urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

oneness

Η γέννηση της ψυχής

 Ιησούς/Jeshua channeled

 by Pamela Kribbe

Οι ψυχές των εργατών του φωτός έχουν γεννηθεί πολύ πριν από τη γη και πριν η ανθρωπότητα τεθεί σε λειτουργία.

Οι ψυχές γεννήθηκαν κατά κύματα. Υπάρχει μια έννοια κατά την οποία οι ψυχές είναι αιώνιες, χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Αλλά κατά μια άλλη έννοια, γεννιούνται σε κάποια στιγμή. Είναι σε αυτό το σημείο που η συνείδησή τους ανέρχεται σε μια αίσθηση του ατομικού εαυτού (της προσωπικότητας). Πριν από αυτό το σημείο, είναι ήδη εκεί ως δυνατότητα. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία ακόμη συνείδηση του εαυτού μου και των άλλων.

 Η συνείδηση του «εαυτού μου» προκύπτει όταν κατά κάποιο τρόπο μια γραμμή οριοθέτησης σύρεται μεταξύ των δύο ομάδων μορφών ενέργειας. Θα πρέπει να επαναφέρουμε μια μεταφορά, προκειμένου να το εξηγήσουμε αυτό.

Σκεφτείτε τον ωκεανό για μια στιγμή και φανταστείτε ότι είναι ένα τεράστιο πεδίο ενέργειας που ρέει, ρεύματα που συνεχώς ανακατεύονται εν μέρει. Φανταστείτε ότι μια διάχυτη συνείδηση διαποτίζει ολόκληρο τον ωκεανό. Καλέστε το πνεύμα των ωκεανών, αν θέλετε. Μετά από λίγο, ανακύπτουν συγκεντρώσεις της συνείδησης σε ορισμένα σημεία στον ωκεανό. Η συνείδηση ​​εδώ είναι πιο εστιασμένη, λιγότερο διάχυτη από ό, τι στον άμεσο περιβάλλοντα χώρο.

Παντού στον ωκεανό υπάρχει μια εξελισσόμενη διαφοροποίηση η οποία οδηγεί στην ανάπτυξη διαφανών μορφών εντός του ωκεανού. Αυτές οι μορφές, οι οποίες επικεντρώνονται σε σημεία της συνείδησης, κινούνται ανεξάρτητα από το περιβάλλον τους. Βιώνουν τον εαυτό τους ως διαφορετικές από τον ωκεανό (το πνεύμα). Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι η γέννηση μιας στοιχειώδους αίσθησης του εαυτού και αυτο-συνείδησης.

Γιατί επικεντρώθηκαν σε σημεία της συνείδησης και ανακύπτουν σε ορισμένα μέρη του ωκεανού και όχι σε άλλα; Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω. Μπορείτε να αισθανθείτε, ωστόσο, ότι υπάρχει κάτι πολύ φυσικό σε αυτή τη διαδικασία; Όταν έχετε ρίξει τους σπόρους σε ένα στρώμα από χώμα, θα παρατηρήσετε ότι τα μικρά φυτά που φυτρώνουν θα αυξηθούν στην ώρα τους και στον ρυθμό τους. Κάποια δεν θα αναπτυχθούν τόσο πολύ ή τόσο εύκολα όσο άλλα. Μερικά δεν θα αυξηθούν καθόλου. Υπάρχει διαφοροποίηση σε όλο το πεδίο. Γιατί; Η ενέργεια του ωκεανού (το πνεύμα των ωκεανών) επιδιώκει διαισθητικά την καλύτερη δυνατή έκφραση για το σύνολο των πολλαπλών ρευμάτων ή στιβάδων της συνείδησης.

Κατά τη διάρκεια του σχηματισμού μεμονωμένων σημείων της συνείδησης μέσα στον ωκεανό, υπάρχει μια δύναμη που λειτουργεί στον ωκεανό από το εξωτερικό, ή έτσι φαίνεται. Αυτή είναι η δύναμη της θείας έμπνευσης, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως η αρσενική πλευρά αυτού που δημιουργήθηκε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ωκεανός αντιπροσωπεύει τη θηλυκή, δεκτική πλευρά, η αρσενική πλευρά μπορεί να απεικονιστεί ως ακτίνες φωτός που εκχέονται στον ωκεανό, οι οποίες ενισχύουν την διαδικασία της διαφοροποίησης και του διαχωρισμού σε επιμέρους κομμάτια της συνείδησης. Είναι σαν οι ακτίνες του ήλιου να ζεσταίνουν το φυτώριο.

Ο ωκεανός και οι φωτεινές ακτίνες σχηματίζουν μαζί μια οντότητα που είναι ή που μπορεί να αναφέρεται ως αρχάγγελος. Είναι μια αρχετυπική ενέργεια τόσο με μια αρσενική και μια θηλυκή πλευρά και είναι μια αγγελική ενέργεια που εκδηλώνεται ή εκφράζεται η ίδια σε εσάς. Θα επανέλθουμε στην έννοια του αρχαγγέλου με περισσότερες λεπτομέρειες στο τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου μέρους, που ονομάζεται ο «Φωτεινός Εαυτό Σας».

Μετά τη γέννηση η ψυχή ως μεμονωμένη μονάδα της συνείδησης, αφήνει σιγά-σιγά την ωκεάνιο κατάσταση ενότητας που είχε σπίτι της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ψυχή αποκτά όλο και μεγαλύτερη επίγνωση να είναι ξεχωριστή και μόνη της.

Με αυτή την επίγνωση, η αίσθηση της απώλειας ή της έλλειψης ανακύπτει στην ψυχή, για πρώτη φορά. Όταν η ψυχή ξεκινά πάνω στο δρόμο της εξερεύνησης ως ατομική οντότητα, θα φέρει μαζί της μια κάποια νοσταλγία για την πληρότητα, την επιθυμία να ανήκει σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό της. Βαθιά μέσα της, η ψυχή θα κρατήσει στη μνήμη της μια κατάσταση της συνείδησης στην οποία τα πάντα είναι ένα, στην οποία δεν υπάρχει «εμένα» και οι «άλλοι». Αυτό θεωρεί ό, τι η «εστία» είναι για να είναι: Μια κατάσταση εκστατική ενότητας , ένα μέρος πλήρους ασφάλειας και ομαλής ροής.

Με αυτή τη μνήμη στο πίσω μέρος του μυαλού της, η ψυχή ξεκινά τα ταξίδια της σε ολόκληρη την πραγματικότητα, στα αμέτρητα πεδία της εμπειρίας και της εσωτερικής εξερεύνησης. Η νεογέννητη ψυχή οδηγείται από την περιέργεια και έχει μεγάλη ανάγκη για την εμπειρία. Αυτό ήταν το στοιχείο που απουσίαζε από την ωκεάνια κατάσταση ενότητας. Η ψυχή είναι πλέον σε θέση να εξερευνήσει ελεύθερα οτιδήποτε επιθυμεί να διερευνήσει. Είναι ελεύθερη να ψάξει για την πληρότητα (ολότητα) ποικιλοτρόπως.

Μέσα στο σύμπαν, υπάρχουν αμέτρητα επίπεδα της πραγματικότητας για να εξερευνήσετε. Η γη είναι απλά ένα από αυτά και τέθηκε σε λειτουργία σχετικά αργά, μιλώντας σε μια κοσμική κλίμακα. Επίπεδα της πραγματικότητας ή οι διαστάσεις πάντα προέρχονται από εσωτερικές ανάγκες ή επιθυμίες. Όλα τα δημιουργήματα που έρχονται σε υπόσταση είναι η εκδήλωση των εσωτερικών οραμάτων.

Η Γη δημιουργήθηκε από μια εσωτερική επιθυμία να συγκεντρώσουμε στοιχεία από διαφορετικές πραγματικότητες που συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Η Γη επρόκειτο να είναι ένα κράμα (χωνευτήρι) για μια μεγάλη ποικιλία επιρροών(επιδράσεων).

Θα το εξηγήσουμε αυτό παρακάτω. Προς το παρόν αρκεί να πούμε ότι η γη ήρθε με μια σχετική καθυστέρηση στην κοσμική σκηνή και ότι πολλές ψυχές έζησαν πολλές ζωές εξερεύνησης και ανάπτυξης σε άλλα επίπεδα της πραγματικότητας (πλανήτες, διαστάσεις, αστρικά συστήματα, κλπ.), πολύ πριν η γη καν γεννηθεί.

Οι «εργάτες του Φωτός» είναι οι ψυχές που ζούσαν πολλές, πολλές ζωές σε αυτά τα άλλα επίπεδα πριν ενσαρκωθούν στη γη. Αυτό είναι που τους διαφοροποιεί από τις «ψυχές της γης», όπως θα τις καλέσουμε για λόγους ευκολίας. Οι «ψυχές της γης» είναι οι ψυχές που ενσαρκώθηκαν σε φυσικούς οργανισμούς στη γη σχετικά νωρίς στην ανάπτυξή τους, σαν εξατομικευμένες μονάδες της συνείδησης. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεκίνησαν τον κύκλο της ζωής τους στη γη, όταν οι ψυχές τους ήταν στο νηπιακό στάδιο τους. Εκείνη την εποχή, οι ψυχές των «εργατών του φωτός» ήσαν μεγάλες. Είχαν περάσει ήδη διαμέσου πολλών εμπειριών και το είδος της σχέσης που έφεραν σε σχέση με τις «ψυχές της γης» μπορεί να παρομοιαστεί με εκείνη του γονέα και του παιδιού.

Η ανάπτυξη της ζωής και της συνείδησης στη γη

Στη Γη, η εξέλιξη των μορφών ζωής ήταν στενά συνδεδεμένη με την εσωτερική ανάπτυξη των ψυχών της γης. Αν και δεν υπάρχει ψυχή που να είναι δεσμευμένη σε ένα συγκεκριμένο πλανήτη, οι ψυχές της γης θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι είναι οι ιθαγενείς (ντόπιοι) του πλανήτη σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ανάπτυξη και η επέκτασή τους συμπίπτει περίπου με τον πολλαπλασιασμό (εξάπλωση) των μορφών ζωής στη γη.

Όταν γεννιούνται μεμονωμένες μονάδες της συνείδησης, είναι κάπως παρόμοιες με μοναδικά (ενιαία) φυσικά κύτταρα, όσον αφορά τη δομή και τη δυνατότητα. Ακριβώς όπως μεμονωμένα κύτταρα έχουν μια σχετικά απλή δομή, οι εσωτερικές μετακινήσεις μιας νεογέννητης συνείδησης είναι διαφανής. Δεν έχει δημιουργηθεί μεγάλη διαφοροποίηση ακόμα. Υπάρχει ένας κόσμος δυνατοτήτων στα πόδια τους, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Η ανάπτυξη από μια νεογέννητη μονάδα της συνείδησης σε έναν τύπο της συνείδησης που είναι αυτο-ανακλαστική και είναι σε θέση να παρατηρεί και να αντιδράει με το περιβάλλον της, μπορεί κατά προσέγγιση να συγκριθεί με την ανάπτυξη ενός μονοκύτταρου οργανισμού σε ένα πολύπλοκο ζωντανό οργανισμό που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του με πολλαπλούς τρόπους.

Είμαστε εδώ συγκρίνοντας την ανάπτυξη της συνείδησης της ψυχής με την βιολογική εξέλιξη της ζωής και το κάνουμε όχι μόνο με αλληγορικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, η βιολογική εξέλιξη της ζωής, δεδομένου ότι έλαβε χώρα στη γη θα πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο μιας πνευματικής ανάγκης για εξερεύνηση και εμπειρίας από την πλευρά των ψυχών της γης. Αυτή η ανάγκη ή επιθυμία για εξερεύνηση, δημιούργησε τη μεγάλη ποικιλία των μορφών ζωής στη γη.

Όπως είπαμε, η δημιουργία είναι πάντα το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής κίνησης της συνείδησης. Αν και η θεωρία της εξέλιξης, όπως είναι σήμερα αγκαλιάστηκε από την επιστήμη σας, περιγράφει σωστά την ανάπτυξη των μορφών ζωής στον πλανήτη σας, σε κάποιο βαθμό, χάνει εντελώς την εσωτερική καθοδήγηση, το κρυφό κίνητρο πίσω από αυτή τη βαθιά δημιουργική διαδικασία.

Ο πολλαπλασιασμός των μορφών ζωής στη γη οφειλόταν σε εσωτερικές μετακινήσεις στο επίπεδο της ψυχής. Όπως πάντα, το πνεύμα προηγείται και δημιουργεί την ύλη.

Κατά την πρώτη της ενσάρκωση η ψυχή στη γη, σε φυσική μορφή, εξοπλίζεται ακόμα καλύτερα με τη στοιχειώδη αίσθηση του εαυτού (ως μονοκύτταρος οργανισμός). Μετά από μια περίοδο αποκτώντας εμπειρία και την ενσωμάτωση αυτή μέσα στη συνείδησή της, προκύπτει η ανάγκη για πιο σύνθετα μέσα της σωματικής έκφρασης. Αυτή είναι η αιτία για το πώς πιο πολύπλοκες μορφές ζωής προωθήθηκαν σε λειτουργία. Η Συνείδηση ​​δημιούργησε φυσικές μορφές για να απαντήσει στις εσωτερικές ανάγκες και τις επιθυμίες των ψυχών της γης των οποίων η συλλογική συνείδηση ​​κατοικούσε κυρίως στη γη.

Η δημιουργία νέων ειδών και η ενσάρκωση των ψυχών στη γη σε μεμονωμένα μέλη των ειδών αυτών, αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο πείραμα της ζωής και της συνείδησης. Παρά το γεγονός ότι η εξέλιξη είναι «καθοδηγούμενη συνείδηση», δεν καθοδηγείται από ατύχημα ή κάποιο περιστατικό, δεν ακολουθεί μία προκαθορισμένη γραμμή ανάπτυξης. Αυτό συμβαίνει επειδή η ίδια η συνείδηση ​​είναι ελεύθερη και απρόβλεπτη.

Οι ψυχές της γης πειραματίστηκαν με όλα τα είδη μορφών ζωής των ζώων. Κατοίκησαν διάφορους τύπους φυσικών οργανισμών του ζωικού βασιλείου, αλλά δεν βιώνουν όλοι την ίδια γραμμή της ανάπτυξης. Η διαδρομή της ανάπτυξης της ψυχής είναι πολύ πιο ευφάνταστη και τολμηρή απ’ όσο νομίζετε. Δεν υπάρχουν νόμοι πάνω ή έξω από σας. Είστε ο νόμος για εσάς. Έτσι, για παράδειγμα, αν θέλετε να ζήσετε τη ζωή από τη σκοπιά ενός πιθήκου, μπορεί σε κάποιο σημείο στο χρόνο να βρείτε τον εαυτό σας να ζει σε ένα σώμα πιθήκου, από τη γέννηση και μετά ή ως προσωρινός επισκέπτης. Η ψυχή, ιδίως η νέα ψυχή, ποθεί την εμπειρία και έκφραση. Αυτό την παροτρύνει να λάβει υπ’ όψιν της και να διερευνήσει την ποικιλία των μορφών ζωής που άνθισε στη γη.

Μέσα σε αυτό το μεγάλο πείραμα της ζωής, η άνοδος της ανθρώπινης μορφής ζωής, σηματοδότησε την έναρξη ενός σημαντικού σταδίου της ανάπτυξης της συνείδησης της ψυχής στη γη. Πριν εξηγήσουμε αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες, θα συζητήσουμε πρώτα τα στάδια της εσωτερικής ανάπτυξης της ψυχής εν γένει.

 Η Συνείδηση ​​εξελίσσεται: νηπιακό στάδιο, την ωριμότητα, τα γηρατειά

Αν κοιτάξουμε την ανάπτυξη της συνείδησης της ψυχής μετά τη γέννηση ως μεμονωμένης μονάδας, περνάκατά προσέγγιση μέσω τριών εσωτερικών σταδίων. Τα στάδια αυτά είναι εκεί ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο επίπεδο της πραγματικότητας (πλανήτης, διάσταση, αστρικό σύστημα) όταν η συνείδηση ​​επιλέγει να κατοικήσει ή να λάβει εμπειρίες.

- Το στάδιο της αθωότητας (παράδεισος)

- Το στάδιο του εγώ (αμαρτία)

-Το στάδιο της δεύτερης αθωότητας (φώτιση)

Κάποιος μπορεί να συγκρίνει αυτές τις φάσεις μεταφορικά με την παιδική ηλικία, την ωριμότητα και τα γηρατειά.

Μετά που οι ψυχές γεννιούνται ως μεμονωμένες μονάδες της συνείδησης, αφήνουν την ωκεάνιο κατάσταση ενότητας που θυμούνται ότι ήταν ευτυχισμένες και απόλυτα ασφαλής. Στη συνέχεια πηγαίνουν να διερευνήσουν την πραγματικότητα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σιγά, σιγά αναπτύσσονται περισσότερο, έχουν μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού τους και του δρόμου τους, ο οποίος είναι μοναδικός σε σύγκριση με τους συνοδοιπόρους τους. Είναι πολύ δεκτικές και ευαίσθητες, σε αυτό το στάδιο, όπως ένα μικρό παιδί που κοιτάζει τον κόσμο με ορθάνοιχτα μάτια, εκφράζοντας την περιέργεια και την αθωότητα.

Αυτό το στάδιο μπορεί να ονομάζεται παραδεισένιο, δεδομένου ότι η εμπειρία της ενότητας και της ασφάλειας είναι ακόμη νωπή στη μνήμη των νεογέννητων ψυχών. Είναι ακόμα κοντά στην εστία! Δεν αμφισβητούν ακόμη το δικαίωμά τους να είναι αυτοί που είναι.

Καθώς το ταξίδι τους συνεχίζεται, η μνήμη της εστίας εξασθενεί , ενώ οι ίδιοι βιώνουν διαφορετικούς τύπους εμπειριών. Τα πάντα είναι καινούργια στην αρχή και όλα χωρίς κριτική απορροφώνται κατά το αρχικό στάδιο (βρέφους). Ένα νέο στάδιο (φάση) τίθεται μέσα τους, όταν η νεαρή ψυχή αρχίζει να βιώνει τον εαυτό της ως εστιακό (κεντρικό) σημείο του κόσμου της.

Στη συνέχεια πραγματικά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως «εγώ» και οι «άλλοι». Αρχίζει να πειραματίζετε με το πώς μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον της με τη δράση της σε αυτή τη συνειδητοποίηση. Η ίδια η έννοια, του να κάνει κάτι που πηγάζει από τη συνείδησή της, είναι νέα. Πριν υπήρχε μια περισσότερο ή λιγότερο παθητική λήψη με αυτό που ρέει εξ αιτίας της. Τώρα υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση μέσα στην ψυχή της εξουσίας της, να ασκήσει επιρροή σε αυτό που βιώνει.

Αυτή είναι η αρχή του σταδίου «εγώ».

Το εγώ αντιπροσωπεύει αρχικά τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τη θέλησή σας να επηρεάσετε τον έξω κόσμο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η αρχική λειτουργία του εγώ είναι απλά «αυτό που επιτρέπει στην ψυχή, να βιώσει πλήρως την εμπειρία του εαυτού ως ξεχωριστή οντότητα». Αυτή είναι μια φυσική και θετική εξέλιξη στο πλαίσιο της εξέλιξης της ψυχής.

Το εγώ δεν είναι «κακό» από μόνο του. Αναφέρεται, ωστόσο, ότι τείνει να είναι επεκτατικό και επιθετικό. Όταν η νεογέννητη ψυχή ανακαλύπτει την ικανότητά της να επηρεάζει το περιβάλλον της, θα ερωτευτεί το εγώ. Βαθιά κάτω, εξακολουθεί να υπάρχει μια οδυνηρή μνήμη εντός πλέον της ώριμης ψυχής! Θυμάται την εστία, θυμάται τον χαμένο παράδεισο. Το εγώ φαίνεται να κατέχει μια απάντηση σε αυτόν τον πόνο, αυτή τη νοσταλγία. Φαίνεται ότι για να μπορέσει η νέα ψυχή να συνέλθει και να έχει ενεργή επαφή ακόμα με την πραγματικότητα είναι να μεθάει με την ψευδαίσθηση της εξουσίας.

Αν υπήρξε ποτέ μια πτώση από τη χάρη (επιείκεια) ή πτώση από τον παράδεισο, ήταν η εξής: η νεαρή συνείδηση της ψυχής μαγεύεται από τις δυνατότητες του εγώ, από την υπόσχεση της εξουσίας. Ωστόσο, ο ίδιος ο σκοπός των συνειδήσεων που γεννήθηκαν ως μεμονωμένες ψυχές είναι να διερευνήσουν, να βιώσουν την εμπειρία όπου υπάρχει. Στον Παράδεισο, καθώς και στη κόλαση, στην αθωότητα, καθώς και στην αμαρτία Έτσι, η πτώση από τον παράδεισο δεν ήταν μια λάθος στροφή. Δεν υπάρχει καμία ενοχή που να επισυνάπτεται σε αυτήν, εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχει. Κανείς δεν σας κατηγορεί, εκτός από εσάς.

Όταν η νεαρή ψυχή ωριμάζει, κάνει μια στροφή να «επικεντρωθεί προς τα μέσα» βρίσκει ένα τρόπο για να παρατηρήσει και να βιώσει πράγματα. Η ψευδαίσθηση της εξουσίας ενισχύει τον διαχωρισμό μεταξύ των ψυχών, αντί της σύνδεσης. Εξ αιτίας αυτού, η μοναξιά και η αίσθηση της αποξένωσης ορίζεται στο εσωτερικό της ψυχής. Αν και γνωρίζει ότι αυτό δεν είναι πραγματικό, η ψυχή γίνεται ένας μαχητής, ένας πολεμιστής για την εξουσία. Η ισχύς φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που βάζει στο μυαλό της εύκολα για μια στιγμή.

Ξεχωρίσαμε ένα τρίτο στάδιο στην ανάπτυξη της συνείδησης της ψυχής παραπάνω: το στάδιο του Διαφωτισμού, η δεύτερη αθωότητα ή το γήρας. Θα έχουμε πολλά να πούμε για αυτό το στάδιο, και ιδίως σχετικά με τη μετάβαση από το δεύτερο στο τρίτο στάδιο, με αυτή τη σειρά, αργότερα. Τώρα θα επιστρέψουμε στην ιστορία μας, τις ψυχές της γης, και θα αποσαφηνίσουμε τον τρόπο πως να αφυπνιστούν από το στάδιο «εγώ» που ταιριάζει με την εμφάνιση του ανθρώπου στη γη.

 Οι ψυχές της γης εισέρχονται στο στάδιο εγώ!

Η εμφάνιση των ανθρώπων πάνω στη γη

Το στάδιο στο οποίο οι ψυχές της γης διερεύνησαν τη φυτική και ζωική ζωή συνέπεσε με το στάδιο της αθωότητας ή ο παράδεισος στο εσωτερικό επίπεδο. Η ζωή άνθισε στη γη υπό την καθοδήγηση και την προστασία των πνευματικών όντων από τις αγγελικές και ντεβικές σφαίρες. (Οι εργασίες τωνΝτέβας είναι στο αιθερικό επίπεδο, δηλαδή πιο κοντά στον φυσικό κόσμο από ό, τι κάνουν οι άγγελοι.)

Τα αιθερικά σώματα των φυτών και των ζώων ήταν χωρίς κριτική δεκτικά στη φροντίδα και την τροφοδότηση των ενεργειών της μητέρας, της αγγελικής και ντεβικής σφαίρας. Δεν είχαν καμία διάθεση να απελευθερωθούν ή να πάνε μακριά και να βρουν το δικό τους τρόπο να κάνουνε πράγματα. Εκεί ακόμη υπήρχε μια μεγάλη αίσθηση της ενότητας και της αρμονίας μεταξύ των ζωντανών οργανισμών.

Η άνοδος του ανθρωποειδών, ωστόσο, σηματοδότησε ένα σημείο μετασχηματισμού στην ανάπτυξη της συνείδησης. Ουσιαστικά, με το περπάτημα σε όρθια θέση και με την ανάπτυξη του εγκεφάλου, η συνείδηση ​​που κατοικούσε στα ανθρωποειδή πήρε ένα καλύτερο έλεγχο της κατάστασης στο περιβάλλον τους. Όπως ενσαρκώθηκαν τα ανθρωποειδή, η συνείδηση τους άρχισε να βιώνει την εμπειρία σε ότι ήταν να έχει περισσότερο έλεγχο επί του άμεσου περιβάλλοντός τους. Άρχισαν να ανακαλύπτουν τη δική τους δύναμη, την ικανότητά τους να επηρεάζουν το περιβάλλον τους. Άρχισαν να διερευνούν την «ελεύθερη βούληση».

Η εξέλιξη αυτή δεν ήταν τυχαία. Ήταν μια απάντηση σε μια εσωτερική ανάγκη που αισθάνονται οι ψυχές της γης, την ανάγκη να διερευνήσουν την ατομικότητα σε βαθύτερα επίπεδα από ό, τι πριν. Η αυξανόμενη αυτογνωσία των ψυχών της γης θέτει τις προϋποθέσεις για την εμφάνιση από βιολογική άποψη του ανθρώπου, στο ανθρώπινο ον που γνωρίζουμε.

Όταν οι ψυχές της γης ήταν έτοιμες να εισέλθουν στο στάδιο «εγώ», η δημιουργία του ανθρώπου επέτρεψε σε αυτές τις ψυχές να βιώσουν μια μορφή ζωής με την «ελεύθερη βούληση». Είναι προικισμένη επίσης η ενσαρκωμένη συνείδηση ​​σε μεγαλύτερη συνειδητοποίηση του «εαυτού μου», σε αντίθεση με τους «άλλους». Με αυτό, η σκηνή είχε οριστεί (στηθεί) για πιθανές συγκρούσεις μεταξύ του «ενδιαφέροντος μου» και των «ενδιαφερόντων σας», « της επιθυμία μου» και «της επιθυμίας σας»

Η ατομικότητα ήταν το σπάσιμο και η απομάκρυνση από την αυτονόητη ενότητα, τη φυσική τάξη του «δούναι και λαβείν», για να ανακαλύψετε τι άλλοι δρόμοι ήταν διαθέσιμοι. Αυτό σηματοδότησε το τέλος του «παραδείσου επί της γης», αλλά σας ζητάμε να συλλάβετε αυτό όχι ως ένα τραγικό γεγονός, αλλά ως μια φυσική διαδικασία, όπως οι εποχές του έτους σας. Ήταν μια φυσική σειρά των γεγονότων που θα σας επιτρέψει τελικά σε αυτές τις εποχές του χρόνου να εξισορροπήσετε τη θεότητα και την ατομικότητα μέσα στην ύπαρξή σας.

Όταν η συνείδηση της ​​ψυχής της γης εισήρθε στο στάδιο «εγώ» και ξεκίνησε να διερευνήσει την «ανθρώπινη ύπαρξη», οι ντεβικές και αγγελικές επιρροές σιγά-σιγά υποχώρησαν στο παρασκήνιο. Είναι στην ίδια τη φύση αυτών των δυνάμεων να σέβονται την ελεύθερη βούληση όλων των ενεργειών που αντιμετωπίζουν. Ποτέ δεν θα ασκήσουν την επιρροή τους απρόσκλητοι.

Έτσι, η εγώ συνείδηση ​​πήρε την ελευθερία να βασιλέψει και οι ψυχές της γης εξοικειώθηκαν με όλα τα προνόμια και τα μειονεκτήματα της εξουσίας. Αυτό επηρέασε και το βασίλειο των φυτών και των ζώων. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η αναδυόμενη ενέργεια του πολεμιστή εν μέρει απορροφάται από αυτές τις μη-ανθρώπινες σφαίρες η οποία δημιούργησε μια αίσθηση αναταραχής στο εσωτερικό τους. Αυτή εξακολουθεί να είναι παρόν σήμερα.

 Όταν οι ψυχές της γης λαχταρούσαν νέους χώρους της εμπειρίας, αυτό τους έκανε δεκτικούς και σε νέες εξωτερικές επιρροές. Εδώ θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή ειδικά σε είδη εξωγήινων του γαλαξία μας που με τις επιδράσεις τους επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την ωρίμανση, αλλά ακόμα και τις νέες ψυχές της γης. Σε αυτό το σημείο (φάση) της ιστορίας μας, επίσης, είναι που οι ψυχές που έχουμε ονομάσει «εργάτες του φωτός» εισέρχονται στο στάδιο.

 Γαλαξιακές επιρροές στον άνθρωπο και τη γη

Με τις γαλαξιακές ή εξωγήινες επιρροές, εννοούμε επιρροές από συλλογικές ενέργειες που συνδέονται με ορισμένα συστήματα αστέρων, αστέρια ή πλανήτες. Στο σύμπαν, υπάρχουν πολλά επίπεδα ή διαστάσεις της ύπαρξης. Ένας πλανήτης ή αστέρι μπορεί να υπάρχει σε διάφορες διαστάσεις, που κυμαίνονται από το υλικό με τις πιο αιθέριες διαστάσεις. Σε γενικές γραμμές, οι γαλαξιακές κοινότητες που επηρέασαν τις ψυχές της γης υπήρχαν σε ένα λιγότερο «πυκνό» υλικό ή πραγματικότητα από ό, τι υπάρχετε εσείς επί της γης.

Οι γαλαξιακές σφαίρες κατοικούνταν από ώριμες ψυχές που γεννήθηκαν πολύ πριν από τις ψυχές της γης και που ήταν στην ακμή του σταδίου του εγώ τους. Όταν η γη άρχισε να κατοικείται από όλα τα είδη των μορφών ζωής και, τελικά, από τα ανθρώπινα όντα, οι εξωγήινες σφαίρες παρακολούθησαν την εξέλιξη αυτή με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ποικιλία και η αφθονία των μορφών ζωής επέστησε την προσοχή τους. Θεώρησαν κάτι το ιδιαίτερο συνέβαινε εδώ.

Μεταξύ των διαφόρων γαλαξιακών κοινοτήτων, πολλές μάχες και μάχες συνεχιζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν ένα φυσικό φαινόμενο, κατά μία έννοια, δεδομένου ότι η συνείδηση ​​των ψυχών που συμμετείχαν χρειαζόταν μάχη για να μάθουν τα πάντα για την «επικέντρωση του εαυτού» και τη δύναμη. Είχαν διερευνήσει τη λειτουργία του εγώ και καθώς «προχωρούσαν», έγιναν πολύ έμπειροι στην χειραγώγηση συνειδήσεων. Έγιναν εμπειρογνώμονες υποτάσσοντας άλλες ψυχές ή κοινότητες ψυχών στην εξουσία τους μέσω λεπτών και λιγότερο λεπτών ψυχικών εργαλείων.

Το ενδιαφέρον για το ότι οι γαλαξιακές κοινότητες πήραν τη γη ήταν κυρίως εγωκεντρικό. Θεώρησαν μια ευκαιρία εκεί για να ασκούν την επιρροή τους με νέους και ισχυρούς τρόπους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε εκείνο το σημείο, οι διαγαλαξιακές μάχες είχαν φθάσει σε αδιέξοδο. Όταν πολεμάς ο ένας τον άλλο ξανά και ξανά θα φτάσεις σε ένα είδος ισορροπίας μετά από λίγο, και θα εξουσιάζεις ένα τμήμα της περιοχής( ενέργειας), να το πω έτσι.

Ξέρετε ο ένας τον άλλο τόσο καλά ώστε να γνωρίζετε πού υπάρχουν περιθώρια να δράσετε και που δεν υπάρχουν. Η κατάσταση έφτασε σε αδιέξοδο, με αυτόν τον τρόπο και τους γαλαξιακούς εχθρούς να ήλπιζαν για νέες ευκαιρίες στη γη. Νόμιζαν ότι η γη θα μπορούσε να παράσχει το πλαίσιο για την ανανέωση της μάχης και την υπέρβαση του αδιεξόδου.

Ο τρόπος με τον οποίο οι γαλαξιακές κοινωνίες προσπάθησαν να ασκήσουν την επιρροή τους πάνω στη γη ήταν με το χειρισμό της συνείδησης των ψυχών της γης. Οι ψυχές της γης ήταν ιδιαίτερα δεκτικές στην επιρροή τους, όταν εισήλθαν στο στάδιο «εγώ». Πριν το πράξουν, είχαν ανοσία σε οποιαδήποτε κίνητρα εξουσίας ή εξωτερική δύναμη, επειδή δεν είχαν καμία πρόθεση να ασκήσουν οι ίδιοι εξουσίες. Είστε σε ανοσία από επιθετικότητα και τη δύναμη, όταν δεν υπάρχει τίποτα μέσα σας για να μπορούν αυτές οι ενέργειες να συνδεθούν. Έτσι, οι γαλαξιακές ενέργειες δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στη συνειδητότητα των ψυχών της γης πριν αυτές οι ψυχές αποφασίσουν να διερευνήσουν την ενέργεια της δύναμης τους.

Η μετάβαση στο στάδιο «εγώ» έκαναν τις ψυχές της γης ευάλωτες, διότι εκτός από την πρόθεσή τους να διερευνήσουν την εγώ συνείδηση​​, ήταν ακόμη σε μεγάλο βαθμό αθώες και αφελής. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο για τις γαλαξιακές δυνάμεις να επιβάλλουν τις ενέργειές τους επί της συνείδησης ​​των ψυχών της γης. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι μέσω της χειραγώγησης της συνείδησης ή ελέγχου του νου. Οι τεχνολογίες τους ήταν πολύ εξελιγμένες. Είχαν ψυχικά εργαλεία ως επί το πλείστον, τα οποία δεν ήταν σε αντίθεση με την πλύση εγκεφάλου μέσω του υποσυνείδητου και των υποδείξεων μέσω υπνωτισμού.

Αυτοί λειτουργούσαν σε ψυχικά και αστρικά επίπεδα αλλά επηρέασαν τα ανθρώπινα όντα μέχρι το υλικό / φυσικό επίπεδο του σώματος. Επηρέασαν την ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου και περιόρισαν το εύρος των εμπειριών που διατίθενται για τον άνθρωπο. Μπορούσαν να διεγείρουν ουσιαστικά το φόβο που συνδέεται με μοτίβα της σκέψης και του συναισθήματος. Ο φόβος ήταν ήδη παρών στη συνείδηση ​​των ψυχών της γης ως αποτέλεσμα του πόνου και της νοσταλγίας για την ουράνια πατρίδα που μετέφερε κάθε νέα ψυχή στο εσωτερικό της.

Οι γαλαξιακές δυνάμεις πήραν τον υφιστάμενο αυτό φόβο ως αφετηρία τους να διευρύνουν σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειες του φόβου και της υποταγής στο μυαλό και στα συναισθήματα των ψυχών της γης. Αυτό τους επέτρεψε να ελέγχουν την ανθρώπινη συνείδηση​​.

Οι γαλαξιακοί πολεμιστές στη συνέχεια προσπάθησαν να πολεμήσουν τους προηγούμενους γαλαξιακούς εχθρούς τους μέσα από το ανθρώπινο ον. Ο αγώνας της εξουσίας πάνω από την ανθρωπότητα ήταν ένας αγώνας μεταξύ των παλαιών γαλαξιακών εχθρών που χρησιμοποιούσαν τα ανθρώπινα όντα, όπως τους αχυράνθρωπους.

Η αίσθηση των ψυχών στη γη της προσφοράς της ατομικότητας και της αυτονομίας είχε κοπεί στην ακμή της από την παρούσα βίαιη επέμβαση, αυτού του πολέμου για την καρδιά της ανθρωπότητας. Ωστόσο, οι γαλαξιακοί παρεμβαίνοντες δεν θα μπορούσαν να στερήσουν πραγματικά την ελευθερία της ανθρωπότητας επί μακρόν. Ωστόσο, από τη μαζική αυτή εξωγήινη επίδραση, η θεία ουσία σε κάθε ατομική ψυχή-συνείδηση ​​παρέμεινε άφθαρτη. Η ψυχή δεν μπορεί να καταστραφεί, αν και η ελεύθερη θεία φύση της μπορεί να είναι καλυμμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι η ισχύς (εξουσία) δεν είναι στο τέλος πραγματική. Η εξουσία επιτυγχάνει πάντα μέσα από τις ψευδαισθήσεις του φόβου και της άγνοιας. Μπορεί μόνο να κρύβει τις δραστηριότητές της πίσω από το πέπλο! Δεν μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει ή να καταστρέψει τίποτα.

Επιπλέον, αυτή η ίδια η επίθεση στις ψυχές της γης δεν έφερε μόνο το σκοτάδι στη γη. Ξεκίνησε ακούσια μια βαθιά αλλαγή στη συνείδηση ​​των γαλαξιακών πολεμιστών, μια στροφή προς την επόμενη φάση της συνείδησης του «διαφωτισμού ή της δεύτερης αθωότητας».

Οι Γαλαξιακές ρίζες των ψυχών των εργατών του φωτός

light bodies999

Οι διαγαλαξιακοί πόλεμοι βρίσκονταν σε αδιέξοδο πριν η γη έρθει στο προσκήνιο. Όταν η μάχη ανανεώθηκε στη γη, ήταν στην πραγματικότητα για να μεταφερθεί στη γη. Με αυτή τη μεταφορά, κάτι άρχισε να αλλάζει μέσα σε γαλαξιακή συνειδητότητα. Η ώρα των γαλαξιακών πολέμων είχε τελειώσει.

Παρά το γεγονός ότι παρέμειναν ενεργά με την ανθρωπότητα και τη γη, οι γαλαξιακές ψυχές σιγά-σιγά υποχώρησαν στο ρόλο του παρατηρητή. Σε αυτό το ρόλο, άρχισαν να αντιλαμβάνονται ένα συγκεκριμένο είδος της κούρασης μέσα στην ύπαρξή τους. Μπορούσαν να αισθανθούν το κενό μέσα τους. Παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν και μάχονταν συνέχεια, δεν τους συνάρπαζε τόσο πολύ όπως κάποτε. Άρχισαν να ρωτούν φιλοσοφικά ερωτήματα όπως: ποιο είναι το νόημα της ζωής μου; Γιατί αγωνίζομαι όλη την ώρα; Με κάνει η εξουσία πραγματικά ευτυχισμένο; Με την αύξηση αυτών των ερωτημάτων, η κόπωση από τους πολέμους έγινε ισχυρότερη.

Οι γαλαξιακοί πολεμιστές έφθασαν σταδιακά στο τέλος του σταδίου του εγώ τους. Εν αγνοία τους μεταφέρθηκε η ενέργεια του αγώνα του εγώ και η δύναμη στη γη, ένα μέρος που τα δυναμικά άνοιξαν σε αυτή την ενέργεια.

Οι ανθρώπινες ψυχές εκείνη την εποχή μόλις τώρα άρχιζαν να εξερευνούν το στάδιο εγώ της συνείδησης.

Μέσα στη συνείδηση ​​των γαλαξιακών πολεμιστών, ένας συγκεκριμένος χώρος δημιουργήθηκε: ένας χώρος για αμφιβολία, ένας χώρος για συλλογισμό. Μπήκαν σε μια φάση μετασχηματισμού, την οποία θα περιγράψουμε διακρίνοντας τα παρακάτω βήματα:

α)- Δεν ήσαν ικανοποιημένοι με βάση τι «η συνείδηση εγώ» τους είχε προσφέρει, είχαν νοσταλγία «για κάτι άλλο»: η αρχή του τέλους.

β) - Γνωρίζουν τους δεσμούς τους με βάση την «εγώ συνείδηση»​​, την αναγνωρίζουν και απελευθερώνουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις που πηγαίνουν με αυτήν: η μέση από το τέλος.

γ) - Αφήνουν το παλιό εγώ με βάση οι ενέργειες μέσα τους να πεθάνουν,( η αποτίναξη από το κουκούλι), γίνονται ο νέος εαυτός τους: το τέλος του τέλους.

δ) - Το ξύπνημα της καρδιάς με βάση τη συνείδηση ​​μέσα τους, με κίνητρο την αγάπη και την ελευθερία! Βοηθώντας τους άλλους να κάνουν τη μετάβαση. 

Αυτά είναι τα τέσσερα βήματα που σηματοδοτούν την μετάβαση από τη βάση εγώ στην βάση της συνείδησης της καρδιάς​​. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι τόσο η γη όσο και η ανθρωπότητα και οι γαλαξιακές σφαίρες περνούν αυτές τις φάσεις, μόνο όχι ταυτόχρονα.

Ο πλανήτης γη παίρνει τώρα το βήμα γ). Πολλοί από εσάς Εργάτες του Φωτός παίρνετε επίσης το βήμα γ), σε αρμονία με την εσωτερική διαδικασία της γαίας. Μερικοί από σας εξακολουθούν να αγωνίζονται με το βήμα β), και υπάρχουν κάποιοι που έχουν φτάσει στο στάδιο δ), δοκιμάζοντας τις απολαύσεις της ειλικρινούς χαράς και έμπνευσης.

Μεγάλα τμήματα της ανθρωπότητας, ωστόσο, δεν επιθυμούν να απελευθερώσουν σε όλα τη συνείδηση με βάση το εγώ ​​. Δεν έχουν εισάγει το βήμα α) της μεταβατικής φάσης ακόμα.

Αυτό δεν είναι κάτι για να κρίνετε ή να επικρίνετε ή να θρηνήσετε πάνω του. Προσπαθήστε να το δείτε ως μια φυσική διαδικασία, όπως η ανάπτυξη ενός φυτού. Δεν κρίνουμε ένα λουλούδι γιατί είναι ένα μπουμπούκι αντί να είναι σε πλήρη άνθιση. Προσπαθήστε να το δείτε υπό αυτό το πρίσμα. Κάνοντας ηθικές κρίσεις για τις καταστροφικές συνέπειες της συνείδησης με βάση το εγώ στον κόσμο σας που βασίζεται στην έλλειψη διορατικότητας στην πνευματική δυναμική, επιπλέον, αποδυναμώνετε τη δική σας δύναμη, δεδομένου ότι ο θυμός και η απογοήτευση που μερικές φορές αισθάνεστε βλέποντας τις ειδήσεις ή διαβάζοντας τις εφημερίδες σας δεν μπορεί να μετατραπεί σε κάτι εποικοδομητικό. Αυτό σας μειώνει απλώς και μειώνει το δικό σας επίπεδο της δόνησης. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από απόσταση, από μια στάση εμπιστοσύνης. Προσπαθήστε να αισθανθείτε διαισθητικά τα υπόγεια ρεύματα στη συλλογική συνείδηση​​, πράγματα που δύσκολα θα διαβάσετε ή θα ακούσετε από τα μέσα ενημέρωσης.

Δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις ψυχές που εξακολουθούν να έχουν παγιδευτεί στην πραγματικότητα με βάση τη συνείδηση εγώ. Δεν θέλουν τη «βοήθειά» σας, δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμη ανοίξει την βάση της καρδιάς το καπέλο ενέργειας που οι «εργάτες του φωτός» θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους. Ακόμα κι αν σας φαίνεται να χρειάζονται βοήθεια, εφ 'όσον δεν το θέλουν, δεν το χρειάζονται. Είναι τόσο απλό.

Οι εργάτες του φωτός είναι πολύ λάτρεις να δίνουν και στην παροχή βοήθειας, αλλά συχνά χάνουν την διάκριση της εξουσία τους σε αυτόν τον τομέα. Αυτό οδηγεί σε σπατάλη ενέργειας και μπορεί να οδηγήσει σε αυτο-αμφιβολία και απογοήτευση από την πλευρά των εργατών του φωτός. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη δύναμη της διάκριση σας εδώ, καθώς η επιθυμία να βοηθήσετε μπορεί τραγικά να γίνει παγίδα για τους εργάτες του φωτός που τους εμποδίζει από την πραγματική ολοκλήρωση του βήματος γ) της μετάβασης.

Θα τελειώσουμε σήμερα την περιγραφή μας των «εργατών του φωτός» στο τέλος του σταδίου του εγώ τους. Όπως είπαμε, εκείνη τη στιγμή, μεταξύ άλλων, οι γαλαξιακές αυτοκρατορίες, παρενέβησαν στην ανθρωπότητα, όταν ο σύγχρονος άνθρωπος πήρε μορφή. Όταν άρχισαν όλο και περισσότερο να παίζουν το ρόλο του παρατηρητή και είχαν κουραστεί να αγωνίζονται.

Η δύναμη που είχατε μετά από αυτό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα ένα είδος κυριαρχίας που εκμηδένισε τα μοναδικά και ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού που κυριαρχούσε. Έτσι, τίποτα δεν θα μπορούσε να τεθεί ως νέα σας πραγματικότητα. Σκοτώσατε ό, τι ήταν το «άλλο». Με τη διαδικασία αυτή έγινε η πραγματικότητα σας στατική και προβλέψιμη μετά από λίγο. Όταν λάβατε γνώση του κενού μέσα στον αγώνα για την εξουσία, η συνείδησή σας άνοιξε σε νέες δυνατότητες. Μια λαχτάρα προέκυψε για «κάτι άλλο».

Είχατε ολοκληρώσει το βήμα α) της μεταβατικής περιόδου στη καρδιά σας που βασίζεται στη συνείδηση​​. Οι ενέργειες του εγώ, οι οποίες είχαν ελεύθερο το πεδίο για αιώνες, κατακάθισαν και επέτρεψαν ένα χώρο για κάτι άλλο. Στις καρδιές σας, μια νέα ενέργεια ξύπνησε, σαν ένα λουλούδι προσφοράς. Μια λεπτή και ήσυχη φωνή άρχισε να σας μιλά από την «Εστία», ένα μέρος που ήταν κάποτε γνωστό, αλλά είχατε χάσει τα ίχνη του κατά μήκος του δρόμου σας. Μπορεί να αισθανθήκατε μια νοσταλγία για την πατρίδα μέσα σας.

Ακριβώς όπως και οι ψυχές της γης, είχατε βιώσει μία φορά την ωκεάνιο κατάσταση ενότητας από την οποία κάθε ψυχή γεννιέται. Είχατε σταδιακά εξελιχθεί από αυτόν τον ωκεανό ως μεμονωμένες μονάδες της συνείδησης. Καθώς αυτές οι «μικρές ψυχές», είχαν μια μεγάλη όρεξη για εξερεύνηση, παράλληλα μετέφεραν την οδυνηρή μνήμη μέσα από ένα παράδεισο που είχαν αφήσει πίσω.

Μόλις αργότερα εισήλθατε στο στάδιο της συνείδησης «εγώ», αυτός ο πόνος ήταν ακόμα μέσα σας. Αυτό που ουσιαστικά προσπαθήσατε να κάνετε ήταν να καλύψετε αυτό το κενό σημείο στην καρδιά σας με την εξουσία. Είχατε επιδιώξει να εκπληρώσετε τον εαυτό σας (να γεμίσετε το κενό σας), παίζοντας το παιχνίδι των μαχών και της κατάκτησης.

Η εξουσία είναι η ενέργεια που περισσότερο αντιτίθεται στην ενότητα. Με το να αγωνίζεστε για την εξουσία, ασκώντας δύναμη , απομονώσατε τον εαυτό σας και από την άλλη απομακρυνθήκατε ακόμα περισσότερο από την εστία. Τη συνείδηση ​​της ενότητας. Αυτό το γεγονός σας οδήγησε μακριά από την εστία, αντί να σας φέρει πιο κοντά σε αυτό που ήταν κρυμμένο από σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού η εξουσία είναι έντονα συνυφασμένη με την ψευδαίσθηση.

Η εξουσία μπορεί να κρύψει εύκολα το αληθινό της πρόσωπο σε μια αφελή και άπειρη ψυχή. Η εξουσία δημιουργεί την ψευδαίσθηση της αγάπης της αφθονίας, της εκπλήρωσης και ακόμα της αναγνώρισης. Το στάδιο εγώ είναι μια απεριόριστη εξερεύνηση της περιοχής της εξουσίας: να κερδίσει, να χάσει, που αγωνίζεται, που κυριαρχεί, να χειριστεί, να είναι ο δράστης και το θύμα.

Στο εσωτερικό επίπεδο, η ψυχή διχάζεται κατά το στάδιο αυτό. Το στάδιο εγώ συνεπάγεται μια επίθεση στην ακεραιότητα της ψυχής. Με την ακεραιότητα εννοούμε τη φυσική ενότητα και την πληρότητα της ψυχής. Με την είσοδο του εγώ με βάση τη συνείδηση​​, η ψυχή μπαίνει σε μια κατάσταση σχιζοφρένειας. Χάνει την αθωότητά της. Από τη μία πλευρά, η ψυχή μάχεται και κατακτά!

Από την άλλη πλευρά, αντιλαμβάνεται ότι είναι λάθος να βλάψει ή να καταστρέψει άλλα πλάσματα. Δεν είναι τόσο λάθος, σύμφωνα με κάποιο στόχο του νόμου ή του δικαστή. Αλλά η ψυχή αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα ότι κάνει κάτι που αντιτίθεται στη δική της θεία φύση. Στη φύση της είναι η θεϊκή ουσία της να δημιουργήσει και να δώσει ζωή. Όταν η ψυχή λειτουργεί από την επιθυμία για προσωπική δύναμη, βαθιά μέσα της προκύπτει ένα αίσθημα ενοχής. Και πάλι δεν υπάρχει καμία εξωτερική ετυμηγορία για την ψυχή που να πιστοποιεί ότι είναι ένοχη. Η ψυχή συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει την αθωότητα και την αγνότητα της. Ενώ η ψυχή επιδιώκει δύναμη (εξουσία) στο εξωτερικό, μια αυξανόμενη αίσθηση αναξιότητας την τρώει στο εσωτερικό.

Το στάδιο με βάση τη συνείδηση ​​ του εγώ είναι ένα φυσικό στάδιο στο ταξίδι της ψυχής. Στην πραγματικότητα, προϋποθέτει την πλήρη διερεύνηση μιας πτυχής των ψυχών που είναι: η θέληση. Η θέλησή σας αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου. Η βούληση είναι εκείνο το μέρος σας που εστιάζει την ενέργειά της ψυχής σας στον υλικό κόσμο. Η θέληση μπορεί να εμπνέεται από την επιθυμία για εξουσία ή την επιθυμία για ενότητα. Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση της εσωτερικής ευαισθητοποίηση σας.

Όταν μια ψυχή φτάσει στο τέλος του σταδίου εγώ, η βούληση γίνεται όλο και περισσότερο μια προέκταση της καρδιάς. Το εγώ ή η προσωπική βούληση δεν καταστρέφεται, αλλά ρέει σύμφωνα με τη σοφία της καρδιάς σαν έμπνευση. Σε αυτό το σημείο το εγώ δέχεται με χαρά την καρδιά ως πνευματικό οδηγό του. Η φυσική ακεραιότητα της ψυχής έχει αποκατασταθεί.

Όταν, οι ψυχές των εργατών του φωτός, έφτασαν στο βήμα β) της μετάβασης από το εγώ στην βάση της συνείδησης της καρδιάς​​, αισθανθήκατε την ειλικρινή επιθυμία να κάνετε σωστό αυτό που είχατε κάνει λάθος στη γη. Είχατε συνειδητοποιήσει ότι είχατε κάνει κακή θεραπεία στους ανθρώπους που ζουν στη γη και ότι είχατε εμποδίσει την ελεύθερη έκφραση και την ανάπτυξη των ψυχών της γης. Είχατε συνειδητοποιήσει ότι είχατε παραβιάσει την ίδια τη ζωή, προσπαθώντας να χειραγωγήσετε και να ελέγχετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Θέλατε να απελευθερώσετε τον άνθρωπο από τα δεσμά του φόβου και του περιορισμού που είχε φέρει πολύ σκοτάδι στη ζωή τους, και αισθανθήκατε εσείς πως θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε τα περισσότερα από αυτή την άποψη με το να ενσαρκωθεί ο εαυτός σας σε ανθρώπινα σώματα. Έτσι ενσαρκωθήκατε σε ανθρώπινο σώμα, του οποίου το γενετικό make-up δημιουργήθηκε εν μέρει από τον εαυτό σας, προκειμένου να μετατρέψετε τις δημιουργίες σας από το εσωτερικό (μέσα από την ανθρωπότητα). Οι ψυχές που πήγαν στη γη με την αποστολή αυτή προορίζονται να διαδώσουν το φως στις δικές τους χειραγωγούμενες δημιουργίες τους.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι εργάτες του φωτός που πραγματοποιήσατε την απόφαση να γίνει αυτό και να εμπλακείτε σε μια ολόκληρη σειρά της ζωής της γης από ένα νεογέννητο αίσθημα ευθύνης, αλλά και από την ειλικρινή επιθυμία να λάβετε αυτό το καρμικό φορτίο πάνω σας, έτσι ώστε να είστε σε θέση να αφήσετε πλήρως το παρελθόν πίσω σας.

 Ιησούς/Jeshua channelled

      by Pamela Kribbe

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1