urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Διδάσκαλος Αδάμας από το «Τέλος»

την πρωτεύουσα των Λεμουρίων

μέσω της Aurelia Louise Jones

Στο Telos, φαίνεται να είμαστε τόσο διαφορετικοί από εσάς μόνο και μόνο γιατί εκφράζουμε πολύ φυσικά την πλήρη θεϊκότητά  μας, ανά πάσα στιγμή.

 Εξαιτίας του τρόπου που επιλέγουμε να εξελιχθούμε ανακτήσαμε όλες τις ικανότητες της θεϊκότητάς μας εδώ και καιρό. Η ανάκτηση της θεϊκότητάς σας θα σας φέρει γρήγορα και πάλι στο επίπεδο της χάρης που απολαμβάνουμε τώρα εμείς στη δική μας εξέλιξη. Επιλέξαμε να παραμείνουμε εδώ, στην τωρινή μας κατάσταση, περιμένοντας την ημέρα που θα συγχωνευτούμε μαζί σας στη διάσταση της επιφάνειας και θα γίνουμε τα πρότυπα που χρειάζεστε. Η μαθητεία αυτή θα σας βοηθήσει να ενστερνιστείτε γρήγορα τη δική σας πληρότητα της Παρουσίας Θεού και να την εκδηλώσετε στην καθημερινή σας ζωή. Τότε θα μάθετε πως είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαστε τα μεγαλύτερα αδέλφια σας και σας αγαπάμε τόσο πολύ. Αν γνωρίζατε πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία μας να βρεθούμε και πάλι μαζί, αντικρυστά ο ένας στον άλλο, για να σας βοηθήσουμε όλους να «ολοκληρώσετε τον δρόμο» προς το σπίτι. Πάρτε το χέρι μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε. Όλα τα πλάσματα του Βασιλείου του Φωτός είναι με το κάλεσμά σας στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουν στην «επιστροφή σπίτι». Ελάτε σπίτι αγαπημένοι μας, ελάτε σπίτι! Η Πέμπτη διάσταση περιμένει τώρα την επιστροφή σας.

Δεν μπορούμε να σας πάρουμε σπίτι χωρίς τη θέλησή σας. Πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας και το νου σας και να επιλέγετε καθημερινά την επιστροφή στο σπίτι.

Όσοι από εσάς θα κάνετε αυτή την επιλογή θα πάρετε μαζί σας στο «σπίτι» και το υλικό σας σώμα. Σε αυτή την περίοδο της ιστορίας της Γης, όταν κάθε μορφή ζωής είναι στη διαδικασία αποκατάστασης, δεν χρειάζεται να αφήσετε πίσω το υλικό σας σώμα, όπως κάνατε τα τελευταία αρκετά χιλιάδες χρόνια. Δεν χρειάζεται πια να πεθάνετε σωματικά. Το σώμα σας θα μεταμορφωθεί και θα γίνει αθάνατο και χωρίς περιορισμούς, όπως και το δικό μας. Επιλέξτε το συνειδητά, ανοιχθείτε σε αυτό και δεχθείτε αυτή τη θεϊκή χάρη από τον Ουράνιο Πατέρα/Μητέρα σας.

Θα συνεχίσει να υπάρχει η Τρίτη διάσταση μετά τη Μεγάλη Μετατόπιση;

 Δεν μπορούμε ακόμα να απαντήσουμε με ακρίβεια στην ερώτηση αυτή. Πολλά ακόμα δεν έχουν ισορροπήσει, ούτε αποφασιστεί ή είναι ακόμα άγνωστα. Είναι σίγουρο πως η Τρίτη διάσταση θα συνεχίσει να υφίσταται για ακόμα κάποιο διάστημα, αλλά μπορώ να σας πω φίλοι μου πως για πολύ καιρό, αφού κάνει την μετατόπισή της η Γη, ο φυσικός πλανήτης θα συνεχίζει να εξισορροπείται και δεν θα είναι και τόσο επιθυμητό να είναι κάποιος σε αυτή τη διάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος σας ενθαρρύνουμε να έλθετε με τη Μεγάλη Μετατόπιση στις ανώτερες διαστάσεις. Υπάρχουν ταυτόχρονα αρκετές πιθανές γραμμές χρόνου στον πλανήτη αυτό.

Ο κάθε άνθρωπος θα βιώσει διαφορετικά σενάρια στο μήκος της χρονογραμμής με την οποία δονείται. Κάποιοι θα επιλέξουν να παραμείνουν στην τρίτη διάσταση και οι ζωές αυτές μπορεί να είναι αρκετά δύσκολες. Δεν είναι αυτό που οραματιζόμαστε ή επιθυμούμε για την ανθρωπότητα. Εντούτοις, έχετε ελεύθερη βούληση την οποία και θα σεβαστούμε μέχρι τέλους.

Αυτό που επιθυμούμε για τη Γη και από τη Μητέρα Γη για το τρισδιάστατο σώμα της, είναι να θεραπευτεί η Τρίτη διάσταση από κάθε αρνητικότητα και να ανυψωθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τη διάσταση αυτή, αντί για το χαμηλό επίπεδο στο οποίο υφίσταται αρκετό τώρα καιρό. Θα ήθελε να δει το σώμα Της σε πλήρη ανάκτηση και σε θέση να εκφράσει τη θεϊκή τελειότητα και την άμωμη ομορφιά και ισορροπία που γνώρισε στην αρχή της δημιουργίας Της.

Παρότι η νέα εξέλιξη δεν θα γίνει πια στην Τρίτη διάσταση αυτού του πλανήτη, μετά τη μεγάλη μετατόπιση, η Γη θα ήθελε να διατηρήσει ζωντανή την ευκαιρία, για τα όντα πολλών βασιλείων και πολιτισμών από ανώτερες διαστάσεις, να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο σωματικότητας της τρίτης διάστασης, όποτε το επιθυμούν. Αυτό μπορεί να το κάνει η ανθρωπότητα, οι άγγελοι και οι διδάσκαλοι, όπως ήταν στον πλανήτη πριν από την «πτώση», μέσω μιας εύκολης και συνειδητής μείωσης της δόνησης.

Απολάμβαναν την Τρίτη διάσταση για όσο ήθελαν και στη συνέχεια επέστρεφαν κατά βούληση στις ανώτερες διαστάσεις. Επιπρόσθετα, από τη στιγμή που θα εξαλειφθεί η αρνητικότητα και η Γη θα ανακτήσει την αρχική της κατάσταση, όλα τα όντα από όλες τις διαστάσεις σε αυτό τον πλανήτη και πέραν αυτού, θα μπορούν να έλθουν εδώ για να βιώσουν το πιο πλούσιο και εξαιρετικό «θέρετρο διακοπών» που έχει να προσφέρει το Σύμπαν.

Αυτό είναι το δοκιμαστικό σχέδιο, αγαπημένοι, αλλά δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένο. Εκτός κι εάν σταματήσετε να βρωμίζετε και να μολύνετε τη Γη και να βιάζετε τους πόρους της τώρα, μπορεί να είναι πολύ αργά για την ανάκτηση αυτή.

Αυτό μπορεί να γίνει, μόνο αν όλοι όσοι έχετε ενσαρκωθεί τώρα αποφασίσετε να τιμήσετε και να σεβαστείτε τη Γη, την Κοσμική Μητέρα, η οποία σας έχει υποστηρίξει με την αγάπη Της και την αφθονία Της. Το σώμα της σας έχει δώσει μια μοναδική πλατφόρμα εξέλιξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο σύμπαν. Όλοι σας εδώ, σε αυτό τον πλανήτη, πρέπει να πάρετε μια μεγάλη απόφαση ΤΩΡΑ για τη διατήρηση και την αναστήλωσή Της. Πολύ μεγάλο μέρος του επιφανειακού εδάφους και των υδάτων έχουν υποστεί μεγάλη μόλυνση, έχουν καταστραφεί ή αποδυναμωθεί, τόσο που ο πλανήτης σας έχει φτάσει σε σημείο «χωρίς επιστροφή».

Εσείς είστε «αυτοί» που θα αποφασίσετε την μελλοντική πορεία της ύπαρξης για την Τρίτη διάσταση του πλανήτη μας. Πολλοί από εσάς, έχουν επιλέξει να ενσαρκωθούν αυτή την περίοδο, ακριβώς με σκοπό να βοηθήσουν τη Γη. Εκτός κι εάν αλλάξετε τους καταστροφικούς τρόπους με τους οποίους μεταχειρίζεστε τη «Μητέρα» σας, σύντομα δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τη ζωή με τον τρόπο που Την περιμένετε να το κάνει. Επαναλαμβάνουμε όσα έχουμε ήδη πει:

"η Μητέρα Σας είναι ένα ενσυνείδητο, έμβιο, αναπνέον Ον εξαιρετικού κοσμικού μεγαλείου".

Σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί πλέον να δεχθεί καταπίεση και βία από την ανθρωπότητα και να συνεχίσει να μπορεί να σας υπηρετεί με το σώμα Της στην Τρίτη διάσταση.

                 TELOS

Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας

          Aurelia Louise Jones 

       Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής

       Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1