urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

Ο "κρύων" μέσω του Lee Caroll

ISTORIA GHS

Η ζωντανή αυτή επικοινωνία έλαβε χώρα στη δυτική Μεσόγειο,

Μετάφραση: Γιώργος Kυρίτσης

 

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Δείχνω εν συντομία στο συνεργάτη μου, τι του ζητώ να κάνει και αυτό του φέρνει λίγη νευρικότητα. Όταν αγγίζουμε τέτοιες νέες πληροφορίες, του έχω δείξει, μέσω της ενέργειας, πόσο σημαντική είναι η ακρίβεια. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίσταση, καθώς γλιστράτε στη θάλασσα, επιπλέοντας πάνω από το έδαφος. Έτσι είστε αποσυνδεδεμένοι από τη συνηθισμένη σας ενέργεια, γεγονός που επιτρέπει μια ευρύτερη αντίληψη, πιο αντανακλαστική, τόσο αυτού που τη στέλνει, όσο εκείνου που τη λαμβάνει. Συνεπώς, προτιμάμε συχνά τέτοιες περιστάσεις, για να σας παρέχουμε πληροφορίες που δεν έχουν δοθεί ξανά.


Θα ήθελα ν’ αναφερθώ στην ιστορία της Γης, απ’ την αρχή της ανθρωπότητας. Θα σας αποκαλύψω τη χρονολογική σειρά, όπως πραγματοποιήθηκαν όλα. Έχουμε αναφέρει κατά καιρούς μέρη των πληροφοριών αυτών, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα τα συνδέσουμε όλα, σε συνοπτική μορφή. Επιπροσθέτως θα σας δώσουμε και μεταφυσικές πληροφορίες.
Το βασικό πλάνο της Γης είναι διαισθητικό και μέσα στον καθένα σας. Αυτό το διδάσκουμε σχεδόν 19 χρόνια. Όμως δεν έχουμε αποκαλύψει ποτέ το μέγεθος του γήινου ταξιδιού. Πόσο διάστημα θα υπάρχουν οι Άνθρωποι στον πλανήτη; Ποιο ήταν το αρχικό σχέδιο; Σε ποιο σημείο του χρονοδιαγράμματος βρίσκεστε τώρα; Πώς ξεκίνησε όλο αυτό; Πώς άλλαξε; Ποια ήταν η ελεύθερη επιλογή των Ανθρώπων που άλλαξε την ιστορία; Τώρα θ’ αναφερθούμε σ’ όλα αυτά.
Αγαπητέ μου Άνθρωπε, αν και μπορεί μοιάζει με Ιστορία και Γεωλογία, οι άγγελοι στην αίθουσα αυτή βρίσκονται στο πλευρό σας, φέροντας υπέροχα νέα για το ποιοι είστε. Κι αν τέτοια θέματα σάς είναι αδιάφορα, μήπως θα ήσασταν ευχαριστημένοι απλώς να καθίσετε και να σας πλύνουν τα πόδια; Μήπως; Θα ήταν εντάξει αυτό; Μιλάμε σε μια τρίτη γλώσσα μαζί σας, πέρα από τις τρισδιάστατες γλώσσες που ομιλούνται εδώ [Αγγλικά και Ισπανικά]. Ονομάζουμε τις επικοινωνίες  «μια τρίτη γλώσσα», καθώς ο αριθμός τρία είναι καταλύτης. Μαζί με την 3D γλώσσα μεταδίδονται και άλλα πράγματα, τα οποία αγγίζουν την καρδιά. Πηγαίνουν στην κυτταρική σας δομή. Βρισκόμενοι στην ενέργεια αυτή, μπορεί ν’ αλλάξουν πράγματα μέσα σας, εάν το επιτρέψετε και είστε ανοικτοί γι αυτό.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Η Γη είναι πολύ παλαιά, όχι όμως η ανθρωπότητα. Έχει υπάρξει ένα πολύ μακρύ βιολογικό ταξίδι ανάπτυξης, που το λέτε εξέλιξη. Όντως η βιολογία του πλανήτη εξελίχθηκε κι αυτός είναι ο ιερός τρόπος που επέλεξε ο Θεός να τον αναπτύξει. Αυτό δεν αντιτίθεται σε τίποτε άλλο, παρά μόνο στον περιορισμένο τρόπο σκέψης ορισμένων, που θα προτιμούσαν να μην ήταν έτσι. 
Ας πάμε λίγο διάστημα πίσω, όπως το βλέπω εγώ, όπως το βλέπουν οι βράχοι. Θα σας δώσω μια εικόνα του πλανήτη. Παρέχω στο συνεργάτη μου πολλά δεδομένα, οπότε μπορεί να υπάρχουν κάποιες παύσεις, ενόσω λαβαίνει σωστά τις πληροφορίες. Γιατί όσα αναφέρω θα καταγραφούν και θα τα διαβάσουν χιλιάδες.
Εκατό χιλιάδες χρόνια πριν, ήταν η αρχή του διαφωτισμένου Ανθρώπινου Όντος, όπως αποκαλείται. Αυτό είναι όλο – μόνο 100.000 χρόνια. Είχε υπάρξει βεβαίως ανθρωποειδής ανάπτυξη πολύ πριν, αλλά το ανθρώπινο ον δεν είχε τότε κανένα πνευματικό εφόδιο, θα λέγαμε, στο DNA του. Ήταν ένα απλό βιολογικό πλάσμα. Οι ανθρωπολόγοι θα μιλήσουν για την εποχή των Ανθρώπων. Θα ξεθάψουν πολλά κόκκαλα και θα πουν διάφορες ιστορίες για την πιθανή ηλικία της ανθρωπότητας. Εκείνα ήταν απλώς βιολογικά εξελιγμένα πλάσματα, που δεν αποτελούν όμως μέρος του σεναρίου, όπου αγγελικά όντα ενσωματώνονται στο DNA.
Έχουμε κάνει νύξεις κατά καιρούς, για την ιστορία αυτή. Ας δούμε όμως πρώτα την εικόνα. Έκτοτε έχει εξελιχθεί πολύ η βιολογία. Υπήρχαν γύρω στα 20 είδη Ανθρώπων στον πλανήτη και πολλοί έχουν αναγνωριστεί από τους ανθρωπολόγους. Ξέρετε, είχαν σημαντικές διαφορές. Ορισμένοι είχαν κεφάλια διαφορετικού σχήματος και άλλοι είχαν ακόμα και ουρές. Γύρω στα 20 είδη Ανθρώπων υπήρχαν ταυτόχρονα. Είναι ένα δεδομένο της φυσιολογικής εξέλιξης του πλανήτη, καθώς αν κοιτάξετε οποιοδήποτε θηλαστικό, υπάρχει μεγάλη ποικιλομορφία. 
Έτσι δουλεύει η φύση και δούλευε σωστά, ακόμα και πριν 100.000 χρόνια. Είκοσι είδη ανθρώπων λοιπόν βρίσκονταν σ’ εξέλιξη. Σε ορισμένα μέρη, που  γνωρίζουν οι ανθρωπολόγοι, εξελίσσονταν ταχύτερα. Δεν ξεκίνησε μόνο σ’ ένα μέρος του πλανήτη. Ζούσαν στα μέρη που αποκαλείτε Δυτική Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, όπως και σ’ ένα ασυνήθιστο μέρος – στο μέσο του Ειρηνικού Ωκεανού! Θα το εξηγήσω σε λίγο.

Η εξέλιξη δημιουργούσε σιγά σιγά πολλά είδη Ανθρώπων, όπως ακριβώς κάνει με όλα η φύση.
Και τότε ο πλανήτης αγγίχτηκε από ένα ιερό σχέδιο.
Μέσω ιερού σχεδίου, επισκέφτηκαν τον πλανήτη, κατά ένα κβαντικό τρόπο, φωτισμένα όντα, που δεν ήσαν άγγελοι. Είναι δύσκολο να περιγραφεί πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό, αλλά συνέβη. Ακούστε, υπάρχει αφθονία ζωής σ’ αυτό το Σύμπαν και ορισμένοι βρίσκονται σε μαθήματα, όπως εσείς και άλλοι όχι. Υπάρχουν βιολογικά όντα που ζουν σε πλανήτες σαν τον δικό σας, με ατμόσφαιρα σαν τη δική σας, αλλά εκεί δεν υπάρχει πόλεμος. Ζουν σε μια κβαντική κατάσταση, όπου υπάρχει συμφωνία για το λόγο που βρίσκονται εκεί. Αντιπροσωπεύουν κοινωνίες, δυο φορές γηραιότερες της Γης.
Αποτέλεσμα εικόνας για Οι εργάτες του φωτόσ
Η ανθρωπότητα και μια τέτοια φωτισμένη ομάδα υπήρχε τότε, όπως και στη σημερινή εποχή. Αν και βρίσκονται έτη φωτός μακριά σας, σας επισκέπτονται εύκολα. Ήρθαν στον πλανήτη, για να φυτέψουν τους σπόρους της ιερότητας στο DNA σας. Ήρθαν με άδεια να το κάνουν αυτό, με σχέδιο και με συμφωνία όλων των αγγελικών όντων στο Σύμπαν. Δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ούτε μέρος ενός κατακτητικού σχεδίου. Ήταν η εργασία που είχαν να κάνουν, με αγάπη.
Αναφέρομαι στους Πλειάδειους κι έχουν ειπωθεί πολλά γι αυτούς. Γιατί όταν αναφέρεσαι σε τέτοια πράγματα, όπου ένα είδος πλασμάτων έρχεται και αγγίζει έναν ολόκληρο πλανήτη, κάποιοι θα πουν: «Αυτό πρέπει να είναι ανάρμοστο, να είναι κακό, να είναι λάθος». Όχι, δεν ήταν. Έχει υπάρξει πολλή λάθος πληροφόρηση για τους Πλειάδειους. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι, αν μπορούσατε να τους δείτε αυτή τη στιγμή, σας μοιάζουν πολύ! Και κάποια μέρα, εφόσον φτάσετε σ’ ένα κατάλληλο σημείο, θα σας συναντήσουν. Θα σας αποκαλέσουν αδελφούς και αδελφές και αν πάρετε δείγμα της κυτταρικής τους δομής, θα μοιάζει πολύ με τη δική σας. Γιατί φέρουν τους σπόρους της φώτισης του Ανθρώπινου είδους και διαθέτουν σοφία και αγάπη για τη Γη, καθώς είστε η σπορά τους.
Αυτό που προσέφεραν στον πλανήτη είναι δύσκολο να περιγραφεί σε μια τρισδιάστατη ομιλία. Καθώς, χρησιμοποιώντας τα δώρα της ύπαρξης σε κβαντική κατάσταση με τα πάντα, έδωσαν στην ανθρωπότητα δύο επιπλέον στιβάδες του DNA. Κι αυτό συνέβη ταυτόχρονα, σε μόνο ένα από τα είκοσι είδη ανθρώπων, το είδος που υπάρχει τώρα. Μόνο ένα είδος ήταν έτοιμο να δεχτεί το δώρο αυτό.
Ρωτήστε τους ανθρωπολόγους σχετικά. Ω, μην τους ρωτήσετε για τους Πλειάδειους! Καλύτερα ρωτήστε τι συνέβη στους ανθρώπους πριν περίπου 100.000 χρόνια. Θα σας πουν ότι ενάντια σε όλες τις φυσικές πιθανότητες, μόνο ένα είδος Ανθρώπων εμφανίστηκε στο προσκήνιο του πλανήτη. Τα υπόλοιπα 19 είδη τι έγιναν; Σταδιακά εξαφανίστηκαν, όντας αδύναμοι ν’ ανταγωνιστούν τους έχοντες το νέο DNA. Αυτό αντιτίθεται στη φύση και θα έπρεπε ν’ ανασηκώσει τα φρύδια όσων εξετάζουν τη φυσική επιλογή. Λοιπόν, σημειώστε το αυτό, καθώς αποτελεί απόδειξη των λεγομένων μου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η εξέλιξη του ανθρώπου
Έτσι προέκυψε η ιστορία της δημιουργίας στη μυθολογία του πλανήτη. Επειδή συνέβη τόσο γρήγορα και τόσο πρόσφατα στη Γήινη ιστορία, δίνει την αίσθηση ότι έγινε με μιας, χωρίς τη διαδικασία εξέλιξης. Εξ ου και το σκεπτικό ότι δεν υπήρξε καθόλου εξέλιξη και ότι ο Θεός δημιούργησε τους ανθρώπους αυτοστιγμεί. Καταλαβαίνετε; Υπάρχει ένας σπόρος αλήθειας σ’ όλα τα πράγματα, όμως συχνά τοποθετούνται σ’ ένα 3D κουτί, για ευκολότερη εξήγηση. Ένας θαυμάσιος κήπος, ο πειρασμός που αντιπροσωπεύει το καλό και το κακό – αυτό όντως πλησιάζει τη μεταφυσική άποψη του τι συνέβη, όταν μια ομάδα ανθρώπων έλαβε τις δυο στιβάδες συνειδητότητας στο DNA τους. Ξαφνικά άρχισαν να δρουν μέσα από τη διαδικασία της δυαδικότητας, την επίγνωση του φωτός και του σκότους.
Οι επιπλέον στιβάδες δόθηκαν για τη δοκιμασία της Γης, που θα γινόταν ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής εκείνης της εποχής. Η μία στιβάδα θα περιελάμβανε το Ακασικό Αρχείο, το αρχείο όλων των αγγελικών ψυχών που θα περνούσαν μέσα από Ανθρώπινο σώμα. Έτσι άρχισε η Ανθρωπότητα να γίνεται πνευματική – όχι αμέσως, αλλά πολύ, πολύ αργά, σε μια περίοδο ακόμα 50.000 ετών. Οι άγγελοι ξεκίνησαν τη διαδικασία να έρχονται στον πλανήτη και μέσω του Ανθρώπινου σώματος, να δημιουργήσουν αυτή τη δοκιμασία της Γης. Τότε μόνο έγινε ο Άνθρωπος αυτό που βλέπετε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι η αληθινά διαφωτισμένη ανθρωπότητα είναι περίπου 50.000 ετών – όντως πολύ νέα!

Εκείνη την εποχή η Γη ήταν πολύ διαφορετική. Ας πάμε περίπου 40.000 χρόνια πίσω. Εδώ υφίσταται ένας μεγάλος πολιτισμός, ο οποίος υπήρχε ήδη σε στοιχειώδη μορφή, για περίπου 5.000 χρόνια. Ήταν η ανώτερη κοινωνία που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης – μεγάλη, όχι σε αριθμούς, αλλά σε συνείδηση. Κάτι που αποτελούσε μέρος του σκηνικού της ανθρωπότητας. Ο πολιτισμός των Λεμουρίων. Μέχρι τώρα δεν έχω αναφέρει τη διάρκειά του. Τι θα λέγατε για μια κοινωνία που κράτησε πάνω από 20.000 χρόνια; Ζούσαν ειρηνικά. Αυτό δεν κάνει να φαίνεται μικρό και ασήμαντο, οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί στην καταγεγραμμένη κοινωνία της Γης; Τίποτα απ’ όσα γνωρίζετε δεν το πλησιάζει καν.
Οι επιστήμονες ισχυρίζονται: «Είναι αδύνατον. Δεν υπήρξαν κοινωνίες τόσο παλιά». Πράγματι, δεν υπάρχουν αποδείξεις κι αυτό αγαπητοί μου Άνθρωποι είναι σκόπιμο. Επειδή ο πλανήτης καταφέρνει άριστα να σβήνει τα σημάδια της ανθρωπότητας. Κοιτάξτε όσα μελετάτε σήμερα· δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο των 4.000 ετών! Έχουν γκρεμιστεί, τσακιστεί, θαφτεί και χαθεί για πάντα. Για να ολοκληρωθεί μάλιστα η διαγραφή τους, η κοινωνία αυτή βρισκόταν σε χέρσα γη, στο μέσον του Ειρηνικού Ωκεανού. Που τώρα φυσικά δεν υπάρχει.
Το χρονικό πλαίσιο: Ο πυρήνας των Λεμουρίων αρχίζει περίπου πριν 50.000 χρόνια. Χρειάστηκαν 10.000 χρόνια για να ενωθούν και άλλα 5.000 χρόνια, για να έρθουν μαζί σαν κοινωνία, με κοινό κέντρο ελέγχου. Οι Λεμούριοι είχαν έναν πλήρη δομημένο, ώριμο πολιτισμό, από 35.000 χρόνια, ως περίπου 15.000 χρόνια πριν. Θυμηθείτε ότι τα πράγματα διαρκούσαν μεγάλα διαστήματα και γίνονταν πολύ αργά, στις πρώιμες εξελικτικές μέρες της ανθρωπότητας. Ότι κάνετε σήμερα σ’ ένα χρόνο, μπορεί να ήθελε τότε εκατοντάδες. Η γλώσσα ήταν ένα θέμα, οι επικοινωνίες ήσαν νέες, τα ταξίδια πολύ αργά και οι πολιτικές εξουσίες δεν είχαν καν δοκιμαστεί. Ενώ εσείς μπορεί να κάνετε δυο συσκέψεις σε μια μέρα, αυτοί θα είχαν δύο το χρόνο, ίσως και λιγότερες.

Είχαν πολύ διαφορετική αίσθηση του χρόνου, καθώς διέθεταν κβαντική συνείδηση, μια σχεδόν άχρονη κατάσταση ύπαρξης.
Ας πάμε τώρα στη Λεμουρία. Θα σας περιγράψω τη Γη εκείνης της εποχής, που ήταν πολύ διαφορετική. Κάποιοι θα περιγελάσουν και θα χλευάσουν αυτά που θα ειπωθούν. «Ο Ειρηνικός Ωκεανός είναι τεράστιος! Δεν υπήρξε ποτέ εποχή που να μην είχε νερό, εκτός αν πάμε εκατομμύρια χρόνια πριν». Δεν είναι αλήθεια. Δεν είπα όλος ο ωκεανός. Είπα μόνο εκεί που εγκαταστάθηκαν οι Λεμούριοι. Ας δούμε την εικόνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για λεμουρία η χαμένη ήπειρος θεών κι ανθρώπων
Η Γη περιστρεφόταν στις 28 μοίρες στον άξονά της. Αυτή ήταν τότε η κλίση της και διαφέρει από τη σημερινή. Επιπροσθέτως, από γεωλογική άποψη, ο πλανήτης ήταν πολύ διαφορετικός πριν 40.000 χρόνια. Βρισκόσασταν στο τέλος της μεγαλύτερης εποχής παγετώνων που περάσατε ποτέ. Η θερμοκρασία του πλανήτη αυτού εξαρτάται από την ποσότητα του νερού που έχει. Ο υδάτινος κύκλος καθορίζει τη θερμοκρασία και τους ανέμους. Σας παρουσιάζω τώρα μια Γη πολύ διαφορετική.
Τότε, το ένα τρίτο του νερού ήταν πάγος. Το γεγονός αυτό διαμόρφωσε ωκεανούς διαφορετικούς από τους σημερινούς. Ας πάμε τώρα στον πολιτισμό των Λεμουρίων. Ο πλανήτης τότε ήταν πολύ πιο κρύος. Ορισμένοι καταλαβαίνετε τις συνέπειες μιας αλλαγής μισού βαθμού θερμοκρασίας, στη ζωή του πλανήτη. Αν η μέση θερμοκρασία έπεφτε κατά μισό βαθμό, θα ήταν πολύ σημαντικό. Θα σας πω λοιπόν πώς ήταν τότε, ώστε να φανταστείτε τις διαφορές. Η μέση θερμοκρασία της ατμόσφαιρας ήταν οκτώ βαθμούς χαμηλότερη από τη σημερινή – πολύ σημαντική για τον καιρό και τ’ αποθέματα νερού του πλανήτη.
Η μέση επιφάνεια των ωκεανών ήταν 133 μέτρα χαμηλότερα από τώρα. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα φαίνονταν οι ήπειροι, από αέρος, με τους ωκεανούς 133 μέτρα πιο κάτω; Ολόκληρες οροσειρές θα εμφανίζονταν, οι οποίες τώρα είναι κάτω από την επιφάνεια του νερού. Θ’ άλλαζε όλο το σκηνικό, έτσι δεν είναι; Οι Λεμούριοι έζησαν επιτυχώς για περισσότερα από 20.000 χρόνια, γύρω στη βάση του νησιού που ονομάζετε Χαβάη. Αυτό ήταν – και παραμένει – το ψηλότερο βουνό στον πλανήτη, υπολογιζόμενο από τη βάση του.
Είχαν επίγνωση ότι ζούσαν σε λεκανοπέδιο, μια κοιλάδα που βρισκόταν χαμηλότερα από τη μέση επιφάνεια του νερού. Μεγάλοι όγκοι νερού περιστοίχιζαν τους Λεμούριους. Όμως τις βασικές θάλασσες τις συγκρατούσαν κάποιες οροσειρές, που σήμερα βρίσκονται χαμηλότερα, αλλά υπήρχαν τότε, λόγω των τεκτονικών πλακών. Έτσι λοιπόν, ήταν μια πολύπλοκη κατάσταση. Όμως υπήρχε χέρσα γη, σε κάποια μέρη που σήμερα είναι ο πυθμένας του Ειρηνικού Ωκεανού. Γνώριζαν επίσης ότι όλο εκείνο το διάστημα, ήσαν ευάλωτοι σε πιθανή άνοδο της επιφάνειας του νερού. Όσο παρέμενε το κρύο, ήσαν εντάξει. Επίσης γνώριζαν ότι ζούσαν σ’ επικίνδυνο σημείο, μιας μεγάλης τεκτονικής πλάκας. Ήξεραν ότι κάποτε θα μετακινηθεί, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν. Τα νησιά όπου διαβιούσαν, ήσαν όλα ενεργά ηφαίστεια. Τους έλκυε αυτή η ηφαιστειακή ενέργεια.


Έχω πολλά ακόμα να πω για τους Λεμούριους. Ας πάμε τώρα στο πνευματικό κομμάτι. Συνολικά 350 εκατομμύρια ψυχές Λεμουρίων πέρασαν από τον πλανήτη, στα 20.000 χρόνια του πολιτισμού τους. Δεν είναι πολλοί, αν αναλογιστούμε ότι πέρασαν 800 γενεές. Θα εξηγήσω γιατί.
Συνεργάτη μου, αυτό είναι διαφορετικό, πολύ συγκεκριμένο. Γι αυτό απόδωσέ το επακριβώς. [ο Κρύων απευθύνεται στον Λη μεγαλοφώνως, ώστε ν’ ακούσουν όλοι] Οι Λεμούριοι δεν ενσαρκώθηκαν ξανά σαν Λεμούριοι. Δηλαδή, η πνευματική έννοια αυτού που λέω, είναι ότι υπήρξαν σχεδόν 350 εκατομμύρια ατομικές, μοναδικές ψυχές – όχι απλώς Ανθρώπινες ψυχές, αλλά 350 εκατομμύρια άγγελοι πέρασαν με τη σειρά τους σαν Άνθρωποι, μέσω του Λεμούριου πολιτισμού και δεν ενσαρκώθηκαν ξανά. Ήρθαν μόνο για μια φορά. Ο ρυθμός γεννήσεων των Λεμουρίων δεν ήταν σαν - ούτε καν πλησιάζει - τον δικό σας σήμερα. Δεν υπήρχε η σημερινή γεωμετρική πρόοδος. Είναι πολύπλοκο. Βιολογικά, υπήρχε λόγος που δεν είχαν πολλά παιδιά. Είχε σχέση με τη θερμοκρασία του πλανήτη και την κουλτούρα τους. Οι άνδρες δε ήσαν τόσο γόνιμοι, όπως τώρα. Επίσης εξυπηρετούσε την πνευματική άποψη του τι ήταν αναγκαίο. Έτσι, ας γνωρίζετε πως υπήρξαν μόνο 350 εκατομμύρια ψυχές στον πνευματικό πολιτισμό των Λεμουρίων, αντιπροσωπεύοντας τη μεγαλύτερη σε διάρκεια κοινωνία που γνώρισε ποτέ η Γη. Περισσότερα επ’ αυτού σε λίγο.
Δεκαπέντε χιλιάδες χρόνια πριν, οι πάγοι άρχισαν να λειώνουν και οι Λεμούριοι το γνώριζαν. Συνέβαινε με αργό ρυθμό κι έκαναν ότι μπορούσαν να περιορίσουν το φαινόμενο. Μέχρι τότε είχαν γίνει ναυτική κοινωνία και οι περισσότεροι ταξίδευαν με πλοία. Γνώριζαν ποια θα ήταν η τελική κατάληξη και στράφηκαν προς τα πλοία. Τότε άρχισε να διασπάται το έθνος των Λεμουρίων. Συνέβη συντομότερα απ’ ότι περίμεναν, καθώς δεν κατανόησαν την επίδραση που είχε η κατανομή του νέου βάρους του νερού, στη μετακίνηση του εξωτερικού φλοιού της Γης [πολλούς σεισμούς].

Το ηφαιστειακό τους λεκανοπέδιο άρχισε να σείεται και να μετακινείται γρηγορότερα, επιτρέποντας την εισβολή του νερού. Μεταξύ 15.000 και 10.000 έτη παλαιότερα, άλλαξε η ισορροπία του νερού της Γης και κατέκλυσε τις κοιλάδες της Λεμουρίας. Γέμισε τις κοιλάδες ανάμεσα στα βουνά. Εξάλειψε οποιαδήποτε κατασκευή τους, οτιδήποτε είχαν κτίσει. Ξέρετε, η φύση το κάνει αυτό. Κοιτάξτε τι έχει συμβεί σ’ ερείπια νεώτερα των χιλίων ετών. Τώρα σκεφτείτε ερείπια 15.000 ετών στον ωκεανό, με ισχυρά ρεύματα. Δεν έχει απομείνει τίποτα. Ορισμένοι Λεμούριοι παρέμειναν στο βουνό, σκαρφαλώνοντας ψηλότερα με την άνοδο του νερού. Δέκα χιλιάδες χρόνια πριν, το νερό σταμάτησε ν’ ανεβαίνει, φτάνοντας περίπου στα σημερινά επίπεδα. Η κορφή του πρωτεύοντος όρους των Λεμουρίων, αποτελεί τώρα τη σειρά των νησιών Χαβάη.
Αυτό που καθορίζει το κρύο και τη ζέστη, είναι ο κύκλος νερού της Γης, ο οποίος είναι δυναμικός και πάντα σε κίνηση. Έχουν υπάρξει πολλές εναλλαγές της θερμοκρασίας του πλανήτη. Σχεδόν όλες τους διήρκεσαν περισσότερο απ’ οποιονδήποτε Άνθρωπο [δηλαδή κανείς δεν έζησε τόσο, ώστε να δει έναν ολοκληρωμένο κύκλο]. Κύκλοι διάρκειας 200 ετών ήσαν συνηθισμένοι. Έτσι το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας καταλαβαίνει μόνο ότι κάτι αλλάζει, αγνοώντας όμως τους φυσιολογικούς κύκλους. Είχατε πρόσφατα αρκετούς μικρούς κύκλους παγετού. Μόλις πριν λίγες εκατοντάδες χρόνια, στα 1.400, είχατε έναν, όπου άρχισαν πάλι να σχηματίζονται οι παγετώνες. Έπεσαν λίγο οι θερμοκρασίες και μετά επανήλθαν. Είναι ο χαρακτηριστικός τρόπος που δουλεύει ο πλανήτης.
Το ενδιαφέρον είναι, ότι πριν από τα περιστατικά παγετού, συμβαίνει κάτι που δεν έχει νόημα για τους Ανθρώπους. Γίνεται ζεστός ο καιρός! Είναι μέρος του κύκλου. Είστε πάλι στην αρχή ενός υδάτινου κύκλου, που θα καταλήξει τελικά σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Είναι τυπικό, κυκλικό και φυσιολογικό. Απλά ρωτήστε οποιονδήποτε βράχο.
Ορισμένοι Λεμούριοι ανέβηκαν στα βουνά και μπορείτε σήμερα να συναντήσετε τους απογόνους τους. Ονομάζονται Πολυνήσιοι και γνωρίζουν τα πάντα για τους ωκεανούς. Γνωρίζουν για τις παλίρροιες. Βρίσκονταν εκεί πριν από αυτές! Είδαν τις παλίρροιες να σχηματίζονται και να δημιουργούνται. Μπορούν μ’ ένα μικρό σκάφος να κινηθούν από νησί σε νησί, σε αποστάσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων, χωρίς πυξίδα. Γνωρίζουν πώς δουλεύουν οι ωκεανοί, οι παλίρροιες. Ορισμένοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι πρόγονοί τους ήσαν οι Λεμούριοι.
Το ακόλουθο είναι επιστημονικά αντιφατικό, καθώς θ’ αναφέρω ότι την εποχή εκείνη υπήρχαν συχνές πτώσεις μετεωριτών – περισσότερο απ’ ότι πιστεύεται. Πριν13.000 χρόνια και 5.000 χρόνια πίσω, υπήρχαν προσκρούσεις. Η τελευταία, πριν 5.000 χρόνια, ήταν μεγαλύτερη. Έκανε δυο πράγματα στον πλανήτη. Πρώτον, τον ταρακούνησε τόσο, που άλλαξε την κλίση του άξονα περιστροφής της Γης, από τις 28, στις 23 & 1/3 μοίρες, που είναι και σήμερα. Ήταν φοβερή πρόσκρουση! Κι αυτό συνέβη μόλις πριν 5.000 χρόνια. Και δεύτερον, επηρέασε όλο τον πολιτισμό. Τεράστιες ποσότητες σκόνης εκτοξεύτηκαν μέχρι τη λεγόμενη στρατόσφαιρα, με κύριο αποτέλεσμα πολύ βροχή. Και η βροχή έφερε το τέλος μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας. Πολλά ζώα και πολλοί Άνθρωποι πέθαναν. Ήταν κάτι αναγκαίο, απαραίτητο κι έχουμε μιλήσει γι αυτό στο παρελθόν. Ήταν μέρος του όλου σχεδίου. Ο βασικός σκοπός ήταν να σβήσει όλη τη γνώση των Λεμουρίων και να δημιουργήσει πολλές λίμνες, για την ανθρωπότητα. Το γεγονός αυτό συσχετίστηκε με τη μυθολογία ενός κατακλυσμού και μιας κιβωτού.
Αποτέλεσμα εικόνας για Κιβωτός του Νώε
Έχει ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν κάποιοι που αποκαλούνται γενεσιολόγοι. Αυτοί θα διαφωνήσουν μαζί σας, για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Κατά κάποιο τρόπο και οι δυο πλευρές έχουν δίκιο. Η βιολογία της ανθρωπότητας εξελίχθηκε πολύ αργά. Όμως η ιερότητα δόθηκε όλη ταυτοχρόνως, όπως στην ιστορία του Κήπου της Εδέν και ονομάζεται Λεμουρία.
Για τις χρονολογίες που αναφέραμε, θεωρούμε ότι τώρα βρίσκεστε στο έτος μηδέν. Έτσι πάμε πίσω από το μηδέν, όταν περιγράφουμε κάτι 10, 40 ή 100 χιλιάδες χρόνια πριν. Αυτό αντιτάσσεται στο χρονικό πλαίσιο που σχετίζεται με τους προφήτες του παρελθόντος. Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται να ελέγξουν μέρος της ιστορίας του πλανήτη, σαν επιβεβαίωση αυτού του μηνύματος, ας το κάνουν πηγαίνοντας προς τα πίσω, θέτοντας το τρέχον έτος σαν μηδέν. Αν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα τις αναφέρουμε με τη συνηθισμένη μορφή που χρησιμοποιείτε.
Βασικά, ο Λεμούριος πολιτισμός υπήρξε από 35.000 ως 15.000 χρόνια πριν – ο πιο μακροχρόνιος που γνώρισε η Γη. Ήταν διαφορετικός απ’ οποιαδήποτε κοινωνία θα έχετε ποτέ, καθώς θα δούμε τι συνέβη. Ο λόγος ύπαρξης της Λεμουρίας και όλων των χαρακτηριστικών του DNA τους, ήταν να στήσουν το σκηνικό, γι αυτό που θ’ ακολουθούσε. Όταν ο μάγειρας ετοιμάζει ένα φαγητό, συχνά λαδώνει το τηγάνι, ετοιμάζει τα υλικά για το φαγητό, κάνει τις προετοιμασίες που θα το εμπλουτίσουν, χωρίς να περιλαμβάνει ακόμα το μαγείρεμα του φαγητού.
Οι Λεμούριοι αντιπροσώπευαν αυτή τη σχέση, μεταξύ υμών και της Γης. Κατά κάποιο πνευματικό τρόπο, το γεύμα προετοιμαζόταν. Αναφέρουμε πάλι ότι είχαν διαφορετικό Ακασικό χαρακτηριστικό από εσάς. 350 εκατομμύρια Λεμούριοι υπήρξαν κατά τη διάρκεια του πολιτισμού τους. Ήσαν μοναδικοί και με λίγες εξαιρέσεις, ο καθένας είχε μόνο μια ζωή. Θα μπορούσατε να πείτε ότι έκτιζαν το Ακασικό Αρχείο του πλανήτη. Φανταστείτε το Σπήλαιο της Δημιουργίας, όπως το έχουμε περιγράψει, με όλους τους κρυστάλλους των ψυχών του πλανήτη. Κάθε φορά, ένας άγγελος θα ερχόταν να γίνει Λεμούριος, για ένα διάστημα. Τότε η ουσία της ενέργειάς του θα έμενε στον πλανήτη. Ο κρύσταλλος που φέρει τ’ όνομά του θα βρισκόταν στο Σπήλαιο. 
Ίσως κάποια πράγματα δεν βγάζουν νόημα, για όσους δεν έχουν ακούσει προηγουμένως την ιστορία του Σπηλαίου της Δημιουργίας. Ο σκοπός λοιπόν του πολιτισμού των Λεμουρίων, ήταν να δομήσουν το Σπήλαιο της Δημιουργίας και να του εμφυτεύσουν την ενέργεια 350 εκατομμυρίων ψυχών. Και σ’ όλη τους την ιστορία, μόνο μερικές χιλιάδες ενσαρκώθηκαν ξανά σαν Λεμούριοι – πολλοί από τους επιστήμονές τους. Οι υπόλοιποι ζούσαν μια ζωή και μετά πίσω, περιμένοντας τον πολιτισμό να ολοκληρωθεί [αναφερόμενοι στους αγγέλους που αντιπροσωπεύουν τις διάφορες ψυχές της ανθρωπότητας]. Αυτό γινόταν με σκοπό, ούτως ώστε να σπαρθεί ο σπόρος της πνευματικότητας, γι αυτό που θ’ ακολουθούσε και ν’ αυξήσει την κρυστάλλινη αξία του Σπηλαίου της Δημιουργίας.
Οι Λεμούριοι έβλεπαν τι συνέβαινε. Όπως είπαμε, άρχισαν να λειώνουν οι πάγοι, κάτι που κράτησε περίπου 5.000 χρόνια. Θα λέγαμε ότι είχαν αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν κι έτσι έκαναν. Το πρώτο που έκαναν, ήταν να γίνουν θαλασσινό έθνος, κατασκευάζοντας πλοία. Σταδιακά πολλοί άφησαν την κοιλάδα τους, που είχε αρχίσει ήδη να πλημμυρίζει, όπως έλειωναν οι πάγοι και ανέβαιναν τα νερά. Οπότε, μέρος της Λεμούριας κοινωνίας εποίκισε άλλα μέρη με τα πλοία. Ψάξτε τους στη Νέα Ζηλανδία, στα νησιά του Πάσχα – δεν έχουν απομείνει πολλά εκεί – και στη μεγάλη Αμερικανική ήπειρο. Βρέθηκαν επίσης στη δυτική ακτή των περιοχών που ονομάζετε Αλάσκα και τη γέφυρα με την άλλη ήπειρο. Ήσαν εκεί. Πολλοί πήγαν στο όρος Σάστα κι έζησαν εκεί σε Ανθρώπινη μορφή, πολύ πριν εισχωρήσουν στο βουνό σαν υπερδιάστατα όντα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Όρος Σάστα
Κάποιοι ξεκίνησαν άλλες κοινωνίες, μαζί με άλλους Ανθρώπους που είχαν ταξιδέψει μακριά από τον πυρήνα τους και είχαν ξεχάσει εντελώς τη γενεαλογία τους. Ένας τέτοιος πολιτισμός ήσαν οι Σουμέριοι, στη Μέση Ανατολή. Αυτός οδήγησε, πολλά χρόνια μετά, στον Αιγυπτιακό πολιτισμό. Είναι παράδοξο που θεωρείτε ότι τότε άρχισε η Ιστορία!
Τώρα, κάτι που δεν έχουμε ξαναπεί. Όλες οι αποδείξεις της παλαιάς Λεμουρίας έχουν σβηστεί. Τα υποθαλάσσια ρεύματα είναι πολύ ισχυρά. Σχεδόν σαν ορμητικά ποτάμια, τα έσβηναν όλα με άμμο και ιλύ επί αιώνες. Οπότε κάποιοι θα έλεγαν: «Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βρεθούν τεχνουργήματα της Λεμουρίας». Όχι μόνο θα βρείτε κάποια, αλλά έχουν ήδη βρεθεί και κάποιοι τα κρύβουν. Επειδή όταν αυτοί οι συλλέκτες τα δείξουν στην επιστήμη, θα τους περιγελάσουν. Θα είναι κάτι οξύμωρο… μια αντίφαση μέσα στο ίδιο το τεχνούργημα. Θα είναι πολύ αρχαίο για να είναι αυτό που είναι! Τουλάχιστον σύμφωνα με το σύγχρονο τρόπο σκέψης. Τι θα γινόταν αν βρίσκατε, ας πούμε, ένα εξάρτημα αυτοκινήτου, που η μέτρηση άνθρακα θα το έδειχνε 3.000 ετών; Θα ήταν ένα αντικείμενο που «δεν θα μπορούσε να υπάρχει». Έτσι ακριβώς θα μοιάζουν τα τεχνουργήματα της Λεμουρίας. Καθώς θα υπάρχουν χάρτες των άστρων και βιολογικές πληροφορίες που «δεν θα μπορούσαν να είναι γνωστές».


Και πώς θα μπορούσε κάποιος να έχει ένα αντικείμενο της Λεμουρίας; Μόλις είπα ότι όλη η Λεμουρία έχει εξαφανιστεί. Είναι λόγω των πλοίων! Πολλά έπεσαν σε καταιγίδες και βυθίστηκαν, μεταφέροντας καθημερινά τους αντικείμενα – τεχνουργήματα. Ορισμένα περιμένουν να βρεθούν και κάποια έχουν ήδη βρεθεί και κρατηθεί από συλλέκτες, οι οποίοι δεν μπορούν να τα δείξουν σε κανέναν, καθώς δεν βγάζουν νόημα. Και κάτι ακόμα.
Ορισμένοι συγχέουν τη Λεμουρία με τη λεγόμενη Ατλαντίδα. Να μια πληροφορία που πολλοί δεν θα πιστέψουν. Γιατί δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για την Ατλαντίδα. Οι ιστορικοί σας απλώς μαντεύουν. Αφήστε με λοιπόν να σας πω γι αυτήν. Υπάρχουν δύο – η αρχαία και η νεώτερη Ατλαντίδα. Απέχουν πολύ η μία από την άλλη, τόσο γεωγραφικά όσο χρονικά. Αυτή που αναζητάτε τώρα, είναι πολύ νεώτερη απ’ όσο νομίζετε. Καθώς ο νέος Ατλάντιος πολιτισμός, έχει μεγάλες ομοιότητες με τον Αιγυπτιακό πολιτισμό της ίδιας εποχής. Ο ένας ήταν το αποτέλεσμα της εξέλιξης των ανθρώπων από τη Δυτική Ευρώπη κι ο άλλος, αποτέλεσμα της εξέλιξης των ανθρώπων της Μέσης Ανατολής.
«Κρύων, πού βρίσκεται η πιο πρόσφατη Ατλαντίδα;» Λοιπόν, θα σας δώσω ένα στοιχείο: Είναι εδώ κοντά. Ψάξτε τη από την άλλη πλευρά της μπότας. Αυτό μόνο θα πω. [Θυμηθείτε ότι αυτή η επικοινωνία δόθηκε εν πλω στη Δυτική Μεσόγειο, οπότε οι οδηγίες σχετίζονται με τη θέση που ήταν τότε το πλοίο. Η πληροφορία δόθηκε έχοντας ξεκινήσει από τη Ρώμη. Η άλλη πλευρά της μπότας λοιπόν, αναφέρεται στο κάτω μέρος της Ιταλίας, οπότε αυτό την τοποθετεί κοντά στην Ελλάδα και την Κρήτη].
«Κρύων, πού ήταν η παλαιά Ατλαντίδα;»  Η απάντηση είναι, στον Ειρηνικό, πολύ μακριά από τη νεώτερη και αρχαία σε σύγκριση μ’ αυτήν. Ήταν μια αποικία των Λεμουρίων, αλλά δεν κράτησαν για πολύ τη συνείδηση αυτών. Έγινε πρότυπο σκλαβιάς και παρακμής. Η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε με λάθος τρόπο. Αλλά δεν είναι να πω τώρα περισσότερα επ’ αυτού.

Λοιπόν, τώρα γνωρίζετε για τους Λεμούριους. Επίσης ξέρετε ότι διαφέρει με αυτό που έχετε σήμερα, από πλευράς συνείδησης. Είναι μέρος του σκηνικού της δοκιμασίας, να έχετε χάσει ένα μέρος της ενεργοποίησης του DNA που είχαν, λόγω της ενέργειας που επιλέξατε για τη δυαδικότητά σας. Αυτή ήταν μια ελεύθερη επιλογή, για να δείτε αν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε και να το πάρετε πίσω. Κι αυτό είναι το κβαντικό κομμάτι του DNA. Αυτό που αποκαλούμε: στιβάδες Λεμούρια & Πλειάδεια και μία εξ αυτών είναι το Ακασικό Αρχείο. Συνδυάζοντας αυτά, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι Λεμούριοι ήσαν υπεύθυνοι για τη δημιουργία του κοσμικού Ακασικού Αρχείου της Γης.

Σχετική εικόνα
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
Ο υδάτινος κύκλος είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες των αλλαγών του καιρού στον πλανήτη. Ο δεύτερος είναι η ηφαιστειακή δραστηριότητα. Ο τρίτος είναι προσκρούσεις σωμάτων από το διάστημα. Όλα αυτά συνέβησαν στην πρόσφατη ιστορία σας. Το τρέχον ζήτημα, το αποκαλείτε παγκόσμια υπερθέρμανση. Σοκάρει και ανησυχεί τους επιστήμονες. Ένας λόγος, είναι το γεγονός ότι οι κύκλοι αυτοί εκδηλώνονται σε περισσότερο χρόνο από μια ανθρώπινη ζωή, οπότε κανείς στη νέα ιστορία σας δεν έχει δει τη συνολική εικόνα. Είχε συμβεί στο παρελθόν και παρουσιάζεται πάλι. Είναι η αλλαγή του υδάτινου κύκλου, που συμβαίνει φυσιολογικά και κανονικά. Με τον τρόπο αυτό εξισορροπείται η Γη. Υπάρχουν μεγάλοι και μικροί υδάτινοι κύκλοι. Θα είναι πολλοί μικροί, μεταξύ των μεγάλων κύκλων. Έτσι δουλεύει η Γη. Η τελευταία μικρή εποχή παγετού που είχατε, ήταν μεταξύ των ετών 1200 και 1400, όπως εσείς καθορίζετε το χρόνο. Οι Άνθρωποι ήσαν εκεί και επέζησαν. Τώρα αρχίζει μια ακόμα εποχή κρύου. Οι επιστήμονες όμως δεν τη βλέπουν σαν αρχή ενός μικρο-παγετού. Αντιθέτως την αποκαλούν υπερθέρμανση! Επειδή δεν κατανοούν τον υδάτινο κύκλο. Βλέπουν αυτό που θα λέγαμε μικρόκοσμο, αντί του μακρόκοσμου.
Μπορεί να φαίνεται περίεργο, ότι μια κρύα εποχή αρχίζει με ζέστη, αλλά αν γνωρίζετε τα δυναμικά του υδάτινου κύκλου, έχει απόλυτο νόημα. Κανείς από εσάς, στην αίθουσα αυτή, δεν θα δει ολόκληρο τον κύκλο, καθώς θα εξελιχθεί πιο αργά από τη ζωή σας. Θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη φορά που θα ’ρθετε. Γιατί οι υδάτινοι κύκλοι διαφέρουν σε διάρκεια. Μπορεί να διαρκούν από 150 ως 400 χρόνια και τώρα είστε στην αρχή ενός μεσαίου κύκλου. Μην το φοβάστε, γιατί είναι μέρος της Γης, είναι ο τρόπος που εξισορροπείται. Κάποιοι ίσως πουν: «Τι γίνεται με την πεποίθηση ότι οι Άνθρωποι το έχουν δημιουργήσει αυτό; Είναι λάθος αυτή η άποψη;» Η αλήθεια είναι αυτή και μια μέρα θα τη γνωρίζετε: οι Άνθρωποι δεν ευθύνονται για τον υδάτινο κύκλο. Όμως αυτό που έχουν κάνει, είναι να επισπεύσουν το χρόνο του, οπότε έρχεται λίγο νωρίτερα απ’ ότι ήταν να γίνει. Ναι, το έχετε επηρεάσει, αλλά δεν το έχετε προκαλέσει.


ΣΕΙΣΜΟΙ
Πολλοί ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τους σεισμούς, έτσι θα σας φανερώσω μιαν άλλη λειτουργία. Όπως και ο υδάτινος κύκλος, είναι μέρος ενός μεταβαλλόμενου πλανήτη. Στην πραγματικότητα, σχετίζονται με τον υδάτινο κύκλο. Όπως πρόσφατα είχατε ένα συμβάν που δημιούργησε τσουνάμι, το οποίο αύξησε την Ανθρώπινη συμπόνια στον πλανήτη. Ήταν ένας από τους ισχυρότερους σεισμούς στην ιστορία σας. Έλαβε χώρα κάτω από τον πυθμένα του ωκεανού και ήταν τόσο ισχυρός, που όντως επιβράδυνε λιγάκι την περιστροφή του πλανήτη. Κι αυτό το γεγονός θα πάρει χρόνια να τακτοποιηθεί. Ότι πω μπορεί ν’ αντίκειται της Γεωλογικής λογικής, αλλά έτσι δουλεύει η Γη. Η επιβράδυνση της περιστροφής του πλανήτη, προκάλεσε μια ελαφρώς διαφορετική αναλογία της ταχύτητας, μεταξύ του τηγμένου πυρήνα της Γης και του εξωτερικού φλοιού της. Οπότε η Γη θα συνεχίσει να προσαρμόζεται, μέχρις ότου αυτές οι ταχύτητες επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση.
Τα μέρη που θα επηρεαστούν περισσότερο τα επόμενα χρόνια, είναι γύρω στον ισημερινό, καθώς απέχουν περισσότερο από τον πυρήνα του πλανήτη και είναι πιο ασταθή. Με την περιστροφή της Γης, αυτά τα μέρη δέχονται μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, όντας πιο ασταθή, θα επηρεαστούν περισσότερο. Μόλις ανέφερα να προσέξετε για περισσότερους σεισμούς στον ισημερινό. Κανείς από αυτούς δεν θα δημιουργήσει χαμό και οδυρμό στον πλανήτη. Αντιθέτως, είναι απλώς μέρος μιας Γης που αλλάζει. Εργάτη Φωτός, μην ανησυχείς γι αυτά τα πράγματα, καθώς το σύστημα ορίζει ότι θα βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή. Όμως, μην υποθέτεις τι σημαίνει κατάλληλο μέρος. Έχεις στοργική αγάπη και όλα τα πράγματα είναι κατάλληλα, όταν έχεις τον έλεγχο της ζωής σου.

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ
Βλέποντας τη γενεαλογία του πλανήτη, έχουμε πληροφορίες για σας. Μετά το έτος 1900 άρχισε στην πραγματικότητα η νέα διαδικασία φώτισης στον πλανήτη. Όντως πριν από τότε δεν υπήρχαν πολλά. Μετά χρειάστηκαν άλλα 87 χρόνια, ώστε να φτάσει η δόνηση της Γης σε σημείο αποφάσεων – αποφάσεις για τη δόνηση και το μέλλον. Εκεί που όλοι οι προφήτες προέβλεπαν να επέλθει η καταστροφή, γύρω στην αλλαγή της χιλιετίας, αντιθέτως, αλλάξατε τη δόνηση του πλανήτη σε τέτοιο βαθμό, που δεν χρειαζόταν να συμβεί καταστροφή. Μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι ήταν σχέδιο του Θεού να καταστρέψει τον πλανήτη. Ήταν η δόνηση της δοκιμασίας που είχατε δημιουργήσει ανά τους αιώνες. Οι Άνθρωποι δημιουργούν το δικό τους μέλλον. Εσείς δημιουργείτε τις δικές σας προφητείες. Είναι η συνείδηση του πλανήτη που το κάνει. Οπότε, εσείς τώρα δημιουργήσατε ένα διαφορετικό μέλλον, απ’ ότι είχαν δει οι προφήτες και αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλες οι προβλέψεις που έγιναν πριν το 1987 είναι αμφισβητήσιμες. Βρίσκεστε σε μια εντελώς διαφορετική τροχιά.


Τώρα, κάτι που θα χαρείτε ν’ ακούσετε. Μεταξύ του 1987 και του 2007 συνέβη κάτι εκπληκτικό. Λόγω της νέας ενέργειας, αφυπνίστηκαν οι κρύσταλλοι στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, που είχαν ονόματα Λεμουρίων. Ψιθύρισαν: «Ώρα να επιστρέψουμε!» Τριακόσια πενήντα εκατομμύρια από αυτούς! Ακούστε αυτό, ακούστε το – όλοι οι Λεμούριοι, που έζησαν ποτέ στον πλανήτη, είναι πάλι ζωντανοί, σε Ανθρώπινο σώμα, αυτή τη στιγμή. Επέστρεψαν! Είναι διασκορπισμένοι σε όλη την υφήλιο. Έχω ήδη εδώ μια αίθουσα γεμάτη απ’ αυτούς. Τους κοιτάζω. Και γι αυτό βρίσκεσαι εδώ αγαπητέ μου. Γι αυτό διαβάζεις αυτό το κείμενο. Κι αναρωτιέσαι γιατί αυτά τα λόγια αντηχούν μέσα σου; Αναρωτιέσαι γιατί δονείσαι υψηλότερα; Αναρωτιέσαι γιατί υπάρχει μια συμμαχία, μεταξύ της κυτταρικής σου δομής και του Κρύων; Είναι επειδή είσαι Λεμούριος, μια παλαιά ψυχή, σε μια νέα ενέργεια.
«Κρύων, αυτό σημαίνει ότι η ψυχή μου δεν είχε ξαναέρθει εδώ πριν το 1900;» Η απάντηση είναι πολύπλοκη. Μέρη και κομμάτια ήσαν εδώ, αλλά όχι η πλήρης, ουσιώδης Λεμούρια ενέργεια. Θεωρείτε τον εαυτό σας σαν μια οντότητα, ένα όνομα, ένα πρόσωπο. Αλλά δεν είστε. Είστε ο συνδυασμός πολλών ενεργειών. Είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να εξηγηθεί. Κάθε φορά που έρχεστε, είστε σαν μια σούπα που φτιάχνεται κι έρχεται στον πλανήτη. Υπάρχει ένας Ανώτερος Εαυτός, που είναι η ίδια βασική ενέργεια, κάθε φορά. Ότι όμως τον περιβάλλει, έχει μεγάλη πνευματική ποικιλομορφία. Τώρα όμως ορισμένοι έχετε επιστρέψει, φέροντας τη βασική ενέργεια των Λεμουρίων μαζί σας -  κάτι που έχει να συμβεί για 15.000 χρόνια. Αυτά τα τμήματα του DNA ενεργοποιούνται ξανά.
Ακούστε αυτό που σας λέω τόσα χρόνια: Λιγότερο από το μισό τοις εκατό αυτού του πλανήτη χρειάζεται ν’ αφυπνιστεί, για να κάνει μια διαφορά στη δόνηση όλων. Θα περάσετε στο 2012 με μια νέα δόνηση. Λιγότερο από 0,5 % επτά δισεκατομμυρίων ανθρώπων χρειάζεται ν’ αφυπνιστεί. Δεν είναι πολλοί! Στην πραγματικότητα, είναι μόνο το 10% των 350 εκατομμυρίων Λεμουρίων που ζούνε σήμερα – ένα πολύ λογικό ποσοστό.
Αποτέλεσμα εικόνας για πλειάδες
Πού βρίσκεστε εσείς στο πάζλ αυτό; Πόσο είναι να διαρκέσει ο πολιτισμός; Θα σας πω. Η απάντηση είναι το μέλλον σας κι εσείς θα το αποφασίσετε αυτό. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο, οπότε μπορεί να κρατήσει όσο επιθυμείτε. Θα σας πω όμως για πόσο διάστημα σχεδιάστηκε η δοκιμασία. Ορισμένοι θα γελάσετε. Περιφέρονται διάφοροι προσφιλείς αριθμοί, γύρω από μια κουλτούρα που έχει γίνει δόγμα και μυθολογία. Όμως συχνά υπάρχει μια βασική αλήθεια για τη σημασία τους. Ένας από αυτούς, που εμφανίζεται πολλές φορές, για διάφορα θέματα, είναι ο 144.000. Είναι διαισθητικός και όλοι το γνωρίζετε. Αντιπροσωπεύει τη διάρκεια της δοκιμασίας σε χρόνια –144.000 χρόνια!
Βρίσκεστε στο σημείο των 100.000 (από τότε που ήρθαν οι Πλειάδειοι). Βλέπετε, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος – αν δεν καταστρέψετε τους εαυτούς σας – και οι Λεμούριοι μπορούν να τ’ αλλάξουν αυτό. Ήδη το έχουν κάνει. Έρχεται μια εποχή που θα είναι σύμφωνη και ανάλογη με την όλη ανάπτυξη. Οι Μάγια το προείδαν. Η ίδια η ενέργεια της Γαίας θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει το 2012. Θα προκύψει ένας κύκλος που θα διαρκέσει πάνω από 1.000 χρόνια, πολύ πιο φιλικός για την πνευματική σας ανάπτυξη, σε σχέση με την ενέργεια όπου γεννηθήκατε.
Υπάρχει η ερώτηση: «Λοιπόν, πότε θα συναντήσουμε τ’ αδέλφια μας; Πότε θα επιστρέψουν οι Πλειάδειοι στον πλανήτη;» Ω, δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί μυστήριο για σας. Έρχονται τακτικά. Κάποιοι τους βλέπουν, κάποιοι όχι. Δεν υπάρχει κανένα μοχθηρό σχέδιο αγαπητοί μου. Όταν σας βλέπουν, το κάνουν με αγάπη, για να δουν πώς αναπτύσσεται ο κήπος. Εάν φτάσετε μέχρι τα 144.000 χρόνια, στο τέλος της δοκιμασίας σας, θα είστε ακριβώς σαν αυτούς – ένας φωτισμένος πλανήτης, με τα χαρακτηριστικά του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου.
Και θα πω κάτι που πολλοί ίσως δεν θα θέλατε ν’ ακούσετε. Εάν είστε ένας Λεμούριος στην αίθουσα αυτή, θα βρίσκεστε τότε εκεί! Ορίστε πόσες ζωές σας έχουν απομείνει. Να πόσο αγαπάτε τη Γη! Σας το ’χουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν… σαν Άνθρωποι κοιτάζετε στον καθρέφτη και λέτε: «Είμαι κουρασμένος. Δεν πρόκειται να ξανάρθω». Λέτε: «Έχω επιτελέσει το έργο μου. Είναι πολύ δουλειά. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω». Τότε αποφασίζετε με το Ανθρώπινο μυαλό σας και κάνετε μια μονόπλευρη κουβέντα με το Θεό, σχετικά με την επιστροφή σας… και είναι αστείο.
Όλοι θα ξανάρθετε! Αυτό κάνετε. Μετά δυσκολίας περιμένετε. «Κουρασμένος» είναι Ανθρώπινη κουβέντα. Δεν υπάρχει «κουρασμένος» στην άλλη πλευρά του πέπλου, μόνο ευσπλαχνία υπάρχει. Αυτή η δοκιμασία που περνάτε, αφορά μόνο την ευσπλαχνία. Το 1987 έφερε την Αρμονική Σύγκλιση. Το 2002, την ολοκλήρωση του μαγνητικού πλέγματος και την αρχή της κρυστάλλινης εμπειρίας. Το 2004, το τσουνάμι και το Πέρασμα της Αφροδίτης. Το 2012 ένα ακόμα Πέρασμα της Αφροδίτης. Αυτά είναι γεγονότα διανομής ευσπλαχνικής θηλυκής ενέργειας στον κόσμο, για ν’ αξιοποιηθούν εν καιρώ, ώστε νε μεταβείτε στην επόμενη ενέργεια με ακεραιότητα. Παρέχει μια ευσπλαχνική ισορροπία σ’ ένα πλανήτη που δεν ήταν ισορροπημένος για αιώνες.

«Κρύων, αν μπορούσες να ορίσεις το σημείο που βρισκόμαστε τώρα, πώς τα πάμε;» Δεν θα βρισκόσασταν τώρα εδώ, να συμβαίνει αυτή η επικοινωνία, εάν δεν ήταν ακριβώς εκεί που ανήκει. Θα έρθει καιρός που θα κοιτάτε πίσω στην ιστορία και θα λέτε αυτή τη εποχή: «οι σκοτεινοί καιροί της φώτισης». Κάποιοι το γνωρίζετε. Αυτή είναι εποχή που απλώς ανοίγεται αργά η πόρτα, να μπει το φως της πνευματικής κατανόησης. Είναι ένας όρος που μπορεί να μη μεταφράζεται σωστά σε όλες τις γλώσσες, αλλά η εποχή αυτή θα μείνει γνωστή σαν η εποχή του ασύμβατου μονοθεϊσμού. Όλοι συμφωνούν πως υπάρχει ένα Θεός. 
Αλλά κανείς δεν συμφωνεί ποιος! Αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στη συνέχεια. Όπως κοιτάζετε πίσω στην ιστορία σας και βλέπετε πως δόθηκαν λύσεις, έτσι κι αυτό επίσης θα επιλυθεί.
Φτάνουμε στο τέλος. Ποια είναι η ενέργεια της ημέρας; Θα σας πω. Ευσπλαχνία και συγχρονικότητα. Πόσο φως μπορείτε να στείλετε στους γύρω σας; Μπορείτε να στείλετε φως σε κάποιον που το χρειάζεται, στο πλοίο αυτό, χωρίς να είναι απαραίτητο να συμμετέχει στη συνάντηση; Χωρίς καν να γνωρίζει για την ενέργεια αυτή, ή να έχει κάποια ιδέα για το Θεό; Μπορείτε ν’ απαλύνετε τη θλίψη κάποιου; Έχετε την ικανότητα να κρατήσετε το χέρι του με φως; Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι. Το σύστημα τους έφερε εδώ, ώστε να κάνετε αυτό ακριβώς. Το αποδέχεστε αυτό; Τότε κάντε το, Λεμούριοι. Κάντε το.
Καλωσορίσατε σε μια νέα εποχή.
Κι έτσι είναι.

 "ΚΡΥΩΝ"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1