urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Οικογένεια του Φωτός

Πύλες του Χρόνου - Μέρος ΙI

Σχετική εικόνα

Ανώτερη Επικοινωνία
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Μέρος ΙΙ

Εξαπατάστε και παραπλανείστε εύκολα. Πάντως, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας με αφορμή εκείνα τα οποία σας λέμε. Πρόθεσή μας είναι να σας αναγνώσουμε το Βιβλίο, όπως το βλέπουμε, προκειμένου εσείς να αφυπνιστείτε. Είναι ουσιαστικό να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας και να μάθετε ότι η ζωή είναι σημαντική και ότι υπάρχουν μαθήματα να μάθετε ενώ ζείτε. Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα για εσάς είναι η ανάπτυξη της αίσθησης του humor. Έτσι, ενώ μοιραζόμαστε με εσάς τις ιστορίες του δικού σας κόσμου, διατηρείστε μία αίσθηση humor και μία οπτική της εξέλιξης της ανθρώπινης συνειδητότητας. 

Είστε μία συνειδητότητα, η οποία ενσαρκούται εκ νέου και εκ νέου. Παραδόξως τώρα βιώνετε σαν οι ζωές σας να αποτελούν ανούσιους αγώνες με ασθένειες, αρρώστιες, πείνα και πόλεμο. Και σχετικά με την αγάπη;Η αγάπη σας έχει αγγίξει όλους τουλάχιστον μία φορά στην ζωή σας, και πολλοί από εσάς έρχεστε και επανέρχεστε εδώ μόνο και μόνο για να βιώσετε την εμπειρία της αγάπης. Όταν βρείτε τι ειναι σημαντικό για εσάς, τι αξίζει να έχετε, και κατατάξετε τις αξίες σας, σας ζητούμε να σκεφτείτε για ένα λεπτό: Πόσο σημαντική είναι η αγάπη; Η αγάπη έχει πολλές πολλές γεύσεις και ενυπάρχει σε πολλές εμπειρίες.

Η αγάπη είναι το άνοιγμα της καρδιάς μέσω μίας ενεργειακής σύνδεσης ηλεκτρικών πεδίων, που συνδέει ανθρώπους και σας αγγίζει με τρόπο τέτοιο που ποτέ δεν ξεχνιέται, που ποτέ δεν σας αφήνει. Ενώ κοιτάμε το Βιβλίο της Γης, βλέπουμε ξανά και ξανά ότι αυτό που σας κινεί μπροστά είναι μία αόρατη δύναμη, εκείνη η συχνότητα η οποία καλείται αγάπη. Μα ορισμένοι από εσάς πιστεύουν ότι είστε εδώ για να ζήσετε εμπειρίες, να μάθετε, να συλλέξετε πληροφορίες και να περάσετε καλά, και η σημασία της αγάπης αποτελεί είδηση για εσάς. Δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό σε αυτές τις υποθέσεις. Όμως η κατανόηση της συχνότητας της αγάπης είναι το ύψιστο μάθημά σας στην ζωή. Για να φτάσετε στην εκδήλωσή του, το μόνο το οποίο απαιτείται να πράξετε είναι να την αισθανθείτε.

Όμως γνωρίζετε ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο για εσάς. Παρ' όλα αυτά, κάθε ένας από εσάς έρχεται εδώ για την αγάπη αφού πουθενά αλλού στην ύπαρξη η αγάπη δεν είναι τόσο πληθωρική και πλούσια, τόσο απεριόριστη, αδέσμευτη και μοναδική όπως εδώ, στην άκρη του Γαλαξία σας, σε αυτό που ονομάζουμε Βιβλιοθήκη της Γης.Έτσι λοιπόν σας ζητάμε για άλλη μία φορά να σκεφτείτε τι περιέχουν τα γονίδιά σας. Ονομάζουμε τον κόσμο σας Βιβλιοθήκη της Γης, επειδή οι βιβλιοθήκες είναι χώρος αποθήκευσης δεδομένων. Εάν είστε τα πλέον μεγαλειώδη όντα εδώ, πολύ περισσότερο εξελιγμένοι από όλες τις μικροσυσκευές και την τεχνολογία σας τότε τι υπάρχει στα γονίδιά σας; 

Μπορεί να είναι ο πλούτος της συχνότητας της αγάπης, που είναι τόσο απέραντη, πολυπρόσωπη και ανεκτίμητη που ουδείς Θεός θέλει να βγει στο φως της πραγματικότητας επειδή είναι «κολλητική»; Σκεφτείτε αυτήν την πιθανότητα για ένα λεπτό. Γνωρίζετε ότι, όταν νιώθετε αγάπη, το αίσθημα είναι αρκετά μεταδοτικό, έτσι δεν είναι; Η αγάπη διαχέεται σχετικά εύκολα και είναι το αντίθετο του φόβου. Εάν σκεφτείτε τον φόβο και είστε πράγματι ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα δείτε ότι πολλές από τις ιδέες που έχουν αποτυπωθεί εντός σας μέσω των προγόνων σας, των βιβλίων και της ιστορίας, συνδέονται με τον φόβο.

Σας προτρέπουν να φοβάστε τον Θεό και τα σώματά σας. Είστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να έχετε κάποια άλλη αρχή εξουσίας, όχι τον εαυτό σας, επειδή εσείς δεν είστε ικανοί να διαχειριστείτε την δική σας βιολογική ύπαρξη. Και τώρα πείθεστε ότι ακόμη και οι τοπικές κυβερνήσεις σας δεν μπορούν να σας διευθύνουν, ότι χρειάζεστε μία παγκόσμια κυβέρνηση για να διαχειρίζεται και να διευθύνει τον κόσμο σας. Πρέπει να αρχίσετε να διευθύνετε οι ίδιοι τον εαυτό σας ως βιολογικές πνευματικές υπάρξεις. Η αγάπη είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την ζωή.

Πόσο ελεύθεροι είστε με την αγάπη, πόση αγάπη δημιουργείτε και πόσο υπεύθυνοι είστε, είναι το μάθημα το οποίο έχετε έρθει να μάθετε στην ζωή. Ακριβώς όπως σας ζητάμε να αναρωτηθείτε από πού έρχεται το φως και τι κάνετε με το φως, αυτό σας ζητάμε να κάνετε και με την αγάπη. Από πού έρχεται η αγάπη; Την αναζητάτε έξω από τον εαυτό σας; Σε ποιον και σε τι την προσφέρατε; Σκέφτεστε ποτέ να την δώσετε στην Μητέρα Γη ή στον ουρανό; Σκέφτεστε να προσφέρετε αγάπη στα μόρια γύρω σας που συνεχώς κινούνται μέσα και έξω από τα σώματά σας; 

Τα σώματά σας δεν είναι στερεά. Τίποτε δεν είναι στερεό. Τα πάντα είναι ένας χώρος ενέργειας, μία ενέργεια η οποία είναι ελεύθερη και απλά κλειδώνει τον εαυτό της σε μορφή και σχήμα επειδή οι αντιλήψεις έχουν εκπαιδευτεί να βλέπουν την πραγματικότητα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και να συνεχίζουν να έχουν μία γραμμική προσέγγιση της ύπαρξης. Για παράδειγμα κάθε μέρα όλοι ξυπνάτε το πρωί και πιστά αναπαράγετε τον εαυτό σας. Συνήθως, συναντάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη του μπάνιου. Περιμένετε να δείτε τον εαυτό σας (όπως τον γνωρίζετε) γιατι τόσο μεγάλο μέρος της πραγματικότητας έχει χτιστεί πάνω σε παλιές προσδοκίες, περιοριστικά δεδομένα και εκπαίδευση του νου. 

Ο έλεγχος του νου κινείται σε πάμπολλες λεωφόρους. Η περιορισμένη σκέψη, που διδάχτηκαν και εξωθήθηκαν να έχουν οι πρόγονοί σας, έχει εντυπωθεί στα κύτταρα του σώματός σας. Η ανταπόκριση των προγόνων σας σε αυτές τις διδασκαλίες επί χιλιάδες χρόνια, και στις μεμονωμένες εποχές που βίωσαν -οι αντιδράσεις τους στην βία, τους νόμους και την εξουσία- εντυπώθηκαν στα σώματά τους, κατά την καθημερινή τους ζωή. Οποιοδήποτε θέμα διαχειρίζεστε στην καθημερινή σας ζωή, καταγράφεται και αποθηκεύεται στο υλικό σας σώμα και το οτι εσείς δεν θυμάστε συνειδητά τις εμπειρίες σας αυτό δεν σημαίνει ότι τα κύτταρα του σώματός σας ξεχνούν. Οι μνήμες και οι αντιδράσεις στην ζωή περνούν μέσω των γονιδίων σας από την μία γενιά στην επόμενη.

Σε όλο το χρονικό της Δυτικής ιστορίας, μεταφέρετε προς τους απογόνους σας ένα εντύπωμα φόβου. Όταν η Οικογένεια Φωτός ενσαρκώθηκε προ δύο χιλιάδων ετών είχαν άριστη γνώση του Φωτός και της Αγάπης, ήταν ικανοί για μεγάλα θαύματα και εκείνοι που ήταν τότε στην εξουσία ένιωσαν να απειλούνται. Δεν επιθυμούσαν να δωθούν στις μάζες αυτές οι διδασκαλίες και έτσι υπήρξαν εξ αρχής πολλές αντίθετες ομάδες.

2 FrontTransfiguration

Ορισμένοι άνθρωποι αποδίδουν αυτήν την αφύπνιση της συνειδητότητας στην γέννηση του Χριστιανισμού, εξ αιτίας των ιστοριών που αφορούσαν στο άτομο το οποίο τώρα ονομάζετε Ιησού Χριστό. Αυτός είναι πραγματικά, ένας χαρακτήρας πολυσύνθετος, ο οποίος φτιάχτηκε και σχεδιάστηκε για πολλά έτη. Στην πραγματικότητα, αυτές είναι ιστορίες σχετικές με την Οικογένεια Φωτός που ήρθε στον πλανήτη για να φέρει την αλήθεια, να προκαλέσει το σύστημα, και να θέσει τέλος στην τυραννία σε μία εποχή κατά την οποία υπήρχε το δυναμικό για μία μεγάλη αλλαγή.Ο χαρακτήρας του Ιησού δημιουργήθηκε για να αποδοθούν αυτές οι θεαματικές δυνάμεις σε ένα υπερφυσικό ον.

Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, εάν οι άνθρωποι γνώριζαν την αυτοθεραπεία, και εξοικειώνονταν με την ιδέα ότι αυτό το οποίο σκέπτονται, αυτό και θα συμβεί. Εάν οι άνθρωποι είχαν αρχίσει να εφαρμόζουν πολύ γρήγορα αυτές τις πρακτικές, τι θα είχε συμβεί; Σίγουρα η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν επιθυμούσε πολίτες πιο ισχυρούς από τους ηγέτες της. H Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν η αντίστοιχη Νέα Παγκόσμια Τάξη της περιόδου των Ιχθύων - ένα καρμικό παράλληλο της Εποχής του Υδροχόου. Και οι δύο Τάξεις, παλιά και καινούρια, προσφέρουν την δυνατότητα σε μία κυριαρχική, κατακτητική δύναμη.

Όταν διοικείς ανθρώπους, πρέπει πρώτα να τους πείσεις ότι χρειάζονται την διοίκηση. Έτσι, δημιουργείς προβλήματα, τους οδηγείς σε απόγνωση και εκείνοι στην συνέχεια σου ζητούν λύσεις. Ο φόβος διαχέεται σε όλη την Γη - όχι η αγάπη, που αποτελούσε το μήνυμα της Οικογένειας Φωτός. Ο φόβος έχει μία πανίσχυρη δόνηση και όταν κάποιος διατηρεί τον φόβο εντός του, τον μεταδίδει γρήγορα παντού με την ίδια «κολλητικότητα» που μεταδίδεται η αγάπη.Κάποτε συνέβη μία μάχη για την αγάπη και τον φόβο. Εάν είχε κερδίσει η αγάπη, τότε οι άνθρωποι θα είχαν κατανοήσει τις ανώτερες δυνάμεις τους: την ικανότητα του ανθρώπινου νου να υπερβαίνει το σώμα, να κάνει αστρικά ταξίδια, και να αισθάνεται συνδεδεμένος με το Όλον το οποίο Είναι.

Εάν είχε συμβεί αυτό, τότε οι άνθρωποι θα είχαν δώσει τέλος στην αποκοπή τους. Τι να κάνουμε, τα πράγματα δεν ήταν να συμβούν έτσι. Τα τελευταία δύο χιλιάδες έτη, βουτήξατε βαθύτερα στην αποκοπή παρά στην ενότητα και την αγάπη. Ο φόβος κέρδισε. Εάν αμφισβητείτε αυτό το συμπέρασμα, θα σας ζητήσουμε να ανατρέξετε στις σελίδες της ιστορίας σας για να δείτε πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο όνομα μίας ανώτερης δύναμης.

Πόσα βιβλία κάηκαν και πόσοι άνθρωποι κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν; Πόσες φυλές ιθαγενών εξαφανίστηκαν και πόσα αρχαία χειρόγραφα καταστράφηκαν;Μία εκτός ελέγχου ενέργεια, που επιδιώκει την δύναμη επί των άλλων, ήρθε και εξαπλώθηκε στην Γη. Τα βιβλία και τα έργα των Μεγάλων Όντων που έζησαν στον πλανήτη, απεκρύβησαν. Όμως, η Οικογένεια Φωτός δεν έζησε απλώς στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Ταξίδεψε σε πολλά μέρη. Ο κόσμος δεν ήταν τόσο περιορισμένος, όσο σας είπαν. Ακόμη και η Βόρεια Αμερική ήταν γνωστή από πολύ καιρό, ως ιερός τόπος.

Σχετική εικόνα

Οι Άτλαντες έφεραν μεγάλο μέρος της γνώσης τους σε αυτήν την ήπειρο, και αρχαία προϊστορικά έργα τέχνης θα ανακαλυφθούν στην σύγχρονη εποχή. Για την ακρίβεια, έχουν ανακαλυφθεί ήδη αλλά τα διατηρούν κρυφά. Αιγύπτιοι και πολλοί ταξιδιώτες από από την Μέση και την Άπω Ανατολή, ακόμα και Κινέζοι, πήγαν εκεί. Στην αρχαία εποχή, ο κόσμος ήξερε να ταξιδεύει αρκετά καλά. Η Οικογένεια Φωτός ήταν πολυταξιδεμένη και μετέφερε μηνύματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Για αυτό, έως και αυτήν την εποχή, πολλοί πολιτισμοί έχουν ιστορίες που μιλούν για ειρηνοποιούς οι οποίοι ήρθαν από τις θάλασσες, οι οποίοι έδωσαν γνώση ανώτερων δονήσεων και έδειξαν τι χρειαζόταν ο κόσμος για να ζει σε αρμονία. 

Μπορεί να σας προβληματίσει το ακόλουθο ζήτημα: Τι χρειάζομαι για να ζήσω σε αρμονία; Φαίνεται ότι χρειάζεστε χρήματα στην τράπεζα, ένα αυτοκίνητο, ρούχα και μία στέγη πάνω από το κεφάλι σας. Αυτό είναι αλήθεια. Έτσι είναι φτιαγμένος ο κόσμος αυτήν την εποχή. Όμως, πολλά από εκείνα που θεωρείτε σήμερα απαραίτητα, δεν θα υπάρχουν αύριο, ιδιαίτερα εάν δεν ζείτε σε συγχρονισμό με τον κοσμικό νόμο. Εάν ήδη γνωρίζετε ότι οι σκέψεις σας επηρεάζουν τα πάντα και ότι δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα, τότε να είστε βέβαιοι ότι η δική σας εκδοχή της πραγματικότητας δεν θα εξαφανιστεί απλώς.

Όμως, όσοι αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτόν τον νόμο θα βιώσουν μία απότομη αφύπνιση. Όταν αναζητάτε μία εξουσία έξω από τον εαυτό σας, είναι σαν να χορεύετε στην κατοικία ενός Θεού, στην οποία το όνομα του παιχνιδιού είναι η περιορισμένη σκέψη. Ενώ βλέπετε ότι τα πάντα ανατρέπονται, έχετε μία ευκαιρία να αλλάξετε τις προτεραιότητες της ζωής σας. Υπάρχει σθένος εντός σας, το οποίο πηγάζει από την αφύπνισή σας στην δική σας αξία, σε εκείνο που εσείς αξίζετε. Μπορούμε να δούμε τα μεγάλα κύματα ενέργειας που έρχονται στον κόσμο σας και σας επηρεάζουν από πολλές διαφορετικές πλευρές. Υπάρχουν ιστορίες για τις διαφορετικές επιλογές σας, συνεπώς μην σκεφτείτε ότι υπάρχει μόνο μία γραμμή ύπαρξης, από την οποία επιλέγετε.

Κάθε ένας από εσάς, κάθε στιγμή, δημιουργεί έναν πιθανό κόσμο με βάση αυτό που επιθυμείτε και αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Από την δική μας οπτική, βλέπουμε ότι ο ιστός της ζωής θα σας βοηθήσει να δώσετε νόημα στην ζωή σας έτσι ώστε να κάνετε με αυτήν το καλύτερο που μπορείτε. Εάν θέλετε να πάρετε τον επάνω δρόμο, την γραφικη διαδρομή, τότε σας προτείνουμε να ταξιδέψετε με αγάπη, μία αγάπη που μπορεί να γεννηθεί μόνον εντός σας. Και ενώ αγαπάτε και εκτιμάτε τον εαυτό σας, θα είναι ευκολότερο για εσάς να αγαπήσετε την γενεαλογία σας. Η διεύρυνση της αγάπης για τους προγόνους σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους δικούς τους φόβους, καθώς και το τεράστιο έργο το οποίο εσείς έχετε αναλάβει.

Αυτό το έργο είναι τόσο τεράστιο και εκτείνεται σε τόσους αιώνες χρόνου που οι εποχές για τις οποίες μιλήσαμε, κάποιες χιλιάδες χρόνια σε κάθε περίοδο, είναι απλώς ψύλλοι στά άχυρα του χρόνου και της ύπαρξης. Σε αυτές τις πύλες του χρόνου, η ενέργεια πάντοτε επιταχύνεται προκειμένου να χτίσει μία νέα βάση. Στην ακόλουθη Εποχή του Υδροχόου, η ενέργεια θα ζητήσει να διαφωτίσει όλη την ανθρωπότητα.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να κατανοήσετε το βάθος του παρελθόντος σας, το κάρμα σας και τα μαθήματα της Εποχής των Ιχθύων, τα οποία ολοκληρώνετε.

Πρέπει να καταλάβετε το νόημα των τελευταίων δύο χιλιάδων χρόνων και να εξαπλώσετε την επίγνωση στην ανθρωπότητα.

http://creatingrealities.ning.com/forum/topics/6323828:Topic:59748

Η Οικογένεια του Φωτός

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

        Εκδόσεις «Κρύων»   

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1