urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

550 334 230193

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά.


Έχουν περάσει περίπου 2000 χρόνια από την τελευταία μου ενσάρκωση στη γη. Είμαι στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιήσω την ευκαιρία για να σας δώσω μια σύντομη Διδασκαλία μέσα από αυτήν την αγγελιαφόρο (διάμεσο).
Γνωρίζετε ότι κατά το χρόνο της ενσάρκωσης μου έκανα θαύματα και πολλοί άνθρωποι ήρθαν για να με δουν. Πολλοί λιγότεροι άνθρωποι ήρθαν για να ακούσουν τις διδασκαλίες μου. Και μόνο 12 πιο στενοί μαθητές μου ήταν σε θέση να αντιληφθούν τη μυστικιστική γνώση που μετέδωσα.
Αυτή η γνώση διέφερε πολύ από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της εποχής εκείνης.
Αλλά εγώ συνέχισα τη διδασκαλία, επειδή ήθελα να σπείρω τους σπόρους της αλήθειας στις καρδιές τουλάχιστον σε ένα περιορισμένο αριθμό οπαδών μου.

Τι συνέβη τότε; Αυτοί οι άνθρωποι, που είχαν υιοθετήσει πλήρως την Διδασκαλία μου, διώχθηκαν και εκτελέστηκαν.
Στη συνέχεια, άλλα άτομα εμφανίστηκαν, καιροσκόποι, οι οποίοι κατάφεραν να προσαρμόσουν την Διδασκαλία μου για τα ιδιοτελή συμφέροντά τους και να χρησιμοποιούν αυτό το Δόγμα για τη δική τους ευημερία, μη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είχαν παραποιήσει τη Θεία Αλήθεια.
Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στο δόγμα που έφερα σε αυτόν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης μου και το δόγμα που δίνεται πλέον σε χριστιανικές εκκλησίες, αν και οι πιο εξελιγμένες ψυχές έχουν κατανοήσει αυτή τη διαφορά κατά τη διάρκεια των 2000 χρόνων. Έχουν κατανόηση η οποία προήλθε από την καρδιά τους και καθοδηγούνται από τις διδασκαλίες μου, αλλά όχι από τα νεκρά γράμματα των διαστρεβλωμένων συγγραμμάτων.

Καθένας από αυτούς τους ζηλωτές του Πνεύματος είχαν σε κάποιο βαθμό εσωτερική επαφή μαζί μου.
Και έχω απαντήσει πάντα τις ειλικρινείς προσδοκίες της καρδιάς τους. Τους Βοήθησα όσο ήταν δυνατό μέσω των παραινέσεων που λάμβαναν με το Πνεύμα. Και συνεχίζω την εσωτερική σύνδεση μου με πολλά άτομα που είναι σε ενσάρκωση τώρα.
Το λέω αυτό για όσους από εσάς αισθάνονται μια ιδιαίτερα στενή σχέση για μένα, αυτή διατηρείται από ζωή σε ζωή.
Δεν χρειάζεστε οποιοδήποτε εξωτερικό δόγμα, προκειμένου να αισθανθείτε τη γλυκύτητα της κοινωνίας μας και την αγάπη μου. Τα εξωτερικά Δόγματα χρησιμεύουν μόνο ως ένα ισχυρό κίνητρο, για να κατευθύνουν τη συνείδησή σας. Δυστυχώς, η υπάρχουσα εκκλησία δημοσίων υπαλλήλων δεν δίνουν σημαντικό κίνητρο, για την επιδίωξη σας, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μου ειλικρινά.

Ως εκ τούτου, απευθύνω έκκληση σε όσους αισθάνονται μια ιδιαίτερη στενή σχέση για μένα. Θέλω να ξέρετε ότι είμαι ανοικτός για να επικοινωνήσω μαζί σας μέσα στις καρδιές σας.
Έρχομαι σε όλους όσους με προσκαλούν, σε όλους όσους έχουν προετοιμάσει τον ναό τους για την υποδοχή μου.
Να μην είστε φοβισμένοι ή απελπισμένοι, αν η επικοινωνία μας δεν είναι άμεση. Είναι σημαντικό για μένα οι δονήσεις σας θα πρέπει να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο καθαρότητας. Τότε θα είμαι σε θέση να κατοικήσω σε σας και να επικοινωνήσω μαζί σας.
Η προσδοκία της επικοινωνίας μας θα δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο μαγνητισμό έλξης, και θα έχω την ευκαιρία να κατέβω στην καρδιά σας για την εσωτερική κοινωνία μας.

jesus kentriki

Αν διαβάσετε προσεκτικά, ακόμη και η εν λόγω παραλλαγή των Ευαγγελίων που είναι προσιτά για ανάγνωση τώρα, θα δείτε ότι ποτέ δεν σας κάλεσα να τηρήσετε τις εξωτερικές τελετουργίες. Ζήτησα να ακολουθήσετε το μονοπάτι μέσα στις καρδιές σας.
Και σας έχω μάθει να προετοιμάσετε το ναό σας για τον ερχομό του νυμφίου. Ο Νυμφίος σας είναι ο Χριστός Εαυτός σας (Ανώτερος Εαυτός σας).
Όταν το κατώτερο σώμα σας και η ψυχή σας φτάσουν σε ένα ορισμένο βαθμό καθαρότητας, αποκτάτε την ευκαιρία να μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Χριστό Εαυτό το Ανώτερο μέρος σας. Και δια του Χριστού Εαυτού σας αποκτάτε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με όλους τους Αναληφθέντες οικοδεσπότες.

Στην πραγματικότητα, για τη διαδικασία της επικοινωνίας μας δεν χρειάζεται καμία εξωτερική αγγελιαφόρος (διάμεσο).
Σας δίνω τη στήριξή μου, ειρήνη και παρηγοριά. Θα βρείτε όλα αυτά μέσα από την καρδιά σας.
Θα έρθω σε όλους που μου έχουν λείψει και είναι σε αναμονή για μένα. Υπόσχομαι να έρθω στον καθένα από εσάς και να σας δώσω τα ίδια πράγματα στις καρδιές σας που διψούν μετά από τόσο καιρό. Θα σας δώσω τη γνώση για την Πηγή σας, για τον κόσμο που επιδιώκει και έχει καταλήξει, από και προς τα πού μπορεί να επιστρέψει. Θα σας βοηθήσω να ανακαλέσετε την πρώτη αγάπη σας και θα σας δώσω τη γνώση για το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στο Σπίτι του Ουράνιου Πατέρα σας.

Μην πιστεύετε αυτούς που λένε ότι η βασιλεία είναι εδώ και ότι η βασιλεία είναι εκεί. Μην πιστεύετε αυτούς που μιλάνε στην οικοδόμηση ενός τέτοιου Βασιλείου στον εξωτερικό κόσμο, ανεξάρτητα από το όνομα που θα δώσουν - ή βασιλεία των ουρανών στη γη ή κάποιο άλλο όνομα.
Δεν χρειάζεστε να πάτε στο τέλος του κόσμου - στην Ινδία, την Αμερική ή το Θιβέτ - να αναζητήσετε αυτό το βασίλειο.

Η βασιλεία των ουρανών είναι η κατάσταση της συνείδησης σας. Και όταν φτάσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο της εξέλιξης της συνείδησης σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το βασίλειο των ουρανών.

newego LARGE t 1401 106540301


Αυτό είναι δύσκολο για σας να το καταλάβετε, γι 'αυτό σας ζητώ να με εμπιστευτείτε.
Πάρτε το χέρι μου. Κρατήστε σταθερά, και εγώ θα σας δείξω το δρόμο για το βασίλειο αυτό, η είσοδος η οποία είναι μέσα από την καρδιά σας. Μόνο πρώτα θα πρέπει να εγκαταλείψετε και να ελευθερώσετε εκείνες τις ιδιότητες που επιβαρύνουν τις καρδιές σας και δεν σας επιτρέπουν να δείτε εμένα, ακόμα και όταν έρχομαι σε σας και στέκομαι ακριβώς μπροστά από τα μάτια σας.
Δεν θα με δείτε μέχρι να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από το φορτίο στους ώμους σας. Το φορτίο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, αλλά οι προσκολλήσεις σας με τον κόσμο γύρω σας.

Θα σας δώσω να κάνετε μία προσπάθεια. Υποσχεθείτε μου να το κάνετε πράξη κάθε μέρα.
Κάθε μέρα να οραματίζεστε έναν λαμπερό εκτυφλωτικό φως ευθεία μπροστά σας. Νιώστε την επιθυμία να ενωθείτε με αυτό το Φως και να γίνετε ένα και αδιαίρετοι με αυτό. Αλλά αυτό το Φως που καίει δεν μπορείτε να το προσεγγίσετε, επειδή υπάρχει κάτι μέσα σας που δεν σας επιτρέπει να βρείτε σε ποιά κατάσταση ενυπάρχει στην αληθινή σας φύση - ή κατάσταση Φωτός, Φωτιάς και φλόγας.

Σκεφτείτε τι σας εμποδίζει από το να κάνετε αυτό; Αυτό που δεν είναι από το Φως μέσα σας. Δεν χρειάζεστε να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από όλες τις ατέλειές σας αμέσως.
Βρείτε μόνο ένα σημάδι μέσα σας που, κατά τη γνώμη σας, πάνω απ’ όλα σας εμποδίζει από να εκδηλώσετε την αληθινή φύση σας.
Αν δεν ξέρετε ποιό είναι αυτό το χαρακτηριστικό (γνώρισμα), διαλογιστείτε πάνω μου, να με ρωτήσετε, και θα σας πω ποιό είναι αυτό το χαρακτηριστικό. Θα εκδηλωθεί στη ζωή σας και θα θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό.
Πρέπει να έχετε μια τέτοια παθιασμένη επιθυμία για να απαλλαγείτε από αυτή την κακή συνήθεια ή χαρακτηριστικό που να ζητάτε συνεχώς στις προσευχές σας να σας ελευθερώσω από αυτό και να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε αυτήν την ατέλειά σας.
Μπορείτε απλά να ζητήσετε ή να προσευχηθείτε. Και η ημέρα αυτή θα έρθει όταν εντελώς θα απαλλαγείτε από αυτή τη συνήθεια ή χαρακτηριστικό. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να απαλλαγείτε από το επόμενη ατέλειά σας.
Δώστε όλες τις ατέλειές σας σε μένα. Ζητήστε από μένα, και θα πάρετε. Και δεν θα υπάρχει τίποτα σε σας που θα σας αποτρέψει από το να με βλέπετε να στέκομαι μπροστά σας. Θα πρέπει μόνο να σας οδηγήσω από το χέρι εις την βασιλεία των ουρανών, καθώς και στο μυστικό μονοπάτι που είναι κρυμμένο σε έναν μυστικό χώρο μέσα στην καρδιά σας.

Θα συναντηθούμε όταν έρθει εκείνη η στιγμή.
Θα έρθω σε σας ξανά και ξανά μέχρι να είστε σε θέση να με ακούσετε και να αισθανθείτε την αγάπη μου.

Είμαι ο Ιησούς, ο φίλος και ο αδελφός σας στην πορεία σας.

© Messenger Tatyana Mickushina
Translator Svetlana Nekrasova

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1