urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μηνύματα απ' τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Διαμέσου της Ronna

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτεινό Σώμα

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

Μάιος - 2017

 

Αγαπημένοι μάστερς, ας αναθεωρήσουμε ξανά μερικές από τις βασικές διδασκαλίες, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας αυτές τις κρίσιμες στιγμές του μετασχηματισμού. Καθώς προχωράτε στο μονοπάτι της Φώτισης και κατανοείτε καλύτερα τους συμπαντικούς νόμους και τις εργασίες του σύμπαντος, καλωσορίζουμε την ευκαιρία να σας δίνουμε περιστασιακά μια καλύτερη κατανόηση μερικών εκ των θεσμών της Δημιουργίας και της πολυπλοκότητας του φυσικού οχήματος. Επομένως, θέλουμε να σας δώσουμε μια εις βάθος εξήγηση της σύστασης του Αιθερικού Σώματος και της σημασίας του στη διαδικασία της Ανάληψης. Το Αιθερικό Σώμα (ή Αιθερική Μεμβράνη), που είναι πιο λεπτοφυές ως προς την ουσία απ' ότι το γήινο σώμα, αναφέρεται στο αόρατο αντίστοιχο του φυσικού σώματος. Το Αιθερικό Σώμα αποτελείται από τη φυσική αύρα, που αποκαλύπτει τη φυσική κατάσταση της υγείας σας μέσω των διαφόρων χρωμάτων και των διαταραχών ή των ελλείψεων, εντός του μοτίβου της Αιθερικής Μεμβράνης. Τα συναισθήματα πόνου και της πίκρας είναι σκεπτομορφές που σας εμποδίζουν απ' το να αποδεκτείτε και να γίνετε ο Φάρος του Φωτός που προορίζεστε να γίνετε. Το αυρικό πεδίο είναι το αόρατο ηλεκτρομαγνητικό δυναμικό πεδίο που περιβάλλει το φυσικό σώμα και μεγεθύνει ενέργεια προς εσάς και εκπέμπει δονητικά μοτίβα συχνοτήτων από εσάς.

Η αύρα του νοητικού σώματος εντός της Αιθερικής Μεμβράνης είναι σχεδόν ανύπαρκτη σε όσους είναι παγιδευμένοι σε περιορισμούς της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης. Αυτό, επειδή βλέπουν τον κόσμο και τα γεγονότα διαμέσου ενός φίλτρου ψευδαίσθησης που δημιουργήθηκε από παλιές εμπειρίες, σκέψεις και πράξεις.

Όταν υπάρχετε σε περιβάλλον Τριτο/ Τεταρτο - Διάστατο, η επικρατούσα δύναμη μέσα στο συναισθηματικό σώμα είναι το αστρικό πλάνο. Επομένως, μια μεγάλη πλειονότητα ανθρώπων είναι κάτω απ' την επιρροή της βασικής τους προσωπικότητας και του σώματος της εγώ-επιθυμίας, που αποτελείται από ανεκπλήρωτες επιθυμίες του παρελθόντος, όπως και από συναισθηματικές ανισορροπίες και αισθήματα έλλειψης εκτίμησης και/ ή στοργής. Μια απ' τις πλέον δραματικές φάσεις της διαδικασίας Ανάληψης είναι το να περνάτε απ' τις διαστρεβλώσεις του συναισθηματικού συστήματος πίστεως της συλλογικής συνειδητότητας στη σταθερότητα, τη φρεσκάδα και την αρμονία των ανώτερων Διαστάσεων.

Ποτέ μην ξεχνάτε, ο φόβος σας παίρνει τη δύναμη. Το γενικό σύστημα πίστεως της μαζικής συνειδητότητας ενδυναμώνεται από την αρνητική, εχθρική σκέψη και από μιαν αντίσταση στις νέες αντιλήψεις και την αλλαγή. Η πλειονότητα των μαζών είναι παγιωμένες σε μια πραγματικότητα πόνου, όμως είναι απρόθυμοι να εστερνιστούν νέες διευρυμένες ιδέες που θα τους ανακούφιζαν από τη αυτο-φυλακή των περιορισμών.

Είναι πολύ σημαντικό να μείνετε σταθερά γειωμένοι και ισορροπημένοι μέσα στο αποδεκτό πλαίσιο διττότητας ενόσω λειτουργείτε στην πραγματικότητα της Τρίτης Διάστασης. Πρέπει επίσης ν' αγωνίζεστε ώστε να εδραιώσετε συναισθηματική αρμονία και ηρεμία μέσα στον κόσμο ψευδιασθήσεων της Τέταρτης Διάστασης καθώς αναζητάτε σοφία και επιθυμείτε να εγκλιματιστείτε στο νοητικό πλάνο της κατώτερης Πέμπτης Διάστασης. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση για τους ψιθύρους της Ψυχής και του Ανώτερου σας Εαυτού. Είναι επίσης σημαντικό να καταλάβετε πως δεν έχετε μονάχα έναν Ανώτερο Εαυτό, αλλά πολλά θραύσματα/ Σπίθες του Ανώτερου σας εαυτού διάσπαρτα σ' ολόκληρο το σύμπαν.

Η διαδικασία της Ανάληψης εμπεριέχει τη σταδιακή ενσωμάτωση και απορρόφηση της επόμενης Ανώτερης-Διαστασιακής  Πτυχής συχνότητας του Ανώτερου Εαυτού. Είστε στη διαδικασία της διεύρυνσης του Φωτός και της συνειδητότητάς σας. Η μεταμόρφωση σας στην Αυτο-κυριαρχία, όπως και η διαδικασία Ανάληψης θα επιταχυνθούν κατά πολύ όταν έχετε διερύνει την προσωπική σας σανίδα σωτηρίας Φωτός - ένας αιθερικός σωλήνας Φωτός - που αποτελεί την πυρηνική σας σύνδεση με τη Θεϊκή σας Εγώ Ειμί Παρουσία. Είστε επίσης στη διαδικασία επανίδρυσης της σύνδεσης σας στο Ποτάμι της Ζωής μέσω της προσωπικής σας Αντακαράνα (Γέφυρα Φωτός Ουρανίου τόξου), η οποία περιέχει την Ουσία του Δημιουργού και λέγεται Αδαμάντινα Σωματίδια. Στους πολλούς περασμένους αιώνες, η ανθρωπότητα είχε εξαφανίσει την σύνδεση με το Ποτάμι της Ζωής/ Φωτός ώστε στους περισσότερους ανθρώπους έχει γίνει μονάχα ένα μικρό ρυάκι.

Σχετική εικόνα

Καθένας από σας έχει μια σφαίρα ακτινοβολίας που παράγεται από τα δονητικά μοτίβα του αυρικού σας πεδίου και του Τραγουδιού της Ψυχής σας. Ανάληψη σημαίνει το να έρθει σε ισορροπία ολόκληρο το σωματικό σύστημα των τσάκρας, το οποίο θα διευκολύνει τον καθαρισμό, την εκλέπτυνση και την ισορροπία του Αιθερικού Σώματος/ Αυρικού Πεδίου. Ο στόχος σας είναι να επιστρέψει το Αιθερικό σας Σώμα και το Αυρικό σας Πεδίο στο Θεϊκό τους Αρχέτυπο, το οποίο είναι το ανθρώπινο αρχέτυπο για την αρχική σας σωματική μορφή, που αποκαλείται Αδάμ/ Εύα Κάδμον Σώμα. Σας παρατηρούμε μέσω των χρωματικών ομάδων εντός των πολλαπλών σωματικών συστημάτων σας, φυσικού, νοητικού, συναισθηματικού και αιθερικού, που δημιουργήθηκαν απ' τις σκέψεις και τις πράξεις σας μέσω των πολλών ενσαρκώσεων σας διαμέσου των αιώνων.

Η Ενεργειακή σας Υπογραφή αποτελείται από μοτίβα δονητικής συχνότητας που εκπέμπετε μέρα-με τη μέρα μέσω των σκέψεων και των πράξεων σας. Η Ενεργειακή σας Υπογραφή δύναται να διαφέρει πολύ όταν λειτουργείτε εντός ενός Τριτο/ Τεταρτο Διαστασιακού περιβάλλοντος. Εντούτοις, καθώς προοδεύετε στο μονοπάτι της Φώτισης, η Ενεργειακή σας Υπογραφή σταδιακά γίνεται πιο αρμονική και μελοδική και εν τέλει γίνεται μέρος του μόνιμου Τραγουδιού της Ψυχής σας. Η πρόοδος της Ψυχής σας καταγράφεται απ' τις συχνότητες του Τραγουδιού της Ψυχής σας και όχι απ' τις καθημερινές σας πράξεις.

Το Τραγούδι της Ψυχής σας αποτελείται από Μεσο-Τετρα και Ανώτερα -Διαστασιακά δονητικά μοτίβα απεριόριστης αγάπης, σοφίας, ισορροπίας και αρμονίας. Ως Αυτο-κυρίαρχος, η Ενεργειακή σας Υπογραφή και το Τραγούδι σας Ψυχής σας θα ενωθούν σε ένα Ουράνιο Μάνταλα ήχου και χρώματος, με το οποίο θα είστε αναγνωρίσιμοι στις ανώτερες Σφαίρες. Θα σας αναγνωρίζουν από τη λαμπρότητα του εσωτερικού σας Φωτός. Όσο περισσότερη Φωτεινή Ουσία ενσωματώνετε στο φυσικό σας όχημα, τόσο πιο λαμπερά η αύρα σας θα φωτίζει.

Το Άγιο Πνεύμα ή ο Ανώτερος Νοητικός Εαυτός σας είναι η διορατική ανώτερη ευφυία  που επιβλέπει και ρυθμίζει τις εκχύσεις Φωτός και τα δώρα του Πνεύματος που σας παραχωρούνται βάσει του επιπέδου της πνευματικής σας συνειδητότητας και τις τωρινές σας ανάγκες. Ειδικές εξαιρέσεις επίσης επιβλέπονται και διανέμονται από τον Ιερό Νοητικό Εαυτό σας, που είναι ο ενδιάμεσος ανάμεσα σε σας και την Εγώ Ειμί Παρουσία/ Θεϊκό Εαυτό σας.

Ο διαλογισμός βοηθά να πειθαρχήσετε τον κατώτερο νου και το εγώ ώστε να μπορείτε να συντονιστείτε συνειδητά στους στοχασμούς του ανώτερου σας μυαλού. Απαιτείται υπομονή και πειθαρχία για να σταματήσετε τη μουρμούρα του μυαλού που είναι σύνηθες για όσους είναι αποκομμένοι από την ανώτερη συνειδητότητά τους. Σας ενθαρρύνουμε να ασκείτε ενεργό και παθητικό διαλογισμό. Μια δήλωση ή οδηγία είναι μια προσευχή με δύναμη. Πρέπει να είναι μια περιεκτική, θετική δήλωση εκφραζόμενη με πεποίθηση και την επιβεβαίωση ότι θα εκδηλωθεί με την κατάλληλη μορφή στον κατάλληλο χρόνο. Αν η δήλωση σταλθεί μπρος με στοργική πρόθεση για το ανώτερο καλό, ευθυγραμμίζετε τη θέλησή σας με εκείνη του Ανώτερού σας Εαυτού, και ο Συμπαντικός Νόμος θα μεριμνήσει ώστε οι συνδημιουργικές σας σκέψεις και προσδοκίες να συνδυαστούν με εκείνες των άλλων που σκέφτονται ομοίως. Επομένως, θα ενισχυθούν σε ισχύ και δύναμη. Ο σιωπηλός διαλογισμός είναι το άκουσμα για απάντηση από τον Ανώτερο σας Εαυτό, τον φύλακα Άγγελό σας ή το Άγιο Πνεύμα.

Να θυμάστε πως ένα άτομο που είναι εστιασμένο εντός της Ιερής του Καρδιάς και της Ιερής του Νόησης μπορεί να μεταφέρει συμπαντικές αλήθειες και εμπνευσμένες σκέψεις σε εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι στοργικές δονήσεις του αυρικού του πεδίου ευλογούν όλους με τους οποίους έρχονται σε επαφή.

Η γαλήνη και η χαρά είναι ποιότητες της Ψυχής. Η ευφυής αγάπη είναι το αποτέλεσμα όταν η Ψυχή γίνει η επικρατούσα δύναμη εντός και η εγώ προσωπικότητα έχει έρθει σε έλεγχο. Όταν διαλύσετε επιτυχώς τις μεμβράνες του Φωτός που φυλάνε την είσοδο της Ιερής σας Νόησης, αποκτάτε πρόσβαση στην προσωπική σας αποθήκη Θεϊκής Σοφίας.

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια σύνοψη μερικών απ' τα πολλά συμπτώματα της Ανάληψης την οποία εσείς, οι μύστες στο Μονοπάτι βιώνετε αυτή την εποχή.

**Πιάνετε τον εαυτό σας να απέχει από κοινωνικές δραστηριότητες και γεγονότα που ήταν ευχάριστα στο παρελθόν. Οι δυνατοί θορύβοι, τα πλήθη και οι θορυβώδεις δραστηριότητες σας ενοχλούν, και λαχταράτε την απομόνωση και ίσως τη γαλήνη της φύσης. Καθώς αλλάζουν οι δονητικές σας συχνότητες και γίνονται πιο αρμονικές, αποσυνδέεστε από την αλληλεπίδραση με ανθρώπους, γεγονότα και χώρους που εκπέμπουν κατώτερες ασύμβατες συχνότητες. Επίσης, σταδιακά θα έχετε ολοένα και λιγότερα κοινά με συγκεκριμένους φίλους και συγγενείς, ιδιαίτερα με αυτούς που είναι αρνητικοί, επικριτικοί και σκληροί στους άλλους.

**Μπορεί να έχετε έντονες εξάρσεις ενέργειας με τις οποίες μετά βίας μπορείτε να παραμείνετε ακίνητοι, και κάποτε μπορεί να νιώθετε τόσο ανάλαφροι μέσα που μόλις να νιώθετε το σώμα σας. Άλλες φορές, μπορεί να νιώθετε τόσο βαριοί λες και βουλιάζετε στο έδαφος και μπορεί να βιώσετε έντονη κόπωση. Η σωματική σας μορφή περνά από μια έντονη μεταμόρφωση σε αιθερικό και κυτταρικό επίπεδο και μερικά απ' τα μετασχηματιστικά συμπτώματα δεν είναι ευχάριστα - ιδιαίτερα για όσους υπάρχουν σε μια γηραιότερη ή κάπως αδυνατισμένη σωματική μορφή.

Σχετική εικόνα

**Καθώς η Κουνταλίνι (Ιερή Φωτιά) αρχίζει ν' ανεβαίνει στη σπονδυλική σας στήλη (τον αιθερικό σωλήνα Φωτός), μπορεί να βιώσετε στιγμές έντονης εσωτερικής ζέστης, ενώ το εξωτερικό σας σώμα έχει κρύα αίσθηση, ακόμα και υγρή. Γι' αυτό το λόγο είναι καλύτερα να αγωνίζεστε για μια σταδιακή απελευθέρωση της Φωτιάς Κουνταλίνι που είναι αποθηκευμένη στο Βασικό τσάκρα στη βάση της σπονδυλικής στήλης, ώστε να μπορείτε σταδιακά να ενσωματώσετε τις ανώτερες συχνότητες του Θεϊκού Φωτός. Ταχύτερα και περισσότερο δεν είναι κατ' ανάγκη καλύτερο όταν είστε εν τω μέσω της μετασχηματιστικής διαδικασίας της Ανάληψης.

**Όσοι βρίσκονται στα αρχικά στάδια της διαδικασίας, η εμπειρία της ενσωμάτωσης των εκλεπτυσμένων Φωτεινών συχνοτήτων δε θα 'ναι υπερβολικά δραματική. Εντούτοις, για εκείνους τους Αστερόσπορους που είναι για τα καλά μέσα στη διαδικασία της Ανάληψης και που έχουν συμφωνήσει να είναι Παγκόσμιοι Υπηρέτες - καθαρίζοντας το μονοπάτι για άλλους - μπορεί να είναι μια προκλητική και εν εξελίξει διαδικασία καθώς ενσωματώνουν ανώτερες και ανώτερες συχνότητες Φωτός για να μοιραστούν με άλλους.

**Μπορεί να νιώθετε λες κι είστε σε ένα συναισθηματικό τρενάκι καθώς βιώνετε πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έχετε πρόσβαση κι απελευθερώνετε πολλή συγκρουόμενη ενέργεια/ ασύμβατα μοτίβα συχνότητας από ένα βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε σε αυτά τα συναισθήματα να βγουν στην επιφάνεια ώστε να μετασχηματιστούν σε εκλεπτυσμένη Φωτεινή ουσία. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε να γίνετε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν - αντικειμενικά να βλέπετε, αν επεξεργάζεστε και να διορθώνετε, με στοργική υπομονή και κατανόηση αυτό που σας αποκαλύπτεται.

**Οι διατροφικές σας συνήθειες μπορεί να αλλάξουν άρδην. Ό,τι κι αν διαλέξετε να τρώτε, ακολουθήστε την εσωτερική σας καθοδήγηση και παρακολουθήστε πως αισθάνεται το σώμα σας αφότου προσλάβετε οτιδήποτε. Το Σωματικό σας Στοιχειακό ή εσωτερική σωματική ευφυία αφυπνίζεται και αν δώσετε προσοχή, θα σας κατευθύνει στο κατάλληλο φαγητό και διατροφή. Πάντα να θυμάστε, η μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα είναι το κλειδί.

**Μπορεί να έχετε πολλούς περίεργους πόνους για τους οποίους δεν υπάρχει καθοριστική διάγνωση. Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα τσάκρας και σημεία μεσημβρινών εντός του φυσικού σώματος. Καθώς οι ανώτερες συχνότητες Φωτός προσπαθούν να ρέεουν στο σώμα μπορεί να συναντήσουν αντίσταση σε αυτές τις κρίσιμες συμβολές, που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία. Μια απ' τις συνήθεις περιοχές πόνου είναι η περιοχή της σπονδυλικής στήλης της άνω πλάτης, ανάμεσα στις ωμοπλάτες.

**Μπορεί επίσης να νιώσετε λες και χάνετε το μυαλό ή τουλάχιστον τη μνήμη σας. Υπάρχουν Πολυ-Διαστασιακά επίπεδα εντός του εγκεφάλου, οπόταν καθώς αλλάζετε τα μοτίβα συχνότητας σας, τα κατώτερα στρώματα του εγκεφάλου θα εκλεπτυνθούν σταδιακά. Έτσι, δε θα χρειάζεται πια να εισέρχεστε τόσο στο αρνητικό σας παρελθόν, όπως και σε μικρολεπτομέρειες που αποθηκεύσατε εκεί. Θα αποκτάτε πρόσβαση σε ανώτερα επίπεδα του εγκεφάλου όπου κατοικεί η Ιερή σας Νόηση. Η ενοποίηση ανάμεσα στην Ιερή Νόηση και την Ιερή Καρδιά είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας Ανάληψης.

Αγαπημένοι, πρέπει να παραδεχθείτε, είναι μια ενθουσιώδης εποχή να είστε στο φυσικό όχημα. Εντούτοις, το φυσικό σας όχημα αγωνίζεται να ακολουθεί τις ολοένα-αυξανόμενες συχνότητες που ενσωματώνετε κάθε στιγμή, μέρα-τη μέρα. Πολλοί από σας που δεν υποφέρατε από κρυώματα, γρίπη ή εντερικές διαταραχές για πολλά χρόνια, τώρα βιώνετε τα εξουθενωτικά συμπτώματα αυτά και μερικοί από σας ρωτάτε "Μα, τί κάνω λάθος;"

Δεν κάνετε κάτι λάθος, γενναίοι μου φίλοι, είναι το σωστό που κάνετε που προκαλεί μερικές απ' αυτές τις άβολες κρίσεις σωματικού πόνου. Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι αυτά τα κρούσματα δεν είναι ευχάριστα να τα βιώνετε. Εντούτοις, θέλουμε να σας δώσουμε άλλη μια πτυχή αλήθειας για να αναρωτηθείτε. Και πάλι, πολλοί από σας που είστε βαθιά βυθισμένοι στη μετασχηματιστική/ Αναλητπική διαδικασία βιώνετε αυτά τα άβολα συμπτώματα ως δίοδο για να μετασχηματίσετε γρήγορα τις παλιές αρνητικές ενέργειες εντός του φυσικού σας οχήματος. Μπορείτε να το πείτε μετασχηματισμό ή βάπτιση φωτιάς, ένα κάψιμο/ απελευθέρωση παλιών μοτίβων συχνότητας για να επιτρέψετε στα ανώτερα, πιο εκπλεπτυσμένα κρυστάλλινα κύτταρα της συνειδητότητας να διεισδύσουν και να κυριαρχήσουν εντός. Δεν είναι όλοι οι ιοί κακοί, ούτε είναι όλα τα άβολα συμπτώματα που βιώνετε. Δείτε τα ως ένα μέσο για ένα τέλος και πως υπηρετούν έναν ανώτερο σκοπό. Κι αυτά, επίσης, θα περάσουν αγαπημένοι.

Σας ζητάμε να φροντίζετε τον εαυτό σας - να δίνετε σημασία στα φυσικά σας οχήματα όπως ποτέ πριν - καθώς μαθαίνετε να αναγνωρίζετε τα σήματα ή τα μηνύματα που προβάλλει το σοφό σωματικό Στοιχειακό σας. Πώς θα απολαύσετε τον πανέμορφο κόσμο αγάπης, χαράς και αφθονίας που δημιουργείτε αν το πολύτιμό σας φυσικό όχημα δεν είναι φωτεινό και υγιές;

Ενωθείτε μαζί μας στην Πυραμίδα Φωτός σας, αγαπημένοι, και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κινηθείτε στη διαδικασία με ευκολία, χάρη και μεγάλη χαρά. Είθε η ακτινοβολία του Πατρός/ Μητρός μας Θεού να ρέει σε σας και να σας γεμίζει με το Φως της Ζωής Παντοτινά. Να ξέρετε πως είμαστε πάντα κοντά σας να σας καθοδηγούμε και να σας προστατεύουμε.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Διαμέσου της Ronna

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1