urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός

Ο Ιησούς μέσω της Πάμελα Κριμπ

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Αγαπητοί φίλοι, είμαι ο Ιησούς σας αγαπώ όλους βαθιά. Σέβομαι το ποιοι είστε, τόσο τις φωτεινές όσο και τις σκοτεινές σας πλευρές.

Καλώ εσάς που είστε οι φορείς της σημερινής νέας συνειδητότητας. Στη ζωή μου κουβαλούσα μια δάδα φωτός και ήθελα να το μοιραστώ με την ανθρωπότητα. Ήμουν ένα πολύ ανθρώπινο ον, όπως και σεις. Είχα θυμό και απόγνωση, όπως και σεις, όμως υπήρχαν και πολλές στιγμές βαθιάς ένωσης με την ψυχή μου. Αναπτυσσόμουν εσωτερικά, όπως και σεις. Είναι σημαντικό να πάψετε να με βλέπετε ως τέλειο ον, ως ένα διδάσκαλο (μάστερ) πάνω από εσάς. Είμαι αδελφός σας, φίλος σας και δεν είμαι εδώ για να κρίνω ή να κάνω κήρυγμα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα συντροφικότητας, και παρακαλώ νιώστε το σεβασμό μου προς εσάς.

Θέλω να πω "γεια" σε όλους σας ατομικά, παρακαλώ νιώστε την παρουσία μου στην καρδιά σας. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε, έτοιμοι να αναγνωρίσετε το ποιοι πραγματικά είστε. Είστε ένα ον αιώνιο που ταξίδεψε διαμέσου του σύμπαντος για πολλές, πολλές ζωές, αλλά έχετε συνηθίσει να κάνετε τον εαυτό σας μικρό και να τον μετράτε με τα δεδομένα της κοινωνίας. Σκέφτεστε τον εαυτό σας ως γυναίκα ή ως άντρας, πλούσιος ή φτωχός, υγιής ή ασθενής και ορίζετε τους εαυτούς σας με τους όρους αυτούς, όμως είστε πολύ περισσότερα από αυτό.

Είστε τόσο ελεύθεροι, και η μεγαλύτερη τραγωδία του να γίνετε άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία είναι πως χάνετε την αίσθηση της ελευθερίας σας. Για πολλούς αιώνες η Γη καλυπτόταν σε μια ατμόσφαιρα φόβου, και οι άνθρωποι είχαν αποσυνδεθεί από την αρχική δύναμη και δημιουργικότητά τους. Όταν νιώθετε αποσυνδεδεμένοι από την ουσία σας, αρχίζετε να συμπεριφέρεστε με τον "αποδεκτό" τρόπο και έτσι βρίσκεστε σε ανισορροπία.

Όταν είστε αποσυνδεδεμένοι από την ψυχή σας, βασικά νιώθετε διαρκώς χαμένοι και υπάρχει κενό στην καρδιά σας, το οποίο αρχίζετε να γεμίζετε με εξωτερικά πράγματα. Θέλετε να γεμίσετε την τρύπα με αποκτήματα ή με δύναμη ή χάνεστε σε οράματα της τέλειας ρομαντικής σχέσης, οπόταν μπορεί να εθιστείτε σε συγκεκριμένες συμπεριφορές ή σε αντικείμενα. Όμως, το βασικό πρόβλημα είναι πως νιώθετε αποσυνδεδεμένοι από την καθαυτή σας ουσία, την ψυχή σας.

Οι εργάτες φωτός είναι άτομα που δεν μπορούν πλέον να ζούνε χώρια απ' την ψυχή τους. Νιώθουν κάτι σα λαχτάρα και νοσταλγία στην καρδιά, και καθώς ωριμάζουν αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως τίποτα απ' έξω δεν είναι ικανό να γεμίσει αυτή την τρύπα, εξ' ου και ενδιαφέρονται για την πνευματικότητα· γίνονται αναζητητές στο πνευματικό μονοπάτι. Αρχίζουν να ερευνούν επειδή νιώθουν εσωτερικά πληγωμένοι, όμως οι πληγές τους δεν είναι μόνο δικές τους. Η πληγή της αποσύνδεσης βρίσκεται σε όλη την ανθρωπότητα, παρόλο που πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ψάχνουν για λύσεις έξω από τον εαυτό τους.

Οι ψυχές των εργατών φωτός συνειδητοποιούν πως η απάντηση βρίσκεται μέσα τους, και εξαιτίας αυτής τους της συνειδητότητας προορίζονται να γίνουν δάσκαλοι και θεραπευτές· εντούτοις πολλοί εργάτες φωτός παλεύουν με τη χαμηλή αυτο-εικόνα τους. Ως παιδιά, καθώς μεγαλώνουν παίρνουν πολλές απ' τις απόψεις της οικογένειας τους και της κοινωνίας. Ίσως νιώθουν πως δεν μπορούν να είναι τόσο φιλόδοξοι όσο οι γονείς τους θα ήθελαν. Συχνά είνα πολύ ευαίσθητοι και χρειάζεται να απομονώνονται και να βιώνουν ήρεμες στιγμές για να παραμείνουν επικεντρωμένοι. Είναι συχνά ιδεαλιστές και πολλοί απ' αυτούς έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα.

Αποτελεί μέρος της αποστολής της ψυχής του εργάτη φωτός να εισάξει μια νέα μορφή συνειδητότητας στη Γη, αλλά για να το κάνετε αυτό χρειάζεται να πιστεύετε πλήρως στον εαυτό σας. Πρέπει να εμπιστεύεστε τη φωνή της διαίσθησης και τα συναισθήματά σας, όχι με βάση το εγώ όπως: "εγώ είμαι πολύ προχωρημένος σε σχέση με άλλους ανθρώπους", αλλά με βάση την καρδιά: εκτιμώντας και σεβόμενοι τον εαυτό σας, επειδή έτσι μπορεί να σας μιλήσει η καρδιά σας. Η παγίδα για πολλούς εργάτες φωτός είναι πως χάνονται σε αισθήματα κατωτερότητας, απορρίπτοντας τις πραγματικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Απαιτείται ισχυρή προσωπικότητα ώστε να αποσυνδεθείτε από τις ιδέες της κοινωνίας και να είστε ο εαυτός σας.

Αυτό θέλω να τονίσω σήμερα: τη σημασία του να είστε δυνατοί και με αυτο-επίγνωση, μήνυμα σχετικό με την αρσενική ενέργεια μέσα σας. Όταν ζούσα στη Γη πριν από πλέον δύο χιλιάδες χρόνια, συχνά χρειαζόταν να απομονώνομαι για να θυμηθώ ποιος ήμουν. Υπήρχαν πολλές ενέργειες σύγχυσης γύρω μου, ιδιαίτερα από τις προσδοκίες των ανθρώπων γύρω μου. Χρειαζόμουν να αυτο-προστατευθώ απ' αυτές ώστε να παραμείνω συνδεδεμένος με τον ανώτερό μου εαυτό. Συχνά πήγαινα στην έρημο μόνος μου για να νιώσω αληθινά κοντά στον Θεό, στο Πνεύμα, αλλά και για να διατηρήσω την αυτοπεποίθησή μου.

Είναι το ίδιο και με σας. Κατοικείτε σε δύο κόσμους: έχετε το ένα πόδι στη σημερινή ανθρώπινη κοινωνία και το άλλο πόδι στη διάσταση της ψυχής σας, το βασίλειο απ' το οποίο προέρχεστε. Χρειάζεται να κρατήσετε γερά το πόδι σας σ' εκείνη τη διάσταση, αλλιώς βυθίζεστε και φοβάστε εξαιτίας της κοινωνικής πίεσης. Χρειάζεται η αρσενική σας ενέργεια να δηλώσει κοφτά "όχι" σε απαιτήσεις και προσδοκίες που είναι λάθος για σας. Έτσι, απ' αυτή την άποψη, πρέπει να είστε πολεμιστές, όχι όμως πολεμιστές που πολεμούν και μάχονται με άλλους ανθρώπους. Το να είστε πολεμιστές, σημαίνει να είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας, να αποσυνδέεστε συχνά απ' τον κόσμο γύρω σας και ν' ακούτε αυτό που νιώθετε, αυτό που αισθάνεστε, να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας φωνή.

Σας ζητώ τώρα να ταξιδέψετε μαζί μου με τη φαντασία σας στην έρημο, όταν είναι βράδυ. Η θερμοκρασία έπεσε και βλέπετε από πάνω σας τον ουρανό γεμάτο λαμπερά αστέρια. Φανταστείτε πως είστε εκεί μαζί μου και νιώστε το μυστήριο του τεράστιου χώρου γύρω σας - νιώστε το μυστήριο της ζωής. Βρίσκετε ένα μέρος να καθίσετε και χαλαρώνετε μπαίνοντας στο εσωτερικό του εαυτού σας. Η έρημος είναι σας εξωτερική πύλη του εσωτερικού σας ναού μέσα στον οποίο εισέρχεστε τώρα. Μέσα στο ναό αυτό νιώθετε συνδεδεμένοι με την πληρότητα της Γης και με όλα τα αστέρια στους Παραδείσους.

Είστε τόσο μεγάλα και άπειρα όντα και πείτε στον αυτό σας: "Αποδέχομαι το μεγαλείο μου, είμαι διαφορετικός, είμαι εδώ για να φέρω τη νέα συνειδητότητα". Θυμηθείτε από που προέρχεστε: ένα μέρος ήρεμης σοφίας απ' όπου κληθήκατε να ρθείτε στη Γη τη δεδομένη στιγμή. Είστε εδώ για να θεραπεύσετε τις εσωτερικές σας πληγές και για να αποτελέσετε παράδειγμα για άλλους ανθρώπους. Σας ζητώ να πάρετε τον εαυτό σας στα σοβαρά.

Όταν βρίσκεστε στον εσωτερικό σας ναό, ένας οδηγός επιθυμεί να σας προσφέρει βοήθεια ή συμβουλή. Να θυμάστε πως στ' αλήθεια οι οδηγοί είναι φίλοι σας. Είστε αδελφές-ψυχές, αλλά επειδή είναι στην άλλη πλευρά, βλέπουν κάποια πράγματα πιο καθαρά απ' ότι εσείς με τα ανθρώπινα σας μάτια. 'Οταν επιτρέψετε στους οδηγούς σας να πλησιάσουν, αναγνωρίστε τους ως φίλους σας και νιώστε οικεία. Ρωτήστε τους οδηγούς σας τι είναι αυτό που χρειάζεται να ξέρετε τώρα. Αν είστε αναστατωμένοι ή στεναχωρημένοι για κάτι στη ζωή σας, μπορείτε να τους το πείτε. Νιώστε πως υπάρχει μεγάλη βοήθεια και καθοδήγηση απ' την πλευρά αυτή, από αυτή τη διάσταση.

Τυγχάνετε μεγάλης εκτίμησης για όσα κάνετε και οι οδηγοί σας είναι εκεί μονάχα για να σας υπενθυμίζουν όσα ήδη γνωρίζετε. Προτού έρθετε στη Γη και ενσαρκωθείτε στο σώμα σας, ήσασταν πολύ συνειδητά όντα, οπόταν νιώστε συνδεδεμένοι με τους οδηγούς σας καθότι αντιπροσωπεύουν τη διάσταση της ψυχής σας.

Τώρα οραματιστείτε πως φεύγετε από το ναό αυτό και φέρετε μαζί σας την ενέργεια του κάτω στη Γη. Όπως κάθεστε στην καρέκλα, μέσα σ' αυτό το δωμάτιο επιτρέψτε στην ενέργεια του ανώτερου σας εαυτού, της ψυχής σας να είναι ολοκληρωτικά μαζί σας μέσα στο σώμα σας, και να έχετε επίγνωση πως ο κόσμος σας χρειάζεται, ο κόσμος χρειάζεται την ιδιαίτερη της ψυχής σας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για το κουράγιο και την επιμονή. Σας τιμώ βαθιά, κι αν ακόμη νιώθετε συγχυσμένοι ή πονάτε, εξακολουθώ να βλέπω το φως σας να λάμπει αστραφτερά. Είμαι εδώ για να σας θυμίζω αυτό το φως και να σας πείσω για την εμπιστοσύνη μου σε σας.

Ευλογία σε όλους

ΠΗΓΗ:

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: Μύρια Ηρακλή - Urantia Center

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1