urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

532bf interstellar travel

Από το Γκρουπ:

με τον Στηβ Ρόθερ

Να σας πούμε για τις φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν. Μεγάλο μέρος του μυαλού σας αρχίζει να δουλεύει διαφορετικά, κάτι που οι ιατρικές σας επιστήμες θα δουν κατ' αρχάς. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι μιας εξελικτικής διαδικασίας, η οποία θα χρειαστεί 210 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Από την ευρύτερη οπτική του χρονοδιαγράμματος της ανθρωπότητας, μπορείτε να πείτε πως αυτή η εξέλιξη συμβαίνει εν ριπή οφθαλμού. Όμως, για εσάς που τη βιώνετε, στην καλύτερη περίπτωση θα αποτελέσει μια πρόκληση, γιατί δεν μπορείτε να δείτε το τέλος της. Το έτος 2222 θα είναι μια μαγική χρονιά επειδή θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση ενός τεράστιου εξελικτικού κύκλου, ο οποίος θα χρειαστεί πολλή από την ενέργειά σας εν τω μεταξύ.

Τι σημαίνει αυτό στην ουσία; Ότι θα φυτρώσει στο σώμα σας ένα τρίτο χέρι; Θα αρχίσετε να φαίνεστε διαφορετικοί; Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να προβλέψουμε πώς θα καταλήξετε, επειδή όλα αυτά βρίσκονται στην καρδιά σας. Α, περιμένετε από εμάς να σας δείξουμε το κεφάλι. Να σας εξηγήσουμε. Θα δείτε ότι υπάρχει ισορροπία μεταξύ του κεφαλιού και της καρδιάς που θα σας επιτρέψει να βαδίσετε άνετα προς αυτή την εξελικτική διαδικασία. Αυτή η ισορροπία σας επιτρέπει να εξελιχθείτε σωματικά και να βρείτε νέα κομμάτια πριν ακόμα αυτά εξελιχθούν. Οι ίδιες οι ιδέες και η καρδιά σας αρχίζουν να δημιουργούν και να ανοίγουν πόρτες πριν τις διαβείτε. Αυτό θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του τηλεφωνήματος που θα κάνετε, πριν ακόμα σηκώσετε το ακουστικό. Θα κατανοήσετε συνειδητά το γεγονός ότι η ενέργεια της καρδιάς σας προπορεύεται σε ό,τι κάνετε. Θα σας εξηγήσουμε πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια γιατί το Πνεύμα σας χρησιμοποιεί ένα φυσικό σώμα. Μια όμορφη μίξη Πνεύματος, ύπαρξης και φυσιολογίας σας επιτρέπει να προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι. Είσαστε εξαιρετικοί σ' αυτό.

Μπαίνοντας στον Νέο Κόσμο

Τώρα που συμβαίνουν οι αλλαγές αυτές, θα δείτε μετατοπίσεις πρώτα στο συναισθηματικό σας σώμα. Ένα κύμα ενέργειας με κατεύθυνση τον πλανήτη Γη τα άλλαξε όλα, κάτι που έχουμε ξαναπεί, και που βοηθήσατε εσείς να δημιουργηθεί. Έχετε γιορτάσει όλες αυτές τις μαγικές ημερομηνίες που κορυφώνονται τώρα στις 12-12-12. Έχετε πραγματικά βοηθήσει να ξεκινήσουν οι δικές σας αλλαγές και να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο γύρω σας. Η επόμενη κίνησή σας είναι απλά να μπείτε μέσα σ' αυτόν τον νέο κόσμο, να τον διεκδικήσετε ως δικό σας, να τον κάνετε δικό σας και να τον κάνετε την δική σας έκφραση Φωτός. Σας λέμε πως θα υπάρξουν συγκεκριμένες προκλήσεις επειδή έχετε γίνει ευαίσθητοι σε διάφορα ενεργειακά επίπεδα, τα οποία σας είναι άγνωστα. Αυτός είναι και ο λόγος που σας ζητήσαμε να προσέχετε την έκθεσή σας στον ήλιο αυτό το καλοκαίρι. Οι ηλιακές ακτίνες τύπου Χ που έρχονται τώρα, έχουν την δυνατότητα να υπερφορτώσουν τα συστήματά σας. Κανονικά θα είχατε το δικό σας μαγνητικό πεδίο για να αμυνθείτε απέναντι σε κάτι τόσο επιβλαβές.

Λόγω των φυσικών και ενεργειακών αλλαγών που συμβαίνουν, μερικές απ' αυτές τις άμυνες έχουν αφαιρεθεί. Γι' αυτό σας ζητάμε απλά να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική κατά την έκθεσή σας στον ήλιο αυτό το καλοκαίρι. Το επόμενο καλοκαίρι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, τώρα όμως, με όλη αυτή την μαγνητική ενέργεια να έρχεται από τον ήλιο, υπάρχει περίπτωση να βιώσετε πράγματα που δεν θα θέλατε.

Η Μεγαλύτερη Εικόνα

Και η μεγαλύτερη εικόνα; Με ποιούς τρόπους μπορούν να γίνουν πιο άνετα κάποιες από τις φυσικές αλλαγές; Πώς ενθαρρύνεται το σώμα να κάνει αυτές τις αλλαγές; Κι όμως, συμβαίνουν ήδη. Πολλοί από εσάς δεν έχετε εξισώσει αυτά που συμβαίνουν σ' εσάς ως αλλαγή στο φυσικό σας σώμα. Να σας εξηγήσουμε. Πολλή από την ενέργεια ήρθε με τη μορφή κύματος. Ο ευκολότερος τρόπος για να φανταστείτε αυτό το κύμα είναι να το δείτε σαν μια πτύχωση που δημιουργήθηκε καθώς κάποιος σήκωσε ένα χαλί κι έριξε κάτω όλες τις καρέκλες μέχρι την άλλη άκρη του δωματίου. Καθώς  αυτή η πτύχωση προχωράει, αναδιοργανώνει τα έπιπλα. Αυτό συμβαίνει συναισθηματικά σε πολλούς από εσάς.
Τα εξωτερικά στρώματα αυτής της ασπίδας αλλάζουν ήδη και ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο κύμα ενέργειας περνάει μέσα από όλη την ανθρωπότητα, αλλάζοντας τα πάντα. Πολλοί από εσάς είσαστε θαυμάσιοι δάσκαλοι, θεραπευτές και κανάλια Φωτός, που βοηθούν αυτόν τον πλανήτη να εξελιχθεί, αλλά νιώθετε σαν να αποσυνδεθήκατε τους τελευταίους έξι μήνες. Κάποιοι έχουν κρύψει αυτό το συναίσθημα επειδή δεν θέλουν να μιλούν γι' αυτή την αποσύνδεση λόγω του ότι νιώθουν σαν να έχουν χάσει τη μαγεία τους. Κι όμως, αυτό είναι συχνό φαινόμενο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτό το κύμα ενέργειας ήρθε τόσο έντονα που απομάκρυνε ένα κομμάτι του πέπλου, αυτό που χρησιμοποιούσατε για να βρείτε τη θέση σας και να έχετε αυτογνωσία. Καθώς το πέπλο αρχίζει να κινείται, χάνετε ένα μικρό κομμάτι της δικής σας ταυτότητας. Όμως, την ίδια στιγμή, κερδίζετε την αρμονική σύνδεση με όλα τα υπόλοιπα πλάσματα γύρω σας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος που θα βιώσετε καθώς εξελίσσεστε, ακόμα και σε φυσικό επίπεδο, επειδή η νέα φυσιολογία θα σας επιτρέψει να δείτε και να χρησιμοποιήσετε συνειδητά τη σύνδεσή σας με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα.

Γιατί νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό; Είναι ένας δικός μας τρόπος να φυτεύουμε σπόρους στον πλανήτη Γη για να σας γνωρίσουμε ότι όλα είναι δυνατά, μόνο αν αναλάβετε εσείς την ευθύνη.

Αυτό το συναίσθημα της αποσύνδεσης, το οποίο θα ονομάσουμε δεύτερη μαύρη νύχτα της ψυχής, είναι το τελευταίο κομμάτι για τους δασκάλους και τους θεραπευτές. Συνέβη σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ενδιαφέρον είναι πως σε αυτή τη διαδικασία τα πάντα έχουν επανασυνδεθεί με έναν νέο, δυνατότερο τρόπο. Καθώς αυτή η δεύτερη μαύρη νύχτα της ψυχής συμβαίνει στον καθένα από εσάς, θα θέλετε να πιστεύετε ότι αποτύχατε ή ότι κάτι σας λείπει επειδή η εσωτερική σας γαλήνη, η εσωτερική αίσθηση του εαυτού σας, χάνει κάτι από την αξιοπιστία της. Αν αρχίσετε να μαθαίνετε να βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων γύρω σας, δεν θα χάσετε τίποτα.

Αγαπημένοι μας, το πρόσωπό σας λάμπει με χαμόγελο όταν είσαστε χαρούμενοι. Έχετε σκεφτεί ποτέ να μοιράσετε αυτό το χαμόγελο ενεργητικά σε όλους όσους γνωρίζετε; Έχετε σκεφτεί να κρατήσετε την ευτυχία και το πάθος των πραγμάτων που σας κάνουν να χαμογελάτε και να εστιάσετε όλη τη ζωή σας σ' αυτή την ενέργεια της καρδιά σας και όχι σ' αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε; Αυτό συμβαίνει τώρα. Μετακινείστε από το κεφάλι στην καρδιά και μαθαίνετε να αναρυθμίζετε τη ζωή σας με πολλούς τρόπους.  Το 2222 θα γίνει μεγάλη γιορτή. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλοί από εσάς θα είσαστε εκεί τότε.

Πολλές πρόοδοι και κατανοήσεις αγκυρώνονται στο πεδίο των ιατρικών σας επιστημών και της φυσιολογίας σας. Γνωρίζετε ήδη πως χρησιμοποιείτε μόνο ένα μικρό κομμάτι του δυναμικού σας. Αυτό αλλάζει. Τα συστήματά σας σε λίγο καιρό θα είναι πλήρως φορτισμένα αν το ζητήσετε. Δεν θα συμβεί μόνο του. Δεν θα σας υπερφορτώσει αν δεν το ζητήσετε. Να ξέρετε πως άπαξ και ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία, θα κινηθείτε προς την εποχή της ενδυνάμωσης, γιατί δεν θα βρίσκεστε πια σ' ένα πεδίο διττότητας όπου κρίνετε τα πάντα ως σωστό ή λάθος, καλό ή κακό, μαύρο ή άσπρο, αγάπη ή φόβο. Μια νέα ισορροπία του Ανώτερου Εαυτού θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Αρχίζετε να συνδέεστε με όλες σας τις διαστάσεις και να γίνεστε ξανά μια μοναδική ακτίνα Φωτός. Δεν είναι εύκολη η μετάβαση και σας ζητάμε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον για να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία, μιας και η μαγεία βρίσκεται στον πλανήτη Γη. Έχετε έρθει με τη μαγεία μέσα σας. Την κρατάτε σε όλες σας τις ζωές. Χρησιμοποιήστε την. Παίξτε μαζί της κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τίποτα. Τώρα ήρθε η ώρα.

Απολαύστε αυτό το ταξίδι, αγαπημένοι μας, και να γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε δίπλα σας με κάθε δυνατό τρόπο. Όχι για να σας βοηθήσουμε να στρίψετε προς τη σωστή κατεύθυνση, όχι για να σας μάθουμε ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος, αλλά απλά για να σας αγαπάμε γι' αυτό που είστε. Μεταφέρετε το Φως από την Εστία και το ακτινοβολείτε μέσα από τα μάτια σας. Αλλάζετε αυτόν τον πλανήτη για να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στη Γη και αυτό λειτουργεί.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή σε κάθε ευκαιρία, επειδή αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι στο οποίο μπαίνετε. Παρακαλούμε να εν-θυμάστε να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος

www.lightworker.com

www.urantiacenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1