urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Jeshua  channeled

by  Pamela  Kribbe

Τούτο Λέγω,

Πολλές διαστάσεις, πολλές σφαίρες της συνείδησης, ενώνονται μέσα σας. Και είστε πραγματικά ο κυβερνήτης, ο δημιουργός του συνολικού τομέα των διαστάσεων. Είστε ένα αστέρι με πολλές ακτίνες, μια συνείδηση ​​ψυχής με πολλές εκδηλώσεις. Είστε ελεύθεροι να ενεργοποιήσετε ότι πραγματικότητα θα επιλέξετε.

Αν πέσει η ιδέα του γραμμικού χρόνου ή χρονολογία, επιτρέπετε στον εαυτό σας να πιστεύει ότι το παρελθόν ή το μέλλον δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε. Στη συνέχεια μπορείτε να αισθάνεστε τον εαυτό σας να είναι στο κέντρο της δόνησης στον τομέα των διαστάσεων, όλα προέρχονται από μία θεϊκή, διαχρονική πηγή: Εσάς.

Φανταστείτε τον εαυτό σας στο κέντρο όλων αυτών των πραγματικοτήτων, όλων αυτών των δυνατοτήτων, και στη συνέχεια επιλέξτε αυτό που μεταφέρει το περισσότερο Φως για σας.

Μπορείτε να επιλέξετε την πιο λαμπρή, την πιο όμορφη ακτίνα στον τομέα αυτό, και τώρα, για μια στιγμή, πηγαίνετε στο εσωτερικό της και αισθανθείτε τι θέλετε να είναι η ακτίνα.

Αυτή είναι ο Φωτεινός Εαυτός σας.

Αυτό είναι το κομμάτι του εαυτού σας που είναι το πλέον όμοιο με τον Θεό.

Παραδοσιακά, τα όντα που βρίσκονται πλησιέστερα προς τον Θεό τα ονομάζετε αρχαγγέλους.

Και αυτό είναι που είστε, σε αυτή τη διάσταση, αυτή τη στιγμή.

Είστε πραγματικά αρχάγγελοι.

Αρχάγγελοι είναι όντα που είναι πολύ κοντά στο Πνεύμα ή τον Θεό, αλλά δεν είναι εντελώς ένα με αυτό. Είναι ένα βήμα πιο μακριά από την απόλυτη συνείδηση​​, που σημαίνει καθαρό Ον, χωρίς διαφοροποίηση, του «Όλου» ή της «ατομικότητας».

Οι Αρχάγγελοι έχουν ένα είδος ατομικότητας. Υπάρχει μοναδικότητα σε όλα αυτά. Ένας Αρχάγγελος μπορεί να ειπωθεί έχει ορισμένα χαρακτηριστικά. Κανείς δεν μπορεί να πει αυτό για τον Θεό ή Πνεύμα. Ο Θεός είναι όλα και τίποτα. Εξαιτίας αυτού, οι αρχάγγελοι έχουν εισέλθει «στο βασίλειο της διάκρισης», το βασίλειο του «εγώ» έναντι του «Άλλου». Είναι μέρος της δυαδικότητας, έστω και ελάχιστα.

Ένας αρχάγγελος είναι μια πτυχή του Θεού που εκδηλώθηκε ως ένα ιδιαίτερο Ον, μια ιδιαίτερη μορφή. Ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας ονόμαζε αυτό μια Ιδέα, η οποία από την άποψη μας, είναι μια βασική ή «αρχετυπική» ενεργειακή πραγματικότητα, που υπερβαίνει τον φυσικό κόσμο. Οι Αρχάγγελοι είναι το νόημα (αίσθηση) των πλατωνικών ιδεών. Υπάρχει ένας αρχάγγελος (Ιδέα), της Αγάπης, της Αλήθειας, της Καλοσύνης, κ.λπ., κάθε ένας ενσωματώνει την ενέργεια μιας συγκεκριμένης πτυχής του Θεού. Οι Αρχάγγελοι δεν είναι τόσα πολλά πρόσωπα, όπως τα ενεργειακά πεδία, που έχουν ατομικό άρωμα.

Γιατί το Πνεύμα ή ο Θεός εξωτερικεύει πτυχές του εαυτού του με αυτόν τον τρόπο;

Ήταν από τη χαρά της δημιουργικότητας που το έκανε αυτό.

Οι ενέργειες των αρχαγγέλων είναι μια έκφραση της δημιουργικής ατέλειωτης χαράς του Θεού.

Οι Αρχάγγελοι δεν είναι έξω από το Θεό. Τίποτα δεν είναι έξω από το Θεό. Ο Θεός είναι τα πάντα. Ο Θεός είναι παρών σε όλες τις δημιουργικές ενέργειες, ως η «πτυχή του πνεύματος». Αυτή η πτυχή είναι αυτό που κάνει όλες αυτές τις ενέργειες μία.

Αυτό που χωρίζει ένα ον από ένα άλλο, αυτό που το κάνει διαφορετικό και μοναδικό, είναι η «πτυχή της ψυχής». Η πτυχή της ψυχή καλύπτει την προσωπικότητα ενός όντος.

Όλα τα δημιουργικά όντα που έχουν ατομικότητα είναι πραγματικά μια συνάντηση του πνεύματος και της ψυχής, της συνείδησης (το πνεύμα) και της εμπειρίας (της ψυχής).

Η δημιουργία είναι ένας χορός του πνεύματος και της ψυχής.

Οι αρχάγγελοι είναι, να το πω έτσι, τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν του Θεού. Όχι «τα πρώτα» με μια γραμμική έννοια, αλλά με την έννοια ότι είναι πολύ κοντά στο Θεό. Φέρνουν μια βαθιά συνειδητοποίηση μέσα από τη θεότητά τους, «την πτυχή του πνεύματος».

Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους αρχαγγέλους ως Φωτεινά Όντα καθαρού Φωτός.

Υπάρχουν διάφοροι αρχάγγελοι. Κάθε ενέργεια αρχαγγέλου εκπορεύεται σαν τις ακτίνες του φωτός από ένα ήλιο. Οι ακτίνες εκπέμπονται μακρύτερα και πιο μακριά, οι αρχάγγελοι έρχονται σε επαφή με άγνωστους χώρους, σε σφαίρες εμπειρίας που είναι νέοι σε αυτό. Η Αρχαγγελική ενέργεια φτάνει και σε αυτή την αυθόρμητη, δημιουργική κίνηση, σκοντάφτει σε αυτό που είναι, εκτός από αυτό, αυτό που δεν είναι φως, αλλά σκοτάδι. Σκοτάδι εδώ σημαίνει απλώς: απομάκρυνση περαιτέρω από την Ενότητα / Πνεύμα, περαιτέρω στη σφαίρα της ατομικότητας.

Θεός ή Πνεύμα δεν είναι ούτε το σκοτάδι ούτε το φως. Ο Θεός απλά είναι. Οι Αρχάγγελοι είναι όντα του φωτός. Με τη δημιουργία του Φωτός, ο Θεός επίσης δημιούργησε το Σκοτάδι. Αυτό είναι απλά επειδή οι Αρχάγγελοι είναι εκτός της Ενότητας ,στη διάσταση της δυαδικότητας. Έχουν την αίσθηση της ατομικότητας. Η δημιουργία του Φωτεινού Εαυτού (ο άγγελος), έφερε μαζί του τη δημιουργία του Σκοτεινού Εαυτού, το μέρος του Εαυτού, όπου το φως είναι απών. Υπάρχει ομορφιά σε αυτή την πολικότητα, δεδομένου ότι αποτελεί τη δυναμική της δημιουργίας.

Ο Θεός, καθαρή ύπαρξη και συνείδηση, λαχταρούσε την εμπειρία, και αυτή την εμπειρία την κερδίζει μέσα από το σύμπαν που δημιούργησε μέσω της παρουσίας του στο φως και τις σκοτεινές πτυχές του.

Αυτό που οι αρχάγγελοι πρόκειται να βιώσουν, μετά την είσοδο στο βασίλειο της δυαδικότητας, ο Θεός δεν το ήξερε. Αυτό είναι που λαχταρούσε: να μην ξέρουν τα πάντα, αλλά να ζήσουν κάτι νέο (νέες εμπειρίες).

Προχωρώντας έξω από την Ενότητα, οι αρχάγγελοι μπήκαν σε έναν κενό χώρο, ένα χώρο δυναμικότητας, ένα χώρο με ατελείωτες δυνατότητες (πιθανότητες).

Οι αρχάγγελοι ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλές μορφές και να ζουν μέσα σε αυτές. Κάθε μορφή που κατοικούσαν ως μια συνειδητή οντότητα, είχε μια ορισμένη γωνία ή προοπτική να επιτρέπει την «αδιαμόρφωτη συνείδηση» να αντιμετωπίσει τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο.

Η όλη διαδικασία των αρχαγγέλων να βγουν έξω για εμπειρίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένας τεράστιος καταρράκτης αστραφτερού φωτός. Η ενέργεια των αρχαγγέλων χύνεται έξω από τον Θεό / Πηγή σαν μια μαζική ροή αφρώδους, φωτεινού νερού, που πηγαίνει προς κάθε κατεύθυνση. Μέσα σε αυτό το τεράστιο ρεύμα του νερού, μικρά ρυάκια διαχωρίζονται μεταξύ τους, κατανέμονται σε μικρότερα ρέματα, έως ότου φθάσουν τελικώς σε μικροσκοπικές σταγόνες του υγρού φωτός. Αυτές οι σταγόνες μπορεί να συγκριθούν με επιμέρους μονάδες της συνείδησης, η κάθε μια με τις δικές της εμπειρίες.

Ο χορός του πνεύματος και της ψυχής είχε πλέον αρχίσει πραγματικά!

Οι ατομικές μονάδες της συνείδησης, που ονομάζουμε ψυχή, πήγαν για το ταξίδι τους. Έφεραν μέσα τους βαθιά την ενέργεια του Πνεύματος ή Πηγής, καθώς και την ενέργεια του αρχαγγέλου από τον οποίο προήλθαν. Αλλά καθώς ταξίδεψαν περαιτέρω και πιο μακριά, ήρθαν να βιώσουν ότι ήταν δυνατόν για να ξεχάσουν τις ρίζες τους, να ξεχάσουν τη θεότητά τους και να χαθούν στο σκοτάδι και την ψευδαίσθηση. Η πολικότητα, το σκοτάδι και το φως μπορούσε καλύτερα να βιώνεται ως ένα ανθρώπινο ον, που ζει στη γη.

Όταν περιγράφουμε τη διαδικασία των αρχαγγέλων που προέρχονται από την Πηγή και τελικά γίνονται άνθρωποι, φαίνεται ότι λέμε μια γραμμική, ιστορία με χρονολογική σειρά. Αλλά αυτό δεν είναι έτσι.

Η εκπόρευση ή ο καταρράκτης της ενέργειας από τον Θεό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτή η ιστορία που λέμε για την ταυτότητά σας είναι διαθέσιμη σε σας Τώρα, όχι για το ποιος ήσασταν σε κάποιο μακρινό παρελθόν. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια στοιβάδα καθαρής αρχαγγελικής ενέργειας μέσα σας, ένα στρώμα καθαρού φωτός. Υπάρχουν επίσης στρώματα σύγχυσης και φόβου μέσα σας. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε, ανά πάσα στιγμή, να είστε το Φως του Εαυτού σας, ο άγγελος που είστε. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να αναπτυχθεί, είναι απλά ένα μέρος του ποιος είσαι.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να κοιτάζετε προς τα πάνω τους πνευματικούς δασκάλους, οδηγούς ή αγγέλους. Δεν υπάρχει μια αρχή πάνω σας. Εσείς ο ίδιος είστε μεταξύ των «πρωτοτόκων», που κάθονται δίπλα στο θρόνο του Θεού. Εσείς ο ίδιος είστε ο Θεός και ο άγγελος.

Ο ευκολότερος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με το Φως του εαυτού σας είναι μέσω της σύνδεσης με τη στοιβάδα της καθαρής συνείδησης, το καθαρό πνεύμα μέσα σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σιωπηλά στο εσωτερικό από το εξωτερικό επίπεδο. Η εμπειρία της σιωπής σας είναι πραγματικά πάντα παρούσα σε σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνειδητοποιήσετε αυτό.

Όταν είστε συνδεδεμένοι στη σιωπή, στη διάσταση της αιωνιότητας μέσα σας, μπορείτε να νιώσετε την εμπειρία να βιώσετε το Πνεύμα. Από αυτή την επιθυμία, γεννήθηκε ο Φωτεινός Εαυτός σας.

Η ψυχή βιώνει τη μεγαλύτερη χαρά στη αλληλεπίδραση μεταξύ του πνεύματος και της εμπειρίας, την αλληλεπίδραση μεταξύ θεότητας και ανθρωπιάς. Αυτό είναι το μυστικό του σύμπαντος.

Όταν είστε καθαρό Πνεύμα, η πραγματικότητά σας είναι στατική. Τίποτα δεν αλλάζει. Η εμπειρία και η κίνηση θα προκύψει μόνο όταν υπάρχει μια σχέση με κάτι έξω από εσάς / Πνεύμα. Όταν αισθάνεστε κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό σας, υπάρχει μια πρόσκληση για να διερευνήσετε, να αισθανθείτε, να μάθετε. Αλλά για να ζήσετε κάτι άλλο από εσάς, θα πρέπει να καταργήσετε τον εαυτό σας από την απόλυτη Ενότητα, από τον Θεό / πνεύμα. Όταν το κάνετε αυτό, θα γίνετε μια ατομική ψυχή.

Είστε μια μοναδική ψυχή: το ένα πόδι στη σφαίρα του Απόλυτου, το ένα πόδι στη σφαίρα της Σχετικότητας (δηλαδή της δυαδικότητας).

Στις εξερευνήσεις σας της σχετικότητας (δυαδικότητας), μπορείτε να πάτε τόσο μακριά από το σπίτι που θα χάσετε την επαφή με το στοιχείο του Πνεύματος μέσα σας. Η Ψυχή σας, τότε χάνεται στην ψευδαίσθηση του φόβου και του χωρισμού.

Η μεγαλύτερη χαρά είναι δυνατή όταν παίρνετε μέρος στο βασίλειο της εμπειρίας, ενώ παραμένετε συνδεδεμένος με το Πνεύμα, με την Εστία. Η ισορροπημένη αλληλεπίδραση μεταξύ του πνεύματος και της ψυχής είναι η πηγή της μεγαλύτερης δημιουργικότητας και της αγάπης.

Από αυτή την άποψη, είστε όλοι στο δρόμο σας στην εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ της απόλυτης Ενότητας και είστε μια ατομική ψυχή. Αυτοί από εσάς που είναι εργάτες του φωτός επί του παρόντος εργάζονται προς μια μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της ενότητας τους με το Πνεύμα.

Έχουν ταξιδέψει σε δυαδικότητα καιρό και τώρα, και αυτοί, δηλαδή εσείς, αγαπητέ αναγνώστη μου, είστε έτοιμοι να έρθετε πίσω στο σπίτι. Όχι όμως σε μια στατική σελίδα Θεωρητικής Ενότητας, αλλά σε μια δυναμική, δημιουργική πραγματικότητα των Θείων, πολυδιάστατων ανθρώπων των οποίων οι εμπειρίες θα γεμίσουν με χαρά και φως.

Σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτό, υπάρχει μια έντονη λαχτάρα για το σπίτι (εστία) και μια βαθιά αποφασιστικότητα να γνωρίσετε πραγματικά ποιος είστε.

Κρατήστε την λαχτάρα και την αποφασιστικότητά σας στη ζωή και την εμπιστοσύνη, γιατί αυτά θα σας φέρουν στο σπίτι.

Ευλογία σε όλους

Jeshua  channeled

by  Pamela  Kribbe

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

 και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

 “Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1