urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

aajeW5GL

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω,

Η ζωή στην 3η διάσταση εμπεριέχει τις ψευδαισθήσεις που δημιουργούνται από την υλική συχνότητα που έχει τις χαμηλότερες δονήσεις από όλους τους κόσμους του Σύμπαντος, υψηλότερες βέβαια από αυτές των παρακάτω κόσμων, αλλά εκεί δεν υπάρχουν αυτό-συνείδητα όντα και έτσι δεν επιδέχονται συγκρίσεις.
Η δυσκολία που οι ενσαρκωμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν, επέρχεται γιατί δεν ζουν με την ολότητα, αλλά μόνο με το υλικό σώμα, που είναι και το μόνο φθαρτό. Αισθάνεσθε χωρισμένοι, γιατί ζείτε με την συνείδηση του υλικού σας φορέα και δεν αντιλαμβάνεστε τον Ανώτερο Εαυτό σας. Η συνείδησή σας επικεντρώνεται στην προσωπικότητα και σ' αυτό συμμετέχουν το συναισθηματικό, νοητικό σας σώμα και εν μέρει το πνευματικό. Η συνείδηση όταν διευρυνθεί ενόσω είστε στο υλικό πεδίο, γίνεται συνειδητότητα που εμπεριέχει και το άφθαρτο σώμα, το φωτεινό σώμα, με το οποίο ζείτε, επικοινωνείτε και βιώνετε στις ανώτερες σφαίρες.

Από όλες τις ενσαρκώσεις σας οι συνειδήσεις των προσωπικοτήτων που ενδυθήκατε ενώνονται με την συνειδητότητα του Ανώτερου Εαυτού σας και επιφέρουν τις εμπειρίες των ενσαρκώσεων. Ο Ανώτερος Εαυτός δεν έχει αντίληψη των προσωπικοτήτων των ενσαρκώσεών του, αλλά έχει αντίληψη των εμπειριών τους. Γι' αυτό δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς άνθρωπος να έχει άμεση και σαφή αντίληψη των προηγούμενων ενσαρκώσεων, παρά θα έχει αντίληψη μόνο μεμονωμένων περιστατικών από τις προηγούμενες ζωές του που επέφεραν και την εμπειρία στην Ανώτερη Συνειδητότητά του (Ανώτερος Εαυτός). Αυτή η αντίληψη των μεμονωμένων περιστατικών, σας δίνει ένα έναυσμα να κατανοήσετε την παροχή εμπειριών που χρειάζεται η Ανώτερη Συνειδητότητά σας σ' αυτή σας την ενσάρκωση.

Η λέξη "εμπειρία" κατανοώ ότι σας δυσκολεύει, γιατί την τοποθετείτε στα στενά και περιοριστικά πρότυπα του νου σας και φυσικά την περιορίζετε στο υλικό επίπεδο. 'Ομως η εμπειρία που χρειάζεται η Ανώτερη Συνειδητότητά σας είναι αυτή ακριβώς η αντίληψη και η βεβαιότητα της ένωσης και της διεύρυνσης με όλα τα ανώτερα επίπεδα. Η ζωή με την ευρεία έννοια και όχι η ζωή στον υλικό κόσμο. Αν περιοριστείτε στο επίπεδο που βρίσκεστε τώρα και μόνο, αν νομίζετε ότι η συνείδηση της προσωπικότητάς σας είναι το μόνο υπαρκτό επίπεδο ζωής, υποφέρετε και φοβάστε. Φοβάστε και εξαρτάστε από τα αποκτήματα του υλικού κόσμου και αυτό σας κάνει ευάλωτους σε κάθε είδους ψευδαισθήσεις.
Η συνείδησή σας σαν προσωπικότητες χάνεται μαζί με τον αποχωρισμό του υλικού σας φορέα και αυτό το γνωρίζετε, γι' αυτό φοβάστε τον ονομαζόμενο θάνατο, εξαρτώμενοι από την προσωπικότητα που με λανθασμένο τρόπο προσπαθεί να επιβιώσει.

Είναι ουσιαστικό να γνωρίζετε ότι έχετε αυτήν την δύναμη, να αναπτύξετε στον φυσικό κόσμο την ενότητα με την Ανώτερη Συνειδητότητά σας, όχι όμως για να αποκομίσετε οφέλη από τον φυσικό κόσμο, αλλά για να αποκτήσετε αυτογνωσία. Στον φυσικό κόσμο εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας, γιατί είστε ανώτεροι από το επίπεδο που ενσαρκωθήκατε και αν αυτό το κατανοήσετε, μπορείτε σαν ανώτερα πνευματικά όντα να κάνετε θαύματα.
Πρέπει να αντιληφθείτε πως η συνείδησή σας χειρίζεται το νοητικό και συναισθηματικό σας επίπεδο και δημιουργεί καταστάσεις που θεωρεί ότι την εξυπηρετούν, γιατί δεν έχει πραγματική αντίληψη της Ανώτερης Συνειδητότητας. 'Οταν όμως το αντιληφθεί, από τις ασκήσεις που θα της επιβάλλετε, τότε συνεργάζεται και ενώνεται με την Ανώτερη συνειδητότητά σας και επιφέρει τις εμπειρίες της ένωσης και της αυτό-πραγμάτωσης.

Κατανοώ την ερώτηση, ότι στο υλικό πεδίο πρέπει να επιβιώσετε. 'Ομως πιστέψτε με ότι οι δυσκολίες και οι συγκρούσεις που αντιμετωπίζετε σαν προσωπικότητες είναι μέρος των επιλογών της Ανώτερης Συνειδητότητάς σας για να σας οδηγήσει στην λύση των ψευδαισθήσεων και να σας επιφέρει την αυτογνωσία του ποιοι πραγματικά είστε και έτσι να μπορέσετε να δημιουργήσετε την ζωή σας στον υλικό επίπεδο έτσι ώστε να εισπράξετε τα άπειρα οφέλη αυτής σας της ενσαρκώσεως.

Ευλογία σε όλους

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1