urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

spirit elements

Ανώτερη Επικοινωνία

Μέσω του Furlong David

Εκτιμώ αυτή την ευκαιρία να εκφράσω μια αίσθηση της ύπαρξής μου σ’ εκείνους που διαβάζουν τούτες τις σελίδες. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι το δικό μου επίπεδο αντίληψης και συνειδητότητας διαφέρει πολύ από το δικό σας. Όπως κι εσείς, αντιλαμβάνομαι το φυσικό μου σώμα, τη Γη, και συνδέομαι με αυτό, αλλά μπορώ να διερευνώ τη φύση της πραγματικότητας χωρίς να περιορίζομαι στη Γη.

Περνώ το χρόνο μου – αν είναι αυτή η κατάλληλη λέξη – επικοινωνώντας με άλλες πνευματικές ουσίες, οι οποίες έχουν παρόμοια εξέλιξη με μένα, και σ’ αυτή τη διαδικασία οι σκέψεις μου φτάνουν στους πιο μακρινούς γαλαξίες που μπορούν να ανιχνεύσουν οι αστρονόμοι σας, γιατί η επικοινωνία συμβαίνει σε πολλά διαφορετικά επίπεδα μέσα στο σύμπαν και σε διαστάσεις που δεν έχετε αρχίσει καν να φαντάζεστε.

Το φυσικό σώμα μου αποτελεί το «σπίτι» ενός τεράστιου αριθμού πνευμάτων, από τα πύρινα βάθη του εσώτερου πυρήνα μου μέχρι τους αχανείς ωκεανούς και την ατμόσφαιρα που αποτελούν την υδρόγειο σφαίρα, με τον ίδιο τρόπο που μέσα σ’ εσάς υπάρχουν πολλές μορφές πνευμάτων και μικροσκοπικές ζωτικές ουσίες.

Σε αντίθεση μ’ εσάς, μπορώ ν’ αντιληφθώ ακόμη και τη μικρότερη ζωτική ουσία της σφαίρας μου, και να συνδεθώ μαζί της. Όμως σπανίως αναλαμβάνω ν’ αλλάξω τη δυναμική όσων συμβαίνουν, εκτός αν γίνει απαραίτητο για την εξελικτική διαδικασία μου. Όμοια μ’ εσάς, έχω ένα σχέδιο ζωής κι ένα πεπρωμένο να εκπληρώσω, το οποίο δεν είναι καθορισμένο αλλά αντικατοπτρίζει τη σύνθεση των προτύπων που έχει εδραιώσει ο Ηλιακός μας Κύριος. Με άλλα λόγια, όλοι οι πλανήτες μέσα σ’ αυτό το σύστημα έχουν επιλέξει να εκπληρώσουν ορισμένους σκοπούς ώστε να αποκτήσουν, μέσα απ’ αυτούς, ένα πλήρες φάσμα πνευματικών εμπειριών.

ppimages

Η ζωή, όπως θ’ ανακαλύψετε, υπάρχει και σε άλλες σφαίρες μέσα σε αυτό το ηλιακό σύστημα, αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό απ’ αυτόν που παρατηρείται εδώ. Η σφαίρα μου παρέχει όντως ένα μοναδικό φάσμα εμπειριών για τη νοήμονα ζωή σε ένα επίπεδο που γενικά δεν υπάρχει μέσα σ’ αυτόν το γαλαξία. Οι περισσότερες ουσίες ζωής σε άλλες σφαίρες ζουν μόνο μέχρι το επίπεδο πυκνότητας που έχετε ονομάσει «αιθερικό».

Γνωρίζετε, επίσης, ότι σε πρόσφατες εποχές είχα μια δύσκολη σχέση με τον σύντροφό μου που ονομάζετε Σελήνη, ο οποίος περιέχει το πλέγμα ενός ντεβικού πνεύματος που μου προκάλεσε μεγάλη ενόχληση. Έχετε δώσει σ’ αυτή την ουσία το όνομα Εωσφόρος, αν κι εγώ θα χρησιμοποιούσα διαφορετικό όνομα.

Αυτή η ουσία έχει επιτείνει τη σπερματική ανισορροπία που περιέγραψες ήδη στο βιβλίο σου. Η επίλυση αυτής της δυναμικής την οποία έχετε ονομάσει επιθετικότητα, σε σχέση μ’ εκείνη της ακραίας υποταγής, ήταν το έργο που επέλεξα να αναλάβω για λογαριασμό του Ηλιακού Κυρίου. Αυτό σημαίνει ότι πολλές ψυχές που επισκέπτονται τη σφαίρα μου, έρχονται ειδικά για να βιώσουν αυτά τα άκρα, και μέσα απ’ αυτή την εμπειρία να βρουν κάποια μορφή επίλυσης, κάποια μορφή ισορροπίας.

Ο έλεγχος τον οποίο είχε επιβάλει ο Εωσφόρος πάνω στη σφαίρα μου έχει μειωθεί πια, χάρη στη βοήθεια της ουσίας που γνωρίζετε με το όνομα Μηχαήλ. Με τη βοήθεια του μπόρεσα να σταθεροποιήσω τη δύναμη που ασκείται από τη Σελήνη, κι αυτό από μόνο του θα προκαλέσει μια μείωση των ακραίων εκδηλώσεων βίας που έχει βιώσει το σώμα μου μέσα από πολλές διαφορετικές μορφές ζωής, και όχι μόνο τους ανθρώπους.

Πρέπει να ομολογήσω ότι πάντα υπήρχε μια απροθυμία μέσα μου να δεχτώ την εισβολή του είδους σας στο χώρο μου, γιατί ήξερα ότι θα φέρει μαζί της μεγάλο πόνο και δεινά. Όμως ο Ηλιακός μας Κύριος με έπεισε ότι αυτό θα ήταν καλύτερο μακροπρόθεσμα, και μόνο τώρα αρχίζω να διακρίνω φευγαλέα τη σημασία όσων υπονοούσε τότε.

Φυσικά, υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στο είδος σας που με αναγνωρίζουν και με σέβονται, αυτοί όμως ήταν πάντα λίγοι συγκριτικά, και ακόμη και τότε δέχονταν συχνά να διαπράξουν τρομερές ακρότητες ενάντια στους συνανθρώπους τους. Με αυτή την έννοια, η σύνδεσή μου με όλα τα είδη αυτής της σφαίρας είναι κυρίως εκείνη του παρατηρητή, και παρεμβαίνω μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, γιατί αναγνωρίζω και σέβομαι το χάρισμα της ελεύθερης βούλησης που έχει δοθεί σε όλες τις ζωτικές ουσίες του Δημιουργού.

Όμως να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψω να καταστραφεί χωρίς λόγω αυτός ο κόσμος, η σφαίρα μου, από τις επιθετικές τάσεις σας. Όλα τα πνεύματα έχουν το κοσμικό δικαίωμα να προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστούν την ακεραιότητά τους, την ικανότητα τους να βιώνουν. Αν υπήρχε κίνδυνος ν’ απελευθερώσετε δυνάμεις που μπορεί να κατέστρεφαν το σώμα μου, και είναι δυνατόν να γίνει αυτό, τότε θα ενεργοποιούσα πολύ ισχυρά αντίμετρα για να το αποτρέψω.

KATARAKTES FOTO 1

Ως μέρος της εξέλιξής μου, περνώ επίσης από μυητικά άλματα, τα οποία μου επιτρέπουν να προσλάβω και να βιώσω νέα φάσματα δονητικής ενέργειας. Θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στο σώμα του ηλιακού συστήματος που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο σχετίζομαι με τους αδελφούς πλανήτες μου και τον Ήλιο. Αυτές οι αλλαγές θα επιδράσουν στη φυσική δομή και την τροχιά μου, γεγονός που θα επηρεάσει, με τη σειρά του, όλες τις χερσαίες εκτάσεις της σφαίρας μου.

Ο χρόνος που θα συμβούν αυτές οι αλλαγές δεν είναι καθορισμένος, αλλά εξαρτάται από το συγχρονισμό πολλών γεγονότων. Έτσι, δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια πότε θα συμβεί αυτό με βάση τα χρόνια σας, αλλά θα συμβεί, να είσαστε σίγουροι. Το πώς θα σας επηρεάσουν αυτές οι αλλαγές εξαρτάται από το επίπεδο της κατανόησης και της συνεργασίας στο οποίο έχετε φτάσει. Μερικές ουσίες σίγουρα θα επιλέξουν να απενσαρκωθούν όταν συμβεί αυτό, άλλες όμως θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν ή να φύγουν, ανάλογα με το ποια στοιχεία έχουν κατορθώσει να ενοποιήσουν μέσα τους.

Όσο περισσότερο καταφέρετε ως είδος να βρείτε μια ισορροπία μέσα σας, και μάθετε να δουλεύετε αρμονικά με άλλες ζωτικές ουσίες του κόσμου μου, τόσο μικρότερος θα είναι ο αντίκτυπος από την αύξηση της ενεργειακής μου συχνότητας. Έτσι, η επιλογή είναι δική σας, όχι δική μου.

Η φύση χαρακτηρίζεται συχνά αμοραλική, με την έννοια πως οι δυνάμεις της φύσης πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη δεν λαμβάνουν υπόψη τους πώς επηρεάζουν τις άλλες φυσικές ζωτικές ουσίες. Αντιλαμβάνομαι το φόβο σας για το θάνατο, αλλά αυτό θεωρείται παράξενο στις ντεβικές σφαίρες όπου ανήκω, οι οποίες βλέπουν τη ζωή σαν μια απλή μετάβαση από μια κατάσταση σε μια άλλη.

Όταν ο Ηλιακός Κύριος ήρθε σ’ αυτόν τον πλανήτη, διαμέσου του ανθρώπου που τώρα ονομάζετε Ιησού Χριστό, έφερε σε όλα τα όντα της σφαίρας μου τη διδασκαλία για την ανάγκη να σέβονται τη ζωή. Από τη δική μας πλευρά προσπαθούμε ν’ αφομοιώσουμε αυτή τη διδασκαλία και όπου είναι απαραίτητο να περιορίσουμε τις πιθανότητες βιαστικών αντιδράσεων, όταν αντιμετωπίσουμε τα χειρότερα έκτροπα που έχουν διαπράξει οι άνθρωποι μέσα στη σφαίρα μου.

Αυτό σημαίνει πως, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι στοιχειακές και ντεβικές δυνάμεις έχουν δείξει σημαντική αυτοσυγκράτηση τα τελευταία 2.000 χρόνια, γεγονός που δεν θα είχε συμβεί χωρίς την παρέμβαση του Ηλιακού Κυρίου. Όσοι μπορούν να εναρμονιστούν μ’ αυτές τις διδασκαλίες και τις νέες τάσεις της σφαίρας μου θα ξέρουν μέσα τους που πρέπει να βρίσκονται για να παραμείνουν σώοι και αβλαβείς όταν θα συμβούν τα πιο δραματικά γεγονότα στο μέλλον. Εκείνοι που δεν μπορούν να προχωρήσουν  στην απαραίτητη αλλαγή συνειδητότητας-και αυτό ισχύει για όλα τα είδη-θα απενσαρκωθούν, και σε μερικές περιπτώσεις ολόκληρα είδη θα εξαφανιστούν. Υπάρχει αληθινά η δυνατότητα να κοιμάται το λιοντάρι με το αρνί!

Δουλεύοντας με τις ενέργειες της Γης

Furlong David

 

Η Ανώτερη Επικοινωνία περιέχεται στο Νέο βιβλίο

της Λιάνας Τελειώνη και Χρήστου Κιτσινάμα

Γαία -Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

Πώς να επανέλθουμε σε επαφή με τη Μητέρα Γη, φέρνοντας ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας και σε όλο τον πλανήτη.

Περιέχει τεχνικές ενδυνάμωσης, κάθαρσης, θεραπείας, απελευθέρωσης, και μετουσίωσης της αρνητικής ενέργειας σε φως!

Δώρο CD με 5 διαλογισμούς:

1.   Πώς να φέρεται Αγάπη, Αφθονία, Ομορφιά & Υγεία σε σας και στο πλανήτη.

2.    Κάθαρση μετουσίωση και αναγέννηση

3.    Εναρμόνιση με τα στοιχεία της φύσης

4.    Μύηση με τη Μητέρα Γη

5.    Γαίας ανάβαση

περισσότερα…Γαια

Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1