urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

20

Τούτο λέγω:

Τρία στάδια που αποτελούνται από: Τρεις σφαίρες εκδήλωσης,τρεις σφαίρες δημιουργίας και τρεις σφαίρες επίγνωσης είναι η προκληση στην ζωή σας.
1η σφαίρα : ΑΓΑΠΗ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ
Αγάπη: αγαπώ το ΟΛΟΝ, γιατί αναγνωρίζω πως αν δεν υπήρχε η ασχήμια δεν θα γνώριζα την ομορφιά, αν δεν υπήρχε κακία δεν θα γνώριζα την καλοσύνη. Αναγνωρίζω την δυαδικότητα "άρρεν-θήλυ" και την ενώνω σε μία φωτεινή ακτίνα που ξεκινάει από την ΠΗΓΗ. Δεν ξεχωρίζω την δυαδικότητα, απλά εκδηλώνω εκείνο το μέρος της που με εκφράζει και αφήνω το άλλο μέρος της απλά να υπάρχει.


Αναγνωρίζω τις εκδηλώσεις του θεϊκού ΟΛΟΥ που εκπορεύονται από την Πηγή προς την ύλη και σέβομαι τις επιλογές όλων να εκδηλώσουν την θεϊκότητα, σύμφωνα με την ελεύθερή βούλησή τους. Αγαπώ το θεϊκό μέρος των ανθρώπων, άσχετα αν αυτοί δεν το εκδηλώνουν και τους στέλνω φως από την ΠΗΓΗ, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις αποφάσεις της ψυχής τους, σύμφωνα με τον Νόμο του Σύμπαντος.
Καλοσύνη: Υπάρχω για όλους, δίνω την δική μου θεϊκή καλοσύνη σε όλους, δεν κριτικάρω και δεν αποστρέφομαι καμία εκδήλωση ενέργειας, δεν αφήνω τις αρνητικές ενέργειες να με καταλάβουν, τις στέλνω όλες στο φως και στην ΠΗΓΗ.
Ευσπλαχνία: 'Εχω εμπιστοσύνη στην αφθονία που εκπορεύεται από την ΠΗΓΗ και την διαθέτω στον εαυτόν μου και σε όλους. Κατανοώ ότι η φτώχεια έχει σημασία για ορισμένες ψυχές που πρέπει να βιώσουν την εμπιστοσύνη και να ανακαλύψουν τον δρόμο της σύνδεσης με την πηγή της αφθονίας μόνοι τους. Δεν χαρίζω, γιατί τίποτα δεν μου ανήκει, παρά μόνο με την θεϊκή καθοδήγηση προσφέρω ότι μου επιτρέπει η ΠΗΓΗ να προσφέρω.

'Οταν ολοκληρώσετε αυτό το στάδιο περνάτε στην
2η σφαίρα: ΔΥΝΑΜΗ, ΘΕΛΗΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Δύναμη: Είμαι αυτάρκης και δεν έχω προσκολήσεις. Κανείς δεν μου προσφέρει ασφάλεια, παρά μόνο η ένωση με την ΠΗΓΗ. Ελευθερώνω και συγχωρώ τον εαυτό μου και του προσφέρω την αναγνώριση της θεϊκότητας.
Θέληση: Ακολουθώ τις θεϊκές εκπορεύσεις και αναγνωρίζω το μονοπάτι που επέλεξα για να με απελευθερώσει, όσο δύσκολο κι αν είναι.
Δημιουργία: Δημιουργώ την πραγματικότητά μου και επιλέγω την εξέλιξή μου. Επιλέγω συνειδητά την ζωή μου και συνδέομαι μόνιμα με την ΠΗΓΗ, φέρνοντας φως, αγάπη, αφθονία και υγεία. Στέλνω ότι δεν μου χρειάζεται στο Φως και ζω σύμφωνα με το " ΕΓΩ ΕΙΜΙ".

Το επόμενο και τελικό στάδιο είναι η
3η σφαίρα: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΟΦΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Πνευματικότητα: Αναγνωρίζω την διδασκαλία που προέρχεται από τους Δασκάλους και δέχομαι τις μυήσεις που γίνονται στην πνευματική σφαίρα. Εκδηλώνω την πνευματικότητα στην ζωή, συνεχίζοντας να δημιουργώ και να χαίρομαι με τις μικρές, καθημερινές ενασχολήσεις μου.
Σοφία: Αναγνωρίζω όλες τις θεϊκές εκπορεύσεις και τις αποδέχομαι σε όλες τους τις εκδηλώσεις, γνωρίζοντας τον Νόμο της Αιτίας και του Αποτελέσματος. Αποκλείω τις ψευδαισθήσεις από την ζωή μου.
Διδασκαλία: Είμαι έτοιμος να φέρω φως και στην ζωή άλλων ανθρώπων, να τους ενώσω με την Θεϊκή Αγάπη και να τους βοηθήσω στο μοναπάτι τους. ΕΙΜΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Ευλογία σε όλους

Διευκρινήσεις στο παραπάνω μήνυμα από 15.2.2004

Ας κάνουμε μερικές διευκρινήσεις:
Βεβαίως και μπορεί κανείς να δουλέψει και να τοποθετήσει τον εαυτόν του σε όποια σφαίρα θέλει, που σημαίνει ότι δουλεύει και με τις τρεις εκπορεύσεις αυτής της σφαίρας.
Αν κάποιος τοποθετήσει τον εαυτόν του στο πεδίο ΘΕΛΗΣΗ, αυτό προϋποθέτει ότι έχει -ασυνείδητα ίσως- δουλέψει και την ΔΥΝΑΜΗ και θα δουλέψει και την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Κοίτα λοιπόν τι μπορεί να συμβεί:
Τι είπαμε ότι είναι η ΘΕΛΗΣΗ: ακολουθώ τις θεϊκές εκπορεύσεις και αναγνωρίζω το μονοπάτι που επέλεξα για να με απευλευθερώσει, όσο δύσκολο κι αν είναι (το δέχεσαι γιατί έχεις ήδη δουλέψει την δύναμη που σε καθιστά αυτάρκη, χωρίς προσκολλήσεις και είσαι αυτάρκης γιατί έχεις δουλέψει την ευσπλαχνία που σου δίνει εμπιστοσύνη στην ΠΗΓΗ. 'Εχεις εμπιστοσύνη γιατί έχεις αναπτύξει την θεϊκή ΚΑΛΟΣΥΝΗ κ.ο.κ.) Αν όμως δεν έχεις δουλέψει όλα τα προηγούμενα, η ΘΕΛΗΣΗ θα σε κάνει συνέχεια να προσπαθείς να αναγωρίσεις το μονοπάτι που επέλεξες, αλλά χωρίς την εμπιστοσύνη, δεν θα είσαι ποτέ σίγουρη ότι είναι το σωστό. Θα μένεις λοιπόν διαρκώς στην ΘΕΛΗΣΗ να το αναγνωρίσεις...
Αν κάποιος μπει στην εκπόρευση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ χωρίς να έχει δουλέψει πριν την ΚΑΛΟΣΥΝΗ, θα δημιουργεί βέβαια την πραγματικότητά του, αλλά θα είναι μόνο για το ατομικό όφελος και όχι για το ΟΛΟΝ.
Είναι σωστό ότι οι σφαίρες είναι αλληλένδετες και δουλεύουν συνειρμικά, χωρίς λογική σειρά. 'Ομως τελικά ακολουθώντας το σχεδιάγραμμα έρχεσαι στην σωστή ακολουθία να ανοίξεις τον εαυτόν σου σε όλες τις Θεϊκές εκπορεύσεις και να γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις έχοντας ολοκληρώσει μόνο μία εκπόρευση.

Ευλογία σε όλους

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1