urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί τον Ιησού

Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ο Ιησούς. Σας χαιρετώ όλους σήμερα και σας προσκαλώ να βάλετε τον εαυτό σας στο φως της αυτο-αναγνώρισης, ακόμα κι αν νιώθετε ότι περνάτε πολύ δύσκολα ως Άνθρωπος πάνω στη Γη. Μην ξεχνάτε ποτέ ποιοι πραγματικά είστε. Είστε μία σπίθα φωτός που είναι μέρος του Θεού – είναι δικαίωμα σας να υπάρχετε. Δεν χρειάζεται να είστε κάτι άλλο από αυτό που είστε, διότι αυτό που είστε είναι αγνό, φυσικό, και καλό.

Όταν εναντιώνεστε σ’ αυτό που συμβαίνει μέσα σας, εναντιώνεστε στην δική σας ανθρωπότητα, και το κάνετε αυτό εξ αιτίας μιας εξωτερικής κριτικής που εφαρμόζετε στον εαυτό σας, της ενέργειας της αυτοκριτικής. Νιώστε την ψυχρότητα, την τραχύτητα εκείνης της κριτικής, την έλλειψη ευσπλαχνίας της: «Το έκανα λάθος. Δεν είμαι καθόλου καλός σ’ αυτό. Αποτυγχάνω και γίνομαι ανεπαρκής.» Νιώστε, για μια στιγμή, πώς αυτή η αυστηρή κριτική σας χωρίζει από την αγάπη και την αφθονία που υπάρχει στο σύμπαν. Εκείνη η αγάπη και αφθονία είναι διαθέσιμη για σας συνεχώς, γι’ αυτό συνδεθείτε μαζί της.

Πιστεύετε πραγματικά ότι τον Θεό τον νοιάζει αν έχετε επιτυχία στον κόσμο, ή αν όλα τα πράγματα είναι τέλεια στην ζωή σας, ή αν τα κάνετε «σωστά» σύμφωνα με συγκεκριμένους κοινωνικούς κανόνες και πρότυπα; Ο Θεός κοιτάζει μόνο αυτό που είναι μέσα σας και βλέπει ένα λουλούδι που είναι ακόμα μπουμπούκι. Σε μερικούς από εσάς το μπουμπούκι είναι ακόμα σφιχτά κλειστό, απλά στο αρχικό του στάδιο, και σε άλλους το λουλούδι είναι ήδη στην διαδικασία που ανοίγει ή και ανθίζει ακτινοβόλα.

Κατά καιρούς, δεν γνωρίζατε ότι μεταφέρετε γύρω σας αυτές τις «ανθοφόρες» ικανότητες μέσα σας, ενώ άλλες φορές, εστιάζεστε μόνο στα λουλούδια που είναι ακόμα κλειστά, ή που δυσκολεύονται ν’ ανοίξουν. Αλλά ο Θεός βρίσκει όλα τα λουλούδια όμορφα, είτε σαν μπουμπούκια ή εκκολαπτόμενα ή σε πλήρη άνθιση, καθώς και τα λουλούδια που πεθαίνουν και ρίχνουν τα πέταλα τους για να κάνουν χώρο για καινούργια μπουμπούκια. Ο Θεός δεν έχει καμία κριτική για το τι ανθίζει μέσα σας.

 

Τώρα λοιπόν κοιτάξτε τον εαυτό σας μ’ εκείνον τον ίδιο γαλήνιο, αποδεκτό τρόπο. Κοιτάξτε μέσα στην καρδιά σας, διότι κι εκεί υπάρχει ένα λουλούδι. Είναι το πιο όμορφο στολίδι σας. Είναι το ποιοι είστε και τι πρέπει να δώσετε στον κόσμο – είναι η ουσία σας. Αφήστε εκείνο το λουλούδι να εμφανιστεί στην φαντασία σας και δείτε το σχήμα του, το χρώμα του. Δεν έχει σημασία το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το λουλούδι, απλώς δείτε τι εμφανίζει με φυσικό τρόπο. Παρατηρήστε το με προσοχή και με διαφάνεια, και προσπαθήστε να αποφασίσετε τι χρειάζεται εκείνο το λουλούδι για να αναπτυχθεί στο επόμενο στάδιο του. Ίσως χρειάζεται τροφή ή νερό για να μεγαλώσει. Ή ίσως το λουλούδι έχει φτάσει στο τέλος της άνθισης του και θέλει να το εγκαταλείψετε, για να κάνει χώρο σε κάτι καινούργιο.

Δείτε το στάδιο της ανάπτυξης του λουλουδιού της ψυχής σας. Και νιώστε μέσα σας αυτό που είναι κάτι περισσότερο από το λουλούδι, διότι κάτι μέσα σας είναι ο παρατηρητής αυτού του λουλουδιού: το γνωρίζετε. Πρέπει να ρωτήσουμε: ποιος είναι ο παρατηρητής; Ποια είναι αυτή η σιωπηλή ροή της ανοιχτής επίγνωσης και αποδοχής; Υπάρχει ζωή και αγάπη σ’ αυτή την ροή, απόλυτη διαφάνεια και έλλειψη κριτικής.

Σχετική εικόνα

 

Αυτή η ροή θα εξασφαλίσει ότι το λουλούδι έχει ό,τι χρειάζεται, ότι βιώνει δύναμη και ζωτικότητα, και ότι αυτή η ροή είναι ο παρατηρητής μέσα σας, όχι κάποιος που σπρώχνει ή επιμένει, ή που θέλει να εξαναγκάσει πράγματα. Αυτή η ροή, στην διαφάνεια και στην αποδοχή της, επιτρέπει σε όλα να υπάρχουν με φυσικό τρόπο, γι’ αυτό επιτρέψτε σ’ αυτή την ροή να κυκλοφορήσει σε όλο σας το σώμα για μια στιγμή. Είναι η καταγωγή σας, είναι ο ίδιος ο Θεός που αναλαμβάνει τον χαρούμενο χορό με την ύλη και δημιουργεί λουλούδια μ’ αυτόν τον τρόπο επειδή είναι όμορφα και αστραφτερά, και δίνουν χαρά σ’ εκείνους που τα παρατηρούν.

Επιτρέψτε να έρθει σ’ εσάς ο,τιδήποτε χρειάζεται να μάθετε έτσι ώστε το λουλούδι σας να μπορέσει να γειωθεί στην Γη. Φέρτε το λουλούδι σας στην φαντασία σας ελεύθερα και παιχνιδιάρικα για να μπορέσει να λάμψει σ’ αυτό το γήινο βασίλειο. Όλοι είστε ο Θεός που ενσαρκώθηκε, Εκείνος που υιοθέτησε γήινη μορφή. Είστε καλοί και ολοκληρωμένοι μέσα σας. Αλλά με το να συνδέεστε με την γήινη διάσταση, όπου βασιλεύει ο φόβος και η κριτική, εκείνη η γνώση μερικές φορές επισκιάζεται. Παρόλα αυτά εκείνη η γνώση μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε ξανά μ’ εκείνο το λουλούδι στην καρδιά σας, καθώς επίσης με την ευγενική ροή της συνειδητότητας που το αντιλαμβάνεται.

Σ’ αυτόν τον κόσμο, είναι πράγματι πρόκληση για εσάς να το θυμάστε αυτό. Μέσα από τις κριτικές, τους φόβους, και τα αρνητικά συναισθήματα που συχνά βασιλεύουν εδώ, μπορεί να χάσετε εκείνη την γνώση του ποιοι είστε. Μπορεί να νιώσετε ότι αυτό το λουλούδι στην καρδιά σας έχει καταπατηθεί, και ότι δεν γνωρίζετε πια ποιοι είστε.

Όταν χάσετε την σύνδεση με αυτή την ουσία μέσα σας, η ζωή γίνεται ένα φορτίο. Νιώθετε διστακτικοί και αμφιταλαντεύομαι, διότι προσπαθείτε να τηρείτε τους κανόνες, τις ιδέες, και τις προσδοκίες των άλλων. Αλλά κάνοντας αυτό είναι γραφτό να αποτύχετε, διότι δεν βρίσκετε καμία έμπνευση εκεί, ούτε αληθινή χαρά, ούτε στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια σας.

Η δύναμη που βρίσκετε ζώντας μέσα από την καρδιά σας έγκειται στην σύνδεση μ’ εκείνο το λουλούδι μέσα σας: η ενέργεια της ψυχής σας που είναι μοναδική και έχει κάτι διακριτικό να φέρει εδώ. Να το τιμάτε πάντα αυτό. Όταν νιώθετε ότι η δύναμη, η ζωτικότητα αυτού του λουλουδιού βρίσκεται υπό πίεση από αρνητικές ενέργειες γύρω σας, ή μέσα σας, να στρέφεστε προς εκείνη την ευγενική, παρατηρητική συνειδητότητα, και από αυτή την άποψη να κοιτάτε απλώς πώς αντιδράτε σ’ εκείνες τις αρνητικές ενέργειες. Δείτε τι συμβαίνει μέσα σας τις περιόδους που χτυπά το άγχος, όταν είστε κριτικοί προς τον εαυτό σας, όταν αξιολογείτε τον εαυτό σας σύμφωνα με εξωτερικά πρότυπα. Δείτε τι συμβαίνει, και απλώς να το παρατηρείτε και να παραμένετε σε επίγνωση.

Μερικοί από εσάς φοβάστε να γίνετε η φωνή της καρδιάς σας, φοβάστε την απόρριψη. Φοβάστε ότι το πιο πολύτιμο λουλούδι σας θα πατηθεί και θα καταστραφεί – αλλά αυτό είναι λάθος. Μπορείτε να βιώσετε να συμβαίνει εκείνη η αρνητικότητα όταν νιώθετε απόρριψη, ή όταν νιώθετε επίθεση από τις αντιδράσεις των άλλων, αλλά στο τέλος, είναι μόνο η δική σας κριτική που σας επηρεάζει.

Συμφωνείτε με τις γνώμες των άλλων, ή μπορείτε να συνεχίσετε να αντιλαμβάνεστε την ομορφιά, την πολυτιμότητα, και την αθωότητα του δικού σας λουλουδιού; Η αληθινή εσωτερική δύναμη είναι να παραμένετε αληθινοί στον εαυτό σας, να συνεχίσετε να πιστεύετε στην δική σας αθωότητα, αγνότητα, και ομορφιά, και να παραμένετε όρθιοι στον κόσμο ως αυτοί που είστε. Αυτό χρειάζεται αυτός ο κόσμος: να τολμάτε να φέρνετε κάτι καινούργιο και όχι να συμβιβάζεστε με τα υπάρχοντα πρότυπα και κριτικές που βασίζονται στον φόβο.

Κανείς στην πραγματικότητα δεν μπορεί να βλάψει το λουλούδι της καρδιάς σας, διότι είναι δικό σας και μόνο δικό σας. Μόνο αν πιστεύετε στις κριτικές των άλλων, στους φόβους για τους οποίους είστε πεπεισμένοι, μπορεί να επηρεαστεί εκείνο το λουλούδι, αλλά και τότε μόνο στην εμφάνιση.

Κάντε την σύνδεση με τον μάρτυρα που είναι πάντα παρών, και δείτε το λουλούδι μέσα σας. Μπορεί να υπάρχουν περίοδοι που το λουλούδι σας να είναι αποδυναμωμένο, ή να μην λαμβάνει αρκετή τροφή από την συνειδητότητα σας – την πίστη σας στον εαυτό σας. Αλλά εκείνο το λουλούδι είναι τελικά ριζωμένο στην ροή της ίδιας της θεϊκότητας, που είναι αιώνια και άφθαρτη, και παράγει πάντα καινούργια λουλούδια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούς από τη ναζαρέτ

 

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει ένα καινούργιο λουλούδι που ανθίζει στην καρδιά σας, ένα λουλούδι που παίρνει διαφορετικό σχήμα και χρώμα, και που είναι πιο δυνατό. Κοιτάξτε ξανά μέσα στην καρδιά σας και φανταστείτε ότι βλέπετε το λουλούδι που είστε εσείς όταν στέκεστε στον κόσμο με ανοιχτό και δυναμικό τρόπο. Δείτε εκείνο το λουλούδι όταν είστε γεμάτοι εμπιστοσύνη και παραδίδεστε στην αληθινή σας ύπαρξη, στον σκοπό της ψυχής σας, χωρίς τον φόβο του έξω κόσμου – με πλήρη εμπιστοσύνη και σε επαφή με την δική σας θεϊκότητα. Με τι μοιάζει εκείνο το λουλούδι τώρα; Και πόσο ελεύθεροι νιώθετε τότε εσείς; Το ξεκίνημα της νέας εποχής στη Γη είναι όταν άνθρωποι σαν εσάς τολμούν να το κάνουν αυτό.

Το αρχικό βήμα είναι να πάτε μέσα σας και να νιώσετε την ενέργεια της καρδιάς σας και τις φιλοδοξίες που σας δίνουν χαρά και έμπνευση. Αυτό σας φέρνει κοντά στην καρδιά σας, στο ποιοι είστε, και τι έχετε έρθει να κάνετε εδώ. Κάνοντας αυτή την σύνδεση, ενώ πάτε ενάντια στο ρεύμα, είναι μερικές φορές το πρώτο βήμα στην ανακάλυψη του εαυτού σας. Αυτό είναι η επιστροφή στην Εστία ως προς το ποιοι είστε.

Το επόμενο βήμα είναι να πάρετε εκείνη την ενέργεια της ελαφρότητας και της χαράς, της επιθυμίας, της έμπνευσης, και του πάθους, και να τολμήσετε να την βάλετε στον κόσμο. Να μην την βιώνετε μόνο στον εαυτό σας, αλλά να τολμάτε να την ακτινοβολείτε προς τα έξω σ’ αυτά που λέτε και κάνετε, στις συναλλαγές σας με τους άλλους, και στην δουλειά που κάνετε στην κοινωνία. Με κάθε δυνατό τρόπο, μην την κρατάτε πια πίσω: τολμάτε να ακτινοβολείτε ποιοι είστε – πραγματικά τολμάτε να ενσωματώνετε την θεϊκότητα σας εδώ.

Κάνοντας αυτό, μπορείτε να βιώσετε μία οξεία αντιπαράθεση με τους φόβους των άλλων, και επίσης με τους δικούς σας φόβους, διότι την στιγμή που βγαίνετε έξω και αφήνετε την ενέργεια της ψυχής σας να ρέει ελεύθερα, τότε παίρνετε ένα ρίσκο – αυτή τουλάχιστον είναι η εμπειρία σας. Αλλά στο τέλος, είναι πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να τα κρατάτε όλα πίσω, διότι αυτό σας απομονώνει από την πραγματικότητα και σας κάνει δυστυχισμένους.

Όμως, το να βγείτε έξω προσκαλεί μεγάλο φόβο: τον φόβο ότι είστε διαφορετικοί, ότι δεν βαδίζετε σύμφωνα με το κατεστημένο, τον φόβο ότι είστε σπουδαίοι με το να ακολουθείτε την εσωτερική σας γνώση. Όλοι εκείνοι οι φόβοι μπορεί να σας κάνουν μια συντριπτική λαβή ως Άνθρωπο, αλλά σας λέω: το να βγείτε έξω είναι η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε.

Το να βγείτε έξω σας φέρνει πιο βαθιά στον εαυτό σας. Βλέποντας μέσα σας πού αντιδράτε στο άγχος που τροφοδοτείται έξω από εσάς, συνδέεστε μ’ αυτό που είναι σκοτεινό μέσα σας: η σκιά που δεν στέκεται στο φως και συνεισφέρει στην άνθιση του εσωτερικού λουλουδιού σας. Για την ακρίβεια, κάνοντας την βουτιά και ακολουθώντας την καρδιά σας, και εκφράζοντας τον εαυτό σας στον έξω κόσμο, συνδέεστε βαθιά με τον εαυτό σας και με αυτό που δεν τολμά ακόμα να εκθέσει τον εαυτό του γιατί φοβάται.

Η πρόθεση του εσωτερικού μονοπατιού είναι να βλέπετε όλα τα μέρη του εαυτού σας, να τα κατανοείτε, και να λάμπετε το φως σας πάνω τους έτσι ώστε να ολοκληρωθείτε (becomewhole) και οι φόβοι σας να αρχίσουν σιγά-σιγά να διαλύονται. Στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό. Καθώς αρχίζετε να μπαίνετε στον κόσμο με την δική σας έμπνευση, μπορείτε να λάβετε ένα «ναι» ή ένα «όχι», μπορείτε να βρείτε καλοδεχούμενη αποδοχή ή ισχυρή αντίσταση.

Αν λάβετε ένα «ναι», θα νιώσετε πώς η ενέργεια σας ρέει και γίνεται πιο γειωμένη, θα νιώσετε πώς πραγματικά ενσωματώνετε την έμπνευση σας, την ενέργεια της ψυχής σας. Και αυτό συχνά σας φέρνει αφθονία στην ευρεία έννοια της λέξης: χαρά, δημιουργικότητα, και επίσης υλική αφθονία όπου την χρειάζεστε. Είναι ένα ρεύμα του «ναι» που επίσης αγγίζει και εμπνέει άλλους.

Αλλά είναι επίσης δυνατόν ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα συναντηθείτε με ένα «όχι» από άλλους Ανθρώπους, και εκείνο το «όχι» μπορεί να είναι γεμάτο με άγχος, ή προκατάληψη, ή αντίσταση, αλλά αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε τι σας κάνει εκείνη η αντίδραση. Σας κάνει να παραπαίετε; Σας επηρεάζει βαθιά; Το βρίσκετε δύσκολο να μείνετε αληθινοί με τον εαυτό σας, την καρδιά σας, όταν συναντάτε αντίσταση;

Αυτές είναι οι πιο βαθιές προκλήσεις με τις οποίες εσείς ως Άνθρωποι βρίσκεστε αντιμέτωποι. Είναι τέχνη να μπορείτε να λαμβάνετε ένα «όχι», μία άρνηση, και μετά να λέτε «ναι» σ’ αυτό. Να αποδέχεστε τον εαυτό σας με την αβεβαιότητα σας, τα συναισθήματα κατωτερότητας σας, και να λέτε: «Βλέπω πού αμφισβητώ τον εαυτό μου, και αυτό επιτρέπεται». Η πρόκληση είναι να απαντήσετε στο «όχι» με ένα «ναι».

Πρέπει να βοηθάτε τον εαυτό σας όταν λέτε «ναι» περιβάλλοντας αυτά τα συναισθήματα της αβεβαιότητας και της αμφισβήτησης του εαυτού με αποδοχή και κατανόηση. Δεν χρειάζεται να επιλύετε αυτά τα συναισθήματα, πρέπει μόνο να τα νιώθετε και να τα παρατηρείτε. Η συνειδητότητα σας γι’ αυτά είναι η θεραπεία, διότι η συνειδητότητα σας είναι το Θείο. Δεν χρειάζεται να παρεμβαίνετε, χρειάζεται απλώς να λέτε «ναι». Από την στιγμή που λέτε «ναι» στους φόβους σας και στα σκοτεινά συναισθήματα σας, όλα γίνονται ελαφρύτερα, μέσα και γύρω σας, και γίνεστε πιο δυνατοί.

Θα βλέπετε ολοένα και περισσότερο ότι οι κριτικές που συναντάτε από άλλους είναι πιο πολύ ριζωμένες στους δικούς τους φόβους και αβεβαιότητες, και ότι οι κριτικές τους δεν έχουν να κάνουν στην πραγματικότητα μ’ εσάς. Μπορείτε να αφήσετε αυτές τις κριτικές εκεί απ’ όπου προήλθαν: με το άλλο άτομο. Και αυτή η διαδικασία σας πηγαίνει βαθύτερα στον εαυτό σας. Ο δρόμος προς τα έξω, το ότι αφήνετε το φως σας να λάμπει στον κόσμο, αμέσως σας φέρνει πιο βαθιά μέσα σας.

Στην πραγματικότητα, μ’ αυτή την αίσθηση, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως εξωτερικό και εσωτερικό. Όλα είναι ένας τρόπος προς τα μέσα. Όσο περισσότερο τολμάτε να αφήνετε το φως σας να ακτινοβολεί σ’ αυτό που ονομάζετε «έξω», τόσο πιο πολύ θα συναντάτε τους φόβους σας και θα αντιμετωπίζετε τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας, και αυτό θα σας δώσει την δύναμη να κατεβαίνετε όλο και πιο βαθιά μέσα σας έτσι ώστε το φως σας να μπορεί να λάμπει εκεί.

Τα δύο ρεύματα, αυτό που πηγαίνει μέσα και αυτό που βγαίνει έξω, είναι στην πραγματικότητα και ουσιαστικά συνδεδεμένα μεταξύ τους. Το μήνυμα μου σήμερα είναι: να τολμάτε να είστε αυτοί που είστε, και μην φοβάστε καμία «όχι» αντίσταση που συναντάτε. Μία «όχι» αντίσταση είναι απλά ένα βήμα στο εσωτερικό μονοπάτι, και μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα πιο δυνατοί.

Τελικά θα βιώσετε το «ναι», την αποδοχή απ 'έξω, διότι η ενέργεια σας είναι περισσότερο από καλοδεχούμενη στην Γη. Υπάρχει ανάγκη για τους Ανθρώπους που ζουν από την καρδιά τους μ’ έναν ειλικρινή, αυθόρμητο και αυθεντικό τρόπο. Η ενέργεια σας είναι καλοδεχούμενη εδώ, και σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να πιστεύετε σ’ αυτήν – ό,τι κι αν συμβαίνει.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ιησούς

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Pamela Kribbe  

www.jeshua.net

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1