urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

6c94b8d20e8a7579615f95e6a3147d55

Αγαπημένοι,

Το κείμενο το πήρα από ένα βίντεο στο κανάλι της παλιάς εργάτριας του φωτός «Βασούλας» η οποία δεν είναι πια μαζί μας, έφυγε πριν λίγους μήνες, αλλά έκανε έργο ξεσκεπάζοντας το σκοτάδι με πολλά μοναδικά βίντεο και αφυπνίζοντας πολλούς! Κάτω θα έχω ένα λινκ από βίντεο δικό της να δείτε και πιστεύω θα προβληματιστείτε πάρα, πάρα πολύ….

Η χριστιανική παράδοση λέει ότι υπάρχουν τέσσερα ευαγγέλια. Οι αρχαιολόγοι λένε ότι υπάρχουν περισσότερα κρυμμένα και απαγορευμένα από τα πρώτα χρόνια της εκκλησίας. Τι περιέχουν αυτές οι γραφές και γιατί ήταν απαγορευμένες για αιώνες;

Η τεχνολογία αιχμής αποκαλύπτει την κρυμμένη ιστορία του χριστιανισμού θαμμένη μέσα στα χαμένα ευαγγέλια. Για περίπου 2000 χρόνια, όλα όσα οι χριστιανοί ήξεραν για τον Ιησού, προέρχονταν από τα ευαγγέλια της χριστιανικής Βίβλου, του Ματθαίου, του Μάρκου, του Λουκά και του Ιωάννη.

Η ανακάλυψη των χαμένων ευαγγελίων, αποκαλύπτει μια κρυφή μάχη, πλέον ξεχασμένη, μα κάποτε ζωτικής σημασίας. Μια μάχη για την ψυχή του χριστιανισμού.

Από μια πλευρά, είναι εκείνοι που ζητούν μια απευθείας πνευματική επικοινωνία με τον Θεό έχοντας τα δικά τους ευαγγέλια.

Από την άλλη, μια αναπτυσσόμενη ιεραρχία του ορθόδοξου δόγματος που αποδέχεται μόνο τα τέσσερα ευαγγέλια. Το αποτέλεσμα αυτής της μάχης θα κρίνει το μέλλον του χριστιανισμού.

Στα πρώτα χρόνια της χριστιανικής πίστης δεν υπήρχε στην κυριολεξία κανένα ευαγγέλιο ούτε και άγια γραφή. Ο χριστιανισμός ξεκινά κοντά στο 30 μ.χ. με μία ομάδα που ακολουθούσε τις διδασκαλίες του Ιησού του Ναζωραίου.

Μέχρι το έτος 200 μ.χ. δεν υπήρχαν μόνο τέσσερα ευαγγέλια, μπορεί να υπήρχαν ακόμη και πενήντα! Το παράξενο είναι, ότι η Αγία Γραφή όπως την ξέρουμε δεν υπήρχε περίπου τριακόσια χρόνια από τον θάνατο του Ιησού. Και εκείνος που αποφάσισε το περιεχόμενο της αγίας γραφής, είχε μία ισχυρή ατζέντα που λίγο είχε να κάνει με τη θρησκεία.

Το 312 μ.χ. ένας Ρωμαίος αυτοκράτορας, ένας παγανιστής που πίστευε πολλές θεότητες, ισχυρίζεται ότι είδε τον σταυρό πριν από μία μάχη. Μετά την νίκη του, μεταστράφηκε στη θρησκεία του χριστιανισμού την οποία σταδιακά έκανε ημιεπίσημη θρησκεία. Ο Κωνσταντίνος ήθελε να χρησιμοποιήσει αυτή τη νέα θρησκεία για να ενώσει την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που βρισκόταν υπό διάλυση.

Εκείνο τον καιρό, ο χριστιανισμός ήταν ένα μη οργανωμένο σύνολο εκκλησιών, με διάφορες πεποιθήσεις και διάφορες γραφές. Ο αυτοκράτορας σκόπευε να το αλλάξει αυτό.

Το 325 μ.χ. ο Κωνσταντίνος συγκαλεί σύνοδο για να αποφασίσει το επίσημο δόγμα της θρησκείας του χριστιανισμού. Καλεί τους μεγαλύτερους εκκλησιαστικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν την νομιμοποίηση μιας επίσημης χριστιανικής θρησκείας.

Ο σκοπός της συνόδου που έκανε ο Κωνσταντίνος ήταν να ενώσει την χριστιανική πίστη και θρησκευτικά και πολιτικά. Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων οι μεγάλοι επίσκοποι και ιεράρχες συμφωνούν σε ένα δόγμα που ενώνει όλο τον χριστιανισμό σε μία επίσημη θρησκεία και θέτει την θρησκεία απόλυτα κάτω από τον έλεγχο του αυτοκράτορα. Και τότε ο Κωνσταντίνος χρησιμοποιεί την εξουσία του και λέει αυτό είναι.

1962710 694926287222380 532624578 n

Τα πράγματα άλλαξαν δραστικά επί Κωνσταντίνου, έχουμε ένα πλήρη επαναπροσδιορισμό, στο πως αντιλαμβάνεται κανείς τον Θεό. Ο Θεός είναι πλέον ο προστάτης του κράτους, το οποίο χρησιμοποιεί την θρησκεία για δικούς του λόγους. Ο Κωνσταντίνος επίσης ενοποίησε τα χριστιανικά ευαγγέλια και αφαίρεσε τα ευαγγέλια που εκείνος θεωρούσε ακατάλληλα στην θρησκεία του κράτους. Παρά το ότι η σύνοδος της Νίκαιας δεν αποφάσισε επίσημα το περιεχόμενο της αγίας γραφής ο Κωνσταντίνος έκανε ξεκάθαρο ποια ευαγγέλια θεωρούσε εκείνος αποδεκτά! Ενέκρινε την δημιουργία πενήντα αντιτύπων της αγίας γραφής που περιείχε μόνο τα ευαγγέλια του Ματθαίου, του Μάρκου, του Λουκά και του Ιωάννη. Τι συνέβη στα υπόλοιπα ευαγγέλια;

Το 382 μ.χ. μία άλλη σύνοδος της εκκλησίας κυριολεκτικά απαγόρεψε τους χριστιανούς από το να τα διαβάζουν. Υπό τον εβραίο χριστιανό αυτοκράτορα Θεοδόσιο όλα τα υπόλοιπα ευαγγέλια κρίθηκαν αιρετικά. Απαγορεύτηκαν ή θάφτηκαν, οι κάτοχοί τους συνελήφθηκαν και δολοφονήθηκαν. Υπήρχαν όλα αυτά τα άλλα κείμενα που οι πραγματικοί πιστοί χριστιανοί αγαπούσαν και για πολύ καιρό διαβάζονταν ώσπου επίσκοποι εμφανίστηκαν και είπαν: «Δεν θα διαβάζεις αυτό, αλλά θα διαβάζεις εκείνο». Τι περιείχαν αυτά τα χαμένα ευαγγέλια; Τι τα έκανε τόσο επικίνδυνα ώστε έπρεπε να απαγορευτούν και να καταστραφούν; Κανείς δεν ήξερε για δύο χιλιάδες χρόνια!

Αλλά το 1886 μ.χ. το ευαγγέλιο του Πέτρου βγήκε στην επιφάνεια από την αιγυπτιακή άμμο. Ακολούθησαν κι άλλες εκπληκτικές ανακαλύψεις τον 20ο αιώνα. Αυτά τα χαμένα ευαγγέλια αποκαλύπτουν μια πολύ διαφορετική άποψη του Ιησού. Μια διαφορετική προσέγγιση της πνευματικότητας και ίσως η πιο εκπληκτική από αυτές τις χαμένες γραφές ήταν το ευαγγέλιο του Θωμά! Το ευαγγέλιο του Θωμά, είναι ένα εκπληκτικό έγγραφο.

Μεταφράστηκε από τα Ελληνικά στα Κοπτικά και περιέχει λόγους του Ιησού και πολλά από όσα περιέχονται στο ευαγγέλιο του Θωμά υπάρχουν στην καινή διαθήκη. Η διαφορά είναι ότι το ευαγγέλιο του Θωμά είναι γνωστικό ευαγγέλιο.

Οι γνωστικοί ήταν μια ομάδα των πρώτων μ.χ. χρόνων που είχαν μια έμφαση στο μυστικισμό και διαφωνούσαν με πολλές από τις αρχές της αναδυόμενης χριστιανικής ορθόδοξης ιεραρχίας.

Οι γνωστικοί σωζόταν μέσω της μυστικής γνώσης. Είσαι ένας πραγματικός ακόλουθος του Ιησού, εάν καταλαβαίνεις αυτή τη μυστική γνώση.

Η λέξη γνώση είναι Ελληνική και γνωστικός σημαίνει εκείνος που γνωρίζει. Ήταν μυστικιστές με πολλούς τρόπους και αν μπορούσαν να βρουν αυτό το θεϊκό τμήμα μέσα σε αυτή την αληθινή ανθρωπότητα μέσα στο γιατί να χρειάζονταν να έχουν ιερείς και επισκόπους; Θα μπορούσαν να πορευτούν μόνοι τους προς το Θεό.

Το ευαγγέλιο του Θωμά αναφέρει ότι μπορούμε όλοι να γίνουμε τέκνα του Θεού. Λέει: Όταν γνωρίσετε τον εαυτό σας τότε θα έχετε γίνει πιστοί και θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε τέκνα του ζώντος Πατρός. Το ευαγγέλιο του Θωμά παρακινεί για μία προσωπική σχέση με τον Θεό, δίχως την ανάγκη οργανωμένων εκκλησιών ιερέων και επισκόπων.

Υπήρχαν ιερείς και επίσκοποι που προσβλήθηκαν από αυτούς τους γνωστικούς που είχαν δικό τους τρόπο, είχαν τον δικό τους τρόπο, είχαν την απευθείας επικοινωνία με τον Θεό. Αυτό δεν άρεσε στις ηγετικές μορφές της εκκλησίας και ίσως να ήταν ο λόγος που το ευαγγέλιο του Θωμά τιμωρήθηκε σχετικά.

Η ανεξαρτησία των πεποιθήσεων γνωστικών υπομόνευε την ιεραρχία της εκκλησίας. Όταν κάποιοι ήθελαν να μεταδώσουν μια ιδέα που ένιωθαν ότι είναι αλήθεια ή σημαντική για τον πρώιμο χριστιανισμό δεν το έλεγαν με την δική τους φωνή αλλά με τη «φωνή» κάποιου που εκείνοι που θα το διάβαζαν πίστευαν ότι είχε εξουσία. Υπό αυτό το σκεπτικό, το ευαγγέλιο αυτό δεν αποτελεί αλήθεια ή μαρτυρία αλλά είναι πλαστό! Αλλά αυτό φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα σημαντικό αλλά και ενοχλητικό. Αν αυτό το ευαγγέλιο είναι πλαστό τότε και τα ευαγγέλια του Ματθαίου, του Μάρκου, του Λουκά και του Ιωάννη είναι επίσης πλαστά. Δεν ξέρουμε ποιοι ήταν οι συγγραφείς τους, αλλά έγραφαν στο όνομα του Ματθαίου, του Μάρκου, του Λουκά, του Ιωάννη, γιατί αυτές ήταν οι μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος.

Καθώς οι γνωστικοί χριστιανοί γίνονταν και περισσότεροι οι δυνάμεις της ορθόδοξης εκκλησίας άρχισαν να σχεδιάζουν αντεπίθεση. Πριν τη σύνοδο της Νίκαιας, ο χριστιανισμός δεν ήταν ένας δομημένος οργανισμός. Τα πρώτα τριακόσια χρόνια, ήταν μια πίστη με διάφορα «πιστεύω» και διάφορα ευαγγέλια. Όμως το έτος τριακόσια ογδόντα μ.χ. περίπου το κίνημα των γνωστικών φάνηκε ως απειλή στην ιεραρχία των ιερέων και των επισκόπων.

Οι γνωστικοί και τα ευαγγέλιά τους, τόνιζαν την απευθείας σχέση με τον Θεό δίχως την ανάγκη κάποιου ιερέα ή ενός οργανωμένου θρησκευτικού σώματος. Στα αλήθεια πίστευαν ότι υπάρχει κάτι εσωτερικά που δίνει απευθείας επικοινωνία με το Θεό! Δεν χρειάζονταν να έχουν ιερείς και επισκόπους δεν έπρεπε να υπακούνε σε αυτού του είδους την εξουσία. Είναι μάλλον συναρπαστικό, να φαντάζεσαι τι θεωρούσαν να είχε γίνει στη Νίκαια και μετά, αν οι γνωστικοί είχαν επικρατήσει φαντάζομαι ότι θα υπήρχε μια μεγαλύτερη αίσθηση του μυστικισμού μια εσωτερική αίσθηση, του τι σημαίνει να είμαι με κίνητρο να ακολουθώ τον Ιησού. Θα ήταν μια πολύ διαφορετική εκκλησία με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετική καλή αίσθηση.

13102709 1083022525079419 5123381146986462749 n

Όμως οι γνωστικοί δεν επικράτησαν στη Νίκαια. Για μια χιλιετία η αγία γραφή με τα τέσσερα ευαγγέλια της καινής διαθήκης έχει επικρατήσει ως η αληθινή ιστορία του Ιησού.

Κάποιοι πιστεύουν, ότι τα χαμένα ευαγγέλια δείχνουν τον δρόμο που δεν πάρθηκε για τον χριστιανισμό, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ο δρόμος δεν πάρθηκε για κάποιο λόγο. Η ιστορία γράφεται από τους νικητές, οι άλλοι όλοι δολοφονήθηκαν.

Παρένθεση δική μου δείτε τη φώτο τότε μπήκαν τα θεμέλια της πρώτης ΝΤΠ και αργότερα έγινε το Βατικανό η έδρα του Σατανά με τους Πάπες πιόνια του Σκότους... δείτε το βίντεο κλείνει η παρένθεση…

Υπήρχαν όλα αυτά τα άλλα κείμενα που οι πραγματικοί πιστοί χριστιανοί αγαπούσαν και για πολύ καιρό διαβάζονταν ώσπου οι επίσκοποι εμφανίστηκαν και είπαν: «Δεν θα διαβάζεις αυτό αλλά θα διαβάζεις εκείνο».

Τι περιείχαν αυτά τα χαμένα ευαγγέλια; Τι τα έκανε τόσο επικίνδυνα ώστε να απαγορευτούν, να καταστραφούν;

Θα σας πω εγώ αγαπημένοι, μιλούσαν για τον ανώτερο θεϊκό εαυτό που έχει ο καθένας μας και ότι είμαστε μεγαλειώδεις οντότητες. Και βέβαια ο Ιησούς είχε πει ότι «Αυτό που κάνω εγώ μπορείτε να το κάνετε και εσείς και ακόμα καλύτερα»! Κάτω από το βίντεο υπάρχει το λινκ με διδασκαλία Του που λέει πως έκανε τα θαύματα με τίτλο «Ιησού ποιος Είσαι;»!!!

Επίσης δείτε το προηγούμενο βίντεο του Κρύων: «Ιησούς ο Άνθρωπος».

www.UrantiaCenter.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΙΝΑΜΑΣ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1