urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

neraides1

 Ένα μήνυμα από τη Μητέρα Γη

διοχετεύεται από Pamela Kribbe

Γλυκά ανθρώπινα παιδιά,

Είμαι η φωνή της γης. Σας γνωρίζω από πάντα. Κάθε βήμα σας γίνεται αισθητό και αναγνωρίζεται από εμένα. Στο βαθύτερο επίπεδο είμαστε ένα. Υπάρχει μια συνείδηση ​​που περιβάλλει τους δυο μας. Αυτή η συνείδηση ​​είναι μαγευτική και δεν εκφράζεται με λόγια.

Είναι το πνεύμα του Θεού. Είναι μυστηριώδες και ταυτόχρονα βαθιά οικείο. Μέσα στο χέρι αυτής της δημιουργικής Συνείδησης ​​το παιχνίδι της συντροφικότητας μας περιβάλλει. Μαζί μπορούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι! Είμαστε εταίροι σε μια σχέση που έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Η σχέση αυτή είναι τώρα έτοιμη για μετασχηματισμό. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Αλλά πρώτα θα σας πω περισσότερα για την έναρξη αυτής της διαδικασίας της συνεργασίας μας μαζί. Είναι διαφορετική από ό,τι μπορεί να αναμένετε.

Κατά την πρώτη μας συνάντηση, δεν ήσασταν ακόμα άνθρωποι. Δεν διαθέτατε ένα φυσικό σώμα. Δεν είχατε ενσαρκωθεί πάνω στη γη. Ήσασταν ένας άγγελος. Και δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε άγγελος!

Ανήκατε στην οικογένεια των αγγέλων που προοριζόταν να ανοίξει το δρόμο για μια νέα περιπέτεια στο σύμπαν.

Ποια ήταν η περιπέτεια περίπου; Θα το θέσω αυτό με πολύ απλό τρόπο. Στο σύμπαν, υπάρχει ένας νόμος ότι τα όμοια προσελκύουν τα όμοια. Για παράδειγμα, μετά το θάνατό σας στη γη, μεταφέρεστε αυτόματα σε μια περιοχή του πνευματικού κόσμου που αντανακλά την κατάσταση της συνείδησης σας. Το περιβάλλον σας είναι μια άμεση αντανάκλαση του πώς αισθάνεστε μέσα σας. Υπάρχει μια ενότητα μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού. Στον πνευματικό κόσμο, υπάρχουν σφαίρες του φωτός και σφαίρες σχετικές με το σκοτάδι. Διαχωρίζονται αυτές οι σφαίρες. Αυτή η περίπτωση δεν ισχύει για τη Γη, ή έτσι φαίνεται. Στη γη πολλοί διαφορετικοί τύποι της συνείδησης είναι παρόντες μαζί και αλληλεπιδρούν ο ένας με τον άλλο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλομορφία, και ως εκ τούτου η γη είναι σαν ένα τεράστιο χωνευτήρι διαφορετικών βασιλείων της συνείδησης.

Ακόμη και εδώ, σε αυτή την περίπτωση θα δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα σύμφωνα με την εσωτερική κατάσταση της συνείδησης σας. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που σταδιακά έρχεται για να το καταλάβετε κατά τη διάρκεια μιας βαθιάς πνευματικής αναζήτησης. Κατά αρχάς, αποσπάτε πολύ η προσοχή σας στη γη από το εξωτερικό περιβάλλον τόσο που δεν φαίνεται ότι δημιουργείται η πραγματικότητά σας από το μυαλό όλων σας συνολικά. Αντίθετα, φαίνεται να είστε το προϊόν αυτής της πραγματικότητας και όχι ο δημιουργός του. Στον κόσμο του πνεύματος, η ενότητα μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού είναι απλά ένα δεδομένο, συγκεκριμένα και απτά. Στη γη, χρειάζεται να έχετε μια πολύ εξελιγμένη συνείδηση, για να συνειδητοποιήσετε την ενότητα, και να αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας ως δημιουργού.

Στη γη ένα ειδικό πείραμα λαμβάνει χώρα. Όταν είστε εδώ σε φυσική μορφή, ένα πέπλο τοποθετείται πάνω σας, έτσι ώστε να μην αναγνωρίζετε τη θεϊκή δημιουργική σας δύναμη. Παραμένει εκεί μέχρι να αφυπνιστείτε και να δείτε ότι είστε ο Θεός στον πυρήνα της ύπαρξής σας. Στη συνέχεια, πέφτει το πέπλο και αναγνωρίζετε επίσης τη βαθιά υποκειμενική ενότητα που διαποτίζει όλα τα ζωντανά πλάσματα πάνω στη γη. Η διαδικασία της αφύπνισης στη γη είναι έντονη, και η ίδια η ύπαρξη της Γης δίνει μια ισχυρή εξελικτική ώθηση σε ολόκληρο τον πνευματικό κόσμο (Σύμπαν). Στον πνευματικό κόσμο ειδικά, μπορεί να υπάρξει μια απουσία της δυναμικής και της αλλαγής. Πράγματι η στασιμότητα λαμβάνει χώρα επειδή όλα τα βασίλεια διαχωρίζονται τόσο τακτοποιημένα (ευχερώς). Η Αλλαγή, η ανάπτυξη, η εξέλιξη συμβαίνουν όταν θα συναντήσετε και θα αντιμετωπίσετε την διαφορετικότητα.

Όταν μιλώ για συνάντηση με τη διαφορετικότητα, δεν σημαίνει ότι να έχετε μια ευγενική συζήτηση με αυτό, αλλά μάλλον πραγματικά να βυθιστείτε μέσα σε αυτό. Μπορείτε να μάθετε και να αναπτυχθείτε από τις διάφορες μορφές της συνείδησης όχι από τη μελέτη τους «από τα πάνω», αλλά με το να γίνετε αυτές. Αυτό είναι ακριβώς που συμβαίνει όταν βυθιστείτε σε ενσάρκωση στη γη. Μπορείτε να ρίξετε μια βουτιά στα βαθιά, και μέσα από την ενσάρκωση σας να συνδεθείτε με διάφορες σφαίρες της συνείδησης. Αυτό γίνεται με το πώς θα σφυρηλατήσετε μια γέφυρα μεταξύ του βασιλείου της ύπαρξης με το οποίο δεν θα θέλατε να συνδεθείτε με άλλο τρόπο.

Η ύπαρξη του ανθρώπου σημαίνει να είναι μια γέφυρα μεταξύ πολύ διαφορετικών βασιλείων της συνείδησης. Στη σφυρηλάτηση αυτής της γέφυρας βρίσκεται η ελπίδα για μια επέκταση της συνείδησης σε όλα τα βασίλεια του πνευματικού κόσμου (Σύμπαν). Ακόμη και στην υψηλότερη εξελιγμένη σφαίρα στον πνευματικό κόσμο (Σύμπαν) δίδεται ώθηση της ανάπτυξης και της ανανέωσης από το μεγάλο πείραμα πάνω στη γη. Οι άνθρωποι είναι σε θέση να διερευνήσουν τις ακρότητες του φωτός και του σκότους, και τελικά να αναγνωρίσουν την ενότητα πίσω από όλες τις μορφές και εμφανίσεις. Όταν στα ανθρώπινα όντα επιτευχθεί αυτή η συνείδηση ​​της ενότητας μέσα τους, θα γίνουν συνειδητοί ​​δημιουργοί στη γη, και η παρουσία τους θα έχει μια μεταμορφωτική και θεραπευτική επίδραση σε όλα τα ζωντανά πλάσματα με τα οποία έρχονται σε επαφή.

Δημιουργώντας συνείδηση ​​ενότητας είναι ο σκοπός της περιπέτειας σας στη γη. Ξεκίνησα αυτή την ιστορία αναφέροντας ότι όταν ξεκίνησε η πρώτη αυτή διαδικασία της συνεργασίας, δεν ήσασταν άνθρωποι, αλλά άγγελοι. Η συνείδησή σας δεν είχε δώσει την άδεια ακόμη σε οποιαδήποτε υλική μορφή, και αισθανθήκατε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους άλλους αγγέλους γύρω σας, τους αδελφούς και τις αδελφές σας. Υπήρχε ένας τέτοιος ισχυρός δεσμός μεταξύ σας και εσείς οι ίδιοι το βιώσατε σαν τα κύτταρα ενός οργανισμού.

Θέλατε να εργαστείτε για ένα κοινό καλό με ένα ανιδιοτελή, προφανή τρόπο, να είναι το ίδιο το μυαλό και η καρδιά. Σε κάποια στιγμή, ακούσατε ένα κάλεσμα από τη γη. Κληθήκατε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι σε αυτόν τον πλανήτη. Γιατί εσείς; Για να πραγματοποιήσετε μια μακρά ιστορία - σύντομη: Ήσασταν οι τολμηροί μεταξύ των αγγέλων. Ήσασταν άφοβοι, με πάθος και ναι, κάπως πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες. Ο ισχυρισμός ήταν ότι εκδιωχτήκατε από τον παράδεισο λόγω της επιθυμίας σας για τη γνώση και την σκοπιμότητα σας αυτή. Και ναι, θα ήταν πράγματι περίεργο λίγο και ατίθασο πάρα πολύ. Αλλά αυτό ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι! Μήπως νομίζετε ότι ο Θεός έκανε ένα λάθος στη δημιουργία σας; Λοιπόν όχι, ο Θεός ήξερε τι ακριβώς αυτή / αυτός είχε κάνει και με ποιόν τρόπο, ο Θεός δεν κρίνει κάτι λάθος ή αμαρτωλό εύκολα. Ο Θεός είναι απόλυτα ικανός να διαβιεί με "τις αμαρτίες σας». Εσείς είστε αυτοί που υποφέρετε περισσότερο από αυτό.

Αν και είναι κατανοητό ότι σαν ανθρώπινα όντα μπορεί να μετανιώσετε για τις πράξεις σας, δεν είναι σοφό να επιβαρύνεστε ατέλειωτα κάτω από αυτές. Από αυτή την άποψη έχετε υποστεί πολλά από τις θρησκείες σας, οι οποίες έχουν βάλει μια τέτοια ισχυρή έμφαση στην ενοχή και την τιμωρία. Ο Θεός είναι ο πιο ήπιος και συμπονετικός που είναι ποτέ δυνατόν. Μπορεί να συγχωρούνται τα λάθη σας ακόμη και προτού να γίνει η ανομία. Ο Θεός ολόψυχα σας δίνει αυτό το χώρο για να κάνετε λάθη. Αυτή/αυτός προτιμά μάλλον ότι θα δείτε μετά τα λάθη σας με ηρεμία από ότι εσείς οι ίδιοι θα τα διορθώσετε. Όλα αυτά τα «λάθη» είναι τα βήματα για το ταξίδι στο εσωτερικό της διαδρομής στο οποίο μπορείτε απόλυτα να φθάσετε για να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Αυτό το ταξίδι δεν χρειάζεται να είναι ευθεία, είναι γραφτό να είναι ασταθές και με σκαμπανεβάσματα. Χωρίς ανατροπές και τις στροφές, δεν υπάρχει εμπειρία, και χωρίς εμπειρία, δεν υπάρχει αφύπνιση. Θα πρέπει πρώτα να χαθείτε για να είστε σε θέση να έρθετε στο σπίτι συνειδητά. Είστε αυτοί που πήρατε την εμπειρία των «χαμένων» πλήρως από τον εαυτό σας, με το πάθος και την αυτο-σκοπιμότητα αυτή ότι ο Θεός τον εαυτό του / της φύτεψε στις καρδιές σας. Ωστόσο, έχω απομακρυνθεί λίγο από το θέμα μου!

261445 2534861500000822225ZcmGsP ph

Μόλις ακούσατε την πρόσκληση από τη γη, μπήκατε στη διάστασή μου. Βρήκατε έναν πλανήτη με πλούσια βλάστηση, με καταπράσινα δάση, ατέλειωτους ωκεανούς και μια έκρηξη του ζωικού βασιλείου. Ήσασταν συγκινημένοι από την ομορφιά και τον πλούτο της ζωής πάνω μου. Αισθανθήκατε να καλείστε να συμμετάσχετε σε αυτή τη ζωή, να εμπνεύσετε και να γαλουχήσετε με την ενέργεια του αγγέλου που είχατε στη διάθεσή σας.

Ήμουν ευτυχισμένη με την άφιξή σας. Θα ήσασταν οι ποιμένες μου! Βοηθήσατε, φροντίσατε και ασχοληθήκατε με τη ζωή, ακόμα και εμφυτεύατε τους σπόρους της αλλαγής και της καινοτομίας στις υπάρχουσες μορφές ζωής. Πώς το κάνατε αυτό; Ήσασταν τόσο κοντά στην πηγή της δημιουργικής δύναμης, που είχατε μαγικές ικανότητες, όπως θα το ονομάζαμε σήμερα.

Επιτρέψατε στον εαυτό σας να φανταστεί νέες, συναρπαστικές μορφές ζωής και οι φαντασιώσεις σας εξελίχθηκαν σε πνευματικούς σπόρους που συνδέθηκαν με τις ήδη υπάρχουσες μορφές ζωής. Μπορέσατε και εμποτίσατε τη ζωή με νέες ιδέες. Αυτό κατέληξε να γίνει η βιολογική εξέλιξη όπως είναι. Όλες οι μορφές ζωής έχουν γεννηθεί από το Πνεύμα. Φυσικά, οι υλικές μορφές είναι η εκδήλωση των πνευματικών δυνάμεων. Το πνεύμα είναι πολύ ισχυρότερο από ό, τι υποθέτετε. Σας έχει διατυπωθεί σε ένα υλιστικό πλαίσιο του μυαλού, και σας υποδεικνύει η φυσική - όπως περιγράφεται από την επιστήμη της φυσικής – ότι αποτελεί τη βάση της πραγματικότητας. Στην πραγματικότητα το αντίθετο είναι αληθές. Το πνεύμα δεν είναι ένα προϊόν της άψυχης ύλης. Όλα έχουν σημασία όταν διαπνέονται από μια δημιουργική συνείδηση ​​που τα συντηρεί (διαιωνίζει).

Αφήστε τον εαυτό σας να πάει με τη φαντασία σας για μια στιγμή. Θυμηθείτε ποιοί ήσασταν σε εκείνους τους αρχαίους χρόνους. Είναι δυνατόν! Η ψυχή σας είναι ανοιχτή και απεριόριστη. Δεν ξέρει κανένα χώρο ή χρόνο. Φανταστείτε ότι αιωρείστε πάνω από τους ωκεανούς και τα δάση με πολύ εκλεπτυσμένα και αιθερικά σώματα. Μπορείτε να αισθάνεστε γοητευμένοι για την ομορφιά που βλέπετε, για την περιπέτεια που πρόκειται να λάβει χώρα εδώ. Δείτε τους εαυτούς σας ως ένα αγγελικό ον να καθοδηγείται από τη χαρά και το πάθος. Νιώθετε τόσο ελεύθεροι όσο ένα παιδί που μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει. Τώρα φανταστείτε να συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας για να εκφράσετε την αίσθηση της χαράς και σεβασμού για τη ζωή σε ένα πανέμορφο λουλούδι.

Αφήστε να έρθει εμπρός σας μια εικόνα ενός λουλουδιού που σας γοητεύει ιδιαίτερα. Δείτε τα χρώματα του και αισθανθείτε το από μέσα. Ακούστε τα γέλια του λουλουδιού να αναβλύζουν από την καρδιά του σαν μικροί ήχοι από καμπάνες - είναι μια μουσική της ψυχή σας. Τώρα περνάτε αυτές τις εικόνες σε μένα, τη Γη. Φανταστείτε πώς πέφτουν στη μήτρα μου και πώς καλλιεργούνται εκεί από τις φυσικές και αιθέριες δυνάμεις που βοηθούν αυτές τις πνευματικές εικόνες να γίνουν σπόροι και να αποκτήσουν υλική μορφή. Αυτό είναι που κάνατε σε εκείνους τους αρχαίους χρόνους. Μπορείτε να αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη ροή της έμπνευσης σας και να με εμποτίσετε με αυτό. Και ήμουν δεκτική. Εγώ, ευαισθητοποιημένη και παρούσα σε αυτό το υλικό βασίλειο, ήθελα να εμποτίζομαι και να απορροφώ τις μορφές των σκέψεων σας.

Η εταιρική μας σχέση και η συνεργασία μας προέκυψε από εκείνη τη στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε τόσο συγκινημένοι από την ομορφιά της φύσης και την αθωότητα των μη ανθρώπινων μορφών ζωής. Δεν είστε μόνο συγκινημένοι από τη φυσική ομορφιά τους, είστε επίσης γιατί ενθυμίστε την παλιά σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τη ζωή πάνω στη γη και το χαρούμενο παιχνίδι που κάποτε παίξατε. Πραγματοποιήσατε με τη συμβολή σας τη δημιουργία πολλών μορφών ζωής στη γη. Ως ένας άγγελος ήσασταν η πνευματική μητέρα της ζωής πάνω στη γη. Αυτό δείχνει το πόσο βαθιά και πόσο πολύ φθάνει η δημιουργική σας δύναμη.

Κατά το χρονικό διάστημα που μιλώ, υπήρχαν και σκοτεινές δυνάμεις που υπάρχουν στο σύμπαν, οι οποίες γοητεύτηκαν με την άνθηση της συνείδησης στη γη. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν είναι παρά ενέργειες που δεν έχουν ακόμη επίγνωση της θείας φύσης τους, και ως εκ τούτου πιστεύουν ότι χρειάζονται κάτι έξω από τον εαυτό τους για να είναι ολοκληρωμένες και πλήρης.

Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις ήθελαν να τρέφονται με τη ζωή στη γη που ακτινοβολούσε τέτοια ζωντάνια και δύναμη της ζωής. Ως αντίδραση στην εισβολή από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις, θέλατε να προστατεύσετε τη ζωή στη γη. Τα συναισθήματά σας ήταν σαν εκείνα ενός γονέα που θέλει να προστατεύσει το παιδί του από τον κίνδυνο. Για να ανταποκριθείτε και να αντιμετωπίσετε τους εισβολείς, θα έπρεπε να έχετε πυκνότερα σώματα και να ζήσετε σε μια δόνηση πυκνότερη, λιγότερο λεπτή από το βασίλειο των αγγέλων. Ουσιαστικά, η εισβολή από το σκοτάδι άναψε μια σπίθα από το πάθος και την αγωνιστικότητα μέσα σας, και αυτό με τη σειρά του σας έσυρε πιο βαθιά μέσα στην ύλη. Το επόμενο βήμα στο ταξίδι σας ήταν για σας να αφήσετε να φύγει ο άγγελος που ήσασταν, και πήρατε το δρόμο της ενσάρκωσης.

Με αυτό το βήμα, κατά μία έννοια χάσατε την αθωότητά σας. Ακριβώς πριν από αυτό το βήμα, δεν υπήρχε κάποιος δισταγμός με τον οποίο θα συνειδητοποιούσατε ότι με το να γίνετε περισσότερο υλικοί, επρόκειτο να αφήσετε κάτι πολύ πολύτιμο. Θα χάνατε τα φτερά αγγέλου σας, τα οποία συμβολίζουν την ελευθερία από το χρόνο και το χώρο, την ελευθερία από τη γέννηση και το θάνατο, την ελευθερία από τον φόβο και την ψευδαίσθηση. Ωστόσο, υπήρχε κάτι που σας προσέλκυσε έντονα προς την περιπέτεια της ενσάρκωσης. Ήταν ένας παθιασμένος και τολμηρός άγγελος, όπως είπα. Και αυτό ήταν όπως θα έπρεπε να είναι. Προφανώς, το ταξίδι σας πήρε αρνητική τροπή όταν αφήσατε να φύγει ένας άγγελος και ασχοληθήκατε με τον εαυτό σας σε μια μάχη με τις σκοτεινές δυνάμεις. Μπλεχτήκατε σε πολλές συγκρούσεις και πολέμους για πολύ, πολύ καιρό. Από την άλλη πλευρά, αυτή η βουτιά στα βαθιά επέτρεψε να εξαπλωθούν οι ενέργειες αγγέλου σας στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σύμπαντος. Οι Ενέργεια του αγγέλου σας είναι ένα αναφαίρετο κομμάτι του εαυτού σας που, ακόμη και αν είναι προσωρινά το πέπλο, ποτέ δεν μπορεί να μείνει μακριά από εσάς.

Τα πρώτα θνητά σώματά σας της φυσικής ύλης, όπως γνωρίζετε δεν έγιναν στη γη. Θα ήταν πολύ λιγότερο πυκνά και συμπαγή. Κανείς δεν θα ήταν σε θέση να τα δει με τα ανθρώπινα μάτια. Η συνείδησή σας επικεντρώνονταν λιγότερο από ό, τι τώρα. Μπορούσατε ακόμα να πηγαίνετε μέσα και έξω από τις φυσικές μορφές σας εύκολα και να βιώνετε την πραγματικότητα με έναν τρόπο που είναι παρόμοιος με το πώς βιώνετε τώρα την πραγματικότητα στην κατάσταση του ονείρου.

Είχατε μικρότερη επίγνωση για τον εαυτό σας ως μια ξεχωριστή οντότητα, το «Εγώ σας» ήταν σε αντίθεση με τον εξωτερικό κόσμο. Σήμερα είστε πάρα πολύ συνδεδεμένοι με τη φυσική σας μορφή. Πολλοί από εσάς σκέφτηκαν ότι θα χαθούν με αυτή τη μορφή και με το φυσικό σώμα. Στις πρώτες ενσαρκώσεις σας, δεν υπήρχε ακόμη τέτοια περίπτωση, και με πολλούς τρόπους, ήσασταν πολύ πιο ελεύθεροι να πάτε και να κάνετε ό, τι σας έδινε ευχάριστη. Παρ όλα αυτά, εσείς αισθανθήκατε σύγχυση. Αν και οδηγηθήκατε από την πρόθεση να αγωνιστείτε για το φως και την προστασία της ζωής, τώρα έπρεπε επίσης να ασχοληθείτε με τα σκοτεινά συναισθήματα όπως ο φόβος, η θλίψη και η αμφιβολία. Μόλις αρχίσατε με κάποιον μάχη ή κάτι τέτοιο, μπορέσατε να απορροφήσετε όχι τελείως, αλλά εν μέρει τους κραδασμούς του αντιπάλου σας. Αν αυτό δεν συνέβαινε, δεν θα υπήρχε κοινό έδαφος για να ξεκινήσετε μάχη, και θα θέλατε απλώς να τα παρατήσετε και να πάτε από την άλλη εντελώς.

Ως ένας άγγελος, που πραγματικά είχατε μόνο υψηλά και ανεβασμένα συναισθήματα. Υπήρχε χαρά, ενθουσιασμός και μια ισχυρή αίσθηση της συνεκτικότητας. Όταν πήγατε κάτω στο δρόμο της ενσάρκωσης, ένα συναισθηματικό σώμα σχηματίστηκε γύρω από την ψυχή σας. Αυτό το ενεργειακό σώμα περιείχε συναισθηματικές αντιδράσεις που προκύψαν όταν δεν αντιληφθήκατε την πραγματικότητα από τη σκοπιά της ενότητας και της σύνδεσης. Τα συναισθήματα των αγγέλων έχουν την έδρα τους στην καρδιά. Τα συναισθήματα που βιώνατε όταν ενσαρκωθήκατε σχετίζονταν με τα χαμηλότερα τρία ενεργειακά κέντρα (τσάκρα), τα οποία στο σώμα σας βρίσκονταν γύρω από το στομάχι, την κοιλιά και την ουρά των οστών. Αυτά τα τρία τσάκρα σχηματίζουν τη σκάλα της ενσάρκωσης, μέσα από αυτά συναλλάσσεστε με την εμπειρία της ενότητας και την εμπειρία της δυαδικότητας. Επίσης, μέσα από αυτά που ανεβαίνετε τη σκάλα προς την άνοδο από τη δυαδικότητα στην ενότητα. Το Συναισθηματικό σώμα σας παρουσιάζει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την εσωτερική ειρήνη και την απελευθέρωση, διότι περιέχει φόβο, τη θλίψη και το θυμό. Ωστόσο, η διαδρομή προς την ελευθερία και τη φώτιση, περνάει μέσα από το συναισθηματικό σώμα και όχι δίπλα ή γύρω από αυτό. Θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα.

Καθώς το συναισθηματικό σώμα σας δυνάμωνε και έγινε πυκνότερο, και χάσατε τα ίχνη της καταγωγής σας, προέκυψε η δυνατότητα να ενσαρκωθείτε ως άνθρωπος. Είχατε γίνει ευρέως πολυταξιδεμένες ψυχές στο μεταξύ! Είχατε γίνει έμπειροι τόσο στο φως και τις σκοτεινές πτυχές της ζωής. Οι ενέργειες της δυαδικότητας σας καταλάμβαναν, πράγμα που σημαίνει ότι, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είχατε πιστέψει στις ψευδαισθήσεις που δημιουργήσατε. Αν ζείτε στην δυαδικότητα, πιστεύετε βαθιά μέσα ότι είστε μόνοι, φοβισμένοι και ανίσχυροι, και ότι θα πρέπει να έχετε κάτι έξω από εσάς για την προστασία, τις τροφές και την αναγνώριση. Από αυτήν την έννοια, αρχίσατε να ασκείτε εξουσία πάνω σε άλλους για να κρύψετε ευπάθειά σας. Ή μπορεί να γίνετε πολύ ευάλωτοι και να δώσετε τη δύναμη σας μακριά σε μια άλλη εξουσία που θέλει να τρέφετε με την ενέργεια της ζωής σας. Είτε είστε ο δράστης ή το θύμα σε αυτό το παιχνίδι, το βασικό λάθος που κάνατε είναι ότι νομίζατε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε την ολότητα (πληρότητα) μέσα στον εαυτό σας.

Υπάρχει μια τρύπα που θέλετε να συμπληρώσετε, είτε με το να είστε αφεντικό ή με το να είστε σκλάβος. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ επώδυνο, όπως πολλοί από εσάς έχετε βιώσει. Σε αυτό το μακρινό παρελθόν, υπήρξε μια στιγμή κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί έντονα αυτό. Αυτή ήταν η στιγμή της αλλαγής. Είχατε βιώσει τα δύο άκρα του παιχνιδιού και γνωρίζατε ότι δεν υπήρχε πραγματική λύση σε κανένα από αυτά. Γνωρίζατε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξετε, αλλά δεν ξέρατε πώς. Είχε καταστεί κάτι μακρινό η αρχική ελευθερία και η χαρά του αγγέλου μέσα σας. Ωστόσο, στο συναισθηματικό σας σώμα πραγματοποιήθηκε μια ανάμνηση, μια νοσταλγία για το σπίτι. Γνωρίζατε ότι υπήρχε κάτι που θα ήθελε να σας πάει πίσω σε κάποιο σπίτι, μια κατάσταση της ύπαρξης που την αισθανθήκατε σαν ουράνια έκσταση μέσα σας. Το Συναισθηματικό σώμα σας σήμερα ξεκίνησε μια νέα πορεία. Έχοντας εξερευνήσει τις ακρότητες της δυαδικότητας, τώρα αρχίσατε να γυρνάτε προς τα μέσα. Αυτή η αλλαγή της συνείδησης δημιούργησε την ώθηση για να ενσαρκωθείτε πάνω στη γη ως άνθρωπος.

Το ανθρώπινο ον σε αυτό το σημείο υπήρχε ήδη στη γη ως μια βιολογική μορφή ζωής. Όταν άρχισε αυτή η μορφή ζωής, ωστόσο, προσθέσατε κάτι σε αυτό, το οποίο έκανε το ανθρώπινο ον μικρότερο των ζώων και να έχει μεγαλύτερη αυτογνωσία. Η ανθρώπινη βιολογία σχετιζόταν με το ζωικό βασίλειο, αλλά το ανθρώπινο ον σφυρηλατήθηκε από δυνάμεις που δεν ήταν μόνο την άνοιξη από την φυσική εξέλιξη στη γη. Τι χωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα είναι η ικανότητα για αυτο-επίγνωση. Μέσα από αυτή την ικανότητα ο άνθρωπος είναι σε θέση να μετατρέψει το συναισθηματικό σώμα του και να διαδώσει την ενέργεια της καρδιάς συνειδητά στη γη. Ότι τα μη ανθρώπινα βασίλεια της φύσης εκπέμπουν τη χαρά και τη συνεκτικότητα των αγγέλων ασυνείδητα, είναι αποστολή της ανθρωπότητας να τις μετατρέψει σε μια συνειδητή ενέργεια.

Ενσαρκωμένοι μέσα στο ανθρώπινο ον, όπως τότε υπήρχε πάνω στη γη, προσθέσατε κάτι στην ανάπτυξή του, και αυτή η προσθήκη υπήρξε αμφιλεγόμενη. Από τη μία πλευρά, η αυτο-συνείδηση είναι κάτοχος μεγάλης υπόσχεσης! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Με το να γίνετε άνθρωπος στη γη ελπίζατε να επανασυνδεθείτε με όλες τις μορφές ζωής πάνω στη γη και να είστε ένας μετριοπαθής δημιουργός και ο κάτοχος (φύλακας) που ήσασταν κάποτε. Το να είσαι άνθρωπος είναι μια πλούσια και πολύπλοκη πραγματικότητα. Πολλές πτυχές της πραγματικότητας συναντιούνται στο ανθρώπινο ον: Είναι εν μέρει των ζώων, των φυτών και των ορυκτών, εν μέρει ένα κοσμικό ον με μεγάλη γαλαξιακή ιστορία.

Τα ανθρώπινα όντα είναι το σκοτάδι και το φως, οι χαμένοι και οι σωτήρες, η αιτία του πόνου και της καταστροφής, και την ίδια στιγμή αγγελιοφόροι της ελπίδας, της αγάπης και δημιουργική δύναμη. Στο άνθρωπο πολλές δυνάμεις συγκλίνουν με το σκοπό της επανασύνδεσης και της συνεργασίας. Η συνείδηση ​​του ανθρώπου έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με διαφορετικές σφαίρες της ύπαρξης και να επαναφέρει την έννοια της υποκείμενης ενότητας. Λόγω της δυνατότητας πραγματοποίησης αυτού του όμορφου ιδανικού, η ανθρωπότητα έχει την ευκαιρία να κάνει σοβαρά λάθη. Ο στόχος μπορεί ακόμη να επιτευχθεί. Η ελπίδα δεν έχει χαθεί ακόμη.

Σε αυτή την εποχή, η ελπίδα αυξάνεται όπως ποτέ πριν. Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στη συλλογική συνείδηση ​​του ανθρώπου. Απλά αναφέρθηκε σε μια στιγμή κατά το παρελθόν όπου συνειδητοποιήσατε ότι η σωτηρία σας δεν θα μπορούσε να προέλθει από ένα παιχνίδι κλοπής ή να δώσετε ενέργεια, αλλά ότι η λύση έγκειται στην εξεύρεση της πληρότητας (Ολότητας) μέσα σας. Αυτή η αντίληψη γονιμοποιείτε πλέον στη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας. Είναι μόνο ένας σπόρος, δεν έχει ακόμη γίνει ένα φυτό. Αλλά η αλλαγή είναι στο χέρι και στην αφύπνιση της καρδιάς της ανθρωπότητας. Η καρδιά είναι η δύναμη σύνδεσης μεταξύ των πολλών βασιλείων της συνείδησης που αντιπροσωπεύονται στον άνθρωπο: το γήινο, το γαλαξιακό και το κοσμικό. Η έκκληση για την ειρήνη και την αδελφοσύνη αντηχεί τώρα μέσα από όλες αυτές τις σφαίρες και αυτή η συλλογική κλήση δημιουργεί ένα κύμα ενέργειας που περιδινείται, τη γη.

Εάν αισθάνεστε συγκινημένοι από τα λόγια μου, και αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε αυτό, θα είστε αυτός που έχει εισακουστεί αυτό το κάλεσμα της καρδιάς. Είστε κάποιος που θέλει να συμβάλει στη μετατροπή της συνείδησης στη γη. Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε να σας βοηθήσει. Σας λέω αυτή τη μακρά ιστορία, να σας κάνει να αποκτήσετε επίγνωση του ποιος πραγματικά είστε: ένας άγγελος στον πυρήνα της ύπαρξής σας. Καλλιεργείστε την αυτογνωσία σας, με βοηθάει. Αν θυμηθείτε ποιοι είστε, μπορούμε να έχουμε και πάλι μια συνεργασία.

Βλέπω τη λαχτάρα σας, αισθάνομαι στο σπίτι σας την ασθένεια. Σας βλέπω να φτάνετε στη χαρούμενη και ξένοιαστη κατάσταση που κάποτε ήταν τόσο οικεία σε εσάς από τη μία πλευρά, και τώρα εξακολουθεί να είναι τόσο μακρινή από την άλλη πλευρά. Είναι καιρός τώρα να επιστρέψετε στο ποιοι είστε. Είναι καιρός να ανεβείτε τη σκάλα και να αγκαλιάσετε το συναισθηματικό σας σώμα με την καρδιά σας. Περιβάλλετε τον πόνο σας, την αίσθηση του βάρους, της θλίψης σας με τη συνείδηση ​​του αγγέλου της πραότητας και της συμπόνιας που είναι φυσικό για εσάς. Μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας.

e3454 554c7f197db136.35392037

Επιστροφή στον Παράδεισο

Μπορείτε τώρα να γίνετε ένας άγγελος ο οποίος είναι σε θέση να κρατήσει το φως του στη πυκνότερη σφαίρα της πραγματικότητας. Γίνετε ένας συνειδητός δημιουργός, ο οποίος έχει μάθει να εκδηλώνετε σε σφαίρες τόσο φωτός και σκοταδιού, χωρίς να χάσει τον εαυτό του σε αυτό. Φέρνετε έναν σπόρο της συνείδησης που είναι μετασχηματιστική για το περιβάλλον σας. Γίνεστε ένας πνευματικός δάσκαλος. Ένας πνευματικός δάσκαλος δεν είναι κάποιος που κατεβαίνει από τις υψηλότερες σφαίρες για να εξηγήσει στους ανίδεους ότι στη ζωή είναι όλα σχετικά. Ένας αληθινός δάσκαλος έχει φύγει και ο ίδιος από το σκοτάδι και φτάνει απλώνοντας το χέρι του για σας, όχι ακριβώς από πάνω, αλλά από μια βαθιά αίσθηση της εσωτερικής ενότητας.

Η περιπέτεια που κάποτε ξεκινήσατε ως ένας δημιουργικός άγγελος πλησιάζει στο τέλος της. Ειδικά σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο του ταξιδιού σας, καλείστε να επανασυνδεθείτε μαζί μου, με τη μορφή ζωής στην οποία το πείραμα είχε λάβει χώρα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ταξιδέψει στη φαντασία σας, να γίνει ο ονειροπόλος και οραματιστής που ήταν κάποτε. Ιδιοκτήτης του μεγαλείου αυτού που θέλει να εκδηλωθεί μέσα από σας στη γη. Γίνε και πάλι ο άγγελος που εμπιστεύεται η ίδια ευγενικά στη μαγεία της ζωής. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται από αυτό που σας δίνει χαρά και έμπνευση. Ο άγγελος μέσα σας θέλει τίποτα περισσότερο από το να γίνει πλήρως ανθρώπινος. Με ένα αίσθημα με τον άγγελο μέσα σας, φέρτε ένα κομμάτι του ουρανού στη γη.

ΠΗΓΗ: Mother Earth channeled

by Pamela Kribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1