urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Ανώτερη Επικοινωνία

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους


Η ανθρωπότητα είναι ένα πείραμα. Η ανθρωπότητα έχει σχεδιαστεί, όπως έχουν σχεδιαστεί και σχεδόν όλα όσα υπάρχουν στην πλάση. Πριν από καιρό σε τούτο το σύμπαν ο Πρωταρχικός Δημιουργός άρχισε να κάνει πειράματα με τη δημιουργία, με σκοπό τη μεγαλύτερη αυτό-εξερεύνηση, αυτό-ευχαρίστηση και αυτό-έκφραση. Ο Πρωταρχικός Δημιουργός έφερε ενέργειες και αποστάγματα ζωής-προεκτάσεις του εαυτού του-σε αυτό το σύμπαν και προίκισε αυτές τις προεκτάσεις με τα ίδια χαρίσματα που έχει και ο ίδιος. Έδωσε πρόθυμα και απλόχερα από τις ικανότητές του. Υπάρχουν πολλά άλλα σύμπαντα και πολλοί άλλοι τρόποι σχεδιασμού συμπάντων, αυτό το συγκεκριμένο σχεδιάστηκε ως ζώνη ελεύθερης βούλησης, όπου θα επιτρέπονταν τα πάντα.

Μετά, ο Πρωταρχικός Δημιουργός είπε σε αυτές τις προεκτάσεις του εαυτού του: «Πηγαίνετε εκεί έξω και δημιουργήστε και μετά φέρτε τα πάντα πίσω σε μένα».

Απλή αποστολή, έτσι δεν είναι; Με άλλα λόγια, ο Πρωταρχικός Δημιουργός έλεγε: «Σας προικίζω από τον εαυτό μου. Εσείς θα πάτε εκεί έξω και θα προικίσετε απλόχερα από τον εαυτό σας, ώστε όλα όσα θα δημιουργήσετε σε αυτό το σύμπαν να μπορέσουν να καταλάβουν ότι η ουσία τους είναι η δική μου οντότητα».

Αυτές οι προεκτάσεις του Πρωταρχικού Δημιουργού, που εμείς θα τις ονομάσουμε θεούς δημιουργούς, πήγαν λοιπόν και άρχισαν να πειραματίζονται με την ενέργεια του Πρωταρχικού Δημιουργού, όπως αυτή ενυπήρχε μέσα τους. Άρχισαν να δημιουργούν μια δική τους ιεραρχία, η οποία με τη σειρά της δημιούργησε άλλες ιεραρχίες. Κάθε ιεραρχία δημιούργησε διαδοχικά μια άλλη ιεραρχία, ώστε να την προικίσει με τη δική της ουσία και να βοηθήσει στην ανάπτυξη αυτού του σύμπαντος. Τελικά σε ένα από τα γαλαξιακά συστήματα εκπονήθηκε ένα σχέδιο:

Να σχεδιαστεί η Γη ως ενδογαλαξιακό κέντρο ανταλλαγής  πληροφοριών. Ήταν ένα απίστευτο σχέδιο. Η Γη ήταν ένα πανέμορφο μέρος, τοποθετημένο στην άκρη ενός γαλαξιακού συστήματος και εύκολα προσβάσιμο από άλλους γαλαξίες. Βρισκόταν κοντά σε πολλές πύλες πρόσβασης, στις μεγάλες λεωφόρους που υπάρχουν για να ταξιδεύουν οι ενέργειες παντού στο σύμπαν.

Υπήρξε πολύ σπρώξιμο και τρέξιμο πέρα δώθε, προκειμένου κάθε γαλαξίας να δημιουργήσει τη δική του αντιπροσωπία πάνω στον πλανήτη. Κάποιοι από τους θεούς δημιουργούς ήταν αρχιγενετιστές. Είχαν την ικανότητα, μέσα από τις δικές τους ιεραρχίες, να συνδέουν μόρια μεταξύ τους – μόρια με κωδικοποιημένη ταυτότητα, συχνότητα και ηλεκτρική φόρτιση – και να δημιουργούν ζωή. Πολλοί νοήμονες πολιτισμοί έδωσαν από το DNA τους για να υπάρχει αντιπροσώπευση των δικών τους κωδικών πάνω στον πλανήτη. Οι αρχιγενετιστές σχεδίασαν τότε διάφορα είδη, κάποια ανθρώπινα, κάποια ζωικά, παίζοντας με τις ποικιλίες των DNA που είχαν συνεισφέρει οι διάφοροι νοήμονες πολιτισμοί, ώστε να γίνει η Γη αυτό το κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών, αυτό το κέντρο φωτός, αυτή η Ζωντανή Βιβλιοθήκη. Το σχέδιο για τη Γη ήταν μεγαλειώδες.

Οι Αρχικοί Σχεδιαστές της Γης ήταν μέλη της Οικογένειας του Φωτός, όντα που δουλεύουν και έχουν σχέση με μια πλευρά της συνείδησης που ονομάζεται φως. Το φως είναι πληροφορία. Η Οικογένεια του Φωτός δημιούργησε αυτό το κέντρο πληροφοριών που είχαν συλλάβει ως ιδέα, σχεδίασαν ένα μέρος στο οποίο οι διάφοροι γαλαξίες θα συνεισέφεραν συγκεκριμένες πληροφορίες. Η Γη ήταν να γίνει μια κοσμική βιβλιοθήκη, ένας τόπος απίστευτης ομορφιάς, που θα πειρανατιζόταν σχετικά με το πώς μπορούν να αποθηκεύονται πληροφορίες μέσω της συχνότητας και από τη γενετική διαδικασία.

Έξω από τη δομή του χρόνου, 100.000 χρόνια μπορεί να περάσουν μέσα σε ένα διάστημα που αντιστοιχεί σε έναν χρόνο μέσα στη δομή του χρόνου όπως τον γνωρίζετε εσείς. Αυτοί οι θεοί δημιουργοί δεν υπάρχουν μέσα στον χρόνο με τον τρόπο που γνωρίζετε εσείς. Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ή ένα εκατομμύριο χρόνια δεν σημαίνει τίποτε γι’ αυτούς.

Γεννήθηκαν διάφορες ενέργειες. Είδη ανθρώπων υπήρξαν στη Γη, μπορεί και 500.000 χρόνια πριν, τα οποία ανέπτυξαν πολιτισμούς εξαιρετικά υψηλής εξέλιξης.

Δεν μιλάμε για τους πολιτισμούς που εσείς αποκαλείτε Λεμουρία ή Ατλαντίδα, για εμάς οι πολιτισμοί αυτοί είναι σύγχρονοι. Μιλάμε για πολιτισμούς πολύ αρχαίους, πολιτισμούς που βρίσκονται θαμμένοι κάτω από πάγους στη μακρινή νότια ήπειρο της Ανταρκτικής.

Στο τέλος υπήρξαν διαμάχες για το σχέδιο της Ζωντανής Βιβλιοθήκης στη Γη. Ήταν τόσο δελεαστικό, ώστε έπρεπε να ανήκει τελικά σε κάποιον. Στη διάρκεια της ιστορίας της Γης έγιναν πόλεμοι στο διάστημα για την ιδιοκτησία του πλανήτη. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε ποιόν ανήκει η Γη; Είναι πρώτης τάξεως μεσιτικό κομμάτι. Λέτε να μην το διεκδικούσαν διάφοροι στο διάστημα;

Έγιναν μάχες και η Γη έγινε τόπος διττότητας. Κάποιοι θεοί δημιουργοί που είχαν το δικαίωμα να κάνουν ότι ήθελαν-επειδή η Γη βρίσκεται σε ζώνη ελεύθερης βούλησης- ήρθαν και ανέλαβαν την ηγεσία. Εμείς αυτό το αποκαλούμε «επιδρομή» στη Γη.Είναι σαν αυτό που κάνουν οι εταιρείες στο χρηματιστήριο. Αυτοί οι θεοί δημιουργοί έκαναν επιδρομή στη Γη πριν 300.000 χρόνια περίπου-η χρονική περίοδος, μιλώντας ιστορικά, που εσείς θεωρείτε ωα αρχή του ανθρώπινου πολιτισμού. Στην πραγματικότητα τότε άρχισε η επόμενη φάση, η φάση της σύγχρονης ανθρωπότητας.

Όταν συνέβη αυτή η διαμάχη, κάποια ομάδα από οντότητες πολέμησαν στο διάστημα και κέρδισαν την περιοχή όπου βρίσκεται η Γη. Αυτοί οι καινούργιοι ιδιοκτήτες δεν ήθελαν το αύτοχθον είδος της γης - οι άνθρωποι – να πληροφορηθούν αυτά που είχαν συμβεί. Απληροφόρητο το είδος θα ήταν πιο εύκολο στη χειραγώγηση. Αυτός είναι και ο λόγος που το φως είναι πληροφορία και το σκοτάδι είναι έλλειψη πληροφορίας. Αυτές οι οντότητες έδιωξαν το φως και η Γη έγινε δική τους επικράτεια. Αυτό σας δίνει μια άλλη εικόνα για το τι είναι φως, έτσι; Υπήρξε πολύ ραδιενέργεια και έντονη πυρηνική δραστηριότητα και ένα μεγάλο μέρος της γης καταστράφηκε. Η πρωταρχική δημιουργία, το ανθρώπινο είδος, βίωσε μια μεγάλη καταστροφή και σκορπίστηκε.

Οι καινούργιοι θεοί δημιουργοί, που ήταν τώρα και οι νέοι ιδιοκτήτες, ήταν και αυτοί αρχιγενετιστές. Κατανοούσαν το πώς δημιουργείται η ζωή και ήθελαν αυτή την περιοχή για τους δικούς τους λόγους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που διάφορες περιοχές δημιουργούνται και ελέγχονται από κάποιες ενέργειες, ένας από τους οποίους είναι ότι η συνειδητότητα υπάρχει μέσα σε όλα τα πράγματα.

Η συνειδητότητα είναι σε συνεχή επικοινωνία. Η συνειδητότητα δονείται, η μπορεί να οδηγηθεί στο να δοθεί, σε κάποιες συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Οι ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες της συνειδητότητας μπορούν να επηρεαστούν με τέτοιο τρόπο που η δόνησή τους να δημιουργεί μια πηγή τροφής. Ακριβώς όπως μπορούμε να προετοιμάσουμε και να φάμε ένα μήλο με ποικίλους τρόπους, έτσι και η συνειδητότητα μπορεί να προετοιμαστεί ποικιλοτρόπως και να ληφθεί ως τροφή.

Κάποιες οντότητες, κατά τη διαδικασία της δικής τους εξέλιξης, άρχισαν να ανακαλύπτουν ότι καθώς δημιουργούσαν ζωή και έδιναν συνειδητότητα στα πράγματα ρυθμίζοντας τη συχνότητα των διαφόρων μορφών συνειδητότητας, μπορούσαν και οι ίδιοι να τραφούν, μπορούσαν να κρατήσουν τον έλεγχο. Άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι έτσι τρέφεται και ο Πρωταρχικός Δημιουργός. Ο πρωταρχικός Δημιουργός στέλνει άλλους να δημιουργήσουν μια ηλεκτρομαγνητική συχνότητα συνειδητότητας, τέτοια που να αποτελεί πηγή τροφής και για τον ίδιο.

Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες του πλανήτη είχαν διαφορετικές ορέξεις και προτιμήσεις από τους προηγούμενους. Τρέφονται με το χάος και τον φόβο. Αυτά τους τρέφουν, τους ερεθίζουν και τους κρατούν σε θέση ισχύος.

Οι καινούργιοι αυτοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι ήρθαν πριν από 300.000 χρόνια, είναι τα υπέροχα αυτά όντα στα οποία αναφέρονται η Βίβλος σας, οι επιγραφές των Βαβυλωνίων και των Σουμερίων και όλα τα άλλα κείμενα ανά τον κόσμο. Ήρθαν στη Γη και αναδιάρθρωσαν το ανθρώπινο είδος. Ανασυνέθεσαν το DNA σας ώστε να εκπέμπετε πια σε μια περιορισμένη ζώνη συχνότητας, που θα μπορούσε να τους τρέφει και να τους κρατάει στην εξουσία.

Ο αρχικός άνθρωπος ήταν ένα υπέροχο ον, του οποίου οι δώδεκα κλώνοι του DNA απαρτίζονταν από τις συνεισφορές ποικίλων νοημόνων πολιτισμών. Όταν ήρθαν οι νέοι ιδιοκτήτες εργάστηκαν μέσα στα εργαστήρια τους και δημιούργησαν παραλλαγμένες εκδοχές ανθρώπων με ένα διαφοροποιημένο πια DNA – των δύο κλώνων- το DNA με τη διπλή σπείρα. Πήραν το αρχικό DNA του ανθρώπινου είδους και να αποσυναρμολόγησαν. Το σχέδιο του πρωταρχικού DNA παρέμεινε μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα, χωρίς όμως να είναι πια λειτουργικό, ήταν διασκορπισμένο και αποσυνδεδεμένο.

Μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα υπάρχουν λεπτές ίνες κωδικοποιημένες με φως, φίνες αραχνοΰφαντες κλωστές ενέργειας, φορείς πληροφοριών. Όταν αυτές οι αραχνοΰφαντες κλωστές λειτουργούν όλες μαζί σαν ένα καλώδιο – όπως ακριβώς λειτουργούν οι οπτικές ίνες – σχηματίζουν τη σπείρα του DNA σας.

Όταν έγινε αυτή η αναδιάρθρωση, σας άφησαν με τη διπλή σπείρα. Ότι δεν ήταν άμεσα απαραίτητο για την επιβίωσή σας και οτιδήποτε σας διατηρούσε σε κατάσταση συνεχούς πληροφόρησης, αποσυνδέθηκε αφήνοντάς σας μόνο με τη διπλή σπείρα, η οποία σας εγκλώβιζε σε μια ελεγχόμενη, εύκολη στη χειραγώγηση συχνότητα.

Γύρω από τον πλανήτη τοποθετήθηκε ένας φράχτης συχνοτήτων, κάτι σαν ηλεκτικός κλωβός για να ελέγχει το πόσο οι ανθρώπινες συχνότητες θα μπορούσαν να αλλοιώνονται και να μεταβάλλονται. Όπως συνεχίζει αυτή η ιστορία, αυτός ο φράχτης συχνοτήτων δυσκόλεψε πάρα πολύ την είσοδο στις συχνότητες του φωτός – στην πληροφορία. Όταν οι συχνότητες του φωτός κατάφερναν να διαπεράσουν αυτό το φράγμα ελέγχου, δεν υπήρχε από τη μέσα πλευρά κάποιο φως που να μπορεί να τις υποδεχτεί. Το DNA των ανθρώπων είχε αποσυνδεθεί, οι λεπτές, φωτοκωδικοποιημένες ίνες δεν ήταν πια οργανωμένες, με αποτέλεσμα οι δημιουργικές κοσμικές ακτίνες που έφερναν το φως να μην έχουν πια πού να συνδεθούν και από πού να κρατηθούν.

Τι ρόλο παίζετε εσείς σε αυτή την ιστορία; Είστε μέλη της Οικογένειας του Φωτός. Το ίδιο το γεγονός ότι διαβάζετε αυτό το βιβλίο καταδεικνύει ότι είστε μέλη της Οικογένειας του Φωτός. Για μερικούς από σας, αυτό είναι σαν όνειρο. Σας υπενθυμίζουμε αυτά που ήδη ξέρετε μέσα σας. Έχουμε έρθει σε αυτό τον πλανήτη για να αφυπνίσουμε την τράπεζα μνήμης σας: για να εμπνεύσουμε το ανθρώπινο είδος μέσω της ζώνης του φωτός, ώστε να αρχίσετε να θυμάστε ποιοι είστε, να δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα, να αλλάζετε τη συχνότητα στον πλανήτη και να διεκδικήσετε το δικαίωμα να είστε οι κύριοι του εαυτού σας και αυτής της περιοχής.

Εμείς, ως Πλειάδειοι, ερχόμαστε προς τα πίσω μέσα από τον χρόνο – σε αυτό που θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί το παρελθόν μας – ακολουθώντας τα ίχνη των αντιπροσώπων του φωτός. Ερχόμαστε πίσω για να μοιραστούμε μια συχνότητα μαζί σας. Καθένας από εσάς συμφώνησε να είναι φορέας αυτής της συχνότητας σε αυτό τον πλανήτη, ώστε να αλλάξει το DNA του αναδιαρθρωμένου ανθρώπου είδους. Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός και σίγουρα θα μπορούσε να γίνει πρωτοσέλιδο θέμα.

Οι Αρχικοί Σχεδιαστές δεν έχουν κανένα σκοπό να χάσουν αυτή την περιοχή. Πιστέψατε αλήθεια ότι θα τα παρατούσαν όλα τόσο εύκολα; Οι Αρχικοί Σχεδιαστές ζήτησαν από την Οικογένεια του Φωτός να εισχωρήσει και να διεισδύσει σε αυτό το σχέδιο, να ενσαρκωθούν ένας, ένας, και να φέρουν το φως – ως πληροφορία μέσω κοσμικών ακτινών – στο μέρος αυτό απ’ όπου είχε χαθεί. Η Οικογένεια του Φωτός ξεκίνησε να δουλεύει εδώ, εισχωρώντας σε ένα σύστημα το οποίο βρισκόταν σε κενό πληροφοριών, στερημένο από φως. Μεταλλάσσοντας τους νόμους της ανθρωπότητας, αυτές οι δημιουργικές ακτίνες άρχισαν να εισχωρούν στα σώματα των ανθρώπων, σε ένα άτομο τη φορά, και μετά στη μια ομάδα μετά την άλλη. Σε πολύ μικρές ποσότητες ανά τους αιώνες, αυτές οι συχνότητες πληροφοριών εισέρχονταν στον πλανήτη. Κατά καιρούς έγιναν μεγάλες μάχες, προκειμένου να κρατηθεί μακριά το φως ή οι πληροφορίες που ψάχνουν πάντα τρόπους να εκφραστούν. Οι Αρχικοί Σχεδιαστές ήξεραν ότι, από κοσμική σκοπιά, αυτό ήταν ένα μάθημα για τους ίδιους, ένα μάθημα για να μάθουν να επιτρέπουν και να κατανοούν τους δημιουργούς θεούς που σφετερίστηκαν το σχέδιό τους.

Οι Αρχικοί Σχεδιαστές άρχισαν τη διαδικασία να παρεμβάλλουν το δικό τους σχέδιο σε μια χρονική στιγμή τέτοια που η συχνότητα της Γης θα άλλαζε, σε μια εποχή που οι τωρινοί της ιδιοκτήτες θα αφανιζόντουσαν αν δεν μπορούσαν να αντέξουν και αυτοί τη δική τους συχνότητα. Τα συναισθήματα αποτελούν πηγή τροφής.

Υπάρχουν αυτοί που τρέφονται με την αγάπη, και οι Αρχικοί Σχεδιαστές σκοπεύουν να αλλάξουν τη συχνότητα της Γης στη συχνότητα της αγάπης. Η πηγή τροφής των τωρινών ιδιοκτητών – ο φόβος, το άγχος, η πείνα και η απελπισία – πρέπει να εξαλειφθεί.

Μπορείτε να μαντέψετε ποιος θα εξαλείψει αυτή την πηγή τροφής; Εσείς!

 

         Κομιστές της Αυγής

  Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

           Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

                Εκδόσεις Κρύων

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1