urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί τον Ιησού

416573 413152328724682 2014103257 o

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι, είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά. Είμαι εδώ, και σας αγαπώ βαθιά όλους.

Νιώστε την αγάπη μου – αυτή αποδέχεται πλήρως το ποιοι είστε. Δεν χρειάζεται να κρύβετε τίποτε από εμένα. Είστε πληγωμένοι άγγελοι, κι εγώ είμαι εδώ σήμερα για να πλησιάσω τον καθένα σας, επειδή αυτή είναι μία περίοδος για θεραπεία. Τα πράγματα τελικά αρχίζουν να αλλάζουν, αλλά για να αλλάξετε τα πράγματα σ’ ένα βαθύ εσωτερικό επίπεδο, πρέπει να κάνετε μια βουτιά στο σκοτάδι. Πρέπει να απευθυνθείτε στις βαθιές πληγές που έχετε, και ας το κάνουμε αυτό τώρα.

Φανταστείτε ότι κρατάτε έναν αναμμένο πυρσό. Μπορείτε να τον κρατήσετε; Μπορείτε να δεχτείτε ότι είστε ένας κομιστής φωτός; Μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που βλέπω να συμβαίνει στην ζωή σας είναι ότι δεν αναγνωρίζετε πια το δικό σας φως. Κοιτάτε έξω από τον εαυτό σας, ψάχνετε για κύρος, ανθρώπους που γνωρίζετε, ψάχνετε για καθοδήγηση έξω από τον εαυτό σας. Αλλά εγώ δεν είμαι εδώ για να σας προσφέρω αυτού του είδους την καθοδήγηση. Είμαι εδώ για να σας καθοδηγήσω από μέσα σας. Πρέπει να εξοικειωθείτε ξανά με το δικό σας φως.

Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να κάνετε τον εαυτό σας μικρό και ασήμαντο που εγώ σας ζητώ τώρα να κρατήσετε ξανά εκείνον τον πυρσό στην φαντασία σας και να δείτε τις ιδιότητες εκείνου του φωτός. Νιώστε πώς αυτό το φως έχει θεραπευτική επίδραση πάνω σας. Απ’ όλες τις θεραπείες που μπορείτε να λάβετε, αυτή είναι το πιο ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο για να επανασυνδεθείτε με το δικό σας εσωτερικό φως.

 

Οι τραγωδίες της Γης, η ιστορία της βίας και του πολέμου που έχει γνωρίσει αυτός ο πλανήτης, όλα προέρχονται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν αποσυνδεθεί από το δικό τους φως, από την δική τους αίσθηση του σωστού και του λάθους, από την δική τους διαίσθηση. Πέσατε θύμα του φόβου, κοιτάζοντας πάντα έξω από τον εαυτό σας για να βρείτε ασφάλεια, και αυτό πρέπει τώρα να τελειώσει. Αν πρόκειται να έρθει μία νέα εποχή σ’ αυτόν τον πλανήτη, αυτό πρέπει να γίνει από ανθρώπους που μπορούν να αποδεχτούν το δικό τους φως και να ζούνε μ’ αυτό.

Με ποιον τρόπο, λοιπόν, θα αποβάλλετε τον φόβο, τις φωνές της ψεύτικης εξουσίας που έρχονται έξω από εσάς; Καθώς αναλαμβάνετε αυτή την διαδικασία της απελευθέρωσης, εναντιώνεστε στις ενέργειες μιας μακράς ιστορίας, κι έτσι είστε πρωτοπόρος και επαναστάτης. Όταν εγώ βρισκόμουνα στη Γη, φύτεψα τους σπόρους γι’ αυτήν την επανάσταση, κι εσείς είστε οι φορείς αυτών των σπόρων, που υποτίθεται ότι θα ζωντανέψουν αυτή την εποχή.

Λουστείτε με το φως του πυρσού σας. Φανταστείτε αυτό το φως να μπαίνει μέσα σε όλο σας το σώμα. Αυτό το φως πηγάζει από την ψυχή σας και θα σας υπενθυμίζει ότι δεν αποτελείστε μόνο από σάρκα και αίμα, αλλά ότι κατέρχεστε στη Γη από ένα άλλο βασίλειο. Νιώστε τώρα αυτό το βασίλειο, διότι είναι το Σπίτι σας, και λαμβάνετε την ενέργεια του Σπιτιού. Νιώστε τις ενέργειες των οδηγών σας και των αγγέλων που είναι κοντά σας, διότι αυτοί βρίσκονται πράγματι μία ανάσα μακριά σας. Θέλουν να σας ανυψώσουν από την αίσθηση του βάρους, την πυκνότητα της Γης, και πιο πολύ απ’ όλα θέλουν να σας βγάλουν από τον λάκκο του φόβου.

12654679 962186817204466 1146735192511859331 n

 

Φανταστείτε αυτή την αίθουσα να γεμίζει με το συνδυασμένο μας φως. Και νιώστε πόσο πρόθυμη είναι η Γη να λαμβάνει αυτό το φως, διότι αυτό το φως – το δικό σας φως – είναι απαραίτητο εδώ στη Γη. Αλλά για να είστε ο Εργάτης Φωτός που είστε, πρέπει πρώτα να απευθυνθείτε στις εσωτερικές σας πληγές και να επιτρέψετε στο σώμα σας να μιλήσει. Το ίδιο το σώμα, παρότι έχει και αρσενικές και γυναικείες ενέργειες, έχει μία συνολική ενέργεια, σχετική με την ψυχή, που είναι θηλυκή. Το σώμα είναι δεκτικό – λαμβάνει τις ενέργειες και της ψυχής σας και της προσωπικότητας σας, και αντανακλά σ’ εσάς και τις ιδιότητες της ψυχής σας και όποιες στρεβλώσεις μπορεί να συμβούν σαν αποτέλεσμα της προσωπικότητας σας.

Όπως η Γη είναι μία θηλυκή ενέργεια σε σύγκριση με την αρσενική ενέργεια του Ήλιου, το σώμα κρατάει περισσότερο μια θηλυκή ενέργεια σχετική με την ενέργεια της ψυχής σας, που είναι περισσότερο η αρσενική αρχή. Αλλά και οι δύο ενέργειες είναι εξίσου πολύτιμες, και το σώμα ποθεί προσοχή από την ψυχή, που είναι ο αληθινός οδηγός του και αυτή που το εμπνέει.

Στην κοινωνία σας, έχετε συνηθίσει να πλησιάζετε και να μεταχειρίζεστε το σώμα με τον νου σας. Έχετε συνηθίσει επίσης να πλησιάζετε την αρρώστια με το νου σας και με την βοήθεια της ιατρικής επιστήμης, και μ’ αυτόν τον τρόπο το σώμα έχει παραμεληθεί. Για να ανακτήσετε την φυσική σχέση ανάμεσα στην ψυχή σας και στο σώμα σας, πρέπει πρώτα να αποδεχτείτε το σώμα σας, ανεξαρτήτως με το πώς είναι, ή τι παθήσεις μπορεί να έχει.

Νιώστε πώς το φως της ψυχής σας αποδέχεται πλήρως το σώμα σας. Η ψυχή σας λαχταρά να ενωθεί με το σώμα σας, και το φως της ψυχής σας λαχταρά να εισέλθει σε όλα τα κύτταρα το σώματος σας. Είναι σ’ αυτήν την μείξη της ψυχής και του σώματος που γίνεστε μία εμπνευσμένη ανθρώπινη ύπαρξη – γίνεστε ένας ανθρώπινος άγγελος.

Το σώμα σας είναι πραγματικά ένα θεϊκό όργανο. Να νιώθετε τον κατάλληλο σεβασμό για το σώμα σας, και όταν συνδέετε την ψυχή με το σώμα μ’ αυτόν τον τρόπο, θα προκύπτουν άλλες δυνατότητες θεραπείας. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να τρέφετε το σώμα στο φυσικό επίπεδο, και μπορεί να είναι σοφό να δέχεστε θεραπεία από την συμβατική ιατρική για να θεραπεύετε το σώμα, αλλά υπάρχει ένα βαθύτερο επίπεδο να απευθύνετε τον πόνο ή το πρόβλημα.

Το πρώτο βήμα είναι να αποδεχτείτε το σώμα σαν μία έκφραση της ψυχής σας. Και μετά, πρέπει να ανοιχτείτε και να περιμένετε το μήνυμα που προσπαθεί να σας δώσει το σώμα σας. Επειδή όμως έχετε συνηθίσει να σκέφτεστε πολύ, θα θέλατε η απάντηση για την αιτία ενός προβλήματος να σας έρθει προφορικά, μέσω του νου, αλλά η διαδικασία να ανακαλύψετε τι αφορά πραγματικά μία ασθένεια είναι βαθύτερη και πιο εκλεπτυσμένη απ’ αυτό.

Πρέπει να μεταχειρίζεστε την ασθένεια σαν έναν φίλο, έναν φίλο τον οποίον γνωρίζετε αργά, και που σταδιακά θα σας πει πώς νιώθει, και ποιο είναι το μήνυμα του. Το να μπαίνετε στο μονοπάτι της αρρώστιας πάντα σημαίνει να μπαίνετε στην περιοχή του αγνώστου. Κάτι καινούργιο θέλει να μπει στην επίγνωση σας, και συχνά αυτό είναι ένα βαθύτερο επίπεδο της «αγάπης για τον εαυτό». Μέσα από τον πόνο και τα βάσανα, αυτό το επίπεδο της αγάπης για τον εαυτό θα μεγαλώσει τελικά μέσα σας, και απαιτεί από εσάς έναν υψηλό βαθμό παράδοσης για να λάβετε το μήνυμα, ή την απάντηση, της ασθένειας.

Το να μεταφέρετε, λοιπόν, τον πυρσό του φωτός σας συνεπάγεται δύο πράγματα: το πρώτο είναι ότι αναγνωρίζετε το μεγαλείο σας, την θεϊκότητα σας, και ότι αναγνωρίζετε ότι είστε ο δικός σας δάσκαλος και δεν εξαρτάστε από εξωτερική αρχή. Και το δεύτερο είναι ότι γνωρίζετε πώς να γονατίζετε για να γίνεστε ταπεινοί εν όψει των πραγμάτων που συμβαίνουν στην ζωή σας, και ότι εγκαταλείπετε την ιδέα ότι γνωρίζετε όλες τις απαντήσεις με τον νου σας, ή ακόμα ότι πρέπει να ψάξετε για τις απαντήσεις με τον νου σας.

Σ’ αυτήν την διαδικασία της θεραπείας του εαυτού και το να μάθετε τον εαυτό σας, πρέπει να αποδεχτείτε ότι υπάρχει κάτι πιο μεγάλο από αυτό που είστε εσείς, και αυτή η απεραντοσύνη, που θέλει να σας αποκαλύψει τον εαυτό της, είναι, στην πραγματικότητα, το πνεύμα. Σας ζητώ λοιπόν να κατέχετε το δικό σας φως, και συγχρόνως να είστε ανοιχτοί σ’ αυτήν την μεγαλύτερη ενέργεια που θέλει να σας καθοδηγήσει. Αυτή η μεγαλύτερη δύναμη δεν είναι μία εξουσία, είναι γεμάτη χαρά και αναλαφρότητα. Και το πνεύμα θέλει να είναι μαζί σας. Θέλει να ρέει μέσα από εσάς όσο είστε μία ανθρώπινη ύπαρξη πάνω στη Γη.

Ευχαριστώ όλους εσάς που είστε εδώ σήμερα. Είμαι βαθιά συνδεδεμένος με όλους σας.

Σας ευχαριστώ.

Είμαι ο Ιησούς

 

Ο Διδάσκαλος της αγάπης

Μέσω της Pamela Kribbe

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.jeshua.net

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός