urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishof

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

27 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2016

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Ερχόμαστε σε σας με τα φτερά της αγάπης. Πολλοί από σας είστε κουρασμένοι βιώνοντας τις δυνατές ενέργειες της πολικότητας που ήταν ανεξέλεγκτες τον καιρό αυτό. Δεν ήταν εύκολο να παραμείνετε αποστασιοποιημένοι ώστε να συνεχίσετε να κρατάτε σταθερά το Φως που φέρατε σ' αυτόν τον κόσμο με σκοπό τη διατήρηση της σταθερότητας εντός του πλανήτη. Η κάθε σας προσπάθεια εκτιμάται πολύ από τις ανώτερες διαστασιακές σφαίρες του Φωτός. Σε σας βασιζόμαστε τον καιρό αυτό για να κρατήσετε το Φως σταθερό.

Πολλοί Εργάτες Φωτός αποσπάστηκαν απ' αυτό που στόχευσαν να κάνουν. Είναι καθήκον καθενός να θυμηθεί την ανώτερη προοπτική του λόγου για τον οποίο ήρθαν. Πολλοί από σας απομακρύνονται από τις σφαίρες των Αναληφθέντων Διδασκάλων, προσπαθώντας να βρούν απαντήσεις μέσω άλλων οδών, και αυτό, φυσικά, είναι μια απόφαση ληφθείσα μέσω της ελεύθερης βούλησης. Όπως πάντα, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με καθένα από σας. Μερικοί το ξεχάσατε αυτό, οπόταν σας υπενθυμίζουμε στοργικά, πως ποτέ δεν είστε μόνοι, πως πάντοτε είμαστε μαζί σας.

Εργαζόμαστε μαζί - φτάσαμε μέχρι εδώ μαζί - σας παρακαλούμε μην τα παρατάτε τώρα! Συνεχίστε την Εργασία Φωτός σας - συνεχίστε να ΕΙΣΤΕ το Φως, να κρατάτε το Φως. Αυτό είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις στις ερωτήσεις που ήρθαν ενώπιον σας. Υπάρχει μονάχα αποδοχή και η αναζήτηση ενός καλύτερου τρόπου, ενός τρόπου που ίσως πριν δεν είχε ληφθεί υπόψη. Να είστε σαν το ποτάμι που φθάνει σε βουνό ή σε γκρεμό, απλά κυλήστε γύρω απ' το αντικείμενο χωρίς αντίσταση και σύντομα θα βρείτε το δρόμο σας ξανά.

Πολλά θα εξακολουθήσουν να εκτυλίσσονται τις προσεχείς μέρες. Πολλές, πολλές αλλαγές θα γίνουν εντός της ανθρώπινης συνειδητότητας και εντός των συστημάτων που υπήρχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα βρίσκονται σε μια διαδικασία μετασχηματισμού, όλα μεταλλάσσονται. Θα εκλείψει η ανάγκη χρήσης πολλών συστημάτων και διαδικασιών, καθώς νέοι τρόποι εμφανίζονται, που θα έχουν τελικά ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο τρόπο για όλους στον πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή, όλα είναι σε μια κατάσταση ρευστότητας, και είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζετε το επόμενο βήμα, οπόταν υπάρχει μια εντεταμένη αίσθηση ανησυχίας και φόβου ως προς το τι θα αποκαλυφθεί στο πολύ κοντινό μέλλον. Αυτή η ανησυχία και ο φόβος γίνονται αισθητά στα ανώτερα πλάνα της ύπαρξης και προβληματίζει αρκετά όσους από μας εργάστηκαν μαζί σας. Κάνει δύσκολα τα πράγματα υπό την έννοια της συνεργασίας μας όπως είχε. Αν συνεχιστεί αυτή η επιρροή, ίσως αναγκαστούμε λίγο-πολύ να κλείσουμε τις ανώτερες σφαίρες, τα πέπλα που λέπταιναν, ίσως αναγκαστούμε να τα μπλοκάρουμε σε ενέργειες που είναι τώρα ανεξέλεγκτες πάνω στον πλανήτη.

Αυτό θα 'ναι προσωρινό μέτρο, όμως σημαίνει πως εκείνοι πάνω στον πλανήτη δε θα έχουν το πλεονέκτημα της συμβολής μας. Αυτό ίσως χρειαστεί να το κάνουμε αν οι ενέργειες του μίσους, του διαχωρισμού, του χλευασμού, του κυνισμού, του ρατσισμού, της έντονης ανάγκης για δικαιοσύνη και των αισθημάτων του θυμού συνεχιστούν. Η αμοιβαία φιλία που αναπτύξαμε εργαζόμενοι μαζί θα πρέπει να αναβληθεί εξαιτίας της πυκνότητας που δημιουργήθηκε. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σ' ένα κρίσιμο σημείο τώρα και κάθε άτομο πάνω στον πλανήτη πρέπει να κάνει μια επιλογή - να φοβάται ή να αγαπά, αυτή είναι η επιλογή εν συντομία με απλούς όρους.

Συμβουλεύουμε όπως καθένας από σας ακολουθήσει το δικό του μοναδικό μονοπάτι, κάντε αυτό που δουλεύει για σας με τον καλύτερο τρόπο για σας. Βάλατε τα θεμέλια και απλά απαιτεί να συνεχίσετε με όλα όσα μάθατε πως δουλεύουν καλύτερα για σας. Ακολουθείστε το δικό σας μονοπάτι, ακολουθείστε το δικό σας ρυθμό. Να είστε σε ειρήνη με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Επιτρέψτε σε αυτό που εκτυλίσσεται στην παγκόσμια σκηνή να πάρει τη φυσική του τροπή χωρίς να ενσωματώνετε εκείνες τις ενέργειες.

Ευελπιστούμε πως αυτό το μήνυμα θα αφυπνίσει μέσα σας την ανάγκη να παραμείνετε επικεντρωμένοι, την ανάγκη να συνεχίσετε στο μονοπάτι που ήδη δημιουργήσατε και ακολουθείτε. Ναι, η αλλαγή είναι πάνω σε σας, η αλλαγή είναι πάνω σε όλη την ανθρωπότητα και τη Γη. Οπουδήποτε κοιτάξετε υπάρχει αλλαγή, αλλά μέσα σας και σ' αυτό που εργαστήκατε στην κυριαρχία της ζωής σας  μέχρις αυτού του σημείου εξακολουθεί να είναι εκεί, η καθαυτή ουσία της ύπαρξής σας είναι πάντοτε εκεί. Ξεδιπλώνεται και επεκτείνεται, αν το επιτρέψετε.

Επομένως, εκείνο είναι ένα κομμάτι σας που ποτέ δεν αλλάζει, κι αυτό είναι ένα κομμάτι σας που όταν παρθεί στη συλλογική συνειδητότητα βοηθά στη διατήρηση των ενεργειών κατά την περίοδο αυτή. Όλα ξεδιπλώνονται, αλλάζουν και ανανεώνονται. Δε σημαίνει κατ' ανάγκη πως δεν είναι το ανώτερο αποτέλεσμα. Απλά σημαίνει πως ήρθε η ώρα να πάτε μ' αυτό, έχετε τα εργαλεία, έχετε την εμπειρία, έχετε τη γνώση - απλά να το θυμάστε.

Είμαστε πάντα μαζί σας, ποτέ δεν είστε μόνοι. Μην το ξεχνάτε.

Μέχρι την επόμενη βδομάδα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

www.therainbowscribe.com

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1