urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

19788711xQNTpdIzXgGblAWsL0gEAUWseGmAcQ0S6oHWr Ngcdh fTjbZV41hWsbubKmqj92KlnytUMFuYdVnwD7 Wg

Διδάσκαλος της Αγάπης

Μέσω της Judith

Αγαπημένε/η,

στέκεσαι αυτήν την στιγμή στο κατώφλι μίας μεγάλης θεραπείας, γιατί ο κόσμος σου απαιτεί να μεταμορφωθεί. Τα αδέλφια σου απαιτούν την ελπίδα,  κάτι για να πιστέψουν πέρα από τα φαινομενικά τυχαία γεγονότα και το χάος το οποίο βλέπουν στον κόσμο τους.

Πως διευκόλυνα την θεραπεία;

Yπήρξαν πολλά γεγονότα – παραδείγματα θεραπείας και θαύματα θεραπείας – έτσι ώστε να υπάρξει και να αναπτυχθεί μία συγκεκριμένη φήμη η οποία  έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι κατείχα ξεχωριστές δυνάμεις. Όταν λοιπόν ερχόντουσαν στην παρουσία μου υπήρχε ήδη η πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να βρουν μία μαγική θεραπεία.
Υπήρχε επίσης μέσα στην παρουσία μου η γνώση, γιατί γνώριζα ότι αυτοί οι άνθρωποι ήδη ήταν τέλειοι, ήταν ήδη θεραπευμένοι, και ότι θα μπορούσαν να υλοποιήσουν την θεραπεία.

Υπήρχε λοιπόν μία φήμη που προηγείτο εμπρός μου καθώς επίσης και το ενεργειακό μαγνητικό πεδίο γύρω από μένα επειδή γνώριζα ότι υπήρχε άγια ενέργεια εντός μου και εντός της συγκεκριμένης σύνδεσης. Έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και με τον ηλεκτρισμό στις μέρες σας. Υπάρχει η πιθανότητα του ηλεκτρισμού στο καλώδιο. Υπάρχει η πιθανότητα του ηλεκτρισμού στην πρίζα.

Και τι συμβαίνει όταν τα βάζετε μαζί; Μεγάλη Ενέργεια. Αλλά θα πρέπει να τα βάλετε μαζί. Το ίδιο συμβαίνει και με την μαγνητική θεραπευτική ενέργεια, η οποία είστε. Υπάρχει μαγνητική θεραπευτική ενέργεια γύρω σας. Είναι η Ζωτική δύναμη. Είναι ο Χριστός. Είναι η Ύπαρξης αυτή η οποία ενεργοποιεί το σώμα.

Τραβήξτε την προσοχή σας μακριά από την εξωτερική εμφάνιση

Καταρχάς,  θα πρέπει να τραβήξετε την προσοχή σας, το σημείο στο οποίο εστιάζεστε, μακριά από αυτό που φαίνεται να είναι το πρόβλημα και το πώς εμφανίζεται.  Αυτό ισχύει τόσο  για την θεραπεία του σώματος, όσο και για τις υπόλοιπες περιστάσεις. Θα τραβήξετε την προσοχή σας μακριά από την εξωτερική εμφάνιση, και θα φέρετε τον εαυτό σας στο σημείο του θεατή-παρατηρητή και θα κοιτάξετε μέσα από τα μάτια του Πατέρα. Πάρετε μία βαθιά ανάσα. Αλλάξτε εστιακό σημείο. Μπορείτε ακόμα να κοιτάτε οτιδήποτε είναι αυτό που σας απασχολεί, αλλά μέσα στην συνειδητότητά σας, υψώστε την συνείδησή σας στο σημείο της ευρύτερης αντίληψης της ενέργειας του ατόμου το οποίο ενεργοποιεί το σώμα. Μεταφέρετε την συνείδησή σας στον πολυδιαστασιακό Εαυτό, την πρωταρχική ενεργειακή  σας μορφή, τον άγιο Εαυτό σας.
Με άλλα λόγια, θα ξεχάσετε τον μικρό σας εαυτό επειδή, εάν παραμείνετε στην συνείδηση του μικρού σας εαυτού, τότε ο μικρός εαυτός σας θα σας πει: « Δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το μικρό «εγώ» δεν πρόκειται να το κάνει. Επιτρέψτε όμως στον εαυτό σας να μεταφερθεί στο σημείο του θεατή-παρατηρητή, τον πολυδιαστασιακό Εαυτό, να κοιτάξει μέσα από τα μάτια του Πατέρα αν θέλετε, την ενέργεια, την Χρηστική ενέργεια καθώς επίσης και την φυσική ενέργεια, του ατόμου ή της περίστασης που θα μπορούσε να θεραπευτεί.

Η ενέργεια της θεραπείας

Πρώτα απ'όλα φανταστείτε την φυσική ενέργεια. Εάν δεν βλέπετε την ενέργεια με τα φυσικά σας μάτια, φανταστείτε την στο εσωτερικό πεδίο της συνείδησής σας. Θα δείτε τον άνθρωπο όχι σαν φυσικό σώμα, αλλά σαν κραδασμική ενέργεια. Θα δείτε την ενέργεια να στροβιλίζεται γύρω από το σώμα, και ίσως να την δείτε σε συγκεκριμένα σχήματα/μοτίβα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο διαβάζονται τα τσάκρας.

Αυτό κάνατε κατά την διάρκεια προηγούμενων ζωών σας όταν διευκολύνατε την θεραπεία για τους άλλους : διαβάζατε τα τσάκρας, τις ενεργειακές δίνες ολόκληρου του σώματος, και βλέπατε σε ποιο σημείο υπήρχε πιθανώς κάποια συγκεκριμένη δίνη που υπολειτουργούσε έτσι ώστε να μην επιτρέπει το φως της ενεργειακής δόνησης να κυκλοφορεί ελεύθερα.
Και έπειτα από το σημείο του θεατή-παρατηρητή συνειδητά κατευθύνατε την ενέργεια του Χρηστικού Εαυτού μέσα από εσάς σε συγκεκριμένες δίνες για να τις ενεργοποιήσετε – παραμένοντας στο σημείο του θεατή –παρατηρητή, γιατί ο ρόλος σας σε όλη αυτή την διαδικασία είναι να γνωρίζετε την αγιότητά τους. Δεν είναι να τους θεραπεύετε. Είναι δικιά τους επιλογή το αν θα συνδεθούν με αυτήν την ενέργεια ή όχι. 

Υπήρξαν κάποιοι που ήρθαν σε μένα  και δεν συνδεθήκαν με την ενθύμηση και δεν θεραπευτήκαν.   
Ήταν δικιά μου αποτυχία;  Όχι. Ήταν δικιά τους αποτυχία; Όχι. Ήταν απλά μία «Όχι, όχι ακόμα» απόφαση. Και εσείς επιτρέψτε σε αυτούς να έχουν αυτήν την εμπειρία. 
Τους προσφέρετε λοιπόν από το σημείο του παρατηρητή, την Χρηστική ενέργεια και μετά αναπνέετε και χαμογελάτε, και ότι και να γίνει είναι εντάξει, και συνεχίζετε με τον επόμενο/η.
Δεν πρέπει λοιπόν να γίνεται αναγκαστικά την στιγμή που ίσως εσείς, θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμβαίνει με την φυσική σας παρουσία. Η δουλειά σας είναι μόνον να είστε οι πρόθυμοι Υπηρέτες, να έρχεστε από το σημείο του πολυδιαστασιακού Εαυτού, του Χρηστικού Εαυτού, του παρατηρητή, και με ειλικρινή επιθυμία, να φέρνετε από τον Πατέρα όλη την Αγάπη η οποία είναι κιόλας το άλλο άτομο, προκειμένου να γνωρίσει την αγιότητα και την θεραπεία.

Ο καθένας σας είναι θεραπευτής

Ο κάθε ένας από όλους εσάς ήρθε ξανά μέσα σε αυτήν τη ζωή για να είναι ένας θεραπευτής. Πολλοί από σας διαλέξατε, είτε σαν απευθείας επάγγελμα, είτε σαν απασχόληση να είστε αυτοί που διευκολύνουν την θεραπεία. Όσοι από εσάς δεν νιώσατε απευθείας το κάλεσμα να γίνετε θεραπευτές, είστε και εσείς θεραπευτές εξαιτίας αυτού του οποίου ζείτε. Καθώς ζείτε από το σημείο της αισιοδοξίας, της ελπίδας, καθώς πιστεύετε στο καλό, στην αγάπη, στην φιλία, καθώς λέτε, «Ναι εντάξει, μπορεί να έπεσες κάτω πολλές φορές αλλά θα είμαι εδώ να σε σηκώσω» ,  είστε θεραπευτές.
Είστε θεραπευτές και αυτός είναι ο καιρός για θεραπεία. Είναι ο καιρός κατά τον οποίον όλα τα ζητήματα που προέρχονται από χώρους ή πεποιθήσεις οι οποίες δεν σχετίζονται με την ΑΓΑΠΗ, θα έρθουν στην επιφάνεια για να εξεταστούν για άλλη μία φορά και στην συνέχεια  να μεταμορφωθούν, να ιδωθούν με αγιότητα και να θεραπευτούν. 
Το ανθρώπινο εγώ φωνάζει και απαιτεί θεραπεία. Το ανθρώπινο εγώ έχει ζήσει για πολύ καιρό χωριστά, και γι'αυτό τώρα απαιτεί να εξυψωθεί στο Εγώ  -  με κεφαλαίο «Ε»  -  την Εγώ Είμαι Παρουσία. Το ανθρώπινο εγώ θα σας κάνει τις πιο περίεργες ερωτήσεις, όλα τα «τι θα γίνει εάν...;» και όλα τα «όμως» και τα «αλλά», αλλά στην πραγματικότητα το ανθρώπινο εγώ φωνάζει και απαιτεί να θεραπευτεί τώρα.
Αυτός είναι o καιρός για θεραπεία και εσείς είστε οι θεραπευτές.

Ευλογία σε όλους

Ιησούς 
Μέσω της Judith

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1