urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

KATARAKTES FOTO 1

Η Γαία… Περισσότερο απ’ ό,τι Νομίζετε

Τώρα μπορούν να μετρούν τα μαγνητικά της Γης σε ωριαία βάση και ανακάλυψαν κάτι εκπληκτικό. Σόκαρε τους ερευνητές, όταν ανακάλυψαν ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης δυναμώνει ή αποδυναμώνεται, ανάλογα με τα σημαντικά γεγονότα της ανθρωπότητας. Όταν συνέβη το τσουνάμι, τα μαγνητικά έφτασαν στο αποκορύφωμα. Κατά το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου, τα μαγνητικά της Γης μεταβλήθηκαν δραστικά. Ακριβώς την ώρα που τα αεροπλάνα έπληξαν τους πύργους, τα μαγνητικά πεδία του πλανήτη μεταβλήθηκαν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Είναι δυνατόν η ανθρώπινη συνείδηση να είναι τόσο συνδεμένη με τη Γαία, ώστε να συμβεί αυτό; Όντως, είναι δυνατόν, όπως δείχνουν οι μαρτυρίες. Τι σχέση έχει αυτό με τον Θεό; Τεράστια, καθώς βάζει τους Ανθρώπους μαζί με όλη τη δημιουργία, κατά έναν «σχεδιαστικό τρόπο».

Φαντάσου για μια στιγμή ότι έχεις τον νου του Θεού. Πώς θα δημιουργούσες τους Ανθρώπους; Διαμέσου δισεκατομμυρίων ετών ο Θεός έχει δημιουργήσει ένα Σύμπαν, φτιαγμένο για ζωή. Ενάντια σε όλους τους νόμους των πιθανοτήτων, βρίσκεσαι εδώ. Τώρα, εάν ήσουν Θεός, πώς θα έφτιαχνες έναν Άνθρωπο; Θα ήταν σαν άλλο ένα «τυχαίο θηλαστικό» στον πλανήτη;

Σαν σώφρων Άνθρωπος, καταλαβαίνεις τώρα ότι το ανθρώπινο σώμα έχει νοήμον DNA. Όλα τα γονίδια στο σώμα, όλες οι πληροφορίες των εμβρυονικών κυττάρων, ακόμα κι όσες αποτελούν το Ακασικό αρχείο των περασμένων ζωών, είναι αποθηκευμένες σαν πληροφορίες στο σώμα. Ακούγεται αυτό σαν τυχαίο ή συμπτωματικό; Έχοντας τον νου του Θεού, πώς θα το είχες κάνει; Ο Θεός συμπεριέλαβε την ουσία της δημιουργίας μέσα σου. Τώρα φυσικά υπάρχουν αποδείξεις ότι η ίδια η ενέργεια της Γαίας σχετίζεται με την Ανθρώπινη συνείδηση. Έτσι λοιπόν, ποιο κομμάτι σου (σαν Θεός) θα δώσεις για τον Άνθρωπο στη Γη; Παίρνει ο Άνθρωπος κάτι άλλο; Η απάντηση είναι, ναι.

Με πολύ προσοχή εσύ (σαν Θεός) προετοίμασες αυτή την πανέμορφη Γη, τον κήπο στον οποίο ο Άνθρωπος θα κάθεται και θα παίζει. Έκανες το DNA νοήμον και συνέδεσες τον Άνθρωπο με τα βράχια και τα δέντρα και το μαγνητικό πλέγμα. Δημιούργησες τον Άνθρωπο δυνατό και με βαθιά πνευματική «εικόνα». Σε ρωτώ λοιπόν Άνθρωπε, εάν έπαιζες τον ρόλο του Θεού, τι χαρακτηριστικά θα έδινες στον Άνθρωπο στο σημείο αυτό;

Αυτή τη στιγμή επέρχεται στον πλανήτη μια ενέργεια, η οποία επαναδομεί εκείνη τη σοφία. Λοιπόν, πώς θα φτιάχνατε έναν Άνθρωπο; Αγαπητοί μου, θέλω να ηχήσει αληθινό σ’ εσάς. Άσχετα τι νομίζετε για το channelling, είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε λίγη ευσπλαχνική και πνευματική λογική.

Επιτρέψτε μου να σας πάω σε ένα εσωτερικό μέρος. Ένα μέρος στο οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Κοιτάξτε το σχέδιο της ζωής σας, ενόσω σας πάω στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Στο πολυδιάστατο εκείνο μέρος βρίσκεται της Γαίας η λογιστική της ανθρωπότητας. Βαθιά μέσα στη Γη είναι ένα πολυδιάστατο σπήλαιο που δεν θα βρεθεί ποτέ. Έχει κβαντικά χαρακτηριστικά, καθότι υπάρχει μια πολυδιάστατη κρυστάλλινη δομή για κάθε ψυχή στον πλανήτη. Δεν είπα για κάθε ζωή. Είπα κάθε ψυχή. Όταν μια ψυχή είχε πολλές ζωές, ο κρύσταλλος δονείται με όλες τις ζωές και όσα έχει μάθει ο Άνθρωπος στη διάρκεια εκείνων των ζωών, εδρεύουν ενεργειακά και κβαντικά στην κρυστάλλινη αυτή δομή. Σκοπός του κάθε κρυστάλλου είναι να μιλά στο Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη. Οπότε, όλες οι γνώσεις του Ανθρώπου εναποτίθενται στη Γη και παραμένουν εκεί. Όλα όσα έχουν συμβεί ανέκαθεν, στον κάθε Άνθρωπο, βρίσκονται ακόμα εδώ στον πλανήτη.

Να κάνω τώρα μια ερώτηση. Μήπως αυτό ακούγεται σαν να είναι ο Άνθρωπος λίγο πιο σημαντικός απ’ ότι νομίζατε; Μόλις σας είπα ένα μυστικό – ότι η ίδια η δόνηση της Γης, ακόμα και η ταχύτητα του χρόνου, καθορίζεται από όσα έχουν μάθει οι Άνθρωποι, πνευματικά και εσωτεριστικά. Εάν έχετε μια επιφοίτηση ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα σας, εάν αρχίσετε να ζείτε διαφορετικά λόγω αυτού, το δράμα αρχίζει να εξαλείφεται από τη ζωή σας και μπορείτε να αποχωριστείτε από το σκότος και ποτέ να μην επιστρέψετε σ’ αυτό. Μαθαίνετε να διεκδικείτε τη θεϊκή δύναμη μέσα σας και να έχετε χαρά.

Επηρεάζετε τη Γη και η Γαία γνωρίζει κάθε βήμα σας. Σκορπίζετε το φως όπου πάτε. Είναι μια παλιά αλληγορία, αλλά η καλύτερη που έχουμε. Είστε εγνωσμένοι του Θεού. Είστε εγνωσμένοι της Γαίας. Η μεγαλοπρέπειά σας αρχίζει να παρέχει στη Γη μια υψηλότερη δόνηση. Καθώς λύνετε τα προβλήματά σας, ανεβαίνει η δόνηση του πλανήτη. Τι σύστημα! Είναι πανέμορφο. Και δεν αφορά τυχαία Ανθρώπινα Όντα που τοποθετήθηκαν εδώ κατά τύχη, ώστε να υποφέρουν! Το βλέπετε; Καταλαβαίνετε την πνευματική λογική του; Θέλουμε να δείτε την όψη του Θεού, η οποία είναι πάντα πρόσχαρη, καθώς υπάρχει ένα κομμάτι του Δημιουργού μέσα σας.

Έχουμε μιλήσει για τον Άνεμο της Γέννησης. Πώς να περιγράψουμε κάτι που είναι έξω από τη δυνατότητα κατανόησής σας; Βλέπετε τον εαυτό σας σαν ξεχωριστή μονάδα, αλλά δεν είστε. Σε μια γραμμική 3D προοπτική όμως, είναι το μόνο που έχετε. Όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, πόσους βλέπετε; «Τι εννοείς Κρύων λέγοντας ‘πόσους’»; Η ερώτηση είναι, πόσους Ανθρώπους βλέπετε στον καθρέφτη γηραιές ψυχές; Εάν έχετε τον νου του Θεού, βλέπετε όλους εσάς. Όλο το Ακάς σας είναι εκεί. Εκατοντάδες εκφράσεις της ψυχής σας είναι εκεί, όπως και πολλές ζωές γεννημένες στη Γη.

Στον καθρέφτη του Θεού είστε όλες αυτές, όπως επίσης κι ένα κομμάτι του Δημιουργού. Πώς να εξηγήσουμε ότι μπορείτε να είστε σε πολλά μέρη την ίδια στιγμή; Πώς να εξηγήσουμε ότι η σοφία που φέρετε εναποτίθεται στον πλανήτη ενόσω βαδίζετε; Δεν υπάρχει χρόνος σε μια κβαντική κατάσταση. Κατά κβαντικό τρόπο, ακόμα ζείτε εκείνες τις ζωές, βοηθώντας τον πλανήτη καθώς τις ζείτε. Η γηραιά ψυχή καίει πολύ λαμπρά, στο κβαντικό φάσμα πνευματικότητας, στον πλανήτη Γη.

01

«Τι εννοείς Κρύων; Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς». Το ξέρω. Το ξέρω. Θα ’θελα να σας δώσω τα μάτια μου για μια στιγμή. Βλέπω μια αίθουσα γεμάτη με αυτούς που έχουν επιφέρει μια αλλαγή στον πλανήτη, εδώ και 30.000 χρόνια. Οι αυτόχθονες και οι αρχαίοι βρίσκονται εδώ. Ορισμένοι είστε οι ίδιοι οι πρόγονοί σας! Κάποιοι είστε ακόμα και Λεμούριοι. Είναι υπέροχα όσα έχετε κάνει κι εξακολουθείτε να επιστρέφετε και να τα ξανακάνετε. Τι σας έχω πει για τουλάχιστον 26.000 χρόνια; Πολλοί αναμένατε αυτή τη στιγμή και δεν σκοπεύετε να τη χάσετε. Ακόμα κι αν κάποιοι από εσάς περάσετε στην άλλη πλευρά του πέπλου στα επόμενα χρόνια, θα επιστρέψετε πάραυτα. Επειδή δεν πρόκειται να χάσετε το φινάλε! Δεν θα είναι το τέλος του πλανήτη, αλλά το τέλος της παλιάς και η αρχή μιας νέας ενέργειας. 

Πώς περιγράφουμε τον Άνεμο της Γέννησης; Στον δικό σας χρόνο, θα αντιπροσώπευε τη χαρακτηριστική περίοδο προτού γεννηθείτε. Κατά ένα κβαντικό τρόπο, είναι κάτι άχρονο. Οπότε, ακριβώς πριν την άφιξή σας, συναντάτε τα εν δυνάμει παιδιά που πρόκειται να έχετε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, επειδή είστε κολλημένοι σε γραμμικό χρονικό πλαίσιο, ενώ το πλάνο δεν είναι. Έτσι λοιπόν συνεχίζονται οι υποθετικές μου ερωτήσεις. Τι θα λέγατε στις ψυχές εκείνες που ενδέχεται να είναι παιδιά σας; Ποιο θα ήταν το μήνυμά σας;

Εάν ότι μόλις είπα σας ακούγεται σωστό, τότε υπάρχει ένα σπουδαιότερο σχέδιο απ’ ότι γνωρίζετε, έτσι δεν είναι; Κι αν είχε στηθεί όλο με μεγαλειώδη τρόπο σ’ ένα κβαντικό σύστημα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο; Τι γίνεται εάν υπάρχει σκοπός για τα πάντα; Όμως, εφόσον είστε κολλημένοι σ’ ένα γραμμικό, ευθείας γραμμής σύστημα, δεν μπορείτε να δείτε παρά μόνο όσα συμβαίνουν προς δύο κατευθύνσεις – το παρελθόν και το μέλλον. Έτσι όλα φαίνονται τυχαία και σχεδόν χαοτικά. Στην πραγματικότητα όμως τα πάντα εξαρτώνται από την ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου. Η πραγματικότητά σας εξαρτάται από την ενέργεια που αναπτύσσεται στον πλανήτη μέσω αυτών των επιλογών και όσο μεγαλύτερη η ενέργεια, τόσο πιο ορατό και κατανοητό το σχέδιο.

Ας το ολοκληρώσουμε αυτό. Ας έρθουμε στα τρέχοντα γεγονότα. Βρίσκομαι εδώ. Έχω τη συνειδητότητα του συνεργάτη μου στο σώμα του, να σας απευθύνεται στη χώρα σας, τη Χιλή. Μήπως νομίζετε ότι δεν γνωρίζω πού βρίσκομαι; Βεβαίως γνωρίζω. Είμαι εκεί που φτάνει το Κουνταλίνι του πλανήτη. Είναι ένα 36ετές μεταβατικό γεγονός, ακριβώς σαν την γαλαξιακή ευθυγράμμιση. Είναι μέρος του ημικυκλίου 13.000 ετών, της ταλάντωσης του άξονα περιστροφής της Γης [η ταλάντωση της Γης που προκαλεί τον κύκλο της γαλαξιακής ευθυγράμμισης]. Και αυτή η κίνηση δεν είναι τυχαία. Το πνευματικό κέντρο της καρδιάς του πλανήτη ξαναοργανώνεται από το μέρος που αποκαλείτε Ινδία και Θιβέτ και μεταφέρεται στο κάτω μέρος της Νότιας Αμερικής. Ολόκληρη η ήπειρος θα το νιώσει, αλλά το κέντρο του βρίσκεται εδώ [στη νότια Χιλή].

Το 2008 βρέθηκα σε μια βουνοκορφή με 200 από εσάς. Σας μίλησα για την επερχόμενη μετακίνηση της Γης [το σεισμό στη Χιλή το 2010] και σας είπα ότι θα γινόταν νότια από εδώ, όπως και έγινε. Αυτή η κίνηση της Γης σχετιζόταν με την μετακίνηση του Κουνταλίνι για την οποία μιλάμε. Επίσης οι Μάγια και οι Ίνκας αναφέρθηκαν σ’ αυτή. Μίλησαν για τη μετακίνηση του Κουνταλίνι που θα λάμβανε χώρα το 2012. Είπαν για τις μεταβολές της Ανθρώπινης συνείδησης, τις μεταβολές της Γης, ακόμα και για την ευθυγράμμιση του κέντρου καρδιάς.

Η ευθυγράμμιση αυτή αντιπροσωπεύει μια νέα ενέργεια στον πλανήτη, που είναι η θεϊκή θηλυκή μητρική σοφία. Δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ τις γυναίκες, γι αυτό άντρες μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται οι γυναίκες να έχουν ξαφνικά περισσότερη ενέργεια θεάς, απ’ όση στο παρελθόν. Αντιθέτως, όλη η ανθρωπότητα θα τη λάβει, όμως οι άντρες θα λάβουν την περισσότερη. Έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της αρσενικής/θηλυκής ενέργειας. Σχετίζεται με τη μητρική σοφία, που θα μπει ακόμα και στην πολιτική. Πρόκειται για μια επανοργάνωση της ακεραιότητας.

Η ήπειρος αυτή (Νότιος Αμερική) έχει ένα ισχυρό δυναμικό να αποκτήσει μια εντελώς νέα ενέργεια μέσα στην επόμενη γενεά και η Γη θα σας βλέπει και θα ζηλεύει τη σταθερότητά σας. Παρατηρήστε το στην οικονομία σας· αναζητήστε το στην πολιτική σας· δείτε το στους γείτονές σας, όμως πρώτα αφυπνίζεται εδώ. Θα πάρει ίσως μια γενεά, μέσα στον 36ετή κύκλο της γαλαξιακής ευθυγράμμισης. Πάει πιο αργά απ’ ότι θα θέλατε, όμως έχει αρχίσει και μπορείτε να το νιώσετε.

Αποχώρησε από εδώ διαφορετικός απ’ ότι ήρθες αγαπητέ μου, καθώς αυτός είναι ο λόγος που γεννήθηκες. Βρες μια στιγμή να ευχαριστήσεις τους γονείς σου, επειδή το είδαν και το έκαναν δυνατόν για εσένα να το επιτύχεις. Καταλαβαίνεις; Είναι μεγαλύτερο σχέδιο απ’ ότι νόμιζες. Κράτα την καρδιά σου ανοικτή. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς εκείνους που σε γέννησαν, δες τους Ανώτερους Εαυτούς τους κι ευχαρίστησέ τους για τη σοφία τους, να σου επιτρέψουν να είσαι εδώ σήμερα. Είχαν δύσκολο έργο, να είναι γηραιές ψυχές που ζουν σε μια παλαιότερη ενέργεια της Γης. Τώρα εσύ έχεις την πρόκληση να δημιουργήσεις ειρήνη στη Γη. Όμως γι αυτό έχεις έρθει.

Κρύων

Μετάφραση: Γ. Κυρίτσης

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1