urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Δελφίνι

Ανάσανε μαζί μου

Την ανάσα του θεϊκού Μάννα του Σύμπαντος

Στην Ενότητα τυλιγόμαστε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δελφίνια;

Το Δελφίνι μιλάει για την Ανάσα της ζωής. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει χωρίς αυτήν περισσότερο από λίγα λεπτά. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό και φαγητό για μέρες, αλλά χωρίς το οξυγόνο δεν μπορούμε. Είναι η πηγή της συντήρησής μας.

Μέσα στην Ανάσα υπάρχει ο ρυθμός της Ενέργειας που εκπέμπει τη ζωή. Αλλάζοντας το ρυθμό και την ταχύτητα της αναπνοής, αλλάζουμε συνείδηση και ερχόμαστε σε επαφή με όλα τα πλάσματα και όλες τις μορφές της Δημιουργίας. Αναπνέοντας, συνδεόμαστε τόσο εύκολα με τη θεϊκή ενέργεια – που έρχεται από το Μεγάλο Πνεύμα – όσο εύκολα συνδεόμαστε με τους δικούς μας προσωπικούς ρυθμούς.

Το Δελφίνι είναι ο φύλακας της μυστικής Ανάσας της ζωής και μας διδάσκει πως να απελευθερώνουμε τα συναισθήματά μας μέσα από τον τρόπο – το ρυθμό της Ανάσας του.

Το Δελφίνι κολυμπώντας στην επιφάνεια του νερού, αναπνέει, κρατώντας ρυθμό. Πριν καταδυθεί, κρατά την Ανάσα του για το υποβρύχιο ταξίδι του. Καθώς ανέρχεται στην επιφάνεια του νερού, ξεφυσά από μέσα του ορμητικά όλο τον αέρα, βγάζοντας έναν ήχο που μοιάζει με το πέταγμα του φελλού έξω από το μπουκάλι. Μπορούμε κι εμείς να χρησιμοποιήσουμε την ίδια τεχνική όταν θέλουμε να απελευθερώσουμε τις εντάσεις μας. Η ίδια τεχνική αναπνοής είναι επίσης, κατάλληλη όταν θέλουμε να εισέλθουμε σε διαλογισμό.

Το Μάννα είναι η δύναμη της ζωής. Το Μάννα υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο και είναι η ουσία του Μεγάλου Πνεύματος. Το Δελφίνι μας μαθαίνει πως να χρησιμοποιήσουμε το Μάννα της ζωής μέσα από την Ανάσα μας. Το Μάννα αναζωογονεί και τρέφει κάθε κύτταρο, κάθε όργανο του σώματός μας και και με ένα συγκεκριμένο ρυθμό σπάζει τα όρια και τις διαστάσεις της φυσικής πραγματικότητας, βοηθώντας μας να εισέλθουμε στο Χρόνο των Ονείρων.

Το Δελφίνι μια μέρα, εκεί που ταξίδευε στους Ωκεανούς, συνάντησε τη Γιαγιά Σελήνη που ύφαινε τα σχέδια των Παλιρροιών. Η γιαγιά Σελήνη ζήτησε από το Δελφίνι να μάθει τους ρυθμούς της για να μπορέσετε να ανοίξει τη Θηλυκή του πλευρά στο Ασημένιο της Φως. Πραγματικά, το Δελφίνι άρχισε να κολυμπά με το ρυθμό της παλίρροιας και έμαθε να αναπνέει με έναν καινούριο τρόπο. Κολυμπώντας και αναπνέοντας με τον καινούριο ρυθμό, το Δελφίνι βρέθηκε, ενώ διέσχιζε τις ίδιες θάλασσες, σε μια νέα, πολύ διαφορετική Πραγματικότητα από αυτή που μέχρι τότε είχε γνωρίσει. Έτσι, μπήκε στη Χώρα των Ονείρων! Εκεί άρχισε να ανακαλύπτει θαυμάσιες Υπόγειες Πολιτείες όπου του δόθηκε το Δώρο της Πρωταρχικής Γλώσσας. Αυτή ν Νέα Γλώσσα ήταν η γλώσσα του Ήχου που έφερε η Αράχνη από το Μεγάλο Αστρικό Έθνος.

Το Δελφίνι έμαθε ότι όλη η επικοινωνία βασιζόταν σε ένα ρυθμικό υπόδειγμα από το οποίο προέκυπτε ο νέος τρόπος επικοινωνίας που ήταν ο ΗΧΟΣ. Το Δελφίνι ως τα σήμερα, κουβαλάει αυτόν τον αρχικό ρυθμό-υπόδειγμα. Μ ε τον καιρό, επέστρεψε στον Ωκεανό της Μεγάλης Μητέρας αλλά ήταν πολύ λυπημένο, μέχρι την ώρα που ήρθε η Φάλαινα και του είπε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει ως αγγελιοφόρος στους κατοίκους του χρόνου των Ονείρων οποτεδήποτε ήθελε να νιώσει στην Ανάσα του ένα διαφορετικό ρυθμό. Έτσι, τώρα στο Δελφίνι δόθηκε μια νέα αποστολή. Έγινε ο μεταφορέας των μηνυμάτων της προόδου μας. Οι κάτοικοι του Χρόνου των Ονείρων ήταν περίεργοι, ήθελαν εμείς, τα παιδιά της Γης, να μεγαλώσουμε και να γίνουμε ένα με το Μεγάλο Πνεύμα. Το Δελφίνι έγινε ο σύνδεσμος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δελφίνια;

Εάν το Δελφίνι αναδύθηκε εμπρός σας σήμερα, αφρίζοντας μέσα από τα κύματα, φανερώνει ότι πρόκειται να γίνετε ο σύνδεσμος που θα προσφέρει βοήθεια στα παιδιά της Γης. Ή μπορεί να φανερώνει ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα θα «συνδεθείτε» και θα πάρετε απαντήσεις είτε για προσωπικά σας ζητήματα είτε για άλλους. Επιπλέον, μπορεί να σημαίνει ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο έχετε ανάγκη να συνδεθείτε με τους ρυθμούς της φύσης. Να προσέχετε και να παρατηρείτε πώς το σώμα σας – οι βιολογικοί σας ρυθμοί συνδέονται με τις πρωταρχικές ενέργειες μέσα από τις οποίες σας τροφοδοτεί ο Δημιουργός. Μιμηθείτε το Δελφίνι και ιππεύστε τα κύματα του Γέλιου, σκορπίζοντας χαρά στον κόσμο.

Αναπνεύστε και βιώστε το Μάννα που προσφέρεται τόσο ελεύθερα. Γκρεμίστε τα σημερινά σας εμπόδια και συνδεθείτε με το Χρόνο των Ονείρων ή το Μέγα Αστρικό Έθνος. Να ξέρετε ότι είμαστε όλοι ΕΝΑ στα μάτια του Αιώνια Ζωντανού.

Το Δελφίνι μερικές φορές δείχνει πως ίσως ξεχνάτε να αναπνέετε. Ίσως, αυτό το χρονικό διάστημα, όντας αγχωμένοι, χρειάζεστε περισσότερο Μάννα. Ίσως, τα κύτταρα και τα ζωτικά σας όργανα έχουν πάθει ασιτία. Οι φυσικοί σας κύκλοι ίσως, μολύνονται. Προσέξτε πολύ την υγεία σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Εάν είστε στα όριά σας ή απλά με ένταση, πάρτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Χαλαρώστε και εισπνεύστε τη Δύναμη της Ζωής μέσα στους μύες σας. Εστιάστε στο να απελευθερώσετε την παλιά Ανάσα στον πάτο των πνευμόνων σας και ξαναγεμίστε τους πνεύμονές σας όσο χωράνε!

Μετά, εκπνεύστε από το στήθος στην κοιλιά, επιτρέποντας στο σώμα σας να χαλαρώσει καθώς εκπνέετε, πλήρως.

Άλλο ένα μήνυμα του Δελφινιού είναι ότι δεν χρησιμοποιείτε με επιτυχία τα ραντάρ των υπερήχων σας, αν και μέσα από τις Συμπαντικές παλίρροιες και τα κύματά σας μεταφέρονται πολλά σημάδια. Για να συλλάβετε τα μηνύματα των κυματισμών χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με τους εσωτερικούς φυσικούς σας ρυθμούς. Κατόπιν, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε την

Ανάσα του Δελφινιού που θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να συνδεθείτε με τα Συμπαντικά σημάδια.

Το Δελφίνι προσκαλεί να βουτήξετε βαθιά μέσα στο νερό, να παίξετε στους κοραλλιογενείς υφάλους και να ανακαλύψετε την ομορφιά του ρυθμού της Ανάσας.

Ίσως ξεχνάτε να αναπνέετε. Ίσως, αυτό το χρονικό διάστημα, όντας αγχωμένοι, χρειάζεστε περισσότερο Μάννα. Ίσως, τα κύτταρα και τα ζωτικά σας όργανα έχουν πάθει ασιτία. Οι φυσικοί σας κύκλοι ίσως μολύνονται. Προσέξτε πολύ την υγεία σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Εάν είστε στα όρια σας ή απλά με ένταση, πάρτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Χαλαρώστε και εισπνεύστε τη Δύναμη της ζωής μες στους μύες σας. Εστιάστε στο να απελευθερώσετε την παλιά Ανάσα στον πάτο των πνευμόνων σας και ξαναγεμίστε τους πνεύμονες σας όσο χωράνε! Μετά, εκπνεύστε από το στήθος στην κοιλιά, επιτρέποντας στο σώμα σας να χαλαρώσει καθώς εκπνέετε, πλήρως.

Άλλο ένα μήνυμα το Δελφινιού είναι ότι δεν χρησιμοποιείτε με επιτυχία τα ραντάρ των υπερήχων σας, αν και μέσα από τις Συμπαντικές παλίρροιες και τα κύματά σας μεταφέρονται πολλά σημάδια. Για να συλλάβετε τα μηνύματα των κυματισμών χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με τους εσωτερικούς φυσικούς σας ρυθμούς. Κατόπιν, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε την

Ανάσα του Δελφινιού που θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να συνδεθείτε με τα Συμπαντικά σημάδια.

Το Δελφίνι προσκαλεί να βουτήξετε βαθιά μέσα στο νερό, να παίξετε στους κοραλιογενείς υφάλους και να ανακαλύψετε την ομορφιά του ρυθμού της Ανάσας.

Σχετική εικόνα

  Θεραπευτικές Κάρτες

   Η Ανακάλυψη της Δύναμης

       Δια μέσου των Ζώων

 JAMIE SAMS & DAVID CARSON

        Μουσείο Κομπολογιού

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright © www.urantiacenter.gr“.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός