urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για καρυατιδες

Η Elizabeth Ann Morris είναι πνευματική δασκάλα, θεραπεύτρια και συγγραφέας πολλών βιβλίων. Κατάγεται και ζει στη Σκωτία και θα βρίσκεται στην Ελλάδα, από τις 31 Ιανουαρίου, για τη διεξαγωγή διαλέξεων και σεμιναρίων.

Εν όψει λοιπόν των εκλογών στην Ελλάδα, η Εναλλακτική Δράση ζήτησε να μάθει, ποια είναι η άποψή της για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας, ποια είναι κατά τη γνώμη της η σημασία των εκλογών, καθώς και ποια είναι η ιδανική στάση των ψηφοφόρων, όλων εμάς, που καλούμαστε να πάρουμε μια τόσο σοβαρή απόφαση για το μέλλον μας.

Σας παραθέτουμε την απάντησή της…

Ευλογείστε αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις

Αν ρωτήσετε τα μικρά παιδιά πώς θα ήθελαν να είναι ο κόσμος, συνήθως έχουν στο μυαλό τους μια όμορφη εικόνα για το πώς ο πλανήτης θα έπρεπε να λειτουργεί. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουν να ζήσουν μέσα στην αγάπη, την ειρήνη, την αρμονία και την αφθονία. Δυστυχώς, καθώς μεγαλώνουμε πολλοί από εμάς σταματάμε να πιστεύουμε ότι αυτό είναι δυνατόν κι αρχίζουμε να βλέπουμε τη χώρα μας και τον κόσμο μέσα από τα μάτια του φόβου, του θυμού, του πόνου και του άγχους. Βλέπουμε μόνο τα αρνητικά κι επικεντρωνόμαστε εκεί.

Φυσικά, υπάρχει ένας θείος σκοπός στην ύπαρξή μας. Η ζωή δεν ξεκίνησε τυχαία. Η Γη είναι ένας πλανήτης μάθησης. Κανείς δεν γεννιέται για να αποτύχει. Όταν γεννιόμαστε, μας δίνεται μια καινούρια αρχή και μια ευκαιρία τόσο για να επιτύχουμε στην αποστολή της ψυχής μας όσο και για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο γεμάτο ομόνοια και ενότητα.

Αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε γίνεται η πραγματικότητά μας τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η συμπεριφορά μας προσελκύει την ίδια συμπεριφορά από τους άλλους. Έτσι, οι σκέψεις και οι πράξεις μας γίνονται η συλλογική συνείδηση της κοινότητας και της χώρας μας. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα βλέπουμε στην πραγματικότητα είναι ο καθρέφτης των εσωτερικών αντιλήψεων και των προσδοκιών μας. Η αντανάκλαση του καθρέφτη είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθουμε, να αναπτυχθούμε και να εξελιχτούμε. Μας πληροφορεί για το τι λειτουργεί καλά στην πραγματικότητά μας και για το τι πρέπει να αλλάξει.

Οι ηγέτες μας, οι πολιτικοί μας και οι φορείς λήψης αποφάσεων αποτελούν μια αντανάκλαση της συλλογικής μας σκέψης. Αν δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για την αλλαγή των δικών μας αντιλήψεων. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα καθώς γίνονται οι προετοιμασίες για τις εκλογές που έρχονται.

• Μήπως οι άνθρωποι εστιάζονται σε όσα δεν πάνε καλά;

• Υπάρχουν κατηγορίες και κριτική διάθεση από τους άλλους;

• Υπάρχει φόβος και άγχος;

• Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης στους ηγέτες και τους ιθύνοντες;

Ή

• Υπάρχει ενθουσιασμός και επιθυμία να γίνουν σημαντικές αλλαγές;

• Υπάρχει κάποιο όραμα για το ποιές αλλαγές θέλετε για τη χώρα σας;

• Πιστεύετε ότι αυτές οι αλλαγές είναι εφικτές;

• Πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά;

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ερωτήσεων. Φυσικά, οι κατηγορίες, η κριτική, ο φόβος, το άγχος και η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν ευνοούν τις θετικές αλλαγές. Αντιθέτως, αυξάνουν την αρνητική ενέργεια και δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο αδυναμίας και αβεβαιότητας για το μέλλον κι έτσι σταματάμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας!

Η δεύτερη ομάδα ερωτήσεων περιέχει διαφορετικές δυνατότητες και ως εκ τούτου φέρνει πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Οι αλλαγές δημιουργούν ευκαιρίες. Οι ευκαιρίες, ωστόσο, έρχονται μόνο αν επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε να υλοποιήσουμε.

Ποιές είναι οι προσδοκίες σας για το τι πρέπει να συμβεί και για το ποιός θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τις αλλαγές; Μήπως επικεντρώνεστε στο τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι κι όχι στο τι πρέπει να κάνετε εσείς; Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από εμάς, πρέπει να γίνουμε αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε προκειμένου η συλλογική συνείδηση να αλλάξει με θετικό τρόπο.

Ένα σημείο εκκίνησης είναι να προσδιορίσετε ένα όραμα για τον εαυτό σας, τη χώρα σας και τον πλανήτη. Πώς θα θέλατε να είναι ο κόσμος; Τι κόσμο θέλετε να κληρονομήσουν τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας και οι μελλοντικές γενιές; Βεβαιωθείτε ότι το όραμά σας είναι θετικό και με δυνατότητες. Εκφράστε το με λέξεις οι οποίες διαθέτουν υψηλές δονήσεις, όπως αγάπη, ειρήνη, σοφία, χαρά, αρμονία, ενότητα, έμπνευση, ακεραιότητα, αλήθεια, τιμή, σεβασμός, καθαρότητα κ.λπ.

• Δημιουργήστε το όραμά σας

• Καταγράψτε το

• Διαβάστε το καθημερινά

• Πιστέψτε 100% ότι θα πραγματοποιηθεί

• Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να γίνετε εσείς ο ηγέτης και ένας καταλυτικός παράγοντας για τον ερχομό μιας νέας χρυσής εποχής στον κόσμο.

Μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν τις αλλαγές – αλλάξετε τον εαυτό σας και να έχετε υπόψη ότι καθώς γίνεστε οραματιστές. η ενέργειά σας θα βοηθήσει στην αλλαγή της συλλογικής συνείδησης με έναν πιο παραγωγικό τρόπο. Οι ηγέτες της χώρας αντανακλούν τις πεποιθήσεις αυτών που εκπροσωπούν. Αν δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, δεν μπορούμε να τους καταδικάσουμε. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε και να τους ευγνωμονούμε διότι μας δείχνουν τι πρέπει να αλλάξει. Είστε έτοιμοι να το κάνετε αυτό; Είστε διατεθειμένοι να διατηρήσετε το όραμα για μια θετική αλλαγή ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο οι άλλοι συμπεριφέρονται;

Δοκιμάστε να αναλάβετε μια ενδιαφέρουσα πρόκληση:

Αποφασίστε για τουλάχιστον 7 ημέρες να μην κρίνετε ή να επικρίνετε τις ενέργειες κανενός άλλου. Αντιθέτως, φροντίστε να κάνετε εποικοδομητική κριτική, δηλαδή τι ακριβώς σας δείχνουν γι’ αυτά που χρειάζεται να αλλάξουν μέσα σας. Ευχαριστείστε τους και νιώστε άνευ όρων αγάπη και αποδοχή. Έτσι, θα συμμετέχετε λιγότερο σε συνομιλίες αλλά θα γίνετε πιο προσεκτικοί με τον τρόπο που η κριτική και η αρνητική ενέργεια δημιουργεί άγχος, φόβο και θυμό.

Επίσης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τι είναι αυτό που αγαπάτε στην Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της. Προτού πάρουμε σάρκα και οστά έχουμε επιλέξει τα πάντα: τα μαθήματα της ψυχής μας, τους γονείς μας, το όνομά μας, την ημερομηνία και την ώρα της γέννησής μας και τη χώρα που θα ζήσουμε, αφού αυτά δημιουργούν την τέλεια βάση για την πνευματική μας ανάπτυξη. Η δική μας μοναδική πραγματικότητα είναι πάντα τέλεια για εμάς δεδομένου ότι την βλέπουμε σαν καθρέφτη και προσαρμόζουμε αναλόγως τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές μας. Σκεφτείτε τι λειτουργεί καλά στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, τι θετικά μπορείτε να δείτε γύρω σας. Αν δεν μπορείτε να δείτε ή να βρείτε κάτι μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια.

Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης κινείται σε ένα επίπεδο υψηλότερης δόνησης ή συνείδησης – το οποίο συχνά αναφέρεται ως Καινούρια Χρυσή Εποχή – στην οποία θα ζούμε, θα αγαπάμε και θα βρισκόμαστε σε πλήρη αρμονία με τα πάντα ενώ η σοφία και η κατανόηση της τεχνολογίας, της ίασης, της επιστήμης κ.λπ. θα επεκτείνεται πολύ πέρα από τις τρέχουσες προσδοκίες μας. Υπήρξαν φορές που στη γη ήρθαν χρυσές εποχές και αυτή η συνείδηση παραμένει ακόμα βαθιά θαμμένη στο εσωτερικό πεδίο του πλανήτη και την κουβαλάμε μέσα στο DNA μας αφού έχει περάσει σε μας μέσω των προγόνων μας. Σκεφτείτε την απίστευτη κληρονομιά των αρχαίων Ελλήνων, τη σοφία των Θεών τους και την καταπληκτική αρχιτεκτονική των κτηρίων τους.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να προβληματιστείτε σχετικά με τις αξίες των αρχαίων προγόνων και σοφών και να ξέρετε ότι κρατάτε αυτές τις αξίες στην καρδιά και το μυαλό σας. Αξίες όπως η ακεραιότητα, η αλήθεια και η σοφία είναι απαραίτητες για να δημιουργηθεί ένα καινούριο θεμέλιο πάνω στο οποίο η Ελλάδα πρέπει και πρόκειται να ανθίσει. Ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μεγάλων πλανητικών αλλαγών είναι μόνο και μόνο επειδή θα ανοίξει τον δρόμο για τη δημιουργία ενός καινούριου και υψηλότερου τρόπου ζωής όπως ακριβώς συνέβη και στην αρχαιότητα.

Όλα εκείνα που δεν βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με αυτή τη σημαντική εξέλιξη πρέπει να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά, να θεραπευτούν και να μεταμορφωθούν.

Παρακάτω σας προτείνω ένα πλαίσιο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

• Αποδεχτείτε οτιδήποτε έχει επιπτώσεις πάνω σας – τα συναισθήματά σας θα σας καθοδηγούν πάντοτε.

• Μην χαρακτηρίζετε τα όσα αντανακλά ο καθρέφτης ως καλά ή κακά, θετικά ή αρνητικά – θυμηθείτε ότι ο σκοπός του είναι να βοηθήσει την εξέλιξή σας και την πνευματική σας ανάπτυξη.

• Κοιτάξτε στο κέντρο της καρδιάς σας και δείτε την αντανάκλαση να περιβάλλεται από ένα καθαρό λευκό φως.

• Αν επιθυμείτε, μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια από τους οδηγούς σας και τους ανώτερους εαυτούς σας.

• Διερευνήστε προσεκτικά τον σκοπό της αντανάκλασης, δηλαδή ποιές αλλαγές χρειάζεται να κάνετε.

• Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας διότι οι απαντήσεις δεν θα έρθουν άμεσα. Να είστε όμως σίγουροι ότι θα βρείτε τη γνώση που χρειάζεστε.

• Να ευγνωμονείτε το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που σας έδωσαν την ευκαιρία να δείτε την αντανάκλαση του καθρέφτη.

• Να ξέρετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας ότι όλα θα πάνε καλά.

• Προσαρμόστε τις πεποιθήσεις και τις σκέψεις σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια καινούρια και δυναμική συμπεριφορά.

Όταν διατηρούμε ένα θετικό όραμα με ακλόνητη πίστη τότε δημιουργούμε ένα περιβάλλον έμπνευσης, ελπίδας κι εμπιστοσύνης το οποίο μεταδίδεται στους άλλους γύρω μας. Στη συνέχεια, η συλλογική συνείδηση γεμίζει με αγάπη και ειρήνη ενώ η αρμονία και η σύμπνοια εξαπλώνονται. Αυτός είναι ο δρόμος για να προχωρήσουμε μπροστά, ο τρόπος με τον οποίο οι μελλοντικές γενιές θα εξελίξουν τον πλανήτη.

Σχετική εικόνα

Εσείς αποτελείτε τον καταλυτικό παράγοντα για την αλλαγή αυτή. Εσείς είστε οι ηγέτες που θα ανοίξετε τον δρόμο για άλλους ανθρώπους αλλά και για άλλες χώρες. Η Ελλάδα και οι άνθρωποί της είναι καταπληκτικοί. Θυμηθείτε ποιοί είστε και προχωρήστε μπροστά μέσα από τις προκλήσεις και με την ελπίδα στην καρδιά σας. Σηκωθείτε και ακολουθείστε την Καινούρια Χρυσή Εποχή. Το φως και η σοφία σας είναι απαραίτητα.

Υπάρχει ελπίδα, έμπνευση και θείος σκοπός Στα πάντα

Υπάρχει ομορφιά, σοφία και κατανόηση Σε κάθε εμπειρία

Θα μάθετε μέσα από τις εμπειρίες σας Να βλέπετε με τα μάτια της αγάπης

και της σοφίας Ότι είμαστε προορισμένοι για μεγαλεία

Θα μάθετε Ότι η θεία ψυχή σας περιέχει την τελειότητα

Η φωνή σας είναι η αγάπη σε δράση

Και η μοναδική σας ύπαρξη Είναι ο Θεός σε δράση

Με αγάπη, φως και ευλογίες

Namaste

ElizabethAnn

http://enallaktikidrasi.com

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός