urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Τι είναι ακριβώς τελικά το Τάι Τσι Τσουάν;

Είναι ασκήσεις χαλάρωσης; Είναι εσωτερικός δρόμος; Είναι μορφή πολεμικής τέχνης; Είναι θρησκεία;Η παρακάτω ανάλυση ως προς τα οφέλη και ως προς το τι είναι πραγματικά είναι το Τάι Τσι Τσουάν, αναφέρεται μόνο στην αυθεντική, παραδοσιακή του μορφή. Με την πάροδο εκατοντάδων ετών, υπήρξαν πολλές διαφοροποιήσεις και απλοποιήσεις στην αρχική του μορφή. Αυτό που τελικά διδάσκεται στις μέρες μας και χαρακτηρίζεται πολλές φορές ως Τάι Τσι Τσουάν, δυστυχώς αποτελεί περισσότερο μια σειρά κινήσεων για απλή χαλάρωση. Συχνά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πρωταρχική μορφή του Τάι Τσι Τσουάν ως μια ολοκληρωμένη διδασκαλία και των συνολικών οφελών που μπορεί να προσφέρει.
Τι είναι το Τάι Τσι Τσουάν;

Το Σαολίν Τάι Τσι Τσουάν (Ρου Τσουάν), αποτελείται από μια σειρά κινήσεων (οι ονομαζόμενες «Φόρμες») που σε συνδυασμό με ισχυρές ασκήσεις ενεργοποίησης Τσι Γκον, μας βοηθά να εναρμονιστούμε πλήρως με τη συμπαντική ενέργεια, ανοίγοντας παράλληλα τα κανάλια ροής της. 
Τι εννοούμε με τον όρο Συμπαντική Ενέργεια;

Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα πάντα στο σύμπαν είναι Ενέργεια. Κάθε κίνηση, κάθε δράση παράγει ή καταναλώνει ενέργεια. Η ίδια ενέργεια γίνεται ύλη και η ύλη αποτελείται απο ενέργεια σε ένα ατέρμονο κύκλο εναλλαγών και μετατροπών. Όλο το σύμπαν είναι μια άπειρη πηγή - ροή ενέργειας.
Ο ήλιος είναι Ενέργεια, ο άνεμος είναι Ενέργεια, τα ποτάμια με τη ροή νερού παράγουν Ενέργεια. Μήπως ακόμα και η απλή κίνηση του χεριού μας καταναλώνει αλλά μπορεί και να παράγει Ενέργεια;Ο άνθρωπος αποτελεί μέρος - αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της Ενέργειας.Καθημερινά, σπαταλούμε συνεχώς Ενέργεια προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις κάθε λογής εργασίες μας. Αυτό που έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια μέσω μελετών της επιστήμης είναι ότι, ακόμα και η σκέψη καταναλώνει ενέργεια. Με τις αρνητικές σκέψεις μάλιστα, καταναλώνουμε ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας και γι' αυτό το λόγο σε περιόδους έντονου στρες κουραζόμαστε πολύ πιο γρήγορα.
Ταυτόχρονα, οι περισσότερες ασθένειες ιατρικά συνδέονται με ψυχοσωματικά αίτια και προκαλούνται από τον ίδιο τον άνθρωπο.
Τι εννοούμε αναφέροντας ότι «ανοίγουμε τα κανάλια ροής ενέργειας»;

Η ερώτηση θα μπορούσε να διατυπωθεί και ως εξής: Υπάρχει τρόπος να αναπληρώνουμε μέρος της ενέργειας που καταναλώνουμε καθημερινά;Η απάντηση είναι ΝΑΙ.Μέσω τεχνικών - σειρών κινήσεων του παραδοσιακού Σάολιν Τάι Τσι Τσουάν (Ρου Τσουάν), μπορούμε να επιτύχουμε τη σωστή ροή ενέργειας στο σώμα μας, την εξισορρόπηση των ενεργειακών μας κέντρων και την αύξηση της ενέργειάς μας!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και με μια απλή (αλλά συγκεκριμένη) κίνηση του χεριού, μπορούμε να αισθανθούμε αύξηση της ροής ενέργειας στο σώμα μας!Με τη συνεχή εξάσκηση και εμβάθυνση στις γνώσεις και στην πρακτική των ασκήσεων του παραδοσιακού Σαολίν Τάι Τσι Τσουάν (Ρου Τσουάν), μπορούμε σταδιακά να ανοίξουμε τα κανάλια ροής της ενέργειας, να αποτυπώσουμε στη συνείδησή μας ότι είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ενέργειας και ολοένα επιτρέπουμε να εισέλθει περισσότερη ενέργεια μέσα μας, ανοίγοντας τα κανάλια ροής.
Τι μας βοηθάει στο να λαμβάνουμε περισσότερη ενέργεια;

Για τα οφέλη θα μπορούσαν να γραφούν άπειρα εγχειρίδια.Αρχικά το πρώτο βασικό πλεονέκτημα είναι αυτό της καλύτερης υγείας. Έχοντας περισσότερη ενέργεια, το σώμα μπορεί να ανταποκριθεί πιο άμεσα και να επιλύσει προβλήματα υγείας. Μπορεί ακόμα και να συμμετέχει ενεργά στην πρόληψη αυτών αντιμετωπίζοντάς τα και προ της εμφάνισής τους στον οργανισμό. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου χρόνια προβλήματα υγείας διορθώνονται σταδιακά με τη σωστή άσκηση στο Τάι Τσι Τσουάν.Η σωστή ροή ενέργειας μας βοηθάει επίσης να χαλαρώνουμε, να είμαστε πιο υγιείς ψυχικά και πιο συνειδητοί στις πράξεις μας.
Μπορούμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος και θετικότερη σκέψη, με άμεσο αποτέλεσμα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των καταστάσεων που συμβαίνουν καθημερινά στη ζωή μας.
Τάι Τσι Τσουάν και σύγχρονη ζωή

Η ανάγκη των ωφελειών του Τάι Τσι Τσουάν (Ρου Τσουάν) γίνεται ακόμα πιο επιτακτική στις μέρες μας.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το Τάι Τσι Τσουάν γίνεται ολοένα και πιο γνωστό στο ευρύ κοινό.Η συνεχής πίεση της καθημερινής ζωής, οδηγεί σε μεγαλύτερο άγχος με σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής αλλά και στην υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Θα μπορούσε κάποιος δικαιολογημένα να υποστηρίξει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας είναι τελικά η ποιότητα της ζωής μας. Η εξέλιξη της ιατρικής μπορεί να μας εγγυηθεί σε ένα σημαντικό βαθμό υγεία, αλλά το βασικό ερώτημα, αν ο άνθρωπος μπορεί να είναι ευτυχισμένος στα χρόνια ζωής που έχει, παραμένει άλυτο.Το παραδοσιακό Σαολίν Τάι Τσι Τσουάν (Ρου Τσουάν), σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο βοήθειας.
Το Τάι Τσι Τσουάν δεν είναι θρησκεία

Τα παλαιότερα χρόνια το Τάι Τσι Τσουάν (Ρου Τσουάν) αποτελούσε για αρκετούς δεισιδαιμονία. Μην έχοντας το γνωστικό ή επιστημονικό υπόβαθρο και την κατανόηση του τι είναι ενέργεια, ήταν εύκολο να παρανοηθεί η συγκεκριμένη τέχνη. Με την εξέλιξη της επιστήμης, και στις μέρες μας και μέσω των τελευταίων πειραμάτων στο CERN, έχουν αποδειχτεί και τεκμηριωθεί επιστημονικά όλα αυτά που πριν από μερικά χρόνια καλύπτονταν από πέπλα μυστηρίου. 
Το Τάι Τσι Τσουάν είναι τέχνη αυτοάμυνας;

Λόγω των κινήσεων ροής και της ισχυρής ενέργειας του ασκούμενου, αποτελεί μια πολύ ισχυρή τέχνη αυτοάμυνας. Η μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας με οποιοδήποτε άλλο σύστημα πολεμικής τέχνης το ξεχωρίζει από τις σύνηθεις πολεμικές τέχνες που διδάσκονται και είναι πολύ αποτελεσματικό και άμεσο.
Επίλογος

Το σύμπαν είναι Ενέργεια, η ζωή είναι γεμάτη Ενέργεια, η σκέψη παράγει Ενέργεια. 
Θετική σκέψη δημιουργεί θετική ενέργεια για εμάς και για τους γύρω μας, αρνητική σκέψη προκαλεί αρνητική ενέργεια προς εμάς και τους γύρω μας.
Ο άνθρωπος είναι ο καταλύτης και είναι αυτός που με τις πράξεις του ορίζει κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, το Καλό και το Κακό.
Έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις, να εναρμονιστούμε με 
την Συμπαντική Ενέργεια και να βαδίσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά και ποιότητα στη ζωή μας.
Το Τάι Τσι είναι εμπειρία στη πράξη και δεν βασίζεται σε θεωρίες.
Για αυτό το λόγο παρέχουμε ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας προκειμένου να βιώσετε έστω και σαν μια πρώτη επαφή τι σημαίνει Τάι Τσι Τσουάν.
Κείμενο του Δάσκαλου Σι Χανγκ Για [κιν.: shìhéngyá 释恒雅] 35ης Γενεάς του Σαολίν, Κωστόπουλος Ιωάννης

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1