urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

μέσω της CELIA FENN

Τα Διαμαντένια Παιδιά είναι αυτά που έρχονται μετά από τα Κρυστάλλινα Παιδιά. Είναι οι Δάσκαλοι του Χρόνου και του Χώρου και έρχονται στη Γη με μία νέα αντίληψη της ζωής και της δημιουργίας. Γεννιούνται με το Διαμαντένιο Φως και τους Διαμαντένιους Κώδικες για δημιουργία, ολοκληρωτικά ενεργοποιημένοι στο Φωτεινό τους Σώμα.

Ξεκίνησαν να έρχονται στον Πλανήτη αρχές 2013, αλλά υπάρχει ένα «κύμα» από αυτούς να ενσαρκώνονται τώρα. Όπως τα παιδιά Ίντιγκο (Indigo) και τα Κρυστάλλινα ήρθαν σε κύματα για να εκφράσουν την συγκεκριμένη τους ενέργεια και να συνεισφέρουν στην διαδικασία του μετασχηματισμού, έτσι τα Διαμαντένια Παιδιά επίσης έρχονται τώρα στο «πρώτο κύμα» για να βοηθήσουν την αγκυροβόληση των Κοινοτήτων της Διαμαντένιας Γης.

Τα Διαμαντένια Παιδιά, όπως έχουμε πει Αγαπητοί, είναι Δάσκαλοι του Χρόνου και του Χώρου. Γνωρίζουν ότι ο Χρόνος και ο Χώρος είναι ψευδαισθήσεις ή δημιουργίες και δεν φοβούνται να αξιοποιήσουν τη δύναμή τους και να δημιουργήσουν μία Γη που επιθυμούν να δουν. Είναι σαν τα πρίσματα, και γνωρίζουν πώς να εστιάσουν το Διαμαντένιο Φως σε καθαρές δημιουργίες Φωτός, και μας βοηθούν σε αυτή τη διαδικασία.

Γνωρίστε επίσης, Αγαπητοί ότι όπως τα παιδιά Ίντιγκο και τα Κρυστάλλινα παιδιά βοήθησαν εσάς να ανεβάσετε τις συχνότητές σας στη δεκαετία του 70 και πέρα, έτσι τα Διαμαντένια Παιδιά βοηθούν όλους να ανεβάσουν τις συχνότητες ώστε και αυτοί να γίνουν Δάσκαλοι του Χρόνου και του Χώρου και δημιουργοί μιας Νέας Πραγματικότητας.

Οπότε, πολλοί από εσάς που γεννάτε παιδιά αυτό τον καιρό θα αισθάνεστε τη δύναμη αυτής της εισερχόμενης ενέργειας καθώς αυτή η νέα γενιά των ισχυρών όντων «αποβιβάζετε» στη Γη και ξεκινάει να ενεργοποιεί τις ενέργειές της. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές αλλαγές της αντίληψης και κατανόησης στη Γη σύντομα.

Η δύναμη αυτή της ενέργειας θα παρέχει την επιπλέον «ώθηση» για σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Αυτοί που ακούν τους ψιθύρους της Γης να τους καλούν για να εργαστούν για την Διαμαντένια Γη, θα αισθανθούν επίσης την δυνατή «ανύψωση» των παιδιών του Διαμαντένιου Φωτός καθώς ξεκινάνε να κάνουν την παρουσία τους αισθητή στη Γη.

Καθώς εργάζεστε με αυτά τα παιδιά όπως μεγαλώνουν, θα τα βρείτε εντελώς καθαρά και αγνά. Δεν θα ανεχτούν τη χειραγώγηση και τα ψέματα, και θα τα βλέπουν όλα για αυτό που είναι. Θα είναι ευθύς και ειλικρινείς, και θα περιμένουν να είναι και οι υπόλοιποι το ίδιο. Εάν οι άλλοι λένε ψέματα ή χειραγωγούν, θα το αντιληφθούν αμέσως και θα μπλοκάρουν αυτές τις προσπάθειες απλά με το να αρνηθούν να συμμετάσχουν σε οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο και υψηλής συχνότητας.

Και έτσι θα γίνετε και εσείς. Θα αισθανθείτε στην καρδιά σας και στη ψυχή σας τι είναι η αλήθεια και τι δεν είναι και θα αρνηθείτε να συμμετέχετε σε οτιδήποτε δεν σας βοηθάει να ζήσετε την αλήθεια σας με έναν ξεκάθαρο και ανοιχτό τρόπο.

Η Κοινότητα της Διαμαντένιας Γης

Σχετική εικόνα

Καθώς ανεβαίνει η ενέργεια στον πλανήτη και καθώς τα πράγματα γίνονται όλο και περισσότερο χαοτικά είναι σημαντικό να εστιάσετε στην Διαμαντένια σας Καρδιά και να συνδεθείτε με την Θεϊκή Φλόγα που κατοικεί εσωτερικά. Αυτό θα σας δώσει δύναμη, θάρρος και υπομονή. Θα γνωρίζετε ότι τα Πάντα βρίσκονται σε Θεϊκή Τάξη και υπάρχει ένα σημείο όπου όλοι θα αρχίσουν να βλέπουν την εμφάνιση της Νέας Γης και της Νέας Κοινωνίας.

Την ονομάζουμε αυτήν την «Κοινότητα της Διαμαντένιας Γης». Καθώς η Γη κινείται προς τη συχνότητα του Διαμαντένιου Φωτός, ο πλανήτης θα αρχίσει να εκδηλώνει την κοινότητα ανθρώπων που θα εκφράσουν αυτό το Φως στην ζωή τους. Θα ζήσουν την αλήθεια τους και θα βαδίσουν σε αυτήν την αλήθεια, θα ακτινοβολήσουν Διαμαντένιο Φως από τις καρδιές τους και θα επιδιώξουν να ζήσουν με αρμονία με το μέλλον το οποίο εκδηλώνει η Γη. Αυτό θα συμπεριλάβει να ζουν σε αρμονία με τη Γη και μεταξύ τους, σεβόμενοι τη φύση και επιδιώκοντας τρόπους να βρίσκονται σε Ειρήνη με όλα τα ζωντανά όντα ως προέκταση της Ειρήνης μέσα στις Καρδιές και τις Ψυχές τους.

Θα επιδιώξουν να ζήσουν πέρα από το «οικονομικό πλέγμα» που καθορίζει τη ζωή μέσα από τα χρήματα και την εξουσία, αλλά θα βρουν τρόπους να αρμονίζουν τις ζωές τους με τα αρχαία μονοπάτια της σοφίας που δίδαξαν οι Πρεσβύτεροι της Γης και οι Σαμάνοι, και θα επιδιώξουν να βρουν τρόπους να κάνουν αυτό ουσιαστικό και σχετικό στη ζωή τους στη Γη σήμερα. Με αυτό τον τρόπο, θα λειτουργήσουν ως σημεία αγκυροβόλησης για το Γαλαξιακό Φως και εκφράζοντας αυτό το Φως ως Γαλαξιακοί Διαμαντένιοι Άνθρωποι σε φυσική μορφή.

Θα αρχίσουν να δημιουργούν κοινότητες μέσω συντονισμού και προσέλκυσης. Η ένταση του Διαμαντένιου Φωτός θα φέρει Ανθρώπους του Πάθους και της Δέσμευσης σε ένα νέο μονοπάτι στη Γη και αυτό το πάθος θα προσελκύσει άλλους με παρόμοιο Πάθος και Δέσμευση. Σιγά, θα αρχίσετε να βρίσκετε και να προσελκύετε την Γήινη σας Διαμαντένια Οικογένεια, αυτοί που επίσης εργάζονται να εκδηλώσουν τον Κρυσταλλικό Κήπο στις προσωπικές τους ζωές και πάνω στη Γη.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

μέσω της CELIA FENN

Μετάφραση: Ουρανία Βαλερά

Πηγή:

©2014 Celia Fenn και Star child Παγκόσμια

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1