urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

fear

Ο Φόβος έχει πάντα κάτι να μας Διδάξει!

Από όλα τα αρνητικά συναισθήματα, ο φόβος είναι ένα από τα ισχυρότερα εμπόδια στους πνευματικούς σας στόχους. Ο φόβος μπορεί να μπει στον πυρήνα της ύπαρξής σας και να σας παραλύσει. Ενώ το μίσος μπορεί να σας ωθήσει σε αρνητική πράξη, ο φόβος ενθαρρύνει την απόλυτη απραξία. Πως μπορείτε να προοδεύσετε και να κυνηγήσετε τη ζωή που θέλετε, αν φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλία;

Ο φόβος φτάνει βαθιά στα ενστικτώδη επίπεδα της συνείδησής σας. Ωστόσο ο φόβος σας δεν χρειάζεται κατ’ ανάγκη να είναι κάποιος μεγάλος τρόμος. Μπορεί να έχετε μικρούς φόβους που συσσωρεύονται κι ακόμα περνούν απαρατήρητοι στην αρχή. Αλλά έπειτα από λίγο αθροίζονται. Μπορεί να φοβάστε κάτι πολύ αληθινό ή να έχετε νευρωτικούς φόβους, όπου μια αθώα κατάσταση πυροδοτεί τον τρόμο. Αν εμμένει, ο φόβος μπορεί να αναπαράγει συγγενικά συναισθήματα όπως η ανησυχία και η κατάθλιψη. Και το χειρότερο όλων, μπορεί να αναπαράγει κι άλλο φόβο.

Για να φοβάστε κάτι, θα πρέπει να βλέπετε τον εαυτό σας ξέχωρα από τη Θεϊκή Πηγή σας. Ο φόβος , από τη φύση του, δημιουργεί μια αίσθηση διαχωρισμού. Με το να φοβάστε κάτι, δέχεστε την πεποίθηση ότι κάποιος ή κάτι έχει εξουσία πάνω σας, και είστε ανίσχυροι να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Αν επιτρέψετε στην πνευματική σας άποψη, εύκολα μπορείτε να δείτε την πλάνη σε αυτό τον τρόπο σκέψης. Γιατί, αν είστε ουσιώδες μέρος της Πνευματικής Πηγής που δημιούργησε το Σύμπαν, πως μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε δύναμη μεγαλύτερη από αυτήν; Δεν μπορεί.

Αυτή η αίσθηση διαχωρισμού είναι και πάλι μια σωματική αντίληψη. Στο πνευματικό βασίλειο, είστε μέρος του Ενός. Είστε «υπό τη σκιά του Παντοδύναμου». Δεν υπάρχει διαχωρισμός στον πνευματικό κόσμο. Υπάρχει μόνο μία, ενοποιητική, πανίσχυρη Πηγή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνετε φυσιολογικές προφυλάξεις, δεν σημαίνει ότι δεν έρχεστε από μια θέση φόβου και δέους. Στο βαθμό που βρίσκεστε μέσα στη θεϊκή σας μοναδικότητα, πράγματι νιώθετε αυτοπεποίθηση και θάρρος. Θα αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες με δυναμισμό και τόλμη. Κοιτάξτε τη ζωή του Αγίου Φραγκίσκου, που δάμασε το λύκο και έγινε φίλος του. Ο Φραγκίσκος ήταν μειλίχιος άνθρωπος, ωστόσο κατάφερε να σώσει ένα ολόκληρο χωριό από ένα επιθετικό αρπακτικό χωρίς να χυθεί αίμα. Αν φοβόταν τι θα μπορούσε να του κάνει ο λύκος, τι θα είχε συμβεί;

Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους για να τους κατανικήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν μια συνθήκη ή κατάσταση που φοβούνται. Ποτέ μην αφήνετε το φόβο να εγκατασταθεί στην ύπαρξή σας. Υποσκάπτει την κρίση σας, θολώνει τη λογική σας και περιορίζει όλη σας τη ζωή.

Θα χρειαστείτε πολλή πνευματική δύναμη για να βγείτε από την κατάσταση του φόβου. Αρχίστε με το να αναρωτηθείτε: αυτό που φοβάμαι είναι αληθινό ή μια κατάσταση της φαντασίας; Το κλειδί εδώ είναι να προσπαθήσετε να εντοπίσετε την αρχική εμπειρία ή σκέψη που δημιούργησε το φόβο. Από τη στιγμή που θα ξεκαθαριστεί αυτό, ξέρετε από που να αρχίσετε. Ο φόβος φαίνεται πολύ καθαρά στην αύρα ως μια γκρίζα ενέργεια, συνήθως στο συναισθηματικό κέντρο. Μπορεί να κινείται με έναν αλλόκοτο στροβιλισμό από όλη τη συναισθηματική αναταραχή που έχει δημιουργηθεί. Όταν ο φόβος είναι πολύ μεγάλος, έχω δει μια ολόκληρη λωρίδα από αυτόν να στροβιλίζεται γύρω από την αύρα. Ένα πολύ φοβισμένο άτομο μπορεί επίσης να στερείται μερικές από τις ανορθωτικές και δυναμικές ενέργειες όπως το χρυσαφί, το πορτοκαλί και το κόκκινο.

Δουλεύοντας με τις ενέργειες κατέβασε την πορτοκαλί-κόκκινη φλόγα και την κυανόλευκη φωτιά για να κάνουν καθαρμό και εξαγνισμό, και να συσσωρευτούν στην αύρα σας. Θέλετε η πορτοκαλί-κόκκινη φλόγα να αγγίξει κάθε σκέψη, εμπειρία και αίσθηση που παράγει το φόβο. Η διαδικασία μπορεί να απελευθερώσει μερικές πολύ συγκεκριμένες εικόνες που προκαλούν το συναίσθημα. Αν γίνει έτσι, ζητήστε να αποκοπούν από τη συνειδητότητά σας.

Διαλογιστική Προσευχή για Απελευθέρωση από το Φόβο

 «Κατέβασε την πορτοκαλί-κόκκινη φλόγα για να αποκόψεις όλες τις δονήσεις

του φόβου οπουδήποτε αυτές οι αρνητικές ενέργειες

έχουν πάρει τον έλεγχο της ζωής μου, και διάλυσε αυτά τα μούρα

και γκρίζα σωματίδια στο ορυκτό βασίλειο, μέσα στο φως».

 Αφού τελειώσετε, φέρτε την κυανόλευκη φωτιά.

Διαλογιστική Προσευχή για Νέα Ζωτική Δύναμη

 «Κατέβασε την κυανόλευκη φωτιά για να φορτίσεις και

να επαναφορτίσεις τη συνείδησή μου με αυτή τη διεγερτική ζωτική δύναμη

σε όλα τα επίπεδα της συνειδητότητάς μου».

 Οι τρομακτικές εμπειρίες τείνουν να σας βγάζουν από την πνευματική σας ευθυγράμμιση γρήγορα κι έπειτα από αυτό είναι δύσκολο να αφήσετε νέες ενέργειες να επικρατήσουν. Ζητήστε το σμαραγδί πράσινο να αγγίξει τα κέντρα σας και όλη σας την ύπαρξη, ιδίως το συναισθηματικό σας σώμα, φέρνοντάς σας σε ισορροπία νου, σώματος και ψυχής.

Διαλογιστική Προσευχή για Ισορροπία

 «Κατέβασε τη σμαραγδένια ακτίνα της ισορροπημένης δύναμης

σε οποιεσδήποτε περιοχές της συνείδησής μου που έχασαν την ευθυγράμμισή τους

από φόβο, και φέρε με σε μια θεϊκή επικέντρωση

και αρμονία σε όλα τα επίπεδα της συνειδητότητάς μου».

Τώρα έχετε να αυξήσετε το χρυσαφί φως στην αύρα. Το χρυσαφί θα σας βοηθήσει να έχετε πίστη, θάρρος και δύναμη. Φέρτε αυτή την ακτίνα με συγκεκριμένη πρόθεση να εγκαταστήσετε το δυναμικό φως. Η έλλειψη πίστης ήταν που σας έριξε στο φόβο αρχικά, αλλά όταν θα είστε σε ενότητα με τον Θεό, δεν θα νιώσετε τίποτα που να μοιάζει με φόβο. Θα νιώθετε ότι χειρίζεστε τις καταστάσεις με σβέλτο, επιδέξιο χέρι και σίγουρο βήμα. Το χρυσαφί φως θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε αυτή την αυτοπεποίθηση.

"Αλλάξτε την Αύρα σας

  αλλάξτε τη Ζωή σας"

      Barbara Y. Martin

    Εκδόσεις Ισόρροπον

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1