urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

archei exogiini mistirio agroglifikon

Από τις αρχές τις δεκαετίας του 1980, εμφανίστηκαν πάρα πολλά γεωμετρικά σχήματα σε φυτείες σιτηρών στις περιοχές Γουιλτσάιρ και Σάλισμπουρι της Αγγλίας, όπου βρίσκονται και πολλά μεγαλιθικά οικοδομήματα. Μυστηριώδη σχήματα εμφανίζονται ως δια μαγείας σε φυτείες σιτηρών, σε ολόκληρη την αγγλική επαρχία. Είναι ευθυγραμμισμένα με συγχρονιστικό τρόπο με τις ιερές τοποθεσίες του Στόουνχεντζ, του Άιβμπουρι και του Σίλμπουρι Χιλ – περιοχές ευρέως αναγνωρισμένες ως σημεία συντονισμού με ουράνιες ενέργειες. Οι μορφές ευφυΐας φτιάχνουν αυτά τα γεωμετρικά σχήματα με ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη διάθεση. Η γεωμετρία είναι κάτι περισσότερο από ένα μάθημα που παρακολουθείται στο σχολείο _ ουσιαστικά, πρόκειται για μια μορφή ευφυΐας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η ανώτερη ευφυΐα πολλές φορές έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση χιούμορ. Τα γεωμετρικά σχήματα σε φυτείες σιτηρών γίνονται με ήχο και έχουν συγκεκριμένο σκοπό, καθώς μιλούν σιωπηλά στη μαζική συνειδητότητα.

Παρουσιάζονται στη Γαία για να μεταβάλλουν διαστασιακές πιθανότητες και ν' ανοίξουν πύλες και πόρτες για την είσοδο άλλων ενεργειών.
Αυτά τα αργογλυφικά έχουν τους δικούς τους συμβολισμούς και είναι εγκυκλοπαίδειες πληροφοριών. Το σώμα σας αναγνωρίζει πολύ βαθύτερα το μήνυμα των αγρογλυφικών, απ' ότι μπορεί να κατανοήσει ο λογικός σας νους επί του παρόντος. Αυτά τα αγρογλυφικά μιλούν για πολλά πράγματα και προετοιμάζουν τους ανθρώπους της Γαίας. Μιλούν γι' αυτό που θα ακολουθήσει και για τη μεγάλη επιλογή που όλοι πρέπει να κάνετε – την επιλογή του κόσμου στον οποίο θέλετε να ζήσετε. Τα αγρογλυφικά επιταχύνουν την εξέλιξη του DNA σας, καλώντας το πνεύμα σας να αφυπνιστεί. 
Ένα μέρος του σκοπού των αγρογλυφικών είναι να ωθήσουν τη μαζική συνειδητότητα να κατανοήσει αυτό που ακόμα είναι αδιανόητο. Δεν είστε μόνοι. Η πολυπλοκότητα των γεωμετρικών σχημάτων θα αυξηθεί, καθώς τα αγρογλυφικά επιταχύνουν την επίγνωση άλλων μορφών ζωής. Οι αρχαίες προφητείες μιλούν για σημάδια στη γη και στον ουρανό. Υπάρχει ένα σχέδιο, που είναι μέρος ενός άλλου σχεδίου, που με τη σειρά του είναι μέρος ενός άλλου σχεδίου. Έχετε φίλους στους ουρανούς, που ενορχηστρώνουν επίπεδα επιρροής σε σχέση με, και πέρα από, την τρέχουσα αντίληψή σας. Τα αγρογλυφικά φέρουν συνδυασμούς δυνάμεων, τις οποίες θα δείτε ως γεωμετρικά σχήματα φωτός που χορεύουν στον αέρα. Τα γλυφικά δημιουργούν αλλαγές που θα φέρουν δεδομένα σε σας. Η νέα πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι να κατανοήσετε αυτήν την καινούρια γνώση, κρατώντας ταυτόχρονα τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος και το κεφάλι σας στα πέρατα του σύμπαντος. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτή τη στάση; Είστε αχανείς, έχετε την ικανότητα να συνδέεστε με τα βάθη του σύμπαντος και να γειώνεται αυτή την επαφή στη Γαία. 
Αν μελετήσετε προσεκτικά τα ιστορικά αρχεία και τα χειρόγραφα, θα διαπιστώσετε ότι τα αγρογλυφικά δεν είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει μόνο στον 20ο αιώνα. Αυτά τα γλυφικά ήχου και γεωμετρίας φωτός έχουν εμφανιστεί ξανά στη Γαία. Είναι ένας ήπιος τρόπος έναρξης της επικοινωνίας μεταξύ διαφορετικών μορφών ζωής. Τα γλυφικά κάνουν κάτι περισσότερο από την προσγείωση ενός διαστημόπλοιου με παράξενα όντα που λένε: “Ε, παιδιά, εδώ είμαστε. Επιτρέψτε μας να σας πούμε τι συμβαίνει ”. Προκαλούν αμηχανία στους επιστήμονές σας, κάνοντάς τους να φαίνονται ανόητοι, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο – με χιούμορ, ασφαλώς.

Οι επιστήμονές σας δεν βλέπουν γύρω τους, και είναι καιρός πια η ανθρωπότητα ν' αμφισβητήσει τα πάντα. Συγκεκριμένα, είναι καιρός να αμφισβητήσετε όσους ισχυρίζονται ότι κατέχουν όλες τις απαντήσεις.

 Πραγματικότητες συγχωνεύονται, και η Γαία στεγάζει πολλά ασυνήθιστα γεγονότα, καθώς οι αρχαίες ιερές πέτρες μιλούν. Τα αγρογλυφικά είναι προάγγελοι και επιταχυντές ανακοινώνοντας με μυστηριώδη και κομψή απλότητα:  “ Η μετατόπιση της πραγματικότητας βρίσκεται προ των πυλών ”.

Γαία
Barbara Marciniak
Εκδόσεις:  Κρύων 


Δείτε τα Βίντεο

Αγρογλυφικά - από τον Ορίωνα

 

Αγρογλυφικά - Εξωγήινα Μηνύματα (1/2)

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1