urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ 2 Μαϊου 2019

Μέσω της Ronna

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Κοσμική φωτιά

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ – ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ-ΕΚΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ – ΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ-ΕΒΔΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Αγαπημένοι Δάσκαλοι,

οι Θεϊκές Ακτίνες της Δημιουργίας για την Εποχή των Ιχθύων, που περιείχαν τα συγκεκριμένα θέματα, ιδιότητες, αρετές, σχέδια και φόρμουλες για την δημιουργική διαδικασία εκείνης της ΕΠΟΧΗΣ, ακτινοβολήθηκαν στην Γη και στην ανθρωπότητα για πάνω από 2000 χρόνια. Εκείνες οι Ακτίνες του Δημιουργού είναι τώρα στην διαδικασία της απόσυρσης και του κλεισίματος.

Αυτός είναι ο λόγος που οι μάζες, εκείνοι που είναι ακόμα κολλημένοι στην ψευδαίσθηση και στις δονητικές συχνότητες της μη ισορροπημένης Τρίτης και κατώτερης-Τέταρτης Διάστασης, νιώθουν σαν να έχουν χάσει τον δρόμο τους. Τίποτα δεν λειτουργεί όπως λειτουργούσε στο παρελθόν, και φαίνεται να μην υπάρχει καμία ελπίδα για το μέλλον. Οι παλιοί κανονισμοί, κατευθυντήριες γραμμές, καθώς και πολλά καθιερωμένα θεσμικά όργανα και θρησκευτικές οργανώσεις δεν είναι πια εξαρτώμενες, και πολλές πέφτουν από το δρόμο. Ο κατακερματισμός όλων σχεδόν των φυλετικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και πολιτικών ορίων στο παράδειγμα της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης καταρρέουν ή αντιμετωπίζουν πρόκληση. Η συνειδητότητα της ανθρωπότητας ανυψώνεται, και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ανοδική ορμή. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ, και όλοι πρέπει να ακολουθήσουν την ροή της επεκτεινόμενης επίγνωσης ή να πέσουν στην παγίδα της αδράνειας και του χάους.

Ευτυχώς, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται στην διαδικασία της στροφής προς τα μέσα τους για να αποκτήσουν μία αυξημένη αίσθηση Αυτεπίγνωσης, η οποία τελικά οδηγεί στην επιθυμία για ανώτερη Συνειδητότητα Ψυχής μέσω των ενεργειών της Θεϊκής δυσαρέσκειας (discontent). Κάθε πολιτιστική ομάδα, κάθε φυλή και κάθε χώρα στη Γη αναζητούν κατεύθυνση ή ένα ανώτερο φιλοσοφικό μονοπάτι να ακολουθήσουν. Αυτό το φαινόμενο οφείλεται στο γεγονός ότι οι Επτά Ακτίνες της Συνειδητότητας του Θεού για την Γη σας, που περιείχαν το Θεϊκό Σχεδιάγραμμα για την Εποχή των Ιχθύων, έχουν σχεδόν εντελώς αποσυρθεί, και αντικατασταθεί με τις ανώτερης συχνότητας και πιο εκλεπτυσμένες12 Ακτίνες της γαλαξιακής συνειδητότητας για την Εποχή του Υδροχόου.

Στα αρχικά στάδια της αφύπνισης, πριν γίνει μέσα σ’ ένα άτομο Συγχώνευση Ψυχής, δεν μπορεί να υπάρξει καμία παρέμβαση από τα ανώτερα βασίλεια λόγω του Θεϊκού δώρου της ελεύθερης βούλησης, η οποία τελικά έγινε ένα δώρο με μεγάλες και επαχθείς συνέπειες. Όταν, όμως, ένα άτομο αποκτά μία ενεργειακή υπογραφή που συνάδει με τις υψηλότερες συχνότητες της μέσης-Τέταρτης Διάστασης και πάνω, αυτός/αυτή είναι έτοιμος/η να βεβαιώσει: «Θα γίνει. Ζητώ για το ύψιστο καλό μου και το ύψιστο αποτέλεσμα για όλα», ευθυγραμμίζοντας μ’ αυτό την προσωπική θέληση με την Θέληση του Ανώτερου Εαυτού και του νέου Θεϊκού Σχεδιαγράμματος για την Γη. Σαν αποτέλεσμα, ένα μαγικό μονοπάτι Φωτός εκτείνεται σ’ εκείνη την Ψυχή μέσω της προσωπικής του/της στήλης Αγάπης/Φωτός/Ζωής. Αυτό το Μονοπάτι Φωτός, συχνά αποκαλούμενο Το Ποτάμι της Ζωής, οδηγεί σε μία αυθεντική Συνειδητότητα Ουσίας σύμφωνα με την οποία κάθε άτομο που φτάνει το απαιτούμενο επίπεδο συνειδητότητας θα αρχίσει να λαμβάνει το ειδικό τμήμα των κωδικοποιημένων κρυστάλλινων Ατομικών Σπόρων για την καινούργια τους γαλαξιακή ή Υπο-συμπαντικό Θεϊκό Σχεδιάγραμμα / Αποστολή. Αυτοί οι καινούργιοι Ατομικοί Σπόροι θα περιέχουν επίσης την προηγμένη σοφία, τα ταλέντα, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που απαιτούνται ως προϋποθέσεις για έναν συμμετέχοντα στο αρχικό στάδιο της δημιουργικής διαδικασίας για τον καινούργιο Χρυσό Γαλαξία του μέλλοντος.

Η διαδικασία της εξέλιξης είναι η αλλαγή – η σωματική δομή όλης της ανθρωπότητας θα εκλεπτυνθεί και θα αναβαθμιστεί σταδιακά. Θα υπάρξει καθοδήγηση και κατευθύνσεις που θα δοθούν σ’ εκείνους που έχουν προσαρμόσει την Ιερή Καρδιά / Ιερό Νου τους και που έχουν βάλει την προσωπική τους θέληση υπό την εντολή της Θεϊκής Θέλησης. Μέχρι τώρα, οι μάζες έχουν ζήσει σ’ έναν κόσμο καλυμμένης, παραισθητικής επίγνωσης, και φαίνεται ότι τώρα αντιμετωπίζουν ένα μέλλον που μοιάζει με καράβι που έχει ριχτεί σε μία θυελλώδη θάλασσα χωρίς πηδάλιο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ενέργεια της Πρώιμης Δύναμης Ζωής που ήταν διαθέσιμη σε όλη την ανθρωπότητα την προηγούμενη εποχή δεν είναι πια γεμάτη με Θεϊκούς Σπόρους του μεγάλου δυναμικού μέσα από το παλιό Θεϊκό Σχεδιάγραμμα γι αυτό το Υπο-Σύμπαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για παραλληλα συμπαντα

 

Οι μάζες θα λαμβάνουν παρόλα αυτά τα δονητικά μοτίβα που χρειάζονται για να διατηρούν το καθεστώς. Και σας βεβαιώνουμε ότι η γεμάτη αγάπη ενέργεια του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας και των Όντων Φωτός θα είναι πάντα διαθέσιμη στην ανθρωπότητα. Ωστόσο, για να αξιοποιηθεί το νέο Θεϊκό Σχεδιάγραμμα που περιμένει την κάθε Ψυχή, πρέπει να υπάρχει μία εναρμόνιση τουλάχιστον στις συχνότητες Φωτός της μεσαίας-Τέταρτης Διάστασης. Η μεγαλύτερη επιθυμία του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας είναι να δει όλες τις Πτυχές της «Ύπαρξης» τους να επιστρέφουν στην Αυτοκυριαρχία για να μπορέσουν να χαρούν την αγάπη, την γαλήνη, την χαρά και την αφθονία που είναι Θεϊκό Γενέθλιο Δικαίωμα κάθε Ψυχής. Πάντα θα υπάρχει βοήθεια διαθέσιμη από τα μεγάλα Όντα Φωτός, και το αγγελικό βασίλειο θα απαντάει πάντα στα καλέσματα ή στις ικεσίες για βοήθεια. Ωστόσο, υπάρχουν αμετάβλητοι Συμπαντικοί Νόμοι που πρέπει να τηρούνται, και πρέπει να είναι η επιλογή κάθε ατόμου για το ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει: το Μονοπάτι του Φωτός ή το μονοπάτι των σκιών.

Εσείς, οι Σπόροι των Άστρων, που έχετε ισορροπήσει και εναρμονίσει τα δονητικά μοτίβα των τεσσάρων χαμηλότερων σωματικών συστημάτων σας έτσι ώστε το Τραγούδι της Ψυχής σας να αντηχεί στο Τέταρτο υπο-επίπεδο της Τέταρτης Διάστασης και άνω, αρχίζετε τώρα να έχετε πρόσβαση στις ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. Υπάρχει ένα καινούργιο Θεϊκό Σχεδιάγραμμα γι’ αυτό το Υπο-Σύμπαν και για κάθε άτομο που είναι έτοιμο να φορέσει ένα λαμπερό, πολύχρωμο ρολόι – μία εξευγενισμένη αύρα Φωτός – σηματοδοτώντας την ετοιμότητα να λάβετε τις αρετές, τις ιδιότητες, τα ταλέντα, τις ικανότητες και τις πτυχές της Νέας Εποχής. Αυτά τα υπέροχα δώρα είναι προγραμματισμένα μέσα στα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού, και είναι τώρα διαθέσιμα σ’ εκείνους από εσάς που έχουν αποκτήσει το απαιτούμενο επίπεδο Αυτοκυριαρχίας.

Τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού είναι πλήρεις Πτυχές της Συνειδητότητας του Δημιουργού έτοιμα να ενεργοποιηθούν, να προγραμματιστούν και να εκδηλωθούν σε νέες, απεριόριστες δημιουργικές προσπάθειες. Στην έναρξη κάθε επακόλουθου σχεδίου για ένα καινούργιο δημιουργικό έργο, τα Αδαμάντινα Σωματίδια είναι κωδικοποιημένα με το Θεϊκό Σχεδιάγραμμα για εκείνο το σχέδιο. Αυτά τα Σχεδιαγράμματα Αδαμάντινων Σωματιδίων αποστέλλονται μετά σε μεγάλες Ακτίνες απεριόριστου δυναμικού από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό που έλαβε την εντολή από τον Υπέρτατο Δημιουργό για το καινούργιο έργο που θα εκδηλωθεί στα υλικά πεδία. Οι Σκεπτομορφές του Θεϊκού Πατέρα, που μετά ακτινοβολούνται από την Κοσμική Μήτρα της Θεϊκής Μητέρας, είναι γνωστές ως ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Έχετε γονίδια στην δομή του DNA σας απ’ όλες τις διαφορετικές διαστάσεις που βιώσατε ποτέ. Εσείς, ο Σπόρος των Άστρων, είστε τώρα σε μία κατάσταση προετοιμασίας που θα ορίσει τα τωρινά τέσσερα σωματικά σας συστήματα για να λάβετε αυτά τα ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, μαζί με την νέα σας Θεϊκή Αποστολή. Αυτές οι δυνατές, ανώτερης συχνότητας Ακτίνες περιέχουν τα Κύτταρα της Ουσίας του Δημιουργού για το Θεϊκό Σχεδιάγραμμα της Νέας Χρυσής Εποχής, και ακτινοβολούνται σε όλο αυτό το Υπο-Σύμπαν μέσω των μεγάλων λαμπερών οχημάτων των Ελοχίμ και του Αρχαγγελικού βασιλείου. Αυτές οι δονητικές συχνότητες έχουν παραιτηθεί σε κάθε υπο-επίπεδο κάθε διάστασης. Αν δεν ήταν έτσι, όλες οι υλικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβάνοντας την ανθρωπότητα, θα καιγόντουσαν από την Ηλεκτρομαγνητική ισχύ/ένταση της Ενέργειας της Ιερής Φωτιάς.

0 d5dfa 7ba41994 XL

 

Η ΙΕΡΗ ΛΕΥΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΦΩΤΙΑ, τα Αδαμάντινα Σωματίδια, που μαγνητίζετε στον εαυτό σας ως ένας αφυπνισμένος Αυτοκυρίαρχος, πρέπει να κυκλοφορούν συνεχώς. Μόνο μία συγκεκριμένη ποσότητα – που είναι κατάλληλη να ενσωματώσει κάθε Ψυχή στο τωρινό επίπεδο φώτισης της – μπορεί να αποθηκευτεί στο φυσικό όχημα. Η ισορροπία πρέπει να ακτινοβολείται έξω στον κόσμο της μορφής.

Ο Υπέρτατος Δημιουργός αποτελείται από άπειρη, απροσδιόριστη Δύναμη Ουσίας, η οποία είναι τόσο συντριπτική που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε το μέγεθος ΤΗΣ. Αυτή η θαυμάσια Δύναμη Ουσίας έχει μειωθεί σε κάθε διαστασιακό επίπεδο της Δημιουργίας έτσι ώστε εσείς, οι Αστρόσποροι συν-δημιουργοί, να μπορείτε να διεκδικείτε το μερίδιο σας από αυτήν την θαυμάσια, δυναμική δύναμη.

Κάθε ανθρώπινη Ύπαρξη περιέχει εκατοντάδες δυναμικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, που έχουν αποθηκευτεί στην γενετική δομή των τεσσάρων σωματικών συστημάτων της (φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και αιθερικό). Εξαρτάται από το κάθε άτομο να αποφασίσει ποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας αυτός/αυτή θα αναπτύξει και θα παρουσιάσει στον έξω κόσμο. Όσο πιο γρήγορα εξουδετερώσετε ή εναρμονίσετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας, τόσο πιο γρήγορα το θεϊκό σας δυναμικό ή ο κυρίαρχος Εαυτός θα εμφανιστεί. Μόνο τότε θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες δυναμικό σας ως συν-δημιουργικός κυρίαρχος στα φυσικά πεδία της ύπαρξης.

Ο πλανήτης σας είναι τώρα απ’ ευθείας συνδεδεμένος στον πυρήνα της καρδιάς του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου στον Γαλακτώδη Γαλαξία. Τα νέα κοσμικά κύματα του Φωτός του Δημιουργού είναι ένα μεγάλο δώρο στις αφυπνισμένες Ψυχές στον πλανήτη Γη. Παρότι αυτές οι εξευγενισμένες, ανώτερης συχνότητας Ακτίνες δεν ακτινοβολούνται απ’ ευθείας στα κατώτερα Υπο-Διαστασιακά επίπεδα της Τέταρτης και Τρίτης Διάστασης, οι μεταμορφωτικές συχνότητες του Φωτός θα διηθηθούν και θα επηρεάσουν τους πάντες και τα πάντα πάνω και μέσα στην Γη. Οι επιστήμονες έχουν ανακοινώσει ότι ανακαλύφθηκε ένα φράγμα τοιχώματος υδρογόνου στην άκρη αυτού του ηλιακού συστήματος. Αυτές είναι οι μεμβράνες του Φωτός για τις οποίες έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Η επιστήμη και η πνευματικότητα επικυρώνουν και συγχωνεύουν πολλές εννοιολογικές διδασκαλίες και θεωρίες του παρελθόντος καθώς περισσότερες ανθρώπινες Υπάρξεις αξιοποιούν τους πόρους του Ιερού Νου.

Σαν αποτέλεσμα της ευθυγράμμισης της με το Γαλαξιακό Κέντρο και τον συντονισμό της με τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία, η Γη είναι στην διαδικασία να ανυψώνει τα μοτίβα συχνοτήτων της – το Τραγούδι της Ψυχής της – ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην θέση της ως ένας Ιερός Πλανήτης. Αυτό το Υπο-Σύμπαν επίσης αναβαθμίζεται σε δονητικές συχνότητες ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού του με τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού μέσω του συμπαντικού Πατέρα/Μητέρας Θεού.

OΓαλακτώδης Γαλαξίας (Milky Way Galaxy) διαιρείται επίσης σε 12 τομείς, ακριβώς όπως το σύμπαν διαιρείται σε Υπο-Συμπαντικούς τομείς, και κάθε τομέας στον Γαλαξία κυβερνάται από ένα Συμβούλιο των Δώδεκα. Ευτυχώς, αποκτάτε καλύτερη κατανόηση όσον αφορά στην σημασία των αριθμών 12 και 144, διότι αυτοί οι αριθμοί εφαρμόζονται σε πολλές Πτυχές της Δημιουργίας σε όλο αυτό το Υπο-Σύμπαν.

images 1

Οι κωδικοποιήσεις της επίγνωσης σας τροποποιούνται συνεχώς από τις θετικές ή αρνητικές σας σκέψεις, προθέσεις και πράξεις. Σας παρουσιάζονται δοκιμασίες ανεκτικότητας, καλοσύνης, ταπεινότητας και υπομονής, και επίσης προκαλούνται οι πολιτιστικές σας απόψεις. Κάθε μέρα οι σκέψεις-Σπόροι, που περιέχουν τα αρνητικά μοτίβα συχνοτήτων αυτών των πτυχών, θα συστέλλονται και θα εξαφανίζονται όταν σταματάτε να τους δίνετε ενέργεια.

Σας έχουμε διδάξει να γίνετε «ένας ζωντανός διαλογισμός» σύμφωνα με τον οποίον μπορείτε να λειτουργείτε αποδοτικά στο γήινο περιβάλλον σας ενώ διατηρείτε μία ισορροπημένη Άλφα Κατάσταση συνειδητότητας. Το επόμενο βήμα είναι να προσπαθείτε να ζείτε σε συνεχή κατάσταση χαράς και ευγνωμοσύνης, γενόμενοι έτσι μία «ζωντανή προσευχή». Καθώς γίνεστε πιο έμπειροι ως συν-δημιουργοί στο γήινο πεδίο, πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τα ενεργειακά σας μοτίβα και να κοιτάτε να τα αναβαθμίζετε.

Πρέπει να αγωνίζεστε για συνεχή αρμονία και εξευγενισμένη θεϊκή έκφραση. Πρέπει να απελευθερώσετε την δύναμη της Ιερής Φωτιάς μέσα σας, η οποία, για τους περισσότερους, ήταν σε λανθάνουσα κατάσταση για πολλές χιλιάδες χρόνια. Πρέπει να αγωνίζεστε να κατευθύνετε και να εστιάζετε την ενέργεια σας σε τομείς της ζωής σας που θέλετε να αλλάξετε. Εγκαθιδρύοντας και συνεχώς αναβαθμίζοντας τον Δημιουργό Τροχό της ζωής σας, φυτεύετε τους Σπόρους της εστιασμένης αλλαγής, και θα προμηθευτείτε την Ιερή Φωτιά της Δημιουργίας που χρειάζεται για να εκδηλώσετε όσα έχετε οραματιστεί. Ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι να αποκτήσετε Αυτοκυριαρχία ενώ βρίσκεστε στο φυσικό όχημα. Όταν οι προσπάθειες σας κατευθύνονται προς το ύψιστο καλό όλης της ανθρωπότητας, ένα ξεχωριστό κληροδότημα δίνεται, και ένα μεγαλύτερο μέτρο Φωτός του Δημιουργού θα είναι διαθέσιμο σ’ εσάς.

Φανταστείτε, αγαπητοί μου, πώς θα ήταν να έχετε πρόσβαση σε μία απεριόριστη παροχή της Θεϊκής Ουσίας του Δημιουργού. Οραματιστείτε τον εαυτό σας σαν μία μεγάλη ενεργειακή δίνη, παλλόμενη με δύναμη, στέλνοντας έξω μεγάλες Ακτίνες λαμπερού χρώματος, ακτινοβολώντας κύματα ενέργειας και δημιουργώντας οτιδήποτε μπορεί να οραματιστεί η Ψυχή σας. Νιώστε πώς θα αισθανόσαστε καθώς οι ενέργειες που προβάλλετε στροβιλίζονται και στερεοποιούνται, καθώς η δομή και η μορφή γίνονται διακριτές, όμορφες και μοναδικές πέρα από κάθε μέτρο – οι δημιουργίες σας – με την δύναμη των σκέψεων σας, της αγάπης/συναισθημάτων σας και της εμπνευσμένης φαντασίας σας. Προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε γιατί εσείς και η Γη είστε τόσο σημαντικοί κατά την διάρκεια αυτής της χαοτικής περιόδου στον πλανήτη σας. Σ’ αυτήν την γαλαξιακή εμπειρία, η Γη είναι ο τόπος που πρέπει να βρίσκεστε κατά την διάρκεια αυτής της έκτακτης περιόδου της εξέλιξης των ειδών και της επέκτασης αυτού του Υπο-Σύμπαντος.

Χτίστε το όραμα σας, γενναίοι και πιστοί μου. Ξεκινήστε με το δικό σας Ιερό Κέντρο Καρδιάς και διεκδικήστε ξανά εκείνη την δύναμη και την μεγαλοπρέπεια που είναι η Θεϊκή σας κληρονομιά. Μετά, αρχίστε να ακτινοβολείτε εκείνη την δύναμη και την τελειότητα μέσα στο φυσικό σας όχημα και προς τα έξω στον κόσμο: στις σχέσεις σας, στον τόπο εργασίας σας, στην κοινότητα, στην χώρα και στον κόσμο. Επιτρέψτε σε όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν πια να συνεχίσουν στο μονοπάτι του περιορισμού τους ή να ενωθούν μαζί σας στο βασίλειο των ανώτερων συχνοτήτων του απεριόριστου δυναμικού μέσω της διαδικασίας της μεταστοιχείωσης. Το μονοπάτι προς το Φως και το μονοπάτι προς το σκότος έχουν φτάσει τώρα σε ένα διακριτό σημείο χωριστικότητας. Αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε, μια για πάντα, τις εναπομένουσες σκιές του Εαυτού – όλες τις ανισορροπίες και τους περιορισμούς που σας κρατάνε πίσω από την πλήρως ενδυναμωμένη Αυτο-συνειδητοποίηση. Το να είστε ένας Αυτοκυρίαρχος δεν είναι για τους δειλούς και τους αδύναμους στην καρδιά, αγαπητοί μου. Δεχτείτε το Σπαθί του Φωτός μου, αγαπητοί μου, που είναι κωδικοποιημένο με την ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ του Θεού Πατέρα μας, και δεχτείτε ένα λαμπερό ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΑΓΑΠΗΣ/ΦΩΤΟΣ από την αγαπημένη μας Μητέρα Θεό, καθώς προχωράμε γενναία προς την αυγή της νέας ΕΠΟΧΗΣ. Είμαι πάντα κοντά σας για να σας καθοδηγώ, να σας κατευθύνω, να σας εμπνέω και να σας προστατεύω.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna

Μετάφραση Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.StarQuestMastery.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1