urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

hbnm

1. Αυξημένη Επίγνωση και Διαίσθηση

Μπορεί να παρατηρήσετε μια αύξηση στην επίγνωση και τη διαίσθησή σας καθώς μεταβαίνετε στην 5D Γη . Γίνεστε πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια γύρω σας και συνειδητοποιείτε περισσότερο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Έχετε μια βαθύτερη κατανόηση του σκοπού σας και της σύνδεσής σας με το σύμπαν.

2. Συναισθηματική θεραπεία και απελευθέρωση

Καθώς αφήνετε παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, βιώνετε συναισθηματική θεραπεία και απελευθέρωση. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως αίσθηση ανακούφισης, χαράς και ελευθερίας. Είστε πιο ικανοί να συγχωρήσετε και να αφήσετε τις πληγές του παρελθόντος.

3. Συγχρονικότητες και Σημάδια

Καθώς ευθυγραμμίζεστε με τις υψηλότερες συχνότητες της 5D Γης , παρατηρείτε μια αύξηση στις συγχρονικότητες και τα σημάδια. Αυτά μπορεί να λάβουν τη μορφή ουσιαστικών συμπτώσεων, γεγονότων ή μηνυμάτων από το σύμπαν. Αυτά τα σημάδια χρησιμεύουν ως επιβεβαίωση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

4. Σύνδεση με τη φύση και την πνευματικότητα

Έχετε μια βαθύτερη σύνδεση με τη φύση και την πνευματικότητα καθώς μεταβαίνετε στην 5D Γη . Νιώθετε μια αίσθηση ενότητας με τον φυσικό κόσμο και μια βαθύτερη κατανόηση της διασύνδεσης όλων των πραγμάτων. Σας ελκύουν περισσότερο οι πνευματικές πρακτικές και διδασκαλίες.

5. Μετατόπιση προτεραιοτήτων και αξιών

Θα αρχίσετε να ενσωματώνετε τις ενέργειες της 5D Γης καθώς ανακαλύπτετε ότι οι προτεραιότητες και οι αξίες σας έχουν αλλάξει. Τα υλικά αγαθά και το καθεστώς δεν έχουν πλέον τόση σημασία όπως παλιά. Είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στις σχέσεις , την προσωπική ανάπτυξη και την ευημερία του πλανήτη.

6. Αίσθημα Διαχρονικότητας

Καθώς αρχίζετε να μετατοπίζεστε στην 5D Γη , νιώθετε ένα αίσθημα διαχρονικότητας . Νιώθετε λιγότερο δεμένοι με τη γραμμική έννοια του χρόνου και περισσότερο παρόντες στη στιγμή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση απελευθέρωσης και χαράς, καθώς δεν νιώθετε πλέον την πίεση του παρελθόντος ή του μέλλοντος.

7. Αυξημένη ενσυναίσθηση και συμπόνια

Καθώς ενσωματώνετε τις ενέργειες της 5D Γης, παρατηρείτε μια αύξηση στην ενσυναίσθηση και τη συμπόνια σας προς τους άλλους. Νιώθετε μια βαθύτερη αίσθηση σύνδεσης με όλα τα ζωντανά όντα και μια επιθυμία να βοηθήσετε τους άλλους. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε αυξημένη επιθυμία να γίνετε εθελοντές, να κάνετε δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή απλώς να είστε ευγενικοί με τους γύρω σας.

8. Μεγαλύτερη Αποδοχή και Μη κρίση

Καθώς μεταβαίνετε στην 5D Γη  , είστε λιγότερο επικριτικοί και αποδέχεστε περισσότερο τους άλλους. Είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και λιγότερο δεμένοι με τις δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις. Θα παρατηρήσετε μια αύξηση στις αρμονικές σχέσεις και μια αίσθηση γαλήνης μέσα σας.

9. Αυξημένη Δημιουργικότητα και Έμπνευση

Καθώς ευθυγραμμίζεστε με τις ενέργειες της 5D Γης  , διαπιστώνετε ότι η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σας αρχίζουν να ανθίζουν. Είστε περισσότερο εμπνευσμένοι για να κυνηγήσετε τα πάθη σας και να εκφράσετε τα μοναδικά χαρίσματα και τα ταλέντα σας. Αποκτάτε την αίσθηση της εκπλήρωσης και του σκοπού στη ζωή σας.

 

10. Αυξημένη ευαισθησία στην ενέργεια

Καθώς μετατοπίζεστε στην 5D Γη, γίνεστε πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια. Νιώθετε πιο έντονα τις δονήσεις ανθρώπων, τόπων και αντικειμένων. Έχετε μια βαθύτερη κατανόηση της δικής σας ενέργειας και μεγαλύτερη ικανότητα να εργάζεστε με ενέργεια για θεραπεία και εκδήλωση .

11. Αυξημένες Ικανότητες Εκδήλωσης

Καθώς αρχίζετε να ενσωματώνετε τις ενέργειες της 5D Γης , διαπιστώνετε ότι οι ικανότητές σας στην εκδήλωση αυξάνονται. Οι σκέψεις και οι προθέσεις σας εκδηλώνονται πιο γρήγορα και εύκολα. Αυτό οδηγεί σε μια αίσθηση ενδυνάμωσης και στη συνειδητοποίηση ότι είστε ένας ισχυρός συνδημιουργός της πραγματικότητάς σας.

Η μετάβαση στην 5D Γη είναι μια διαδικασία αφύπνισης σε ανώτερη συνείδηση ​​και ευθυγράμμιση με την αγάπη, την ενότητα και την υψηλότερη επίγνωση. Έχοντας επίγνωση αυτών των σημαδιών, μπορείτε να αρχίσετε να αναγνωρίζετε τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας και να αγκαλιάσετε τον νέο κόσμο που αναδύεται. Το ταξίδι στην 5D Γη είναι ένα ταξίδι της καρδιάς και της ψυχής και όσο περισσότερο ευθυγραμμίζεστε με την αγάπη, την ενότητα και την υψηλότερη επίγνωση , τόσο περισσότερο θα βιώσετε την ομορφιά και τη μαγεία αυτού του νέου κόσμου.

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο σπίτι στην 5D Γη;

Στοχάζοντας, ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε...

Τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε να εργαζόμαστε υπερβολικά στην πνευματική μας πρόοδο. Αυτό το παράθυρο ευκαιρίας κλείνει και είναι επιτακτική ανάγκη για όσους επιθυμούν να κάνουν τη μετάβαση να αποφασίσουν αν θέλουν να συμμετάσχουν στον νέο μετασχηματισμό της 5D Γης ή να παραμείνουν σε αυτήν την τρισδιάστατη, γεμάτο φόβο πραγματικότητα. Κάθε μέρα, έχουμε την ευκαιρία να συγχρονίσουμε το μυαλό και το σώμα μας, μέσω της πρόθεσης, της προσευχής και του διαλογισμού, με την κοσμική πηγή άφθονης ενέργειας, η οποία μας βοηθάει σε αυτή τη μεταμόρφωση.

Κάθε Εργάτης του Φωτός ελπίζει και εύχεται ότι ολόκληρος ο πλανήτης θα κάνει αυτή τη μεταμόρφωση, αλλά η αρνητικότητα και ο φόβος δεν μπορούν να συνυπάρξουν με την ειρήνη, την αγάπη και την ευτυχία στην 5Δ Γη. Φανταστείτε να αποφοιτούσαμε όλοι στην 5D Γη αυτή τη στιγμή. Αν οι σκέψεις ισοδυναμούν με εκδηλώσεις, τότε τι θα γινόταν με το άτομο που ζει μέσα στο φόβο; Οι σκέψεις του/της θα εκδηλωνόταν αμέσως στον συγκεκριμένο φόβο, δημιουργώντας ουσιαστικά μια ζωντανή Κόλαση.

Ευτυχώς, βρισκόμαστε σε μια χρονική περίοδο όπου οι σκέψεις γίνονται εκδηλώσεις με σχετική ευκολία καθώς κάνουμε αυτή τη μετάβαση. Αυτό σημαίνει ότι το παράθυρο ευκαιρίας είναι ακόμα ανοιχτό για όσους επιθυμούν να γίνουν μέρος της 5D Γης.

Αυτό μας οδηγεί στο ερώτημα, "Γιατί οι άνθρωποι θα μείνουν πίσω;"

10 λόγοι για τους οποίους μερικοί άνθρωποι μπορεί να μείνουν πίσω

13

1. Μερικοί άνθρωποι δεν είναι πνευματικά σε δόνηση με τον υπόλοιπο πλανήτη. 

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι συντονισμένος με μια συγκεκριμένη δόνηση και συχνότητα. Έτσι ξέρουν τα ζώα πότε είναι ώρα να μεταναστεύσουν. Οι δονήσεις της Γης μας αλλάζουν καθημερινά καθώς περισσότερη ενέργεια από την κοσμική μας πηγή κινείται προς εμάς σε κύματα αφθονίας .

Δείτε την πνευματικότητα ως ομαδικό γεγονός. Όταν τα άτομα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεισφέρουν σε ένα ομαδικό άθλημα, κερδίζουν. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ απλό. Γνωρίστε στο μυαλό σας ότι έχουμε ήδη κερδίσει αυτή τη μάχη και επικεντρωθείτε στο να κάνουμε την πνευματικότητα ένα καθημερινό γεγονός μέσω διαλογισμού , προσευχής, πρόθεσης, άνευ όρων αγάπης, παγκόσμιας (και καθολικής) συνείδησης και κάνοντας καλές πράξεις για τους άλλους. Από εδώ ξεκινάει φίλοι μου!

2. Μερικοί άνθρωποι ζουν μέσα στο φόβο. 

Έχουμε δύο βασικά συναισθήματα: αγάπη και φόβο. Εάν ζούμε τη ζωή μας με φόβο, τότε δεν είμαστε σε θέση να αγαπήσουμε αληθινά τον εαυτό μας και τους άλλους. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία το γνωρίζουν και χρησιμοποιούν τον φόβο προς όφελός τους. Αντίθετα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αγάπη προς όφελός μας επίσης! Κοιτάξτε τις ειρηνευτικές διαδηλώσεις τη δεκαετία του 1960 κατά τη διάρκεια της εποχής «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο». Τελικά, τα στρατεύματα στο Βιετνάμ άφησαν τα όπλα τους, Η πολεμική μηχανή σταματά εδώ». Χωρίς στρατιώτες, δεν υπάρχει πόλεμος. Αυτός ο τύπος συνείδησης που βασίζεται στην αγάπη κερδίζει τον φόβο κάθε φορά!

3. Μερικοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη αξία στα χρήματα.

Ερώτηση : Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των χρημάτων;
Απάντηση : Για να ελέγξουμε το u$ και ευρώ όσο ζούμε σε αυτήν την κοινωνία σκλάβων.
Δεν χρειάζονται χρήματα στη 
Χρυσή Εποχή όπου υπάρχει αφθονία για όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε μια κατάρρευση των τραπεζικών συστημάτων αυτή τη στιγμή καθώς η Federal Reserve πνίγεται από τη δημιουργία τους. Με εκατομμύρια γαλαξίες στο Σύμπαν μας, είμαστε πιθανώς ο ΜΟΝΟΣ πλανήτης που ελέγχεται από ΧΡΗΜΑΤΑ !

Ο πλουσιότερος οργανισμός στον πλανήτη είναι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία . Έχουν αρκετή καθαρή αξία για να ταΐσουν, να ντύσουν και να προστατέψουν κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, ωστόσο συγκεντρώνουν τα χρήματά τους και απαιτούν από τους ανθρώπους να τους δίνουν το 10-20% των αποταμιεύσεών τους. Τι φταίει γι’ αυτή η εικόνα; Για όσους δεν έχουν ξεκινήσει το πνευματικό τους ταξίδι, είναι ώρα για να ξεκινήσετε!

4. Μερικοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη αξία σε υλιστικά αντικείμενα .

Οι άνθρωποι που είναι υλιστές και δεν είναι σε θέση να αφήσουν τον εγωισμό τους μπορεί να μην υπερβούν μια υψηλότερη δόνηση. 

Γι' αυτό όσοι έχουν την εξουσία προσπαθούν να μας κρατήσουν σε φόβο γιατί όταν φοβόμαστε, δεν μπορούμε να αγαπήσουμε και η αγάπη είναι η θεμελιώδης βάση για αυτήν τη μετάβαση.

Ο υλισμός δεν έχει θέση στην 5Δ Γη , οπότε αν πιστεύετε ότι η ζωή έχει να κάνει με ένα πανάκριβο φόρεμα ή ένα ζευγάρι παπούτσια μπάσκετ 250 δολαρίων, τότε μπορεί να μείνετε και εσείς πίσω. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε τα υλικά σας στο 3D Γη καθώς συνεχίζετε να εργάζεστε για τα χρήματα που σας επιτρέπουν να αγοράσετε αυτά τα αντικείμενα. Η επιλογή είναι δική σου.

2

5. Μερικοί άνθρωποι είναι άπληστοι. 

Όπως και να είσαι υλιστής, αν είσαι άπληστος, οι δονήσεις σου δεν θα ταιριάξουν με τη Χρυσή Εποχή και μπορεί να μείνεις πίσω. Η ζωή μας είναι ατομική, ωστόσο οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο συμβάλλουν στην παγκόσμια συνείδηση! Με το να είστε άπληστοι, στέλνετε ένα κύμα αρνητικής ενέργειας που θα αντανακλάται μόνο στην άρνησή σας στη Χρυσή Εποχή. Εάν αυτό είναι αυτό που επιλέγετε, τότε καλύτερα να συνηθίσετε στη 3D Γη γιατί δεν θα μεταβείτε στη 5D Γη.

6. Μερικοί άνθρωποι είναι control freaks. 

Η πνευματικότητα είναι, πράγματι, μια ατομική προσπάθεια που συμβάλλει στην παγκόσμια συνείδηση , η οποία με τη σειρά της ενισχύει και δημιουργεί την πραγματικότητά μας. Εάν η επιθυμία σας είναι να ελέγχετε τους άλλους μέσω χειραγώγησης, τότε θα συνεχίσετε να έχετε μια δουλειά δεσμευμένη για εσάς στην 3D Γη μέχρι να μάθετε αυτό το μάθημα.

Στην 5D Γη , δεν θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο άτομο που να λέει, "έτσι θα είναι". Αυτή είναι μια αθροιστική εκδήλωση που δημιουργείται μέσα από μια ομαδική προσπάθεια πρόθεσης, σκέψης και προσευχής, οπότε αν νομίζετε ότι θα είστε το αφεντικό της 5D Γη, τότε πιθανότατα θα χάσετε το σκάφος.

7. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους. 

Εδώ έχει ήδη γίνει πραγματικότητα μία από τις προφητείες των Μάγια. Ο εγωισμός μας έχει αυξηθεί τόσο πολύ που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι όλος για αυτούς. Δεν είναι, είναι για εμάς.

8. Μερικοί άνθρωποι δεν ασκούν συνειδητά αγάπη άνευ όρων ο ένας προς τον άλλον. 

Πόσο δύσκολο είναι να χαμογελάς σε κάποιον ή να ανοίγεις την πόρτα για τους ηλικιωμένους (ή οποιονδήποτε σε αυτό το θέμα!); Αν αγαπούσαμε τους πάντες όσο αγαπούν τα σκυλιά τους ιδιοκτήτες τους, αυτός ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Στην 5D Γη , όλοι θα είναι οι καλύτεροι φίλοι μεταξύ τους μέσω της άνευ όρων αγάπης.

9. Μερικοί άνθρωποι κάνουν συνεχώς αρνητικές σκέψεις.   

Όπως μάθαμε από τον Νόμο της Έλξης, οι σκέψεις θα γίνουν εκδηλώσεις. Αυτό θα γίνεται όλο και πιο εύκολο όσο περνάνε τα χρόνια. Με άλλα λόγια, αυτό που νομίζουμε θα εκδηλωθεί. Εάν ένα άτομο κάνει αρνητικές σκέψεις, τότε θα δημιουργήσει την «Κόλαση» στο μυαλό του. Οι άνθρωποι αυτής της δόνησης δεν μπορούν να υπάρχουν στη Χρυσή Εποχή και θα μείνουν πίσω.

10. Μερικοί άνθρωποι είναι παγιδευμένοι μέσα στο κουτί. 

Γεννηθήκαμε με όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμασταν ποτέ. Από τη στιγμή που ο γιατρός γεννά ένα μωρό, το μωρό μαθαίνει να φοβάται όταν το χαστουκίζουν στον πισινό. Τα εκπαιδευτικά μας συστήματα τοποθετούν τις διαδικασίες σκέψης μας μέσα στο κουτί και αυτή η νοοτροπία συνεχίζεται καθώς μπαίνουμε στο εργατικό δυναμικό. Αναρωτηθήκατε ποτέ, "Γιατί πρέπει να δουλέψουμε;" Για να κερδίσω χρήματα ;;; Κι αν δεν υπήρχαν πια χρήματα; Τι είδους «έργο» θα κάνουμε σε μια ειρηνική, συνυπάρχουσα κοινωνία; Μας έμαθαν ότι χρειαζόμαστε χρήματα και ότι πρέπει να δουλέψουμε, ωστόσο τα περισσότερα από τα σκληρά μας χρήματα που κερδίζουμε πηγαίνουν στις 13 ελεγχόμενες γραμμές αίματος που «κυβερνούν» αυτόν τον πλανήτη.

63243higher34245self236520

Μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε το ποίμνιο και να παραμείνετε με αυτές τις γραμμές αίματος ή να ξεκινήσετε το πνευματικό σας ταξίδι αμέσως τώρα! Αυτό το παράθυρο ευκαιρίας δεν θα είναι ανοιχτό για πολύ ακόμη. Η τρισδιάστατη ζωή μας αφορά τις αποφάσεις που παίρνουμε και πώς αυτές οι αποφάσεις επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Ας το παραδεχτούμε, όλοι γνωρίζουμε κάποιον που φαίνεται να απολαμβάνει να είναι μίζερος, οπότε δεν πειράζει αν αυτό το άτομο αποφασίσει να χάσει αυτή την ευκαιρία και είναι ικανοποιημένο να ζει στην τρισδιάστατη Γη.

Μην ανησυχείτε για κανέναν που είναι κακός ή διεφθαρμένος. Οι δονήσεις τους θα τους κρατήσουν κλειδωμένους σε αυτή την πραγματικότητα. Το κακό και το σκοτάδι τους χρειάζονται πραγματικά για να αφυπνίσουν τους ανθρώπους στον αληθινό πνευματικό τους σκοπό. Δεν ενσαρκώθηκες για να γίνεις πλούσιος και πλούσιος. Είστε εδώ για να κάνετε τη διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη και να παρακολουθήσετε τη Χρυσή Εποχή . Πριν συμφωνήσεις να έρθεις εδώ, ήξερες ότι μπορούσες να κάνεις τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο και ότι δεν θα ακολουθούσες το κοπάδι.

Εάν ξυπνήσετε σε αυτό το σημείο, η ζωή είναι πραγματικά όμορφη. Εάν δεν το έχετε κάνει, συμπεριλαμβανομένων των δυνάμεων που «κυβερνούν» αυτήν τη στιγμή αυτόν τον πλανήτη, υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να κάνετε αυτή τη μετάβαση, αλλά το παράθυρο κλείνει σιγά σιγά κάθε μέρα.

Το σκάφος για το 5D Γη θα αναχωρήσει σύντομα. Υπάρχουν 6,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη και έχουν γίνει 6,6 δισεκατομμύρια κρατήσεις. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να είναι μέρος αυτής της διαδικασίας που έρχεται περίπου μία φορά κάθε 26.000 χρόνια.

Ποιος είναι έτοιμος να πάει σπίτι στην 5D Γη;

Στο τέλος, κανείς δεν μένει πίσω, καθώς όλοι είμαστε πνευματικά όντα που έχουμε μια ανθρώπινη εμπειρία . Υπάρχουν πολλά μαθήματα που ήρθαμε εδώ για να μάθουμε και αυτό το άρθρο περιγράφει πολλά από αυτά τα μαθήματα. Εάν εργάζεστε για την πνευματική σας εξέλιξη και μαθαίνετε από τους κύκλους του χρόνου, τότε δεν έχετε απολύτως τίποτα να ανησυχείτε. Είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορεί να θεωρήσουμε ότι είναι μέρος των σκοτεινών δυνάμεων που προσφέρθηκαν εθελοντικά να έρθουν εδώ για να παίξουν αυτόν τον ρόλο στο ξύπνημα, παρόμοιο με τον γονέα που πρόκειται να χτυπήσει το παιδί του λέγοντας: «Αυτό θα με πληγώσει περισσότερο από ότι θα πληγώσει εσάς».

Υπάρχει ένας λόγος που τόσοι πολλοί από εμάς αποφασίσαμε να ενσαρκωθούμε σε αυτόν τον πλανήτη σε αυτό ακριβώς το σημείο του χώρου και του χρόνου. Όπως δηλώνει η Dolores Cannon , υπάρχουν πολλοί εξωγήινοι που μας προσέχουν αυτή τη στιγμή γιατί αυτή είναι η σπουδαιότερη παράσταση στο Σύμπαν και είστε μέρος της!

Αυτήν τη στιγμή, παρακολουθούμε την κατάρρευση του χρήματος, της κυβέρνησης και της θρησκείας κατά τη διάρκεια του Πλούτωνα στον Αιγόκερω , η οποία θα συνεχιστεί έως ότου ο Πλούτωνας αποχωρήσει από τον Αιγόκερω το 2023. Το στάδιο είναι στημένο. Είναι απλά ζήτημα χρόνου"!

5D Γη: Κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν πίσω;

Σε πνευματικές και μεταφυσικές συνομιλίες, πολλοί άνθρωποι μιλούν για την 5D Γη και για το αν οι άνθρωποι θα μείνουν πίσω ή όχι. Αυτή η εικασία έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ πολλών ανθρώπων σε αυτούς τους τομείς και αυτό το άρθρο πιθανότατα θα συνεχίσει την εικασία.

Σύμφωνα με την Cannon, μερικοί άνθρωποι θα μείνουν πίσω αν «παραμένουν στην αρνητικότητα», ωστόσο πρόσθεσε ότι χρειάζεται μόνο να είστε τουλάχιστον 51% θετικοί για να κάνετε τη στροφή. Δήλωσε επιπλέον ότι όσοι μείνουν πίσω θα «μείνουν με αυτό που δημιούργησαν. Θα μείνουν εκεί. Εκεί θα δουλέψουν το κάρμα τους. Δεν θα μετακινηθούν στη νέα Γη».

Το μήνυμα της Cannon αντηχεί με πληροφορίες από τον Νόμο του Ενός, το οποίο επίσης δηλώνει ότι κάποιος πρέπει να έχει τουλάχιστον 51% «προσανατολισμό προς την εξυπηρέτηση των άλλων» για να είναι μέρος της «συγκομιδής».

Σύμφωνα με τον Ρα, δεν χρειάζεται να κατανοήσετε τον Νόμο του Ενός ή να έχετε εσωτερική ή μεταφυσική γνώση για να ανεβείτε.

Εν ολίγοις, κανένας δεν θα μείνει πίσω, ακόμη και άσπονδοι άνθρωποι όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και κάθε άλλος παγκόσμιος ηγέτης που έχει εργαστεί ενάντια στα συμφέροντα της ανθρωπότητας. Απλώς θα τους πάρει πολύ περισσότερο χρόνο (και πολλές, πολλές ακόμη ζωές) για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο πνευματικότητάς τους.

Το πνευματικό σας ταξίδι είναι ακριβώς αυτό: ένα ταξίδι πνευματικής ανάπτυξης. Κάθε φορά που ενσαρκωνόμαστε, ερχόμαστε για να μάθουμε συγκεκριμένα μαθήματα ή για να ανταποδώσουμε το κάρμα από μια προηγούμενη ζωή. Το αν είμαστε μέρος μιας στροφής σε μια διαφορετική διάσταση ή όχι είναι άσχετο, γιατί κατά τη γνώμη αυτού του συγγραφέα, όλοι θα φτάσουμε εκεί τελικά. Είναι μόνο θέμα χρόνου, και ο χρόνος είναι απλώς το κλείσιμο ενός ματιού στο πεδίο της αιωνιότητας.

Όταν είσαι άτομο «υπηρεσίας σε άλλους», βοηθάς να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος για όλους μας! Το να είσαι άτομο σε "υπηρεσία σε άλλους" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να έχεις έναν ιστότοπο και περισσότερα από 170 βίντεο στο YouTube που βοηθούν άλλους ανθρώπους. Θα μπορούσε να είσαι τόσο απλός όσο να είσαι ένας εσωστρεφής με ενσυναίσθηση που απορροφά τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων. Ή μπορεί να είναι ένα ήσυχο άτομο που φέρνει μια εκπληκτικά θετική ενέργεια και απλά «υπάρχει» χωρίς πολλές φανφάρες. Θα μπορούσατε να είστε ένας θεραπευτής ή απλώς κάποιος που κάνει θετικές σκέψεις για άλλους ανθρώπους, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι τόσο απλές όσο να λέτε διανοητικά στους επικείμενους χρήστες, «σ' αγαπώ». Όλες οι σκέψεις είναι ενέργεια και καταγράφονται στο Ακασικό σας αρχείο!

Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σίγουρο πότε θα έρθει η ώρα. Εν τω μεταξύ, δώστε προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σας και πώς είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένο με τους κύκλους του χρόνου, αλλά το πιο σημαντικό, απολαύστε τη βόλτα!

Στέλνω σε όλους σας άπειρη ΑΓΑΠΗ και Φως!

Gregg Prescott

https://in5d.com/

Ο Gregg Prescott, MS είναι ο ιδρυτής και συντάκτης των  In5D  και  Zentasia   κανάλι In5D Youtube . Είναι οραματιστής, συγγραφέας, μετασχηματιστικός ομιλητής και προωθεί πνευματικά, μεταφυσικά και εσωτερικά συνέδρια στις Ηνωμένες.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1