urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

powell

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω:

Να εξηγήσουμε τι θα πει "αλλάζω συνειδητότητα"
Το Σύμπαν γενικότερα, η Γη ειδικότερα αλλάζει. Γίνονται ενεργειακές μετατοπίσεις και θέλω αμέσως να σου εξηγήσω τι σημαίνει αυτό.
Σε κάθε διάσταση υπάρχει μία ενέργεια του Εαυτού, που εσείς συνηθίζετε να ονομάζετε "Ανώτερος Εαυτός". Κάθε ενέργεια περιέχει φως και δόνηση.΄Οσο υψηλότερα είναι τοποθετημένη η ενέργεια τόσο περισσότερο φως περιέχει και όσο περισσότερο φως περιέχει, τόσο πιο λεπτή είναι η δόνησή της. Ας ονομάσουμε αυτήν την ενέργεια με τον όρο που εσείς έχετε συνηθίσει "Ανώτερος Εαυτός". Εσείς, όπως έχετε μάθει, είστε η προβολή της ύψιστης αυτής ενέργειας, στην 3η διάσταση και έχετε σαν κύριο έργο την συλλογή εμπειριών για να τις μεταβιβάσετε στον Ανώτερο Εαυτό και μέσα από αυτές να εξελίσσεστε.

Η εξέλιξή σας έγκειται στο φως που αφήνετε να εισέλθει στο ενεργειακό σας σώμα (ψυχή) της 3ης διάστασης. Εδώ να προσέξετε ότι σαν ενεργειακό σώμα δεν εννοείται το φυσικό σώμα, το οποίο όμως δέχεται κι αυτό τις αντίστοιχες μεταβολές όχι όμως σε θεαματική μορφή. Κι αυτό, γιατί το φυσικό σώμα είναι φθαρτό, ενώ το ενεργειακό σώμα αθάνατο.
Για να εισέλθει το φως στο ενεργειακό σας σώμα πρέπει τα ενεργειακά κανάλια με τα οποία ενώνεστε με τις ανώτερες ενέργειες του Εαυτού σας να είναι καθαρά, ώστε το φως να μην εμποδιστεί από νοητικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. 'Όταν λοιπόν λέμε ότι "αλλάζεις συνειδητότητα" εννοούμε ότι έχεις καταφέρει στην 3η διάσταση να καθαρίσεις τα ενεργειακά σου κανάλια των ανώτερων επιπέδων του Εαυτού σου και έχεις αφήσει το φως από τις ανώτερες διαστάσεις που βρίσκεται ο Εαυτός, να εισέλθει στο ενεργειακό σου σώμα (ψυχή).΄Ετσι έχεις άμεση πρόσβαση στα ανώτερα επίπεδα του Εαυτού και μπορείς να παίρνεις πληροφορίες και να δημιουργείς την πραγματικότητά σου στην 3η διάσταση.
Το φως που εισέρχεται στο ενεργειακό σου σώμα στην 3η διάσταση καθαρίζει τα ενεργειακά κέντρα αυτού του σώματος και αυτό εσείς το ονομάζετε "καθαρισμό".
Οι λεγόμενοι καθαρισμοί στην 3η διάσταση δεν τελειώνουν ποτέ, γιατί η ισορροπία ανάμεσα στην πνευματική και την 3η διάσταση είναι πολύ λεπτή και το γνωρίζουμε. 'Ομως έχει συμβεί σε ανθρώπους να έχουν ξεπεράσει το φυσικό τους σώμα, να ζουν στην 3η διάσταση, χωρίς καμία ενέργεια (επιβίωση, συναισθήματα κλπ) να μπορεί πια να τους εμποδίσει στην εξέλιξή τους. Αυτοί οι λιγοστοί άνθρωποι αφήνουν τόσο πολύ φως να εισέλθει στο ενεργειακό τους σώμα που αυτόματα φωτίζεται και το φυσικό και δεν φαίνεται πια. Εσείς αυτό το ονομάζετε "ανάληψη".
Να γνωρίζεις ότι σε κάθε διάσταση που υπάρχουν οι ανώτερες όψεις του Εαυτού σου, υπάρχει και μια δεδομένη μορφή, ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου. Κάθε φορά που κάποιο κατώτερο επίπεδο του Εαυτού σου εξελίσσεται, αυτόματα καταργείται η μορφή του και περνάει στην επόμενη διάσταση. Για να το κάνω πιο κατανοητό, όταν εσύ αφήσεις το σώμα σου και το ενεργειακό σου σώμα μεταβεί στην 5η διάσταση, αυτόματα οι ενέργειες του Ανώτερου Εαυτού σου που υπάρχουν στην 5η διάσταση θα μεταβούν στην 6η διάσταση κοκ. μέχρι όλες οι ανώτερες όψεις του Εαυτού σου φτάσουν στην Πηγή του Φωτός, τον αιώνιο Πατέρα/Μητέρα Θεό.
΄Όταν ζητάμε από εσάς να εργαστείτε για το Φως, εννοούμε να βοηθήσετε κι άλλους ανθρώπους να αντιληφθούν τον Ανώτερο Εαυτό τους και μέσα από αυτήν την αντίληψη να αφήσουν το φως να εισέλθει στο ενεργειακό τους σώμα στην 3η διάσταση αποδεχόμενοι οικειοθελώς τους αντίστοιχους καθαρισμούς που θα υποστούν για να καθαρίσουν τα ενεργειακά τους κανάλια.

Η ενέργεια Ρέικι που δόθηκε στην ανθρωπότητα, καθώς και άλλα ενεργειακά συστήματα, έχουν σκοπό να βοηθήσουν στην διεύρυνση της αντίληψης, ότι πέρα από το φυσικό σώμα, υπάρχουν και οι άλλες όψεις του Εαυτού τις οποίες πρέπει να προσελκύσετε ενόσω είσαστε στην 3η διάσταση. Δεν έχουν να κάνουν καθαυτό με την θεραπεία όπως εσείς την εννοείτε, αλλά με την αύξηση των δονήσεων του ενεργειακού σας σώματος, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με τις ανώτερες όψεις του Εαυτού του, να καθαρίσει τα ενεργειακά του κανάλια, ώστε να δεχθεί φως. Η θεραπεία μέσω των ενεργειών Ρέικι επέρχεται μέσω του καθαρού φωτός, το οποίο διοχετεύεται μέσω των ενεργειών αυτών και αλλάζει αρχικά τις αντιλήψεις περί Εαυτού του "θεραπευόμενου". Μπορεί όμως "ο θεραπευόμενος" να μην αποδεχτεί αυτές τις αντιλήψεις, έτσι ώστε δεν θα εκμεταλλευτεί ολοκληρωτικά τα μεγαλύτερα οφέλη από την ενέργεια, αλλά η ευεξία που θα αισθανθεί από την διοχέτευση φωτός θα είναι παροδική και μετριασμένη. Θα επανέλθει σίγουρα στην αρχική του κατάσταση (πριν την διοχέτευση ενέργειας), αν δεν διευρύνει την αντίληψή του για την πραγματικότητα του Εαυτού του.
Μ' αυτό θέλω να τονίσω ότι δεν γίνεται κανείς Ρέικι, απλά επειδή πήρε κάποιες μυήσεις στην 3η διάσταση. Οι μυήσεις που γίνονται με πρόθεση και καθαρή αγάπη καθαρίζουν τα ενεργειακά κανάλια του μυημένου, αλλά αν ο ίδιος δεν διευρύνει την αντίληψή του, θα υπάρχουν πάντα σκοτεινά σημεία που θα εμποδίζουν την εισροή του φωτός, ώστε δεν θα μπορεί να είναι καθαρό κανάλι για την ενέργεια και το φως.
Τι σημαίνει, λοιπόν, καθαρό κανάλι; Σημαίνει ότι όταν διοχετεύει την υψηλή ενέργεια του φωτός δεν έχει σκέψεις ούτε συναισθήματα. Γίνεται με την πρόθεσή του διοχετευτικό κανάλι, ώστε να περάσουν μέσα απ' αυτόν οι ιερές ενέργειες του φωτός, χωρίς να φιλτράρονται από αυτόν. 
Καθένας που θέλει να γίνει Ρέικι, πρέπει πρώτα να αναρωτηθεί γιατί το θέλει. Η προσωπική εξέλιξη αποτελεί την πρώτη επιθυμία, η βοήθεια της ανθρωπότητας την αμέσως επόμενη. Τα κίνητρα εδώ, παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και οι προθέσεις σας. Αναρωτηθείτε βαθιά μέσα σας γιατί αναζητάτε την ενέργεια, και δείτε με ξεκάθαρη ματιά αν η πρόθεσή σας είναι αγνή, ή αναζητάτε την ικανοποίηση προσωπικών ενστίκτων, π.χ. να σας έχουν ανάγκη οι άνθρωποι, να θεωρείτε ότι εσείς κάνετε κάτι σπουδαίο, να απαιτείτε υπακοή σαν διδάσκαλος των ανθρώπων και πολλά άλλα συναισθήματα προερχόμενα από την προσωπικότητα και όχι από τον Ανώτερο Εαυτό σας.
Η αύξηση της δόνησης του ενεργειακού σας σώματος γίνεται μέσω της εισροής φωτός και έχει σαν σκοπό να σας κάνει ικανούς να δεχθείτε τις ανώτερες δονήσεις των υψηλότερων επιπέδων του Εαυτού σας ΄Οσο περισσότερο φως αφήνετε να εισρεύσει στο ενεργειακό σας σώμα, τόσο υψηλότερη ενέργεια προσελκύετε. Μέσω της ένωσης με τα υψηλότερα επίπεδα του Εαυτού σας έχετε ξεκάθαρη καθοδήγηση και πρόσβαση στην συμπαντική γνώση που είναι για όλο το Σύμπαν κοινή.
Αυτό σημαίνει «αλλάζω συνειδητότητα».

Αγάπη-Φως-Γαλήνη για όλα τα όντα

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός