urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

lightworkers948

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός» Μέρος Ι

Ιησούς/Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

Οι «εργάτες του φωτός» είναι ψυχές που φέρουν την έντονη εσωτερική επιθυμία να διαδώσουν «το φως της γνώσης, της ελευθερίας και της αγάπης του εαυτού» στη γη.

Θα το αισθανθούν αυτό ως αποστολή τους. Συχνά έλκονται από την πνευματικότητα και τη θεραπευτική εργασία κάποιου είδους.
Λόγω της βαθιάς αίσθησης της αποστολής τους, οι εργάτες του φωτός συχνά αισθάνονται διαφορετικά από τους άλλους ανθρώπους. Με το να βιώνουν διαφορετικών ειδών εμπόδια στο δρόμο τους, η ζωή τους προκαλεί να βρουν τη δική τους μοναδική διαδρομή τους. Οι Εργάτες του Φωτός είναι σχεδόν πάντα μοναχικά άτομα, που δεν εντάσσονται σε σταθερές κοινωνικές δομές.

Μια σημείωση σχετικά με την έννοια

του «Εργάτη του Φωτός»

Η λέξη «εργάτης του φωτός» μπορεί να προκαλέσει παρεξήγηση, δεδομένου ότι ανυψώνει μια ιδιαίτερη ομάδα ψυχών από τις υπόλοιπες. Μπορεί να προκύπτει ότι αυτή η ιδιαίτερη ομάδα είναι κατά κάποιον τρόπο ανώτερη από τις άλλες, δηλαδή εκείνες που «δεν εργάζονται για το φως». Όλη αυτή η γραμμή σκέψης έρχεται σε αντίθεση με την ίδια τη φύση και την πρόθεση των εργατών του Φωτός . Ας αναφέρω εν συντομία τι είναι λάθος με αυτό.

Πρώτον, οι ισχυρισμοί περί ανωτερότητας είναι γενικά μη φωτισμένοι. Εμποδίζουν την ανάπτυξη σας προς μια ελεύθερη συνείδηση αγάπης​​.

Δεύτερον, οι εργάτες του φωτός δεν είναι «καλύτεροι» ή «ανώτεροι» από οποιονδήποτε άλλο. Έχουν απλώς μια διαφορετική ιστορία από αυτούς που δεν ανήκουν σε αυτή την ομάδα. Λόγω αυτής της συγκεκριμένης ιστορίας, την οποία θα συζητήσουμε παρακάτω, διαθέτουν ορισμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν ως ομάδα.

Τρίτον, κάθε ψυχή γίνεται ένας εργάτης του φωτός σε κάποιο στάδιο της εξέλιξής του, έτσι η ετικέτα του «εργάτη φωτός» δεν προορίζεται για έναν περιορισμένο αριθμό ψυχών.

Ο λόγος που χρησιμοποιούμε τη λέξη «εργάτης του φωτός» παρά τις πιθανές παρεξηγήσεις είναι επειδή τους οδηγεί να ενωθούν και διεγείρει τις αναμνήσεις μέσα τους που θα τους βοηθήσουν να θυμηθούν. Υπάρχει μια πρακτική ευκολία σε αυτό, καθώς, το λεκτικό σήμα χρησιμοποιείται συχνά στην παρούσα πνευματική βιβλιογραφία σας.

Οι ιστορικές ρίζες των Εργατών του Φωτός

Οι Εργάτες του Φωτός φέρουν μέσα τους τη δυνατότητα να επιτύχουν την πνευματική αφύπνιση πιο γρήγορα από τους άλλους ανθρώπους. Φέρνουν εσωτερικούς σπόρους για μια γρήγορη πνευματική αφύπνιση. Όσον αφορά αυτό, που φαίνεται να είναι σε ένα πιο γρήγορο ρυθμό αφύπνισης από τους περισσότερους ανθρώπους, ισχύει εφόσον το επιλέξουν. Αυτό δεν αποτελεί και πάλι αιτία οι ​​εργάτες του φωτός να είναι σε καμία περίπτωση «καλύτερες» ή «ανώτερες» ψυχές. Είναι, ωστόσο, οι παλαιότερες από τις περισσότερες ψυχές που είναι σήμερα ενσαρκωμένες στη γη. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι παλαιότερες κατά προτίμηση από την άποψη της εμπειρίας και όχι χρόνου.

Οι Εργάτες του Φωτός έχουν φθάσει σε ένα συγκεκριμένο στάδιο της φώτισης πριν ενσαρκωθούν στη γη και αρχίσουν την αποστολή τους. Συνειδητά επιλέγουν να εδραιωθούν «στη καρμική ρόδα της ζωής» και να βιώσουν όλες τις μορφές της σύγχυσης και της ψευδαίσθησης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το κάνουν αυτό, προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως τη «γήινη εμπειρία». Αυτό θα τους επιτρέψει να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Μόνο με τη μετάβαση σε όλα τα στάδια της άγνοιας και της ψευδαίσθησης οι ίδιοι θα κατέχουν τελικά τα εργαλεία για να βοηθήσουν άλλους να επιτευχθεί μια κατάσταση αληθινής ευτυχίας και φώτισης.

Γιατί οι εργάτες του φωτός να συνεχίσουν αυτή την εγκάρδια αποστολή, να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, με αποτέλεσμα να διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν τον εαυτό τους και για πολύ καιρό η ζωή τους στη Γη να είναι στην ένταση και τη σύγχυση;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα ασχοληθούμε εκτενώς παρακάτω. Για τώρα θα πούμε ότι έχει να κάνει με «ένα είδος γαλαξιακού  κάρμα».

Οι Εργάτες του Φωτός ήταν πριν τη γέννηση της ανθρωπότητας στη γη. Πήραν μέρος στην δημιουργία του ανθρώπου. Ήταν συν-δημιουργοί της ανθρωπότητας. Κατά τη διαδικασία της δημιουργίας, ενήργησαν κατά τέτοιο τρόπο και έκαναν επιλογές για τις οποίες άρχισαν στη συνέχεια να λυπούνται βαθύτατα. Είναι εδώ τώρα για να αντισταθμίσουν τις τότε αποφάσεις τους.

Πριν πάμε σε αυτή τη συγκεκριμένη ιστορία, θα αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά των ψυχών των εργατών του φωτός που διακρίνονται κατά κανόνα από τους άλλους ανθρώπους. Αυτά τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά δεν ανήκουν αποκλειστικά σε εργάτες του φωτός και δεν είναι όλοι οι εργάτες του φωτός που θα τα αναγνωρίσουν όλα αυτά σαν δικά τους.

Με την κατάρτιση του καταλόγου αυτού, εμείς απλά θέλουμε να δώσουμε ένα περίγραμμα της ψυχολογικής ταυτότητας των εργατών του φωτός. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η εξωτερική συμπεριφορά είναι μικρότερης σημασίας από το εσωτερικό κίνητρο ή την πρόθεση που αισθάνονται. Το τι αισθάνονται μέσα τους είναι πιο σημαντικό από το τι δείχνουν έξω.

Ψυχολογικά χαρακτηριστικά

των Εργατών του Φωτός

Από πολύ νωρίς στη ζωή τους, αισθάνονται ότι είναι διαφορετικοί. Τις περισσότερες φορές δεν αισθάνονται μόνοι και παρεξηγημένοι ή απομονωμένοι από τους άλλους. Γίνονται συχνά ατομικιστές και θα πρέπει να βρουν τους δικούς τους ιδιαίτερους τρόπους στη ζωή.

Έχουν αίσθηση των προβλημάτων στο σπίτι, μέσα σε παραδοσιακές εργασίες ή / και οργανωτικές δομές. Οι Εργάτες του Φωτός είναι φυσικά αντι-αυταρχικοί πράγμα που σημαίνει ότι θα αντισταθούν φυσικά σε αποφάσεις ή σε αξίες που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στη δύναμη ή την ιεραρχία. Αυτό το αντιεξουσιαστικό γνώρισμα είναι παρών ακόμη και αν φαίνονται άτολμοι και ντροπαλοί. Είναι συνδεδεμένοι με την ίδια την ουσία της αποστολής τους εδώ στη γη.

Οι Εργάτες του Φωτός αισθάνονται και συντάσσονται να βοηθούν τους ανθρώπους ως θεραπευτές ή ως δάσκαλοι. Μπορούν να είναι ψυχολόγοι, θεραπευτές, δάσκαλοι, νοσοκόμες, κλπ. Ακόμα και αν το επάγγελμά τους δεν είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους με άμεσο τρόπο, η πρόθεση να συμβάλουν στο μεγαλύτερο καλό της ανθρωπότητας είναι σαφώς παρούσα.

Το όραμά της ζωής τους χρωματίζεται από μια πνευματική αίσθηση πώς όλα τα πράγματα σχετίζονται μεταξύ τους. Συνειδητά ή υποσυνείδητα μεταφέρουν μνήμες στο εσωτερικό τους των μη γήινων σφαιρών του φωτός. Μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται νοσταλγία για αυτές τις σφαίρες και να αισθανθούν σαν ξένοι στη γη.

 Τιμούν βαθιά και σέβονται τη ζωή και αυτό συχνά εκδηλώνεται ως μια αγάπη για τα ζώα και μια ανησυχία για το περιβάλλον. Η καταστροφή τμημάτων του ζωικού βασιλείου, της χλωρίδας και της πανίδας στη γη από τον άνθρωπο, τους κάνει να προβάλλουν βαθιά αισθήματα απώλειας και θλίψης.

Είναι καλόκαρδοι, ευαίσθητοι και με εν-συναίσθηση. Μπορεί να έχουν πρόβλημα με επιθετικές συμπεριφορές και γενικά βιώνουν δυσκολίες όταν ο εαυτό τους είναι στάσιμος. Μπορούν να είναι ονειρικοί, αφελείς ή πολύ ιδεαλιστικοί, καθώς και επαρκώς γειωμένοι με τη γη. Επειδή εύκολα θα πάρουν τα αρνητικά συναισθήματα και τις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω τους, είναι σημαντικό για αυτούς σε τακτά χρονικά διαστήματα να περνούν το χρόνο τους μόνοι. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να διακρίνουν μεταξύ των συναισθημάτων τους και των άλλων. Χρειάζονται χρόνο μόνοι για να αγγίξουν τη βάση με τον εαυτό τους και με τη Μητέρα Γη.

 Έχουν ζήσει πολλές ζωές πάνω στη γη στις οποίες συμμετείχαν ενεργά στην πνευματικότητα και / ή τη θρησκεία. Ήταν παρόντες σε συντριπτικούς αριθμούς, στα παλαιά θρησκευτικά τάγματα του παρελθόντος ως μοναχοί, μοναχές, ερημίτες, μέντιουμ, μάγισσες ή σαμάνοι, ιερείς, ιέρειες, κλπ. Ήταν εκείνοι που παρείχαν μια γέφυρα ανάμεσα στο ορατό και το αόρατο, ανάμεσα στο πλαίσιο της καθημερινότητας, αυτό της γήινης ζωής και στα μυστηριώδες βασίλεια της μετά θάνατον ζωής, βασίλεια του Θεού και των πνευμάτων του καλού και του κακού. Για την εκπλήρωση αυτού του ρόλου, συχνά απορρίπτονταν και εδιώκοντο. Πολλοί από αυτούς καταδικάστηκαν στην πυρά για τα δώρα που κατείχαν. Τα τραύματα των διώξεων άφησαν βαθιά ίχνη στις μνήμες της ψυχής τους.

Αυτό μπορεί προς το παρόν να εκδηλωθεί ως ένας φόβος απολύτως θεμελιωμένος, δηλαδή ο φόβος να ξαναζούν και να θυμούνται τη βίαιη επίθεση για το ποιοί ήσαν.

Που παγιδεύονται οι εργάτες του φωτός

και μπορεί να χαθούν

Οι Εργάτες του Φωτός μπορεί να παγιδευτούν στην ίδια κατάσταση της άγνοιας και της ψευδαίσθησης, όπως οποιοσδήποτε άλλος. Αν ξεκινήσουν από μια διαφορετική αφετηρία, η ικανότητά τους να σπάσουν το φόβο και την ψευδαίσθηση για την επίτευξη της φώτισης μπορεί να μπλοκαριστεί από πολλούς παράγοντες. (Με τη φώτιση, εννοούμε την κατάσταση ύπαρξης την οποία έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι ουσιαστικά του Φωτός, ικανοί να επιλέξουν το φως ανά πάσα στιγμή.)

Ένας από τους παράγοντες που εμποδίζεται ο δρόμος προς την φώτιση για τους εργάτες του φωτός είναι το γεγονός ότι μεταφέρουν ένα βαρύ καρμικό φορτίο που μπορεί να τους οδηγήσει σε λάθος δρόμο για αρκετό καιρό. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η καρμική επιβάρυνση σχετίζεται με αποφάσεις που κάποτε έκαναν σε  ό, τι αφορά την ανθρωπότητα στα πρώτα στάδια της ζωής της. Οι αποφάσεις αυτές είχαν ουσιαστικά έλλειψη σεβασμού για τη ζωή (θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα σε αυτό το κεφάλαιο). Όλοι οι εργάτες του φωτός που ζουν τώρα επιθυμούν να διορθώσουν κάποια από τα λάθη του παρελθόντος και να αποκαταστήσουν και να τιμήσουν αυτό που καταστράφηκε εξαιτίας αυτών των λαθών.

Όταν οι εργάτες του φωτός βρουν τον τρόπο τους μέσα από το καρμικό φορτίο, που σημαίνει να απελευθερώσουν την ανάγκη για εξουσία με κάθε τρόπο, θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι ουσιαστικά όντα του φωτός. Αυτό θα τους επιτρέψει να βοηθήσουν τους άλλους να βρουν τον δικό τους αληθινό εαυτό τους. Αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσουν οι ίδιοι μέσα από αυτή τη διαδικασία. Αυτό απαιτεί συνήθως μεγάλη αποφασιστικότητα και επιμονή στο εσωτερικό επίπεδο. Λόγω του ότι η κοινωνία τους τροφοδοτεί με αξίες καθώς και  αποφάσεις που πηγαίνουν συχνά εναντίων των δικών τους φυσικών παρορμήσεων, πολλοί εργάτες του Φωτός έχουν χαθεί, και καταλήγουν σε καταστάσεις αυτο-αμφιβολίας, αυταπάρνησης, ακόμα κατάθλιψης και απόγνωσης. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορούν να ενταχθούν και να καταλήξουν με την κατεστημένη τάξη των πραγμάτων, τότε ασφαλώς υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με αυτούς.

Οι εργάτες του φωτός αυτό που πρέπει να κάνουν σε αυτό το σημείο είναι να σταματήσουν να ψάχνουν για επικύρωση από έξω, από γονείς, φίλους ή την κοινωνία. Σε κάποιο σημείο στο χρόνο, εσείς που διαβάζετε αυτό θα πρέπει να κάνετε το σπουδαίο άλμα για πραγματική ενδυνάμωση, το οποίο σημαίνει πραγματικά να πιστεύετε στον εαυτό σας και πραγματικά να τον τιμάτε και να ενεργείτε σύμφωνα με τις φυσικές κλίσεις σας και την εσωτερική γνώση σας.

Σας καλούμε να το πράξετε και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδρομής σας, όπως ακριβώς και εσείς θα είστε εκεί για τους άλλους στην πορεία τους στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Ιησούς/Jeshua channelled

 by Pamela Kribbe

Μετάφραση:

WWW.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1