urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων

που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ

Παγκόσμια Υπερθέρμανση – Βραχυχρόνια


Ο σημερινός καιρός με όλα τα προειδοποιητικά χαρακτηριστικά του, είναι ένα σενάριο που ήταν προγραμματισμένο να συμβεί στη Γη ούτως ή άλλως. Επαναλαμβάνω ότι οι καιρικές μεταβολές που παρατηρείτε, τις οποίες είχα προείπει προ 21 ετών, δεν αποτελούν έκπληξη. Οι μεταβολές δεν προκλήθηκαν από τις ουσίες που μολύνετε τον αέρα. Την αποκαλείτε παγκόσμια υπερθέρμανση και είναι μια ωραία φράση, που ίσως συμβάλλει στο να μειώσετε τη μόλυνση του αέρα – κάτι πολύ καλό. Αυτό όμως που βλέπετε σήμερα στον καιρό, δεν προκλήθηκε από Ανθρώπους που μολύνουν τον αέρα. Θα συνέβαινε ούτως ή άλλως σε περίπου 300 χρόνια.

Έχουμε ονομάσει αυτή τη διαδικασία κύκλο του νερού, καθόσον σχετίζεται με το νερό και όχι με τον αέρα. Το νερό είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της Γαίας και του καιρικού κύκλου που βλέπετε. Πιο βασική είναι η θερμοκρασία του. Ο κύκλος είναι πάγος σε νερό και νερό σε πάγο, κάτι που έχει επαναληφθεί στον πλανήτη ξανά και ξανά. Δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν είναι έκτακτο, ούτε εκφοβιστικό. Αλλά είναι ένας κύκλος που δεν έχει δει ποτέ η σύγχρονη ανθρωπότητα. Ένας μακρύς κύκλος, που διαρκεί πέρα από τη ζωή ενός Ανθρώπου. Γι αυτό υπάρχει η τάση να παραβλέπεται ή να μην φαίνεται καθόλου!

Στον καιρό των Λεμουρίων, το επίπεδο του Ειρηνικού Ωκεανού ήταν περίπου 130 μέτρα χαμηλότερα και αυτό ήταν μόνο πριν 50.000 χρόνια. [Ο Κρύων ενθαρρύνει την επιστήμη να το ελέγξει αυτό – το επίπεδο του νερού εκείνη την εποχή]. Επρόκειτο για ένα κύκλο νερού και ο λόγος που ήταν πιο χαμηλά, ήταν επειδή πολύ από το νερό είχε αποθηκευτεί σαν πάγος. Σήμερα περνάτε ένα ακόμα κύκλο νερού που τελικά θα οδηγήσει σε ψύχος. Ο προηγούμενος ήταν τον 15ο αιώνα. Η επιστήμη το εντοπίζει γύρω στο 1650. Όπως είπαμε, είναι τόσο αργή διαδικασία ώστε κανείς δεν τη θυμάται και φαίνεται μόνο σε γραπτές αναφορές του παρελθόντος και στους δακτυλίους των δένδρων. Η χρονική διάρκεια των μεταβολών είναι τόσο μεγάλη, γι αυτό δεν υπάρχουν περιβαλλοντικά αρχεία, με τη μορφή που κρατούνται σήμερα. Μπορείτε όμως να δείτε τους δακτυλίους των δέντρων και τις διαγραμμίσεις των βράχων, ώστε να καθορίσετε ότι πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια είχατε μια μικρή εποχή παγετώνων. Τώρα θα έχετε άλλη μία.

Δεν είναι επείγουσα ανάγκη και δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Το έχετε ξαναπεράσει. Η Ανθρωπότητα, ακόμα και χωρίς τεχνολογία, το έχει περάσει στο παρελθόν κι επέζησε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε το γεγονός και να κανονίσετε να μην είστε στο δρόμο του – επίσης να τελειοποιήσετε την αφαλάτωση του θαλασσινού νερού, ώστε να μη διψάσετε [αναφέρθηκε επ' αυτού σε προηγούμενο channeling]. Είναι ένας κύκλος 400 ως 600 ετών. Αλλά ήδη διαφαίνονται τα σημεία καμπής, τα οποία θα διαρκέσουν περίπου 50 έτη (η μεταβατική περίοδος).

Πριν 21 χρόνια αναφέραμε ότι θα έρθει μια εποχή, όπου μέρη τελείως άγονα στο παρελθόν θα δίνουν καλές σοδειές. Επίσης θα υπάρχουν μέρη που ήσαν γόνιμα, αλλά δεν θα δίνουν πια σοδειές. [Βιβλίο Ένα του Κρύων]. Είναι ο κύκλος νερού. Σας λέω το εξής: Μη θορυβείστε. Μη φοβάστε ότι βλέπετε σήμερα. Αλλάζει μπροστά σας, αλλά επειδή δεν το έχετε ξαναδεί στο παρελθόν, φαίνεται εκφοβιστικό και ανεξήγητο. Γι αυτό αναζητάτε λογική εξήγηση και την εναποθέτετε σε Ανθρώπινες πράξεις. Δεν πρόκειται για κάτι που έκαναν Άνθρωποι. Είναι ο κύκλος νερού της Γαίας.

Αυτό είναι το πρώτο που θέλαμε να σας πούμε. Οι πάγοι λιώνουν. Το γνωρίζετε. Καθώς λιώνουν οι πάγοι στους πόλους, υπάρχει μια απίστευτη μετατόπιση βάρους στις περιοχές εκείνες. Είναι μια τρομερή αλλαγή στο βάρος του πάγου, ορισμένου που ήταν σε ξηρά και άλλου που επέπλεε στο νερό, αλλά το βάρος του πάγου επικεντρώνεται στους πόλους. Καθώς γίνεται νερό, τότε το βάρος διανέμεται σε όλη την υφήλιο. Αναλογιστείτε λοιπόν: το βάρος που βρίσκεται στους πόλους του πλανήτη, αναδιανέμεται σε υγρή μορφή στο φλοιό της Γης. Καθώς λιώνουν οι πάγοι, θα υπάρχει τρομερή αλλαγή βάρους σ’ έναν πολύ λεπτό φλοιό. Γι αυτό ο φλοιός της γης πρόκειται να προσαρμοστεί ανάλογα, δημιουργώντας σεισμούς και ηφαίστεια. Δείτε πού εκρήγνυνται τα ηφαίστεια – κοντά στους πόλους. Επαναλαμβάνουμε κάτι που έχουμε ξαναπεί: Η Χιλή δεν έχει ξεμπερδέψει, καθώς υπάρχουν ένα ή δύο ηφαίστεια που πραγματικά θέλουν να εκραγούν. Εάν θα συμβεί αυτό ή όχι, είναι στα δυναμικά του σημερινού μηνύματος.

Έχετε μια σχέση με τη Γαία ή όχι; Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στη Γαία να κουνάει λιγότερο σε κατοικημένες περιοχές; Πιστεύετε ότι έχετε αυτή τη δύναμη; Αυτός είναι ο Άνθρωπος: Συνείδηση υπεράνω της ύλης. Έχει μια σχέση με τον πλανήτη που θέλει να ακούσει από εσάς. Καθώς προσαρμόζεται ο φλοιός, θα έχετε περισσότερα ταρακουνήματα. Θα υπάρχει περισσότερη ηφαιστειακή δραστηριότητα.
Εργάτες Φωτός που ακούτε εδώ στην αίθουσα, ή διαβάζετε το κείμενο, χιλιάδες από εσάς χρειάζονται για να επανεγκαθιδρύσουν τη σχέση αυτή. Δείτε μετά τι θα συμβαίνει: Σεισμοί σε μη κατοικημένες περιοχές, υποθαλάσσιος σεισμός χωρίς τσουνάμι, ηφαίστεια που δεν επηρεάζουν κανέναν. Είναι δυνατόν. Είναι εφικτό. Αυτό συμβαίνει την παρούσα στιγμή με τη Γαία, οπότε μην φοβάστε με την ξαφνική αύξηση της δραστηριότητας. Είναι φυσιολογική. Έχει συμβεί κάθε φορά που έχουν λιώσει κι έχουν ανασχηματιστεί οι πάγοι.

 Κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζετε. Η επιστήμη το γνωρίζει και δεν συνάδει με τη θεωρία περί υπερθέρμανσης του περιβάλλοντος. Οι πάγοι λιώνουν από κάτω. Κοιτάξτε. Δεν έχει καμία σχέση με τη μόλυνση του αέρα. Είναι ένας φυσικός κύκλος καθώς το νερό γίνεται θερμότερο. Αυξάνει επίσης τα ενδεχόμενα καταιγίδων. Λοιπόν, έχετε μια σχέση με τη Γαία, ή όχι; Τι θα θέλατε να πείτε στη Γαία, για το πού θα πρέπει να συμβαίνουν οι καταιγίδες; Ακολουθούν τα παλιά χνάρια όπως πάντα; Αυτή είναι μια γραμμική πληροφορία. Ή μπορείτε να πείτε στη Γαία ότι προτιμάτε οι καταιγίδες να λαμβάνουν χώρα σε μέρη όπου δεν βρίσκονται Άνθρωποι; 

Κι έτσι είναι...

Κρύων

μετάφρασηΓ. Κυρίτσης

Νέα Εποχή Παγετώνων

Ο "Κρύων" επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά!

Σύμφωνα όμως με Ρώσους επιστήμονες:
Απότομη παγωνιά θα σημειωθεί σε 2 χρόνια σε όλον τον πλανήτη Γη σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες. Η νέα περίοδος παγετώνων θα κρατήσει τουλάχιστον 2 αιώνες και στην κυριολεξία θα παγώσει τον κόσμο μας, τονίζουν οι Ρώσοι.

Ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ, διευθυντής του τμήματος διαστημικών ερευνών του αστεροσκοπείου Πούλκοβσκαγια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, δηλώνει πως ο πλανήτης άρχισε να παγώνει.

Μελετώντας την συχνότητα αλλαγών της ηλιακής δραστηριότητας, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα για τις ερχόμενες παγκόσμιες ανόδους θερμοκρασίας και ψύξης. «Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταθερά να πέφτει από το 2014. Το μέγιστο ψύχος θα σημειωθεί το 2055, συν - πλην 11 έτη»,υποστηρίζει ο επιστήμονας. «Η ψύξη θα προκαλέσει μείωση των περιοχών καλλιέργειας.

Εκτός των προβλημάτων με τα τρόφιμα, θα είναι πιο δύσκολη η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στις βόρειες περιοχές. Τα προβλήματα με την παροχή θέρμανσης θα κλιμακωθούν. 

 Το ψύχος θα επηρεάσει πολλούς, σχεδόν όλους, αλλά κυρίως τις βόρειες χώρες», προειδοποιεί ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ. Η προβλεπόμενη παρατεταμένη ψύξη μπορεί να είναι η πέμπτη μικρή περίοδος παγετώνων τους τελευταίους εννέα αιώνες.

Με βάση τις μετρήσεις από περισσότερους από 30.000 σταθμούς μέτρησης, τα στοιχεία που εκδόθηκαν πρόσφατα, χωρίς τυμπανοκρουσίες από την Met Office (την Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία Β.Μ.Υ). και την Μονάδα Κλιματικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, επιβεβαιώνει ότι η αυξητική τάση της παγκόσμιας θερμοκρασίας έληξε το 1997."

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1