urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 Αποτέλεσμα εικόνας για ιησους απο την ναζαρετ

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω,

Οι κοσμικές ενέργειες έχουν κατέλθει στην 3η διάσταση και όλοι αυτή τη στιγμή αισθάνεστε την ισχυρή δόνηση τους. Στο εξής θα παίρνετε, όσοι από εσάς έχουν ανοίξει το κανάλι επικοινωνίας, συνεχώς μηνύματα που θα σας προετοιμάζουν για την "κάθοδο". Σκοπό έχουν να "αφυπνίσουν" όσες λειτουργίες των ανθρώπων έχουν περιπέσει σε λήθαργο και χρειάζονται λεπτοφυείς δονήσεις για επανέλθουν στην "φυσιολογική" τους κατάσταση. Θα διαπιστώνετε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν δρόμους που θα τους φέρουν σε επίγνωση. 'Ηρθε η στιγμή της εκδήλωσης. 'Ηρθε η στιγμή που οι περισσότεροι θα κατανοήσουν την 2η παρουσία μου και θα με αισθάνονται ανάμεσά τους. Θα δημιουργηθούν "οι ομάδες πρώτης γραμμής", οι οποίες θα με φέρνουν σε κάθοδο και σύνδεση με το κέντρο της καρδιάς των ανθρώπων. Αυτές οι ομάδες θα μπορούν να μετασχηματίσουν την ενέργεια μου και να την διοχετεύσουν και σε άλλους. Βρείτε αυτές τις ομάδες! Αναζητήστε ανθρώπους που σας μεταφέρουν γαλήνη και αγάπη. Αναζητήστε ανθρώπους που μέσα από εμπιστοσύνη θα σας διοχετεύσουν το "φως", και τις λεπτοφυείς δονήσεις μου, ώστε το ενεργειακό σας σώμα να υψώσει τις δονήσεις της 3ης διάστασης και να ζείτε "με συνείδηση". Η ενέργεια της αγάπης έχει "οσμή"! Την οσφραίνεστε και αν "υποτάξετε" την προσωπικότητα, θα αντιληφθείτε αυτήν την "οσμή". Η ενέργεια της αγάπης έχει "ήχο". 'Εχει "φως". 'Εχει "γνώση".

Αποτέλεσμα εικόνας για η μεταμόρφωση του σωτήρος χριστού

Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς θα πουν "δεν υπάρχει ενέργεια της αγάπης". Σωστά, δεν υπάρχει γιατί η ενέργεια είναι μία με διαφορετικές εκδηλώσεις. Αναζητήστε λοιπόν την εκδήλωση της ενέργειας μου, που δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Και την περίοδο της ενσάρκωσής μου πολλοί δεν με πίστεψαν. Αυτό το γνωρίζετε. 'Οσοι αντιλήφθηκαν την ουσία της διδασκαλίας μου, έχουν έρθει κοντά μου. Και τώρα είναι ανάμεσά σας και διαθέτουν τα σώματά τους για την 2η παρουσία μου. Η εποχή που τώρα διάγετε, είναι η εποχή της τέλειας αφύπνισης. Είναι η εποχή που ο καθένας από εσάς θα βρει τον δρόμο για να "επιστρέψει". Ο δρόμος μπορεί να φαίνεται μοναχικός, αλλά περιέχει το πλήθος των ανθρώπων. Γιατί ο δρόμος οδηγεί στην αντίληψη της ενότητας. Μία ενέργεια με διαφορετικές εκδηλώσεις. 'Οποιες και αν είναι. Δεν υπάρχει διάκριση. Δεν υπάρχει αντίθεση. Αφήστε την ψυχή σας να αποφασίσει. Και να επιλέξει. Δεν υπάρχουν δύο δρόμοι για την επιστροφή. Υπάρχουν όμως πολλοί που επιλέγει η προσωπικότητά σας. Και δεν επιστρέφει, γιατί χάνεται. Χάνεται στην αντίληψη του "εγώ". Χάνεται στην αντίληψη της "υψηλής υπηρεσίας". Χάνεται στην αντίληψη "του κέρδους". Χάνεται στην αντίληψη της "διάκρισης". Τίποτα από αυτά δεν είναι επιλογή της ψυχής σας. Δεν υπάρχει "εγώ", "υψηλή υπηρεσία", "κέρδος", "διάκριση". Υπάρχει μόνο η ταπεινότητα. Υπάρχει μόνο η αγάπη. Υπάρχει μόνο η ειρήνη. Μέσα σας ας επικρατήσει η ειρήνη. Να μην "πολεμάτε" χωρίς όπλα! Αναζητήστε τα "όπλα" εκείνα που φέρνουν ειρήνη στην ψυχή σας. Σας δίνω ένα "όπλο". Αυτό της αλήθειας. Που αν το δεχθείτε, δεν θα έχετε ταραχή, αλλά γαλήνη. Που αν το δεχθείτε, δεν θα έχετε αμφισβήτηση, ούτε θα ζητάτε επιβεβαιώσεις, αλλά θα έχετε εμπιστοσύνη. Και τότε θα με αντιληφθείτε! Μόνο τότε!

Ευλογία σε όλους

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησους απο την ναζαρετ

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

* Σύμφωνα με τον πατέρα Μάξιμο η δεύτερη παρουσία του Κυρίου μας θα γίνει την 7η πρός 8η Απριλίου, με το Νέο Ημερολόγιο και 25η πρός 26η Μαρτίου με το Παλαιό Εορτολόγιο, Σάββατο πρός Κυριακή μεσάνυκτα, του Σωτήριου έτους 2018 (κατά την ημέρα εκείνη θα έχουμε ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, δηλαδή Ευαγγελισμό και Πάσχα μαζί)  πρόκειται να γίνει η Δεύτερη Παρουσία του Κυρίου μας, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, αλλά και με πάρα πολλές μαρτυρίες των Αγίων και θεοφόρων Πατέρων μας!

 www.UrantiaCenter.gr

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1