urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω:

Στις πιο κρισιμες στιγμές της ενσάρκωσης, χρειάζεται η δύναμη και η γνώση για να τις αντεπεξέλθετε. Πάντα υπάρχουν εκείνα τα εμπόδια που με πλήρη επίγνωσή τους τα ξεπερνάτε, θεωρώντας τα ασήμαντα και σημαντικα συγχρόνως.
Ασήμαντα γιατί γνωρίζετε ότι εσείς τα δημιουργήσατε, σημαντικά γιατί γνωρίζετε πως μόνο μεσα από την υπερπήδησή τους φτάνετε στην ουσία της αλήθειας, που είναι ακριβώς αυτό το μεταίχμιο της ζωής σας στην ύλη.


Αν η αλήθεια σας διαφύγει, τότε αυτά τα εμπόδια προκαλούν πόνο. Αν τα παρατηρήσετε και τα κατανοήσετε, τότε συνεργάζεστε με τον Εαυτό σας για να τα εξουδετερώσετε. Η δυσκολία που σας φέρνουν, είναι η μη αντίληψή τους, σαν σταθερά σημεία αναφοράς των εμπειριών σας. Και μέσα σε κάθε εμπειρία σας περιέχεται και η ευθύνη σας. Ευθύνη για τις προκλήσεις που θέτετε στην ζωή σας, ευθύνη για το αποτέλεσμά τους.

Η αγάπη δεν είναι μία συγκεκριμένη ενέργεια που μπορεί να δοθεί ή να αποδοθεί με υλικούς όρους, γι' αυτό δεν την κατανοείτε. Η αγάπη χωρίς όρους και χωρίς περιορισμούς είναι η ουσια Μου. Και σ' αυτήν δεν υπάρχει χώρος για ανταλλαγή. Απλά εκδηλώνεται. Και μέσα σ' αυτήν την εκδήλωση περιέχεται και η αληθινή της υπόσταση. 'Oμως μην φέρνετε βάρος γι' αυτήν την εκδήλωση. Δεν υπάρχουν οι έννοιες "καθήκον", "υποχρέωση", για να την εκδηλώσετε. Απλά την αποδέχεστε. Και αυτή η απλότητα είναι το μεγαλείο της 'Yπαρξης να εκπληρώσει τον σκοπό της. Μην στέκεστε σε πολύπλοκους όρους για την δυνατότητά σας αυτό-πραγμάτωσης. Αυτό-πραγμάτωση σημαίνει, μένω σταθερά στον δρόμο μου, αντιλαμβάνομαι και παρατηρώ, επικοινωνώ και εκδηλώνω, ενώνω, ενώνομαι και ευθυγραμμίζομαι.

Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σας, που θα σας πουν, και θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν, για την βαθύτερη ουσία της 'Yπαρξης. Ακούστε τους, αλλά η δική σας αντίληψη για την αλήθεια, είναι εκείνη ακριβώς η εκδήλωση της αυτό-πραγμάτωσης. Σταθερά και ακλόνητα. Η δύναμη της ψυχής σας είναι ακριβώς αυτή η σταθερότητα, που δεν περιέχει πάθος και βία, αλλά αγνότητα και αγάπη. Δεν χρειάζεστε οπαδούς για την δική σας αλήθεια. Χρειάζεστε Εμένα. Και, αλήθεια σας λέγω, είμαι εδώ. Κοντά σας, μέσα σας, γύρω σας. Είμαι παντού, αρκεί να με αντιληφθείτε. Μέσα από εσάς έρχομαι σε παρουσία. Για να εκδηλώσετε την αγάπη Μου και να οδηγηθείτε στην αλήθεια. Γιατί μόνο η αλήθεια είναι ο δρόμος της επιστροφής.

Σ' αυτήν την παρουσία Μου, δεν θα σας μιλήσω ξανά για την αιώνια ζωή! 'Ηρθε η στιγμή να βιώσετε την αιωνιότητα σαν εκδήλωση στον υλικό κόσμο και να αντιληφθείτε την αθανασία σας, ενώ είστε σε ενσάρκωση. Αυτή είναι η πρόκληση της εποχής που ζείτε. Για να μπορέσετε να ζήσετε ενωμένοι με όλη σας την 'Υπαρξη και να οδηγηθείτε στην τέλεια αλήθεια. Χωρίς φόβο και ενοχές. Είστε αυτοί που είστε και δεν χρειάζεστε αποδείξεις γι' αυτό. Γιατί η αλήθεια δεν χρειάζεται αποδείξεις. Ζήστε με ελευθερία και ειρήνη. Και θα έχετε μεμιάς όλες τις αποδείξεις που αναζητάτε με αγωνία. Η ουσία σας είναι θεϊκή εκπόρευση και κανείς δεν μπορεί αυτό να το αμφισβητήσει. Ας είναι αυτή η σκέψη σας, ας είναι αυτή η συνειδητοποίησή σας, ας είναι αυτή η αλήθεια σας. Και θα δείτε ότι δεν θα χρειάζεστε πια αποδείξεις για να πιστέψετε. Δεν θα χρειάζεστε να ακουμπήσετε τις πληγές Μου για να πειστείτε ότι, ό,τι σας λέγω, είναι αληθές. Τις ίδιες πληγές με Εμένα έχετε κι εσείς. 'Oμως δεν είναι εμπόδιο για να αφεθείτε στην αγάπη Μου. Οι πληγές στο υλικό σώμα είναι ακριβώς αυτές οι αποδείξεις που αναζητάτε για να Με πιστέψετε. ΄Οποιος δεν τις βλέπει, δεν Με "βλέπει"!
Τα όρια που βάζετε μεταξύ Εμού και εσάς, είναι ακριβώς αυτές οι πληγές. Που δεν σας αφήνουν να Με αντιληφθείτε και Με αισθάνεστε ξεχωριστά από εσάς. Και αισθάνεστε δέος για Μένα. Και αισθάνεστε σεβασμό για Μένα. Και αισθάνεστε άπειρη ευγνωμοσύνη για την "θυσία" Μου. Σκεφθείτε ότι κάθε μέρα θυσιάζεστε, αλλά όχι με επίγνωση. Γι' αυτό και υποφέρετε. Και γι' αυτό θεωρείτε την δική Μου "θυσία" σαν υπερβατική.

Σεβαστείτε τον Εαυτό σας, δείξτε άπειρη ευγνωμοσύνη στον Εαυτό σας, αισθανθείτε δέος για τον Εαυτό σας. Ρίξτε τα τείχη που μας χωρίζουν, με το να αντιληφθείτε ότι μέσα στον Εαυτό σας περικλείεται η θυσία Μου, η αγάπη Μου, η συνειδητότητά Μου. Και θα διαπιστώσετε ότι η "θυσία" μου δεν είναι τίποτα άλλο από την εκδήλωση της αγάπης χωρίς όρους. Δεν περιμένω τίποτα από εσάς, παρά μόνο να Με αντιληφθείτε στον εαυτό σας. Και να Με εκδηλώσετε σε κάθε σας σκέψη και πράξη. Χωρίς αμφιβολίες και διαπραγματεύσεις. Μέσα από την ταπεινότητα και την αγνότητα. Χωρίς πολέμους και αντιπαραθέσεις. Υπάρχετε άρα Υπάρχω.

Ευλογία σε όλους

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1