urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Αρχάγγελος Μιχαήλ διαμέσου της Celia Fenn,

 όπως αναρτήθηκε στις 19 Μαρτίου 2017

 Αποτέλεσμα εικόνας για εαρινή ισημερία 2014

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι, πλησιάζετε την πρώτη ισημερία της χρονιάς 2017. Στο Βορρά θα είναι η ισχυρή Ανοιξιάτικη Ισημερία και στο Νότο η Φθινοπωρινή Ισημερία. Το Κύμα του Διαμαντένιου Φωτός που απελευθερώνεται κατά την ώρα των Ισημεριών συγκεντρώνεται δυναμικά, σε προετοιμασία να φέρει ακόμη περισσότερη διαφώτιση και ακτινοβολία στη Γη.

Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχει μια αίσθηση κενότητας, λες και τίποτα δεν πάει μπρος που μεταφράζεται σε απογοήτευση, θυμό και ανημποριά για πολλούς από σας.

Φυσικά, υπάρχει λόγος γι' αυτό. Καθώς οδεύετε στο νέο αυτό κύκλο Χρόνου και Αλλαγής, υπάρχουν στιγμές μεγάλης δραστηριότητας και αλλαγής, όπως και στιγμές όπου σας δίνεται περιθώριο να "αναπνεύσετε" και να αναλογιστείτε από πού ήρθατε και πού θέλετε να πάτε με τη Δημιουργία της Πραγματικότητας σας.

Τώρα είστε σε ένα "μοτίβο αναμονής", όπου έχετε την ευκαιρία να ευθυγραμμιστείτε πιο στενά με αυτό που επιθυμείτε να δημιουργήσετε καθώς ετοιμάζεστε για το Τσουνάμι του Ακτινοβόλου Διαμαντένιου Φωτός που θα ξεπλύνει τον Πλανήτη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αυτού του χρόνου και θα μεσουρανήσει στην  Έκλειψη στα τέλη Αυγούστου.

Αποτέλεσμα εικόνας για εαρινή ισημερία 2014

Ο Κενός Χώρος και ο Σκοπός του στο Μετασχηματισμό σας

Αυτός ο "Κενός Χώρος" αναπαριστάται στη Φωτεινή Γλώσσα της Πλανητικής Κίνησης ως Αφροδίτη και Δίας ανάδρομοι.

Η Αφροδίτη είναι η Φωτεινή Ενέργεια της Αγάπης, της Ομορφιάς, των Χρημάτων και των Σχέσεων και γι' αυτά τα θέματα σας δίνεται χρόνος να αναλογιστείτε και να ξανασκεφτείτε προτού προχωρήσετε μπροστά. Η Αφροδίτη αναδρομεί απ' τον Κριό, τον πρώτο οίκο, πίσω στους Ιχθύες στο δωδέκατο οίκο, περιγράφοντας το ανάποδο τόξο καθώς η Νέα Αρχή μπαίνει στην "αναμονή" για να σας επιτρέψει να προλάβετε τον εαυτό σας και να βεβαιωθείτε πως είστε σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας και τις Δημιουργίες της Νέας σας Πραγματικότητας. Η Αφροδίτη θα κινηθεί μπροστά ξανά μόνο στα μέσα Απριλίου και θα συναντήσει τον Κριό μόνο στα τέλη Απριλίου, οπότε καθώς ο πλανήτης της Αγάπης και της Αφθονίας χορεύει γύρω απ' το κατώφλι του Νέου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιβεβαιώσετε πως είστε αληθινά εστιασμένοι με πρόθεση στις δημιουργίες που ευθυγραμμίζονται με την Καρδιά και την Ψυχή σας.

Η ενέργεια του Διός, εκείνη της επέκτασης είναι σε αναδρομή στο Ζυγό μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει τον Γάμο όπως και τις Δημιουργικές επιχειρήσεις, οπότε φαίνεται πως οι σχέσεις και οι δημιουργικές αναλήψεις δε θα μπορέσουν να επεκταθούν ουσιωδώς, παρά μόνο μέχρι τα μέσα του χρόνου, όπου θα είστε έτοιμοι να πάτε μπρος με το κύμα φωτός που θα εισέλθει στο μέσο της χρονιάς με την Πύλη του Λέοντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφροδίτη

Οπότε, Αγαπημένοι, με αυτά τα Πλανητικά Σώματα να βάζουν φρένα σε σημαντική έμπροσθεν κίνηση, ίσως σας φαίνεται πως είστε σε "κενό χώρο", όπου τίποτα δεν προχωρά μπρος και νιώθετε λίγο απογοητευμένοι και αβέβαιοι.

Αυτό είναι όπως πρέπει να είναι και όλα είναι σε Θεϊκή Τάξη. Αυτή είναι η ώρα να επιβεβαιώσετε αληθινά πως δημιουργείτε σε ευθυγράμμιση με τη Νέα σας Πολυ-Διαστασιακή Ενεργειακή Υπογραφή και όχι στο πλαίσιο της παλιάς ενέργειας.

Είναι τέλεια περίοδος να ξεκουραστείτε λιγάκι, να διαλογιστείτε, να δημιουργήσετε και να βρείτε στοργικά το δρόμο σας μπροστά σε νέα εγχειρήματα και προκλήσεις.

Αγαπημένοι, παρακαλώ αντισταθείτε στον πειρασμό να γεμίσετε αυτόν τον Κενό Χώρο με χάος και θόρυβο και δράμα. Πολλοί άνθρωποι, όταν βρεθούν αντιμέτωποι με μια διακοπή και μια παύση για στοχασμό, γίνονται ανήσυχοι και νευρικοί και χρειάζονται να γεμίσουν την κενότητα εκείνη με λίγο δράμα και το δράμα πάντα φέρνει παλιά μοτίβα και παλιές ιστορίες θυμάτων που θα σας δώσουν άλλο ένα ή δύο μίλια συναισθηματικής φόρτισης για να περάσετε τον καιρό.

Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσετε εκείνη την ανάγκη, είτε είναι για δράματα σχέσεων, θέματα χρημάτων ή πολιτικό και κοινοτικό χάος. Μπείτε στην Αυτοκυριαρχία με το να μπορείτε να αναγνωρίσετε το χάος και το θόρυβο και επιλέξτε να είστε σε ένα ήσυχο και διαλογιστικό χώρο όπου μπορείτε να ακούσετε τις παροτρύνσεις της Ψυχής και του Πνεύματος σας που έρχονται από τις Ανώτερες Διαστάσεις της Συνειδητότητας και εκφράζουν τις Ανώτερες Ποιότητες της Ειρήνης, Αγάπης, Αρμονίας και Δημιουργικότητας.

Παρακαλώ να έχετε επίγνωση πως όταν σημαντική έμπροσθεν κίνηση συνεχιστεί στο μέσο της χρονιάς, θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση να εμπλακείτε με τις ισχυρές δημιουργικές ενέργειες και να συν-δημιουργήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες της Καρδιάς και της Ψυχής σας.

Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παγιδευμένοι στην ανησυχία και την απογοήτευση. Απλά εμπιστευθείτε πως όλα κινούνται μπρος όπως πρέπει.

Ομάδες Ψυχών, Οικογένειες Ψυχών και Αστρικές Φυλές

Αποτέλεσμα εικόνας για αφροδίτη

Αυτός είναι καιρός "κενού χώρου" και ο εσωτερικός χρόνος ηρεμίας είναι επίσης πολύ ενεργός χρόνος στις Ανώτερες Διαστάσεις Φωτός. Είναι εδώ που δουλεύει μια σημαντική ενέργεια κίνησης. Οι Ομάδες Ψυχών σας, οι Οικογένειες Ψυχών και οι Αστρικές Φυλές εγκαθιδρύουν νέες συνδέσεις και νέες κοινότητες για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντα σας όταν οι ενέργειες αρχίσουν να ξανακινούνται εμπρός.

Οι Ομάδες Ψυχών απαρτίζονται από συγκεντρώσεις "συντονισμένων" ψυχών των οποίων οι Ενεργειακές Υπογραφές είναι συμβατές και οι οποίες ελκύονται και είναι μαζί τη δεδομένη στιγμή. Η έλξη τους βασίζεται στις προθέσεις τους και στις ψυχικές τους αποστολές στη Νέα Πραγματικότητα. Όταν αρχίζετε ένα καινούριο εγχείρημα ή ένα Νέο Χρονό-Κυκλο, ακόμα και στο στάδιο της πρόθεσης, δημιουργείτε μια ενέργεια που θα ελκύσει άλλους που εκπέμπουν τις ίδιες ή παρόμοιες ενέργειες. Η έλξη είναι ο Ανώτερος Διαστασιακός δρόμος για να έρθουν κοντά ομάδες Ψυχών που μπορούν να στηρίξουν και να βοηθήσουν η μια την άλλη στην εκδήλωση των ονείρων τους και του ψυχικού τους πάθους στη Νέα Πραγματικότητα. Οπότε, θ' αρχίσετε να βλέπετε καθώς αλλάζετε σε μια νέα έκφραση της ψυχικής σας εργασίας, πως αρχίζετε να ελκύετε νέους ανθρώπους με διαφορετικά εγχειρήματα και επιχειρήματα, ανάλογα με το που σας καθοδηγεί η Ψυχή και το Πνεύμα σας.

Οι Ψυχικές Οικογένειες είναι μεγαλύτερες ομάδες Ψυχών που μοιράζονται μια κοινή πρόθεση στη Νέα Πραγματικότητα. Οι πλείστοι από σας ανήκετε στην Οικογένεια των Προστατών της Γης. Είστε Φωτεινή Οικογένεια, Εργάτες Φωτός και Φωτεινοί Πολεμιστές που είστε εδώ να γίνετε η Νέα Πραγματικότητα και να εργαστείτε με τη Γη στη διαδικασία της του Μετασχηματισμού και της Ανάληψης.

Ως "Οικογένεια" Εξελιγμένων Ψυχών, είναι δική σας εργασία να δείχνετε έμπρακτα αυτά που λέτε και να ζείτε στη Νέα Πραγματικότητα με τις επιλογές που κάνετε στην καθημερινή σας ζωή.  Σε αυτή την Πεμπτο-Διάστατη Πραγματικότητα δεν είναι πια εφικτό να ζείτε μια ζωή εγωιστική και απομονωμένη. Είστε όλοι μέρος της ίδιας Γης και παρόλο που μπορεί να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας ή "διαστάσεις", εντούτοις χρειάζεται να ζείτε γειωμένα.

Ως Ομάδα Ψυχών είναι δική σας εργασία να "καλουπώσετε" τη Νέα Πραγματικότητα, με έμφαση στην Υπηρεσία στους Άλλους, στην Ενότητα και τη Δημιουργικότητα, την Αρμονία, την Αγάπη και την Ευσπλαχνία.

Ο νέος τρόπος να το επιτύχετε αυτό, Αγαπημένη Οικογένεια Φωτός, είναι να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον "κενό χώρο" ως χρόνο για να εστιαστείτε στην Εσωτερική σας Πραγματικότητα και στο να επιτύχετε Εσωτερική Ειρήνη και Αρμονία και Αποδοχή εκεί. Είναι επίσης περίοδος για να εισέλθετε στη Δημιουργικότητα σας και να τελειοποιήσετε τις ικανότητες σας ως Προστάτες της Γης και Δημιουργικά Όντα που μπορούν να εκδηλωθούν μέσω της προσωπικής δημιουργίας.

Οι Αστρικές σας Φυλές είναι εκείνοι οι Αγγέλοι και τα Όντα Φωτός που είναι οι Οικογένειες Ψυχών σας στις Ανώτερες Διαστάσεις Συνειδητότητας. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση Ανώτερων Διαστάσεων των Αστρικών σας Φυλών καθώς ετοιμάζονται να στηρίξουν όσους από σας είστε ενσαρκωμένοι εδώ στη Γη στην Αποστολή της Ψυχής σας καθώς Δημιουργείτε τη Νέα Γη.

Αγαπημένη Οικογένεια, να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι σε αυτή τη Μετάβαση και στις ισχυρές αυτές αλλαγές. Πάντα σας αγαπούν και σας στηρίζουν οι Αστρικές Φυλές και τα Αγγελικά Όντα Φωτός. Ο χρόνος σας στη Γη είναι μια δυναμική περιπέτεια Φωτός για όλη σας την Αστρική Οικογένεια και Φυλή και δίνουν πάντα το παρόν τους για να σας στηρίξουν απ' τις Ανώτερες Διαστάσεις.

Ζώντας Απλά: Το Κλειδί για τη Δημιουργική Ροή

Αποτέλεσμα εικόνας για Κενότητα Σύμπαν

Αυτή την περίοδο του "Κενού Χρόνου" είναι επίσης καλό εγχείρημα να αρχίσετε να μαθαίνετε πως να ζείτε με Απλό Τρόπο.

Αυτό δε σημαίνει να ζείτε χωρίς αφθονία ή να ζείτε στη φτώχεια και την έλλειψη. Τουναντίον, σημαίνει να ζείτε μέσα και με αφθονία, αλλά να κάνετε επιλογές που δεικνύουν διάκριση και δημιουργική ικανότητα.

Στην παλιά σας ενεργειακή κουλτούρα, μάθατε να εξισώνετε την αφονία με την παραγωγή και την κατανάλωση πολλών πραγμάτων "αξίας". Και για κάποιο διάστημα αυτό επιτυγχανόταν. Όμως, σε αυτή τη Νέα Πραγματικότητα, αποκτήσατε επίγνωση των συνεπειών ενός τέτοιου τρόπου ζωής, με την έννοια του να βλάπτετε την ίδια τη Γη και να δημιουργείτε μεγάλες τάξεις ανθρώπων που να μην έχουν πρόσβαση στα βασικά στη ζωή. Έτσι, σαν προχωρημένη συνειδητότητα, είναι δική σας υπόθεση να δείξετε πως κατανοείτε τα θέματα αυτά και πως μπορείτε να ζήσετε με ένα απλότερο, αλλά ομόρφοτερο και αρμονικότερο τρόπο.

Αγαπημένοι, ίσως σε αυτό τον ήσυχο χρόνο μπορείτε να αναλογιστείτε τη ζωή σας και να επιλύσετε την εγκαθίδρυση μιας Δημιουργικής Ροής απλοποιώντας της ζωή σας και το περιβάλλον. Ποιά φυσικά πράγματα θα μπορούσατε ν' απελευθερώσετε που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από άλλους και πως δε χρειάζεται πια να νιώθετε άνετα;

Ποιές αλλαγές θα μπορούσατε να κάνετε στο περιβάλλον του σπιτιού που θα σας έκανε να νιώθετε περισσότερο την αρμονία και τη ροή;

Πώς θα μπορούσατε να εκφράσετε τη Δημιουργικότητα σας στο περιβάλλον του σπιτιού σας, ακόμα και αν είναι ένα μόνο δωμάτιο;

Αγαπημένοι, να έχετε επίγνωση πως όταν έχετε πολλά "πράγματα" που κάθονται τριγύρω μαζεύοντας σκόνη και δε χρησιμοποιούνται δημιουργείτε φυσικά μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας. Καθίσταται δυσκολότερο να σκέφτεστε και να ζείτε δημιουργικά επειδή η κίνηση μπλοκάρεται απ' το "παλιό". Στη φύση, οι κύκλοι των εποχών σας διδάσκουν την εκκίνηση (άνοιξη) μέσα στην αφθονία (καλοκαίρι) και έπειτα την απελευθέρωση και την άφεση (φθινόπωρο και χειμώνας). Έτσι, στη ζωή, υπάρχει επίσης μια εποχή για απελευθέρωση και άφεση ώστε να ξεκινήσετε σε ένα κύκλο.

Αυτή την περίοδο της Ισημερίας, είναι εκπληκτική ώρα να υποβληθείτε σε μια προσωπική διαδικασία απελευθέρωσης και άφεσης, ώστε να δημιουργήσετε μια ισχυρή Δημιουργική Ροή που θα σας επιτρέψει να κυλήσετε με τις εισερχόμενες ενέργειες στο μέσο της χρονιάς.

Να αγωνίζεστε να ζείτε με απλό, εντούτοις πλούσιο και άφθονο τρόπο. Να αγωνίζεστε για να είστε δημιουργικοί, ειρηνικοί, αρμονικοί και στοργικοί σε ό,τι κάνετε καθώς προχωράτε μπροστά προς το ισχυρό μέσο-του χρόνου Φωτεινό Κύμα.

Είθε αυτό το Κύμα Ισημερίας να είναι η ενέργεια που χρειάζεστε για να Απελευθερώσετε, να Εξαγνίσετε, να Καθαρίσετε και να εστιαστείτε στη Δημιουργική Ροή στο να δημιουργήσετε την προσωπική σας και θαυμαστή Νέα Πραγματικότητα.

Aρχάγγελος Μιχαήλ

διαμέσου της CeliaFenn,

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

http://www.starchildglobal.com/

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός