urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Οικογένεια του Φωτός

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Υφίστανται όντα τα οποία ζουν έχοντας ένα πολύ περιορισμένο τρόπο σκέψης, τα οποία πιστεύουν οτι όταν γράφουν ένα βιβλίο ύπαρξης, το βιβλίο πρέπει να παραμείνει για πάντα το ίδιο. Από την δική σας οπτική, αυτά τα όντα μπορούν να ονομαστούν Θεοί. Ζουν σε μία κατοικία Θεών, όπου έχουν το δικό τους σπίτι. Μέσα στην κατοικία τους, έχουν νόμους και κανονισμούς οι οποίοι είναι πολύ περισσότερο ευρείς από τους δικούς σας, όμως τουναντίον είναι περιορισμένης σκέψης.

Αυτό σας μπέρδεψε και έτσι αρχικά παραδώσατε την σκέψη σας. Όντα τα οποία λατρέψατε, αντιγράψατε και για τα οποία δεν αναρωτηθήκατε ποτέ, σας έφτιαξαν νόμους οι οποίοι δεν υποστηρίζουν πλέον το ευ ζειν σας. Στην πραγματικότητα, οι νόμοι ουδέποτε απέδωσαν. Με τον μαζικό κατακερματισμό των ανθρώπων, οι τροχοί των παλαιών νόμων της Γης κατατρώνε τον πολιτισμό σας και σας οδηγούν σε μία ανατριχιαστική παύση.

Σε ένα βαθμό μπορείτε να το δείτε αυτό αφού οι άνθρωποι χάνουν τις εργασίες τους και έχουν τα μεγαλύτερα χρέη από κάθε άλλη περίοδο, στις πιστωτικές τους κάρτες. Στην διαδικασία να κινηθείτε όλο και ταχύτερα, χάνετε την επαφή σας με την καθημερινή ζωή και την κοινή λογική. Είπαμε προηγουμένως ότι η ελευθερία σας διακυβεύεται. Η ελευθερία σας βασίζεται στην δική σας ικανότητα να ανταποκριθείτε -να απαντήσετε- σε αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο σας.

Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον 3Dιάστατο κόσμο, ποτέ δεν θα τα καταφέρετε στον ΠολυΔιάστατο.Πολλοί από εσάς πιστεύουν ότι για να τα καταφέρουν στον 3Dιάστατο κόσμο απαιτείται να τα κάνουν όλα πιο γρήγορα, να έχουν περισσότερη τεχνολογία, να γνωρίζουν περισσότερους ανθρώπους, και να τρέχουν δεξιά και αριστερά. Ενώ τα πράγματα κινούνται πιο γρήγορα, εσείς μειώστε ταχύτητα και κινηθείτε χαλαρά.

Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε τα πουλιά, τους ήχους της Φύσης, τους ήχους από τα τριξίματα της φωτιάς - τους φυσικούς ήχους. Βγείτε από το σπίτι σας. Μείνετε μόνοι. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και μάθετε να διευρύνετε την συνειδητότητά σας και να ακούτε την εσωτερική φωνή σας. Βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε με κριτικό πνεύμα αυτήν την φωνή και ό,τι αυτή η φωνή φέρνει.

Όταν αρχίσετε να ανοίγετε την βεντάλια του εαυτού σας σε σχέση με αυτές τις φωνές μέσα στο κεφάλι σας, λαμβάνει χώρα ένα άνοιγμα στο αφηρημένο. Η ανθρωπότητα προτρέπεται για μεγάλο διάστημα να μην σκέφτεται με αφηρημένους, μη-γραμμικούς όρους. Η σύγχρονη ζωή σας είναι παγιωμένη και γραμμική. Όμως στερείτε τον εαυτό σας από μία μεγάλη ποικιλία εμπειριών, ένα απαραίτητο όριο πέραν του οποίου ολόκληρες μάζες θα γίνουν εσωτερικά καλλιτέχνες.

Πάμπολλοι άνθρωποι πρέπει να δημιουργήσουν μία νέα υψηλή τέχνη διανόησης, ώστε να ερμηνεύσουν τις αλλαγές που έπονται. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ονόμαζαν την φωνή μέσα στο κεφάλι, Κα. Θεωρείτο ότι ήταν μία δίδυμη ή μία άλλη μορφή του εαυτού που χρησιμοποιείτο για καθοδήγηση ή έμπνευση. Αυτή η προσέγγιση διαφοροποιείται κατά πολύ από την έννοια της δαιμονιοκαταληψίας.Τω παρόντι, θέλουμε να δώσουμε έναν τόνο έμπνευσης και να σας πληροφορήσουμε ότι ταξιδεύοντας μαζί μας θα ενεργοποιήσετε αυτήν την μυστηριώδη έννοια που λέγεται Κα.

Επειδή ούτε ζείτε τις εμπειρίες σας, ούτε αναζητείτε το αφηρημένο, αυτό το ελάχιστα γνωστό τμήμα της ανθρώπινης εξέλιξης έχει λησμονηθεί. Όμως, σήμερα το αφηρημένο σας κρούει την πόρτα και σας ζητά να πάτε πέρα από τον εαυτό σας. Με πολλούς τρόπους το Internet κατοπτρίζει την σύνδεση των εσωτερικών ψυχικών σας λεωφόρων και διαδρόμων.

Αναζητήστε την καθοδήγηση. Αναζητήστε την κληρονομιά σας διότι αυτή η φωνή, αυτή η έμπνευση, το Κα, είναι δική σας. Πρέπει να μάθετε να αναζητάτε και να διεκδικείτε την κληρονομιά σας σε αυτούς τους παράδοξους καιρούς. Το Κα θα σας βοηθήσει να πραγματώσετε την αλλαγή από την γραμμική ζωή στην πολυδιαστασιακή. Αποτελεί ένα σημαντικό κλειδί για την γνώση του εαυτού σας, ένα ουσιαστικό εργαλείο επιβίωσης. Μην το ξεχνάτε.

Αποτέλεσμα εικόνας για 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ 5Η ΔΙΆΣΤΑΣΗ

Kαθώς το σύστημά σας καταρρέει και οι οικείες ανέσεις εξαφανίζονται ραγδαία, στα επόμενα χρόνια θα έχετε αντίστοιχα πολλές ευκαιρίες και επανεμφανίσεις. Μία πνευματική ψυχική ενέργεια θα εκραγεί δημιουργώντας πολλές γρήγορες αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο.

Αυτές οι αλλαγές θα προαναγγείλουν ένα νέο τρόπο σκέψης και αντίληψης, που θα σας ενώσει ως ανθρωπότητα. Για ένα σύντομο διάστημα, θα φαίνεται ότι οι συνδέσεις συμβαίνουν στο ιnternet, ώσπου σε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα φαίνεται ότι είστε όλο και περισσότερο ηλεκτρονικά συνδεδεμένοι. Πολλοί από εσάς που απέχετε και αποφεύγετε την ηλεκτρονική τεχνολογία, θα κάνετε αργά τα βήματα και θα αποφασίσετε να αποκτήσετε μία σύνδεση internet.

Όμως, εξ αιτίας κάποιων μη-γνωστών σχεδίων, μεγάλες ενεργειακές εξάρσεις και γεωφυσικές αλλαγές της Γης συμβαίνουν με γρήγορη ταχύτητα και τα ηλεκτρονικά σας δίκτυα θα καταρρεύσουν. Πολλοί θα βρεθείτε σήμερα εδώ και αύριο αλλού. Θα υπάρχει ηλεκτρισμός; Θα υπάρχει έστω τροφή και νερό; Καθώς αυτή η δεκαετία κλείνει, κάποιοι από εσάς θα βρεθούν για μία ή δύο εβδομάδες χωρίς κάποια διαθέσιμη πηγή τροφής, ηλεκτρισμού και νερού. Τότε, οι αλλαγές μπορεί να αρχίσουν να επιταχύνονται. Ο,τιδήποτε κάνετε τώρα, κάθε ημέρα σε κάθε λεπτό, είναι σημαντικό.

Σας έχουν πει ότι η ζωή υπάρχει κατά τύχη και δεν έχει νόημα. Εμείς σας λέμε ακριβώς το αντίθετο: Ο Μεγάλος Μηχανικός στον ουρανό κάνει τα πάντα να λειτουργούν, αλλιώς η ζωή παύει με ανατριχιαστικό τρόπο και, εάν και όταν αυτό συμβαίνει, απλώς σημαίνει ότι μία εκ βάθρων αλλαγή συντελείται. Αυτό συμβαίνει στο δικό σας κόσμο: Βιώνετε μία εκ βάθρων αλλαγή, η οποία δεν σημαίνει ότι η ζωή όλων θα σταματήσει εντελώς.

Σημαίνει ότι οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε βάλατε σε θέσεις εξουσίας -είτε είναι κυβερνήσεις, θρησκευτικοί ηγέτες, εκπαιδευτικά συστήματα, βασιλείς, ιερείς, πάπες ή πρόεδροι- η δύναμή τους θα αμφισβητηθεί. Αυτή είναι η εποχή που η δύναμη θα επιστρέψει στον λαό.Θα πρέπει να απαιτήσετε για τον εαυτό σας ιδιότητες που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Θυμηθείτε ότι στα κοσμικά χρονικά θεωρείστε απίστευτα παντοδύναμα όντα, ως δημιουργίες των Θεών. Είστε ο άσος στο μανίκι τους, δημιουργημένοι γενετικά πριν από αιώνες και φυλαγμένοι κάπου απόμακρα, για την περίπτωση που - και με πολλούς τρόπους ήσασταν απόρρητοι στους διαδρόμους του χρόνου. Στο Μεγάλο Βιβλίο της Ύπαρξης, είναι δύσκολο να σας βρει κάποιος. Όμως, βρεθήκατε.

Οι χρονικές σας συντεταγμένες είναι γνωστές και τώρα πολλοί έρχονται στον κόσμο σας, επειδή όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει φλέβα χρυσού εδώ. Κάποιοι θα σας παραπλανήσουν και θα σας δελεάσουν με τους αντιπερισπασμούς τους. Να είστε πολύ επιλεκτικοί ως προς το τι διαλέγετε να σκεφτείτε. Πιστέψτε στον εαυτό σας ενώ ανοίγετε την βεντάλια της συνειδητότητάς σας.

Ίσως τότε καταλάβετε ότι η μεγάλη εισροή ενέργειας από τους ουρανούς πρόκειται να λάμψει πάνω σε ένα δοχείο χρυσού, το οποίο βρίσκεται εντός σας. Ως Οικογένεια Φωτός είναι πολύ απλό αυτό το οποίο κάνετε: αποκωδικοποιείτε και ανοίγετε αυτό που ήδη υπάρχει εντός σας. Και εμείς, ως οικογένεια και συγγενείς, θα σας κρατήσουμε συντροφιά για λίγο και θα σας θυμίσουμε αυτήν την διαδικασία. Θα σας υποστηρίξουμε και θα σας ενθαρρύνουμε, θα είμαστε καλοί φίλοι, και ίσως ορισμένες φορές θα σας προσφέρουμε έναν ώμο στον οποίο να κλάψετε, διότι τα δάκρυα που θα χύσετε θα αποκαλύψουν μυστήρια και βαθύτερες αισθήσεις - δεν θα είναι όμως δάκρυα οίκτου ή ενοχής, διότι αυτά είναι χαζά δάκρυα. 

Τα δάκρυα που ανασηκώνουν τον πέπλο είναι θεραπευτικά και μπορείτε να τα βιώσετε ξανά και ξανά ενώ διαβάζετε τους λόγους μας και βιώνετε τις εμπειρίες της ζωής. Μην ντρέπεστε καθόλου για αυτά τα δάκρυα διότι βοηθούν να λιώσει ο στυγνός έλεγχος ο οποίος σας απέτρεπε από το να σκέπτεστε και να κατανοείτε ποιοι είστε.Η δύναμη η οποία έχετε εντός σας, σας δόθηκε από τους Θεούς, όταν συνέθεσαν πριν από αιώνες το DNA σας. Τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε γιατί οι ουρανοί είναι γεμάτοι επισκέπτες. Ποιοι είναι; Είναι οι δημιουργοί Θεοί; Εξωγήινοι και άλλες μορφές νοημοσύνης έρχονται από πραγματικότητες κάθε είδους. Θα βιώσετε αυτήν την εμπειρία παρόλο που η ιδέα ότι άλλες μορφές νοημοσύνης μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε, οποτεδήποτε, θα ταράξει συθέμελα την γραμμική οπτική που έχετε για τον κόσμο. Θυμηθείτε ότι ο γραμμικός κόσμος σας βασίζεται σε ένα ημερολόγιο, το οποίο δεν είναι πολύ παλιό.

Αποτέλεσμα εικόνας για 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ 5Η ΔΙΆΣΤΑΣΗ

Ακόμη και ένα αρχαίο ημερολόγιο, όπως των Μayas, αποτελεί μία κατασκευή για τον χρόνο. Ο χρόνος στην πραγματικότητα οργανώνεται και δομείται γύρω από ένα θέμα, το οποίο τίθεται σε κίνηση. Στην συνέχεια, παραμένει αρκετά συνεπής ώστε να δημιουργηθεί μία σκεπτομορφή που τον χαρτογραφεί και φτιάχνει μία εικονική πραγματικότητα. Ο χρόνος είναι ελαστικός και η δική σας εμπειρία του χρόνου σίγουρα δεν είναι η ίδια με την δική μας εμπειρία για τον χρόνο. Μπορούμε να ψάξουμε το Βιβλίο του Χρόνου και να ταξιδέψουμε στον χρόνο επιλέγοντας συντεταγμένες.

Να πραγματοποιήσουμε Άλμα στον Χρόνο. Πρέπει να κατανοήσετε αυτήν την έννοια και μετά να μάθετε να είστε χρονοάλτες, πρώτα στο μυαλό σας, και στην συνέχεια κυριολεκτικά. Ο διάδρομος είναι ανοικτός και είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι κάθε μάθημα και εμπειρία της καθημερινής σας ζωής συμβαίνει για να σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε τον εαυτό σας ως γαλαξιακό κάτοικο και, το πιο σημαντικό, ως ανθρώπινο ον.

Αυτή την περίοδο η πλέον σημαντική σας αποστολή είναι να ζήσετε. Το αντιλαμβάνεστε; Το να επιθυμείτε να ζήσετε και να δημιουργήσετε μία συνέχεια στην ζωή θα είναι από μόνο του μία πρόκληση, διότι όσο περισσότερο βιώνετε και διευρύνεστε και γνωρίζετε περισσότερα πράγματα, τόσα περισσότερα θα ανακαλύπτετε.Αυτό το κύμα της ενέργειας σας αφυπνίζει ψυχικά και πυροδοτεί μία αλλαγή αντίληψης, η οποία σας βοηθά να έχετε επίγνωση περισσότερων πραγμάτων σε πολλά διαφορετικά επίπεδα.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι να καταλάβετε πώς εργάζεται ο νους. Είπαμε ότι θα σας στείλουμε σκέψεις, από νου σε νου. Φυσικά, διευρύνεστε τηλεπαθητικά. Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούν καν να διανοηθούν ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Πάντως, γεννιέστε με αυτήν την ικανότητα.

Εάν την καλλιεργήσετε, θα είστε πολύ πιο ευφυείς από ό,τι φαντάζεστε ότι μπορείτε να είστε. Βεβαίως, εάν ήσασταν πολύ περισσότερο ευφυείς, δεν θα ήσασταν τόσο χειραγωγήσιμοι.

Πολλά είναι αυτά που σας αποκρύπτουν και παραμένουν μυστικά ως ανώτερη γνώση: η ικανότητά σας να θεραπεύετε, να χρησιμοποιείτε τον νου σας για να δημιουργείτε αυτό το οποίο επιθυμείτε, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να βλέπετε εικόνες ή να διαβάζετε ενεργειακά πεδία - όλα αυτά είναι έμφυτες ικανότητές σας. Εάν απαιτήσετε τις ικανότητές σας, τότε οι λίγοι που ζουν στον πλούτο και είναι επί κεφαλής θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να σας χειραγωγήσουν.

Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν, εάν εσείς ήσαστε ελεύθερος και απαλλαγμένος από αμαρτίες, «πρέπει» και περιορισμούς; 

Η Οικογένεια του Φωτός

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

        Εκδόσεις «Κρύων»   

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1