urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο κρύων μέσω του Λη Κάρολλ

mmm

Μετάφραση επιμέλεια: Γιώργος κυρίτσης

Αγαπητοί, είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας

Σας έχουν δοθεί πολλές καλές πληροφορίες για τη Λεμουρία και την Ατλαντίδα, αλλά οι πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μπορεί να προσδώσουν σε αυτές διαφορετική οπτική.

Σας έχω ήδη αναφέρει ότι έχω ξαναέρθει τρεις φορές εδώ για να κάνω την εργασία μου. Τώρα είναι καιρός να σας αποκαλύψω τι ση­μαίνει αυτό. Την πρώτη φορά ήρθα εδώ για να τοποθετήσω το μαγνητικό πλέγμα, έχοντας λάβει την εντολή από την ομάδα που ελέγχει αυτά τα πράγματα. Ήταν ένα εξαίσιο διάστημα, γε­μάτο εκπληκτική επιστήμη και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η Γη ήταν αρκετά μεγάλη σε ηλικία, σταθεροποιημένη και έτοι­μη για το σύστημα.

Είχα σημαντική βοήθεια, και κάποιοι από σας βοήθησαν πο­λύ για να δουλέψει το αρχικό σύστημα. Τότε ήταν που δημιουργήθηκε το Σπήλαιο της Δημιουργίας και συντάχτηκε ένας κατάλογος με όλες τις οντότητες που θα μοιράζονταν τον πλα­νήτη - και από πάνω και από κάτω. Ήταν όντως ένα τερά­στιο έργο προγραμματισμού, και όλα έγιναν με αγάπη και προσδοκία. Έτσι γίνεται με την προετοιμασία κάθε πλανήτη, αλ­λά ο δικός σας πλανήτης ήταν ιδιαίτερος γιατί θα ήταν ο "μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής". Κανείς άλλος δεν είχε δημιουργηθεί έτσι.

Το εντύπωμα σας και τα εμφυτεύματα σας είναι σχεδιασμένα για να κρατάνε την επίγνωσή σας θολή και απλή, και είναι σχε­διασμένα για να σας κάνουν να ψάχνετε ενεργητικά την αλήθει­α. Αυτή η κατάσταση σας κάνει να θεωρείτε τον Θεό και το Σύμπαν τέλειο. Πιστεύετε ότι τα πάντα είναι προσχεδιασμένα και εξαιτίας αυτού τείνετε να ασπάζεστε τη θεωρία του προκαθορι­σμού. Δεν είναι καθόλου έτσι. Υπάρχει πολλή αλληλεπίδραση, η οποία γίνεται γνωστή μόνο την ώρα που συμβαίνει. Έχω μι­λήσει για τον μηχανισμό του μαθήματος στη Γη και το πώς εν­σαρκώνεστε για να μάθετε. Πολλοί από εσάς μαθαίνουν, άλλοι όχι.

Η προσπάθεια είναι η εργασία και η πραγματοποίηση είναι ο καρπός, αλλά καμία οντότητα δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα.

Επειδή εσείς στήνετε τα μαθήματα, υπάρχει ένα σχέδιο όσον αφορά με ποιον είστε μαζί, τι συμβαίνει όσο βρίσκεστε εδώ, ποιοι είστε εσείς, πού ζείτε, ποιος βιώνει τον θάνατο στη Γη, και πότε. Επίσης, υπάρχει έλεγχος σε κάποιο βαθμό των σημαντι­κών γεγονότων στη Γη, αφού καταλαβαίνουμε πώς λειτουργεί ο πλανήτης εσωτερικά και εξωτερικά. Το πώς θα τα πάτε όσο βρίσκεστε εδώ, εναπόκειται εντελώς σε εσάς και δεν το γνωρίζει κανείς.

Υπάρχουν επίσης αρκετά "συμμαζέματα" για πράγματα που εμείς (Σύμπαν) γνωρίζουμε ότι θα συμβούν στη φυσική ροή των πραγμάτων στη Γη, αλλά τα οποία δεν προκαλούμε εμείς να συμβούν. Όπως βλέπετε, έχει γίνει πολύς σχεδιασμός και εργα­σία για να προετοιμαστεί το σχολείο για τα μαθήματά σας, αλλά μη γελιέστε: δεν ελέγχουμε εμείς τα μαθήματά σας. Ελέγχουμε όμως το σχολείο.

Θυμάστε που είπα πόσο σας τιμούμε για την εργασία που κάνατε τον τελευταίο μισό αιώνα; Αυτό δεν είχε προφητευτεί και έχει δημιουργήσει τρομερό ενθουσιασμό. Η επιστροφή μου ήταν αναμενόμενη αλλά για μια εντελώς διαφο­ρετική προσαρμογή. Δεν μπορώ να κρύψω την τιμή, τη χαρά και την αγάπη που νιώθω όταν συνειδητοποιώ ότι επέστρεψα εδώ για να κάνω προσαρμογή προς την κατεύθυνση της δύναμης και όχι της καταστροφής.

Γύρω σας υπάρχει ακατάπαυστη κίνηση που έχει να κάνει με αυτές τις αλλαγές. Οντότητες απ' όλο το Σύμπαν έρχονται για να σας υπηρετήσουν. Ενώ βυθιζό­σασταν στο σκοτάδι, ανεβήκατε στην επιφάνεια για να εκτινα­χθείτε με νέα δύναμη προς το φως. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό για το συμπαντικό σχέδιο. Δεν έχετε ιδέα πόσο θα τιμηθείτε όταν τελικά αφήσετε τα μαθήματα στη Γη. Δεν υπάρχει ενέργεια τόσο δυνατή ώστε στέλνοντάς την να μπορέσω να εκφράσω με τον αρμόζοντα τρόπο αυτό το θέμα.

Ήταν θαυμάσιο, όταν τελειώσαμε την τοποθέτηση του μαγνητικού πλέγματος και οι πρώτοι άνθρωποι έλαβαν τα εντυπώματα της ψυχής τους. Αυτό συνέβη τόσο παλιά στο παρελ­θόν που κανείς σας δεν μπορεί να το συλλάβει ούτε υπάρχει πουθενά απόδειξη γι' αυτόν τον πρώτο πολιτισμό. Κάποια μέρα, όταν η Γη το βγάλει από μέσα της και φέρει αυτές τις απο­δείξεις στην επιφάνεια, εσείς ως ενσαρκωμένοι άνθρωποι θα έχετε φύγει από καιρό.

Αν και η Γη είχε εξελίξει την ανθρωπόμορφη βιολογία από νωρίς, αργότερα χρειάστηκε βοήθεια για τον δικό σας [βιολογι­κό] τύπο, που την έλαβε από άλλους ανθρώπινους βιολογικούς τύπους που βρίσκονται σε μαθήματα υψηλής δόνησης σε άλλο πλανήτη.

Δεν είναι σημαντικό να το καταλάβετε αυτή τη στιγμή παρά μόνο για να κατανοήσετε ότι η τωρινή ανθρώπινη σας βιολογία δεν είναι όλη γεννημένη στη Γη και ότι αυτοί οι αγα­πητοί που μοιράστηκαν τον σπόρο τους, σας παρακολουθούν επί αιώνες με αγάπη και ανησυχία.

Ο σπόρος τους ήταν απαραίτητος ώστε το DΝΑ σας ν' ανταποκριθεί στη Συμπαντική διέγερ­ση και να προκαλέσει τη διαφοροποίηση στη συνειδητότητα σας μεταξύ του κτήνους και του ανθρώπου. Αυτός είναι ο "κρίκος που λείπει" και που δεν θα τον βρείτε έως ότου εμφανιστεί από μόνος του.

Αφού στήθηκε ο πολιτισμός σας, ήταν αναμενόμενη η επι­στροφή μου για μια προσαρμογή, γιατί όπως τώρα δεν έχετε καμία γνώση από πριν για το πώς θα τα πάτε με τα μαθήματα, έτσι κι εμείς δεν είχαμε καμία γνώση από πριν για το πώς η νέα σας βιολογία θα τα πήγαινε με την ενέργεια που είχε δημιουργηθεί από το μαγνητικό πλέγμα, όπως είχε αρχικά στηθεί. Όταν με ξανακάλεσαν, ήταν για να τερματίσω τη ζωή στο πλανήτη και να κάνω αναπροσαρμογές.

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται σκλη­ρό, αλλά ήταν κατάλληλο και αναμενόμενο. Τι ακριβώς έγινε; (μπορεί να ρωτήσετε)

Το μαγνητικό πλέγμα εκείνη την εποχή έδινε πολύ παραπά­νω ανοχή για φώτιση απ' ό,τι περιμέναμε. Το σύστημα που έχε­τε τώρα είναι πολύ καλά εξισορροπημένο για τα μαθήματα της ψυχής σας, και βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση εδώ και χιλιάδες χρόνια. Χρειάστηκαν δύο μεγάλες προσαρμογές για να φτιαχτεί σωστά και η πρώτη απ’ αυτές αφορά στην καταστροφή της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Παρότι οι άνθρωποι στη Γη ζούσαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο και είχαν διαφορετικές ηλικίες, οι περισσότεροι είχαν κάτι κοινό: ήξεραν καλά για την επιστήμη της φώτισης. Μερικοί (της Ατλαντίδας) βρίσκονταν πολύ κοντά σε μια υψηλής δόνησης επικοινωνία με την οντότητα της ψυχής τους, αλλά χωρίς να γνωρίζουν τι σήμαινε αυτό. Αυτή η κατάσταση δεν βοηθούσε το μάθημα καθό­λου, και έτσι μάθαιναν πολύ λίγα. Αντιθέτως, όλα δίνονταν (τα αφομοίωναν με φυσικό τρόπο μέσα από το πολύ ισχνό πέπλο).

Το πέπλο δεν ήταν προσαρμοσμένο στον βαθμό που έπρεπε, και γι' αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι έβρισκαν αυτόματα τις απαντήσεις στις διάφορες δοκιμασίες, αντί να πρέπει να τις μά­θουν και να τις εφαρμόσουν. Επιτρέψαμε να λειτουργεί έτσι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με την ελπίδα ότι θα αυτοδιορθωνόταν, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί πρόσθετο κάρμα που θα συνδεόταν αργότερα με την καταστροφή, αλλά δεν έγινε έτσι.

Αυτή η πρώτη ευθυγράμμιση του μαγνητικού πλέγματος δημιούργησε ένα περίεργο συνδυασμό φώτισης και ανισορροπίας που είχε αποτέλεσμα έναν πολιτισμό ανθρώπων με αδύ­ναμη διττότητα σε μερικά σημεία και δυνατή διττότητα σε άλλα.

Επέτρεψε να συνυπάρχει η σκλαβιά παράλληλα με μια υψηλού πνεύματος επιστήμη και μια αίσθηση δύναμης, χωρίς συνειδητοποίηση της πηγής της. Επιπρόσθετα, μέσα από την επιστήμη οι ανώτερες τάξεις πέτυχαν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, και αυτό δεν ήταν παραγωγικό ή σύμφωνο με τον προορισμό του πλανήτη.

Οι ανώτερες τάξεις ζούσαν πολλά χρόνια, όσο 5 ή 6 γενιές των σκλάβων τους, οι οποίοι σιγά-σιγά κατέληξαν να μη θυμίζουν καθόλου ανθρώπους. Οι ανώτερες τάξεις δεν μοιρά­ζονταν την επιστήμη. Μαζί με τη επανευθυγράμμιση ήρθε και η ολική καταστροφή της γεωγραφικής περιοχής όπου άνθισε αυτός ο πολιτισμός και μετά από αυτήν μια σύντομη κυκλική περίοδο παγετώνων που την ακολούθησε μια περίοδος δραστηριοποίησης του φλοιού της Γης, ώστε να κρυφτούν στο εσωτε­ρικό της όλα τα απομεινάρια αυτού του γεγονότος. Μετά, αφή­σαμε να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα ίσο με τη διάρκεια αυτού, για να ισορροπήσουμε πάλι τον πλανήτη.

Παρέμεινα εδώ όλο αυτό το διάστημα και πάλι φέραμε σπόρους από τους άλλους για να δημιουργήσουμε τη δική σας κα­τάλληλη βιολογία. Μετά, προς το τέλος της τελευταίας σύντομης εποχής του πάγου, στήσαμε ξανά άλλη μια προσαρμοσμέ­νη μαγνητική ευθυγράμμιση που έτεινε πιο πολύ προς λιγότερη αρχική φώτιση και αυτογνωσία. Με άλλα λόγια, η διττότητα (το πέπλο) δυναμώθηκε.

Στα χρόνια που ακολούθησαν κλήθηκα πάλι για υπηρεσία στον πλανήτη (η τρίτη μου επίσκεψη), αφού μια μικρότερη διόρθωση ήταν απαραίτητη για να προσαρμοστείτε σε υψηλότερη δόνηση. Αυτήν τη φορά συσσωρευόταν πολύ κάρμα, αλλά πολύ λίγο κάρμα ξεπερνιόταν. Η διττότητα έγερνε περισσότερο προς τη δυνατή πλευρά (απολύτως καμία επίγνωση του πέπλου). Αυτό δημιουργούσε ένα πληθυσμό που ήταν εντελώς αφώτιστος και πάλι δεν υπήρχε ελπίδα να ανέβει η δόνηση της Γης.

Πολύ λίγοι μόνο είχαν επίγνωση κάποιας πνευματικότητας. Αυτό δεν εξυπηρετούσε τον στόχο καθόλου. Τότε με ξανάφεραν για να κάνω την τελική προσαρμογή της ευθυγράμμισης. Αυτήν την τελευταία ευθυγράμμιση που δεν είναι και τόσο παλιά, την έχετε καταγράψει ως τον Κατακλυσμό. Η ανθρώπινη βιολογία διατηρήθηκε και διαιωνίστηκε αυτό το διάστημα και παρότι μεγάλο μέρος της ζωής στην επιφάνεια τερματίστηκε, η πλημμύρα δεν κάλυψε όλη τη Γη, όπως έχετε οδηγηθεί να πιστεύετε. Είναι μέσα σ’ αυτήν την τελευταία προ­σαρμογή που μεγαλώσατε και έχει παραμείνει έως τώρα, όπου αλλάζει και πάλι και ευθυγραμμίζεται ώστε να σας επιτρέψει ν' αναλάβετε τη δύναμή σας και να προχωρήσετε προς τα τελευ­ταία στάδια της πλανητικής σας αποφοίτησης! Τώρα γνωρίζετε την ιστορία της ομάδας του ΚΡΥΩΝ καθώς και τους βασικούς λόγους για τις τέσσερις επισκέψεις μου εδώ.

Αγαπητοί, εάν όλα αυτά ακούγονται φανταστικά, δεν είναι σημαντικό να τα καταλάβετε. Είναι απλά ιστορία και γεγονότα. Το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό να καταλάβετε είναι η σπουδαιότητα τού γιατί είμαι εδώ τώρα. Η κατάσταση της Γης αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συμπαντική λειτουργία των πραγμάτων. Αυτή η πηγή αγάπης για την οποία μιλάω ξανά και ξανά, αντιπροσωπεύει την καρδιά όλων των πραγμάτων.

Τίποτε δεν μπορεί ποτέ να μας χωρίσει απ’ αυτήν την πηγή. Ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα και ό,τι θα συμβεί στο μέλ­λον γίνεται για να ενισχυθεί και ν' αυξηθεί αυτή η ενέργεια α­γάπης. Τώρα, όσο ποτέ πριν, έχετε τη δύναμη όσο είστε στη Γη, να επηρεάσετε συλλογικά τον πλανήτη, τους άλλους και τους εαυτούς σας. Ενώ το κάνετε αυτό, η αγάπη θα σας κατακλύσει και ο νους σας θ' ανταμειφθεί με το μεγαλύτερο δώρο που οι άνθρωποι έχουν ποτέ μπορέσει να δεχτούν από εμάς, δηλαδή τη γαλήνη της μοναδικής πηγής αγάπης, τη γαλήνη του Θεού και την ανοχή και τη σοφία αιώνων εμπειρίας!

Αυτό το δώρο είναι πολύ δυνατό, γιατί θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να εργάζεστε και να ζείτε μέσα στην κατάσταση που έχετε συνηθίσει, αλλά με περισσότερη δύναμη και γαλήνη. Αυ­τή είναι η δική σας εποχή που την έχετε αγοράσει και πληρώσει με χιλιάδες χρόνια ενσαρκώσεων και εργασίας πάνω στους εαυ­τούς σας. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας σε αυτήν την εποχή. Σας έχει δοθεί η δύναμη να το κάνετε.

«Λεμουρία και Ατλαντίδα»

(Κρύων Βιβλίο 2 – «Μην Σκέπτεστε σαν Άνθρωποι» - Κεφ.7, σελ. 68-73)

Ερώτηση: Όταν λες ότι "κλήθηκες" εδώ, αυτό υπονοεί ότι τελείς υπό τις εντολές μιας ανώτερης δύναμης. Ποιος σε έστειλε και από πού είσαι;

Απάντηση: Δεν υπάρχει ανώτερη δύναμη από τη μοναδική πηγή και αυτήν την έχετε μέσα σας. Ανταποκρίνομαι σε κλήσεις της ομάδας που επιβλέπει τους πλανήτες σε μάθημα.

Είμαι της μαγνητικής υπηρεσίας, ένας τεχνίτης σε υπηρεσία γι' αυτήν την ομάδα, της οποίας το όνομα μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα και ως «Αδελφοί του Φωτός». Ονόματα σαν αυτά, όπως σας έχω πει προηγουμένως, επιδέχο­νται πολλές ερμηνείες, αφού δεν υπάρχουν απόλυτα ονόματα σε καμία γλώσσα στη Γη.

Θα ήταν σαν να δίναμε όνομα σε ένα χρώμα και να περιμέναμε να παραμείνει το όνομα ίδιο ακριβώς σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, σε όλους τους πολιτισμούς και σε όλες τις γλώσσες, ανεξάρτητα με το ποιος ερμήνευε τις απο­χρώσεις του.

Δεν υπάρχει δομή εξουσίας. Όλοι έχουμε την ίδια εξουσία και σοφία. Αυτό ξεφεύγει από τις έννοιες του Γήινου πολιτισμού και έτσι, έως ότου βρεθείτε εκτός μαθήματος, δεν περιμένω ότι θα το γνωρίζετε ή ότι θα το καταλάβετε. Έχει όμως μεγάλη ο­μοιότητα με το βιολογικό σας σώμα. Δεν νιώθετε ότι υπάρχει ένας αρχηγός στο σώμα σας που λέει σε κάθε μέρος σας τι να κάνει, αλλά όμως έχετε επίγνωση μιας κεντρικής μονάδας που συντονίζει τη βιολογική σας ισορροπία; Κανένα από τα μέρη σας δεν είναι υποχρεωμένο να συμφωνήσει και κανένα από τα μέρη σας δεν επαναστατεί. Όλα δουλεύουν μαζί με σύμπνοια έχοντας στόχο την διατήρηση της ζωής και όλα τα μέρη σέβονται τα άλλα και συνεργάζονται μεταξύ τους. Η συνειδητότητα σας είναι το γενικό σύνολο των μερών σας και θα θεωρούσατε γε­λοία τη σκέψη η καρδιά σας να μη στέλνει αίμα στα πόδια σας όταν το χρειάζονται, ή το συκώτι σας να λέει στο μυαλό σας ότι θα δημιουργήσει ένα δικό του σώμα.

Δεν υπάρχει ανθρώπινο μοντέλο αλληλεπίδρασης που να περιγράφει τον τρόπο που οι οντότητες στο Σύμπαν αντιμετωπί­ζουν η μία την άλλη. Όλες οι ανθρώπινες πολιτικές και συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις δημιουργήθηκαν για το μάθημα σας και είναι χαρακτηριστικές σας.

Είμαι από το κέντρο. Είμαι από τον "πυρήνα" ή την κεντρική δημιουργική δύναμη, απ’ όπου πηγάζει η πηγή αγάπης. Δεν ανήκω σε κανένα ειδικό μέρος του Σύμπαντος και δεν ταυτίζο­μαι με καμία ιδιαίτερη ομάδα άλλη από αυτή που βρίσκεται σε υπηρεσία για εσάς.

Ερώτηση: Έχεις μιλήσει για «την ομάδα υποστήριξής σου». Αυτοί είναι οι πνευματικοί οδηγοί ή έχεις μια ειδική ομάδα που εργάζεται μαζί σου για την προσαρμογή του μαγνητικού πλέγματος; Πού βρίσκονται;

Απάντηση: Αυτή είναι μια από τις πιο αστείες ερωτήσεις που εσύ (ο συνεργάτης μου) έχεις ποτέ ρωτήσει! Σε πλήρη αγάπη σε χαιρετώ για τη διττότητα σου. Δεν θυμάσαι ούτε τη δική σου αρμοδιότητα και δεν γνωρίζεις για την υπηρεσία σου μ’ εμένα. Τόσο μεγάλο είναι το θαύμα της θυσίας για το μάθημα και σας αγαπάμε γι' αυτό.

Η ομάδα υποστήριξής μου θα παραμείνει κρυφή για όλους σας, αλλά μπορώ να σας πω ότι υπάρχει μια μεγάλη στρατιά από οντότητες που δουλεύουν μαζί μου για να επιτύχουμε την προοδευτική προσαρμογή των μαγνητικών.

Επιπλέον, είναι εργασία αυτής της ομάδας να πληροφορήσει όλες τις οντότητες που έρχονται από το Σύμπαν για τα χαρακτηριστικά αυτής της νέας ενέργειας αυτή την εποχή. Η ομάδα υποστήριξής μου βρίσκεται στην τροχιά του Δία γύρω από τον Ήλιο.

Ο κρύων μέσω του Λη Κάρολλ –

Μετάφραση επιμέλεια: Γιώργος κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1