urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 12804825 975051332584681 6029542614494032661 n

Συνομιλία με τον Ιησού

Είμαι αυτός που υπήρξε ανάμεσα σας και που έχετε έρθει να με γνωρίζετε ως ο Ιησούς/Jesus.
Δεν είμαι ο Ιησούς/Jesus της παράδοσης της εκκλησίας σας ή o Ιησούς/Jesus των θρησκευτικών κειμένων σας.
Είμαι ο Jeshua-ben-Joseph (o Ιησούς–Μπεν–του Ιωσήφ ).Έχω ζήσει ως άνθρωπος από σάρκα και αίμα.

Έφτασα στη συνείδηση ​​του Χριστού/Christ πριν από εσάς, αλλά αυτό υποστηρίχθηκε και από δυνάμεις που είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας  και αποτέλεσε ένα κοσμικό γεγονός – το ότι έκανα τον εαυτό μου διαθέσιμο σε αυτό.
Δεν ήταν εύκολο να πετύχω την προσπάθειά μου να μεταφέρω στους ανθρώπους την απέραντη αγάπη του Θεού! Υπήρχε μεγάλη παρανόησης. Ήρθα πολύ νωρίς, αλλά κάποιος έπρεπε να έρθει. Ο ερχομός μου ήταν σαν να ρίχνεις μια πέτρα σε μια μεγάλη λιμνούλα.

 Όλα τα ψάρια φεύγουν και η πέτρα βυθίζεται στα βαθιά. Μετά όμως υπάρχουν αισθητοί κυματισμοί για καιρό. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το είδος της συνειδητότητας που ήθελα να μεταδώσω, εκτελούσε υπόγειες εργασίες καιρό μετά από αυτό.

 Στην επιφάνεια τηςλιμνούλας υπήρχαν συνεχείς κυματισμοί.

Καλοπροαίρετες αλλά λανθασμένες ερμηνείες στην άνοδο και στη συνάντηση αυτών των κυμάτων και οι άνθρωποι άρχισαν να αντιμάχονται μεταξύ τους στο όνομά μου. Αυτοί που τους άγγιξε η ενέργειά μου, μετακινήθηκαν  από την δόνηση της ενέργειας του Χριστού/Christ, και δεν μπορούσαν πλέον να την ενσωματώσουν πραγματικά στην ψυχολογική και φυσική τους πραγματικότητα.

 Χρειάστηκε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε η συνείδηση Χριστού/Christ να γειωθεί στη γη. Αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα. Έχω επιστρέψει και θα μιλήσω μέσα από πολλούς, διαμέσου όλων, για τον καθένα που θέλει να με ακούσει και έχει έρθει να με καταλάβει μέσα από την ησυχία της καρδιάς του. 

Δεν κηρύττω και δεν κρίνω. Ειλικρινέστερη ελπίδα μου είναι να σας μιλήσω για τη μεγάλη και αδιάλειπτη παρουσία της Αγάπης, που είναι προσιτή σε σας ανά πάσα στιγμή.

 Είμαι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συνείδησης, μιας μεγαλύτερης οντότητας, αλλά εγώ, ο Ιησούς/Jeshua, είμαι το ενσαρκωμένο μέρος αυτής της οντότητας (ή το πεδίο της συνειδητότητας). Δεν μου αρέσει το όνομα του Ιησού/Jesus πολύ, διότι έχει καταστεί μια παγίδα με μια διαστρεβλωμένη εκδοχή του τι πρεσβεύω. Ο Ιησούς/Jesus ανήκει στις εκκλησιαστικές παραδόσεις και τις αρχές. Έχει διαμορφωθεί (καλουπωθεί) για να χωρέσει στα συμφέροντα της πατριαρχικής εκκλησίας για αιώνες, τόσο πολύ έτσι ώστε η επικρατούσα εικόνα του Ιησού/Jesus είναι πλέον τόσο μακριά από αυτό που εκπροσωπώ, και θα με ευχαριστούσε πραγματικά, αν θα μπορούσατε να με απελευθερώσετε από αυτή την κληρονομιά.

Είμαι ο Ιησούς/Jeshua, ο άνθρωπος από σάρκα και αίμα.
Είμαι ο φίλος και ο αδελφός σας.
Είμαι εξοικειωμένος με την ύπαρξη του ανθρώπου με κάθε τρόπο.
Είμαι δάσκαλος και φίλος.
Μην με φοβάστε. Αγκαλιάστε με όπως θα αγκαλιάζατε έναν από τους συγγενείς σας.
Είμαστε οικογένεια.

Jeshua, Jesus and Christ 
Τζεσουά, ο Ιησούς και ο Χριστός

19788711xQNTpdIzXgGblAWsL0gEAUWseGmAcQ0S6oHWr Ngcdh fTjbZV41hWsbubKmqj92KlnytUMFuYdVnwD7 Wg

Η ενέργεια του Χριστού/Crist που ήρθε για να προσφέρει, απορρέει από μια συλλογική ενέργεια που συνεχίζεται πέρα από τον κόσμο της δυαδικότητας. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζει τις αντιθέσεις του καλού και του κακού, το φως και το σκοτάδι, το δούναι και το λαβείν, ως τις πτυχές της μιας και της ίδιας ενέργειας. Ζώντας με την πραγματικότητα της συνειδητότητας του Χριστού/Christ σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγώνας με οτιδήποτε. Υπάρχει μια πλήρης αποδοχή της πραγματικότητας. Αυτή η απουσία του αγώνα ή της αντίστασης είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Δεδομένου ότι ο Χριστός/Christ (ή η Χριστική ενέργεια) αναγνωρίζει τα άκρα του συνόλου των σκέψεων, τα συναισθήματα και τις δράσεις ως εκδήλωση της θείας μίας ενέργειας, δεν μπορεί να υπάρξει δυαδικότητα και καμία κρίση με τον τρόπο που βιώνει την πραγματικότητα.

 Ας δώσουμε ένα παράδειγμα εδώ. Όταν ο Χριστός/Christ παρακολουθεί μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ των ανθρώπων, η καρδιά του θρηνεί για την τύχη του χτυπημένου, αλλά δεν την κάνει δικαστή (την Χριστική ενέργεια).

Αισθάνεται τον πόνο και την ταπείνωση με κάθε χτύπημα, και η καρδιά του είναι γεμάτη με συμπόνια, αλλά δεν κρίνει. Έχει παρακολουθήσει τον δράστη, τον ένα με το όπλο, ο οποίος έχει την εξουσία, που προκαλεί πόνο, και «νιώθει» το μίσος και την πικρία μέσα του, και η καρδιά του θλίβεται, αλλά δεν θα κρίνει. Η καρδιά του Χριστού/Christ αγκαλιάζει όλο το θέαμα με βαθιά συμπόνια, αλλά χωρίς κρίση, γιατί αναγνωρίζει όλες τις πτυχές, καθώς η εμπειρία έχει περάσει μέσα στον εαυτό της. Η ενέργεια του έχει ζήσει από όλους αυτούς τους ρόλους, του θύματος και του δράστη, του κυρίου και του σκλάβου, και έχει έρθει στην κατανόηση ότι δεν είναι τίποτα από αυτούς, αλλά αυτό που κρύβεται πίσω από τα δύο.

 Η ενέργεια του Χριστού/Christ έχει περάσει από όλες τις ενέργειες της δυαδικότητας. Είναι η ίδια που προσδιορίστηκε τώρα σε σχέση με το σκοτάδι, στη συνέχεια με το φως, αλλά και μέσα από όλα αυτά, κάτι που παρέμεινε η ίδια. Και όταν συνειδητοποίησε ότι  αυτή η «ομοιότητα» είναι που διέπει όλες τις εμπειρίες της, η συνείδησή της, απέκτησε ένα νέο είδος της ενότητας: ήταν «Χριστική/Christed». Η Χριστική ενέργεια ήταν η ενέργεια που ήρθα να σας προσφέρω.

Ποιος Ήμουν είναι αρκετά δύσκολο να εξηγηθεί. Θα προσπαθήσω έτσι με αυτή τη διάκριση να σας εξηγήσω, μεταξύ τριών «ταυτοτήτων»: Του Ιησού/Jeshua,  ο Ιησούς/Jesus και ο Χριστός/Christ.

Εγώ, αυτός ο ένας που τώρα μιλάει, είμαι ο «Ιησούς/Jeshua». Ήμουν ο άνθρωπος που έφερε την Χριστική ενέργεια στην ενσάρκωση μου στη Γη. Αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να κληθεί ο «Χριστός/Christ».

Ιησούς/Jesus - στην ορολογία μου - είναι το όνομα για το Θεό όπως και του ανθρώπου που είχε σαν αποτέλεσμα την έγχυση της Χριστικής ενέργειας στην σωματική και ψυχολογική πραγματικότητα του Ιησού/Jeshua.

Αυτή η ενέργεια του Χριστού/Christ χύθηκε εντός του Ιησού (Jeshua) από σφαίρες Φωτός που την αποτελούσαν - από τη σκοπιά σας – συνέβη στο μέλλον σας. Ο Ιησούς /Jesus ήταν ο άνθρωπος που έκανε θαύματα και πρόβαλε προφητείες. Ο Ιησούς /Jesus ήταν ένας απεσταλμένος από τις σφαίρες του φωτός, ενσαρκωμένος σε μένα. Στην πραγματικότητα, ήταν ο μελλοντικός μου εαυτός (Ανώτερος Εαυτός).

Ο Ιησούς /Jesus ήταν, από την πλευρά μου ο άνθρωπος Ιησούς /Jeshua που ζούσε στη γη, ο μελλοντικός εαυτός μου, ο οποίος είχε γίνει ένα με την ενέργεια του Χριστού. Επειδή ο Χριστός/Christ σ' αυτόν ήταν σαφώς παρών και ορατός σε πολλούς ανθρώπους γύρω του,  εμφανίστηκε σ' αυτούς ως θεϊκός.

 Εγώ, ο Ιησούς /Jeshua, ήμουν ένας άνθρωπος από σάρκα και αίμα. Η μοναδική και σε κάποια έκταση τεχνητή πτυχή της «κατασκευής του Ιησού» (Jesus) - ήταν ότι έλαβα (την ενέργεια) του/ Χριστικού εαυτό μου από το μέλλον. Εγώ δεν έγινα χριστικός με βάση το παρελθόν μου και τις εμπειρίες μου. Σε μένα δεν επιτευχθεί η φώτιση  με φυσικό τρόπο, αλλά μέσω μιας παρέμβασης από το εξωτερικό να το πω έτσι, από μια έγχυση της Χριστικής ενέργειας από το μέλλον. Είχα συμφωνήσει να παίξω αυτόν το ρόλο πριν αρχίσω αυτή τη ζωή. Συμφώνησα να «επισκιαστώ» από την παρουσία του Ιησού/Jesus , ως πράξη υπηρεσίας, καθώς επίσης και λόγω της βαθιάς λαχτάρας μου να γνωρίσω την πραγματικότητα των βαθύτερων δυνατοτήτων μου.

Ο Ιησούς /Jesus, oμελλοντικός εαυτός μου από τις σφαίρες του φωτός, είχε γίνει ένα με την ενέργεια του Χριστού/Christ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν εκπροσωπεί το σύνολο των ενεργειών του Χριστού εδώ στη γη, γι 'αυτό η ενέργεια συμπεριλαμβάνει περισσότερο από ότι (η ενέργεια) του Ιησού/Jesus. Αυτός είναι ένα μέρος μόνον των κυττάρων της.

Ο Χριστός/Christ ή η Χριστική ενέργεια (είναι περισσότερο σαν ένα ενεργειακό πεδίο παρά μια προσωπική οντότητα) είναι μια συλλογική ενέργεια η οποία έχει πολλές πτυχές ή «κύτταρα», τα οποία συνεργάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν ως ένας «οργανισμός». Όλα τα κύτταρα κάνουν μια μοναδική συνεισφορά στο σύνολο καθώς και η εμπειρία του εαυτού τους ως άτομα, είναι μέρος του συνόλου. Θα μπορούσε κανείς να καλέσει αυτές τις διάφορες πτυχές της Χριστικής ενέργειας αγγέλους ή Αρχαγγέλους. Είναι το σήμα κατατεθέν των αγγέλων που έχουν μια αίσθηση της ατομικότητας, καθώς και υψηλό βαθμό ανιδιοτέλειας, που τους επιτρέπει να αισθάνονται ένα με συλλογικές ενέργειες και να είναι χαρούμενοι για την υπηρεσία τους.

Ο Ιησούς /Jesus: Η αποστολή στη γη

1978867cmc2q4b czaajgpdey avnmh5ngwtfzp7dce6p3gqf5dmf3pugk7xldxz8tkvldi1h1iafmpu7pckuw 8sncwg

Ο Ιησούς /Jesus ήταν μια ενέργεια από το μέλλον που ήρθε στη γη για να φέρει το φωτισμό και τη γνώση για την ανθρωπότητα. Ήρθε από έναν άλλο κόσμο ή ακόμη διάσταση, και έφερε μαζί του την αυξημένη ενέργεια αυτής της πραγματικότητας. Η επίγνωση του ίδιου του Μεγαλύτερου εαυτού του παρέμεινε ανέπαφη, ενώ ήταν ενσαρκωμένος στη γη. Λόγω της παρουσίας του σε μένα, τον Ιησού / Jeshua, θα μπορούσε εύκολα να αντιληφθεί την ευελιξία των νόμων της ύλης και να «κάνει θαύματα».

Ο λόγος για τον οποίο η προσωπικότητα του Ιησού/Jeshua ήρθε στη γη ήταν να δημιουργηθεί ένα άνοιγμα ή μια πύλη σε μια διαφορετική κατάσταση συνείδησης. Ήθελα να δώσω το παράδειγμα των δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες για κάθε ανθρώπινο ον.

Στις σφαίρες του φωτός, από όπου ο Ιησούς/Jesus ήρθε, κρίθηκε ότι η γη πήγαινε σε μια κατεύθυνση που θα είχε καταλήξει σε μεγάλο σκοτάδι και αυτο-αποξένωση για τις ψυχές που συμμετείχαν στο πείραμα γη. Αποφασίστηκε και επρόκειτο να δοθεί μια ισχυρή ώθηση για την αλλαγή αυτή η οποία θα προέκυπτε από τις σαφείς επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι. Με την αποστολή της ενέργειας της προσωπικότητας του Ιησού /Jesus, θέλαμε να κρατηθεί ψηλά ένας καθρέφτης για τον άνθρωπο και να τους υπενθυμίζει τη θεϊκή καταγωγή τους και τις αδρανοποιημένες δυνατότητες που μεταφέρονται μέσα τους. Τις δυνατότητες για την ειρήνη, την ελευθερία και την κυριαρχία πάνω στον εαυτό τους.

Κάθε άνθρωπος είναι ο αφέντης της δικής του πραγματικότητας. Δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα όλη την ώρα. Είστε σε θέση να αφήσετε να φύγει μια δυστυχισμένη ή μη ικανοποιητική πραγματικότητα και να επιτρέψετε στο φως να εισέλθει και να μετατρέψει τη δημιουργία σας. Ο άνθρωπος είναι κύριος του εαυτού του, αλλά τείνει να δώσει τη δύναμή του μακριά προς τα έξω σε αρχές που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν την αλήθεια και θέλουν το καλύτερο για αυτόν. Αυτό συμβαίνει στην πολιτική, την ιατρική, την εκπαίδευση, και όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, η «βιομηχανία της ψυχαγωγίας σας (θεάματος)» είναι γεμάτη από ψεύτικες εικόνες για την ευτυχία, την επιτυχία και την ομορφιά, που δεν εξυπηρετούν κανέναν, εκτός από αυτούς που τα κατασκευάζουν.

 Έχετε ποτέ σκεφτεί πόσα χρήματα δαπανώνται απλά δημιουργώντας εικόνες; Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι εφημερίδες, οι ταινίες, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, οι εικόνες εξαπλώνονται όλη την ώρα. Σε κάθε περίπτωση αυτές οι εικόνες από πού προέρχονται; Γιατί είναι εκεί; Ποιος κάνει τα σχέδια;

Οι εικόνες είναι ένα μέσο άσκησης εξουσίας πάνω στους ανθρώπους. Οι εικόνες μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους υποταγμένους και να τους αποσυνδέσουν από τις πραγματικές ανάγκες τους, χωρίς τη χρήση φυσικής δύναμης ή βίας. Οι Εικόνες μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους εθελοντικά να δώσουν τη δική τους δύναμη και την αφθονία τους. Θα σας εξαπατήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται σε τίποτα να ασκήσουν βία! Θα δεχθείτε τις αξίες που απεικονίζονται στην εικόνα, όπως τη δική σας και θα ενεργήσετε αναλόγως. Αυτό είναι αυτό που ονομάζουμε ο αόρατος «έλεγχος του νου»  και είναι αχαλίνωτος και «δωρεάν» στις δυτικές κοινωνίες σας.

Η λειτουργία του φωτός είναι κατά κύριο λόγο για να φέρει τη σαφήνεια, την ευαισθητοποίηση και τη διαφάνεια στις άδηλες δομές της σκέψης και του συναισθήματος που διαμορφώνουν τη ζωή σας. Το φως είναι το αντίθετο από τον «ελέγχο του νου». Όταν το Φως εισέρχεται σε μια πραγματικότητα, σπάει τα δεσμά της απλής δύναμης και της εξουσίας και διασπά τις ιεραρχίες. Φέρνει την κατάχρηση εξουσίας στο φως και ελευθερώνει τους ανθρώπους από παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις που παίρνουν τη δύναμή τους για αυτοδιάθεση.

Ο Ιησούς ήταν μια απειλή για την άρχουσα τάξη κατά τη στιγμή που έζησε. Με αυτό που είπε στους ανθρώπους και την καθαρότητα που το ακτινοβόλησε, προκάλεσε τις δομές της εξουσίας που έπρεπε να δουν αυτό που πραγματικά ήταν. Αυτό ήταν αφόρητο και απαράδεκτο για την υπάρχουσα ιεραρχία.

Ο ρόλος του Εργάτη του Φωτός, τον οποίο ο Ιησούς πήρε επάνω του, ήταν βαρύς! Ειδικά για μένα, τον Ιησού/Jeshua, που συμφώνησα να μεταφέρω αυτή την έντονη, φωτεινή ενέργεια στη διάρκεια της ζωής μου. Εγώ, ο Ιησούς/Jeshua, σχεδόν επισκιάστηκα από τη δύναμη της παρουσίας του Ιησού/Jesus, την παρουσία του μελλοντικού εαυτού μου (Ανώτερου Εαυτού μου)!

Παρά το γεγονός ότι με γέμισε με μεγάλες ιδέες, αγάπη και έμπνευση, ήταν αρκετά μεγάλη πρόκληση φυσικά να μεταφέρω ή να «κρατήσω» την ενέργειά του. Δεν θα μπορούσε να ενσωματωθεί πραγματικά η ενέργειά του στη φυσική ύπαρξή μου - τα κύτταρα στο σώμα μου «δεν ήταν έτοιμα» γι 'αυτό ακόμα -  σε φυσικό επίπεδο το σώμα μου είχε εξαντληθεί από την μεταφορά αυτής της έντονης ενέργειας του Φωτός.

Τα αποτελέσματα από τον ερχομό

του Ιησού/Jesus στη γη

140634434

Με τον ερχομό του Ιησού/Jesus στη γη, ένας σπόρος φυτεύτηκε. Ήταν ο σπόρος της ενέργειας του Χριστού/Christ. Οι άνθρωποι μετακινήθηκαν από αυτά που είπε και έκανε, ασυνείδητα, σε ψυχικό επίπεδο άρχισαν να αναγνωρίζουν την ενέργεια του Χριστού/Christ. Βαθιά μέσα στην ψυχή τους, μια μνήμη αναδύθηκε. Κάτι τους άγγιξε και μπήκε σε κίνηση.

Στην επιφάνεια, στο επίπεδο του τι μπορεί να δεις και να νιώσεις στον φυσικό κόσμο, αυτό που μου ήρθε, μου δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Βάσει του νόμου της δυαδικότητας, η ισχυρή έγχυση του φωτός δημιούργησε μια ισχυρή αντίδραση από το σκοτάδι. Αυτό είναι ακριβώς θέμα της λογικής. Το Φως αναμετράται. Θέλει να σπάσει τις δομές της εξουσίας που κρατά φυλακισμένες τις ενέργειες. Το σκοτάδι είναι η ενέργεια που θέλει να καταστείλει και να ελέγξει. Έτσι, αυτές οι δύο ενέργειες έχουν αντιτιθέμενα συμφέροντα. Όταν αποκτά κανείς την εξουσία, ο άλλος θα αντεπιτεθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να επανακτήσει την ισορροπία. Έτσι, ο ερχομός μου στη γη έφερε επίσης, πολύ αγώνα και βία, ως αντίθετη αντίδραση στο Φως που ήρθε να εξαπλωθεί.

Η δίωξη των οπαδών μου, οι πρώτοι Χριστιανοί, είναι ένα παράδειγμα αυτής της βίαιης αντίδρασης. Αλλά οι ίδιοι οι Χριστιανοί, οι ιδρυτές της Εκκλησίας, δεν απέφυγαν τη βία,  στην προσπάθειά τους να διαδώσουν τις διδασκαλίες μου. Σκεφτείτε τις Σταυροφορίες και την Ιερά Εξέταση. Στο όνομα του Χριστού, οι πιο βάρβαρες πράξεις του σκότους έχουν πραγματοποιηθεί, από τους Χριστιανούς, καθώς και από τους μη-Χριστιανούς.

Οι Δάσκαλοι του Φωτός, οι οποίοι αποφάσισαν να με στείλουν ως απεσταλμένο στη γη, είχαν επίγνωση του γεγονότος ότι η έντονη και πρωτοφανής ενέργεια του Ιησού/Jesusμπορεί να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του σκότους. Ο Ιησούς/Jesus διεισδύσει στην πραγματικότητα της γης σαν κομήτης. Ήταν ένα είδος μέτρου έκτακτης ανάγκης από τις σφαίρες του φωτός, από τις ενέργειες που ήxαν βαθιά ανησυχία για τη γη και τους κατοίκους της. Ήταν μια ύστατη προσπάθεια να εκτρέψουν την κατεύθυνση στην οποία η γη ήταν, ένας τρόπος διακοπής των κύκλων της άγνοιας και της καταστροφής που διατηρούσαν και επαναλάμβαναν στον εαυτό τους.

Τα αποτελέσματα ήταν ασαφή. Από τη μία πλευρά, το Φως του Ιησού/Jesus επέφερε πολύ Σκοτάδι (υπό μορφή αντιμέτρων λόγω της αντίδρασης). Από την άλλη πλευρά, ο σπόρος της συνείδησης Χριστού/Christ φυτεύτηκε στις καρδιές ενός μεγάλου αριθμού ατόμων. Ένας σημαντικός λόγος για τον ερχομό μου ήταν να αφυπνίσω τις ψυχές των «εργατών του φωτός» πάνω στη γη. Θα ήταν πιο ευαίσθητοι και δεκτικοί στην ενέργειά μου, αν και πολλοί είχαν χαθεί στην πυκνότητα και το σκοτάδι λόγω του επιπέδου της γης. Οι Εργάτες του Φωτός ήταν στην πραγματικότητα απεσταλμένοι του Φωτός με την ίδια αποστολή, όπως ο Ιησούς/Jesus. Η διαφορά είναι ότι στην ενσάρκωσή τους σε ένα φυσικό σώμα, συνδέθηκαν λιγότερο με τον ευρύτερο θεϊκό Εαυτό τους από ό, τι εγώ. Ήταν περισσότερο θέμα καρμικών βαρών και της ψευδαίσθησης του γήινου πεδίου. Υπήρχαν περισσότερα όρια στο παρελθόν. Με την ενσάρκωση του Ιησού, κάτι ξεχωριστό συνέβαινε. Ο Ιησούς δεν έφερε καμία καρμική επιβάρυνση από το παρελθόν και μπορούσε να είναι πιο εύκολο να κρατήσει επαφή με τη θεότητά του. Ήταν εδώ με ένα κάπως τεχνητό τρόπο, μια παρουσία από το μέλλον, που ήταν εδώ και εκεί ταυτόχρονα.

 Η συνειδητότητα των όντων του Φωτός που αποφάσισαν από κοινού να «εισάγουν» την ενέργεια του Ιησού/Jesus στην πραγματικότητα της γης εκείνη την εποχή δεν ήταν τέλεια και δεν γνώριζαν τα πάντα. Κάθε συνειδητό ον είναι στη διαδικασία της ανάπτυξης και της κατανόησης του εαυτού του όλη την ώρα. Μεταξύ των ανθρώπων, υπάρχει μια επίμονη πεποίθηση ότι τα πάντα είναι προορισμένα από κάποιο θεϊκό σχέδιο! Πίσω από αυτή την πεποίθηση υπάρχει η δεσπόζουσα έννοια του παντογνώστη Θεού. Αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη. Δεν υπάρχει καθορισμός από μία εξωτερική δύναμη. Υπάρχουν μόνο πιθανότητες, οι οποίες είναι το αποτέλεσμα από τις εσωτερικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ο ερχομός μου στη γη βασίστηκε σε μια απόφαση που ελήφθη από μια συλλογική ενέργεια του φωτός, της οποίας ο Ιησούς ήταν ένα μέρος της. Ήταν μια επιλογή που περιείχε κινδύνους και μια απρόβλεπτη έκβαση.

Η συλλογική ενέργεια του φωτός που μιλώ, είναι ένα αγγελικό βασίλειο που είναι βαθιά συνδεδεμένο με την ανθρωπότητα και τη γη, επειδή βοήθησε να δημιουργηθεί ο άνθρωπος και η γη. Στην πραγματικότητα, είστε μέρος τους και όχι μεμονωμένοι από αυτούς σε όλα, αλλά τώρα μιλάμε πολυδιάστατα, δηλαδή σε ένα επίπεδο συνείδησης που είναι εκτός της γραμμικού πλαισίου του χρόνου σας. Σε μια άλλη διάσταση ή σε άλλο πλαίσιο του χρόνου, είναι οι άγγελοι που συνθέτουν τις σφαίρες του φωτός, από τις οποίες ο Ιησούς κατέβηκε στη γη.

Εσείς οι «εργάτες του Φωτός» είστε πολύ πιο διασυνδεδεμένοι με την «περίπτωση του Ιησού» και με αυτήν την έγχυση της Χριστικής ενέργειας στη γη, από ό, τι νομίζετε. Ήταν σε κάποιο βαθμό μια συλλογική προσπάθεια, στην οποία όλοι συνέβαλαν, και από την οποία ο Ιησούς, ήταν ο ορατός και φυσικός εκπρόσωπος.

Το μήνυμά μου ήταν ότι η ενέργεια του Χριστού είναι παρούσα σε όλα τα ανθρώπινα όντα ως σπόρος. Όταν κοιτάζετε προς τα πάνω σε μένα σαν κάποιο είδος της εξουσίας, έχετε παρανοήσει το μήνυμά μου.

Ήθελα και εξακολουθώ να θέλω να σας ζητήσω να πιστεύετε στον εαυτό σας, να βρείτε την αλήθεια μέσα στην καρδιά σας, και να μην πιστεύετε σε οποιαδήποτε εξουσία εκτός από εσάς.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η επίσημη χριστιανική θρησκεία έχει τοποθετήσει εμένα έξω από την πραγματικότητά σας, ως μια εξουσία για να την προσκυνούν και να την υπακούουν. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είχα σκοπό. Είχα σκοπό να σας δείξω ότι μπορεί να είναι ο εαυτός σας ένας «ζωντανός Χριστός».

Σας ζητώ τώρα να αναγνωρίσετε τον Χριστό μέσα σας, και να επιτρέψετε σε μένα την ανθρώπινη φύση μου.

Είμαι ο Jeshua, ο άνθρωπος από σάρκα και αίμα, και πραγματικά ένας φίλος και αδελφός με όλους σας.

ΠΗΓΗ:
Ανώτερη Επικοινωνία
Pamela Kribbe

 www.jeshua.net

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

 και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

low of life

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1