urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 tromaktiko

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Toύτο λέγω,

Η γη έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην στιγμή της ανάληψής της.
Είσαστε πια σε μία ευθεία και λίγο έχει απομείνει για να ολοκληρώσετε την πορεία της εξέλιξης της ανθρώπινης συνείδησης. Ο χρόνος μπορεί ν φαίνεται λίγος, αλλά είναι αρκετός για να αντιληφθείτε τι έχετε σχεδιάσει να κάνετε. Επιλέξτε τώρα την συνειδητοποίηση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε το "μαλακό" στρώμα σας, που σας βοηθά στον ύπνο, και να καθίσετε στους βράχους της αφύπνισης. Είναι σκληροί το ξέρω, αλλά τι καταλάβατε στα μαλακά στρώματα, τόσο καιρό; Μήπως είσαστε ευτυχισμένοι; Μήπως μπορέσατε ποτέ να ξεπεράσετε τα "φοβισμένα" όνειρα; Μήπως αγαπήσατε αληθινά;
Γράψατε ένα σωρό όμορφα λόγια για την αγάπη. Λόγια εμπνευσμένα, αλλά τόσο κενά από θεϊκή πνοή. Μόνο για το χαρτί και για να τα επαναλαμβάνετε, μήπως και τα πιστέψετε. 'Ομως η αγάπη είναι η μοναδική θεραπεία της λήθης. Είναι η μοναδική ενέργεια που σηκώνει το "πέπλο". Η αγάπη για την ζωή, σας φέρνει στην αντίληψη της πραγματικής αιώνιας ζωής. 
Δεν θα σας πω ότι δεν υπάρχει πόνος, γιατί δεν θα με πιστέψετε. 'Η και να με πιστέψετε, θεωρείται ότι κάποιο μαγικό χέρι θα σας "φυτέψει" την αγάπη στην καρδιά και θα είστε ευτυχείς. 'Ομως το ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Ο Χριστός θα κάνει το θαύμα του πάλι, σκέφτεστε, όμως το ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Το θαύμα μόνο από εσάς θα προέρθει πια. Είναι η στιγμή των θαυμάτων.

Επιτρέψτε τους να συμβούν. Σήμερα, όχι αύριο. Γνωρίζετε πια την αλήθεια, αλλά την φοβάστε. Φοβάστε την ήρεμη ζωή σας, και δεν θέλετε να την ανησυχήσετε. Και αμφισβητείτε την αλήθεια που ξεχειλίζει από την καρδιά σας. Νομίζετε ότι είναι ψευδαίσθηση, αυτός ο δυνατός κτύπος που ακολουθεί μετά από κάθε λέξη μου. Το φως που αφήνει η κάθε μου λέξη είναι αυτό το σημάδι που οδηγεί την σκέψη σας να αφεθεί, να εμπιστευθεί. Αναζητάτε επιβεβαιώσεις και χάνετε το φως που φωτίζει κάθε μικρό ή μεγάλο σας επίτευγμα. Η ζωή σας είναι γεμάτη θαύματα, γιατί η ίδια είναι θαυμάσια. 'Ομως την περιορίζετε, στην υλική διάσταση και ζείτε "μονοδιάστατα". Απλωθείτε, τεντωθείτε, γίνεται αυτό το ελατήριο στα χέρια του Πατέρα/Μητέρα Θεού που φτάνει έως την άπειρη αγκαλιά Του. Χωρίς όρια, χωρίς χρόνο αφεθείτε στον Εαυτό σας. Ακολουθήστε τον στο ταξίδι της επιστροφής. Στο ταξίδι της συνειδητότήτας που δεν έχει αρχή, μέση, τέλος, αλλά μόνο φως. Και σαν φως αφήστε την να απλωθεί παντού.

'Ο,τι θεωρείτε "σκληρό", ό,τι αντιλαμβάνεστε σαν "βράχο" αδιάβατο, έχετε εσείς την δυνατότητα να το κάνετε "μαλακό" και διάφανο. Αρκεί να επιλέξετε την ζωή.
Μην σκέφτεστε πια, μεταφράζοντας την ζωή σας σε μια μίζερη ζωή, γεμάτη απορίες και αμφισβητήσεις. Συντονιστείτε με την δόνηση του Σύμπαντος. Και έτσι θα συντονιστείτε με την σοφία του, με την σοφία του Εαυτού σας. Δεν θα χρειάζεται τότε να "αντιδράτε" στην ζωή στην 3η διάσταση. Η ζωή σας θα γεμίσει με την παρουσία σας. Αφήστε τον κόσμο των "ονείρων". Περάστε στην "αλήθεια". 'Ονειρο είναι η επιθυμία σας στο πεδίο που βρίσκεστε. Αλήθεια είναι να ζείτε γνωρίζοντας. Και πως θα βρούμε την αλήθεια; Σίγουρα αναρωτιέστε... Μα την ξέρετε, αλλά εθελοτυφλείτε. Δεν θέλετε να την αναγνωρίσετε, γιατί την θεωρείτε ανακριβή. Προσπαθείτε να την διασταυρώσετε. Γιατί κάνετε το λάθος να επικεντρώνεστε στις διαδρομές και όχι στο σημείο. 
Το σημείο είναι η ζωή. Με όλες τις αποδείξεις που χρειάζεστε. Το σημείο είναι ο Πατέρας/Μητέρα Θεός. Και εκεί λαμβάνετε όλες τις αποδείξεις της ζωής. Κάθε στιγμή σας γεμίζει από αποδείξεις. Κάθε διαδρομή σας σας φέρνει ολοένα και πιο πολλές αποδείξεις. Αυτές χρειάζεστε, αυτές θα έχετε. Μέχρι να μην τις χρειάζεστε πια, γιατί όλα τα περιέχετε. Δεν επιθυμείτε πια, αλλά ζείτε. Και γι' αυτό δεν χρειάζεστε αποδείξεις. Γιατί είστε στο Βασίλειο του Πατέρα/Μητέρα Θεού. Είστε εδώ και τώρα μαζί μου!
Eυλογία σε όλους

OΔιδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1