urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

galaxy1

Ο Συμπαντικός Διδάσκαλος Κρύων δια μέσω του Λη Κάρολ

Η Ομάδα Σας από το Κέντρο:

Κάθε γαλαξίας έχει μια δημιουργική διεύθυνση, μια ομάδα που έχει ένα όνομα. Το Πνεύμα σπάνια δίνει αριθμούς σε οτιδήποτε. Το Πνεύμα γνωρίζει όλα τα μέρη με το ΟΝΟΜΑ. Είναι ανθρώπινη συνήθεια να αριθμείτε. Το όνομα της ομάδας στο κέντρο του γαλαξία, η οποία είναι υπεύθυνη για σας, είναι προς το παρόν άγνωστο, έτσι απόψε θα τους αποκαλέσουμε Τοξότες. Τους αποκαλούμε έτσι γιατί αν βγείτε έξω και κοιτάξετε στην κατεύθυνση του αστερισμού του Τοξότη, βρίσκονται εκεί.

Γιατί κοιτάζοντας εκεί, κοιτάτε προς το κέντρο του γαλαξία σας Milky Way. (Αυτό δεν πρέπει να το συγχέετε με αυτούς που είναι γεννημένοι κάτω από το ζώδιο του Τοξότη. Πρόκειται απλώς για μια αναφορά στην κατεύθυνση που βρίσκεται αυτή η ομάδα)

Αρκτούριαν και Άσταρ:

Οι επόμενοι στη σειρά που βρίσκονται  κοντά σας από ότι οι Τοξότες – και οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή μαζί σας, βρίσκονται σε ανώτερη επικοινωνία με σας σήμερα σε αυτόν τον πλανήτη, και στον πολιτισμό σας αποκαλούνται «Αρκτούριαν». (Έχουν ευθύνη για την περιοχή σας ή για μέρος αυτής). Συγγενεύουν και βοηθιούνται και από αυτούς που ονομάζονται «Άσταρ».

Είναι τόσο αλληλένδετοι που έχετε δυσκολία να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ τους. Ο σκοπός τους είναι ξεκάθαρος. Ψάξτε στις ανώτερες επικοινωνίες τους για λέξεις και προτάσεις που συνδέονται με τον ΚΡΥΩΝ. Θυμηθείτε, «Τώρα είναι η ώρα». Θυμηθείτε, «Πάρτε τη Δύναμή σας». Θυμηθείτε ότι είστε «Πολεμιστές του Φωτός». Η αποστολή τους είναι να εργαστούν με τους νέους. Εάν τους ρωτήσετε κατευθείαν, θα σας το πουν. Ως απόδειξη του ποιοι είναι, ως απόδειξη ότι ο ΚΡΥΩΝ τους γνωρίζει και ότι εκείνοι γνωρίζουν τον ΚΡΥΩΝ, θα σας αναφέρω το εξής: Σε προηγούμενα κείμενα σας έχω πει πότε θα τελειώσει η εργασία μου και ποιον συγκεκριμένο χρόνο θα φύγω (αν και η ομάδα του ΚΡΥΩΝ δεν θα φύγει ποτέ από τη Γη, λόγω της συνεχούς ανάγκης για συντήρηση του δικτύου). Έντεκα χρόνια μετά από τη χρονιά που θα τελειώσω, είναι προγραμματισμένο να φύγουν και οι Αρκτούριαν. Αυτό είναι ένα αίνιγμα. Ψάξτε για την απόδειξη. Συνδυάστε τους αριθμούς, όταν οι Αρκτύριαν σας δώσουν πληροφορίες και την εμπειρία της αναγνώρισης… και να ξέρετε ότι καθίσατε μπροστά από το Πνεύμα σήμερα και ακούσατε την αλήθεια!

Οι Άσταρ και Αρκτούριαν είναι αυτοί που μιλάνε με τις κυβερνήσεις της Γης. Να μην τους συγχέουμε όμως με τα ιπτάμενα αντικείμενα από άλλες περιοχές του γαλαξία που μπορεί να έχουν καταπέσει στη Γη ή με τα όντα που σκοτώθηκαν και βρέθηκαν από τις κυβερνήσεις της Γης ή και με αυτά που συνελήφθησαν. Αυτά δεν είναι Άσταρ ή Αρτκτούριαν. Οι Άσταρ μπορούν να μετακινούνται ανάμεσα στη διάσταση που αποκαλείτε τρία και την αμέσως ανώτερη, το οποίο σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να γίνονται ορατοί και αόρατοι. Σας φέρνουν σπουδαία μηνύματα αγάπης. Η κύρια εργασία τους γίνεται για να νέους αυτού του πλανήτη και μεταφέρουν μέσω ανώτερης επικοινωνίας θαυμάσιες και βοηθητικές πληροφορίες.

Η Ομάδα Σπόρος Σας:

Αυτοί που περπατούν ανάμεσά σας, με τους οποίους θα σχετιστείτε με τη μεγαλύτερη ευκολία και ευκρίνεια (μπορεί να τους έχετε μαντέψει, γιατί τους ξέρετε καλά), είναι αυτοί που σας αγαπάνε ιδιαίτερα και βρίσκονται εδώ για να σας παρακολουθούν και να σας παρακινούν με αγάπη. Πρέπει να κρατιούνται σε «απόσταση» για να μη δείχνουν την επιστήμη τους. Είναι σαν και εσάς, έχουν βιολογία ίδια με τη δική σας. Είναι οι σπόροι σας και είναι από τις «Επτά Αδελφές» Είναι οι Πλειάδιοι. Δεν υπάρχουν άλλοι κοντύτερα σε σας (που δεν περπατούν ανάμεσά σας κάθε μέρα) από αυτούς. Έχουν την ικανότητα να περπατούν ανάμεσά σας χωρίς εσείς να ξέρετε ποιοι είναι. Βρίσκονται στη δική σας διάσταση και πρέπει να προσέχουν ώστε οι επιστημονικές τους ανακαλύψεις να μην υπερχειλίσουν στις δικές σας, διότι δεν είναι καιρός ακόμη γι’ αυτό. Ρωτήστε τους, «Γιατί είστε εδώ;» και θα σας απαντήσουν ότι είναι από αγάπη, διότι «τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή». Υπάρχει μεηάλος ενθουσιασμός  σε αυτήν την ομάδα. Είναι οι σπόροι σας! (Φέρουν πληροφορίες για το πώς λειτουργούν τα πράγματα γύρω σας, από την άποψη των πλασμάτων με την ίδια βιολογία, που είναι φωτισμένα ως προς το τι συμβαίνει σχετικά με την ανθρώπινη υπόστασή σας…πολύ πρακτικές πληροφορίες).

Η Ομάδα του Ήλιου:

Όπως προχωράμε, υπάρχουν κι άλλοι. Υπάρχουν αυτοί που στο πολιτισμό σας κάποιοι από σας τους γνωρίζουν ως η Ομάδα του Ήλιου. Είναι οι αποκαλούμενοι Άγγελοι σας. Είναι αυτοί που σας προσέχουν και σας μεταφέρουν υπέροχες πληροφορίες, την πιο πραγματική Συμπαντική ιστορία από ότι όλοι οι άλλοι, γιατί όλοι οι άλλοι έχουν σαν ρόλο τους το να διευκολύνουν. Οι πιο πολλοί από τους άλλους έχουν Συμπαντικούς και πλανητικούς στόχους, αλλά αυτοί στην ομάδα του Ήλιου είναι γεμάτοι με ιστορία και πρακτικές ανθρώπινες πληροφορίες για σας. Είναι γεμάτοι με αγάπη. (Όπως έχει μεταφερθεί με ανώτερη επικοινωνία προηγουμένως, τους προσδιορίζει το χρυσό τους χρώμα). Μιλάω τώρα για ονόματα που γνωρίζετε όπως η Σολάρα και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ (και πολλοί άλλοι που δεν σας είναι γνωστοί). Σας αγαπάνε ιδιαίτερα, όπως ο ΚΡΥΩΝ. Δώστε προσοχή στις ανώτερες επικοινωνίες τους και χρησιμοποιείστε τις!

Αγαπητοί αν δεν σας το έχω πει ήδη, σας λέω τώρα ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να ακούτε μόνο μια ομάδα, μία ομάδα υποστήριξης ή ένα διάμεσο και να γνωρίζετε τα πάντα. Είμαστε ειδικευμένοι. Αναζητείστε και καταναλώστε όλες τις πληροφορίες από τους πολλούς που κάνουν ανώτερη επικοινωνία και συνδυάστε τις για να ταιριάξετε το πάζλ και για τη φώτισή σας.

Οι Δάσκαλοι:

Μετά υπάρχουν οι Δάσκαλοι που έχουν Αναληφθεί. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι όλοι έχουν ζήσει στη Γη ως άνθρωποι. Η Αποστολή τους είναι ότι όλοι έχουν ζήσει στη Γη ως άνθρωποι. Η Αποστολή τους είναι να επιστρέψουν μέσα από ανώτερη επικοινωνία και να σας δώσουν οδηγίες, πληροφορίες που είναι χρήσιμο να τις γνωρίζετε από την οπτική εκείνων που έχουν υπάρξει στη Γη στο παρελθόν. Είναι οι Δάσκαλοι όπως ο Ιησούς, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, ο Βασιλιάς Σολομών, ο Βασιλιάς Αρθούρος, πολλοί Φαραώ, και εκείνοι που βρέθηκαν στα υψηλότερα σκαλοπάτια της σοφίας.

Ονόματα όπως ο Ελ Μορύα, ο Σανάντα, ο Μαχάτμα, (ο Άγιος Γερμανός),

Ο Κουτχούμι (και πολλοί άλλοι από άλλους πολιτισμούς) είναι μερικοί από αυτούς που φέρνουν πληροφορίες για σας. Ακούστε τις οδηγίες τους, γιατί θα είναι σαφείς. 

Σχετικά με τον Ναό:

Πολλές πληροφορίες έχουν δοθεί τώρα σε αυτήν τη ομάδα σχετικά με την ανακατασκευή του Ναού. Ο άνθρωπος που βρίσκεται απόψε σε αυτήν την ομάδα, ο οποίος έχει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό το θέμα, ας πάρει μαζί του αυτήν την πληροφορία: πολλές από τις πληροφορίες που έχουν δοθεί με ανώτερη επικοινωνία για τον Ναό, έχουν παραμείνει σταθερές, από τον Βασιλιά Σολομώντα και μετά. Η ανακατασκευή αυτού του οικοδομήματος επρόκειτο να γίνει στη νοτιοδυτική πλευρά αυτής της ηπείρου, σε αυτόν τον πολιτισμό. Αυτό εξακολουθεί να είναι κατάλληλο και αυτή η πύλη είναι ανοικτή και έτοιμη. Τώρα υπάρχει μια αλλαγή: υπάρχουν άλλες τέσσερις πύλες σε αυτήν την ήπειρο που επίσης θα λειτουργήσουν. Ο Ναός μπορεί να χτιστεί σε οποιαδήποτε από τις πέντε, και αν θέλετε να ξέρετε την ακριβή τοποθεσία τους, μπορείτε να τη βρείτε γιατί ο λαός των Χόπι τις έχει προσδιορίσει με ανώτερη επικοινωνία. Ο Ναός είναι το κέντρο επικοινωνιών για μια Γη που θα έχει αποφοιτήσει. Είναι ο νέος φάρος. Όταν θα κτιστεί θα επικοινωνεί με τις άλλες διαστάσεις. Ο φάρος θα τους λέει, «Είμαστε η Γη. Ο πλανήτης μας της ελεύθερης επιλογής είναι τώρα σε επίπεδο αποφοίτου μπορείτε τώρα να έρθετε» (και να απολαύσετε τη βιβλιοθήκη της Γης).

Εσείς!: Μπορεί να θεωρείτε ότι η Γη είναι τόσο μικρή στη συμπαντική διάταξη, όπως βλέπετε τη Γη ασήμαντη μέσα στο άπειρο των αστεριών του Σύμπαντος. Τίποτε δεν απέχει πιο πολύ από την αλήθεια! Όλοι οι φωτισμένοι γνωρίζουν ποιοι είστε. Ο πλανήτης είναι εκεί που είναι ο ενθουσιασμός, αγαπητοί, γιατί εσείς μέσα στο μάθημα σας είστε οι τιμώμενοι! Όταν δεν βρίσκεστε εδώ, στέκεστε αγέρωχα και περιστρέφεστε με πολλά χρώματα. Όλοι όσοι σας βλέπουν, γνωρίζουν το «επίπεδο μαθήματος» και πόσες φορές έχετε βρεθεί σε διττότητα. Όπως έχω ξαναπεί, είναι σαν τους δακτυλίους των δένδρων της Γης, δείχνετε τις επωμίδες σας και όλοι γνωρίζουν αυτά τα βραβεία σας και σας τιμούν πανηγυρικά. Η εργασία σας είναι η πιο δύσκολη, πολύ πιο βαριά και πιο τιμώμενη από του ΚΡΥΩΝ.

            Μη Σκέπτεστε σαν Άνθρωποι!

Απαντήσεις μέσα από Ανώτερη Επικοινωνία

              σε Βασικές Ερωτήσεις

           Κρύων - Βιβλίο Δεύτερο

            Urantia Center

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1