, να συναντήσει και να συγχωνευτεί με ένα σύνολο διάνοιας, που υφίσταται σε ένα ολοένα διευρυμένο τώρα, πέρα απ’ το χώρο και τον χρόνο. Ο καθένας τους φέρει αυτή την εσωτερική γνώση.

Καθώς θα συμφωνούν να την ανακαλύψουν, θα αφυπνίζονται ολοένα και σε βαθύτερα επίπεδα, αποκτώντας τελικά μεγάλη αυτάρκεια. Όσοι δεν σταματήσουν από φόβο, θα αποκτήσουν και τεράστια γνώση. Ο φόβος θα παίζει πάντα ένα ρόλο στην εξελικτική τους διαδικασία γι αυτό πρέπει να το συνηθίσουν. Δεν πρέπει να νιώθουν ότι ο φόβος είναι κακός. Πρέπει να περάσουν μέσα απ’ αυτόν και να βιώσουν όλα όσα νιώθουν, για να τον ξεπεράσουν. Κατανοώντας πως είναι μέρος του σχεδίου, ανακαλύπτουν το πώς μπορεί να τους εξυπηρετήσει.

Θα πρέπει να θυμούνται ότι η δύναμή τους και η ικανότητα τους να δημιουργούν την πραγματικότητα μέσω της θέλησης τους, τελειώνει εκεί που αρχίζει ο φόβος τους. Όποιος λειτουργεί με ειρήνη, αγάπη και πληροφόρηση, αλλάζει δραστικά την δομή αυτού του τόπου! Ξαναδίνει στον πλανήτη την επιλογή συχνότητας.

Η Οικογένεια του φωτός ήρθε για να τα αλλάξει τα παλιά δεδομένα! Η αποστολή της είναι καταπληκτική. Έχει ένα αξιοζήλευτο έργο, και για να ολοκληρώσει την δουλειά της  έχει όση βοήθεια χρειάζεται.

Υπάρχει μία τεράστια εισροή από Οντότητες και αστρόπλοια  στον πλανήτη, που τώρα εργάζονται σαν μεσάζοντες, κυριολεκτικά σαν μετατροπείς της ενέργειας.

Οι ακτίνες φωτός που καταφθάνουν, προέρχονται από αρχαία αστρικά συστήματα, που συνεργάζονται προαιώνια με την Γη. Μερικά από αυτά είναι γνωστά μονάχα με αστρονομικούς αριθμούς, ενώ άλλα έχουν ονόματα που μας είναι οικία. Σείριος , Αρκτούρος , Ωρίωνας , Πλειάδες, κ.τ.λ.

Οι ακτίνες φωτός λαμβάνονται από πολλά αστρόπλοια που περιβάλουν την Γη. Φιλτράρονται μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό δίκτυο και κατόπιν «βομβαρδίζουν» τον πλανήτη. Όλα αυτά ενεργοποιούνται τούτη την περίοδο. Πολλοί από τους εργάτες του φωτός ανακαλύπτουν πως νοιώθουν αλλαγμένοι. Όταν οι διάφορες  πληροφορίες διακτινίζονται πάνω τους, το σώμα τους πρέπει να μπορεί να τις λαμβάνει. Για να μπορέσει να τις λάβει,  είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε μια ορισμένη κατάσταση. Η πληροφορία είναι σαν ένα ρεύμα, και αν το σώμα δεν μπορεί να αντέξει το ρεύμα αυτό, αρχίζει να δυσφορεί. Καλό είναι να βγουν από τον λογικό νου, και απλά να κάνουν ότι νιώθουν, επειδή ο λογικός νους θα έρθει σε αντίθεση με αυτές τις πληροφορίες και την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

Στα επόμενα χρόνια η κατανόηση τους  και η δόνηση με τις συχνότητες που καταφθάνουν, θα είναι σαν να ανοίγουν το προσωπικό τους ραδιόφωνο. Θα έρθει εποχή που ούτε καν θα τους περνάει από τον νου να πηγαίνουν σε συνεδρίες με διάμεσο, γιατί θα έχουν δική τους σύνδεση με τις πληροφορίες. Η ανώτερη επικοινωνία ή το να είναι κανείς διάμεσο και να φέρει πληροφορίες από κάποιο άλλο ων, θα γίνει απαρχαιωμένη μέθοδος, καθώς ο καθένας κυριολεκτικά θα υλοποιεί την δική του ύπαρξη για να τον διδάσκει.

Αυτό που έχει να κάνει η Οικογένεια του Φωτός, είναι να επιτύχει την απελευθέρωση των ανθρώπων, σε όλους τους τομείς. Ο τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο χάνεται, αν δεν έχει ήδη χαθεί..

Τα θεμέλια υποχωρούν και υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν ακόμα να δουν αυτή την υποχώρηση. Ο σημαντικότερος παράγοντας αυτής της ολίσθησης είναι ότι υπάρχει πρόσβαση σε νέα δεδομένα, που καθιστούν τα παλιά. Έτσι παίρνουν την ευθύνη να εξελίξουν πρώτα τον εαυτό τους μέσα σε αυτή την διαδικασία, για να είναι οι ίδιοι πηγή έμπνευσης και ζωντανά παραδείγματα για τους άλλους.

Είναι γνωστό πως το φως αλλάζει κάθε δονητική συχνότητα που συναντά.  Γεννάει νέα συστήματα μέσα από αυτά που αφήνει πίσω του. Μια νέα τάξη σχηματίζεται. Είναι θαυμάσιο έργο να μεταφέρεις το φως! Με το που επιτρέπεις στο φως να εισχωρήσει στο σώμα σου, αρχίζει το στάδιο της αλλαγής το οποίο δεν είναι πάντα ευχάριστο ή χαρούμενο, αλλά ακόμα κι αν χρειαστεί να πέσει κανείς χαμηλά, η ανύψωση έπειτα, θα είναι τεράστια! Οποιοσδήποτε αφεθεί  με εμπιστοσύνη στο σκοτάδι, ύστερα θα περάσει στο Φως!

SWave X 11

Ζήστε το Φως σας!

Το δικτύωμα της Γης αλλάζει. Στην πραγματικότητα, η Γη περνάει μία μύηση! Εξελίσσεται, και εξελίσσονται μαζί και οι κάτοικοί της. Μετατρέπεται σε μια ύπαρξη όπου τα θαύματα μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής, επειδή θα υπάρχουν μέσα στην κατάλληλη συχνότητα, η οποία θα γίνει διαθέσιμη. Οι εργάτες του φωτός ζουν τις ζωές τους σύμφωνα με όσα γνωρίζουν, και ο καθένας βοηθάει ώστε να ζωντανέψει αυτή η συχνότητα σε τούτο τον πλανήτη. Είναι μια εργασία προσωπικής φύσεως. Ίσως δουλεύετε σε ομάδες και έχετε κάποιους οδηγούς, αλλά πρέπει ως άτομα να εξελίξετε τον εαυτό σας. Καθώς το κάνετε αυτό, και καθώς το φως θα σας καθοδηγεί να ζείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θα αρχίσετε να νιώθετε ενθουσιασμό γι αυτό που είστε! 

Είναι απαραίτητο να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να έρθετε σε επαφή με τον Εξυψωμένο ή Ανώτερο Εαυτό σας. Νοιώστε τι σημαίνει  Εξυψωμένος ή Ανώτερος Εαυτός. Είναι θριαμβευτικός, απελευθερωμένος γεμάτος ευτυχία για τα κατορθώματά του και την ύψιστη εκπλήρωση. Ο πλανήτης μας έχει απεγνωσμένα ανάγκη από όντα με δέσμευση, που αναζητούν τον εξυψωμένο τους Εαυτό! Οι εργάτες του φωτός, ανακαλύπτουν σε κάθε τους βήμα αυτή την εξύψωση! Κοιτούν τον αληθινό τους εαυτό, αυτόν που μπορεί να τους δώσει περισσότερα, από ότι όλα τα βιβλία και όλες οι κασέτες του κόσμου!

Πρώτα από όλα ζήστε το Φως σας! Ζήστε αυτό το φως που υπάρχει μέσα σας, με θάρρος! Μη κρύβεστε! Πείτε εκείνα που ξέρετε χωρίς να ανεβαίνετε σε βάθρα και να κουνάτε τα χέρια σας σαν φανατικοί κάποιας αίρεσης, ή οπαδοί μιας ομάδας. Πείτε απλά: « Αυτά πιστεύω, αυτά ζω ! »

Όπου και αν βρίσκεστε, χρησιμοποιείστε την στήλη φωτός. Μπορεί ο καθένας από σας, να οραματιστεί μια λευκή, χρυσή, ή λευκόχρυση στήλη από φως, (δοκιμάστε και δείτε με ποια νιώθετε εσείς πιο άνετα),  η οποία να μπαίνει από την κορυφή του κεφαλιού σας, και να γεμίζει  το σώμα σας με φως. Είναι μια άσκηση που μπορείτε να κάνετε, ώστε να φθάσετε σε πλήρη λειτουργικότητα. Οραματίζεστε και ενεργοποιείτε τη στήλη φωτός, και  έπειτα την τραβάτε μέσα στο σώμα σας. Ζητήστε το. Κάντε καθημερινή σας πρόθεση το να λειτουργείτε με μια ακτίνα από φως, γιατί η συχνότητα του φωτός σας συνδέει και σας γεμίζει με προστασία και πληροφορίες.

Νιώστε την να φθάνει ως τη βάση της σπονδυλική σας στήλης, να διατρέχει όλο σας το σώμα και να μπαίνει στη γη. Ακόμα μπορείτε να φτιάχνεται μια χρυσή ασπίδα προστασίας γύρω σας, να σας περικλείει σαν μια φωτεινή φυσαλίδα, για να σας κρατάει προστατευμένους και δυνατούς. Το χρυσό φως προστατεύει και κρατάει μακριά τις αρνητικές και ασύμφωνες ενέργειες. Επίσης καθοδηγεί, δίνει εσωτερική δύναμη, και σοφία. Το λευκό φως καθαρίζει, θεραπεύει, ηρεμεί, φωτίζει, και είναι κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις. Κάθε φορά που νιώθετε «κάπως», λουστείτε με λευκό φως! Οι ακτίνες φωτός μεταφέρουν τεράστιες ενέργειες δύναμης, έχουν τη δική τους δόνηση και ποιότητα και ποτέ μην αμφιβάλλετε για την αποτελεσματικότητα τους!

Αυτό μπορείτε να το κάνετε και για οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη υπάρχει ανάγκη. Στείλτε φως σε κάθε κατάσταση, σε κάθε πρόβλημα, όσο μακριά κι αν είναι. Σε δικούς σας ή ξένους, ή απλά στείλτε φως με την πρόθεση, να πάει όπου είναι κατάλληλο τη δεδομένη στιγμή!

Όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, τον συνάνθρωπο σας και τη γη, γνωρίζετε ότι ήρθατε εδώ για να επαναπροσδιορίσετε, να επανασχεδιάσετε και να σπάσετε τα όρια της ανθρωπότητας. Το εκπέμπετε! Ζείτε την ζωή σας προσανατολισμένοι σε αυτό.

Δεν είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να ανησυχείτε, είναι απλώς κάτι το οποίο, είστε! Το ζείτε, είναι η Θεϊκότητά σας! Θα διαπιστώσετε πως όταν ζείτε στο φως σας, θα τραβήξετε κοντά σας κι άλλους που ενδιαφέρονται να ζήσουν τις ζωές τους με τον ίδιο τρόπο, και οι αριθμοί σας όλο και θα  μεγαλώνουν.

Όταν πάρετε πια την απόφαση να βιώσετε τον αληθινό σας εαυτό, και να αναπτύξετε πλήρως τις ικανότητες σας, πείτε: « ‘Πνεύμα’, επιθυμώ να με χρησιμοποιήσεις, και να δουλέψω, σύμφωνα με όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα μου, δείχνοντας μου τι μπορώ να κάνω. Δώσε μου την ευκαιρία να ζήσω το φως μου, να πω την αλήθεια μου, και να είμαι φορέας αυτού του φωτός σε όλο τον πλανήτη»! Τότε το πνεύμα θα σας αναθέσει εργασία! Όταν βρίσκεστε σε «υπηρεσία» προς τον εαυτό σας και έχετε δεσμευτεί ως προς την προσωπική σας εξέλιξη και αλλαγή, ανυψώνετε και όλους τους άλλους γύρω σας. Αυτό είναι «υπηρεσία» !

«Υπηρεσία» δεν σημαίνει να βγείτε προς τα έξω, και να γίνετε οσιομάρτυρες και να λέτε: « θα σας σώσω! ». «Υπηρεσία» σημαίνει, να κάνετε μόνοι σας την δουλειά και να ζείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε όλοι όσους αγγίζετε να επηρεάζονται από το δικό σας δρόμο! Μπορείτε αν θέλετε, να ζητήσετε επιτάχυνση. Αν θέλετε μια επιτάχυνση, να είστε ξεκάθαροι, αλλά και πανέτοιμοι να εκτοξευτείτε, και να είστε ανοικτοί να διαβάσετε τα σημάδια καθώς θα σας έρχονται. Όταν ζητήσετε μια επιτάχυνση να είστε προετοιμασμένοι να ρισκάρετε με τέτοιο τρόπο, που πολύ πιθανά ο λογικός σας νους μπορεί να βάλει τις φωνές! Ο λογικός νους πρόκειται να κλωτσήσει και να γκρινιάξει για μερικά από αυτά τα πράγματα, γιατί φοβάται. Μόλις ακούσετε τον εαυτό σας να λέει, ότι αυτό δεν μπορώ να το κάνω, ή αυτό δεν είναι λογικό, πάρτε μια βαθιά ανάσα, και αφουγκραστείτε! Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά, πείτε απλά: « Έχω Θεία καθοδήγηση ! Πρόθεσή μου είναι η επιτάχυνση. Πρόθεσή μου είναι να δουλέψω από θέση εξύψωσης και να ρισκάρω γι’ αυτό. Έτσι  αισθάνομαι ότι είναι το σωστό, ακόμα κι αν δεν είναι αποδεκτό με τη κοινή λογική! »

Αν ωστόσο δεν το αισθάνεστε ούτε σωστό, ούτε λογικό, τότε μη το κάνετε! Άλλοι προχωρούν αργά και σταθερά, και άλλοι φεύγουν με χίλια! Ο καθένας έχει τον δικό του ρυθμό και χρειάζεται τον χρόνο του. Αυτό που αγγίζει τη καρδιά σας, αυτό και μόνο είναι το κατάλληλο για σας. Θα το πούμε και θα το ξαναπούμε, γιατί είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το  μονοπάτι: Μόνο αν νιώθετε ότι κάτι σας τραβάει, ότι σας κάνει να αισθάνεστε καλά, να το ακολουθήσετε! Εμπιστευθείτε αυτά που νιώθετε. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα από όλα αυτά, είναι απόλυτο κατανοητό, δεν υπάρχει κάτι που έχετε να κάνετε με το ζόρι ή γιατί έτσι πρέπει! Δεν υπάρχει ‘πρέπει’ παρά μόνο το ‘πρέπει’ το δικό σας, αυτό που είναι κατάλληλο για σας. Δεν είναι όλοι έτοιμοι για τις μεγάλες αλλαγές, και είναι πολλοί εκείνοι οι όποιοι θα παραμείνουν στη παλιά δόνηση και έχουν να αντιμετωπίσουν τις δικές τους προκλήσεις.

Σίγουρα θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν σε κάποια επόμενη ζωή, καθυστερώντας βέβαια την πνευματική τους εξέλιξη, αυτό όμως δεν τους κάνει λιγότερο αγαπητούς στα μάτια του Θεού, της Ανώτερης Δύναμης, -όπως θέλετε πείτε το- ούτε και κατώτερους απέναντι στους πλέον αφυπνισμένους. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός η διαχείριση της ζωής του, αν θέλει να είναι ευτυχισμένος η δυστυχισμένος, ελεύθερος η συμβιβασμένος, και η κάθε επιλογή είναι σεβαστή!

Ο καθένας από σας ήρθε σε αυτόν τον πλανήτη για να επιτελέσει ένα έργο, και τώρα έρχεται μια πολύ σημαντική εποχή, που πρόκειται να αλλάξουν πολλά. Καθώς αφομοιώνετε αυτή την αλλαγή και συνειδητοποιείτε τι σημαίνει, θα αλλάξει και η ζωή του καθενός σας. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται το να αφήσετε πολλά πράγματα, να αποχωριστείτε συνήθειες και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, και να εξοικειωθείτε με  άλλους, καινούριους τρόπους. Έχετε εμπιστοσύνη! Και τι σημαίνει, να εμπιστεύεστε; Σημαίνει να έχετε τόσο βαθιά εσωτερική γνώση, ώστε να ξέρετε ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν τον κόσμο σας, και πολύ απλά είστε απόλυτα βέβαιοι, ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο, και το Ανώτερο καλό σας. Πάντα στο βαθμό που νιώθετε μέσα σας καλά.

Όποια και αν είναι η προσπάθεια στην οποία οδηγήστε για να συμμετέχετε είναι μέρος του πρωταρχικού σας σχεδίου ώστε να μπορέσετε να εξελιχθείτε. Εξελισσόμενοι επηρεάζετε την εξέλιξη του πλανήτη. Όλα όσα κάνετε αφορούν την συνολική εξέλιξή σας.

Καθώς θα εισχωρείτε στην πραγματική κατανόηση του ποιοι είναι οι άνθρωποι και τι είναι αυτό το μέρος, αρχίζετε να ανοίγετε καινούρια μονοπάτια και για τους άλλους. Θα δείτε γεγονότα που ποτέ  δεν είχατε φανταστεί, με κάποιο τρόπο να λαμβάνουν χώρα μπροστά σας.

Υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθούν οι φορείς του φωτός, τα επόμενα χρόνια! Καταλάβετε ότι αυτό είναι μέρος του σχεδίου. Όλοι σας πρέπει να έχετε ξεκάθαρη πρόθεση, σχετικά με το πώς θα σας άρεσε να είναι η πραγματικότητά σας. Να λειτουργείτε με διαύγεια.

Μπορείτε να πείτε: « Προς τους οδηγούς μου και όλους όσους βοηθάνε  το ταξίδι της εξέλιξής μου στη γη: Πρόθεσή μου είναι να πετύχω, πρόθεσή μου είναι να είμαι πάντοτε ασφαλής σε όλα όσα κάνω. Πρόθεσή μου είναι να περνάω καλά και να ζω με αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Πρόθεση μου είναι να προσφέρω το φως μου και τις υπηρεσίες μου σε όλους όσους συναντώ. »

Αν και πρέπει να δουλέψετε μόνοι σας για να εξελιχθείτε, υπάρχουν πολλές μη υλικές οντότητες, έτοιμες να συνεργαστούν μαζί σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους καλέσετε σε βοήθεια. Όταν το κάνετε αυτό, εκφράστε πάντοτε με καθαρότητα πως όποια βοήθεια σας έρθει, θέλετε να προέρχεται από το φως. Μην αφήστε το σκοτάδι να εισβάλλει στη πραγματικότητα σας, παραμείνετε μέσα στην ακεραιότητά και στην επίγνωσή σας. Κρατώντας το φως σας αναμμένο, προσελκύεται κοντά σας φωτεινούς συντρόφους και φωτεινές καταστάσεις. Το φως, αναζητά πάντα το όμοιο του, και το σκοτάδι το αντίστοιχο.

Συχνά θεωρείται πως αν κάποιος είναι έξυπνος, τότε είναι και πνευματικά αφυπνισμένος. Αυτό είναι εντελώς λάθος. Μπορεί κάποιος να είναι ιδιοφυία και να μάθει να υπερβαίνει τους ανθρώπινους νόμους και παρ’ όλα αυτά, να μη λειτουργεί στη συχνότητα του φωτός ή στη συχνότητα της αγάπης. Προσέξτε το αυτό και να είστε ξεκάθαροι σχετικά με την βοήθεια που καλείτε να έρθει κοντά σας, σε όλα τα επίπεδα. Το κλειδί είναι να μάθετε να συντονίζεστε με τη συχνότητα της αγάπης.

Αν νομίζετε πως η συχνότητα της αγάπης προέρχεται από κάτι που βρίσκετε έξω από σας αντί για μέσα σας, θα ξανακάνετε αυτό που έχει γίνει ξανά και ξανά σ’ αυτόν τον πλανήτη. Θα λατρέψετε κάποιον που προωθεί την συχνότητα της αγάπης σαν να ήταν άγιος. Προσέξτε να μη «Θεοποιήσετε» κανέναν επιτήδειο και αυτοαποκαλλούμενο προφήτη, αλλά να στηρίζεστε στην δική σας εσωτερική καθοδήγηση και διαίσθηση.

Ίσως νιώσετε πως η δουλειά που κάνετε εσείς, δεν έχει τίποτα το μεγαλειώδες. Να θυμάστε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται από έξω, και όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί σας, επηρεάζονται από την υψηλή δόνησή σας.

Πολλοί από σας γνωρίζετε ήδη ποιο είναι το πρωταρχικό σας σχέδιο και τι οδηγείστε να κάνετε. Ο καθένας σας γνωρίζει το σχέδιό του στο βαθύτερο κομμάτι του είναι του. Αυτό που εμποδίζει την γνώση αυτή, είναι και πάλι η λογική σας, η οποία σας λέει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε.

Διαλογιστείτε! Όταν μπαίνετε σε κατάσταση διαλογισμού λαμβάνετε μία εικόνα της ταυτότητας και της πραγματικότητάς σας και το επόμενο βήμα της αποστολής σας μέρα με τη μέρα. Ο διαλογισμός είναι κατάσταση επικοινωνίας. Δεν είναι τρόπος για να πάς κάπου για να χαθείς!

Είναι ένας τρόπος για να πάρεις τις πληροφορίες που είναι κατάλληλες, και συγχρόνως ένας πνευματικός τόπος που σε τρέφει. Μια κατάσταση συνειδητότητας, που ισορροπεί, ηρεμεί και καθαρίζει, το σώμα, το νου και τη ψυχή. Όταν βρίσκεστε σε μάχη με τον λογικό σας νου, βιώνετε μια σύγκρουση ανάμεσα στο κομμάτι του εαυτού σας που είναι ανθρώπινο, και στο άλλο, που είναι το Ανώτερο, το Θεϊκό.

Μην το πολεμάτε, απλά αρχίστε να συνειδητοποιείτε ότι το μέρος του εαυτού σας που λειτουργεί μέσα απ’ την λογική, σας διδάσκει κάτι. Σας δίνει εμπειρίες από πρώτο χέρι, για το πώς λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Και επίσης τις γνώσεις, για το τι θα χρειαστεί να ξεπεράσετε για να μπορέσετε να  προσεγγίσετε τους υπόλοιπους. Όλους εκείνους που βρίσκονται δίπλα σας, ανάμεσα σας, ο καθένας όμως επιλέγοντας το δικό του ταξίδι.

Μάθετε να νιώθετε συμπόνια για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να παρατηρήσετε το πώς χειρίζεστε τις καταστάσεις. Διάφορα γεγονότα έρχονται σε σας για να μπορέσετε να τα παρατηρήσετε.

Μάθετε να παρατηρείτε την συμπεριφορά σας, και να περνάτε λίγο χρόνο μόνοι σας, ανακαλύπτοντας το αληθινό σας μεγαλείο! Εσείς κρατάτε τον πλούτο και την ωριμότητα, που μπορεί να σας φέρει στην υψηλότερη συνειδητοποίηση. Αρχίστε να πιστεύετε και να κατανοείτε, ότι βρίσκεστε πάντοτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Πείτε στον εαυτό σας:   « Έχω Θεία καθοδήγηση. Βρίσκομε πάντοτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Οτιδήποτε κάνω, συντελεί στη μέγιστη ανάπτυξη μου, και στην υψηλότερη συνειδητότητά μου. » Λειτουργείστε με αυτόν τον τρόπο από δω και μπρος! Να είστε ζωντανοί φύλακες της συχνότητας. Όταν το φως εισέρχεται στο σώμα σας, πυροδοτεί τους φωτοκωδικοποιημένους σας κλώνους  και βοηθάει στην ανασυγκρότηση του DNA, δημιουργώντας μια αλλαγή στη συχνότητα. Η συχνότητα είναι αυτό που γνωρίζετε. Η συχνότητα είναι η ταυτότητα σας!

Αυτοί που διακατέχονται από τον φόβο και αρνούνται να αλλάξουν, θα βιώσουν τις αλλαγές και το πέρασμα στη νέα διάσταση, ως συγκρούσεις. Για αρκετούς θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες. Αυτό ήδη συμβαίνει σε μικρή κλίμακα, σαν δυσκολία του νευρικού συστήματος. Μερικοί άνθρωποι  αναπτύσσουν ασθένειες του νευρικού συστήματος, απλώς επειδή αρνούνται να εξελιχτούν και να αλλάξουν την στάση τους σχετικά με τον εαυτό τους και την πραγματικότητά τους.

Είναι απαραίτητο να γίνετε κυρίαρχοι του εαυτού σας! Για να μπορέσει  να καταλάβει κανείς το Θείο σχέδιο και να μπει στην ουσία του, πρέπει πρώτα να κοιτάξει βαθιά μέσα στον εαυτό του. Να δει ξεκάθαρα τις ανάγκες του, να εντοπίσει τις ελλείψεις και τους περιορισμούς του. Η ανθρωπότητα πρόκειται να επεξεργαστεί και να συλλάβει πληροφορίες που βρίσκονται τελείως  έξω από τον τρέχοντα τρόπο ζωής. Αυτό σημαίνει ότι το νευρικό σας σύστημα πρόκειται να δεχτεί καινούριες πληροφορίες και θα πρέπει να μπορέσει να απεμπλακεί, από το πώς πιστεύει ότι ελέγχει ή  αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Το δικό σας καθήκον, των μελών της οικογένειας του φωτός, που επιθυμούν να βάλουν μέσα τους αυτές τις πληροφορίες, επικεντρώνετε στο  να γειώσετε αυτήν την καινούρια συχνότητα στον πλανήτη, γειώνοντας την μέσα σας με ακεραιότητα.

Είναι μια εποχή όπου μερικά  πράγματα θα αποσυρθούν, ώστε πολλά καινούρια να μπορέσουν να γεννηθούν. Όλα είναι μέρος του Θείου σχεδίου.

Ως ανθρώπινα όντα έχετε ανάγκη το συναίσθημα, για να μπορέσετε να συνδεθείτε με τον πνευματικό σας εαυτό. Το συναίσθημα είναι ουσιαστικό για την κατανόηση της πνευματικότητας, επειδή το συναίσθημα παράγει την αίσθηση. Το νοητικό και το φυσικό σώμα είναι πολύ συνδεδεμένα, ακριβώς όπως το συναισθηματικό σας σώμα με το πνευματικό. Το πνευματικό είναι βέβαια το σώμα που υφίσταται πέρα από τους υλικούς περιορισμούς. Έχετε ανάγκη τα συναισθήματα για να καταλάβετε το μη υλικό, και αυτός είναι ο λόγος που έχουν υποστεί τόσο έλεγχο σ’ αυτό τον πλανήτη! Είναι πολύ μικρός ο χώρος που σας έχει επιτραπεί για τα συναισθήματά σας, και έχετε παρακινηθεί να νοιώθετε αδύναμοι ή φοβισμένοι.

Κατανοείστε ότι τα συναισθήματα σας είναι το εισιτήριο για το ταξίδι στις πολυδιαστασιακές πραγματικότητες, στις οποίες έχετε να πάτε. Στις πολυδιαστασιακές πραγματικότητες μαθαίνετε να κρατάτε και να εστιάζετε πολλές διαφορετικές εκδοχές του εαυτού σας ταυτόχρονα. Τα συναισθήματα μπορούν να σας πάνε σ’ αυτά τα μέρη, ειδικά εκείνα που εμπιστεύεστε. Πολλοί από σας είστε εξαιρετικά καχύποπτοι και κυριαρχικοί, απέναντι στα συναισθήματά σας. Δεν επιτρέπετε καν να εκφραστούν, ή τα κρίνετε ακατάλληλα όταν αναδύονται, αντί να παρατηρείτε που σας πάνε ή τι κάνουν για σας. Είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό, όταν αιώνες ολόκληρους, η ανθρωπότητα στηρίζεται στη καταπίεση των συναισθημάτων. Ευτυχώς σήμερα, υπάρχουν πολλές τεχνικές και θεραπείες, που βοηθούν στο θέμα αυτό. Είναι επιτακτική ανάγκη να αρχίσουν οι άνθρωποι να εμπιστεύονται το συναισθηματικό τους κέντρο, να το μάθουν, να δουλεύουν μαζί του, να το καθαρίζουν, και να το αξιοποιούν. Αν αισθάνεστε πόνο στο συναισθηματικό σας σώμα, ρωτήστε τον εαυτό σας για πιο λόγο πιστεύετε ότι βρίσκετε εκεί ο πόνος αυτός. Ποιο σκοπό εξυπηρετεί ο πόνος σας και γιατί επιλέγετε να δημιουργείτε πόνο με τα συναισθήματά σας; Γιατί δεν επιλέγετε να δημιουργείτε την χαρά; Τα πάντα είναι επιλογή!

Βρίσκεστε εδώ για την προσωπική σας εξέλιξη. Το πώς θα συμβεί παγκοσμίως αυτή η εξέλιξη έχει αρκετό ενδιαφέρον. Δεν μιλάμε για την εξέλιξη μερικών δεκάδων ανθρώπων. Μιλάμε για την εξέλιξη του είδους! Θα χρειαστεί να συμβούν κάποια γεγονότα, για να φέρουν τους ανθρώπους στην αφύπνιση. Γι αυτό και η πρόκληση για σας, θα είναι να ζείτε την ζωή σας με θάρρος και να έχετε το θάρρος να ζείτε το φως σας!

Ο λόγος που η υλική πραγματικότητα έχει υπάρξει τόσο ενοχλητική  για πολλούς από τους εργάτες του φωτός, είναι επειδή χάψανε το παραμύθι σχετικά με τους περιορισμούς της! Ακόμα και αυτό, υπήρχε λόγος να το κάνουν! Έπρεπε να περάσουν από την αμφισβήτηση, από τη δοκιμασία, και να σχετιστούν με όλους τους υπόλοιπους που αμφισβητούν. Τώρα ήρθε η

ώρα να ενώσουν αυτόν τον κόσμο της κοινωνίας, με το παντοδύναμο κόσμο του φωτός και του πνεύματος , ώστε να αρχίσουν να αλλάζουν παντελώς οι αξίες και τα σχέδια του πλανήτη.

Κάντε υπομονή, όταν φαίνετε να περιγελούνται αυτές οι καινούριες ιδέες. Θυμηθείτε ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στα μη υλικά πεδία, ώστε να έχετε πάντα πολύ βοήθεια και ότι παρ’ όλο που ο καθένας σας έχει  το δικό του πρωταρχικό σχέδιο και μοντέλο, μέσα στο οποίο πρέπει να εξελιχθεί, είστε μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου και μιας παγκόσμιας συνειδητότητας. Πυροδοτείτε το παγκόσμιο σχέδιο και αφυπνίζετε άλλους!

Η αφύπνιση πρέπει να συντελείται με ένα ρυθμό που να μπορεί ο καθένας να την αντέξει. Γιατί αν βάλεις υπερβολικό φως σε ένα στοιχείο που δεν μπορεί να το αντέξει, θα κάψει την ασφάλεια. Αν δεν συνταιριαστούν τα ηλεκτρικά ρεύματα, το σώμα μπορεί να καταστραφεί.

Το νευρικό σας σύστημα είναι το κλειδί που ανοίγει τα εσωτερικά σας μάτια, προκειμένου να δείτε και να θυμηθείτε ποιοι είστε, από που έρχεστε και που πάτε. Όλοι σας έχετε ανάγκη ο ένας τον άλλον! Συνεργαστείτε αρμονικά. Αν δεν δουλεύετε αρμονικά θα ξαναδημιουργήσετε επανειλημμένα  την Ατλαντίδα και όλες τις άλλες καταστροφές. Απαιτείται αρμονία.

Έρχεται μια εποχή όπου πολλοί από σας θα αρχίσετε να δουλεύετε με το πνεύμα, ώστε να εκπέμψετε την συχνότητα και να βοηθήσετε τους άλλους να κατανοήσουν τι συμβαίνει. Τα κύματα της αφύπνισης θα συνεχίσουν, και το Πνεύμα θα γίνει ένας τρόπος ύπαρξης πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Αυτό είναι το Σχέδιο και οι δημιουργικές κοσμικές ακτίνες από τον Πρωταρχικό Δημιουργό, ακουμπάνε στα εξωτερικά περιθώρια του γαλαξιακού σας συστήματος μετακινούμενες εδώ πρώτα. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν έρθει αυτές οι μεγάλες συγκεντρώσεις ενεργειακών φωτεινών όντων.

Αυτές οι ενέργειες θέλουν να συμμετέχουν στην μεταμόρφωση που θα γίνει στη Γη, ώστε να είναι προετοιμασμένες όταν φθάσουν και στη περιοχή της δικής τους γαλαξιακής και συμπαντικής ύπαρξης.

Ναι, συντελείται μια τεράστια μεταμόρφωση, αλλά το τι θα την κάνετε βέβαια, αφορά εσάς τους ίδιους!

Έτσι λοιπόν, οι εργάτες ή πολεμιστές του φωτός, είστε εσείς, που βοηθάτε να αλλάξει η συνηδειτότητα στη Γη, αλλάζοντας ο καθένας πρώτα τη δική του! Είστε εσείς, που δουλεύεται με αγάπη και ανιδιοτέλεια για την ομαλή μετάβαση του πλανήτη στη πέμπτη διάσταση. Γειώνετε τις καινούριες ενέργειες, και εξισορροπείτε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Θεραπευτές, δάσκαλοι, και συγχρόνως μαθητές και ερευνητές της ζωής, αλλά και πολλοί - πολλοί ακόμα!

Όλοι όσοι δουλεύετε για το καλό της ανθρωπότητας, για τη δημιουργία ενός δίκαιου και ειρηνικού κόσμου, σε έναν πλανήτη που η απληστία, η ασυδοσία, η εκμετάλλευση, το μίσος, ο φόβος, οι πόλεμοι και η εξαθλίωση του ανθρώπινου είδους, δεν έχουν πλέον χώρο να υπάρχουν!

Είστε εσείς, που μπορείτε να χαμογελάτε στο διπλανό σας, γιατί ξέρετε ότι ακόμα κι ένα απλό χαμόγελο, κάνει τη διαφορά! Αν νιώθετε ότι όλα αυτά δεν σας αφήνουν αδιάφορο, αν νιώθετε ότι κάτι στο βάθος σας αγγίζει, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε ακριβώς τι είναι αυτό, αν νιώθετε ότι θέλετε να βοηθήσετε και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στο σύνολο, τότε σίγουρα είστε κι εσείς… ένας πολεμιστής του φωτός!!!

Πολλές από αυτές τις πληροφορίες για τους εργάτες του Φωτός, δόθηκαν με Ανώτερη επικοινωνία (καθ’ υπαγόρευση) από τους Πλειάδειους μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ,  διεθνούς φήμης διάμεσο από τη Βόρεια Καρολίνα. Οι Πλειάδειοι είναι ένα σύνολο εξωγήινων από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων. Οι επιστήμονες το ονομάζουν οι Επτά Αδελφές, επειδή είναι επτά άστρα στη σειρά. Ουσιαστικά θα ξεκινήσει μια νέα διαστημική εποχή για την ανθρωπότητα, και θα αρχίσουμε να έχουμε επαφή με πολλούς κόσμους του δικού μας γαλαξία.

Λένε ότι έχουν ενσαρκωθεί αρκετοί σαν εργάτες του Φωτός από τις Πλειάδες, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να κάνει αυτό το κβαντικό άλμα στο επόμενο εξελικτικό στάδιο, μεταδίδοντας πληροφορίες, λαμβάνοντας και γειώνοντας στον πλανήτη τεράστιες ποσότητες θετικής ενέργειας, συνοδεύοντας τις τρέχουσες αλλαγές.

Αλλαγές έχουν ξεκινήσει ήδη παγκοσμίως, σε οικονομικά και πολιτικά συστήματα.

Επιμέλεια Κειμένου: Χρήστος Κιτσινάμας

Βιβλιογραφία:

ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1