urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

60

Οι Πλειάδειοι
Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων και πολλές διαστάσεις ή πιθανότητες θα διασταυρωθούν μεταξύ τους μέσα σε αυτή τη δεκαετία. Κάποιες από αυτές τις πραγματικότητες θα σας σοκάρουν τόσο όσο χρειάζεται να σοκαριστεί ο καθένας για να ανοίξει η συνειδητοτητά του σε άλλο πρότυπο ζωής. Το σοκ δεν σημαίνει, αναγκαστικά, καταστροφή. Μπορεί να είναι απλώς μια μέθοδος για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα. Όταν σας σοκάρει κάτι, δεν μπορείτε πια να πιαστείτε από την πραγματικότητα. Με τον ίδιο τρόπο που πιανόσαστε από αυτή μέχρι πριν από ένα λεπτό. Έρχεται ένα ξαφνικό κλώτσημα στο στομάχι, και όλα αλλάζουν. Ο κόσμος πρόκειται να βιώσει πολλά σοκ, και όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο. Μιλάμε για πλανητικές διασταυρώσεις διαστάσεων, όπου οι πραγματικότητες θα φαίνονται να καταρρέουν, αλλά μόνο για όσους χρειάζονται να διαλυθούν οι πραγματικότητες τους.

 Η αρχή των πιθανοτήτων υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει μια μόνη πραγματικότητα και ότι εσείς οι ίδιοι διακλαδώνεστε συνεχώς σε άλλες πραγματικότητες μέσω των σκέψεών σας. Δεν είναι ότι αλλάζετε τον κόσμο, αλλάζετε τον κόσμο στον οποίο κατοικείτε. Αυτό επανέρχεται στην ιδέα ότι ο κόσμος δεν είναι συμπαγής. Είναι δομημένος από ενέργεια και αυτή η ενέργεια παίρνει μορφή από τις σκέψεις όσων συμμετέχουν στον κόσμο.

Υπάρχουν, και πάντοτε υπήρχαν, πιθανές Γαίες και πιθανές εμπειρίες. Υπάρχουν πιθανοί «εσείς» που ζουν εντελώς διαφορετικές ζωές από τους «εσείς» που γνωρίζετε. Είστε συχνότητα και ενέργεια. Δονείστε στον χτύπο μιας ενεργειακής χορδής της οποίας το τραγούδι σας δίνει υπόσταση και ύπαρξη, και έχετε τόση οικειότητα με αυτό, που παραμένετε συνεχώς εστιασμένοι στη μία αυτή όψη του βιώματός σας. Η εμπειρία κερδίζεται από πολλές οπτικές γωνίες και εσείς μαθαίνετε πώς να αλλάζετε τη συχνότητα και τον ρυθμό, ώστε να μπορείτε να προσέξετε αυτά που συνήθως δεν προσέχετε.

Ελέγχεστε συνεχώς σχετικά με την επίδραση των αλλαγών του νευρικού συστήματος, οι οποίες συντελούνται μέσα στα σώματά σας. Με τις νέες ίνες ή την αναδόμηση που γίνεται, μοιάζει σαν το νευρικό σας σύστημα να πηγαίνει από μια εθνική οδό με δύο λουρίδες κυκλοφορίας σε μια εθνική οδό με δώδεκα λουρίδες κυκλοφορίας. Όταν συμβεί αυτό, θα έχετε μνήμες από γεγονότα που συνέβαιναν ταυτόχρονα με άλλα γεγονότα. Αρχικά, αυτό μπορεί να σας κάνει να φρίξετε, επειδή δεν θα ξέρετε με τι να το συσχετίσετε για να κάνετε τη σύνδεση.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μετά από δύο χρόνια θα θυμηθείτε ένα γεύμα Χριστουγέννων στο οποίο είχατε παρευρεθεί το 1989 ή το 1990. Τότε, ξαφνικά θα θυμηθείτε και ένα γεγονός που δεν έχετε ξαναθυμηθεί ποτέ σας και που συνέβη ακριβώς δίπλα και παράλληλα με το γεύμα των Χριστουγέννων που θυμηθήκατε. Τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε βρεθεί σε δύο Χριστουγεννιάτικά γεύματα. Αυτό θα γίνει καθώς το νευρικό σας σύστημα θα φτάνει σε νέα δόνηση και η βιβλιοθήκη του σώματός σας θα αρχίσει να επανασυναρμολογείται. Καθώς οι φωτο-κωδικοποιημένοι κλώνοι ανασχηματίζονται και αρχίζουν να εκπέμπουν όσα έχουν αποθηκευμένα, το νευρικό σύστημα θα πρέπει να είναι ικανό να τα μεταφέρει και να τα μεταφράζει.

Συντελείται μια τεράστια πόλωση ενεργειών με πολλούς συμμετέχοντες και πολλούς παρατηρητές. Πολλοί από αυτούς που έχουν έρθει για να παρακολουθήσουν, έχουν έρθει και για να λειτουργήσουν διασπαστικά, έχουν έρθει για να μάθουν τα «διάφορά» τους αυτή τη φορά. Υπάρχουν επίσης συμμετέχοντες που έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να δημιουργήσουν έναν κόσμο, ο οποίος θα είναι μεγαλειώδης.

Από τη δική μας οπτική, ενώ θα σχηματίζονται οι πιθανοί κόσμοι, θα γίνονται μεγάλες μετακινήσεις στην ανθρωπότητα, εδώ σε αυτό τον πλανήτη. Θα φαίνεται σαν να δημιουργείται μεγάλο χάος και αναταραχή, ότι τα έθνη ξεσηκώνονται για πόλεμο το ένα ενάντια στο άλλο και ότι οι σεισμοί συμβαίνουν συχνότερα. Θα φαίνεται σαν όλα να καταρρέουν και να μη μπορούν να ξανασυναρμολογηθούν.

Με τον ίδιο τρόπο που και εσείς μερικές φορές έχετε τρεμουλιάσματα και σεισμούς στη ζωή σας καθώς αλλάζετε παλιά σας σχήματα και μπαίνετε σε καινούριες ενέργειες, η Γη τινάζεται για να απελευθερωθεί, και κάποια επανευθυγράμμιση ή περίοδος επαναπροσαρμογής είναι αναμενόμενη. Επίσης, θα δίνεται η εντύπωση ότι τα ζώα και τα ψάρια εγκαταλείπουν τη Γη. Αυτά τα ζώα μετακινούνται και περνούν στον καινούριο κόσμο, καθώς αυτός σχηματίζεται. Δεν παύουν να υπάρχουν, απλώς εισχωρούν απαλά στον καινούριο κόσμο, για να αναμείνουν τον καιρό που θα πάτε εκεί να τα βρείτε.

Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς αυτό, σε κάποιο βαθμό, γιατί είναι πέραν της εμπειρίας της τρίτης διάστασης. Ουσιαστικά, μετακινείστε προς την τέταρτη διάσταση. Όταν ολοκληρωθεί αυτή μετακίνηση, κυριολεκτικά θα σχηματίσετε μια νέα Γη. Θα είναι σαν να ξυπνήσατε από κάποιο όνειρο σε έναν κόσμο καινούριο και πανέμορφο.

Οι ουρανοί σας είναι γεμάτοι από παρατηρητές που παρακολουθούν και περιμένουν να δουν πως θα το κάνετε αυτό και σας προσφέρουν βοήθεια για να το κάνετε. Σε πολλούς, αυτή η μετακίνηση φαίνεται εντελώς αδιανόητη. Αλλά όχι σε σας που έχετε μελετήσει την ενέργεια αυτή ως αλχημιστές και αρχαίοι Αντλάντιοι, ζώντας σε ναούς. Η εκπαίδευση που είχατε λάβει άλλοτε έχει κωδικοποιηθεί στην οντότητά σας, για να σας προετοιμάσει γι’ αυτή την περίσταση.

Τα άτομα που φεύγουν από τον πλανήτη κατά τη διάρκεια των γήινων μεταβολών, δεν χωράνε πια εδώ και εμποδίζουν την αρμονία της Γης. Όταν έρθει η ώρα που θα φύγουν περίπου είκοσι εκατομμύρια άτομα από τον πλανήτη ταυτοχρόνως, θα υπάρξει μια τρομερή μεταβολή στη συνειδητότητα αυτών που θα παραμείνουν. Όταν μια μεγάλη ομάδα περνάει στην άλλη πλευρά όλη μαζί, επιδρά στη συνειδητότητα εκείνων που παραμένουν.

Διευρυνθείτε. Αρχίστε να κατοικείτε και σε άλλες πραγματικότητες, πέρα από την πραγματικότητα που είναι δουλειά, ύπνος και φαί. Όταν είστε ξύπνοι, αφήστε τον νου σας να εξαπλωθεί προς διάφορες πιθανότητες και αφήστε να σας έρθουν ιδέες. Οι ιδέες είναι τσάμπα υπάρχουν παντού, και εκπέμπονται και καταφθάνουν συνεχώς στον πλανήτη.

Όταν η Γη κάνει τη μετακίνησή της, δεν θα την βιώσουν όλοι το ίδιο. Όσοι χρειάζονται να βιώσουν την καταστροφή, θα βιώσουν μια γήινη μετακίνηση ή περιστροφή με καταστροφές, επειδή δεν θα ταιριάζουν με τη νέα συχνότητα.

Όσοι είναι προετοιμασμένοι για να διατηρούν μια υψηλότερη δόνηση, θα βιώσουν μια μετακίνηση συχνότητας. Έτσι, για κάποιον μπορεί να υπάρξει το τέλος της ζωής του, όπως την ήξερε, και η απόλυτη καταστροφή, ενώ για κάποιον άλλον θα υπάρξει μια κατάσταση έκστασης. Υπάρχουν όλες οι πιθανότητες. Να θυμάστε, ζείτε σε ένα συμβολικό κόσμο που είναι το αποτέλεσμα των σκέψεών σας. Ο έξω κόσμος αντιπροσωπεύει για σας αυτό που γίνεται μέσα σας. Έτσι, αν διαλύεται ο κόσμος, αυτό τι αντιπροσωπεύει;

Αντιπροσωπεύει τη διάλυση ή την κατάρρευση εκείνου που υπάρχει από μέσα, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ανέγερση ενός νέου συστήματος και μιας καινούριας ενέργειας. Είναι επιτακτική ανάγκη να αγαπάτε και να ευλογείτε τις αλλαγές μέσα στις κοινωνίες και να μην αφήνεστε στον φόβο ή το άγχος γι’ αυτά που συμβαίνουν. Καθήκον σας είναι να βρίσκεστε μέσα στη δόνηση της γνώσης, ακόμη και χωρίς λογική, αφού κάθε συμβάν δίνει μια ευκαιρία στο Πνεύμα να κάνει τη δουλειά του και να εξυψωθεί.

Είστε εξαιρετικά νωθρο είδος. Δίνετε τη δύναμή σας σε οποιονδήποτε θα έκανε διάφορα αντί για σας, είτε αυτός είναι το αφεντικό σας ή η γυναίκα σας ή ο σύζυγός σας. Δίνετε αλλού τη δύναμή σας ξανά και ξανά και ξανά. Για να μπορέσετε να στραφείτε προς τον εαυτό σας, έχετε ανάγκη από κάποια γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε την ευθύνη για τις ζωές σας. Ευλογήστε αυτές τις αλλαγές που έρχονται στη Γη και, μέσα σε αυτά τα γεγονότα, νιώστε εμπιστοσύνη ότι θα εμφανιστεί αυτό που θέλετε μα καθαρότητα. Θα νιώσετε ότι σας δοκιμάζουν. Θα πείτε, «Είμαι θύμα εδώ; Μήπως καταρρέει ο κόσμος γύρω μου; Ή μήπως εξυψώνεται γύρω μου, ενώ όλα φαίνονται σαν να καταρρέουν;»

Ένα σημαντικό πρωταρχικό πιστεύω που θα έπρεπε να διατηρείτε είναι ότι θα βρίσκεστε στο κατάλληλο πράγμα. Με το να έχετε την πρόθεση να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή – περισσότερο από το να έχετε την πρόθεση, ξέροντάς το – θα ανοίξετε προς την καθοδήγηση. Πιθανώς, χωρίς καν να το ψάχνετε, ένα οικόπεδο ή μια ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον άλλον, να βρεθεί μπροστά σας. Θα το αναγνωρίσετε και θα πείτε, «Αυτό είναι για μένα. Αυτό θα το πάρω».

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα έρθει εποχή – ή ας πούμε καλύτερα, θα μπορούσε να έρθει εποχή – στη ζωή πολλών από σας, όπου θα κλείσετε την πόρτα στη ζωή όπως την γνωρίζετε τώρα. Μπορεί, κυριολεκτικά, να παρατήσετε το σπίτι που έχετε και να βγείτε από αυτό φευγοντας με ελάχιστα υπάρχοντα. Αυτό δεν φαίνεται πιθανό τούτη τη στιγμή, έτσι; Κάτι μέσα σας θα πει, «Θεέ μου, έχει τρελαθεί ο κόσμος; Ποιες είναι οι αξίες μου; Τι είναι σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για την επιβίωσή μου;» Και το Πνεύμα θα έρθει και θα σας καθοδηγήσει σχετικά με το τι είναι σημαντικότερο για την επιβίωσή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα φύγετε, απλά, παίρνοντας ελάχιστα υπάρχοντα μαζί σας.

Μερικοί από σας, σε αυτή τη ζωή, θα σταθούν κυριολεκτικά μπρος στο κατώφλι του σπιτιού τους, θα κοιτάξουν μέσα και όλα θα είναι χωρίς νόημα, επειδή το σημαντικότερο πράγμα θα είναι οι πνευματικές σας αξίες και η ζωή σας. Όλα αυτά τα υλικά υπάρχοντα και οι συλλογές δεν σημαίνουν τίποτε μπροστά σε αυτό που γίνεστε. Μπορείτε να φανταστείτε τα γεγονότα που θα χρειαστούν, ώστε να σας ωθήσουν να ενεργήσετε έτσι: Δεν πρόκειται να είναι μικρά συμβάντα.

Θυμηθείτε ότι η μοίρα της ανθρωπότητας είναι να εξελιχθεί. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η ζωή, όπως την ξέρετε τώρα, δεν θα υπάρχει σε δέκα χρόνια. Ο κόσμος όπως τον ξέρετε, η πραγματικότητα όπως την ξέρετε, οι βολές και οι προβολές και οι διακοπές και όλα όσα κάνετε, δεν θα υπάρχουν σε δέκα χρόνια από τώρα. Βρίσκεστε εδώ για την προσωπική σας εξέλιξη. Το πώς θα συμβεί παγκοσμίως αυτή η εξέλιξη θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Δεν μιλάμε για την εξέλιξη μερικών δεκάδων ανθρώπων, μιλάμε για την εξέλιξη του είδους. Θα χρειαστεί να συμβούν κάποια γεγονότα για να φέρουν τους ανθρώπους στην αφύπνιση. Γι’ αυτό και η πρόκληση για σας θα είναι να ζείτε τη ζωή σας με θάρρος και να έχετε το θάρρος να ζείτε το φως σας.

01

Σας προτείνουμε να έχετε όλοι την πρόθεση να φτάσουν σε σας οι διδαχές των Ιθαγενών Αμερικάνων. Αρχίστε να τις εξερευνάτε μέσω σουέτ λοτζ (ινδιάνικης τελετής), παίζοντας τύμπανα, χορεύοντας κ.λ.π. Αυτό θα αφυπνίσει πολλά μέσα σας και θα σας διδάξει πολλά για τη Γη. Έχετε κωδικοποιηθεί σχετικά με τις τελετές, και το σώμα σας αρχίζει να θυμάται ποιοι είστε και τι ξέρετε.

Όπως βλέπουμε εμείς τα πράγματα, οι κοινότητες θα αποκτήσουν μεγάλη ισχύ κατά τη δεκαετία του ’90. Θα δημιουργηθούν σε τμήματα γης που θα είναι από πενήντα έως κάποιες εκατοντάδες στρέμματα ή, πιθανώς, και τόσο μικρά όσο εικοσιπέντε στρέμματα, και μπορεί να έχουν από τριάντα έως εκατό ανθρώπους που θα διαμένουν εκεί. Οι ομάδες αυτές θα συγκροτηθούν, επειδή τα μέλη τους θα ανταποκρίνονται σε μια εσωτερική γνώση. Οι νέες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν στις κοινότητες αυτές που θα έρθουν, θα είναι τεχνολογίες βασισμένες στην αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτε στραβό με την τεχνολογία.

Το βασικό σημείο όπου σκοντάφτει η τεχνολογία που χρησιμοποιείται τώρα στον πλανήτη, ερίναι ότι χρησιμοποιείται για τον διαχωρισμό, τη χειραγώγηση και τον έλεγχο των ανθρώπων, και όχι για την εξύψωσή τους. Η τεχνολογία με αγάπη είναι το κλειδί. Σε πολλούς ανθρώπους θα δοθούν μεγάλες ποσότητες τεχνολογικών πληροφοριών που θα φαίνονται σαν να έρχονται από το πουθενά. Μπορεί να σας δοθούν πληροφορίες για μια εφεύρεση και όμως να μην έχετε καμιά ιδέα τι είναι αυτό που εφευρίσκετε. Μπορεί να χρειαστεί να τις δώσετε σε κάποιον άλλον για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Οι άνθρωποι θα συνεργάζονται αρμονικά για να αναδυθούν αυτές οι νέες τεχνολογίες.

Μέρος της εξέλιξης της συνειδητότητας έχει να κάνει με την ένωση της μιας συνειδητότητας με μια άλλη, με το να μην κρατάμε τον εαυτό μας ξέχωρα από τους άλλους. Πιθανώς να έρθει σε κάποιον μια ιδέα και κάποιος άλλος να την πάρει και να της δώσει υπόσταση και κάποιος άλλος να την πουλήσει. Έτσι όπως βλέπουμε τα πράγματα, θα υπάρξει μια τεράστια υπόγεια αγορά για εφευρέσεις. Αυτές οι εφευρέσεις δεν θα εκτεθούν ποτέ στις παραδοσιακές αγορές, επειδή θα σας έσβηναν, θα σας εξαφάνιζαν, αν γίνονταν γνωστό ότι έχετε τέτοιες ικανότητες. Μεταξύ των κοινοτήτων θα υπάρξει πλατιά ανταλλαγή όλων αυτών των τεχνολογιών που θα μπορούν να κάνουν όλων των ειδών τα πράγματα για σας. Θα μπορούσε να είναι μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες αυτής της ζωής για σας να ζήσετε σε συνεργασία με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τη γη και που καταφέρνουν αυτή η γη – Γη – να τους ανταποκρίνεται. Αγαπώντας τη γη, και επιτρέποντας στη Γη να ξέρει τι ζητάτε, η Γη θα σας τρέφει και θα σας φροντίζει. Αυτό είναι το κλειδί.

 ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

     ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΑΠΟ

    ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ

 ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΑΡΣΙΝΙΑΚ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΚΡΥΩΝ ΕΠΕ»

WWW.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός