urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί τον Ιησού

Αποτέλεσμα εικόνας για ανώτερος εαυτός

Μετάφραση: Ρέμα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι, όμορφα παιδιά της ανθρωπότητας, είμαι ο Ιησούς, ο αδελφός και φίλος σας. Είμαι μαζί σας, κρατάω το χέρι σας. Έχω ταξιδέψει κι εγώ στο μονοπάτι που βρίσκεστε τώρα και γνωρίζω τα βάθη της απελπισίας, της έντονης λύπης, και της νοσταλγίας για την Εστία. Σας γνωρίζω εσωτερικά, διότι είστε οι αγαπημένοι μου, η οικογένεια μου. Σας καλωσορίζω εδώ και τώρα.

Είστε ο κομιστής μιας ιερής εντολής: να εξαπλώσετε το φως του Ουρανού, και το αίσθημα της αγάπης της εστίας, εδώ στη Γη. Και πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό σας, ώστε να ελαφρύνει το εσωτερικό σας φορτίο με την αγάπη, την ευγένεια, και την ταπεινότητα προς τον εαυτό σας. Σας ζητείται να υποκλιθείτε βαθιά στο ποιοι είστε για να δώσετε εδώ μορφή στο φως της ψυχής σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό; Μπορείτε να ενώσετε τα χέρια σας μπροστά στην καρδιά σας με τον πολύ γνωστό Ανατολίτικο χαιρετισμό (Ναμαστέ: «Υποκλίνομαι σ’ εσένα») και να υποκλιθείτε στον εαυτό σας. Και γιατί σας το ζητάω αυτό; Επειδή δεν υποκλίνεστε στον εαυτό σας συχνά ή με προθυμία.

Το να υποκλίνεστε στον εαυτό σας σημαίνει να αποδέχεστε πλήρως τον εαυτό σας όπως είστε τώρα – να είστε εντελώς ο εαυτός σας και να αφήνετε όλα τα άλλα με μία ευγενική εκπνοή. Το να είστε πλήρης στην στιγμή σημαίνει αληθινή ταπεινότητα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σ’ αυτήν την ταπεινότητα, στο να υποκλίνεστε στον εαυτό σας, βρίσκεται μία εμπιστοσύνη ότι υπάρχει ένας τέλειος σπόρος ύπαρξης μέσα σας που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να ανοίξει, να ανθίσει, και να μεγαλώσει. Τι τρέφει αυτόν τον σπόρο ύπαρξης που τον κάνει να ανθίζει και να μεγαλώνει; Είναι η σιωπηλή σας προσοχή, η εκτίμηση σας και η καλλιέργεια, που τρέφει περισσότερο αυτόν τον σπόρο ύπαρξης.

Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τον εαυτό σας σαν την σπουδαία και ξεχωριστή ύπαρξη που είστε. Εσωτερικά, φτάστε την με τα χέρια σας σε θαυμασμό, σαν να πλησιάζετε κοντά σε κάτι υπέροχα πολύτιμο. Μπορείτε να το δείτε σαν ένα παιδί, ή σαν τον σπόρο ενός φυτού, ή ίσως να δείτε μία συλλογή χρωμάτων ή ενεργειών, αλλά αυτό που πραγματικά βλέπετε είναι η ψυχή που είστε.

Η ψυχή σταδιακά αφυπνίζεται μέσω τεράστιων ρευμάτων χρόνου και χώρου. Από την ψυχή ρέουν διαφορετικά ρεύματα που αγγίζουν και επισκέπτονται την Γη, και αυτά είναι οι διάφορες ενσαρκώσεις σας στη Γη. Από κάθε ενσάρκωση, η ψυχή παίρνει κάτι μέσα της: εμπειρίες, γνώση, σοφία, καθώς και πόνο και παρανόηση, και η ψυχή πρέπει να τα χωνέψει όλα αυτά. Η ψυχή βρίσκεται σε μία συνεχή διαδικασία μεταμόρφωσης, ανάπτυξης, που γίνεται ακόμα πιο πληθωρική. Ο σπόρος βλασταίνει, και αυτό που βγαίνει είναι ένα θαύμα, μία ύπαρξη ομορφιάς και μεγαλείου που αναπτύσσεται άπειρα πιο μεγαλειώδης στον κόσμο.

Μεγαλώνοντας και ανθίζοντας, το φως εξαπλώνεται σαν μία μοναδική εκδήλωση, διότι ούτε μία ψυχή δεν είναι ίδια. Κάθε ψυχή εξαπλώνει το φως του σύμπαντος, το φως του Θεού, με τον δικό της τρόπο. Τώρα βρίσκεστε σε μία από τις πολλές ενσαρκώσεις της ψυχής σας. Είστε όπως μία ακτίνα του ήλιου συνδεδεμένοι με την ψυχή σας, και επειδή είστε συνδεδεμένοι με την ψυχή σας, συνδέεστε και με τις άλλες ακτίνες της ενσάρκωσης της ψυχής σας.

Στην ενσάρκωση που βρίσκεστε τώρα, κάτι ξεχωριστό είναι σε εξέλιξη, κάτι θαυματουργό: η ενέργεια πάνω στη Γη αρχίζει να αλλάζει. Οι άνθρωποι βρίσκουν περισσότερη και καλύτερη πρόσβαση στην εσωτερική τους πραγματικότητα και στις ψυχές τους. Το πέπλο, όπως το ονομάζετε, ανάμεσα στην άλλη πλευρά και στην καθημερινή ζωή γίνεται όλο και πιο λεπτό και πιο διάφανο. Οι άνθρωποι ψάχνουν για νόημα και σημασία στις ζωές τους. Η ίδια η Γη, και οι σφαίρες γύρω από την Γη, αλλάζουν μαζί με αυτή την αναζήτηση κι έτσι γίνονται πιο διαπερατές και προσβάσιμες στις υψηλότερες δονήσεις και στις ουσιαστικές αλήθειες.

Είστε εκείνοι που θέλουν να το απορροφήσουν όλα αυτό και να φέρουν στην Γη εκείνη την γνώση της ψυχής σας και την σύνδεση σας με τον Ένα, αυτήν που συνδέει όλες τις ψυχές. Η δίψα σας για εκείνη την σύνδεση και αυτή η ζωή είναι πολύ κατάλληλη για να το κάνετε αυτό. Η ζωή στη Γη, σαν σύνολο, θέλει τώρα να πάει προς μία διαφορετική δόνηση και να γίνει ακτινοβόλα στο επίπεδο της ψυχής, μαζί με την ελαφρότητα, την αρμονία, και την έμπνευση που την συνοδεύουν.

Εσείς είστε οι παραλήπτες, τα κανάλια γι’ αυτήν την καινούργια ενέργεια που γεννιέται τώρα στην Γη. Λαμβάνοντας την ενέργεια της ψυχής σας, οι πληροφορίες είναι ελεύθερες, και μαζί μ’ εκείνη την ελευθέρωση συχνά έρχονται παλιά συναισθηματικά φορτία από προηγούμενες ζωές – όπως τις ονομάζετε – από άλλες ενσαρκώσεις, άλλες ακτίνες του ήλιου που είναι η ψυχή σας. Αυτό συμβαίνει για έναν λόγο. Καθώς γνωρίζεστε μ’ εκείνα τα συναισθηματικά φορτία και συνειδητά τα εξαργυρώνετε και τα μεταμορφώνετε, φέρνετε γαλήνη στην ψυχή σας. Πολλές φορές, βλέπετε την ψυχή πιο ανώτερη από την μικρή σας προσωπικότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ψυχή μαθαίνει και μεγαλώνει και αρχίζει να ανθίζει μέσω της αλληλεπίδρασης με τις ενσαρκώσεις της, μ’ εσάς. Μην υποτιμάτε λοιπόν το νόημα της ζωής σας εδώ και τώρα στη Γη. Κάνετε μία διαφορά για την ψυχή σας. Καθώς ζείτε με διαφάνεια και επίγνωση, και υποκλίνεστε στην πραγματικότητα του ποιοι είστε, εμπλουτίζετε την ψυχή σας στο πιο βαθύ επίπεδο.

Τώρα θέλω να μιλήσω για εκείνα τα βαριά συναισθήματα, τον βαθύ πόνο και τις αμφιβολίες, που γεννιούνται εν μέρει από άλλες ενσαρκώσεις, που παρουσιάζονται μέσα σας αυτή την περίοδο, και συγχρόνως παρουσιάζονται σε πολλούς άλλους ανθρώπους. Αυτή η διαδικασία δεν είναι απλά μία ατομική διαδικασία, είναι επίσης συλλογική και μεγάλης σημασίας, όχι μόνο για εσάς, αλλά για όλη την συλλογική συνειδητότητα πάνω στη Γη. Επηρεάζει επίσης τα μη-ανθρώπινα όντα και την φύση γενικά.

Είστε ένας εν δυνάμει βαθύς μεταμορφωτής της παλιάς ενέργειας, και μερικές φορές πρέπει να ασχολείστε με βίαια παλιά συναισθηματικά φορτία που σας φέρνουν σύγχυση. Με το ανθρώπινο μυαλό σας, δεν μπορείτε καν να φανταστείτε, ούτε έχετε κατάλληλη σφαιρική εικόνα, για όλα όσα θέλουν να ελευθερωθούν μέσα σας για να θεραπευτούν. Πολύ βαθιά στρώματα παλιού πόνου και νοσταλγίας έρχονται τώρα στο φως, όχι μόνο μέσα σας, αλλά συγχρόνως και στους άλλους με τους οποίους συνδέεστε. Είτε το θέλετε είτε όχι, είτε το συνειδητοποιείτε αυτό είτε όχι, δεν είστε απλά μια μαία για τον εαυτό σας, αλλά ταυτόχρονα για μία συνολική κίνηση που θέλει να ξεδιπλωθεί αυτή την περίοδο. Για να εκπληρώσετε αυτόν τον ρόλο της μαίας, πρέπει να κατέχετε την δύναμη της αυτεπίγνωσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ανώτερος εαυτός

 

Την ίδια στιγμή, είναι μέρος του πιο βαθιού τραύματος όντας άνθρωποι να στερείστε την δύναμη της αυτεπίγνωσης, να έχετε αποξενωθεί από την πιο βαθιά αρχική σας γνώση, από το ένστικτο σας για σοφία και αλήθεια. Η βαθιά ανικανότητα που υπάρχει στους ανθρώπους είναι το μεγαλύτερο τους εμπόδιο για να λάβουν και να μεταδώσουν μία καινούργια ενέργεια στη Γη. Οι άνθρωποι έχουν αποθαρρυνθεί βαθιά στην πίστη τους στον εαυτό τους, γι’ αυτό νιώστε αυτή την αποθάρρυνση για μια στιγμή.

Νιώστε την «φτώχεια» στον εαυτό σας να τρέφεται από εξωτερικές πηγές, από άλλους ανθρώπους, και από την γνώση και την σοφία από «ειδικούς», των οποίων οι απαντήσεις φαίνονται πολύ σίγουρες και καλά τεκμηριωμένες. Αυτή η ανάγκη παίζει ρόλο και στις σχέσεις σας. Πόσο συχνά ψάχνετε για αναγνώριση έξω από τον εαυτό σας, για την αίσθηση ότι σας επιτρέπεται να είστε εκεί; Είναι τόσο βαθύ το εσωτερικό κενό στους περισσότερους ανθρώπους που δεν έχουν επίγνωση ότι ψάχνουν συνεχώς για εξωτερική επιβεβαίωση. Νιώστε το κενό στον εαυτό σας. Είναι ένδειξη δύναμης να το γνωρίζετε.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να είναι ένας λάκκος μέσα στον οποίον πέφτει κάποιος, ένα μοναχικό κοίλωμα που περιβάλλεται από γκρίζους τοίχους, χωρίς καμία επικοινωνία, ασφάλεια και ζεστασιά. Σχεδόν κάθε άτομο στη Γη έχει ένα τέτοιο εσωτερικό κενό. Δείτε αυτή την εικόνα στον εαυτό σας που πέφτει, δείτε την απελπισία στα μάτια του. Δείτε τον να ψάχνει για εξωτερικό στήριγμα. Γιατί απομακρυνθήκατε τόσο πολύ από την εσωτερική σας γνώση, το εσωτερικό σας θάρρος και καρτερία;

Η απάντηση βρίσκεται στην ιστορία της Γης. Υπάρχει μία αλληλεπίδραση δύναμης και αδυναμίας. Υπήρχε, και υπάρχει, μία δύναμη πάνω στη Γη που δεν προέρχεται από το Φως, αλλά που τρέφεται από τον πόνο των άλλων και νιώθει να μεγαλώνει μέσω της δύναμης και του ελέγχου. Σε βαθύ επίπεδο, όλοι έχετε επηρεαστεί από αυτή την δύναμη που θα μπορούσατε να την ονομάσετε «κακή» ή «διαβολική», με την έννοια ότι είναι μία δύναμη που απορρίπτετε διότι θέλει να σας κάνει μικρούς και αδύναμους.

Μπορείτε να δείτε εκείνη την δύναμη κι εκείνη την ισχύ στο παρελθόν στην πολιτική, στην θρησκεία – σε όλες τις σφαίρες της κοινωνίας. Κι εκείνη η δύναμη – και οι απαιτήσεις, οι προκαταλήψεις, και τα ταμπού που την συνοδεύουν – έχει εσωτερικευθεί στους ανθρώπους που πήραν μέσα τους εκείνη την ενέργεια κι έχουν αρχίσει να σκέπτονται και να δρουν με τον ίδιο τρόπο. Εκείνη η σκοτεινή δύναμη, για την οποία μιλάω τώρα, αποτελεί επίσης μέρος του Θεού, όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται αυτό. Είναι ένα μέρος που έχει χάσει τον δρόμο του, έχει αποκοπεί και έχει πέσει σ’ ένα βαθύ κενό, όπου ο αγώνας για δύναμη φαίνεται να είναι η μόνη διέξοδος. Συνειδητοποιείστε ότι κάθε ψυχή, κάθε ζωντανή ύπαρξη, γνωρίζει μέσα της αυτόν τον αγώνα για δύναμη και τον έχει κάνει. Έχετε τον ρόλο και του δράστη και του θύματος. Το έργο του σκότους και του φωτός αποτελεί μέρος του σύμπαντος.

Τώρα είναι καιρός για αλλαγή. Ένα παιχνίδι ενεργειών μπορεί να δημιουργήσει μία ανοδική ή μία καθοδική σπείρα. Σε μία ανοδική σπείρα, το σκοτάδι και η αρνητικότητα μπορούν να γίνουν μία μηχανή ανάπτυξης και ως εκ τούτου να έχουν νόημα. Αλλά σε μία καθοδική σπείρα, το νόημα λείπει και τα βάσανα και ο πόνος μπορούν να ρίξουν μια βαθιά σκιά που δεν είναι πια παραγωγική και ρίχνει ένα ασφυκτικό πέπλο πάνω στους ανθρώπους. Αυτό έχει συμβεί στη Γη, αλλά τώρα είναι η ώρα να αντιστρέψουμε την σπείρα και να της δώσουμε μία ανοδική ώθηση. Η Γη το ζητάει αυτό, διότι δεν μπορεί πια να υποφέρει το ασφυκτικό πέπλο της αρνητικότητας, με την ρύπανση και την ασφυξία της. Ούτε η ανθρωπότητα μπορεί να το υποφέρει πια, διότι υπάρχουν πάρα πολλά βάσανα. Ως εκ τούτου, από πολύ βαθιά στην ανθρωπότητα ηχεί το κάλεσμα για αλλαγή, θεραπεία, και μία στροφή προς το φως. Εσείς είστε εκείνοι που έχουν ακούσει αυτό το κάλεσμα στην ύπαρξη σας, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε και με τι δυνάμεις και παιχνίδια δύναμης ασχολείστε.

Μερικές φορές το σκέφτεστε αυτό πολύ ελαφριά και άλλες φορές πολύ σοβαρά. Το παίρνετε πολύ χαλαρά όταν είστε ανυπόμονοι και θέλετε να σπρώξετε τον εαυτό σας στο φως. Θέλετε να πάτε γρηγορότερα απ’ ό,τι μπορείτε να διαχειριστείτε. Εκείνη την ώρα, δεν υποκλίνεστε στον εαυτό σας, αλλά αντίθετα αγωνίζεστε εναντίον του, νομίζετε ότι τα πράγματα πρέπει να είναι διαφορετικά. Τότε δεν μιλάει η καρδιά σας, αλλά η θέληση σας, που μιλάει για ανάγκη για έλεγχο και δύναμη. Πρέπει να κάνετε πίσω και να λάβετε υπόψη τον βαθμό της θεραπευτικής διαδικασίας που πρόκειται να περάσετε. Μόνο τότε θα μπορέσει να κατέβει βαθιά στην ύπαρξη σας, μέχρι τα θεμέλια σας και να επιστρέψει στο φως.

Από την άλλη μεριά, μερικές φορές βιώνετε αυτή την διαδικασία σαν πολύ επαχθή. Απειλείτε να υποκύψετε στα συναισθήματα σας, ένα πνίξιμο, ένα σφίξιμο στο στήθος, απόγνωση, και μοναξιά εδώ στη Γη. Αυτή είναι η ώρα που εγώ, και όλοι οι οδηγοί γύρω σας, θέλουμε να είμαστε πολύ κοντά για να σας στηρίξουμε, διότι θέλουμε να σας πούμε πόσο αγαπητοί είστε και πώς μπορείτε να είστε ανοιχτοί στο φως. Η ψυχή σας είναι πολύ κοντά. Έτσι, σας ζητάμε να έχετε σεβασμό για όλα όσα υπάρχουν μέσα σας, ακόμα κι όταν υπάρχει μεγάλο βάρος, να βλέπετε αυτή την ζωή σαν ζωή θεραπείας και ενσωμάτωσης, και να επιτρέπετε στην εσωτερική σας διαδικασία να ξεδιπλώνεται με τον ρυθμό που θέλετε για να μπορείτε να κρατιέστε σε ισορροπία.

Συνειδητοποιήστε πόσο σημαντική είναι αυτή η εσωτερική διαδικασία. Συχνά βλέπετε την εξωτερική πλευρά της ζωής, και τι είδους επιτεύγματα κάνει κάποιος στην κοινωνία και την ορατή μορφή που παίρνει που είναι τόσο σημαντική στον κόσμο σας. Αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι αυτό που συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας, στα συναισθήματα σας, στο νου σας, και δείτε αν μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε χώρο μέσα σας για εκείνα τα παλιά συναισθηματικά φορτία και ενέργειες – μερικές φορές από πολύ μακρινές ζωές – που θέλουν να βγουν στο φως, εδώ και τώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούς από τη ναζαρέτ

 

Συχνά «κινείτε βουνά», αλλά επειδή τα αποτελέσματα δεν είναι αμέσως ορατά προς τα έξω, σκέφτεστε πάνω σ’ αυτό πολύ υποτιμητικά. Να τιμάτε τον εαυτό σας, να βλέπετε το μεγαλείο αυτού που κάνετε! Να σέβεστε την εσωτερική σας διαδικασία. Και όταν αυτή γίνεται πολύ βαριά και εκείνα τα παλιά συναισθηματικά φορτία που εμφανίζονται γίνονται πολύ ασφυκτικά, να μπαίνετε μέσα στον πυρήνα σας. Να νιώθετε εκείνη την αιώνια, άφθαρτη δύναμη και να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ποιοι πραγματικά είστε. Ακόμα κι αν είστε τώρα εδώ στη Γη σ’ ένα σώμα με σάρκα και αίμα, βασικά είστε ελεύθεροι – εντελώς ελεύθεροι. Είστε μία αδέσμευτη ύπαρξη φωτός, μπορείτε να είστε παντού την ίδια στιγμή.

Μπορεί περιστασιακά να λαχταρούσατε έναν διαφορετικό κόσμο και να θέλετε να συνδεθείτε με τις εσωτερικές περιοχές του φωτός από τις οποίες ήρθατε. Και, με την ευκαιρία, μπορείτε να αποσύρεστε απ’ αυτόν τον κόσμο κα να βλέπετε βαθιά μέσα σας ότι δεν ανήκετε εδώ, με την έννοια ότι δεν είστε μέρος των βαριών ενεργειών που επικρατούν εδώ. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μπαίνετε και βγαίνετε από τον κόσμο. Συμμετέχετε σ’ αυτόν, αφομοιώνετε και μεταμορφώνετε παλιά συναισθηματικά φορτία από προηγούμενες περιόδους, αλλά μπορείτε επίσης να υποχωρήσετε πίσω στο φως σας, στα παιχνίδια σας και στην ελευθερία σας. Δείτε με ποιον τρόπο είστε μία γέφυρα ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως. Αυτό σημαίνει πραγματικά να είστε άνθρωπος.

Νιώστε το μεγαλείο σας κάνοντας το αυτό, και αυτό είναι που θέλω να τονίσω σήμερα. Είστε οι δάσκαλοι μιας καινούργιας εποχής. Χτίζετε την γέφυρα. Αναγνωρίστε τον εαυτό σας! Μην κρύβεστε πίσω από ανέντιμη και ψεύτικη μετριοφροσύνη ή ταπεινότητα. Δείξτετομεγαλείοσας! Δείξτε ποιοι πραγματικά είστε.

Αφήστε τώρα το φως της ψυχής σας να ακτινοβολεί. Με κάθε ανάσα, αφήνετε και γίνεστε ακόμα πιο ανοιχτοί στο φως της ψυχής σας. Νιώστε εκείνον τον ήλιο να ακτινοβολεί. Νιώστε πόσο φωτεινό γίνεται αυτό το μέρος επειδή είστε όλοι εδώ μαζί. Αυτό το άφθαρτο φως είναι αυτό που είστε. Αυτός είναι ο λόγος που σας χαιρετώ σαν αδελφούς και αδελφές. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω σ’ εσάς ως πρωτοπόροι μιας καινούργιας εποχής στη Γη.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσοχή σας.

Ιησούς

Μέσω της Pamela Kribbe

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.jeshua.net

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1