urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελιώνη -

κανάλι you tube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

angcolor

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 - ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΟΝΝΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

Αγαπημένοι δάσκαλοι, σας έχουμε πει ότι «Είστε η εισπνοή του Δημιουργού.» Αυτοί είναι άνευ προηγουμένου καιροί, όπου έχετε το δυναμικό να λύσετε όλα τα παρελθόντα καρμικά θέματα, να εισέλθετε σε αρμονία με την ευρύτερη Ύπαρξη σας, και να είστε αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας για την επέκταση αυτού του Υποσύμπαντος. Είστε έτοιμοι, μια για πάντα, να εγκαταλείψετε όλες τις παλιές απαγορεύσεις, πεποιθήσεις και περιορισμούς που σας εμποδίζουν να βγείτε από το τέλμα του πόνου, της στέρησης και των βασάνων; Θα αφήσετε το νου και την καρδιά σας να ανοίξει στην ανώτερη σοφία της Ψυχής και του Πνεύματος σας; Οι αιθέρες, ή τα ανώτερα δονητικά πεδία της συνειδητότητας, είναι γεμάτοι με τεράστιο δυναμικό περιμένοντας απλώς να ενσωματωθείτε στα μέγιστα όνειρα και επιθυμίες σας.

Για άλλη μία φορά, θα κάνουμε μία ανασκόπηση των διδασκαλιών μας από το παρελθόν για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε το περίπλοκο Ταξίδι της Ψυχής στο μέσον του οποίου βρίσκεται κάθε ανθρώπινη Ύπαρξη, είτε είναι στο εισαγωγικό επίπεδο της επίγνωσης ή ως ένας προχωρημένος Αυτοκυρίαρχος στο Μονοπάτι. Έρχεται η ώρα που η Ψυχή θα έχει φτάσει στο έσχατο σημείο της εμπειρίας της στον χωρισμό, στον κατακερματισμό του Εαυτού και στην συν-δημιουργική διαδικασία στα χαμηλότερα φυσικά πεδία. Η ταυτότητα της Ψυχής είναι τότε έτοιμη να αρχίσει την διαδικασία της «επανένωσης και ολοκλήρωσης» για τον τρέχοντα κοσμικό κύκλο της Δημιουργίας. Η Ψυχή εγχύνεται σταδιακά με μία Θεϊκή δυσαρέσκεια η οποία αργά φιλτράρει την συνειδητότητα του ανθρώπινου νου.Ας ελπίσουμε, ότι είναι που η ανθρώπινη οντότητα αρχίζει να στρέφεται προς τα μέσα, να εξημερώνει την προσωπικότητα του εγώ και να επανασυνδέεται με την Ψυχή, την κάτοικο Υπερψυχή/Ανώτερο Εαυτό, καθώς και με τις πολλαπλές Πτυχές του ανώτερου Εαυτού της.

 

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο μέσον μιας μαζικής αφύπνισης. Έχει αρχίσει μία μεταμόρφωση των μαζικών αναλογιών, που περιλαμβάνει μία παγκόσμια, γαλαξιακή και Υπο-Συμπαντική επανένωση – η αρχή μιας ανάληψης σε μία αυξημένη κατάσταση συνειδητότητας του Δημιουργού/Το πνεύμα εγχύθηκε. Σε κοσμικό επίπεδο, ο Υπέρτατος Δημιουργός στέλνει τώρα κάτω την ακτινοβολία του εαυτού του μέσω των Μεγάλων Κεντρικών Ήλιων, που φιλτράρεται κάτω στη Γη με μεγάλες εκρήξεις της Κοσμικής Λευκής Φωτιάς Ουσία της Ζωής, μέσω του Πυρήνα της Ιερής Καρδιάς της Μητέρας/Πατέρα Θεού, μέσω του Ήλιου αυτού του ηλιακού συστήματος.

599188 10150897482411094 1342029163 n

 

Η Ανώτερη Υπερψυχή-Εαυτός σας θα μπορούσε να περιγραφεί ως μία αιθερική Λευκή Φωτιά Ατομικός Σπόρος μνήμης της παλλόμενης ενέργειας Ζωτικής Δύναμης, που αποτελείται από πολλούς μικρότερους Σπόρους Μνήμης οι οποίοι περιέχουν το Θεϊκό σας Σχεδιάγραμμα γι’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Το τμήμα της Ψυχής σας που έχετε ενσωματώσει (σύμφωνα με την ενεργειακή σας υπογραφή) κατοικεί μέσα στην Ιερή Καρδιά, μαζί με τον πολυδιάστατο Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνα.

Ο Διαμαντένιος Κυτταρικός Θεϊκός Πυρήνας περιέχει τις Δώδεκα Ακτίνες της Συνειδητότητας Θεού γι’ αυτό το Υπο-Σύμπαν: τις αρετές, τις ιδιότητες, τις όψεις και τα ταλέντα που ψάχνετε να ενεργοποιήσετε για άλλη μία φορά έτσι ώστε να μπορέσετε να γίνετε οι ικανοί συν-δημιουργοί όπως σχεδιαστήκατε να είστε στα υλικά πεδία της συνειδητότητας. Η Ψυχή μπορεί να είναι μόνο μία μικρή Σπίθα/Πτυχή της Ζωής στην περιοχή της καρδιάς εκείνων που ακόμα δελεάζονται από την ψευδαίσθηση των χαμηλότερων Διαστάσεων. Ωστόσο, καθώς ανθίζει στο πλήρες δυναμικό της, επεκτείνεται και γίνεται το «Ηλιακό Κέντρο της Καρδιάς», το οποίο περιλαμβάνει το ηλιακό πλέγμα, την καρδιά, και την περιοχή του θύμου και του λαιμού. Στο παρελθόν ονομαζόταν η Τρίπτυχη Φλόγα, και η καρδιά ονομαζόταν η Θέση της Ψυχής.

Η Ψυχή επικοινωνεί μαζί σας μέσω και του συναισθηματικού και του νοητικού σώματος σας: τα συναισθήματα μέσω του κέντρου της καρδιάς, και με το νου μέσω της επίφυσης, ανάβοντας έτσι τα Πακέτα Σπόρων του Φωτός Σοφίας που είναι αποθηκευμένα στα ανώτερα δονητικά μέρη του εγκεφάλου και ονομάζονται ο «Ιερός Νους». Όταν η σύνδεση είναι πλήρης, το φυσικό όχημα αρχίζει να δρέπει τις ανταμοιβές με καλύτερη υγεία και ζωτικότητα, καθώς και με μία βαθύτερη σύνδεση με το Στοιχειακό σας Σώμα.

Σας λέμε με έμφαση ότι δεν μπορείτε να γίνετε μία χαμένη Ψυχή ή να χάσετε την σύνδεση σας με τον Δημιουργό. Μπορεί να χάσετε τον δρόμο σας, και μπορεί να μειωθεί στο Φως του Δημιουργού, αλλά η Ψυχή σας είναι αθάνατη και δεν μπορεί ποτέ να χαθεί ή να καταστραφεί. Σώζετε τον εαυτό σας από πόνο, βάσανα και την ψευδαίσθηση ότι είστε αποσυνδεδεμένοι από τον Δημιουργό με την ολοκλήρωση της Ψυχής σας, τις πολλαπλές Πτυχές του Ανώτερου Εαυτού σας, και την προσωπική σας Θεϊκή Ακτίνα. Η δομή των πεποιθήσεων της μαζικής συνειδητότητας του παρελθόντος αντικαθίσταται αργά με Φωτεινότερες, πιο εκλεπτυσμένες και απελευθερωτικές σκεπτομορφές του νέου Θεϊκού Σχεδίου. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλά επίπεδα στο σπιράλ της ανάληψης – δεν τελειώνει ποτέ – καθώς η Δημιουργία ρέει και εξελίσσεται.

Saturn wallpapers 242

 

Σε κοσμικό ή Πολυσυμπαντικό επίπεδο, είστε ένα Πνεύμα, μία Όψη ή μία Λευκή Φωτιά Ατομικού Σπόρου της Θεϊκής Ουσίας που εστάλη από τον πυρήνα της καρδιάς του Υπέρτατου Δημιουργού. Σ’ εκείνο το επίπεδο, έχετε πλήρη συνείδηση του ποιοι είστε και της σύνδεσης σας με τον Υπέρτατο Δημιουργό. Έχετε επίγνωση και γνωρίζετε την «ΕΓΩ ΕΙΜΙ» ταυτότητα σας.

Στα Συμπαντικά και Υπο-συμπαντικά επίπεδα, είστε ένας Θεϊκός συν-δημιουργός, που εστάλη για άλλη μία φορά πάνω σε μία μεγάλη διαθλασμένη Ακτίνα Φωτός για να εκδηλώσετε κόσμους χωρίς τελειωμό στο όνομα του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας. Γνωρίζετε το συνολικό Θεϊκό σχέδιο γι’ αυτό το Υπο-σύμπαν και τον ρόλο που θα παίξετε σ’ αυτό. Μπορεί, ωστόσο, να θυμάστε ή να μην θυμάστε την καταγωγή ή την ταυτότητα σας σε κοσμικό επίπεδο.

Ως Πνεύμα, που θα ονομάσουμε η «Θεϊκή Ακτίνα» σας, είστε μία μεγάλη Ύπαρξη Φωτός που επίσης στείλατε Πτυχές ή υπο-ακτίνες του εαυτού σας, αφήνοντας Υπερψυχές ή μέρη της ουσίας σας σε διαφορετικές διαστάσεις, γαλαξίες, αστρικά συστήματα και κόσμους μέσα σε αυτό το Υπο-σύμπαν. Σε ανταπόδοση, κάθε μία από αυτές τις μεγάλες Υπερψυχές έστειλαν επίσης Σπίθες ή Ψυχικά Θραύσματα της Ουσίας τους.

Ο τωρινός εαυτός σας, που ενσαρκώθηκε τώρα σ’ ένα φυσικό σώμα στον πλανήτη Γη, είναι μία από εκείνες τις Ψυχικές Σπίθες που συμφώνησαν να ταξιδέψουν στο άγνωστο κενό, να δημιουργήσουν διαφορετικούς κόσμους, να τους κατοικήσουν, και μετά να βιώσουν αυτό που εσείς βοηθήσατε να δημιουργήσετε ώστε οι μοναδικές εμπειρίες σας να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην συμπαντική συνειδητότητα και τελικά στον Κοσμικό Νου.

Όταν πρωτοδημιουργήθηκε το φυσικό σας όχημα, το Αιθερικό Σώμα έστειλε δισεκατομμύρια μικροσκοπικές Στοιχειακές Σπίθες σε όλη την σωματική μορφή. Αυτές οι Στοιχειακές Σπίθες ήταν προγραμματισμένες να μεταφέρουν τα Αδαμάντινα Σωματίδια Φωτός (το δώρο της ζωής) σε όλα τα διαφορετικά μέρη του σώματος: στα όργανα, στην κυκλοφορία του αίματος, στους μύες, στην δομή των ιστών και των οστών (όπως τα Στοιχειακά της Φύσης μεταδίδουν τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Ηλιακού Φωτός του Βασιλείου της Φύσης, και οποιεσδήποτε Πτυχές της Δημιουργίας που δεν έχουν εμψυχωθεί με έναν Ιερό Ατομικό Σπόρο της Συνειδητότητας του Δημιουργού).

Οι δάσκαλοι του παρελθόντος συχνά αναφερόντουσαν στο Στοιχειακό Ανθρώπινο Σώμα και στο Αιθερικό Σώμα ή Αιθερικό Ιστό. Οι βαθιές εσωτεριστικές διδασκαλίες του παρελθόντος συχνά γραφόντουσαν με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούσαν να αποκωδικοποιούν την αληθινή σημασία των μαθημάτων μόνο οι πιο προχωρημένοι μαθητές στο Μονοπάτι. Είναι ώρα να αποκαλυφθούν εκείνες οι διδασκαλίες, αναβαθμισμένες και απλοποιημένες, έτσι ώστε να μπορέσουν να τις καταλάβουν όλες οι σοβαρές Ψυχές στο Μονοπάτι της Ανάληψης, και μετά σταδιακά να τις ενσωματώσουν για να επεκτείνουν την συνειδητή τους επίγνωση. Η απόκτηση της προχωρημένης γνώσης και μετά η ενσωμάτωση της σοφίας από τις συμπαντικές διδασκαλίες των ανώτερων βασιλείων είναι βασικά στοιχεία στην διαδικασία της ανάληψης.

Οι αρχαίες διδασκαλίες λένε ότι τα φυσικά σας σώματα δημιουργήθηκαν αρχικά από αιθερική ουσία. Πρωτοήρθατε στη Γη μέσα στην ακτινοβόλα κρυστάλλινη μορφή σας, και σταδιακά, μετά από πολλές περιόδους αναπτύξατε το όμορφο φυσικό σας σώμα από το Θεϊκό Σχεδιάγραμμα του Αδάμ/Εύα Κάδμου γι’ αυτό το Υπο-σύμπαν. Οι στρεβλώσεις άρχισαν καθώς βυθιζόσασταν στην πυκνότητα της κατώτερης Τέταρτης Διάστασης και των ανώτερων υπο-επιπέδων της Τρίτης Διάστασης. Το σώμα της εγωιστικής επιθυμίας σταδιακά πήρε τον έλεγχο του νοητικού και του συναισθηματικού σώματος, και στην συνέχεια, σε κάθε ζωή όλο και λιγότερη συνειδητότητα της ΥπερΨυχής σας ενσωματωνόταν στον Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνα μέσα στην Ιερή Καρδιά σας. Εκείνη η διαδικασία αντιστρέφεται τώρα.

Επιπλέον των τεσσάρων αναγνωρισμένων στοιχείων – φωτιά, νερό, γη και αέρας – ο αιθέρας λέγεται ότι είναι το πέμπτο στοιχείο και από εκεί προέρχεται ο όρος «αιθερικός». Το Αιθερικό Σώμα ή Αιθερικός Ιστός, που είναι πιο εκλεπτυσμένο σε ουσία από το γήινο σώμα, αναφέρεται στο αόρατο πανομοιότυπο του φυσικού σώματος. Έχει το σχεδιάγραμμα για τα τρία κατώτερα φυσικά σώματα (φυσικό, νοητικό και συναισθηματικό). Μερικές φορές ονομάζεται «σώμα μνήμης», διότι στηρίζει και ζωντανεύει την υλική μορφή. Είναι ευαίσθητο στις σκέψεις και στα συναισθήματα σας, και τα θετικά και τα αρνητικά. Η ασθένεια και η εξάντληση συμβαίνει πρώτα στο Αιθερικό Σώμα και μετά σταδιακά διεισδύει στο φυσικό σώμα. Το Αιθερικό Σώμα στηρίζει και ζωντανεύει τα στοιχεία του φυσικού σώματος, και ελέγχει τις πεπτικές και αφομοιωτικές διαδικασίες. Επίσης επιδιορθώνει την βλάβη στο φυσικό σώμα που προκαλείται από την φθορά ζώντας στην Τριτο-Τέταρτη Διαστασιακή πυκνότητα.

Υπήρχε ένα ασφαλές έναντι αστοχίας πρόγραμμα κωδικοποιημένο στο Αιθερικό Σώμα έτσι ώστε όταν βυθιζόσασταν πολύ βαθιά στην πυκνότητα, και ήσασταν σχεδόν στο σημείο της αυτοκαταστροφής, οι Ατομικοί Σπόροι Μνήμης του Στοιχειακού Σώματος έμπαιναν σε μία ημι-αδρανή κατάσταση – έχουν παραμείνει σ’ εκείνη την κατάσταση για χιλιάδες χρόνια. Όπως αφυπνίζεστε στην αληθινή σας φύση και στην Θεϊκή σας Κατάσταση Ύπαρξης, έτσι είναι και η συνειδητότητα του Στοιχειακού σας Σώματος. Αρχίζει σταδιακά να ανταποκρίνεται στις θετικές σας δηλώσεις και στις ανώτερες συχνότητες του Φωτός που ενσωματώνετε.

295121 293997977337788 179181975486056 716942 971373153 n

 

Είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβετε ότι υπάρχουν υποατομικοί σκουρόχρωμοι κρύσταλλοι σε όλη την σωματική μορφή του καθενός που συνάδουν με τις σκεπτομορφές χαμηλότερης συχνότητας. Αυτοί οι κρύσταλλοι είναι πακεταρισμένοι με αρνητικό άχρηστο υλικό που δημιουργείται και αναδημιουργείται για πολλές ζωές, μερικές από τις οποίες κληρονομούν αρνητικά μοτίβα που φέρατε μαζί σας στην φυσική μορφή για να θεραπεύσετε.

Ο υποσυνείδητος νους – ο υποκειμενικός σας νους – είναι μέρος της συνειδητότητας του Αιθερικού Σώματος, και καταγράφει και αποθηκεύει όλα όσα βιώνετε, αυτά που βλέπετε, ακούτε, σκέφτεστε και νιώθετε συναισθηματικά. Ο υποσυνείδητος νους παίρνει τα πάντα κατά λέξη, και ανεξάρτητα αν έχετε βιώσει ένα γεγονός ή απλώς το φανταστήκατε έντονα, ο υποσυνείδητος νους το καταγράφει σαν γεγονός. Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να μετατρέπετε τις αρνητικές, εξουθενωτικές, περασμένες αναμνήσεις σε θετικές αναμνήσεις. Οι σκέψεις και οι προθέσεις σας συνάδουν με ειδικές συχνότητες, και αλλάζοντας τα μοτίβα της συχνότητας που προβάλλετε με την χρήση της δύναμης της θέλησης και της συνειδητής προσπάθειας, σταδιακά θα δημιουργήσετε την ζωή, την φυσική υγεία και τις συνθήκες που επιθυμείτε.

Θα γνωρίσετε την συνειδητότητα του φυσικού σας σώματος καθώς αφυπνίζεται το Στοιχειακό σας Σώμα, ας το πούμε έτσι, και αρχίζει να δουλεύει αρμονικά μαζί σας για να διορθώσει σταδιακά όλες τις εσφαλμένες δημιουργίες που έχετε δημιουργήσει στην σωματική σας μορφή εξ αιτίας λανθασμένων σκέψεων. Με τον καιρό, θα γίνετε σταδιακά πιο ευαίσθητοι στα σήματα του Στοιχειακού σας Σώματος. Τα κύτταρα του σώματος σας είναι όλα συνειδητά στον έναν ή στον άλλο βαθμό. Μερικά είναι δυσαρμονικά και δημιουργούν χάος και δυσφορία μέσα σας, ενώ άλλα συνάδουν με αρμονία, και ως εκ τούτου δονούνται σε υψηλότερη συχνότητα και μεταφέρουν μία αίσθηση ισορροπίας που είναι απαραίτητη για την ευεξία σας. Μπορεί να πείτε ότι είστε σε εξαντλητική δίαιτα του μισού φάσματος Φωτός του Θεού. Τα τρισεκατομμύρια κύτταρα του σώματος σας πρέπει να ξαναμάθουν να αναγνωρίζουν και να χρησιμοποιούν το Φως ως μία ζωτική ενεργειακή πηγή.

Η πραγματικότητα των αισθήσεων ή η συνειδητότητα του φυσικού σώματος: Όταν είστε στην ροή του Πνεύματος, θα υπάρχετε πολύ ελαφρά στο σώμα σας, συχνά χωρίς πόνο ή δυσφορία. Μπορεί να βιώνετε μερικές μειώσεις σε σωματικές αισθήσεις, εκτός από το Ηλιακό Κέντρο Δύναμης και ειδικά μέσα βαθιά στην περιοχή της Ιερής Καρδιάς, όπου θα αρχίσετε σταδιακά να νιώθετε ευλογία γεμάτη αγάπη και χαρά καθώς φλέγεστε από την Μητέρα/Πατέρα Θεό μας. Όλο και πιο συχνά θα βιώνετε μία μεγάλη αίσθηση ευεξίας, αρμονίας και γαλήνης.

811a

 

Γενναίες καρδιές, σας ζητάμε να μελετήσετε όσα σας έχουμε αποκαλύψει με τα χρόνια, και να προσπαθήσετε να καταλάβετε το παγκόσμιο σχηματικό που έχουμε δημιουργήσει σταθερά εγκατεστημένο στο νου σας έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε και να εφαρμόσετε την επόμενη φάση των υπέροχων κοσμικών γεγονότων που ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας.

* Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΌΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.

* ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ.

* ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΄Η ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

*ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ Ή ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΨΥΧΗΣ/ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.

* ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ. Η ΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΗ.

* ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΡΟΝΗ, ΡΕΥΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Γενναίοι μου, γνωρίζουμε ότι μπορεί να υπάρξει μεγάλος πόνος, δυσφορία και φόβος καθώς κινείστε μέσα από αυτές τις επιταχυνόμενες διαδικασίες που προκαλούν τις δραματικές αλλαγές που συμβαίνουν τώρα σε όλον τον κόσμο σας. Να ξέρετε ότι μαζί θα ξεπεράσουμε όλες τις αντιξοότητες. Η αποστολή μας είναι να ανοίξουμε τον δρόμο για κάθε αγαπητή Ψυχή που εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει στην αρμονία. Να ξέρετε ότι ο καθένας σας κάνει μία διαφορά. Όταν αμφιβάλλετε, όταν χρειάζεστε έμπνευση ή δύναμη, να μπαίνετε στην προσωπική σας αιθερική πυραμίδα Φωτός στην Πέμπτη Διάσταση, κι εμείς θα σας δίνουμε θάρρος, θα σας ανυψώνουμε και θα σας εμπνέουμε. Όταν νιώθετε μόνοι ή ότι δεν σας αγαπάνε, να μπαίνετε στο κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας, κι εμείς θα περιμένουμε εκεί για να σας γεμίσουμε με την ακτινοβόλα αγάπη της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσω της Ronna

Μετάφραση Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

 

  

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι you tube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1