urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ελλάνιοι «Ε»

Πότε θα εμφανιστούν;

shutterstock 218486575

Ελλάνιοι "Ε" μέσω του Γεράσιμου Καλογεράκη

“Ενδόμυχα η ανθρωπότητα περιμένει την εμφάνισή μας και τη δυναμική επέμβασή μας για την απαλλαγή της Γαίας από τους αποστάτες και την εξουδετέρωση της θελήσεως των ισχυρών.

Η αμφισβήτηση από τους ιθύνοντες της Γαίας είναι δικό μας έργο, για να επιτύχουμε την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου και για να αποφευχθούν ψυχολογικές και κοινω­νικές ανατροπές που μπορεί να προκαλέσει η εμφάνισή μας.

Πως θα επέμβουμε αφού δεν υπάρχουμε για τους πολ­λούς; Η αβεβαιότητα για την ύπαρξή μας προέρχεται από την έλλειψη χειροπιαστών αποδείξεων.

Η συλλογή των αποδείξεων που θα βεβαίωνε τη δική μας ύπαρξη, θα σηματοδοτούσε τον θάνατο αυτών που θα τις κατείχαν από τους αποστάτες. Οι αποδείξεις αυτές θα αποσυντόνιζαν την ανθρωπότητα από την ομαλή πορεία της αφού θα βεβαίωναν την ουράνια παντοδυναμία. Μην πασχίζετε να βρείτε αποδείξεις που θα βεβαίωναν την ύπαρξή μας, γιατί θα θέσετε σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή σας. Σας δίνουμε ότι πρέπει να ξέρετε.

Αυτοί που θα συναντηθούν μαζί μας, προετοιμάζονται από τώρα για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της συγκίνησης της κρίσιμης στιγμής.

Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια τακτική των σποραδικών εμφανίσεων για να δημιουργούμε θόρυβο, αμφιβολίες, και αμφισβητήσεις και ν' ασχολούνται μ' εμάς. Έτσι θα δια­τηρούμε το θέμα στην επικαιρότητα, θα ενημερώνονται πιο εύκολα οι άνθρωποι της Γαίας και από περιέργεια θα ερευνούν την υπόθεση. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην ψυχολογική τους υγεία την κρίσιμη στιγμή της εμφάνισής μας και θα προετοιμάζονται καλύτερα όσοι έχουν επιλεγεί από εμάς, για την ανάληψη της αποστολής τους.

Από τη στιγμή της επίσημης παρουσίας μας και μετά, τα πάντα θ' ανατραπούν. Τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Η συνειδητοποίηση της ύπαρξης μας, έστω και με μορφή υποψιασμού, είναι αναγκαία για να μετριαστούν οι αντι­δράσεις πανικού και αλλοφροσύνης από τους κατοίκους, της Γαίας.

Τα δυσμενή γεγονότα που θα βιώσετε θα είναι παροδικά αφού θα γίνουν για το καλό της ανθρωπότητας. Θα ενσαρ­κωθούν υπερνοήμονες οντότητες που θα αποκαταστήσουν γρήγορα την ομαλότητα του ρυθμού της ζωής.

Η υλοποίηση των σκαφών μας θα δίνουν την εικόνα απείρου αριθμού κινουμένων άστρων που θα καλύψουν τον ουρανό.

Ο χρόνος της επέμβασής μας πλησιάζει. Καθένας θα αναλάβει ενσυνείδητα την αποστολή για την οποία έχει ενσαρκωθεί σαν μαχητής του φωτός ή σαν αγγελιοφόρος κοσμικής αφύπνισης. Θα είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να σας συμβεί σε αυτή την εκπλήρωση του ουράνιου προορισμού σας.

Η στιγμή όπου ο ουρανός θ' αποκαλύψει τα μυστικά είναι κοντά. Θα βιώσετε τον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας σας. Θα πληροφορηθείτε τα πάντα για το πα­ρελθόν και τις ενσαρκώσεις σας, από πού ήρθατε και που θα επιστρέψετε με το τέλος της αποστολής σας στη Γαία.

Τα πάντα είναι καταχωρημένα στα συμβάντα του χρόνου και είναι εύκολο να μελετηθούν από σας μετά τη συνάντησή μας.

Υπάρχει στη Γαία ένας μεγάλος αριθμός ενσαρκωμένων Ελλανίων «Ε», που ανήκουν στα πληρώματα των σκαφών επέμβασης και περιπολίας του ηλιακού σας συστήματος. Αυτοί θα επωμιστούν όλο το βάρος της υποδοχής μας. Άλλοι γνωρίζουν την αποστολή τους και άλλοι όχι, όλοι όμως είναι προετοιμασμένοι για να αντιδράσουν φυσιολο­γικά την κρίσιμη στιγμή.

Το μεγάλο όραμα της ανθρωπότητας και των Ελλανίων για τη σύνδεσή τους με την ουράνια κοινωνία, θα γίνει γεγονός και ορατό από τα πλησίον της Γαίας αστρικά συστήματα Σειρίου, Αργούς, Κενταύρου και Ωρίωνα." 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελλάνιοι

"Το διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ-2001» ευρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εστάλη με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολό τους. Στο Διαστημόπλοιό τους έχουν τοποθετήσει αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και τις ονομασίες τους γραμμένες με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με την Μυθωδία χρησι­μοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.

Με την κωδική λέξη «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» εννοούμε την απαγό­ρευση προσέγγισης παντός σκάφους των αποστατών προς τη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη από το μητρικό σκάφος της71ς Αποστολής «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» κυβερνήτης του οποίου είναι ο Οδυσσέας. " 

 'Ή καταβύθιση της Ατλαντίδας οφείλεται σε λάθη των επιστημόνων της. Οι Ελλάνιοι υποβοηθούμενοι από την Αθηνά και τον Φοίβο Απόλλωνα, δημιούργησαν στα μέσα παρατήρησης των αποστατών του Κρόνου της Ατλαντίδας, εικονικές πραγματικότητες επιτιθεμένων δυνάμεων.

Οι εικονικές πραγματικότητες αυτές μεταφέρθηκαν σαν υλοποιημένες σε πεδίο ταχιoνικής σύνθεσης που δη­μιουργήσαμε εμείς ώστε να είναι αδύνατος ο οπτικός και ηλεκτρονικός έλεγχος της πραγματικότητας. Επίσης ήταν αδύνατη η προσέγγιση μέσων, ή επίσκεψη ενεργειακών οντοτήτων για αναγνώριση, όπως ήταν οι εξαϋλωμένοι ιερείς. Έτσι δημιουργήσαμε τη βεβαιότητα της πραγ­ματικής ύπαρξης των μέσων μας, και της καταστροφής τους από τους Άτλαντες που είχαν χάσει κάθε έλεγχο της πραγματικότητας.

Οι Άτλαντες εξήντλησαν τεράστιες ποσότητες ενέργει­ας για την εξουδετέρωσή των εικονικών μέσων μας. Η ενέργεια αυτή παραγόταν από ένα ενεργειακό πλέγμα γιγαντιαίων κρυστάλλων του δικού τους γοργονείου. Όπλο καταστροφικό και βιαιότατο, το οποίο η δική σας τεχνολογία ούτε που το φαντάζεται.

Οι κρύσταλλοι του γοργονείου ήταν εγκατεστημένοι στο έδαφός της Ποσειδωνίας [Ατλαντίδας}, καθώς και επί των ακτών της Αφρικανικής και Αμερικανικής ηπείρου. Ήταν στερεωμένοι σε μεταλλικά πλαίσια ώστε να μην επηρεάζονται από κλιματολογικές συνθήκες. Ο κεντρικός κρύσταλλος ήταν ο μεγαλύτερος όλων και ήταν απλησία­στος από κάθε εχθρικό όπλο καταστροφής.

Είχαν δαμάσει την ηλιακή ενέργεια και παρήγαγαν τεράστιες ποσότητες υλικής και αντιυλικής ενέργειας, την οποία αποθήκευαν σε ομφαλούς συμπυκνώσεως των γιγαντιαίων κρυστάλλων, μαζί με την κρυσταλλική ενέρ­γεια αυτών. Την χρησιμοποιούσαν εκτός από πολεμικούς σκοπούς και στη διαφοροποίηση των συνθηκών ζωής του πλανήτη. Προκαλούσαν καταστροφικούς σεισμούς, κατα­κλυσμούς και ακραίες μετεωρολογικές καταστάσεις. Για ειρηνικούς σκοπούς χρησιμοποιήθηκε στην τηλεοπτική και τηλεακουστική επικοινωνία, στην επικοινωνία σκα­φών θαλάσσης, αέρος και εδάφους, σε φάρους, και για τον έλεγχο κινήσεων ψαριών, πτηνών και ζώων. Είχαν τη δυνατότητα από το ενεργειακό κέντρο των κρυστάλλων, να κατευθύνουν εναντίον στόχων, ενεργειακές δέσμες μέσω εστιακής καμπύλης, χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς και να χτυπήσουν όποιο στόχο ήθελαν σε οποιοδήποτε ση­μείο της Γης και να προκαλέσουν καταστροφές, σεισμούς ή πυρκαϊές. [Σήμερα λέγεται HAARP]

Χειριστές των κρυστάλλων του γοργονείου των Ατλά­ντων, ήταν οι ανώτατοι ιερείς που το ενεργοποιούσαν με τη σκέψη, με νοητικές συχνότητες συντονισμένες στη συ­χνότητα των κρυστάλλων, κάτι που ήταν αδύνατο για τους αμύητους. Οι βάσεις των κρυστάλλων του γοργονείου ήταν κοίλες, κρυσταλλικής δομής, και περιείχαν χημικές ουσίες, αντιύλη, πλάσμα και πρωτοϋλη, στις οποίες οι ιερείς με τη σκέψη προκαλούσαν αντιδράσεις και μεταβολές στη μάζα τους, δημιουργώντας έτσι εκτόνωση της συσσωρευμένης ενέργειας των κρυστάλλων.

Όταν πετύχαιναν τον απόλυτο συντονισμό των πνευ­ματικών συχνοτήτων τους με αυτές των κρυστάλλων, δημιουργούσαν ένα νοητικό ενεργειακό πλέγμα που τους έδινε τη δυνατότητα να γίνονται αόρατοι, να εξαϋλώνο­νται, να μετακινούνται ακαριαία στον χρόνο και τον χώρο, να κάνουν μαζική μετάγγιση σοφίας και εμπειριών στα στρατεύματά τους και να υλοποιούν τη σκέψη τους και επειδή είχαν νικήσει το γήρας και όλος ο πληθυσμός ήταν μάχιμος.

Όλη η εκπεμπόμενη ενέργεια των αμυντικών όπλων χρησιμοποιήθηκε για την αναχαίτιση των επιτιθεμένων εικονικών δυνάμεων. Επειδή αυτή δεν εκτονώθηκε στην εξουδετέρωση των στόχων διέφυγε και προσέκρουσε βίαια πάνω στον ηλεκτρομαγνητικό ιστό που περιβάλλει την Γαία.

Ο ιστός αυτός είχε ενισχυθεί τεχνολογικά από τους Άτλαντες με ιονοσφαιρικές δέσμες, ώστε να ελέγχουν την είσοδο και την έξοδο ουρανίων δυνάμεων στην ατμόσφαι­ρα του πλανήτη σας.

Ο κραδασμός που υπέστη ο ηλεκτρομαγνητικός ιστός της Γαίας, λόγω του ενεργειακού λα κτίσματος από την ενέργεια των όπλων των αποστατών ήταν τόσο ισχυρός, που προκάλεσε βίαιες αντιδράσεις τόσο στην ταχύτητα περιστροφής γύρω από τον άξονά της, όσο και στην ταχύ­τητα περιστροφής γύρω από τον ήλιο.

Διαταράχθηκε η στατική ισορροπία της Γαίας με αποτέλεσμα να υποστεί παλμοδόνηση μεγάλης έντασης, η οποία προκάλεσε όχι μόνο ολίσθηση επί της τροχιάς της αλλά και επιτάχυνση της ταχύτητας περιστροφής γύρω από τον άξονά της λόγω της αδρανείας ,παρουσιάστηκε το φαινόμενο μετακίνησης των υδατίνων όγκων της επιφανείας, ωκεανών, θαλασσών, λιμνών και ποταμών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καταστροφικά κύματα που ξεπερνούσαν τα 2.000 μέτρα, στις θάλασσες και στους ωκεανούς., Οι άνεμοι που δημιουργήθηκαν ξεπερνούσαν τα 1000 χιλιόμετρα την ώρα. [Σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις τα στοιχεία αυτά πρέπει να είναι απολύτως σωστά]

EarthGrid

Άλλαξαν οι μαγνητικοί και γεωγραφικοί πόλοι της Γαίας. Η επιτάχυνση της περιστροφής γύρω από τον άξονά της, καθώς και η αύξηση ταχύτητας περιφοράς γύρω από τον ήλιο, είχαν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η χρονική διάρκεια του ημερονυχτίου και το ημερολογιακό έτος.

Το φαινόμενο της ολίσθησης της Γαίας επί της τροχιάς της διήρκεσε περίπου ένα μερόνυχτο και το φαινόμενο της παλμοδόνησης σε εκφυλιστική ακολουθία διήρκεσε περίπου σαράντα ημέρες.

Η ηρεμία των υδάτινων όγκων επήλθε μέσα σε ένα γήινο έτος και η απόλυτη εξομάλυνση των κινήσεων της Γαίας γύρω από τον άξονά της και τον ήλιο έγινε σ’ ένα αιώνα σύμφωνα με δική σας ορολογία.

Εκτός από τα αποτελέσματα αυτά η ολίσθηση και η επιτάχυνση περιστροφής προκάλεσαν τεράστιους κρα­δασμούς και τριβές στις τεκτονικές πλάκες όπως σεις τις ονομάζετε. Αποτέλεσμα των τριβών αυτών ήταν η συσσώ­ρευση τεραστίων ποσοτήτων ενέργειας στα ρήγματα των πλακών που προκάλεσαν καταστροφικούς σεισμούς.

Η κατολίσθηση και η επιτάχυνση της ταχύτητας της Γαίας, οι κραδασμοί, οι τριβές, τα κύματα, και οι άνεμοι, προκάλεσαν τη μετακίνηση των πλακών που, συνοδεύ­τηκε με ταυτόχρονη εκτόνωση διάπυρου μάγματος. Όλα τα φαινόμενα αυτά συντέλεσαν στον κατακερματισμό και την καταβύθιση της Ατλαντίδας. Ένα φαινόμενο που πολλές φορές έχει γνωρίσει ο πλανήτης της Γαίας.

        Όλα τα καταστροφικά φαινόμενα πήραν την μέγιστη τιμή από την ανεξέλεγκτη λειτουργία του γοργονείου και των δυνάμεων που απελευθέρωνε αυτό μετά τους σεισμούς, οι οποίες σταμάτησαν με την τελειωτική καταβύθιση της Ατλαντίδας.

        Η εικόνα της καθολικής καταστροφής ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία πυκνών νεφών καπνού, υδρατμών και απελευθέρωση δηλητηριωδών αερίων, που αφάνισαν κάθε είδους ζωής στην περιοχή αυτή για πολλά χρόνια.

Στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ατλαντίδας συνέβαλε και η χρησιμοποίηση όπλων με συμπυκνωμένες ηχητικές και ενεργειακές δέσμες τρομερής εντάσεως από τους Ελλάνιους. Τα όπλα αυτά λειτουργούσαν με τη δέσμευση του θορύβου που κάνουν τα ουράνια σώματα με την κίνησή τους και την ακραία εκτόνωσή του. Το ηχητικό αυτό όπλο δημιούργησε υλικές καταστροφές, προκάλεσε επίσης προβλήματα αστάθειας και πανικού και εξουδετέρωσε τη δυνατότητα που είχαν οι Άτλαντες να γίνονται αόρατοι.

Η κίνηση των ουράνιων σωμάτων παράγει συνεχή και έντονο θόρυβο, ο οποίος δεν φτάνει μέχρι τα αυτιά των ανθρώπων. Αυτή κοσμική ησυχία και σιωπή, επιτυγχάνεται με την παγίδευση των θορύβων αυτών σε κοσμικούς βρόχους όπου και εκφυλίζονται. Είναι η μυστηριώδης νόμοι της φύσης και των γεγονότων που δεν ξέρετε πως πρόκειται να εκδηλωθούν στο μέλλον.

Η καταστροφή της Ατλαντίδας ήταν καθολική. Διασώθηκαν μόνο οι κορυφές των ορέων. [ Στη θέση που υπολογίζεται ότι ήταν η Ατλαντίδα, υπάρχει υποθαλάσσια οροσειρά που ονομάζεται μεσοατλαντική ράχη και ρηξιγενής ζώνη της Ατλαντίδας. Συμπίπτει με το σημείο επαφής της τεκτονικής Αφρικανικής πλάκας με τις πλάκες Βορείου και Νοτίου Αμερικής, όπου υπάρχει και σήμερα ισχυρότατο σεισμικό ρήγμα. Οι σεισμολόγοι και οι γεωλόγοι φοβούνται μήπως στο σημείο αυτό υπάρξει και πάλι σφοδρή σεισμική διέγερση από τα φαινόμενα που παρατηρούνται ].

Κατάλοιπο του κατεστραμμένου Γοργονείου της Ατλαντίδας βρίσκονται στις ακτές της αμερικανικής Ηπείρου, στην περιοχή που εσείς ονομάζετε Μπαχάμες με δική σας ονομασία και είναι αυτά που δημιουργούν τα μυστηριώδη γαλάζια φώτα, στο βυθό της θάλασσας, τα οποία δεν έχετε ερευνήσει. Σε αυτό το σημείο υπήρχε η κεντρική συστοιχία από υπερμεγέθεις κρύσταλλος του Γοργονείου των αποστατών.» 

 Ή ευφυΐα του ανθρώπου είναι αποτέλεσμα του πνευμα­τικού επιπέδου που είχε σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Ένας τεράστιος αριθμός πληροφοριών βρίσκονται κατα­χωρημένες στην ουδέτερη υπόφυση του εγκεφάλου και στον γενετικό κώδικα.

Η ενεργοποίηση των εγκεφαλικών κυττάρων καθώς και του κώδικα γενετικής, επιτυγχάνεται με τον βομβαρδισμό κοσμικών σωματιδίων η ποσότητα και η πυκνότητα των οποίων καθορίζει την ευφυΐα του ανθρώπου καθώς και την ομαλή λειτουργία του σώματος του. Εμείς μπορούμε να ρυθμίσουμε όλες αυτές τις διεργασίες ενεργοποίησης, όταν θέλουμε να υποβοηθήσουμε καταστάσεις επικοινω­νίας. Έλλειψη ή περιορισμένες ποσότητες των σωματιδίων αυτών, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στον ανθρώπινο οργανισμό. Μια τέτοια προσπάθεια παρεμπό­δισης επιχειρείται με το σχέδιο «ΝΕΣΤΩΡ» της Πύλου της Ελλάνια, " 

Αποτέλεσμα εικόνας για Γαία

Ο οργανισμός της Γαίας νοσεί βαρύτατα. Έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση. Η επικράτηση των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους έσπρωξαν την καταστροφή της Γαίας στα ακρότατα σημεία κινδύνου.

Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή συνέχιση της ζωής στον πλανήτη σας.

Βρίσκεστε σε υψηλό βαθμό κινδύνου, παρά τα μέτρα προστασίας που έχουμε πάρει, για να καλύψουμε την αδιαφορία σας. Οι βλάβες που προκαλείτε είναι αυξανόμενες και επιταχύνουν την καταστροφή της Γαίας.

Εισέρχεστε στην κρισιμότερη φάση της ζωής σας μετά τον μεγάλο κατακλυσμό.

Οι οικολογικές καταστροφές που γίνονται θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσής σας μέχρι τον χρόνο επέμβασής μας. Ο λόγος αυτός ίσως επισπεύσει την επέμβασή μας χωρίς μας καλέσετε. Η κατάσταση του πλανήτη χαρακτηρίζεται επείγουσας ανάγκης.

Οι αποστάτες δημιούργησαν καταστάσεις φρενοβλάβειας στους ηγέτες της Γαίας, ώστε να μην μπορεί να ελεγχθεί η παραπέρα εξέλιξη της πορείας σας.

Είναι τόσο το μίσος της ουράνιας αποστασίας εναντίον μας και εναντίον σας και εναντίον του έργου της δημιουργίας, που προτιμούν να αφανιστούν μαζί σας παρά να διασωθείτε και να συνεχίσετε να εκπληρώνετε την αποστολή σας, που όρισε ο δημιουργός.

Όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες διαβίωσής σας και οι καταστάσεις αντιδράσεώς σας, διαφαίνεται το τέλος του συμπαντικού σας ρόλου, εάν δεν επέμβουμε έγκαιρα. " 

"Οι καταστάσεις που βιώνετε μαζί μας δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας σας ή ψευδαισθήσεις. Είναι δικές μας εκδηλώσεις για να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειές σας.

Οι ασχολούμενοι με την προώθηση της Ελλάνιας σκέψης, καλύπτονται με ασπίδα προστασίας, από υλικά του ταχυονικού πεδίου, που είναι αδιαπέραστη και αδιάσπαστη από την αρνητική ενέργεια των αποστατών, που δεν μπορούν να σας βλάψουν.

Σας έχουμε καταστήσει πομπούς θετικής ενέργειας, που ενισχύει την ψυχική και πνευματική σας αντίσταση, για να μπορούμε ευχερέστερα να επικοινωνούμε μαζί σας, χωρίς παρεμβολές των αποστατών. Η δύναμης μεθ' ημών, Έρρωσθε. " 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελλάνιοι

http://clubs.pathfinder.gr/SPACEMAGIG/1517768

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1