urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

DDimage 1873

Ο Διδάσκαλος Αδάμας από το «Τέλος»

την πρωτεύουσα των Λεμουρίων

μέσω της Aurelia Louise Jones

Μπορείτε να πείτε δυο λόγια για το θέμα των εισόδων και των πυλών και τα όντα που τις φυλάσσουν και τις ρυθμίζουν;

Στη σύντομη αυτή τοποθέτηση, μπορούμε μόνο εν μέρει να αγγίξουμε το θέμα με στόχο τη βασική του κατανόηση. Υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν θα ήταν καλό να τα συζητήσουμε μαζί σας τώρα. Όταν αρχίζετε να ενδιαφέρεστε για τις εισόδους, είναι σαφές το μήνυμα πως έχετε την επιθυμία να επεκτείνετε τη συνειδητότητά σας σε μια σαφώς μεγαλύτερη κατανόηση του σύμπαντος. Υπάρχουν μυριάδες λεπτομερειακά συστήματα στις διαστάσεις που υφίστανται πέρα από την τρισδιαστασιακή συνειδητότητά σας. Αυτά περιλαμβάνουν τις πύλες, τις ενεργειακές δίνες, τους πολυδιαστασιακούς διαδρόμους, τα πλανητικά, γαλαξιακά και συμπαντικά συστήματα πλεγμάτων, τα φωτεινά φράγματα, τις κάψουλες του χρόνου και πολλές άλλες έννοιες οι οποίες προς στιγμή δεν σας είναι οικείες. Όλα τα συστήματα δρουν από κοινού, ως σχετιζόμενα στοιχεία ενός γιγαντιαίου συμπαντικού συστήματος.

Όλες αυτές οι έννοιες και οι πραγματικότητες φίλοι μου, καθώς και η μαγεία και ο θαυμασμός που εμπνέουν, θα είναι δικά σας σύντομα για να τα ανακαλύψετε. Τώρα αρχίζετε να χρησιμοποιείτε κάποια από αυτά πιο συνειδητά, καθώς εσείς και η Γη εξελίσσεστε προς υψηλότερες συχνότητες και διαστάσεις.

 Μια που η ερώτησή σας έχει να κάνει με αυτές τις εισόδους και τις πύλες και ρους φύλακές τους, θα ήθελα να σας εξηγήσω κάτι με απλό τρόπο. Οι πύλες, οι είσοδοι και οι πολυδιαστασιακοί διάδρομοι υπάρχουν σε μεγάλο πλήθος, από το υψηλότερο επίπεδο του Θεού στη Συμπαντική Πηγή, μέχρι κάτω, περνώντας από όλα τα σύμπαντα που έχουν δημιουργηθεί, όλες τις διαστάσεις και τα υπό-επίπεδα της κάθε διάστασης, έως το πιο μικρό μόριο ζωής της πρώτης διάστασης. Υπάρχουν επίσης σε όλο το μεγάλο Κενό.

 Οι είσοδοι και οι πύλες είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός, η Πηγή Ενέργειας, διαχέεται σε όλη τη Δημιουργία. Είναι επίσης το μέσο με το οποίο η Πηγή Ενέργειας, κατεβαίνει από τα συμπαντικά επίπεδα στο γαλαξιακό και το ηλιακό σύστημα και στα πλανητικά επίπεδα σε όλες τις διαστάσεις και τις συχνότητες ζωής. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εισόδων, πυλών και πολύ-διαστασιακών διαδρόμων και κάθε ένα από αυτά πληροί μια συγκεκριμένη λειτουργία. Για παράδειγμα, ορισμένες είσοδοι χρησιμοποιούνται για να χαμηλώσουν τη συχνότητα της Πηγής Ενέργειας, ενώ άλλες για ταξίδια μεταξύ διαστάσεων, πλανητών, ηλιακών συστημάτων, γαλαξιών και συμπάντων. Κάθε μία από τα δισεκατομμύρια αυτών των εισόδων, πυλών και διαδρόμων λειτουργεί με μεγάλη μαθηματική ακρίβεια, ώστε να μην επέλθει το χάος. Το θέμα αυτό είναι τόσο ευρύ που μόλις ένα μικρό μέρος του μπορούμε να καλύψουμε εδώ, αλλά θέλησα να σας δώσω μια ευρύτερη επίγνωση του τι καλύπτει το θέμα και πως όλα λειτουργούν μεταξύ τους με αρμονία, ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Ποια είναι τα όντα που φυλάσσουν και παρακολουθούν αυτές τις εισόδους και πύλες;

Είναι κυρίως εξελιγμένα όντα από το αγγελικό βασίλειο, καθώς και αυτοί που εσείς αποκαλείτε εξωγήινοι. Έχουν δηλώσει εθελοντές γι αυτές τις «δουλειές». Μια που είναι πολυπληθείς, σε κάθε ομάδα στα Βασίλεια του Φωτός, εναλλάσσονται για να καλυφθούν οι θέσεις  ώστε να μην υπάρξει ανία για κανένα και σε οποιαδήποτε στιγμή. Οι είσοδοι αυτές και οι διάδρομοι φωτός είναι γεμάτοι με διάφορους θαυμαστούς και ενδιαφέροντες «σταθμούς άνεσης» μεγάλης ομορφιάς, όπου οι κοσμικοί ταξιδιώτες συναντούν φίλους, γεμίζουν τις μπαταρίες τους ή απλά λαμβάνουν πληροφορίες και κατευθύνσεις. Ενίοτε, αποτελούν τον τόπο μεγάλων συναντήσεων μεταξύ όντων από πολλές διαστάσεις.

Θα σας δώσω τώρα τις βασικές αρχές και κανόνες που αφορούν ορισμένες από τις εισόδους γι’ αυτό τον πλανήτη, το ηλιακό σύστημα και το γαλαξία. Οι ίδιες αρχές ισχύουν παντού, αλλά όσο ανεβαίνει κάποιος συχνότητα, τόσο πιο εξελιγμένοι είναι οι φύλακες αυτών των εισόδων.

Ο πρώτος κανόνας είναι, πως κανείς δεν μπορεί να περάσει μια είσοδο ή μια πύλη υψηλότερης διάστασης από το επίπεδο της δικής του συνειδητότητας. Πρώτα πρέπει να έχετε την άδεια των κατοίκων του τόπου όπου θέλετε να πάτε. Η άδεια των κατοίκων του τόπου όπου θέλετε να πάτε. Η άδεια δίνεται ορισμένες φορές στις ψυχές που δεν έχουν φτάσει στο απαραίτητο μεν επίπεδο, υποστηρίζονται όμως από ένα χορηγό, ένα όν από μια υψηλότερη διάσταση που τις συνδεθεί. Ένας πλανητικός αναληφθείς διδάσκαλος, ο οποίος έχει φθάσει σε υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, μπορεί επίσης να δηλώσει εθελοντής για να οδηγήσει μια τέτοια ψυχή στον προορισμό της

 Για παράδειγμα, αν κάποιος σας καλούσε προσωπικά στο Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο αυτού του Σύμπαντος για μια συνέντευξη με τον Πατέρα/Μητέρα Θεό, ένα όν σαν τον Σανάντα, την Παναγία ή τον Άγιο Γερμανό θα μπορούσε να σας οδηγήσει εκεί ή ένας απεσταλμένος από εκείνο το επίπεδο θα μπορούσε να έρθει να σας παραλάβει. Προκειμένου να φτάσετε εκεί θα χρειαζόταν να περάσετε από διάφορους πολύ-διαστασιακούς πλανητικούς, γαλαξιακούς και συμπαντικούς διαδρόμους και εισόδους. Εκτός και αν είστε με κάποιον που έχει ένα κοσμικό διαβατήριο για να ταξιδέψει σ’ αυτούς τους διαδρόμους μπορεί να μην σας επιτραπεί να φτάσετε μέχρι τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο. Ο ρόλος των φυλάκων είναι να διαφυλάξουν την ακεραιότητα και καθαρότητα των διαφόρων πλανητικών συστημάτων, γαλαξιών και συμπάντων.

 Ο κάθε διάδρομος, είσοδος, πύλη και σύστημα πλέγματος φυλάσσεται από όντα που δονούνται στο επίπεδο συχνότητας του τόπου που προφυλάσσουν. Εκτός και αν η δόνηση του ταξιδιώτη ταιριάξει, μπορεί να μην του δοθεί άδεια εισόδου. Αυτοί οι κανόνες διαφυλάσσουν την ακεραιότητα, την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητα αυτών των εισόδων και πυλών. Καταλάβετε, πως αν έπρεπε να ταξιδέψετε στο Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο ή στο Γαλαξιακό Πυρήνα, μέσα από αυτούς τους διαδρόμους, μιλάμε για μια εξαιρετικά μεγάλη φυσική απόσταση από το επίπεδο της Γης. Αν έπρεπε να σας εξηγήσω με κάθε λεπτομέρεια όλα τα βήματα, θα χρειαζόμασταν ολόκληρα κεφάλαια και θα βλέπατε τελικά, το περίπλοκο του όλου θέματος.

 Στη πραγματικότητα, όταν κάποιος φτάσει στο επίπεδο της εξέλιξης που απαιτείται για να ταξιδέψει σε αυτά τα μέρη, χρειάζεται μόλις δευτερόλεπτα για να φτάσει εκεί. Αυτοί οι διάδρομοι επιτρέπουν στους κοσμικούς ταξιδιώτες να επισκεφτούν αμέτρητους πλανήτες ή γαλαξίες, πέραν αυτού του σύμπαντος. Το ίδιο το ταξίδι γίνεται εν ριπή οφθαλμού, εκτός κι εάν επιλέξετε να κάνετε διάφορες στάσεις στις κοσμικές λεωφόρους για να απολαύσετε τη θέα και τις κοινωνικές δραστηριότητες.

 Πριν πολύ καιρό, στο δικό μας ηλιακό σύστημα και το Γαλαξία, οι Αρκτούριοι ανέλαβαν την εργασία να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν ένα μεγάλο αριθμό από αυτούς τους πολύ-διαστασιακούς μας διαδρόμους και τις πύλες. Έχουν γίνει ειδικοί στον τομέα αυτό και η εξειδίκευσή τους είναι και θα συνεχίσει να είναι περιζήτητη σε όλο το σύμπαν. Ο ρόλος των φυλάκων των εισόδων είναι να παρεμποδίζουν ανεπιθύμητες ενέργειες από το να παρεισφρήσουν σε τόπους μεγάλης ομορφιάς και καθαρότητας. Επίσης, να παρέχουν κατευθύνσεις, καθοδήγηση, άνεση και τις πληροφορίες στους ταξιδιώτες που μαθαίνουν τα πολύ-διαστασιακά ταξίδια και ταξιδεύουν στους διαδρόμους αυτούς για πρώτη φορά. Μπορείτε αν θέλετε να φανταστείτε αυτούς τους φύλακες σαν «ομάδες διπλωματικών σχέσεων».

 Στην πράξη, τίποτε από αυτά δεν γίνεται ακριβώς με τον τρόπο που σας το εξηγώ εδώ. Η περιπλοκότητα, απλά δεν μπορεί να εξηγηθεί και να γίνει κατανοητή από την οπτική της τρίτης διάστασης. Η εξήγηση θα σας δώσει όμως μια βασική ιδέα για το πώς λειτουργεί το σύστημα. Και τα διαστημόπλοια ταξιδεύουν μέσα από αυτά τα συστήματα διαδρόμων, εισόδων και πλεγμάτων για να πάνε οπουδήποτε θέλουν με μεγάλη ταχύτητα.

 Παρότι ανέφερα πως οι Αρκτούριοι είναι οι μεγάλοι διδάσκαλοι και φύλακες των βασικών εισόδων αυτού του γαλαξία, δεν είναι οι μόνοι. Το κάθε πλανητικό σύστημα έχει το δικό του σύστημα εισόδων και διαδρόμων που φυλάσσεται και συντηρελιται συνήθως, από εξελιγμένες ψυχές από το ίδιο σύστημα. Οι Σείριοι και οι Ανδρομέδιοι, μεταξύ άλλων, συνεργάζονται στενά με τους Αρκτούριους για να συντηρήσουν αυτά τα εκτενή και μεγάλου αριθμού πολυδιαστασιακά ανοίγματα.

 Όσοι από εσάς είστε αστρόσποροι, που έχετε έρθει στον πλανήτη αυτό από άλλους κόσμους, γνωρίζετε ήδη τις περισσότερες από αυτές τις εισόδους, διαδρόμους και τα όντα που τις φυλάσσουν. Όταν δεν είστε σε υλικό σώμα γνωρίζετε ήδη πώς να πηγαινοέρχεστε. Όταν ολοκληρώσετε την εξελικτική σας πορεία ανάληψης και φώτισης εδώ, θα θυμηθείτε αρκετά εύκολα πώς να το κάνετε αυτό.

Θα σας επιστραφεί το μέγα κοσμικό σας διαβατήριο με τη σφραγίδα εκείνη που θα σας επιτρέπει μια πολύ πιο διευρυμένη σφαίρα κοσμικών ταξιδιών από αυτά που σας ήταν επιτρεπτά πριν. Σας υπόσχομαι, πως ποτέ ξανά δεν θα βαρεθείτε, από τώρα μέχρι τη αιωνιότητα. Θα είστε ελεύθεροι να συμπαραταχθείτε με όλους όσους απασχολούνται να εξερευνούν και να διευρύνονται.

                  TELOS

Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας

      Aurelia Louise Jones

   Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής

        Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1