urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί τον Ιησού

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησους απο τη ναζαρετ"

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ο Ιησούς.

Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά που μοιράζομαι αυτή την ημέρα μαζί σας. Είναι σαν μια συνάντηση παλιών φίλων. Είμαστε συνδεδεμένοι από καρδιάς και μοιραζόμαστε μία αποστολή. Θέλω να με αναγνωρίζετε σαν αδελφό σας, σαν ίσο και σαν φίλο σας.

Είμαι εδώ για να γιορτάσω μαζί σας το γεγονός ότι γίνεστε ένας διδάσκαλος. Διανύετε μία μετάβαση, μπαίνετε σ’ ένα καινούργιο στάδιο στο μονοπάτι της ψυχής σας. Νιώστε το αυτό στην καρδιά σας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Σας χαιρετώ σαν ίσους μου και όχι σαν μαθητές μου. Είμαι εδώ για να σας δώσω την δάδα φωτός να την απλώσετε στον κόσμο.

Ψάχνατε εμένα και άλλους διδασκάλους για καθοδήγηση, για απαντήσεις, αλλά τώρα φέρετε την δάδα του φωτός και της σοφίας στις δικές σας καρδιές. Φυσικά, έχετε ακόμα ερωτήσεις, έχετε ακόμα θέματα προς λύση. Είστε μία ανθρώπινη ύπαρξη και θα περάσετε πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλη σας τη ζωή. Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι σας που γνωρίζει όλα τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν κατά την διαβίωση σας στη Γη ως Άνθρωπος. Και σας ζητώ να συνδεθείτε τώρα μ’ εκείνο το κομμάτι, και πιο συνειδητά. Είναι ένα ήσυχο και σοφό κομμάτι σας.

Σας ζητώ να μπείτε σ’ εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας φανταζόμενοι ότι είστε ένα πολύ ηλικιωμένος άνδρας ή γυναίκα. Κοιτάξτε μέσα στα μάτια αυτού του άνδρα ή της γυναίκας. Αυτά τα μάτια έχουν τόσο βάθος, έχουν δει τόσα πολλά. Νιώστε την καρδιά αυτής της σοφής ηλικιωμένης γυναίκας ή άνδρα που είστε. Έχετε ευσπλαχνία, γνωρίζετε πώς να εξετάζετε τα πράγματα και από τις δύο πλευρές, και μπορείτε να εγκαταλείπετε και να συγχωρείτε. Αναγνωρίστε λοιπόν αυτό το κομμάτι σας. Και αναγνωρίστε, επίσης, ότι συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ με ομοϊδεάτισσες ψυχές, με ομοϊδεάτες ανθρώπους. Όλοι σας είστε στο ίδιο μονοπάτι, και παρότι είστε μόνοι σας, μόνοι με την έννοια ότι είστε μοναδικοί και ξεχωριστοί, είστε όλοι σας συνδεδεμένοι. Νιώστε την δύναμη της οικογένειας της ψυχής σας. Είστε συνδεδεμένοι με μία ομάδα ψυχών που περνάνε όλες την ίδια μετάβαση όπως εσείς. Δεν είστε ποτέ μόνοι.

Ένα πράγμα ζητώ από εσάς. Θέλω να φανταστείτε ότι κρατάτε την δάδα φωτός που είστε εσείς, και ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά. Σας ζητώ να γίνετε πιο ορατοί σ’ αυτόν τον κόσμο. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς ασχολείστε με παλιούς φόβους πάνω σ’ αυτό. Το να μοιράζετε το φως σας, την αληθινή γνώση και σοφία σας, δεν είναι εύκολο πράγμα. Χρειάζεται θάρρος! Μερικέςφορέςταυτίζεστεμε το ότιείστεθύμα, έναςβασανισμένος. Νιώθετε συγκλονισμένοι από τις χαμηλότερες ενέργειες σ’ αυτόν τον κόσμο και θα θέλατε καλύτερα να δραπετεύσετε και να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Αλλά είστε εδώ για να φέρετε φως, να φέρετε αλλαγή και μία καινούργια επίγνωση στη Γη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησους απο τη ναζαρετ"

 

Έχετε μία αποστολή να εκπληρώσετε, και καταλαβαίνω τον φόβο σας, αλλά σας ζητώ, ως πράξη ευσπλαχνίας, να βγείτε μπροστά και να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε, παρότι, κατά έναν τρόπο, δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να παραμένετε εστιασμένοι στον εαυτό σας, στην θεραπεία και στο να ζείτε την ζωή σας. Δεν υπάρχει καμία καρμική υποχρέωση να βγείτε έξω στον κόσμο, αλλά επικαλούμαι την αγάπη και την ευσπλαχνία σας για την ανθρωπότητα. Υπάρχει πολλή δυστυχία σ’ αυτόν τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν χαμένοι μέσα στον πόνο τους, βυθίζονται στα βάσανα τους και δεν βλέπουν καμία διέξοδο. Και παρότι κι εσείς κουβαλάτε τα δικά σας φορτία, έχετε μπει σ’ ένα άλλο επίπεδο επίγνωσης μέσα σας: μπορείτε να ανακουφίζετε την δυστυχία των άλλων.

Είναι επειδή έχετε επίγνωση του δικού σας πόνου που η ευσπλαχνία σας έχει αυξηθεί και δεν κάνετε καμία κριτική για τους άλλους ανθρώπους. Ο δικός σας πόνος μπορεί και δρα σαν γέφυρα ανάμεσα σ’ εσάς και τους άλλους. Και όταν δίνετε από τον εαυτό σας, όταν μοιράζεστε το φως σας, την ενέργεια της ψυχής σας, αυτό θα σας θεραπεύει. Καθώς μοιράζεστε την ενέργεια σας, και δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας στην ανθρωπότητα, θα νιώθετε ακόμα πιο βαθιά συνδεδεμένοι με την ανθρωπότητα.

Γι’ αυτό σας ζητώ να κάνετε ό,τι εγώ προσπάθησα να κάνω πριν 2000 χρόνια, διότι είμαστε ίδιοι. Αφήστε παρακαλώ τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες για το ποιοι πραγματικά είστε, για τις ικανότητες σας. Φανταστείτε τον εαυτό σας στην καθημερινότητα σας και ότι κουβαλάτε την δάδα φωτός στην καρδιά σας, με λαμπρότητα - δεν την καλύπτετε ούτε την κρύβετε. Νιώστε τι θα άλλαζε αν το κάνετε αυτό.

Θέλω επίσης να σας πω ότι είναι ασφαλές να λάμπετε το φως σας, να το δείχνετε στους άλλους. Αυτός ο κόσμος βρίσκεται σε μία μετάβαση. Όταν ζούσα στη Γη, ξεκινούσαν μόνο λίγες αλλαγές, αλλά η συνειδητότητα έχει αυξηθεί εν τω μεταξύ και ο κόσμος και η ανθρωπότητα είναι τώρα έτοιμοι για αλλαγή. Καλώς ήρθατε εδώ ως διδάσκαλοι που είστε. Δεν θα τιμωρείστε πλέον, ούτε θα σταυρωθείτε κάνοντας το αυτό.

Επίσης, είστε τώρα εδώ, σ’ αυτή τη ζωή, για να ολοκληρώσετε το δικό σας ταξίδι στη Γη. Να βιώσετε πώς μοιάζει να υπάρχει ειρήνη και ήρεμη χαρά ζώντας στη Γη. Γι’ αυτό, όταν σας ζητάω να μοιράζεστε τον εαυτό σας και να λάμπετε το φως σας στον κόσμο, δεν σας ζητώ να γίνετε ένας πολεμιστής. Δεν χρειάζεται να πείθετε τους ανθρώπους για τίποτα. Είναι ο κραδασμός σας, η ενέργεια σας, που φέρνει αλλαγή, εάν δεν τα κρύβετε. Είναι η ευσπλαχνία σας, η ζεστή σας καρδιά, η φροντίδα σας, που κάνει την διαφορά.

Και μερικές φορές, το να λάμπετε το φως σας σημαίνει ότι παίρνετε σταθερές αποφάσεις στη ζωή σας. Μπορεί να εγκαταλείψετε μία σχέση ή μια δουλειά, ή να προχωρήσετε. Το να επιτρέπετε την ενέργεια της ψυχής σας στην ζωή σας μπορεί να φέρει μεγάλη αλλαγή. Αλλά αν εμπιστευθείτε την ροή, θα δείτε ότι το Σύμπαν και η ζωή θα σας στηρίζουν, θα σας βοηθάνε. Αυτή η ζωή δεν είναι για μάχη και αγώνα. Είναι για να λάβετε την χάρη να ζείτε σύμφωνα με την ψυχή σας.

Συνδεθείτε τελικά λοιπόν ξανά με αυτό το ηλικιωμένο άτομο μέσα σας και δείτε την ενέργεια του Χριστού στα μάτια του/της. Παρατηρήστε, επίσης, ότι μπορείτε να δείτε το αιώνιο στα μάτια τους, ότι τα μάτια τους δεν είναι παλιά, είναι αιώνια.

Σας ευχαριστώ πού ήσασταν εδώ

Ο Διδάσκαλος της Αγάπης

Μέσω της PamelaKribbe

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1