urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά....

Σχετική εικόνα

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

Αγαπητοί φίλοι, είμαι τόσο ευτυχής που σας βλέπω. Και κάποιοι από εσάς έχουν έρθει από τόσο μακριά! Ξέρω ποιοι είστε και είστε τόσο αγαπητοί σε μένα. Το ταξίδι μου είναι το ταξίδι σας και γνωρίζω τις θλίψεις και τον πόνο σας από μέσα. Γι 'αυτό θα ήθελα να μοιραστώ μερικές από τις ιδέες μου σε αυτό το μακρύ ταξίδι που εσείς ως ψυχές έχετε ξεκινήσει.

Θα ήθελα να σας μεταφέρω στην αρχή αυτής της διαδρομής, όλος ο τρόπος πίσω στην αρχή, όταν γεννηθήκατε σαν ψυχές σε μια πραγματικότητα που ήταν νέα και άγνωστη σε εσάς. Θα ήθελα να σας μεταφέρω ακριβώς τη στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι σας μέσα στο χρόνο και στο χώρο, μέσω της υλικής πραγματικότητας.

Η εκδήλωση αυτή βρίσκεται πολύ μακριά πίσω στο δρόμο, αλλά τα συναισθήματα που τη συνοδεύουν, ο πόνος να διαχωριστείτε από την Εστία, είναι ακόμα πολύ παρόν σε όλους σας. Αυτός ο κοσμικός πόνος τοκετού, όπως τον αποκαλούν, βρίσκεται πίσω από πολλές συμπεριφορές σας και από τα καθημερινά συναισθήματα.

Πολλοί από εσάς είναι συνεχώς αντιμέτωποι με μια αίσθηση ανησυχίας ή δυσφορίας μιας εσωτερικής κακόκεφης αντίληψης ότι είστε «σε αναζήτηση για κάτι». Υπάρχει μια εσωτερική ένταση που προέρχεται από το να μην είστε εξ ολοκλήρου στο σπίτι με τον εαυτό σας. Δεν αισθάνεστε άνετα ή στο σπίτι με την ύπαρξή σας, τη δική σας ουσία.

Από αυτή τη βασική ένταση, προκύπτει η τάση για την αναζήτηση από έξω με τη μορφή της επικύρωσης, της βεβαίωσης από άλλους, τα υλικά αγαθά ή ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε αγάπη και φροντίδα. Χρειάζεστε συνεχώς κάτι έξω από εσάς να σας διαβεβαιώσει, κάτι που ανακουφίζει από την ένταση και λέει: «Είσαι εντάξει». Κοιτάξτε πόσο συχνά ποθείτε αυτή τη διαβεβαίωση και τότε θα ξέρετε σε πόση ένταση πραγματικά είστε, πόσος πόνος, υπάρχει μέσα σας.

Θα ήθελα να μιλήσω για την προέλευση αυτού του πόνου και τη συνακόλουθη εξάρτηση από εξωτερική επικύρωση. Η πραγματική αιτία είναι σαν το κέντρο ενός κρεμμυδιού που έχει πολλές στρώσεις γύρω από αυτό. Τα εξωτερικά στρώματα σχηματίζονται από ορισμένα γεγονότα στη ζωή σας που σας ανάγκασαν να αισθανθείτε άσχημα, ανήσυχοι, όχι στο σπίτι μέσα στον εαυτό σας. Στα βαθύτερα στρώματα πλησιέστερα προς τον πυρήνα του κρεμμυδιού, υπάρχουν γεγονότα από άλλες ζωές που έχουν συναισθηματικά τραύματα.

Παρόλα αυτά, από την πλευρά μου τώρα τα παίρνω ότι αυτά είναι μόνο τα σημεία ενεργοποίησης. Αν αφαιρέσουμε όλα τα στρώματα και φτάσετε στον πυρήνα, θα ανακαλύψετε ένα πρωτότυπο πόνο, μία ουσιαστική νοσταλγία που είναι συνδεδεμένη με την αρχή του ταξιδιού σας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας ως μέρος ενός ωκεανού αγάπης, αισθάνεστε ασφαλής και εντελώς απαλλαγμένοι από ανησυχία ή άγχος. Φανταστείτε τον εαυτό σας να αγκαλιάζεται από αυτή την συνείδηση αγάπης που διαποτίζει τα πάντα, και δεν ξέρετε τίποτα έξω από αυτό. Αυτή είναι η ενέργεια της Εστίας, η ενέργεια από την οποία γεννηθήκατε. Για να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις αυτού του συναισθήματος, της αρχαίας αυτής κατάστασης, σκεφτείτε τη συνείδηση που έχετε όταν παρασύρεστε μακριά μεταβαίνοντας σε κατάσταση ύπνου (αναστολής), όταν το μυαλό σας απελευθερώνει τον έλεγχο και η συνείδησή σας είναι πολύ δεκτική. Γνωρίζετε, επίσης, αυτή την κατάσταση στην επίγεια ζωή σας όταν είστε ένα έμβρυο στην μητρική μήτρα. Όταν η συνείδηση ​​είναι σε αυτό το απαλό, ευτυχισμένο ύπνο, δεν υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού, δεν έχει νόημα για μένα, σε αντίθεση με εσάς. Στην εμβρυϊκή, ονειρική κατάσταση της συνείδησης υπάρχει μια απέραντη αίσθηση της ενότητας και της ασφάλειας.

Σε εκείνους τους αρχαίους χρόνους, εσείς ως ψυχές αισθανθήκατε ασφαλείς και μέσα στην απέραντη και μια τεράστια κοσμική μήτρα. Σε ένα ορισμένο σημείο, ωστόσο, κάτι άλλαξε. Έχετε βιώσει ένα είδος σχισίματος (τεμαχισμού). Ήταν σαν οι συσπάσεις του τοκετού να κλόνιζαν ολόκληρη την ωκεάνια επίγνωση σας και σας ξύπνησαν από το λήθαργο σας. Αυτή ήταν η αρχή της γέννησης σας ως μεμονωμένες ψυχές. Είναι όταν έσπασε και χάθηκε αυτή η πάντα παρούσα ενότητα που σας τύλιγε και βιώσατε τον εαυτό σας ως τον εαυτό σας για πρώτη φορά. Υπήρχε μια στοιχειώδης αίσθηση του «εγώ», που ξεκίνησε από εκείνη τη στιγμή.

Η εμπειρία του να διαχωριστείτε από την κοσμική μήτρα, σας άφησε σαστισμένους και αποπροσανατολισμένους. Δεν ήσασταν σε κατάσταση να γνωρίζετε πότε συνέβη αυτό!

Ήσασταν απλώς σε μια κατάσταση που βιώνατε. Ξεκινήσατε στα τυφλά να ψάξετε για κάτι για να κρατηθείτε, έναν τρόπο να επιστρέψετε πίσω στην ασφάλεια που γνωρίζατε. Αισθανθήκατε χαμένοι. Αισθάνθηκε κλεισμένοι έξω. Ήταν μια στιγμή του σκότους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύμπαν γέννηση

Παρ’ όλα αυτά, τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι διαχωριστήκατε από την προνομιακή πηγή και φύγατε από την Εστία ήταν ταυτόχρονα μια στιγμή τεράστιας δημιουργικότητας. Ήταν η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού της εμπειρίας, της ζωής. Φανταστείτε ένα σκοτεινό άδειο χώρο, περίεργο, τεράστιο και ανώνυμο, που βρίσκεται μπροστά σας. Έχετε εισέλθει στο χώρο αυτό όπως τα μικρά φυτά. Ήταν ένας χώρος γεμάτος δυνατότητες, γεμάτος από πιθανές εμπειρίες που ήταν ακόμη άγνωστες. Υπήρχε σκοτάδι, αλλά υπήρχε και χώρος για κάτι νέο.

Πολλά από τα συναισθήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε στην αρχή του κοσμικού ταξιδιού σας είναι συγκρίσιμα με τα συναισθήματα ενός χαμένου παιδιού (το εγκαταλελειμμένο εσωτερικό παιδί που μίλησα την τελευταία φορά) (βλ. "Η δύναμη της συνείδησής σας"). Είναι τα συναισθήματα ενός νεογέννητου μωρού που πρέπει να συνηθίσει σε μια παράξενη και άγνωστη πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από την ημι-συνειδητή κατάσταση λήθαργο που ήταν πριν. Η εικόνα του χαμένου παιδιού, να κλαίει σαστισμένο, το κάνει έντονα να θέλει να καθαρίσει τα εσωτερικά τραύματα με τα οποία ξεκινήσατε το ταξίδι σας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, έχετε βιώσει πολλά. Έχετε πάρει πολλές μορφές, κατοικήσατε διαφορετικούς φορείς και τελικά καταλήξατε εδώ, στον πλανήτη Γη. Η Γη είναι ένας τόπος με μεγάλη δημιουργικότητα και πολλές δυνατότητες. Παρόλα αυτά, παρά τις δυνατότητες που υπάρχουν για εσάς και τον πλούτο και το βάθος της εμπειρίας σας, θα συνεχίσετε να αισθάνεστε άστεγοι. Υπάρχει μια αίσθηση της έλλειψης βαθιά μέσα σας, σαν να λείπει κάτι και δεν ξέρετε τι είναι, αλλά είναι σημαντικό για σας να αισθάνεστε καλά. Αυτό που λείπει είναι η πολύ βασική έννοια της αγάπης και η συναισθηματική ασφάλεια που κάποτε γνωρίζατε στην κοσμική μήτρα. Αυτό το άνευ όρων αίσθημα του «ανήκειν» και η ασφάλεια είναι απαραίτητη για την ευημερία σας, για την προσωπική έκφρασή σας και την αίσθηση της προσωπικής σας αξίας, και έχετε ψάξει για αυτό από τότε που αφήσατε την Εστία. Έχετε προσπαθήσει να θεραπεύσετε τον κοσμικό πόνο της γέννας σας για πολύ, πολύ καιρό.

Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω τώρα είναι αν μπορείτε να αναγνωρίσετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας την αρχική πληγή που δημιουργήθηκε όταν φύγατε από την Εστία. Μπορείτε να βρείτε μέσα στην ίδια την ψυχή σας αυτή την αίσθηση του να διαχωρίζεστε από ένα αρχικό σύνολο; Είναι μια κατάσταση ολότητας ή ενότητας που δεν μπορεί να εξηγηθεί από το μυαλό, αλλά στην καρδιά σας, μπορείτε να θυμηθείτε ότι είστε μέρος του.

Στρέφοντας την προσοχή σας σε αυτό το πρωτότυπο πόνο τοκετού, με το να συνειδητοποιήσετε τα βαθιά συναισθήματα που σας προκάλεσε, τη μοναξιά και τη νοσταλγία που έχετε αισθανθεί μέχρι την παρούσα στιγμή, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία επούλωσης (Θεραπείας). Μπορείτε να αρχίσετε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο. Είναι το σημείο αυτό που μπορείτε να φτάσετε στον πυρήνα του πόνου σας.

Όλοι εσείς που είστε παρόντες εδώ ή που διαβάζετε αυτές τις λέξεις αναπτύσσεστε (ανεβαίνετε)προς ένα νέο επίπεδο συνείδησης. Θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό θεμέλιο ασφάλειας και άνευ όρων αγάπης για τον εαυτό σας. Θα δημιουργήσετε εκ νέου την αίσθηση, τις αποχρώσεις της κοσμικής μήτρας από τον εαυτό σας και για τον εαυτό σας. Αυτή είναι η αποστολή σας, ο πνευματικός στόχος σας. Μόλις έχετε συνειδητοποιήσει ότι η Εστία είναι μέσα σας, ότι φέρετε ένα κομμάτι αυτής της θείας ασφάλειας και της ενότητας στον πυρήνα σας, τότε μπορείτε να είστε πραγματικά ειρηνικοί και χαλαροί για το ποιοί είστε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για εξωτερική επικύρωση πια. Αισθάνεστε καλά όταν έχετε εκτίμηση και φροντίδα από τους άλλους, αλλά δεν εξαρτάστε πια απ’ αυτούς.

Η έλευση της Νέας Εποχής εξαρτάται από τα άτομα που αναγνωρίζουν τον πυρήνα του πόνου τους και οι οποίοι τολμούν να το αντιμετωπίσουν ανοιχτά.

Σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξής σας, είναι καιρός όχι μόνο να δείτε τους πόνους και τα τραύματα που έχουν ανακύψει στην παρούσα ζωή σας και ίσως τις ζωές πριν, αλλά για να πάτε πέρα από όλα αυτά και να αντιμετωπίσετε το αρχικό τραύμα. Από τη στιγμή που συνειδητά αναγνωρίζετε και να θυμάστε αυτόν τον πόνο με την καρδιά σας, είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με αυτό. Είστε έτοιμοι να πάρετε στα χέρια σας το νεογέννητο κοσμικό παιδί που εξακολουθεί να φωνάζει για τη βοήθειά σας. Θα σας καλεί μέσω των αρνητικών συναισθημάτων σας όπως ο φόβος, ο θυμός και απόγνωση.

Ένας τρόπος για να γνωρίζετε τι να κάνετε με το κοσμικό πόνο του τοκετού σας είναι να δείτε την περιοχή των σχέσεων στη ζωή σας. Συχνά οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν ανακούφιση στα βαθύτερα συναισθήματά τους, της μοναξιάς και του φόβου στις προσωπικές τους σχέσεις. Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το εσωτερικό κενό σας με την ενέργεια κάποιου άλλου.

Η αναγνώριση, η προσοχή και η φροντίδα του άλλου προσώπου καταπραΰνει τον πόνο σας. Κατά μία έννοια, είναι παράδοση να βλάψετε το παιδί του συντρόφου σας. Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Αργά ή γρήγορα, οι εταίροι θα γίνουν συναισθηματικά εξαρτώμενοι ο ένας από τον άλλο.

Τα αρχικά συναισθήματα της αγάπης και της συνεκτικότητας θα αλλάξουν σε ένα λεπτό ή όχι και τόσο λεπτό παιχνίδι εξουσίας. Κάθε φορά που εξαρτάστε από κάποιον άλλο για το αίσθημα αγάπης και ασφάλειας, διεκδικείτε την/του ενέργειά της/του για τον εαυτό σας και αυτό θα οδηγεί πάντα σε αγώνα και τη σύγκρουση στο τέλος. Θα καταλήξετε να αισθάνεστε πιο μόνος από ποτέ. (Βλέπε "Οι σχέσεις στη Νέα Εποχή" για περαιτέρω συζήτηση του θέματος.)

Μπορείτε συχνά να πιστεύετε ότι η μοναξιά σχετίζεται με την έλλειψη φίλων ή μιας συντρόφου ζωής και ότι η λύση βρίσκεται σε μια νέα φιλία ή σχέση αγάπης. Αλλά σε αυτή τη γραμμή σκέψης που θα υποθέσουμε ότι είναι η αιτία της, και η λύση σε αυτά, ο πόνος σας βρίσκεται έξω από τον εαυτό σας. Αν αυτό είναι το πώς να ξεκινήσετε μια σχέση, είναι πιθανό να κρατήσετε τελικά το άλλο πρόσωπο σαν να είναι υπεύθυνο για τις εσωτερικές πληγές σας και να δείτε τον εαυτό σας ως θύμα. Για να χρειάζεται κάποιος άλλος να γεμίσει το κενό μέσα σας αυτό είναι για να σας αποδυναμώσει από την αρχή.

Η περιοχή των ερωτικών σχέσεων μπορεί να σας κάνει πολύ καλό στον κοσμικό πόνο της γέννας που κουβαλάτε μέσα σας. Δείτε πόσο συχνά αισθάνεστε ότι χρειάζεστε την παρουσία ενός άλλου προσώπου στη ζωή σας. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα σήμα από την εσωτερική ύπαρξή σας ότι θα πρέπει να γυρίσετε προς τα μέσα και να βρείτε το χαμένο παιδί μέσα σας.

Η λύση στη μοναξιά σας βρίσκεται σε αυτή την στροφή προς τα μέσα, στην προσεκτική αγκαλιά του, ώστε το πολύτιμο παιδί μέσα σε σας να μη φέρει συναισθηματική επιβάρυνση για εσάς. Όταν παίρνετε την ευθύνη για το παιδί, όταν συνδέεστε με αυτό και το οδηγείτε σαν γονιός που αγαπά, δημιουργείτε (ρυθμίζετε) τις καλές σχέσεις σας δωρεάν. Μπορείτε τώρα να συνδέεστε με άλλα ανθρώπινα όντα με ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο τρόπο.

Ευλογία σε όλους

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1